فرگوسن: براي مانچيني متاسفم!!!
سرمربي منچستريونايتد با انتقاد از رفتار همتايش در منچسترسيتي گفت: براي مانچيني متاسفم، او در تمام بازي داور را تحت تاثير داد.
شب گذشته در هفته سي و ششم ليگ برتر انگليس، منچستريونايتد در ورزشگاه اتحاد با گل دقيقه 45 کمپاني، يک بر صفر مغلوب منچسترسيتي شد.
در نيمه دوم اين ديدار پس از آنکه نيجل ديونگ،مدافع «سيتيها» تکل خطرناکي روي پاي دني ولبک رفت، سرآلکس فرگوسن از کوره در رفت و در کنار زمين حرفهاي تندي به روبرتو مانچيني، مربي سيتيها زد اما در پايان مسابقه همچون ديگر بازيها با وي دست داد و برد همشهريها را تبريک گفت.
فرگوسن در کنفرانس مطبوعاتي در مورد عصبانيتاش و شرايط بازي گفت: براي مانچيني متاسف شدم. او داور و کمکهايش را با رفتارش تحت فشار قرارداد. آن لحظه بخاطر همين عصباني شدم. چون به هر چيزي اعتراض داشت. مانچيني کل هفته را در مورد داوران حرف زد تا جو را به سود خودش کند.
وي افزود: به ياد ندارم آن لحظه چه شد. فقط به داور چهارم گفتم خطاي بازيکن منسيتي، خشن و عليه تيم من است و بايد خطا به سود ما و نه به ضرر ما گرفته شود.
پس از ناکامي شب گذشته شاگردان فرگي، منچسترسيتي همانند ديگر تيم شهر 83 امتيازي شد اما به لطف ميانگين گل زده بهتر در رده نخست جاي گرفت تا شانس بيشتري براي کسب قهرماني فصل جاري در دو هفته پاياني فصل داشته باشد.
فرگوسن در مورد بازي عنوان کرد: فشار و هيجان اين بازي زياد بود. در يک لحظه اسير اشتباه شديم و گل خورديم. بقدر کافي موقعيت روي دروازه حريف ايجاد نکرديم. دروازهبان حريف هيچگاه تهديد جدي نشد. در حالي که منسيتي اساس کارش را روي ضد حمله گذاشته بود.
وي اضافه کرد: اکنون آنها در موقعيت بهتري در جدول قرار گرفته اند و ما از رده اول به دوم نزول کردهايم. آنها براي قهرماني فقط به دو برد نياز دارند که فکر مي کنم به اين هدف برسند، موضوع خيلي ساده است.
فرگي گفت: وقتي در چنين ديدار با اهميتي با يک گل مغلوب مي شويم، در وهله نخست بايد شرمنده باشيم. ما در بدترين زمان ممکن، از حريف گل خورديم و نتوانستيم آن را جبران کنيم.