Design & Developed BY Patira

صفحه 96 از 218 نخستنخست ... 46869495969798106146196 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 951 تا 960 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal هيچكدام از خارجى ها جدا نمى شوند

هيچكدام از خارجى ها جدا نمى شوند

ماجدى: پاسپورت ساموئل درباشگاه است او نمى تواند ايران را ترك كند

ميرشاد ماجدى سرپرست استقلال در مورد درخواست باشگاه راه آهن مبنى بر اينكه بازى با استقلال در روز شنبه هفته آينده در ورزشگاه جزيره كيش برگزار شود، اظهار داشت: ظاهرا باشگاه راه آهن به دليل مخالفت ورزشگاه آزادى براى برگزارى اين مسابقه در نامه اى به كفاشيان اعلام كرده استاديوم دوم اين تيم ورزشگاه كيش است و مى خواهند بازى در اين ورزشگاه برگزار شود اما سازمان ليگ آخرين ابلاغى كه به ما داده برگزارى بازى در ورزشگاه تختى تهران و از ساعت ۱۹ و ۴۵ دقيقه است.وى افزود: قطعا سازمان ليگ اگر مى خواست اين مسابقه در ورزشگاه كيش برگزار شود به ما اطلاع مى داد چون باشگاه استقلال هم بايد تمهيدات لازم را براى رفتن به كيش و رزرو هتل انجام دهد. در هر صورت ما تابع سازمان ليگ هستيم و هر تصميمى بگيرند قبول مى كنيم.سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: ساموئل و توزى به باشگاه اولتيماتومى نداده اند و اخبار جدايى خارجى ها تخيل است.ميرشاد ماجدى درباره اين كه گفته مى شود دو بازيكن خارجى استقلال به اين باشگاه اولتيماتوم داده اند اظهار داشت:اين خبر به هيچ عنوان صحت ندارد.عنوان شده ساموئل پاسپورت خود را از باشگاه دريافت كرده و در صورتى كه تا سه شنبه پول دريافت نكند به همراه توزى ايران را ترك خواهد كرد.اين در حالى است كه پاسپورت ساموئل در باشگاه است.وى افزود:چندى پيش ساموئل خواست پاسپورتش را دريافت كند تا هر زمان مرخصى دريافت كرد بدون مشكل بتواند از كشور خارج شود. در حال حاضر تمام افكار ساموئل بازى در استقلال و عملكرد قابل قبول است.با مدير برنامه هاى او و توزى در ارتباط هستيم و مشكلى وجود ندارد.در مجموع بحث جدايى توزى و ساموئل تخيل است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal گروسى: تيمهاى قلعه نويى پايان خوشى دارند

گروسى: تيمهاى قلعه نويى پايان خوشى دارند

محسن گروسى، پيشكسوت استقلال تيم هاى امير قلعه نويى را شانس اول قهرمانى دانست و اظهار داشت: به نظر مى آيد وضعيت استقلال رضايت بخش باشد هر چند هنوز به ايده آل خودش نرسيده ولى قطعا خواهد رسيد. اين روال ابتداى هر فصل است كه تيم ها خيلى جا نيفتاده اند و در واقع هنوز در مسير بازى هاى جذاب قرار نگرفته اند. تيم هاى آقاى قلعه نويى هميشه پايانى خوش داشته اند و در واقع در آينده و چند ماه ديگر ماحصل اين تلاش ها معلوم خواهد شد.در اوايل ليگ بازيكنان كمى دچار بحران مى شوند كه فكر مى كنم اين بحران ها و عدم هماهنگى ها مقطعى باشد و طبيعى الان هم همين طور است.گروسى در خصوص انتقادى كه اين روزها به خط حمله استقلال مى شود در ادامه تصريح كرد: اين موضوع كه استقلال هنوز نتوانسته از صد در صد پتانسيل خود استفاده كند تنها به مسائل مهاجم ها و عدم گلزنى مطلوب آنها مربوط نيست. اين تيم هر چقدر جلوتر برود سرمربى تيم بهتر مى تواند تفكرات خود را پياده كند. تا الان هم روند رو به جلو مهاجمان بد نبوده و در روزهاى بعدى حتما بهتر هم خواهد شد. دكتر فتح الله زاده با تيمى كه بسته و سرمربى تعيين شده تيمش تبديل به بهترين تيم ايران خواهد شد. استقلال نفرات بسيار خوبى در كنار هم دارد كه بايد بتواند آن هماهنگى دلخواه را ايجاد كرده و نهايت استفاده از نيروها شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal انتقاد شديد قلعه نويى از مهاجمان استقلال

انتقاد شديد قلعه نويى از مهاجمان استقلال

سرمربى تيم فوتبال استقلال انتقاد فراوانى از مهاجمان تيمش دارد.امير قلعه نويى كه در ابتداى فصل تصور وجود چنين شرايطى را در تيمش نداشت و معتقد بود كه مهاجمان حاضر در تيم مى توانند نگرانى هاى وى را رفع كرده و عاملى شوند كه وى بتواند به مشكلات گلزنى فائق آيد اما اين اتفاق رخ نداد و سرمربى تيم استقلال با شرايط متفاوتى روبرو شد و اين موضوع عاملى شد كه وى در خط حمله با مشكلات عمده اى روبرو شود كه تاكنون نيز رفع نشده است.وى پس از تمرين عصر جمعه استقلال از عملكرد مهاجمان تيمش در بازيهاى دوستانه تيم انتقاد كرد و اعلام داشت كه بى دقتى و عدم تمركز و هماهنگى با هافبك ها بايد رفع شود و اعضاى اين تيم در خط حمله رويه خود را با تغيير روبه رو سازند.قلعه نويى تمرينات ويژه و خاصى براى مهاجمان تيمش در نظر گرفته است تا از بازى با راه آهن وضعيت تغيير كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal راه آهن - استقلال؛ در ورزشگاه تختى

راه آهن - استقلال؛ در ورزشگاه تختى

سازمان ليگ برتر فوتبال محل برگزارى بازى راه آهن و استقلال را مشخص كرد.در شرايطى كه باشگاه راه آهن مى خواهد به عنوان ميزبان،ديداربااستقلال در ورزشگاه اكباتان تهران يا ورزشگاه جزيره كيش برگزار شود سازمان ليگ امروز طبق برنامه قبلى تصميم گرفت اين بازى روز شنبه هفته آينده در ورزشگاه تختى تهران برگزار شود.در صورتى كه قرار باشد محل برگزارى بازى تغيير كند اين مسابقه در ورزشگاه آزادى برگزار مى شود.ورزشگاه آزادى مخالفت خود را با برگزارى اين مسابقه اعلام كرده است. دليل مخالفت ورزشگاه آزادى اين است كه پرسپوليس روز يك شنبه آينده يعنى يك روز پس از بازى استقلال بايد در اين ورزشگاه به مصاف نفت تهران برود و مسئولان ورزشگاه معتقدند برگزارى بازى در دو روز متوالى به چمن ورزشگاه فشار مى آورد و آسيب مى زند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

ديدار راه‌آهن و استقلال در ورزشگاه آزادي

طبق توافق سازمان ليگ، باشگاه راه‌آهن و ورزشگاه آزادي ديدار تيم‌هاي راه‌آهن و استقلال در ورزشگاه آزادي برگزار مي‌شود.
    طبق توافق مسئولان باشگاه راه آهن با مسئولان ورزشگاه آزادي و سازمان ليگ قرار شد ديدار تيم هاي راه آهن و استقلال از هفته هشتم ليگ برتر در ورزشگاه آزادي برگزار شود.
    قرار بود اين مسابقه با توجه به اينکه تيم راه آهن ميزبان است در ورزشگاه تختيتهران برگزار شود اما مسئولان راه آهن پيش از اعلام سازمان ليگ با مسئولان ورزشگاه آزادي قرارداد امضا کرده بود اما ورزشگاه آزادي به دليل برگزاري بازي پرسپوليس با نفت تهران در روز يکشنبه هفته آينده حاضر به برگزاري بازي استقلال و راه آهن در روز شنبه نشده بود اما با کش و قوس هاي فراوان در نهايت تصميم گرفته شد که اين مسابقه همان روز شنبه در ساعت 19:45 در ورزشگاه آزادي برگزار شود و روز دوشنبههم ديدار تيم هاي پرسپوليس و نفت تهران در اين ورزشگاه برگزار مي شود.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

معاون باشگاه استقلال:

قرارداد ليام ردي با استقلال قانوني است

معاون باشگاه استقلال گفت که قرارداد دروازه‌بان استراليايي با اين تيم قانوني است و فسخ نمي‌شود.
    غلامرضا بهروان سرپرست سازمان ليگ روز گذشته اعلام کرد احتمال دارد قرارداد ليام ردي با باشگاه استقلال به دليل نداشتن سابقه ملي فسخ شود اما علي اميري معاون ورزشي باشگاه استقلال امروز در گفتگويي اظهار داشت: طبق آيين نامه سازمان ليگ و کميته روابط بين الملل هر تيمي که قصد داشته باشد با بازيکن خارجي قرارداد امضا کند قبل از ثبت قرارداد در سازمان ليگ بايد تاييديه روابط بين الملل را بگيرد.
    وي افزود: روابط بين الملل سه شرط براي تاييد بازيکن خارجي گذاشته که اگر بازيکن هر کدام از اين سه شرط را داشته باشد تاييد مي شود. شرط اول عضويت درتيم ملي کشورش، شرط دوم سابقه بازيدر تيم اميد کشورش و شرط سوم حضوردر ليگ قهرمانان آسيا در دو سال اخير است. ردي هم شامل بند سوم است و قبل از اينکه قرارداد او در سازمان ليگ ثبت شود کميته روابط بين الملل اين بازيکن را تاييد کرده است. بنابراين قرارداداين دروازه بان با استقلال قانوني است و دليلي براي فسخ قرارداد وجود ندارد.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal دیدار راه‌آهن و استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود

دیدار راه‌آهن و استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود

برنامه پرسپولیس تغییر نکرد

خبرگزاری فارس: طبق توافق سازمان لیگ، باشگاه راه‌آهن و ورزشگاه آزادی دیدار تیم‌های راه‌آهن و استقلال در ورزشگاه آزادی برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، طبق توافق مسئولان باشگاه راه آهن با مسئولان ورزشگاه آزادی و سازمان لیگ قرار شد دیدار تیم های راه آهن و استقلال از هفته هشتم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی برگزار شود.
    قرار بود این مسابقه با توجه به اینکه تیم راه آهن میزبان است در ورزشگاه تختی تهران برگزار شود اما مسئولان راه آهن پیش از اعلام سازمان لیگ با مسئولان ورزشگاه آزادی قرارداد امضا کرده بود اما ورزشگاه آزادی به دلیل برگزاری بازی پرسپولیس با نفت تهران در روز یکشنبه هفته آینده حاضر به برگزاری بازی استقلال و راه آهن در روز شنبه نشده بود اما با کش و قوس های فراوان در نهایت تصمیم گرفته شد که این مسابقه همان روز شنبه در ساعت 19:45 در ورزشگاه آزادی برگزار شود و روز دوشنبه هم دیدار تیم های پرسپولیس و نفت تهران در این ورزشگاه برگزار می شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal قرارداد «ردی» با استقلال قانونی است و فسخ نمی‌شود

قرارداد «ردی» با استقلال قانونی است و فسخ نمی‌شود

خبرگزاری فارس: معاون باشگاه استقلال گفت که قرارداد دروازه‌بان استرالیایی با این تیم قانونی است و فسخ نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، غلامرضا بهروان سرپرست سازمان لیگ روز گذشته اعلام کرد احتمال دارد قرارداد لیام ردی با باشگاه استقلال به دلیل نداشتن سابقه ملی فسخ شود اما علی امیری معاون ورزشی باشگاه استقلال امروز در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس اظهار داشت: طبق آیین نامه سازمان لیگ و کمیته روابط بین الملل هر تیمی که قصد داشته باشد با بازیکن خارجی قرارداد امضا کند قبل از ثبت قرارداد در سازمان لیگ باید تاییدیه روابط بین الملل را بگیرد.
    وی افزود: روابط بین الملل سه شرط برای تایید بازیکن خارجی گذاشته که اگر بازیکن هر کدام از این سه شرط را داشته باشد تایید می شود. شرط اول عضویت در تیم ملی کشورش، شرط دوم سابقه بازی در تیم امید کشورش و شرط سوم حضور در لیگ قهرمانان آسیا در دو سال اخیر است. ردی هم شامل بند سوم است و قبل از اینکه قرارداد او در سازمان لیگ ثبت شود کمیته روابط بین الملل این بازیکن را تایید کرده است. بنابراین قرارداد این دروازه بان با استقلال قانونی است و دلیلی برای فسخ قرارداد وجود ندارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

فيفا: علامت سوال مقابل توانايي بازيكنان ايران!

نكونام: به من مي‌گفتند خاويار!

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران درباره آخرين وضعيت تيم ملي و شرايط صعود به جام جهاني و نيز خاطراتش در تيم اوساسونا سخن گفت.

در گزارشي كه در سايت فيفا منتشر شده، آخرين وضعيت تيم ملي فوتبال ايران در راه صعود به جام جهاني از زبان جواد نكونام و البته در قالب گزارش اين گونه بيان شده است:

ايران يكي از قدرتمندترين تيم‌هاي آسيا است و جزو مدعيان اصلي صعود به مرحله نهايي جام جهاني 2014 برزيل قرار دارد، البته ناكامي تيم ملي در راهيابي به جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي باعث شد كه هنوز علامت سوالي مقابل توانايي ايران براي راهيابي به مرحله نهايي جام جهاني 2014 وجود داشته باشد.

تيم ملي فوتبال ايران در حالي در جايگاه دوم گروه خود قرار گرفته كه تنها دو بازي خود را انجام داده است و هنوز راه زيادي مانده تا حضورش در اين دوره از رقابت‌ها مسجل شود. اگر ايراني ها مي‌‌خواهند كه به اهدافشان در اين راه دست پيدا كنند نياز دارند كه بازيكنان كليدي شان سرحال و شاداب باشند و البته از ميان اين ستاره‌هاي كليدي كه هيچ كس سرشناس‌تر از جواد نكونام نيست.

مسير طولاني

دور نهايي رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني براي ايران به بهترين شكل ممكن آغاز شد و تيم ملي در مصاف با ازبكستان به برتري يك بر صفر دست يافت و البته اين پيروزي در ادامه با تساوي تقريبا نااميد كننده بدون گل مقابل قطر در تهران دنبال شد. نكونام هيچ پيش زمينه ذهني نسبت به اتفاقاتي كه قرار است در آينده رخ دهد، ندارد: "ما به خوبي مي‌دانيم كه فرايند صعود به جام جهاني يك مسير طولاني است و حضور در مرحله نهايي اين رقابت‌ها بسيار سخت است. هدف اصلي ما اين است كه بهترين نمايش ممكن را ارائه دهيم و با كسب امتيازات لازم صعودمان را به عنوان يكي از دو تيم راه يافته به مرحله نهايي اين رقابت‌ها از گروه خودمان قطعي كنيم. در حالي به بازي سوم رسيديم كه يك پيروزي ارزشمند خارج از خانه مقابل ازبكستان به دست آورده‌ايم، اما با قطر هم در خانه هم مساوي كرديم. اين مساله نشان مي‌دهد كه به هيچ وجه جايي براي پيش‌بيني كردن نيست. زماني تقريبا صعود به جام جهاني قطعي مي‌شود كه بيش از نيمي از بازي‌ها به پايان رسيده باشد. "

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران درباره شانس ايران براي صعود با صراحت مي‌گويد: "روي كاغذ هيچ تيمي شانس بيشتري نسبت به ديگري ندارد، اما ممكن است در زمين همه چيز به يكباره عوض شود. ما از رقابت‌هاي مقدماتي جام جهاني در سال‌هاي گذشته درس گرفته‌ايم و در حال حاضر قصد داريم با صرف انرژي و تلاش زياد امتيازهاي لازم را جمع كرده و به هدفمان برسيم. ايران تيم توانمندي است و ما تمام تلاشمان را براي صعود انجام خواهيم داد. "

جواد نكونام يكي از بازيكناني بود كه در جام جهاني 2006 آلمان كه ايران سومين جام جهاني‌اش را تجربه مي‌كرد، حضور داشت. او از اين دوره از رقابت‌ها و تجربه اش از حضور در جام جهاني خاطرات زيادي دارد: "بازي كردن در جام جهاني آرزوي هر بازيكني است و من به خودم مي‌بالم كه براي تيم ملي كشورم بازي كرده‌ام و فوتبال كشورم را در بزرگ‌ترين تورنمنت به همه كشورها نشان دادم. اين احساس واقعا شيرين و لذت بخش است. از آنجايي كه اين حس را تجربه كرده‌ام، بايد تلاش كنم تا آن را به بازيكنان جديد انتقال دهم. من با آنها درباره اهميت جام جهاني و بازي كردن در آن صحبت مي‌كنم و اين كه احساس غرور ملي چگونه حسي است تا با انتقال اين حس آنها انگيزه بيشتري پيدا كنند و تلاششان را چند برابر كنند. "

رمز موفقيت

در سال‌هاي اخير ايران ثابت كرد كه چيزي فراتر از حريف قوي براي تيم‌هاي آسيايي است. به نظر جواد نكونام اين پيشرفت اين گونه آغاز شده است: "نسلي كه به همراه من فوتبال را شروع كردند، در بازي‌هاي آسيايي 2000 به بلوغ رسيدند. ما تجربيات زيادي را كسب ‌كرده‌ايم. در سال‌هاي 2002 و 2006 در بازي‌هاي آسيايي حضور داشتيم و در سال 2004 نيز در جام ملت‌هاي آسيا بازي كرديم و توانستيم به مقام سومي دست پيدا كنيم. اين موضوع به اين معنا بود كه ما اين شانس را داريم كه به طور مستمر در بازي‌هاي رسمي حضور داشته باشيم. اين مساله به ما اين قدرت و تجربه را داد كه بتوانيم به جام جهاني 2006 صعود كنيم. اگر بخواهيم به گذشته نگاه كنيم، فكر مي‌كنم كه بيشتر بازيكنان تيم ملي در آن زمان با بازي كردن در ليگ‌هاي حرفه‌اي و تورنمنت هاي سخت به خوبي آماده شده بودند، نه به خاطر داشتن يك مربي عالي. بنا به مجموعه دلايل فوق به نظر من در اين دوره از رقابت‌ها شانس خوبي براي صعود داريم. "

بازي‌ در ليگ اسپانيا

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران به مدت يك سال از دوران حرفه‌اي بازيگري‌اش را در پمپلونا سپري كرد و در تيم اوساسونا توپ زد. نكونام از آن دوران خاطرات بسيار خوشي در ذهن دارد: "تجربه عالي بود. از هر جهت كه فكرش را بكنيد. من با مشكلات زيادي در اوايل حضورم در اين تيم روبرو شدم. مشكل سازگاري با شرايط و جو حضور در يك كشور خارجي و همچنين عادت كردن به سبك بازي فوتبال در اسپانيا. اين چالشي كه من تجربه كرده‌ام ثابت كرد كه يك بازيكن ايراني اين توانايي را دارد كه بتواند در قوي‌ترين ليگ فوتبال جهان حضور داشته باشد. همه از من حمايت مي‌كردند، خصوصا در زماني كه در دومين فصل حضورم در اسپانيا مصدوم شدم. فصل سوم كه به تيم بازگشتم به شكلي كاملا دراماتيك همه چيز رو به پيشرفت بود. 9 گل را به ثمر رساندم و عنوان بهترين هافبك لاليگا را به دست آوردم. ما هميشه عادت داشتيم در اوساسونا تلاش كنيم تا به دسته پايين تر سقوط نكنيم، اما در آن فصل و پس از آن مدام به فكر افزايش رتبه و صعود در جدول رده‌بندي رقابت‌ها بوديم. فصل پيش تنها يك رده با گرفتن سهميه ليگ اروپا فاصله داشتيم. در بهترين زمان ممكن به بازي در اسپانيا پايان دادم. جايي كه در آن چيزهاي زيادي را ياد گرفتم. "

نكونام درباره بهترين خاطراتش در دوران فوتبال حرفه‌اي لحظه‌اي هم درنگ نمي‌كند: "انتخاب به عنوان بهترين هافبك در ليگ اسپانيا بهترين خاطره من بود، چرا كه مهر تاييدي بر توانايي هاي من به شمار مي رفت و اثبات مي‌كرد كه يك بازيكن ايراني مي‌تواند در سخت ترين محيط حرفه‌اي فوتبال نيز سربلند باشد. بهترين گل من در بازي مقابل بوردو در جام يوفا به دست آمد. هيچ يك از دو تيم موفق به گلزني نشده بودند تا اين كه من در نيمه دوم وقت اضافه توانستم گل برتري تيم را به ثمر برسانم. اين گل ما را به مرحله يك شانزدهم نهايي رساند. "

كاپيتان تيم ملي فوتبال ايران درباره بهترين مطلبي كه تاكنون درباره او نوشته شده است، گفت: "زيباترين چيزي كه مطبوعات درباره من نوشتند، وقتي بود كه روزنامه‌‌ها من را با خاويار ايراني مقايسه كردند كه بسيار سرشناس است و در جهان بهترين به شمار مي‌رود. يكي از روزنامه‌‌هاي اسپانيايي هم يك بار در توصيف من نوشت كه من همه خصوصيات بازيكنان اسپانيايي را دارم. اين توصيف درباره يك بازيكن خارجي به ندرت در روزنامه‌‌هاي اسپانيايي اتفاق مي‌افتد، اما شيرين‌ترين اتفاق فوتبالي‌ام در اوساسونا بستن بازوبند كاپيتاني در چند سال اخير بود. من اولين كاپيتان خارجي در تيم اوساسونا بودم."

جواد نكونام مسئوليت بسيار سنگيني را به عنوان كاپيتان تيم ملي بر دوش خود احساس مي‌كند. اگر ايران بخواهد راه صعود به جام جهاني را طي كند، نكونام بايد وظيفه كاپيتاني و بازي سازي را در تيم ملي به بهترين شكل انجام دهد و اين مهم‌ترين موضوع است.

12. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal اختیار تام به مدیرعامل استقلال

فتح‌الله‌زاده سخنگوی هیئت مدیره شد

اختیار تام به مدیرعامل استقلال

خبرگزاری فارس: جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال برگزار و فتح‌الله‌زاده به عنوان سخنگوی اعضا معرفی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، نشست اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال عصر امروز در محل این باشگاه برگزار شد.
    در این نشست که با حضور نجف نژاد، رضایی، فتح الله زاده، شهریاری و افشارزاده برگزار شد حمایت از کادر فنی و مدیر عامل استقلال مورد تایید حاضران قرار گرفت و مقرر شد تمام اعضا تلاش خود را برای موفقیت تیم انجام دهند.
    همچنین در این جلسه فتح الله زاده عنوان سخنگوی هیئت مدیره و باشگاه انتخاب شد.
    محور دیگر جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال تفحیض اختیارات قانونی به علی فتح الله زاده بود و تمام اعضا به مدیر عامل آبی پوشان برای برنامه های مختلف اختیار تام دادند.
    این دومین جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال پس از انتخاب دو عضو جدید بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 96 از 218 نخستنخست ... 46869495969798106146196 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)