Design & Developed BY Patira

صفحه 95 از 99 نخستنخست ... 45859394959697 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 982
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson
    بازیکن محبوب
    Wayne Rooney\C.Ronaldo
    اسم واقعی شما
    sahand

PortugalManUtdRealMadrid

تشکر ها
    703
    تشکر شده 1,242 در 272 پست

Bia Inja کمپ دربی @ جلدچهارم $$

بسم الله الرحمن الرحيم

این کمپ دربی به جلد چهارم هم رسید بلاخره نوبت من هم شد

طبق معمول تاپیک های قبلی از دادن پست های کپی شده و اسپم تو این تاپیک خوداری و به تاپیک خودش مراجعه کنید

بیاید این بار 100 جلد بدونه اسپم (کپی کردن مطالب) باشه

خیلی ممنون داش مهدی آمار کمپ قبلی رو بیار بیزحمت

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HE IS A HERO

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط R.BAGGIO.10 نمایش پست ها
    زمون ما که بود کسی با پستهای مزخرف و بی مصرف و بی محتوا اون بالای کمپ یا قبلا بهارستان نمیرفت
    الان چی شب ساعت سه میخوابیم صبح بلند میشیم میبینیم با چارتا پست بی خواصیت کمپ سه صفحه رفت جلو.
    حرفای روزمرشونم تو کمپ میزنن.آقای محترم خوبه امضاتو نیگا کنی بعد بیای تو کمپ پست نیم خطی و چه بسا چند خطی بی محتوا بدی.اینو به همه میگم.از خودم تا ایضا بقیه.حرفای روزمره جاش تو پروفایل یا یاهو مسنجره نه تو کمپ.
    کمپ محلی برا دوستی بیشتره.
    __________________________________________________ _____________________________________________
    در ضمن ابی جون آلبوم جدید شادمهر تو حلقم.خیلی محشر خونده.کسی گوش داده.
    راست ميگه دوستان يكم رعايت كنين بد نيست خودم هم راضي نيستم از اين پست هاي نيم خطي تو كمپ بدم از الان حرف زدن دو نفري رو ببرين تو پروفايل كمپ جاي بحث دسته جمعيه نه دو يا سه نفر يعني يه چيزي همون اول همين كمپ كه در مورد ازدواج و... بحث ميكرديم

پ.ن:روياي ما(همون كه با ابي خونده) رو دانلود كردم خيلي با حال بود

لعنت به باعث و بانی این بغض
    ویرایش توسط alexdelpiero_10 : 08-15-2012 در ساعت 15:43

3. 11 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیــــر خآن
    بازیکن محبوب
    مسـی,ژیــرو,تــورس
    اسم واقعی شما
    B a R a N

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    273
    تشکر شده 663 در 129 پست

بقیه یکم دارن راست میگن قبلا بحث های خیلی بهتری تو کمپ میشد و دور از هر اسپم و چیزی !

الان هر کی میرسه یه جمله یه خطی مینویسه پایینش یه عکس میزاره ، حداقل لامصبا عکسم میزارید حجمشو کم کنید کل و هوم تاپیکو داغون میکنید !(در حالی که اسپم سیتی مال همین عکساس )

پ.ن 1 : الان احمد میاد میگه این باران چی میگه بین این همه پسر برو پیج مهرداد
    پ.ن 2 :این فیلم دیکتاتور 2012 دیشب من دیدم و تموم کردم خعلی باحاله،از اول تا آخرش خوراکه خندس تو جاهایی از فیلم یه تیکه هایی میندازه یارو؛ آدم میمونه

پ.ن هم خز کردم

مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ
    کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!

5. 8 کاربر از پست مفید Blue-StaR تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Blue-StaR نمایش پست ها
    بقیه یکم دارن راست میگن قبلا بحث های خیلی بهتری تو کمپ میشد و دور از هر اسپم و چیزی !

الان هر کی میرسه یه جمله یه خطی مینویسه پایینش یه عکس میزاره ، حداقل لامصبا عکسم میزارید حجمشو کم کنید کل و هوم تاپیکو داغون میکنید !(در حالی که اسپم سیتی مال همین عکساس )

پ.ن 1 : الان احمد میاد میگه این باران چی میگه بین این همه پسر برو پیج مهرداد
    پ.ن 2 :این فیلم دیکتاتور 2012 دیشب من دیدم و تموم کردم خعلی باحاله،از اول تا آخرش خوراکه خندس تو جاهایی از فیلم یه تیکه هایی میندازه یارو؛ آدم میمونه

پ.ن هم خز کردم

حرف های شما و چندنفر دیگه حرصمو دراورده بس کنین دیگه تا میبینین یه نفر یه چیز میگه به تقلید ازون پامیشین حرفشو تکرار میکنین مگه کمپ جای بحث و گفتگو نیست؟اگه سواد داشته باشین میفهمین اون نیم خطی که زیرش یه عکسه خود عکس یه دنیا مفهوم داره مثل همون سرعت دانلود یا اون دیتاسنتر فوتیران که برام عجیب بود اینا خودشون خیلی جای حرف داره خ.ودتون چیزی نمیگین به من چه مربوطه؟هروقت یه چیزی میبینین پامیشین اعتراض میکنین عکس میدم امار درمیارن به من میگن اسپمر و یاد گرفتین فقطیا تیکه بندازین یا مسخره کنین

الان کافیه فقط یکی ازین سه رشته ی ازدواج -انتخاب رشته و انتخاب موبایل وسط بیاد تا ببینینن چه قشقلقش به پاشده !!!!

مثلا شما بحث دیگه بلد نیستین ؟یه بحث درست و حسابی درموردش حرف بزنیم ؟به جرات میتونم بگم 25صفحه این کمپ به همین 3تا بحث رفته و خود شما باران خانوم مگه نیومدی لینک 10تا اهنگ ایرانی دادی /؟اونا هم اون وقت باید جاش اسپم سیتی باشه دیگه خوبه کسی بیاد تیکه بندازه؟ لطفا زیاد هم تند نرین و ازین و اون هم تقلید نکنین و قبل پست دادن فکر کنید

حالا اگه خیلی اعتراض دارین یکی یه بحث بندازهوسط فقط جون جدتون بحثه ازون سه تا بحث قبلی نباشه و جالب باشه

7. 6 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658
    تشکر شده 1,059 در 262 پست

افرین.حتی بیشتر از 25 صفحه هم به این 3 تا موضوع اختصاص داده شده.به من یا اقای rezaorumchi مربوط نیست که چون سه نفر این موضوع رو دوست ندارند به بهانه یک خطی
    بودنش می یان اینجا نظر می دن.اگه کسی از چیزی خوشش نمی اید نباید در موردش نظر
    بده.شاید یکی دیگه از اون خوشش بیاد.به این مکان می گن انجمن.فقط شما نیستید
    اقای R.BAGGIO.10 یا اقای alexdelpiero_10 که هر موضوعی شما دوست داشتید
    اینجا در موردش بحث بشه و هر موضوعی که دوست نداشتید در موردش بحث نشه.
    نباید که ادم خودخواه باشه.باید به نظرات بقیه احترام بگذاره.خوب اگه این موضوع رو
    دوست نداری راجبش نظر نده.مگه اسمون به زمین می اید.حتی اگه کسی 1 کلمه
    هم در این تایپ پست داده بود نباید این حرف ها رو بزنید ممکنه عصبانی بشه.منم
    اگه جای اقا رضا بودم عصبانی می شدم.باید به پست و نظرات دیگران احترام بگذارید
    این ابتدایی ترین چیز هایی که من دارم به شما می گم و شما رعایت نمی کنید.
    اینجا یک مکان عمومی هستش نباید که به هم دیگه تیکه بندازید.خوبه مثلا شما یک
    پست بدید بعد من ازش خوشم نیاد بیام تیکه بندازید.رعایت کنید لطفا.
    ترکیب تیم ملی ایران در مقدماتی جام جهانی

تا
    برزیل چند نفر باقی می مانند ؟

9. 5 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط aliazimi9 نمایش پست ها
    افرین.حتی بیشتر از 25 صفحه هم به این 3 تا موضوع اختصاص داده شده.به من یا اقای rezaorumchi مربوط نیست که چون سه نفر این موضوع رو دوست ندارند به بهانه یک خطی
    اقای r.baggio.10 یا اقای alexdelpiero_10 که هر موضوعی شما دوست داشتید
    من اسم ادم خاصي رو نيوردم ولي اينو ببين پست خودته

می گم یک لوگو هم برای فوتبال فانتزی طراحی کن.اونی که خودم طراحی کردم با نسخه ازمایشی بوده وقتی می سازم روش می زنه بتا ورژن.منم باید پاکش کنم و خلاصه
    کار قشنگی در نمی اید.
    خداييش خودت و انصافت اين جمله تو پروفايلش ميگفتي بهتر بود يا تو كمپ؟ منظور من اينا بود يعني بحث هاي دونفره رو گفتم ببرين تو پروفايل كه اينجا نباشه پروفايل واسه همينه ديگه

لعنت به باعث و بانی این بغض

11. 6 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

نقل قول نوشته اصلی توسط aliazimi9 نمایش پست ها
    اقای r.baggio.10 یا اقای alexdelpiero_10 که هر موضوعی شما دوست داشتید
    دوست عزیز
    خوش اومدی ! بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست !
    ما برای هر بخش و یا تایپکی قانون خاصی داریم که بیشترش بر میگرده به طرز تفکر مدیر و کسی که اون بخش رو اداره می کنه !
    این بخش فعلا زیر نظر منه و اگه قرار باشه من نظم اینجا رو برقرار کنم ترجیح میدم قوانین من اینجا پیاده بشه ! که خوشبختانه این قوانین هیچ سخت نیست و تا الان هیچ کاربری معترض نبوده چون همه چیزو براش از قبل روشن کردیم ! البته اگر طرف از قوانین انجمن نویسی مطلع باشه می فهمه ! ما تو همین بخش گفتگوی آزاد یه تایپیک رو ایجاد کردیم به نام " اسپم سیتی " !
    اگه کسی مایل باشه مطلب یا عکسی چیزی اضافه کنه و از جای دیگه کپی کنه میتونه اونجا قرار بده تا نظم این تایپیک که جایی برای تبادل نظر در مورد مسائل مختلف هست به هم نخوره ! ما توی جلد های قبلی کمپ با این مشکل روبه رو بودیم که دوستانی میومدن عکس و مطلب کپی می کردن و اینجا قرار میدادن و همینجور صفحات کمپ جلو می رفت ولی از شروع این جلد تصمیم بر این بوده که این دو موضوع رو از هم جدا کنیم !
    ما با موضوع بحث شما یا دیگر دوستان مشکلی نداریم ولی با نحوه بحث کردنتون مسئله داریم ! قرار نیست هر کی بیاد یه نصفه خط بنویسه و ارسال کنه و همینجور به آمارش اضافه کنه ! دوستان میان 4 تا پست پشت سر هم ارسال می کنند هر پست یک خط ! اصلا جالب نیست !
    حرفاتونو جمع کنید و یه جا بگین !

ویرایش:
    چقد هم به زحمت های ما ارج نهاده شده ! این همه زحمت کشیدیم براتون آهنگ آپ کردیم حالا میریم می بینیم تعداد دانلود ها رو ... همه بلا استثنا " صفر " !

ویرایش توسط AlexDelpiero : 08-15-2012 در ساعت 21:42

13. 9 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها
    دوست عزیز
    خوش اومدی ! بحث خوش اومدن یا نیومدن نیست !
    ما برای هر بخش و یا تایپکی قانون خاصی داریم که بیشترش بر میگرده به طرز تفکر مدیر و کسی که اون بخش رو اداره می کنه !
    این بخش فعلا زیر نظر منه و اگه قرار باشه من نظم اینجا رو برقرار کنم ترجیح میدم قوانین من اینجا پیاده بشه ! که خوشبختانه این قوانین هیچ سخت نیست و تا الان هیچ کاربری معترض نبوده چون همه چیزو براش از قبل روشن کردیم ! البته اگر طرف از قوانین انجمن نویسی مطلع باشه می فهمه ! ما تو همین بخش گفتگوی آزاد یه تایپیک رو ایجاد کردیم به نام " اسپم سیتی " !
    اگه کسی مایل باشه مطلب یا عکسی چیزی اضافه کنه و از جای دیگه کپی کنه میتونه اونجا قرار بده تا نظم این تایپیک که جایی برای تبادل نظر در مورد مسائل مختلف هست به هم نخوره ! ما توی جلد های قبلی کمپ با این مشکل روبه رو بودیم که دوستانی میومدن عکس و مطلب کپی می کردن و اینجا قرار میدادن و همینجور صفحات کمپ جلو می رفت ولی از شروع این جلد تصمیم بر این بوده که این دو موضوع رو از هم جدا کنیم !
    ما با موضوع بحث شما یا دیگر دوستان مشکلی نداریم ولی با نحوه بحث کردنتون مسئله داریم ! قرار نیست هر کی بیاد یه نصفه خط بنویسه و ارسال کنه و همینجور به آمارش اضافه کنه ! دوستان میان 4 تا پست پشت سر هم ارسال می کنند هر پست یک خط ! اصلا جالب نیست !
    حرفاتونو جمع کنید و یه جا بگین !

ویرایش:
    چقد هم به زحمت های ما ارج نهاده شده ! این همه زحمت کشیدیم براتون آهنگ آپ کردیم حالا میریم می بینیم تعداد دانلود ها رو ... همه بلا استثنا " صفر " !
    من حال و حوصله کل کل ندارم ولی خدایی اونجا که می گی ترجیح می دم
    این خودخواهی نیست ؟ضمنا اون پست کجایش یک خطی بوده یک تصویر
    هم گذاشته.اصل کاری اون تصویره هستش.انتظار که نداری توی این تایپ
    هرکس هر پستی که می ده تعداد خط هاش اندازه یک Reading باشه.

تا

15. 8 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    V.Delbosqe & J.Moruinho
    بازیکن محبوب
    RAUL&CRIS&CASILLAS& J.compos&L.Hernandez
    اسم واقعی شما
    MORTEZA

SpainRealMadridArsenal

تشکر ها
    6,208
    تشکر شده 12,757 در 2,549 پست

اول بگم که هر چی اتیشه از گور این احمد بلند میشه حالا خودش سردم دار بحث دو نفره و پست یه خطی تو کمپ بوده اینقد شاخ شده تریپ حرفه ای برداشته ها

این دوستمون که اسمش علی خب تازه اینجا پست دادنو شروع کرده بود و نباید بهش به این زودی ها گیر الکی داده میشد این کارو میشد با یه پست خصوصی حل کرد
    اما در خصوص رضا که خدایی پستای خوبی هم میزاره تنها مشکله پستاش اینه که یهو چند پست پشت سرهم میزاره که اینم وظیفه مهدی بود و تذکر داد فقط یکم قاطی تذکر داد بچه ها بشون برخورد
    این احمد و رسول شورش کردن و یه دفعه حمله بردن به دوستان
    اما خدایی همشونم حق داشتند
    به هر حال فک کنم مهدی یه تذکر دوستانه داد و جای این نیست که به کسی بر بخوره
    خدایی حال میکنید پستام چقد پرمحتواس خودم حال میکنم

نقل قول نوشته اصلی توسط AlexDelpiero نمایش پست ها

ویرایش:
    اهنگات خدایی به درد خودت میخوره فقط چی بودن اخه اینا
    یه چیز جدیدی یه سبکی چیزی معرفی کن برداشته اهنگ امین حبیبی اپ کرده

17. 5 کاربر از پست مفید mortezarm تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

به نظر من هردو طرف حق دارین اولا اینکه اقا مهدی اول شدن اینجا هیچ افتخاری نداره همش خودتون بحثو داغ میکنین منم 4تا پست یک خطی دادم اما خداشاهده نه برای اول شدن من فقط دارم موضوع میگم تازه برین ساعت هر پستو ببینین یکیش بین هر پست 4ساعت اختلاف بود اما هرچقدرم که بهونه بیارم درسته نمیشه توجیه کرد من اشتباه کردم ولی شما هم یه ذره ادب و فرهنگ داشته باشین چرا اینهمه رسانه ایش میکنین؟بابا یه نفر گفت فهمیدیم دیگه ببین چند نفر هی اومدن گیر میدن از جمله رابیگو که یاد قدیماش کرده تا همین باران خانومو ... اقا علی عظیمی هم راست میگه که همیشه انسان های اسم و رسم دار اکثرا میان و بحثشون با استقبال رو به رو میشه هروقت سعی کردم جز بحث زلزله که باید هم بحث میشد بحث وسط بندازم هیچکی محل سگ هم نمیذاشت درسته ادمایی که بیشتر اینجا میان مقصرن ولی من خودم به شخصه مخلص اقا مهدی و رسول و امیر و علی و عبدالله هستم

راستی خدا به خیر کنه یه دونه 5ریشتری زد اینجا هم لرزید همه گی دعا کنید

19. 3 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانوا - دل بوسکه
    بازیکن محبوب
    مسی - اینیستا
    اسم واقعی شما
    علی

GermanyBarcelonaSepahan

Lionel Messi

تشکر ها
    658

ببین اقا یک مثال ساده می زنم اصلا توی این تایپ هم نیست.وقتی و اولین دوره فوتبال فانتزی رو ساختم
    به چند نفر از اعضای دربی که خیلی پست می دادند گفتم بیاین در این مسابقات شرکت کنید.اما از ان ها
    فقط 2 نفر اومدند و من مجبور شدم چند تا از دوستان سابق خودم رو دعوت کنم.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    حالا اگه مثلا یکی از همین اعضای اسم و رسم دار فوتبال فانتزی رو درست می کرد همه می اومدند
    توی این مسابقه شرکت کنند بدون این که حتی برای یک نفر هم اون کاربر دعوت نامه بفرسته.

تا

21. 5 کاربر از پست مفید ALIAZIMI9 تشکر کرده اند .

صفحه 95 از 99 نخستنخست ... 45859394959697 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع