به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
عکس روز: رونالدو با کادوی تولدش، لامبورگینی مشکی می درخشد
ستاره پرتغالی رئال در روز تولدش برای خود یک لامبورگینی زیبا خرید
سایت گل- کریستیانو رونالدو، ستاره پرتغالی رئال مادرید در روز تولدش برای خود یک لامبورگینیAentador LP 700-4 خریداری کرد. دراینجا می توانید اولین تصاویر کریس دراین اتومبیل زیبا و جذاب را تماشا کنید
در این تصویر کریس رونالدو در پمپ بنزین مشغول پر کردن باک اتومبیل زیبایش است
عکس روز: گواردیولا در گوش داور چه گفت
بعد از مردود اعلام شدن گل الکسیس سانچس گواردیولا در گوش کمک داور صحبت کرد
سایت گل- تصویری جالب از گوشه زمین بعد از مردود اعلام شدن گل الکسیس سانچس. شنبه شب و در رقابتهای لالیگا، بارسلونا در خانه اوساسونا به میدان رفت و با نتیجه 2-3 مغلوب میزبان شد.درجریان این بازی الکسیس سانچس برای بارسا گلزنی کرد که گلش از سوی پارادس رومرو، داور مسابقه مردود اعلام شد. بعد از مردود اعلام شدن این گل بود که تصاویر آهسته این گل برای گواردیولا ودستیارانش پخش شد و گواردیولا صحنه را مورد بازبینی قرار داد
بعد از بازبینی صحنه گل مردود شده، گواردیولا به سمت کمک داور رفت و چیزی در گوش او گفت. به نظر شما گواردیولا در گوش کمک داور چه جمله ای را برزبان آورد؟
HALA MADRID
رونالدو: از شنیدن اینکه هواداران نامم را صدا می زنند، خوشحال می شوم ستاره پرتغالی رئال روزهای خوبی را پشت سر می گذارد
سایت گل- رئال مادرید یکشنبه شب موفق شد تا با نتیجه 2-4 از سد لوانته عبور کند و با این پیروزی اختلاف این تیم با بارسای رده دومی به ده امتیاز رسید.در پایان این مسابقه تماشایی رونالدو، به هبرنگاران گفت:« هنوز زمان زیادی تا پایان فصل باقی است و برای آنکه رئال را قهرمان لالیگا دانست باید صبر کرد.»ستاره پرتغال در پاسخ به سوال خبرنگار کانال پلوس در مورد شنیده شدن نام رونالدو در میان تماشاگران گفت:« از شنیدن نام خودم واقعا خوشحال می شوم. من گلزنی ام را با مورینیو، اعضای کادر فنی و نیمکت نشینان جشن گرفتم، چون ما خیلی خوب تمرین می کنیم و رئال شایسته این برد بود. گلهای من برای موفقیت تمام تیم است و من در روزهای خوبی هستم.»
HALA MADRID
کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، تاکيد کرد رقابت قهرماني لاليگا همچنان برقرار است.
این درحالی است که رئال با نمایش درخشان این ستاره پرتغالی در دیدار شب گذشته موفق شد لوانته را 4-2 شکست دهد و اختلاف در صدر جدول با بارسا را به 10 امتیاز افزایش دهد.
با این وجود ستاره پرتغالی معتقد است هنوز برای جشن گرفتن خیلی زود است. او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هنوز بازی های زیادی باقی مانده است. هنوز باید صبر کرد. ما مقابل لوانته خوب بازی کردیم. بازی دشواری بود و ما در ابتدا اندکی بد آوردیم اما بعد از زدن گل اول اوضاع تغییر کرد. ما خوب کار کردیم و باید به همین مسیر ادامه بدهیم."
رونالدو با هت تریک در دیدار شب گذشتهٰ 27 گله شد و اکنون با 4 گل فاصله با مسی، در صدر جدول بهترین گلزنان لالیگا قرار دارد. "گل ها نتیجه کار تیمی است. از لحاظ فردی، در شرایط خوبی قرار دارم و می خواهم به همین مسیر ادامه بدهم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Just Real Madrid & Man Utdl
یکه تازی کریس رونالدو در جدول کفش طلا
رقیب دیگر رونالدو، الکساندر سکولایفس، مهاجم تیم استونیایی تران ناواراست که به دلیل پایان پیدا کردن لیگ استونی، دیگر فرصتی برای بهتر کردن رکوردش ندارد
Getty Images
سایت گل- کریس رونالدو، ستاره پرتغالی رئال، با زدن 3 گل در دیدار شب گذشته تیمش مقابل لوانته، اختلافش با لیونل مسی و رابین فن پرسی، در جدول کفش طلای اروپا افزایش داد.
رقیب دیگر رونالدو، الکساندر سکولایفس، مهاجم تیم استونیایی تران ناواراست که به دلیل پایان پیدا کردن لیگ استونی، دیگر فرصتی برای بهتر کردن رکوردش ندارد. در مقابل بوراک ایلماز، مهاجم ترابوزان اسپور، با زدن دو گل در پیروزی 4-1 تیمش مقابل گازیانتپ اسپور، خود را ستاره هلندی توپچی ها نزدیک کرد.
سیدو دومبیا، مهاجم ساحل عاجی زسکا مسکو نیز به دلیل همراه تیم ملی کشورش در رقابت های جام ملت های آفریقا فرصتی برای بهبودی آمارش پیدا نکرد و همین مسئله باعث شد تا ماریو گومز به او برسد.
از سوی دیگر وین رونی با دو گلی که در دیدار مقابل لیورپول به ثمر رساند، این هفته وارد فهرست 10 مهاجم برتر اروپا شد.
HALA MADRID
رئال مادرید 4-2/ مسی دنبال کریس بدو آی بدو آی بدو
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید ، فاصله خود در جدول لالیگا با بارسلونا را دو رقمی کرد تا لیگ اسپانیا ، نزدیک تر از همیشه به نظر برسد .
سه گل کریستیانو باعث شد که هم این مهاجم به کفش طلا و ال پی چی چی نزدیک تر شود و هم رئال مادرید جایگاهش در صدر جدول لالیگا را مستحکم تر کند .
بازی در حالی آغاز شد که رئال مادرید با حضور گرانرو در خط هافبک و استفاده از هیگوائین و بنزما در ترکیب ، حسابی هجومی بازی می کرد . اما باز هم تیم در همان ابتدای کار روی ارسال از روی ضربه کرنر سورپرایز شد و توپ وارد دروازه اش شد . این اتفاق باعث افزایش استرس در تیم شد تا موقعیت ها یکی پس از دیگری از دست بروند . هیگوائین ، بنزما و رونالدو هر کدام چندین و چند موقعیت از دست دادند تا کار کمی گره بخورد .
اما در اواخر نیمه اول ، اشتباه مهلک ایبورا ، هافبک لوانته باعث شد که هم اخراج شود و هم پنالتی به سود رئال گرفته شود تا با گل شدن توپ توسط رونالدو ، تیم با اعتماد به نفس بیشتری به رختکن برود و آماده نیمه دوم شود .
در همان ابتدای نیمه دوم ، روی ارسال هیگوائین ، این کریستیانو بود که دومین گلش را در این بازی به ثمر رساند تا لوانته ده نفره حسابی کار را مشکل ببیند . در دقیقه 56 ، رونالدو در سمت چپ توپ را گرفت ، با یک استارت فوق العاده طوری شوت زد که مانوا به هیچ وجه نمی توانست آن را مهار کند تا ذر آغوش مورینیو آرام بگیرد .
در حالی که رئال مادرید کاملا بازی را در اختیار داشت ، روی یک ضد حمله ، این کونه بود که با گلی که زد باعث شد بازی کمی گرم شود اما این گرما دوام چندانی نداشت چرا که بنزما ذر دقیقه 65 با کنترل توپ در جناح چپ بتواند که کار تیم ده نفره لوانته را یکسره کند .
پس از آن مورینیو با اضافه کردن خدیرا به ترکیب ، سعی در حفظ نتیجه کرد که در این کار موفق بود تا بارسلونا ، لالیگا را دور از دسترس تر از همیشه ببیند . در روزهایی که مسی تبدیل به بازیکنی زیر حد متوسط شده و حسابی افت کرده ، کریستیانو ستاره درخشان رئال مادرید است و بازی به بازی بهتر عمل می کند .
رئال مادرید 4-2 لوانته
آمار بازی : شوت : 17 - 4 / شوت به چارچوب : 9-3 / کرنر : 14 - 1 / مالکیت توپ : 71 - 29
تصاویر 2دست فاصله با بارسا
مرجع خبري رئال مادريد : به بهانه رسیدن فاصله رئال مادرید تا تیم دوم لالیگا به عدد 10 ، کنایه های هواداران رئال به بارسلونایی ها آغاز شده است . یکی از مبدعان جالب این " دو دست فاصله " ، توماس رونکرو ، سردبیر آس است که تصویرش در عکس ها دیده می شود . پیکه و کف دستش هم سوژه طنز جالبی به خصوص در شبکه های اجتماعی بوده است .
گوتی: برنابئو ماله ماست/چرا نگذاشتند ما در سال 2004 در نیوکمپ بازی کنیم؟؟
مرجع خبري رئال مادريد : خوزه ماریا گوتیرز "گوتی " ، بازیکن اسبق رئال مادرید ، به اعتراض در مورد احتمال برگزاری فینال کوپا دل ری میان اتلتیک و بارسلونا در برنابئو پرداخت .
این هافبک در صفحه توئیترش پس از خوشحالی از برد رئال برابر لوانته گفت :" فینال کوپا دل ری در برنابئو ، هرگز . "
این بازیکن اهل تورخون ، در ادامه گفت :" چرا نگذاشتند رئال مادرید در سال 2004 فینال کوپا دل ری را برابر بارسلونا در نیوکمپ بازی کند . " در نهایت آن بازی در مونتویخ برگزار شد .
در ادامه گفت :" چزا زئال مادرید همیشه باید دست بده داشته باشد ؟ ما جنتلمن هستیم اما باید به خودمان هم فکر کنیم چرا که برنابئو مال ماست و ما تصمیم می گیریم . "
گرانرو:این تیم هویت دارد
مرجع خبري رئال مادريد : گرانرو پس از بازی خوبی که در کنار ژابی برابر لوانته داشت ، گفت :" تیم موقعیت های زیادی داشت . این رئال مادرید هویت دارد و هیچ گاه آن را از دست نمی دهد . حالا سعی می کنیم که با کسب این سه امتیاز ها فاصله را بیشتر کنیم ، فعلا این فاصله ده امتیاز است و اگر به این روند ادامه دهیم ، می توانیم آن را افزایش دهیم . "
در این باره که با حضور او ، تیم تهاجمی تر می شود گفت :" ما بازیکنان با کیفیتی در خط حمله داریم ، همین طور هافبک هایمان هم با کیفیت هستند . "
HALA MADRID
رونالدو در 170 بازی کمتر با رکورد گل هایش در یوناید برابری کرد
مرجع خبري رئال مادريد : سرعت گلزنی کریستیانو در رئال مادرید باعث شده که همه رکوردها را بتواند پشت سر بگذارد و او در رئال مادرید حالا به شمار گلهایی رسیده که در یونایتد با 170 بازی کمتر به آنها رسیده بود . در شیاطین سرخ در 292 بازی ، 118 گل زد . رکوردی که با هت تریکش برابر لوانته به آن رسید . گل سومش به معنی گل شماره 120 او در رئال مادرید در بازی شماره 122 وی بود .
کریستیانو در رئال مادرید از نظر گلزنی به پختگی رسیده است.در شش فصل در اولدترافورد با میانگین 0.40 گل در هر بازی آمار خوبی داشت اما در رئال مادرید ، عملکردش بهبود پیدا کرد و به رکورد 0.98 گل در هر بازی رسید که رکوردی رویایی است .
در واقع ، عملکردش در این فصل به نحوی بوده که می تواند به رکورد رویایی یک گل در هر بازی برسد . در این فصل در 33 بازی 34 گل زده است ، به طور متوسط 1.03 گل در هر بازی . فصل گذشته که بهترین فصلش بود ، در 54 بازی ، 53 گل زده بود (0.98) و در فصل اول حضورش در برنابئو هم در 35 بازی 33 گل زده بود (0.94) که البته در آن فصل با مصدومیت زانو دست و پنجه نرم می کرد .
برای پیشرفت می توان مثال زد که گل شماره صد خود را در بازی با لیون در صد و پنجمین بازیش در رئال زد . در واقع میانگینش در آن زمان 0.95 گل در هر بازی بود .
به طور مثال در سه فصل کامل اولش در یونایتد ، 23 گل در 123 بازی زده بود ، یعنی 0.17 گل در هر بازی . اما در سه سال بعدی که درخشان تر بود ، در بهترین سالش در 49 بازی 42 گل زد که میانگینش 0.85 بود ، کمتر از سه سال حضورش در رئال مادرید .
بنزما مهاجمی که مارکا اون رو مرده خواند
مرجع خبري رئال مادريد : روز 27 اکتبر 2010 ، روزنامه مارکا سعی کرد که کار کریم بنزما را تمام شده بداند . بازیکن فرانسوی به شدت مورد انتقاد بود و کمتر کسی فکر می کرد که این قدر زیاد بتواند شرایط را عوض کند . اما پس از گذشت ماه ها ، مورینیو این ملی پوش فرانسوی را تبدیل به ستاره ای جهانی کرد که امروز یکی از بهترین مهاجمان قاره است . شاید گذشته نشان دهد که برخی می خواسته اند که این ستاره را مدفون سازند .
با این که بنزما به عنوان یک ستاره آینده دار به رئال مادرید برگشت ، روزنامه مارکا فرصت چندانی به بازیکن فرانسوی نداد . پس از ناهماهنگی در تیم پلگرینی ، انتقادات علیه بازیکن فرانسوی را آغاز کرد .
فشار مطبوعات به حدی بود که برخی هواداران رئال هم تحت تاثیر قرار گرفتند و در برنابئو ، بنزما را هو کردند . مورینیو اما سعی کرد که به کریم ایمان داشته باشد و به او روحیه دهد . این بازیکن فرانسوی به خودش بازگشت و کم کم توانست همان بازیکنی شود که می خواستند . حالا شاید مارکا نمی تواند به یاد آورد که زمانی او را " مرده " خوانده است .
کریم خیلی زود به گلزنی برگشت و بهترین فوتبال ممکن را ارائه داد . حالا کمتر کسی به توانایی های او تردید دارد و نشان می دهد که کاملا سرحال ، می تواند برای موفقیت ها تلاش کند .
تیم مورینیو در راه شکستن تیم توشاک
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید مورینیو ، به رکورد شکنی و تاریخ سازی ادامه می دهد . آمار گلزنی این تیم به حدی فوق العاده است که چیزی تا شکستن رکورد 107 گل تیم بنجامین توشاک در سال 1990 باقی نمانده است . رئال مادرید دو سال بود که تا لب مرز این رکورد می رفت اما امسال به نظر می رسد که این رکورد بالاخره شکسته شود .
پس از 22 هفته ، رئال مادرید سه چهارم راه رسیدن به رکورد تاریخی را پیموده است . دور برگشت تازه آغاز شده و رئال مادرید 75 گل زده تا اولین تیم تاریخ باشد که در این مقطع این تعداد گل می زند . رکوردی که نشان از قوای تهاجمی شگفت انگیز رئال مادرید این فصل دارد .
رئال مادرید تا کنون 3.4 گل در هر بازی زده ، میانگینی که می تواند تیم را به 129 گل در پایان فصل برساند و به رکوردی تاریخی دست یابد . در واقع رئال با این میانگین می تواند هفت هفته دیگر برابر اوساسونا در پامپلونا ، به رکورد تاریخی برسد .
فصل گذشته رئال تا آستانه شکستن رکورد رفت اما در نهایت فقط 102 گل زد . تیم پلگرینی هم همین طور .
اگر رونالدو اسپانیایی بود.....
مرجع خبري رئال مادريد : روزی با یکی از دوستان ، خیالبافی می کردیم . در آنالیزهایمان به این نتیجه رسیدیم که اگر لاس دیارا اسپانیایی بود برخوردها در فوتبال اسپانیا با و طور دیگری بود . یعنی تئوری این بود که گاهی شایستگی ها و تاثیرات یک بازیکن ، تحت تاثیر ملیت او قرار می گیرد و می تواند برایش تغییراتی ایجاد کند .
حالا می توان به چیز دیگری فکر کرد . می توان کریستیانو رونالدو را در پیراهن اسپانیا تصور کرد ؟ این که پیراهن سرخ بپوشد ، پاسهای ژاوی و اینیستا را بگیرد و کاملا یورنته و ژاوی را به کناری بگذارد ؟ در آن زمان شاید از این غرورش تعبیر دیگری می شد . حرکاتش درون زمین به جای این که با واکنش تمجید شوند ، مورد تشویق قرار می گیرند . او توانایی های بی بدیلی دارد و اگر ملیت اسپانیایی داشت ، برخورد ها با او کاملا متفاوت بود . حالا برنابئو را محبوب خود کرده (سکوها ممنون تحولات او هستند ) و شاید در خیال بتوان تصور کرد که او می توانست یک مهره بزرگ در تیم ملی اسپانیا باشد .
گی یم بالاگ
HALA MADRID
يادداشت ويژه: رئال فاتح فرمولا وان 12-2011
مادریدی ها تا به حال 6 بار در لالیگا همانند بازی با لوانته ابتدا یک بر صفر عقب افتادهاند و همه ی این بازی ها را هم با پیروزی تمام کردهاند
Getty Images
سایت گل - با مهارت و انعطاف پذیر. اینها فرمول قهرمانی در لیگ هستند.هنگامی که بارسلونا در روز یکشنبه 2 گل از اوساسونا عقب افتاد کسی که آمار آبی اناری ها را در ذهن می داشت، می دانست که تنها یکبار در تاریخ بارسلونا، این تیم در نیمه اول یک بازی در لیگ 2 گل عقب افتاده و در نیمه دوم آن را جبران کرده است. و اینبار نیز آنها از پس جبران این 2 گل خورده برنیامدند.اما اوضاع برای رئال به شکل دیگریست. به اذعان خودِ گواردیولا، بارسا تنها توانسته عناوینی را بدست آورد که در آنها در بهترین فرم خود بوده است. هرگاه کاتالانها بد بازی کرده اند، دستشان خالی مانده است. اما گواردیولا تایید میکند که رئالی ها، حتی وقتی در بهترین شرایط خودشان نیستند هم میتوانند با پیشرفت هفته به هفته شان ادعای قهرمانی داشته باشند.
این مساله آخرین بار برای فابیو کاپلو در فصل 07-2006 رخ داد که در آن، باشگاه پایتخت به سختی و در حالی که امیدی هم نداشت، پرچم بارسا را پایین کشید. و این مورد بار دیگر در این فصل توسط مردان ژوزه مورینیو که مهارت بالا و انعطاف پذیری مثال زدنی را با هم درآمیخته اند، ظهور کرده است.مادریدی ها تا به حال 6 بار در لالیگا همانند بازی با لوانته ابتدا یک بر صفر عقب افتاده اند و همه ی این بازی ها را هم با پیروزی تمام کرده اند. هنگامی که رئال در بازی با لوانته در دقیقه 4 با ضربه سر گوستاوو کابرال یک بر صفر عقب افتاد، هواداران مادرید حاضر در سانتیاگو برنابئو از این اتفاق شوکه نشدند، چرا که مشابه این را بارها در این فصل تجربه کرده اند.رئال به شروع های ضعیف در خانه شهره شده است و این پنجمین باری است که این اتفاق این فصل در برنابئو رخ می دهد. هیچ اتفاق عجیب و غریبی رخ نداده . رئال بر لوانته غلبه کرد همانطور که در این فصل رایو والکانو، اتلتیکو مادرید، اتلتیک بیلبائو، و زاراگوزا را شکست داده است. به اینها اضافه کنید بازی با مالاگا در جام حذفی را که در آن، رئال نیمه اول را در حالی که با دو گل عقب بود به پایان رساند اما در نهایت 3-2 پیروز شد.البته رئال یکبار دیگر هم این کار را انجام داده و آن در بازی با مایورکا در اواسط ماه ژوئن بوده که در آن مردان مورینیو موفق شدند در حالی که تا دقیقه 72 از میزبان خود عقب بودند، در نهایت با گل های هیگواین (72) و کائخون (85) به یک برد شیرین خانه از خانه دست پیدا کنند.این همان روح غلبه بر سختی تیمهای مورینیو است و همانند بسیاری از اعقاب پرتقالی اش، به نظر میرسد که این مرد 49 ساله آماده است تا شیپور قهرمانی را در این فصل به صدا درآورد. اما با وجود اینکه آنها 10 امتیاز از بارسلونا پیش هستند، برای حفظ این فاصله ناچارند که با قدرت گام بردارند. با مهارت و انعطاف پذیر
HALA MADRID
تونیو: نمی دانم چه طور میشه شوت های رونالدو رو کنترل کرد
مرجع خبري رئال مادريد : تونیو مارتینز ، گلر راسینگ ، کم کم باید آماده مصاف سخت در برنابئو برابر کریستیانو و یارانش شود .
در مورد شیوه مهار شوت هفته گذشته رونالدو به لوانته که منجر به گل سوم شد گفت :" نمی دانم چطور باید مهارش کرد . به خصوص اگر مثل یکشنبه گذشته باشد . وقتی گل را دیدم دلم برای مانول سوخت . به عنوان یک دروازه بان می دانم که وقتی در نبردی باشی که شانس بردت کم است و گلی بخوری که کاری از دستت بر نمی آید چه حسی دارد . این چنین گلهایی وارد پوست یک دروازه بان می شوند . "
در مورد این که از چه چیز رئال مادرید می هراسد گفت :" همه چیز . نه تنها کریستیانو بلکه کل تیم . توانایی گلزنی و ضد حمله آنها . آنها اوزیل ، کاکا ، هیگوائین ، بنزما را هم دارند . "
در این باره که رئال ممکن است در این بازی به خاطر بازی بعدش در چمپیونزلیگ زیاد خطری نباشد گفت :" ما نمی توانیم آرامش داشته باشیم . مورینیو ذره ای آرام نمی گیرد . آنها می خواهند از فرصت طلایی برای افزایش فاصله با بارسا استفاده کنند . "
کارلوس: رئال چه ببرد چه ببازد بهترین است
مرجع خبري رئال مادريد : برنامه معمول پنج شنبه شب های رئال مادرید تی وی ، در سال 2012 با یک مهمان ویژه کارش را شروع کرد . روبرتو کارلوس ، یکی از بهترین بازیکنان خارجی تاریخ رئال مادرید که به بررسی دوران حضورش در رئال مادرید "از نظر شخصیتی و حرفه " ای پرداخت و گفت که " رئال مادرید چه ببرد و چه ببازد ، بهترین در دنیاست . " او که یازده سال در رئال بازی کرده ، خود را مادریدیسمو می داند و می گوید :" رئال مادرید امسال به سیبلس خواهد رفت . "
روز
تجلیل شدنت در برنابئو چطور بود ؟
روز مهمی در زندگی من بود . متفاوت بود چرا که همیشه برای بازی کردن به این استادیوم می رفتم و این بار یک تجلیل بزرگ از سوی فلورنتینو پرز و هواداران از من صورت گرفت . از رفتار بازیکنان و دوستانم هم خوشحال شدم . کندو ، مانولین ، خورخه و ... یک روز مهم برای من بود .
چه حسی داشت که کل استادیوم نامت را صدا بزند ؟
در این جا مدافعان بزرگی نظیر کاماچو بازی کرده اند . در طول سالها من پیراهن رئال مادرید را پوشیدم ، سعی کردم که هواداران سرگرم کنم و بیشترین جام ممکن را کسب کنم . دوران خوشی با رونالدو ، رائول ، بکام ، زیدان ، کارمبو ، ماکله له ، ایلگنر ، سیدورف و ... داشتیم . با چنین بازیکنانی بازی کردن آسان بود . وقتی که محبت هواداران را مشاهده می کنم می فهمم که علتش آن دوران بوده است . ما لحظات خوشی در برنابئو داشتیم . هر بار که پیراهن رئال مادرید را می پوشیدم ، می دانستم که دست به کار خوبی خواهم زد . گاهی به مشکل می خوردم ، مثل برخی الکلاسیکوها برابر بارسلونا اما در 11 سال ، دوران خوشی در رئال مادرید داشتم و فکر می کنم که بیشتر هواداران را خوشحال کردم تا ناراحت .
این که کل جمعیت ، ایستاده تشویقت کردند تحسین برانگیز بود اما روابطت با بازیکنان رئال هم همین طور .
من صبحش به زمین تمرین رئال رفتم و هر کسی مرا می دید می گفت :" این جاست . بازیکنی که سالها بازی کرده و جامهای زیادی برده است . " در طول دوران فوتبالم ، همیشه با خوشبختی و طراوت فوتبال بازی کرده ام . همیشه محبت های زیادی به من شده است .
رئال مادرید همیشه در کل دنیا نمادی برای همگان بوده است .
از قدیم در مورد جنجال میان بازیکنان یا بازیکن با مربی گفته می شد اما معمولا چنین چیزی وجود نداشته است . رئال مادرید همیشه یک خانواده بوده است . حتی امروز که از کریستیانو صحبت می کنیم می بینیم که کاملا فرق کرده است . این باشگاه مثل باشگاه های دیگر نیست که فقط از یک یا دو بازیکن صحبت می شود . این جا بازیکنان ، مدیر و هواداران ، یک خانواده در کل جهان هستند . پس فکر می کنم که رئال مادرید چه ببرد ، چه ببازد ، در دنیا بهترین است .
وقتی در رئال مادرید بودی هم این شرایط را درک می کنی ؟
شاید از آن که بیرون بروی بهتر بتوانی درکش کنی . در ترکیه که بودم ، رئال مادرید را طور دیگری می دیدم . همه از این باشگاه تمجید می کردند . وقتی با آن قرارداد داری ، زندگی سخت و پر فشاری داری . اما وقتی بیرون می روی ، هیجانات و نا امیدی ها را با هواداران دیگر سهمین می شود . مقابل تلویزیون ممکن است خیلی اذیت بشوی . من با زیدان و بکام بای می کردم و به رونی و رائول پاس گل می دادیم . من حالا با این که هنوز یک بازیکن فعال هستم ، یک هوادار پر و پا فرص این تیم هستم . رئال مادرید را حالا بیشتر حس می کنم . وقتی توپ روی پای بنزما می افتد فریاد می زنم " شوت کن " یا همین طور " کاسیاس ، بگیرش " . وقتی فقط یک هوادار باشی ، عظمت باشگاه را از بیرون خیلی بیشتر درک می کنی .
همیشه می خواستی یک بازیکن شوی ؟
همیشه . وقتی به چیزی فکر نکنی ، نمی توانی به آن دست پیدا کنی . البته شانس و توانایی ها در آن دخیل هستند . مادرم همیشه به من پند و اندرز می داند . از 18 سالگی فوتبال را شروع کردم و وقتی در یونیائو سائو ژوائو بودم ، با خود می گفتم که رویایم به حقیقت پیوست و پیراهن یک تیم دسته اولی را پوشیدم . با خود فکر کردم :" خدایا ، مرا به یک تیم بزرگ پایتخت بپر . " ناگهان پالمیراس به میان آمد که بازیکنان واقعا خوبی داشت . پس از دو سال و نیم حضور در این تیم ، اینترمیلان موراتی سراغم آمد . کاپلو سپس مشکلاتی پیدا کرد و از لورنزو سانز خواست مرا بخرد . از آن جا ماجرای من شروع شد . پیشرفت حرفه ای و شخصیتی خود را در رئال مادرید داشتم . برای این که به چیزی برسی ، همیشه باید در رویاهایت به آن فکر کنی .
چه تصویری از اسطوره هایت در ذهن داشتی ؟
من و پدرم سانتوسی بودم . در بچگی همیشه عکس په له و بازیکنان سانتوس را نگه می داشتیم .
از روز اولت در رئال مادرید چه به یاد داری ؟
یادم است که موهایم بلند تر بود . به سیبلس هم سر زدم . عکسهایم را هنوز دارم . با یک پیراهن رنگی . هر بار آن عکسها را می بینم ، نمی توانم باورش کنم .
حالا کاسیاس و راموس کاپیتان های تیم هستند . کاپیتانی رئال مادرید مشکل است ؟
هیچ چیز مشکل است . هر بازیکنی کاپیتان رئال مادرید شود باید به آن افتخار کند هر چند که خیلی آسان است . باید در زمانی که اوضاع خراب است ، مسئولیت را بپذیری و در زمان بردن جامها ، بیشتر نفوذ کنی . برای من آسان و جالب بود . برای یک بازیکن ، در باشگاهی نظیر رئال مادرید ، بالاترین حد کاپیتانی است . هم فشار ایجاد می کند و هم غرور .
زیدان گفت که هیچ گاه گل معروف بمب گونه تو را فراموش نمی کند . در موردش گفته بود :" دیدم که به توپ ضربه می زند . ناگهان دیدم گل شد ، نمی فهمیده ام که چه دیده ام . "
نظری ندارم . مردم در مورد آن گل از من می پرسند که چطور آن قدر خوب به توپ ضربه زدم . نمی توان توضیح داد . مردم از خود می پرسند :" آن را دیده اید " تائید می کنند و من به آنها می گویم :" خب ، دیگر نخواهید دید . "
کاسیاس همیشه نهمین قهرمانی در اروپا را به یاد دارد که در رختکن گریه می کرد و تو نزدش رفتی . یادت هست ؟
هر چیزی حسی دارد . می خواستم به ایکر دلداری بدهم . پس از آن توپهایی که گرفت نباید گریه می کرد . می خواستم که او مثل ما جام را بالای سر ببرد ، لذت ببرد ، شامپاین باز کند و ... من هم در برخی بازیهای بزرگی که جامها را می بردم هم شرایط مشابهی داشتم . در این لحظات ، ممکن است که از خوشحالی اشک بریزی و او را هم پس از بازی خیلی در هم رفته دیدم . به او گفتم :" ما یک بزرگ را برای باشگاه بردیم ، با بقیه از آن لذت ببر . "
بهترین روز روبرتو کارلوس در رئال مادرید چه بود ؟
همه . از زمان حضور در سیوداد دپورتیوو نزدیک لاپاز گرفته تا والدبباس . سفر ها در اسپانیا ، خارج آن ، پیش فصل ها در چین ، ژاپن و ... هر روز با فوتبال زندگی کردم که برایم خیلی شادمان و مهم بود .
می توانی تصور کنی که در این رئال مادرید بازی کنی ؟
گاهی زمانی که از تلویزیون بازیها را می بینم ، تعجب می کنم که چرا من در آن جا نیستم تا پاسهای بلند را بگیرم . دوست دارم که پاسهای بلند دریافت کنم ، مثل کاری که با بکام از این جناح به آن جناح می کردیم . حالا این پاسها را ژابی آلونسو می دهد . چرا به کریستیانو پاس ندهم یا برای بنزما سانتر کنم که گل شود ؟ با راموس لذت ببرم . با خدیرا ، اوزیل ، کاکا ، مارسلو و ... لذت ببرم . صدها فکر به ذهنم می آید .
کریستیانو با آن گلی که زد انگار می خواست یاد تو را گرامی بدارد .
فکر می کنم که یک اتفاق خاص بود . در رختکن با او صحبت کردم . بازیکنانی در دنیا نیستند که بتوانند مثل او ضربه بزنند . او در مورد گلش توضیح داد و من و خودش کاملا فهمیدم . بکام هم با قدرت خاصی و با سبک خاصی ضربه می زد . کریستیانو یک پدیده است .
در والدبباس ، یکی از اولین نفراتی که از تو استقبال کرد ، مورینیو بود ...
من مربیانی نظیر کاپلو و دل بوسکه داشته ام اما وقتی در عرصه باشگاهی در مورد بهترین مربی جهان از من پرسیده شود ، فکر می کنم که مورینیو ید طولایی داشته باشد . هر بازیکنی می خواهد که مورینیو مربیش باشد . با او دو ، سه سال پیش که در چلسی بود صحبت کردم و دیدم که شخصیت فوق العاده ای دارد . حالا او را رو در رو شناختم .
دوست داشتی در مقطعی از فوتبالت ، مربی تو می شد ؟
دوست داشتم که مربی باشگاهی باشد که در آن کار می کنم . او یک حرفه ای به تمام معناست . سبک و مسئولیت پذیری خاص خود را دارد . این برای یک بازیکن ، عالی است . وقتی که الکلاسیکو را باخت ، خودش در مقابل همه چیز ایستاد و نگذاشت که بازیکنانش مورد فشار قرار گیرند . بسیاری از رفتارش انتقاد می کنند اما کمتر مربی در انجامش تواناست .
روبرتو کارلوس ، رئال مادرید این فصل را چطور می بیند ؟
خوب . قهرمان واقعی کوپاست و در لالیگا خوبکار کرده است . در اروپا هم شایستگی حضور در نیمه نهایی ، فینال و قهرمانی را دارد . در لالیگا ده امتیاز جلوست و در چمپیونزلیگ با زسکا بازی دارد . بازی برگشت هم در خانه است و فکر نمی کنم مشکلی برای صعود وجود داشته باشد .
فکر می کنی بازی با زسکا چطور باشد ؟
زسکا بازیکن بزرگی نظیر وگنر لاو را از دست داد که زوج دومبیایی بود که سرعت و تکنیک زیادی دارد . بازی مسکو مشکل تر خواهد بود . استادیوم پر خواهد بود اما با توجه به این که بازی برگشت در خانه است ، مشکلی نیست .
باید برای سرمای مسکو آماده شد ؟
فکر می کنم که مادرید سرد تر است . وزش باد متفاوت است . وقتی که در دمای 19 تا 24 درجه زیر صفر باشی ، آن طور که فکر می کنی سرد نیست . در کیف با دمای 11- درجه بوده ام که دمای سردی به نظر می رسد اما آن طور که می گویند نیست . چمن مصنوعی مشکل ساز تر است . در مورد سرما نگرانی وجود ندارد .
این تیم را در سیبلس می بینی ؟
صحبت کردن را دوست ندارم ، منتظر خواهیم ماند اما تردیدی در موردش ندارم .
آمار گل زنی خارق العاده رئال مادرید و کاستیا (آکادامی رئال مادرید)
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید یک ماشین گلزنی است . رونالدو ، آقای گل تیمی است که 75 گل زده و سیزده گلزن دارد . در آکادمی هم شرایط مشابه است . تیمی که بهترین آمار گلزنی را در کل دسته سوم داد . آن جا هم خوسلو آقای گل است و دوازده نفر دیگر گل زده اند .
تیم مورینیو ، با مثلث طلایی خود حریفان را آزار می دهد . کریستیانو با 27 گل زده ، 36 درصد گلهای تیم را در لیگ به ثمر رسانده و هیگوائین و بنزما هم 14 و 11 گل لالیگایی زده اند . در خط هافبک و دفاع ، دی ماریا ، کاکا ، کایخون ، مارسلو و راموس با زدن هجده گل آمار خوبی داشته اند . اوزیل ، په په ، آلتین توپ ، واران و ژابی هم هر کدام توانسته اند در این 22 بازی گلزنی کنند .
تیم توریل هم دستکمی ندارد . آنها با زدن 49 گل در 24 بازی ، آقای گل دسته سوم هستند . خوسلو با 13 گل زده و زدن 26 درصد گلهای تیمش بهترین آمار را دارد . موراتا هشت گل زده ، دنیس شش تا ، خسه پنج تا . پس از آنها ، اسکار پلانو و خوزه ایگناسیو با سه گل زده قرار دارند . خوانفران ، مرچن ، کاسادو و کارواخال دو گل زده اند و عمر ، ایوان ، پابلو خیل هم یک گل زده اند .
حضور کاستیا در دسته دوم در سال آینده می تواند یک " مینی الکلاسیکو " را راه بیندازد که جذابیت های خاص خود را خواهد داشت .
بهترین خط آتش قرن بیست و یکم
مرجع خبري رئال مادريد : پیغام اعتراضی سویا در آنوئتا می تواند توصیف دقیقی از آمار گلزنی مهار نشدنی رئال مادرید مورینیو باشد . کلمه برتری به فرصت طلبی تغییر کاربری داده و تساوی گرایی هم فوق العاده است . رئال مادرید با آمار گلزنی فوق العاده خود می تواند رکورد تاریخ لالیگا را بشکند . در این تیم ، مهاجمان بزرگی دیده ام . از خوانیتو ، سانتیانا و کونینگهام در کنار هم گرفته تا بوتراگوئنو ، هوگو سانچز و والدانو ، یا زامورانو و آماویسکا یا رائول ، شوکر و میاتوویچ . کهکشانی ها با زیدان ، رائول و رونالدو را هم نباید فراموش کرد . همه سبک گلی زده شد اما هیچ گاه چنین فرصت طلبی و قوای ویرانگری همچون کریستیانو ، هیگوائین و بنزما دیده نشده بود .
کلید کار بازیکن پرتغالی است . کریستیانو همچون چکشی در جناح راست است . در ذهن شگرف خود ، حریف را کاملا درگیر خود می کند تا فضا برای بنزما و هیگوائین باز شود . این بهترین خط حمله قرن بیست و یک است .
توماس رونکرو
مورینیو وپیش ثبت نام کردن بچه هایش در مدرسه مادرید
مرجع خبري رئال مادريد : چهار هفته پس از شایعاتی که پیرامون تصمیم مورینیو مبنی بر ترک رئال مادرید منتشر شده بود ، حالا راوی آن خبر خودش آن را در هاله ای از ابهام قرار می دهد . به گزارش پونتو پلوتا ، مربی رئال مادرید برنامه های زندگی عادی در مادرید در فصل بعد را هم دارد می ریزد .
بنا بر این گزارش ، مربی پرتغالی ، دو فرزندش را در مدرسه " آمریکایی های مادرید " برای ترم 13-2010 پیش ثبت نام کرده که نشان می دهد می خواهد در رئال مادرید بماند . درست است که این ثبت نام احتمال دارد که کنسل شود اما به هر حال نشانه هایی از قطعی نبودن رفتن مورینیوست .
HALA MADRID
بنابر اعلام آسوشيتد پرسثبت بزرگترين تمارض سال به نام آلوز
بازيکن برزيلي تيم فوتبال بارسلونا با تمارض مشهور خود در بازي با رئال مادريد بزرگترين تمارض سال فوتبال را به نام خود ثبت کرد.
آسوشیتد پرس در یک نظر سنجی سراسری از میان ۸۰ هزار شرکت کننده عمومی، ۳۰۰ بازیکن رسمی فوتبال در قارههای مختلف، ۴۵ مربی سرشناس جهان فوتبال حرفهای و ۱۰۰ خبرنگار برجسته فوتبال در سراسر جهان بزرگترین تمارض سال فوتبال را معرفی کرده است.
در این نظر سنجی گزینه معروف به "تئاتر آلوز" بیشترین رای را آورده و از دید رایدهندگان هیچ تمارضی تا این حد واضح نبوده است. بر اساس همین تمارض بود که پهپه، مدافع پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید در الکلاسیکودربی (نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا) اخراج شد.
بر همین اساس تمارض برایان کاراسکو شیلیایی در بازی مقابل اکوادور در رده دوم تمارضهای سال فوتبال حرفهای در جهان قرار گرفته است.
عاشق رئال مادرید و طرفداران رئال
کاکا: نبايد مغرور شويم
مهاجم برزيلي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: نبايد مغرور شويم، اين فقط 3 امتياز ديگر بود.
به نقل از الپایس اسپانیا، کاکا که درخشش قابل تاملی در ترکیب رئال مادرید داشت پس از پیروزی ۴ بر صفر رئال مادرید مقابل راسینگ سانتاندر گفت: نباید مغرور شویم، حالا ۳ امتیاز بسیار مهم دیگر را هم کسب کردهایم و باید به فکر بازیهای دیگر باشیم. لالیگا از هر وقت دیگری پیچیدهتر شده است و باید مراقب همه چیز باشیم.
وی افزود: رئال مادرید در راه درستی گام بر میدارد و قهرمانی در لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا اهداف اصلی ما هستند.
کاکا درباره مصدومیت خود نیز گفت: هیچ مشکلی وجود ندارد، دوران بدنسازی خود را با موفقیت پشت سر گذاشتهام و بازگشت به روزهای اوج در رئال مادرید و حتی تیم ملی فوتبال برزیل آرزوی قلبی من است.
بنزما: از پيروزيهاي قاطعانه خوشم ميآيد
مهاجم فرانسوي رئال مادريد در خصوص ابهام در گل زده خود گفت: گل من يا گل راموس مهم نيست.
به نقل از آس اسپانیا، کریم بنزما ۲ گل از چهار گل تیمش را مقابل راسینگ سانتاندر به ثمر رسانده درباره گلی که با همکاری راموس وارد دروازه حریف شد تصریح کرد: این اصلا مهم نیست که گل به نام من ثبت شده باشد یا راموس، همه بازیکنان چنین روحیهای دارند و کسی به خاطر حضور در جدول گلزنان دست و پا نمیزند. مهم نام رئال مادرید است که اکنون در بالای جدول و با اختلاف ۱۳ امتیاز با بارسلونا دیده میشود.
این بازیکن ادامه داد: همیشه از پیروزیهای قاطعانه خوشم میآید. نباید با یک گل به پیروزی میرسیدیم. هواداران از ما توقع دارند و در این باره به آنها حق میدهیم. رئال مادرید برای قهرمانی در لالیگا خیز بلندی برداشته و باید مراقب حریف بزرگ خود یعنی بارسلونا باشیم. در آینده بازی بزرگی در نیوکمپ داریم و بسیاری بر این باورند که رئال مادرید در نیوکمپ جشن قهرمانی می گیرد.
مورينيو: نگران وضعيت چلسي و اينتر هستم
سرمربي تيم رئال مادريد پس از پيروزي 4 بر صفر مقابل راسينگ سانتاندر گفت: به فاصله 15 تايي با بارسا فکر ميکنم.
به نقل از رویترز، خوزه مورینیو در نشست خبری پس از بازی تیمش مقابل راسینگ سانتاندر تصریح کرد: بازی بسیار خوبی بود، بهتر از حریف بودیم و نشان دادیم که همچنان در اوج هستیم. هیچ مشکلی برای تثبیت قهرمانی با فاصله بیشتر نسبت به حریفان نداریم. از قهرمانی قاطعانه لذت میبرم و دوست ندارم تا هفتههای پایانی برای قهرمانی استرس داشته باشیم. برتری واضح رئال مادرید باید فرصت رسانهای هم داشته باشد!
مورینیو در خصوص نتیجهگیری های ضعیف دو تیم چلسی و اینترمیلان نیز گفت: نگران وضعیت چلسی و اینترمیلان هستم، این بدان معنی نیست که من هر ساعت با مالکان این باشگاههای در تماس هستم اما به هر حال در این دو باشگاه زندگی کردهام و دوست ندارم شاهد ناکامی آنها باشم، از هواداران دو تیم چلسی و اینترمیلان میخواهم پشتیبان مربیان خود باشند و اجازه ندهند رسانهها تیمشان را تخریب کنند.
رونالدو در صدر، مسي همچنان دوم
کريستيانو رونالدو با 28 گل زده در صدر جدول گلزنان لاليگا ايستاده و مسي با 23 گل زده رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.
در جدول گلزنان فوتبال اسپانیا تا پایان شب اول از هفته بیست و سوم لالیگا، رونالدو با ۲۸ گل زده (۱۰ پنالتی) در صدر جدول گلزنان اسپانیا ایستاده و لیونل مسی با ۲۳ گل زده (۲ پنالتی) در رتبه دوم قرار گرفته است.
گونزالو هیگواین ۱۴ گل، فالکائو ۱۴ گل (۵ پنالتی)، بن زما ۱۳ گل و یورنته ۱۲ گل رتبههای بعدی را به خود اختصاص دادهاند.
لیونل مسی در بازی سخت امشب مقابل والنسیا فرصت دارد فاصله ۵ گله خود را با کریس رونالدو کاهش دهد. مسی امشب بازی شماره ۲۰۰ خود را در لالیگا تجربه میکند و مهره کلیدی گواردیولا برای رهایی از تهدیدی جدی به نام والنسیا محسوب میشود.
ديماريا:به خاطر رونالدو خيلي خوشحالم
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد پس از درخشش در بازي شب گذشته مقابل راسينگ سانتاندر گفت: برگشتم، گل زدم و برديم.
به نقل از آسوشیتدپرس، آنخل دیماریا که به تازگی از کمند مصدومیت رهایی یافته در بازی شب گذشته یکی از ۴ گل تیمش را مقابل نماینده سانتاندر به ثمر رساند.
وی تصریح کرد: از این که در بازگشت خود گل زدهام و شاهد پیروزی قاطعانه تیم بودهام بسیار خوشحالم. رئال مادرید در اوج است اما نباید فراموش کنیم که غرور دشمن اصلی ما است و باید با تمام قدرت در بازیهای باقیمانده به میدان برویم.
وی افزود: رئال مادرید با مصدومیت من یا بازیکنان دیگر عقبنشینی نمیکند و درخشش ما نیز فاکتور حیاتی برای باشگاه نیست، مهم نام رئال مادرید است و کار گروهی در اردوی ما حرف اول را میزند.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)