Design & Developed BY Patira

صفحه 95 از 112 نخستنخست ... 45859394959697105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

سر آلکس فرگوسن: من 72 میلیون پوند برای این بخش صرف نمیکنم به باشگاه منچستر یونایتد گفته شده که آنها مجبور به پرداخت 72 میلیون پوند برای اهداف خود در تابستان امسال، لوکا مودریچ ( 32 میلیون پوند )، لیتون بینز ( 20 میلیون پوند ) و چیک تیوته ( 20 میلیون پوند ) هستند.
    سر آلکس فرگوسن قصد تقویت و جوانگرایی در خط هافبک خود دارد و جالب است که در جستجوی یک جایگزین برای پاتریس اورا در پست مدافع چپ است. اما سرمربی تیم منچستر یونایتد از ملاقات با مقامات باشگاه تاتنهام هاتسپر بر سر لوکا مودریچ که قیمت آن 32 میلیون پوند ارزیابی شده خودداری کرده است و همچنین با مقامات باشگاه اورتون بر سر خرید 20 میلیون پوندی لیتون بینز و نیز با مقامات باشگاه نیوکاسل یونایتد بر سر خرید 20 میلیون پوندی چیک تیوته و او به دنبال مدیریت هزینه ها در ورزشگاه اولدترافورد است.

یک منبع آگاه در استادیوم اولدترافورد در این باره چنین ایراد میکند: "ما تحقیقاتی در مورد هر 3 بازیکن انجام داده ایم. اما سر آلکس فرگوسن نمیخواهد چنین مبالغ مضحکی را پرداخت کند".
    سر آلکس فرگوسن که با شکست جنوب فرانسه را ترک کرد منتظر خواهد ماند، در حالیکه دیگر گزینه ها را برای بازسازی گروه خود در نظر گرفته است. در حالیکه، او موضوع خود را ترک و راه خود را برای دیگر باشگاهها و باشگاه چلسی که آماده گام برداشتن برای چیک تیوته جنگجو هستند روشن ساخته. رومن آبراموویچ برای تشویق تیم خود حاضر به پرداخت 20 میلیون پوند برای بازیکن ساحل عاجیست و باشگاه نیوکاسل یونایتد در صورت این انتقال 16.5 میلیون پوند ار فروش این هافبک سود خواهد کرد.

در خط هافبک سر آلکس فرگوسن هنوز هم بر پل اسکولز 37 ساله تیکه کرده که او را متقاعد ساخته برای 1 سال دیگر باقی بماند و همچنین رایان گیگز 38 ساله. اما هر 2 آنها باید به زودی تعویض شوند و لوکا مودریچ و چیک تیوته میتوانند انعطاف پذیری و حیله را به ارمغان بیاورند. اما پاتریس اورا که به جای کاپیتان مصدوم، نمانیا ویدیچ در فصل گذشته ایستاده بود، به تازگی تولد 31 سالگی خود را جشن گرفته است. این مدافع نیز به احتمال زیاد یکی از چهره های برجسته تیم ملی فرانسه در مسابقات یورو 2012 خواهد بود که کشورش در گروه D با تیم ملی انگلستان همگروه است.

فورم او تنزل کرده اما به نظر نمیرسد جایگاه او در تیم برای فصل آینده در معرض خطر باشد. لیتون بینز تنها 4 سال کوچکتر از پاتریس اوراست اما به نظر میرسد سر آلکس فرگوسن برای خرید او مصمم است، پس از خرید اشلی یانگ و پیشبرد دانیل ولبک. باشگاه منچستر یونایتد قصد دارد برای خرید شینجی کاگاوا با مبلغ 14 میلیون پوند فشار رو به جلو وارد کند.

سر آلکس فرگوسن برروی خرید ادن هازارد در تابستان امسال با همسایگان پر سر و صدای خود زمینه های مشترکی یافت، هافبک 32 میلیون پوندی بلژیکی که در راه باشگاه چلسیست. اما این امر میتواند از نظر هزینه خرید ابتدایی، دستمزد سالیانه و هزینه وکیل ادن هازارد، تعهد مالی 50 میلیون پوندی داشته باشد و غول منچستری از پرداخت آن امتناع میکند.
    یک منبع آگاه در باشگاه منچستر یونایتد در این باره گفت: "باشگاهها ممکن است به صورت مستقل عمل کرده باشند، اما برای یک بار، توافق کامل بین 2 باشگاه منچستر یونایتد و منچسترسیتی وجود دارد، درحالیکه ادن هازارد یک استعداد استثنایی است"
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

ارزیابی آرتور آلبیستون از مدافعان کناری در باشگاه منچستر یونایتد آرتور آلبیستون ( Arthur Albiston )، مدافع اسبق باشگاه منچستر یونایتد وضعیت کنونی مدافعان کناری در باشگاه منچستر یونایتد را مورد بررسی قرار داده است.
    وی که در حدود 500 دیدار برای تیم منچستر یونایتد انجام داده در این باره اظهار داشت:" در اینجا توسط مأمورین تبلیغ کننده انوع اسامی در اطراف وجود دارد. این واضح است که فصل کمی برای پاتریس اورا سخت بوده است. او در زمانی که در اینجا بوده خود را انطباق داده اما واقعه لوئیز سوارز شرایط را به مدت 3 ماه معلق کرد. همه انتظار داشتند او تنها به خوبی بازی کند مانند 3 یا 4 فصل اخیر و او در چند دیدار آخر فصل دوباره شروع کند به بازگشت به شرایط قدیمی خود کند. رافائل دا سیلوا بسیار پرجنب و جوش است، او مانند یک گربه پرحرارت روی شیروانیست. او مانند فنر است. او قطعاً چیزهایی را یادگرفته که در چند بازی گرفتار آنها شده است، به خصوص تساوی با تیم اورتون که او در آن برجسته شده بود. اما او هنوز در حال یادگیریست و تنها یک پسر جوان است. این همه اتفاق به سرعت در این زمان برای او افتاده است و او از هر ناامیدی بهره مند شده است. سرمربی و کارکنان تمام وقت به دنبال بازیکنان جوان هستند و فابیو دا سیلوا در حال خروج به صورت قرضیست و او از آن بهره مند خواهد شد. او برای به دست آوردن تجربه نیاز به 20، 30 بازی دارد. او در حال رشد کردن است و میبایست خوب باشد. برادر او بیشتر بازی کرده و در حال حاضر برای هر کسی استفاده میشود بنابراین جدا کردن آنها برای ایجا رشد میبایست خوب باشد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

پس از توافق بر سر مبلغ قرارداد
    کاگاوا به منچستریونایتد پیوست
    خبرگزاری فارس: سرانجام قرارداد هافبک ژاپنی بورسیا دورتموند با شیاطین سرخ نهایی شد.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از گاردین، باشگاه منچستریونایتد از توافق بر سر جذب شینجی کاگاوا با باشگاه آلمانی دورتموند خبر داد.
    در بیانیه‌ای که در سایت باشگاه منتشر شده آمده است: باشگاه منچستریونایتد اعلام می‌کند که هم با بورسیا دورتموند و هم با شینجی کاگاوا بر سر انتقال به این تیم توافق کرده است. کاگاوا پس از شرکت در آزمایش پزشکی باشگاه و دریافت مجوز کار در انگلیس می‌تواند برای این باشگاه به میدان برود. پیش بینی می‌شود تمام این کارها تا پایان ماه جاری میلادی انجام شده و او به شکل رسمی معرفی شود. جزئیات این قرارداد در آینده اعلام خواهد شد.
    گفت‌وگو بر سر بستن قرارداد با کاگاوا در چندین هفته انجام شد. در حالی که پیش بینی می‌شد انتقال این بازیکن ژاپنی 12 میلیون پوند انجام شود، گفته‌ می‌شود در نهایت با 18 میلیون پوند نهایی شده است.

8. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

انتقاد فرديناند از هاجسون

ريو فرديناند، ستاره انگليس باشگاه منچستريونايتد از تصميم روي هاجسون، سرمربي سه شيرها، نسبت به دعوت نکردن از او براي حضور در اردوي تيم ملي اين کشور و پرکردن جاي خالي گري کيهيل مصدوم به شدت ناراحت است.

بعد ازمصدوميتي که اخيرا گريبانگير کيهيل شد،همه درانتظار آن بودند که سرمربي انگليس، ريو فرديناند را براي پرکردن جاي او در اردوي تيمش، دعوت کند ولي اين اتفاق نيفتد و او مارتين کلي را برگزيد.

لازم به يادآوري است که در اوايل ماه جولاي دادگاه جان تري که اتهام توهين نژادپرستانه به برادر ريوفرديناند (آنتون فرديناند) وارد است، دادگاهي مي شود. حالا جان تري در اردوي تيم ملي انگليس هست.

روي هاجسون در صحبتهايي اعلام کرده که غيبت نام فرديناند در ليست بازيکنان فراخوانده شده به اردوي تيم ملي انگليس هيچ ربطي به جنجال ميان جان تري و برادر فرديناند ندارد ولي به گزارش روزنامه مارکا، جيمي مورال، مديربرنامه هاي فرديناند، به رسانه ها گفته:« اين نوعي بي احترامي است. ريو مي خواهد بازي کند. او 81 بازي ملي براي تيم ملي انگليس انجام داده و من کسي را نمي شناسم که اين ماجرا (دعوت نشدن فرديناند به تيم ملي ) را درک کند. رفتار خوبي با ريو نمي شود.»

خود فرديناند هم در صفحه اش در يکي از شبکه هاي اجتماعي نوشته:« به چه انگيزه اي؟»

او اين عبارت را بعد از اطلاع از تصميم هاجسون براي دعوت کردن از مارتين کلي 22 ساله به جاي کيهيل که تجربه ملي چنداني هم ندارد نوشت. با دعوت کلي به اردوي تيم ملي انگليس، ليورپول با 6 بازيکن حاضر در اردوي سه شيرها، بيشترين بازيکن را دراردوي تيم انگليس دارد: گلن جانسون، استيون جرارد، استوارت داونينگ، اندي کارول، جوردن هندرسون و مارتين کلي

10. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

شینجی کاگاوا میتواند یک ستاره قرمزها باشد ما با روزنامه نگار فوتبالی، کوکی هارادا ( Koki Harada )، از روزنامه توکیو چونیچی اسپورتس ( Tokyo Chunichi Sports ) درباره خرید جدید باشگاه منچستر یونایتد گفتگو کردیم.
    1 - علاقه باشگاه منچستر یونایتد به شینجی کاگاوا یکی از بدترین حفط اسرار در فوتبال بود؟
    "من چنین حدس میزنم. گمانه زنیها در رسانه های ژاپنی و انگلیسی در طول هفته ها وجود داشت و بسیاری از طرفداران در انتظار رخ دادن این انتقال بودند. در حال حاضر این تأیید شده و همه در ژاپن بسیار هیجان زده خواهد بود. در اینجا بازیکنان ژاپنی در لیگ برتر انگلستان وجود داشته اند، جونیچی ایناموتو ( Junichi Inamoto ) در فولهام، هیدتوشی ناکاتا ( Hidetoshi Nakata ) در باشگاه بولتون واندررز و در فصل گذشته ریو میایچی ( Ryo Miyaichi ) در باشگاه بولتون واندررز. اما باشگاه منچستر یونایتد بزرگتر و شینجی کاگاوا پتانسیل یک ستاره بزرگ را داراست".
    2 - شینجی کاگاوا چه نوع بازیکنیست و آیا او مانند هر یک از بازیکنان جاری باشگاه منچستر یونایتد است؟
    "باشگاه منچستر یونایتد بازیکنان مشابهی ندارد. او کمی مانند سمیر نصری و یا لوکا مودریچ است و مقدار زیادی موقعیت خلق میکند و موقعیت گل بیش از همه آنهاست. بهترین پست برای او در پشت مهاجمین است، جایی که در تیم بورسیا دورتموند بازی میکرد، اما او میتواند در سمت چپ نیز بازی کند، هرچند او سریعترین بازیکن نیست. من میتوانم ببینیم که سر آلکس فرگوسن با او برای شکل دادن بازی در سیستم 4 - 3 - 2 - 1 تعمیر کاری ( سر هم بندی ) کند. این که او فرصتی برای کار با یک هافبک فوق العاده مانند پل اسکولز به دست آورده درخشان است".
    3 - او چه نوع موفقیتهایی در باشگاه بورسیا دورتموند داشت؟
    "او خیلی سریع پس از مهاجرت از جی لیگ ژاپن در سال 2010 با آلمان سازگار شد و ابزاری برای کمک به آنها برای به دست آوردن 2 جام پشت سر هم بوندسلیگا بوده است، به ویژه در فتوحات در 2 فصل گذشته. او سطح بالایی از عملکرد را نشان داده و گلزنی و خلق موقعیتهای زیادی داشته است. باشگاه بورسیا دورتموند در دادن اجازه رفتن به شینجی کاگاوا اکراه داشت و این تغییر جهت به سمت باشگاه منچستر یونایتد برای آنها دشوار بود".
    4 - و در مورد تأثیرات وی در سطح ملی چه میتوان گفت؟
    "بدون شک او یکی از ستاره های حال حاضر تیم ملی ژاپن است، هرچند که احتمالاً شما او را وینگری مانند کیسوکه هوندا ( Keisuke Honda ) میبینید که معمولاً نقش پشت مهاجمین در سطح بین المللی را اشغال کرده است. با شینجی کاگاوا در این سمت، تیم ملی ژاپن فرصتی عالی برای صعودی دوباره به جام جهانی دارد. هیدتوشی ناکاتا زمانی بزرگترین ستاره کشور ما بود، پس از کیسوکه هوندا و در حال حاضر شینجی کاگاوا".
    5 - آیا شما میتوانید او را در مدت زمانی طولانی و حرفه ای در باشگاه منچستر یونایتد ببینید؟
    "مسلماً. او خیلی خوب انگلیسی صحبت میکند و ممکن است در ابتدا برای درک سر آلکس فرگوسن تلاش کند. او بسیار سریع با فرهنگ انگلستان وقف پیدا خواهد کرد. زمانی که او در باشگاه بوسیا دورتموند بوده به نفع او بوده و فکر میکنم پارک جی سونگ کمک بزرگی برای او خواهد بود. پارک جی سونگ میتواند در نقش الگوی او باشد، به عنوان یک بازیکن آسیایی که به باشگاه منچستر یونایتد نقل مکان کرده و از موفقیتها لذت میبرد. نکته خوب در مورد شینجی کاگاوا، نگرش اوست. او همیشه میخواهد یاد بگیرد و به همین دلیل است که من فکر میکنم او در باشگاه منچستر یونایتد به خوبی کار خواهد کرد".
    6 - شینجی کاگاوا در مورد حرکت به سوی لیگ برتر انگلستان با چه کسانی صحبت کرده است؟
    "او در حال انجام وظیفه در تیم ملیست و ما میدانیم که او با امثال ریو میایچی درباره بازی در انگلستان صحبت کرده است. تیم ملی ژاپن در هفته گذشته با تیم ملی عمان رو به رو شد و همچنین او با دروازه بان تیم ملی عمان، علی ال حبسی ( Ali Al-Habsi ) که در باشگاه ویگان اتلتیک بازی میکند صحبت کرده است".
    7 - معنی این خبر برای طرفداران باشگاه منچستر یونایتد در ژاپن چه خواهد بود؟
    " این عظیم است. ما میدانیم که باشگاه منچستر یونایتد پیروان زیادی در ژاپن دارد. من فکر میکنم آنها محبوب ترین باشگاه اروپائی برای نسل قدیمی تر هستند، درحالیکه شاید از لحاظ طرفداران جوان، در پشت سر باشگاه بارسلونا باشند، هرچند در حال حاضر ممکن است این تغییر کند! شما میتوانید انتظار پیراهنهای زیادی با نام شینجی کاگاوا در پشت آنها در شهر توکیو داشته باشید".

12. 4 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

شینجی کاگاوا خوشحال از حفظ مشاوره شینجی کاگاوا از استقبال گزارشگران ژاپن در روز سه شنبه بشاش بود اما این نمیتواند مساوی انتقال او به باشگاه منچستر یونایتد باشد.
    قرمزها توافق کردند که امضای قرارداد با هافبک 23 ساله از باشگاه بورسیا دورتموند، به گذراندن تست پزشکی و اخذ اجازه کار در بریتانیا موکول شود. تا آن زمان، شینجی کاگاوا به وظایف بین الملی خود در تیم ملی ژاپن برای مسابقات مقدماتی جام جهانی آینده مشغول خواهد بود و بر روی دیدار با تیم ملی اردن در روز جمعه و دیدار با تیم ملی استرالیا در تاریخ 12 ژوئن متمرکز خواهد بود.
    شینجی کاگاوا در مصاحبه با وب سایت Soccer King، در این باب ایراد داشت:" من هنوز قراردادی امضاء نکرده ام. در حال حاضر، من نیاز به تمرکز بر روی صعود به مرحله نهائی ( با تیم ملی ژاپن ) دارم، بنابراین ما میتوانیم نتایج خوبی در برابر 2 تیم ملی اردن و استرالیا به دست آوریم".
    ریو میایچی ( Ryo Miyaichi )، بازیکن باشگاه آرسنال که فصل گذشته به صورت قرضی در باشگاه بولتون واندررز بود، توسط حرکت قریب الوقوع دوست و هم تیمی خود در تیم ملی ژاپن به ورزشگاه اولدترافورد پرهیجان است.
    وی در این باره میگوید:" این بسیار عالی خواهد بود اگر ما بازیکنان ژاپنی هیجان را با هم به لیگ برتر انگلستان بیاوریم. من میخواهم در ادامه او را راهنمایی کنم. توسط راهنمایی آنچه او در آن خوب است، مانند بازی در فضاهای کوچک، من میخواهم او به بازیکنی بهتر تبدیل شود".
    کاپیتان تیم ملی ژاپن، هاسبه ماکاتو ( Hasebe Makoto )، نیز در این باره اضافه کرد:" هنگامی که من بچه بودم، بازیکنان ژاپنی تنها در کارتونها به باشگاههای بزرگ نقل مکان میکردند. اگر بیشتر بچه های ژاپنی میخواستند مانند شینجی کاگاوا باشند، این امر میتوانست خوب باشد".

.mufctalk.com

14. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

افزایش علاقه منچستر به بینس
    سر الکس مایل است تا پارک جی سونگ یا یکی از داسیلوا ها را به طور قرضی به اورتون بفرستد تا راه را برای جذب بینس هموار کند.
    نام پارک و داسیلوا ها در پیشنهاد منچستر به اورتون برای جذب بینس به عنوان شیرین کننده این قرارداد وجود دارد. اورتون درخواست 20 میلیون پوند را برای بینس کرده ،اما منچستر مطمئن است که رقمی بین 12 تا 15 میلیون پوند کافی است و بر این باور هستند که قرض دادن یکی از اعضای باشگاه میتواند سران اورتون را راضی کند تا با قرار داد بینس که امسال در تیم منتخب لیگ هم حضور داشت و در تیم ملی هم جانشین اشلی کوال هست موافقت کنند.(goal.com)

نیوکاسل به کلاین نزدیک نشده
    باشگاه کریستال پالاس هرگونه پیشنهادی برای کلاین از باشگاه نیوکاسل را تکذیب کرد.
    مدافع 21ساله و آینده دار کریستال پالاس که پیش از این از منچستر و ریدینگ پیشنهاد داشت ، گزارش شده بود که از نیوکاسل هم پیشنهاد دارد اما یکی از اعضای باشگاه کریستال پالاس آن را تکذیب کرد.(tribalfootball.com)
    علاقه منچستر به ويتسل
    بازیکنی که چندی پیش مورد توجه منچستر بود اعلام کرد که آماده ترک بنفیکا است و دوست دارد نبرد بزرگتری را تجربه کند.
    این بازیکن بلژیکی با بنفیکا فصلی خیره کننده را سپری کرد و عملکردش مورد توجه قرار گرفت.یونایتد از عملکرد خوب او با ابراز علاقه به جذبش قدردانی کرد،همچنین رئال مادرید و میلان و چلسی هم به دنبال او هستند.
    ویتسل اعتراف کرد که در بنفیکا خوشحال است اما این به آن معنی نیست که در تابستان به باشگاه بزرگتری نرود.
    ویتسل گفت : این خیلی خوب است که باشگاه های بزرگ خواهان جذب من هستند .این نشانه عملکرد شناخته شده من است .من فصل خوبی را در بنفیکا سپری کردم و باشگاه های زیادی من را میخواهند.اما این معنی بیشتری نمیدهد.
    ضمنا پاپیس سیسه مهاجم نیو کاسل پیشنهاد منچستر را رد کرد.(eatsleepsport.com)
    manchester-united.ir

16. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

بازیکنی که چندی پیش مورد توجه منچستر بود اعلام کرد که آماده ترک بنفیکا است و دوست دارد نبرد بزرگتری را تجربه کند.
    این بازیکن بلژیکی با بنفیکا فصلی خیره کننده را سپری کرد و عملکردش مورد توجه قرار گرفت.یونایتد از عملکرد خوب او با ابراز علاقه به جذبش قدردانی کرد،همچنین رئال مادرید و میلان و چلسی هم به دنبال او هستند.
    ویتسل اعتراف کرد که در بنفیکا خوشحال است اما این به آن معنی نیست که در تابستان به باشگاه بزرگتری نرود.
    ویتسل گفت : این خیلی خوب است که باشگاه های بزرگ خواهان جذب من هستند .این نشانه عملکرد شناخته شده من است .من فصل خوبی را در بنفیکا سپری کردم و باشگاه های زیادی من را میخواهند.اما این معنی بیشتری نمیدهد.

18. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

manutd

پیشی گرفتن منچستر از بارسا برای جذب آلبا
    والنسیا پیشنهادی را کم تر از 15 میلیون یورو قبول نمیکند و حالا به نظر میرسد منچستر کار راحتی برای جذب آلبا داشته باشد .بارسلونا بالاتر از 11 میلیون پرداخت نمیکند و والنسیا هم گفته که در شرایطی منچستر هم مشتری او هست قیمتشان را کم نمیکنند.پیشنهاد12میلیون پوندی یونایتدبرای بینس را اورتون رد کرد اما حالا همین مبلغ برای جذب آلبا کافی است.

20. 2 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

گفته میشه اندرسون و پارک کاندیدای اصلی خروج از باشگاه هستند, آندو به موجب مصدومیت های مکرر و دور ماندن از یک سیر صعودی منظم و همچنین پارک به علت کمرنگ شدن نقش او در یونایتد _ به طوری که او تنها در بازی 2 بازی از لیگ 2012 را از ابتدا در میدان بوده است _ به خصوص اینکه با اضافه شدن کاگاوا او جانشین خود را به عینه خواهد دید ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])

**** سران منچستریونایتد قصد دارند سیتی را به چالشی دوباره دعوت کند ؛ گفته میشه آنها میخواهند رابین ون پرسی را از چنگ توپچی ها خارج کنن ؛ طبق خبرگذاری the sun در صورتی که آرسنال در حفط کاپیتان پرسی نا موفق عمل کند درگیری بین دو تیم شهر منچستر بالا خواهد گرفت , البته در این میان یوونتوس ؛ غول ایتالیایی نیز مدعی محسوب میشود
    پرسی هلندی که فصل گذشته با 30 گل زده آقای گل لیگ برتر شده و به علاوه جایزه بهترین بازیکن سال جزیره را نیز ازان خود کرده است فصل آینده قرار داد خود را با توپچی ها تمام شده خواهد دید ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])

**** دیلی میرور مدعی شده فرگی بعد از جذب کاگاوا بی کار نخواد نشست و برای جذب مودریچ و بینز اقدام خواهد کرد ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید])
    **** میکال زاچودنی خبرنگار لهستانی معتقد است رابرت لواندوسکی مهاجم بورسیا دورتموند تنها با انتقال به اولدترافورد درب های موفقیت و ترقی را به روی خود گشوده است ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] )

22. 3 کاربر از پست مفید omid2 تشکر کرده اند .

صفحه 95 از 112 نخستنخست ... 45859394959697105 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)