نوشته اصلی توسط
los anseleig
داداش من حشره شناسی نمیخونم،زیست میخونم گرایش عمومی
اتفاقا جانورشناسی داریم اونم نه یکی دوتا کتاب،اما حشره شناسی نداریم اینا چون ناقل انگل هستن دربارشون اطلاعات کمی داریم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نظرم درباره
دیفیلوبوتریوم لاتوم و
تنیا ساژیناتا سرچ کن اون چیزی که میخوای بدست میاری.اینا دوتا جانورن.حتما سرچ کن چیزای خیلی جالبی داره خوشت میاد
یادم هست که توی همین بخش من گفتم سوسک تنفس نایی داره و توهم گفتی سوسک تنفس نایی ازطریق تراکه داره بعدگفتی 2 واحد حشره شاسی پاس کردی.
بعضی ها فکرکنم اطلاعاتی که ازمن بدست آوردن اشتبا ست. من منظورم از این جمله که گفتم جانورشناسی می خونم این نبودکه رشته دانشگاهیم جانور شناسی منظورمن کتابای مختلف جانور شناسی بود من بالای 200 کتاب درمورد حیوانات خواندم و بیش از 100 مستند درمورد حیوانات دیدم.همه این اطلاعاتم طی 5 سال مطالعه من درمورد جانوران است. من حیوانات رو ازدید یک زیست شناس میبینم نه ازدیدیک شخص معمولی. حیوانات زیادی از جمله خرس قهوه ای و مارهای سمی و سگ های وحشی و روباه رو ازنزدیک و بدون اینکه حصاری بین من و حیوان باشد دیدم چون مشکلی باایستادن درفاصله 2 متری ازیک گرگ گرسنه رو ندارم. رشته دانشگاهیم هم طی چند روز آینده مشخص میشه البته دریکی ازشاخه های پزشکی درس خواهم خوند دامپزشکی رو هم بی نهات دوست دارم و احتمال زیاد شاید به این رشته رفتم.