همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام من محمد هستم
![]()
سلام بروبچ گل.
اسمم سجاد هست.
عاشق رونالدو ورئال هستم.
اسطوره ایران هم فقط داش کریم با غیرت.![]()
sallam
amirhosein
23
juventus
delpiero
آقا جعفر امیدوارم هر روز بهتر از دیروز
سلام گلای من ، من هم سینا نجفیان 27 ساله از کرج هستم . اهل فوتبال هستم و خودم فوتبالیست هستم . امید وارم روز های خوشی رو در پیش داشته باشیم .
cena
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]زندگی تراژدی است برای آنکه احساس می کند و کمدی است برای آنکه می اندیشد.......
سلام من مانی 20 ساله از تهران
سلام من ارشیام 14 سالمه از تهران
سلام عزیزان امروز میخام یه سایت جدید در مورد پیش بینی مسابقات ورزشی(فوتبال بسکتبال هندبال و... )بهتون معرفی کنم این سایت اسمش هست[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این سایت مسابقات بصورت تکی برگزار میشه و ضرایب هم مطابق ضرایب سایت های جهانی است
اگه دنبال سایت پیش بینی مسابقات تکی فوتبال میگردی حتما یه سر به این سایت بزنید[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام کسانی که طرفدار پیش بینی مسابقات فوتبال هستند یه سایت عالی برای پیش بینی پیدا کردم اسمش هست[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)