Design & Developed BY Patira

صفحه 95 از 131 نخستنخست ... 45859394959697105 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 941 تا 950 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه عمران زاده

حنيف عمران زاده: اى كاش در تهران مى مانديم!

حنيف عمران زاده مدافع استقلال در خصوص اردوى استقلال در قشم گفت: عقيده دارم اگر در تهران مى مانديم، مى توانستيم تمرينات مفيدترى داشته باشيم درست است كه در تهران با مشكل زمين مواجه بوديم اما اردوى قشم نيز آنچنان براى ما مفيد نبود وى در خصوص بازى هاى تداركاتى تيمش در قشم افزود: حريفان ما همگى جزو تيم هاى ضعيف محسوب مى شدند و نتوانستند محك جدى براى استقلال باشند ضمن اينكه معتقدم اگر در تهران مى مانديم حريفان ليگ يكى و ليگ برترى مناسبى حاضر به بازى با استقلال بودند اما در قشم ۲ بازى تداركاتى داشتيم كه به يكى ۳ گل و به ديگرى ۱۳ گل زديم كه هيچ يك نتوانستند براى بازيكنان محك جدى واقع شوند.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فکری

فكرى: اتفاقات حاشيه اى جو تيم را به هم زده است

محمود فكرى مربى تيم استقلال، شرايط اين تيم را مثبت ارزيابى نمى كند. وى گفت: اتفاقات حاشيه اى چند روز اخير در تيم تأثير منفى گذاشته است و استقلالى كه قرار بود با شرايط ايده آل براى نيم فصل دوم آماده شود،وضعيت مناسبى ندارد.او افزود: شرايط تيم ايده آل نيست، ما دو اردو پشت سرگذاشتيم تا با وضعيت ايده آل راهى مسابقات شويم؛ اما اين اتفاق كه در مورد فرهاد مجيدى رخ داده، شرايط را با تغيير روبه رو كرده است.وى افزود: فرهاد مجيدى بازيكن استقلال و بسيار محبوب است؛ اما اصولى بايد در تيم رعايت شود كه قابل بررسى است.فكرى تصريح كرد: اين اتفاقات كل تيم را به هم زده و اگر بگوييم هيچ تاثيرى ندارد، دروغ گفته ايم، زيرا نبود مجيدى به تيم لطمه مى زند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هوار

همانى مى شوم كه مظلومى مى خواهد

هوارمحمد: به قولم پايبندم و حتما به استقلال مى آيم

هوارملا محمد در مورد زمان آمدنش به تهران گفت: در حال حاضربه استانبول رسيده ام. با توجه به اينكه عراق پرواز مستقيم به تهران نداشت مجبور شدم به تركيه بروم و اگر بليت پرواز به تهران تهيه كنم امروز وارد ايران خواهم شد.وى افزود: به قولم پايبندم و همانطور كه به مسئولان استقلال گفتم حتما مى آيم تا در تمرينات اين تيم حضور يابم.هافبك تيم ملى عراق تصريح كرد: پس از حضور در تمرينات سعى مى كنم هرچه زودتر با آبى پوشان هماهنگ شوم و براى استقلال بازيكن تأثيرگذارى باشم.هوارمحمد در پايان گفت: مطمئن باشيد همان بازيكنى مى شوم كه مظلومى مى خواهد و با اين تيم به موفقيتهاى زيادى مى رسم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مجیدی

اگر لازم باشد قراردادم را هم منتشر مى كنم

مجيدى: هواداران بدانند فتح الله زاده دوست نداشت من در استقلال بمانم

اگر ۷۸ درصد قراردادم پرداخت شده پس چك ۲۵۰ ميليونى نزد من مربوط به چيست؟

فرهاد مجيدى كاپيتان تيم فوتبال استقلال كه اين روزها در صدر خبر باشگاه آبى پوشان پايتخت است، پس از انتشار نتايج نشست كميته فنى اين باشگاه، سخنانش را چنين آغاز كرد: «آقاى فتح الله زاده! اين رسمش نبود.» وى اظهار كرد: واقعيت اين است كه واقعا خجالت مى كشم كه اين صحبتها را دررسانه ها بيان كنم اما آقايان كارى كردند كه صحبت كنم و هواداران بدانند واقعيت چيست؟ وى ادامه داد: گويا آقايان مصاحبه من را با دقت نخوانده اند كه هر روز بحث چك را مطرح مى كنند. من فقط به خاطر صحبتهايى كه آقاى فتح الله زاده كرد، به تمرين نرفتم. آقاى فتح الله زاده گويا فراموش كرده كه قراردادى بين من و ايشان هست. اگر لازم باشد قراردادم را به رسانه ها مى دهم تا منتشر كنند. مجيدى كه روى سخنش به سرپرست اين باشگاه بود، يادآور شد: آقاى فتح الله زاده وقتى شما اين رفتار را با من انجام مى دهيد، چگونه انتظار داريد ساير بازيكنان به شما اطمينان كنند؟ وقتى شما بدهى سال گذشته را پرداخت كرديد، از ما خواستيد كه در چك پرداختى، قرارداد امسال را عنوان كنيم تا به قول خودتان بتوانيد از سازمان پول بگيريد، ما بازيكنان به شما اطمينان كرديم و حالا با برخورد ناشايست پول پرداختى را جزء قرارداد امسال من محاسبه مى كنيد. اگر شما ۷۸ درصد قرارداد مرا داده ايد، پس ۲۵۰ ميليون تومان چك كه در اختيار من است مربوط به چيست؟ كاپيتان استقلال تصريح كرد: به هواداران مى گويم اين آقايان دوست نداشتند من در استقلال بمانم و اين مشكلات را به وجود آوردند. به عنوان مثال جمعه شب هفته گذشته، آقاى فتح الله زاده در پيغامى كه خودش هم تاييد كرده از من خواسته بود به تمرين نروم اما فرداى آن روز با كمال تعجب۳۰ ميليون تومان من را جريمه كردند. اين نشانه اين است كه آقايان دنبال بهانه اى بودند تا اين مشكلات به وجود آيد. همه هواداران بدانند كه من فقط به خاطر حرفهاى آقاى فتح الله زاده كه مدعى بود، من براى استقلال از دلم بازى نمى كنم و مى خواهم تو كار تيم بگذارم، به تمرينات نرفتم تا آقايان موفق باشند. وى در پايان گفت: اين رسمش نبود كه پس از سالها بازى در استقلال اين برخورد را با من انجام دهند. هواداران مى دانند كه فرهاد مجيدى پس از جدايى از استقلال، فوتبال برايش معنى نخواهد داشت. اگر لازم باشد در آينده بيشتر صحبت خواهم كرد تا هواداران واقعيت را بيشتر بدانند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

غلامحسين مظلومى: مجيدى حق دارد ناراحت باشد

غلامحسين مظلومى رئيس كميته انضباطى باشگاه استقلال نسبت به ساير مسئولان اين تيم موضع ملايمى نسبت به فرهاد مجيدى دارد و اميدوار است با پادرميانى بزرگترهاى باشگاه كاپيتان استقلال دوباره به اين تيم برگردد.او اظهارداشت: فرهاد مجيدى از بازيكنان بزرگ استقلال است كه امسال زحمت زيادى براى تيم كشيده است. بايد شرايط را به گونه اى فراهم كنيم كه فرهاد دوباره در تمرينات حاضر شود.مظلومى افزود: به فرهاد حق مى دهم از برخى صحبتهايى كه درباره او شده ناراحت باشد اما او نبايد حرفهايش را در رسانه ها مطرح مى كرد. اميدوارم اين مشكل هرچه زودتر برطرف شود زيرا مجيدى مورد علاقه باشگاه است و بايد كنار تيم باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه برهانی

اوضاع مالى استقلال هميشه اينطور بوده است

برهانى: من اصلا چك ندارم كه برگشت بخورد!

آرش برهانى مهاجم استقلال در مورد وضعيت خودش گفت: شرايطم بد نيست. طى روزهاى گذشته شرايط خوبى داشتم و تمرينات منظمى را پشت سر گذاشته ام.وى افزود: اردوهاى خوبى را پشت سر گذاشتيم و توانستيم به مرز آمادگى مطلوب برسيم و حالا به كسب نتايج مطلوب درنيم فصل دوم اميدواريم. مهاجم استقلال در مورد اعتراض برخى بازيكنان به اردوى قشم تصريح كرد: اردوى قشم از نظر اينكه بازيكنان دور هم بودند خوب بود اما زمين چمن مصنوعى مشكلات زيادى براى ما ايجاد كرد؛ از طرف ديگر ما تازه از اردوى تركيه به تهران برگشته بوديم و بازيكنان دوباره از خانواده هاى خود دور شدند.برهانى در مورد صحبتهاى مظلومى پيرو اينكه نمى توانم اردوها را در منزل بازيكنان برگزار كنم، گفت: ما هميشه بايد به نظر كادر فنى احترام بگذاريم اما ۵۰ درصد فوتبال بحث روانى است و دورى بازيكنان در خانواده مشكلات روحى ايجاد مى كند.وى در مورد بازى مقابل شهردارى ياسوج گفت: اين تيم را به صورت كامل آناليز كرده و مى دانيم تيم دونده اى است. آنها توانسته اند با شايستگى ذوب آهن را حذف كنند و اين كار ما را سخت كرده است.مهاجم استقلال در پاسخ به اين سوال كه آيا چك تو هم برگشت خورده است، ادامه داد: من اصلا چك ندارم كه برگشت بخورد. در ابتداى فصل توافقاتى با فتح الله زاده داشتم و شرايط طبق توافقات پيش مى رود.
    برهانى گفت: مجيدى بازيكن بزرگى است و اميدوارم هرچه زودتر مشكل او برطرف شود و در تمرينات حضور يابد.وى در مورد مشكلات مالى استقلال افزود: شرايط مالى استقلال تا بوده همين بوده و هميشه مشكل مالى داشتيم و بايد با اين شرايط كنار بياييم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه زرینچه

اولين بار نيست با كاپيتان استقلال چنين رفتارى مى كنند

زرينچه: مجيدى از كره ديگر نيامده كه باشگاه استقلال با او لج مى كند
    جواد زرينچه پيشكسوت استقلال درباره اتفاقات اخير اين باشگاه و تقابل آنها با فرهاد مجيدى عنوان كرد: اين اولين بار نيست كه در باشگاه استقلال چنين اتفاقى رخ مى دهد. اگر نبش قبر كنيد متوجه مى شويد كه هميشه چنين برخوردهايى با كاپيتان هاى اين تيم شده است. تا كاپيتان محبوبيتى پيدا مى كند اين مشكلات را برايش به وجود مى آورند.وى افزود: اين نحوه برخورد درست نيست. باشگاه استقلال مى تواند با فرهاد مجيدى تعامل داشته باشد و نگذارد همان اتفاقاتى كه باعث شد من و امثال من نامهربانانه از اين تيم جدا شويم براى فرهاد نيفتد.بازيكن اسبق استقلال تصريح كرد: مگر فرهاد مجيدى قرار است چند سال ديگر بازى كند؟ احترام به مجيدى احترام به خودشان است. مگر فرهاد مجيدى از كره ديگرى آمده است كه با او لج مى كنند؟ او هم يك استقلالى است. بزرگترهاى باشگاه بايد حرمت چندين ساله او در اين تيم را داشته باشند.زرينچه با اشاره به اينكه شايد مجيدى خطايى هم كرده باشد، گفت: در اين سن و سال بهتر بود باشگاه گذشت مى كرد. قرار دادن عكس چك هاى داده شده به اين بازيكن روى سايت باشگاه كار درستى نبود. نبايد اتفاقاتى كه براى ما افتاد براى مجيدى رخ دهد. با اين اتفاق فقط تيم هاى ديگرى كه رقيب استقلال هستند سود مى كنند و استقلال ضرر. استقلال با اين مشكلاتى كه خود براى خود درست مى كند، ضرر مى كند. اكنون استقلال بايد عاقلانه رفتار كند تا به قهرمانى برسد. تماشاگران اين تيم با توجه به بازيكنانى كه دارد توقعى جز قهرمانى ندارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومى: وقتى هوار محمد بيايد ديگر جرات بى انضباطى نخواهد كرد

پرويز مظلومى، سرمربى استقلال با بيان اينكه تا كم مى آوريم پاى هوادار را وسط مى كشيم گفت: اگر مجيدى از هواداران گفته بايد بداند به خاطر آنها بايد فداكارى و گذشت كرد.او درباره بازى امروز مقابل شهردارى ياسوج، برگزار شدن اين ديدار در ورزشگاه تختى تهران و حاشيه جديد درباره فرهاد مجيدى صحبت هاى زير را مطرح كرد.
    به تيم شهردارى ياسوج ليگ يكى نگاه نمى كنيم
    هيچ مسابقه اى آسان نيست. شهردارى ياسوج تيمى است كه ذوب آهن را حذف كرده و از انگيزه بالايى برخوردار است. من اين تيم را به خوبى آناليز كردم. آنها بازيكنان جوان و دونده اى دارند. ما به اين تيم به چشم يك تيم ليگ يكى نگاه نمى كنيم. استقلال هم در شرايط خوبى به سر مى برد و اميدواريم به هدف مان كه عبور از اين مرحله است، برسيم.
    باورم نمى شود بين مجيدى و استقلال چنين اتفاقى افتاده است
    اميدوارم كه اتفاق رخ داده بين مجيدى و باشگاه هر چه زودتر جمع شود. يك فصل همه حواس خود را به اين گذاشتم كه حاشيه اى نداشته باشيم و اكنون نمى خواهم اين مسئله به تيم حاشيه وارد كند. ترجيح مى دهم صحبتى در اين قضيه نكنم و در اين زمينه خود باشگاه و آقاى فتح الله زاده حرف هايشان را مى زنند.
    من هم وارد اين جريانات نشوم بهتر است. همانطور كه ديروز باشگاه اطلاعيه داد منتظر فرهاد مجيدى هستم تا بيايد. نمى دانم فرهاد مجيدى در تازه ترين حرف هايش چه گفته ولى اگر گفته هواداران بدانند عده اى نمى خواهند او در استقلال باشد، بايد بداند اگر حرف از هوادار است بايد فداكارى و گذشت كرد و به آينده فكر كنيم. البته اين قضيه بايد دوطرفه باشد.
    اگر ماجراى فرهاد مجيدى درست نشود، مجبورم كه اين قضيه را بپذيرم. نمى توانم استقلال را به خاطر اين قضيه رها كنم و پى كار و زندگى خود بروم. اگر از هوادار صحبت مى كنيم بايد به خاطر آنها هم كه شده همه سختى ها را تحمل كنيم نه اينكه از اسم هوادار فقط استفاده كنيم. وقتى حرف مى زنيم بايد اعتبار خود را وسط بگذاريم اما متاسفانه حرف ها و عمل ها يكى نيست. تا كم مى آوريم اسم هوادار را وسط مى كشيم.
    هوادار چه گناهى كرده است. آنها به جاى اينكه يك فصل با آرامش به تماشاى مسابقات تيم خود بنشينند، مدام بايد به حاشيه ها فكر كنند. من واقعا بابت جريان مجيدى يك لحظه راحت نبودم و مدام به من تلفن مى شود. اين طور نبوده كه من بى تفاوت باشم و با مجيدى صحبتى نكرده باشم اما بايد قداست باشگاه و فتح الله زاده هم حفظ شود. متاسفانه اين قضيه بزرگ شده است. هنوز باورم نمى شود اين چنين اتفاقى افتاده. چيزى نبوده كه اينقدر بزرگ شود و دوطرف به پايش بايستند.
    هوار بيايد جرأت نمى كند بى انضباطى كند
    من روى حرف نظرى جويبارى كه گفته بود هوار ملامحمد شنبه مى آيد گفتم اين بازيكن شنبه در تمرين استقلال حاضر مى شود. فعلا كه نيامده اما آمدنش قطعى است چون مدير برنامه هايش ديروز به دنبال گرفتن آپارتمان براى ملامحمد بود. اگر كه او بيايد اين طور نخواهد بود كه بگذارم بى انضباطى كند. اگر اين بازيكن بيايد با توجه به اينكه من به نظم و انضباط خيلى اهميت مى دهم جرأت نخواهد كرد بى انضباطى كند. به هر حال منتظر او هستم. اگر هم نيايد كارى نمى توانم بكنم. فعلا من اينقدر بدشانسى آورده ام. انگار من را چشم زده اند.
    از ورزشگاه تختى شناختى نداريم
    نمى دانم با وجودى كه از قبل برنامه بازى شهردارى ياسوج واستقلال اعلام شده چه مى شود كه ورزشگاه آزادى در فاصله ۴۸ ساعت مانده به بازى اعلام مى كند كه نمى تواند ميزبان استقلال باشد. من نگران اين هستم كه اطلاع رسانى صحيحى به هواداران نشده باشد و مثل بازى با شهردارى تبريز تعداد كمى به ورزشگاه بيايند. در هر صورت از برگزارى بازى در ورزشگاه تختى استقلال متضرر مى شود چون ما شناخت كافى از اين ورزشگاه نداريم.
    حسن لطيف را نمى شناسم
    من تا به حال نام حسن لطيف را كه مى گويند مهاجم تيم ملى بحرين است را نشنيده ام چه برسد به اينكه بخواهم او را براى استقلال به خدمت بگيرم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه شریفات

شريفات: حاضرم ميداودي بازگردد اما من بازي نكنم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم استقلال گفت: حاضرم ميلاد ميداودي به ميدان برگردد حتي اگر بازي به من نرسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس اسماعيل شريفات زننده گل اول تيم استقلال برابر شهرداري ياسوج در جمع خبرنگاران گفت: بازي خوبي انجام داديم و با تمريناتي كه پشت سر گذاشتيم در جام حذفي مدعي اول هستيم.
    وي افزود: در اين مسابقه تلاش خود را كردم و از گلي كه به ثمر رساندم خوشحال هستم.
    وي در خصوص ميلاد ميداودي و مصدوميت او گفت: اميدوارم ميلاد هر چه سريع‌تر به ميادين بازگردد حتي اگر منجر به نيمكت نشيني من شود. سلامتي او مهمتر است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: مجيدي از فردا در تمرينات استقلال شركت مي‌كند

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: با صحبت‌هايي كه انجام داديم فرهاد مجيدي فردا در تمرينات حاضر مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل شهرداري ياسوج اظهار داشت: نيمه اول تيم سنگين بود كه اين موضوع بعد از اين همه تعطيلي طبيعي بود اما نيمه دوم تيم شكل بهتري پيدا كرد. هدف از اين ديدار فقط گذشتن از اين مرحله بود. حريف با انگيزه بود و بازي خوبي هم انجام داد اما استقلال با توجه به تجربه و برنامه‌اي كه داشت به موفقيت رسيد.
    مظلومي افزود: در اين بازي دنبال چيز ديگري نبوديم و فقط مي‌خواستيم بعد از تعطيلات شروع خوبي داشتيم. در اين ديدار حنيف عمران زاده و ايمان مبعلي را نداشتيم اما سايرين خوب بودند.

وي درباره قضيه فرهاد مجيدي گفت: اگر خدا بخواهد با صحبت‌هايي كه انجام داديم فرهاد مجيدي فردا در تمرينات حاضر مي‌شود. منتظريم كه او فردا بيايد. در اين قضيه دنبال مقصر نگرديد. من تعجب مي‌كنم چرا اين قضيه به اينجا رسيده است. هم فتح‌الله زاده و هم فرهاد مجيدي همديگر را دوست دارند. اصرار دو طرف به كش‌دار شدن اين قضيه اشتباه بود. اين مسئله به ضرر هواداران است. دو طرف بايد گذشت كنند. آنها اين كار را به خاطر هواداران بايد انجام دهند.
    سرمربي استقلال تاكيد كرد: در هر صورت قداست مديريت باشگاه هم بايد حفظ شود. بازيكن بايد تابع تصميمات باشگاه باشد. در اين قضيه موضع‌گيري‌هايي شده و اتهاماتي زده شده كه بايد هر چه زودتر تمام شود. آنها با هم قهر نيستند.

مظلومي درباره عدم حضور هوارملا محمد در استقلال گفت: در اين زمينه باشگاه پيگير عدم حضور اوست. قرار بوده شنبه بيايد. فتح‌الله زاده به عنوان سرپرست باشگاه مسئول پيگيري اين موضوع نيست. در شأن او نيست كه بخواهد چنين چيزي را پيگيري كند اما نظري جويباري مدام در حال پيگيري اين موضوع است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 95 از 131 نخستنخست ... 45859394959697105 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)