Design & Developed BY Patira

صفحه 93 از 100 نخستنخست ... 43839192939495 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 921 تا 930 , از مجموع 991
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

chelsea مهم ترین اخبار شیرهای لندن فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین اخبار باشگاه چلسی فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه چلسی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea

جرارد : اگر تــــورس در زمین باشد یک خطر خواهد بود !

استیون جرارد باور دارد که سوارز با تمام توان خود به بازی فردا پای خواهد گذاشت و او را با هیچ بازیکنی در جهان معاوضه نخواهد کرد در حالی سوارز پای به بازی فینال می گذارد که اولین هت تریک دورانش در لیورپول را همین هفته برابر نوریچ انجام داد.

جرارد درباره سوارز گفت:"این برای ما خیلی خوب است که لوئیز با این آمادگی به فینال می آید.او هت تریک رویایی برابر نوریچ داشت. او گل های فوق العاده ای به ثمر رساند. او کلاس بازی اش را نشان داد. در حال حاضر او را با هیچ بازیکنی در جهان معاوضه نخواهم کرد."

در همین حال جرارد معتقد است خط دفاعی لیورپول اجازه هیچ هنرنمایی به تورس نخواهد داد.

جرارد اضافه کرد:"ما باید منتظر بمانیم و ببینیم که چه ترکیبی پای به زمین خواهد گذاشت ولی اگر تورس در زمین باشد یک خطر خواهد بود.ما قبلا توانایی های او را اینجا دیده ایم. او زمان سختی در چلسی گذرانده است اما به نظر می رسد دوباره به فرم خوبش رسیده است.اگر در ترکیب قرار بگیرد یکی از بازیکنانی است که باید مراقب او باشیم."

"فرناندو تورس خواست از اینجا برود و باید به او احترام گذاشت. باشگاه در مسیر خود قرار نداشت و ما بدون او ادامه دادیم. ما اکنون از داشتن مهاجمان خود خوشحالیم.من به تیممان ایمان دارم. ما در جام ها فوق العاده بوده ایم و نیاز داریم آن را ادامه دهیم."

"ما نشان دادیم که می توانیم با تیم های بزرگ رقابت کنیم. اکنون نیاز داریم که برای قهرمانی بر یکی دیگر از آنها غلبه کنیم."

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

چلسي در انديشه جوانگرايي

فيناليست ليگ قهرمانان اروپا پس از جذب مارکو مارين علاقمند به استخدام يک هافبک آلماني ديگر است.

به نقل از روزنامه ديلي‌تلگراف، هفته گذشته تيم آبي‌پوش شهر لندن موفق شد هافبک ريزنقش و ملي‌پوش عضو وردربرمن را جذب کند. با توجه به اين نکته که مديران چلسي قصد جوانگرايي در تيم خود را دارند و علاقمند به استخدام «آندره شورله‌» بازيکن لورکوزن هستند.

اين بازيکن آلماني تاکنون 12 بازي در تيم ملي آلمان انجام داده و 5 گل نيز زده است.

براساس آخرين اخبار گزارش شده استمفوردبريجي‌‌ها که 30 ارديبهشت با بايرن مونيخ در فينال ليگ قهرمانان اروپا مصاف خواهند داد، ‌براي جذب ستاره 21 ساله ژرمن‌ها بودجه اي بالغ بر 14 تا 15.5 ميليون پوند را کنارگذاشته اند.

اين بازيکن تکنيکي و خوش آتيه قادر است در پست هافبک هجومي و مهاجم بازي کند. در اين زمينه گفته مي‌شود تيم انگليسي در روزهاي آينده بصورت رسمي پيشنهاد جذب ستاره آلماني را مطرح خواهد کرد.

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

نيروگاه باترسي لندن؛ ورزشگاه جديد چلسي

باشگاه چلسي رسما متقاضي خريد نيروگاه معروف 'باترسي' شد تا يکي از خاطره انگيز ترين ورزشگاه هاي فوتبال جهان را در آن بنا کند.

به گزارش منابع خبري، هزينه اين پروژه بيش از يک ميليارد پوند اعلام شده است. هزينه اي که مسوولان باشگاه چلسي براي تأمين آن به سرمايه گذاري يک ميلياردر قطري روي آورده اند.

سايت 39 هکتاري نيروگاه برق باترسي (Battersea Power Station) يکي از معروفترين ساختمان هاي لندن است که پتانسيل ايجاد و ساخت ورزشگاهي در کلاس جهاني را دارد.

سران باشگاه چلسي مي گويند هنوز تصميم نهايي براي ترک ورزشگاه استمفوردبريج را بعد از 107 سال نگرفته اند و قصد دارند برخي مکان هاي قابل دسترس مناسب در شعاع سه مايلي اين ورزشگاه را بازسازي کنند.

مديران باشگاه به خوبي مي دانند، دسترسي به اين ورزشگاه در کرانه جنوبي رودخانه تيمز، فرصتي است که به راحتي نمي توان از آن گذشت.

چلسي قرار است با حفظ چهار دودکش ، برج ها، توربين ها و اتاق کنترل نيروگاه باترسي، يک ورزشگاه 60 هزار نفري در آن بسازد تا اين نيروگاه به همان شکل اوليه خود باقي بماند.

نيروگاه باترسي در دهه 1930 ساخته شد و توليد برق آن در سال 1983 با تلاش مدافعان ميراث فرهنگي شهر لندن متوقف گرديد.

منبع :

8. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بانی
    مربی مورد علاقه
    Roberto di Matteo/Gus Hiddink/moriniho
    بازیکن محبوب
    Farhad Majidi/Buffon/Lampard/Nedved
    اسم واقعی شما
    Amin

NetherlandsChelseaSS_Tehran

تشکر ها
    23
    تشکر شده 184 در 65 پست

مهاجم ساحل عاجی چلسی در پایان این فصل قراردادش با باشگاه به اتمام میرسد و به شایعات مبنی بر جدایی وی از آبی ها به طور گسترده فضای مطبوعاتی را فرا گرفته است اما دروگبا بار دیگر علاقه ی شدید خود به چلسی را ابراز کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،دیدیر دروگبا مهاجم متعهد چلسی گفته است که شادترین دوران زندگیش را در چلسی سپری کرده است.وی در سال 2004 پا به استمفوردبریج گذاشت و در پایان این فصل به احتمال فراوان از جمع آبی های لندن جدا خواهد شد.

با این حال دروگبا تک گل دیدار خاطره انگیز چلسی - بارسلونا در استمفوردبریج را به ثمر رساند و نشان داد که هنوز می تواند برای چلسی ماثر باشد.

وی به بی بی سی گفت : "من عاشق این باشگاه هستم.هشت سال گذشته ای که در چلسی بوده ام بهترین دوران زندگیم بوده و هم اکنون در لندن خوش حال هستم."

مهاجم سابق چلسی،نیکولاس آنلکا هم اکنون در باشگاه شانگهای شوانها به عنوان بازیکن مربی فعالیت می کند،اخیرا به دروگبای 34 ساله ابراز تمایل کرده است.

چلسی شنبه شب در فینال جام حذفی به مصاف لیورپول خواهد رفت و دروگبا می تواند کلیدی ترین بازیکن چلسی در این بازی باشد.

منبع :

GianluiGi BUFFON

10. 3 کاربر از پست مفید Amin-J-H تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

حمایت جان تری از هاجسون: تعجب می کردم که چرا کسی از او نام نمی برد

کاپیتان آبی ها معتقد است که مدیران اتحادیه تصمیم درستی گرفتند

جان تری، کاپیتان چلسی، از حضور روی هاجسون روی نیمکت تیم ملی انگلیس استقبال کرد و اعلام کرد مشکلی برای بازی کردن در کنار ریو فردیناند در رقابت های یورو 2012 ندارد.

سه شنبه گذشته اتحادیه فوتبال انگلیس، روی هاجسون را به عنوان سرمربی جدید سه شیرها معرفی کرد؛ در حالی که همه در انتظار انتخاب هری ردنپ بودند اما کاپیتان آبی ها معتقد است که مدیران اتحادیه تصمیم درستی گرفتند.

او در گفتگو با نشریه سان گفت:" من همیشه روی هاجسون را یک گزینه بسیار خوب می دانستم و بسیار تعجب می کردم که چرا کسی از او نام نمی برد.

واضح است که همه حدس و گمان ها به سوی هری ردنپ بود اما اتحادیه فوتبال از این فرصت استفاده کرد تا بهترین تصمیم را بگیرد و فکر می کنم این انتخاب بسیار خوب بود.

من با بابی زامورا که با هاجسون در فولام کار کرده، صحبت کردم؛ او همیشه از او تعریف می کند. در لیورپول هم بازیکنان همیشه از او حمایت می کردند."

بعد از اینکه تری متهم به توهین نژادپرستانه به آنتون فردیناند، برادر ریو فردیناند، شد، این نگرانی به وجود آمد که حضور این دو بازیکن باسابق تنش هایی در تیم ملی انگلیس به وجود بیاورد اما نری اعلام کرد مشکلی برای بازی کردن در کنار مدافع منچستریونایتد ندارد.

" من مشکلی برای بازی کردن در کنار کسی ندارم و هیچ وقت هم نداشته ام. این من نیستم که بازیکنان تیم ملی را انتخاب می کند و اگر انتخاب شوم، مشکلی با کسی نخواهم داشت."

منبع :

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بانی
    مربی مورد علاقه
    Roberto di Matteo/Gus Hiddink/moriniho
    بازیکن محبوب
    Farhad Majidi/Buffon/Lampard/Nedved
    اسم واقعی شما
    Amin

NetherlandsChelseaSS_Tehran

تشکر ها
    23
    تشکر شده 184 در 65 پست

قهرمانی چلسی در جام حذفی مبارک شما هواداران چلسی باشد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، قهرمانی چلسی در جام حذفی 2011-2012 انگلستان را که با برتری 2 بر 1 چلسی برابر لیورپول و در ورزشگاه ومبلی اتفاق افتاد را به شما هواداران دوست داشتنی این تیم که در روزهای تلخ و شیرین کنار تیمتان هستید تبریک گفته و امیدواریم در کنار یکدیگر از قهرمانی تیممان در مسابقات مختلف لذت ببریم.
    امید داریم که با قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا بتوانیم به یک قهرمانی بزرگ دیگر در این فصل دست یابیم.

منبع :

GianluiGi BUFFON

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

چک : توپ روی خط بود

پتر چک بر این باور است داور تصمیم درستی گرفته است و توپ از خط دروازه اش عبور نکرده است.

پتر چک سنگربان تیم فوتبال چلسی که در برابر لیورپول بارها دروازه تیمش را نجات داد و یکی از ارکان اصلی قهرمانی چلسی در جام حذفی به شمار می رود در مصاحبه ای پس از این بازی شرکت کرد.

پتر چک درباره صحنه مشکوک بازی دیشب که ضربه اندری کرول را از روی خط دروازه را بیرون کشید ، گفت :" من می دانستم گل نشده ، زمانی که خط نگهدار را دیدم مطمئن بودم که او کارش را درست انجام داده است و من گفتم هیچ راهی وجود ندارد که توپ رد شده باشد. احساسی که من داشتم این بود که توپ فقط روی خط بود."

وی ادامه داد :" ما بازی تا قبل از گلزنی آنها کامل در اختیار داشتیم ، گلی که آنها را به حرکت درآورد و مخصوصا کرول که از بدو ورودش به زمین ، خوب کار کرد. او ابتدا در جدال های سرزنی برنده شد و توپ را به خوبی مهار می کرد. آنها فشار زیاید آوردند و به گل رسیدند. این گل به آنها اعتماد به نفس داد که هنوز کشته نشده اند. ما باید تا دقیقه آخر می چنگیدیم."

چک اضافه کرد :" وقتی شما گل اول را می زنید ، یک قدم جلو هستید و می دانید که برای مقابله با آن اتفاقاتی خواهد افتاد. ما گل دوم فوق العاده ای زدیم و بازی را کنترل کردیم. زمانی که 2-0 بودیم تنها باید دقت می کردیم ، اما کرول از شانسش استفاده کرد. پس 20 دقیقه پایانی باید به سختی برای حفظ نتیجه 2-1 می جنگیدیم."

سنگربان چلسی همچنین در خصوص دیدیر دروگبا کع توانسته از با چلسی چهار قهرمانی در جام حذفی بدست آورد، گفت :" او فوق العاده است ، اینجا ( ومبلی ) ورزشگاه دروگباست. او همیشه گلزنی کرده است و می توانید آن را وقتی توپ را لمس می کند ببینید. او در اینجا شوت می زند و گلزنی نیز می کند."

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

دیمتئو : پاسخ منتقدان را در زمین دادیم

روبرتو دیمتئو معتقد است بازیکنان تیمش توانسته اند پاسخ منتقدانشان را در زمین مسابقه بدهند.

روبرتو دیمتئو سرمربی تیم فوتبال چلسی که شب گذشته توانست با پیروزی برابر لیورپول اولین جام خود را به عنوان مربی کسب کند و چلسی را نیز در این فصل بی جام نگذارد در مصاحبه ای گفت :" من برای بازیکنانم خیلی خوشحالم . ما یک فصل سخت داشتیم و از ما انتقاد های زیادی شده است ، اما بازیکنان به تمام سختی هایی که روبه رو بودند پاسخ دادند. آنها جواب انتقاد ها را در زمین مسابقه دادند که مهمترین مکان برای این کار است."

وی ادامه داد :" من از عملکرد آنها برابر لیورپول بسیار راضی هستم ، چرا که ما رکورد خوبی برابر آنها نداشتیم. اما در اکثر دقایق بازی خوب بودیم و دو گل خوب زدیم."

دیمتئو که حالا شانزدهیم مردی است که به عنوان بازیکن و مربی توانسته است جام حذفی را بدست آورد ، گفت :" خیلی از مردم چنین فرصتی ندارند . من به اندازه کافی برای بازی کردن در باشگاه خوش شانس بودم و قهرمان شدم. اکنون این کار را به عنوان مربی انجام دادم ، خیلی خاص است چرا که به ندرت چنین اتفاقی رخ می دهد. اما بازیکنان امروز خیلی خوب بودند و من خوشحالم."

سرمربی چلسی در خصوص ضربه مشکوکی که اندری کرول به سمت دروازه چلسی روانه کرد و چک توپ را از روی خط دروازه به بیرون کشید نیز گفت :" از آنجایی که من ایستاده بودم مشخص نبود که توپ از کجا بوده است ، من به کمک داور نگاه کردم و پرچم او بالا نرفت و برای ما خوب شد . ما یک دروازه بان فوق العاده داریم که مهار باورنکردنی داشت. همیشه روی گلزنی تمرکز می کنید اما دفاع ما جادویی بود و مهار کرول و سوارز که بازیکنان خوبی هستند را به خوبی انجام دادیم."

او اضافه کرد :" زمانی که کرول به زمین آمد ، با فیزیک بدنی خاصش ، مشکلاتی برایمان ایجاد کرد و زمانی که آنها یک گل زدند بازی خیلی سرعت گرفت."

روبرتو که یک فینال دیگر نیز برابر بایرن مونیخ در پیش رو دارد در خصوص آن بازی حساس گفت :" اکنون فقط می خواهم از بازی امروز لذت ببرم."

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

تري: گفته بودم بازيکنان قديمي چلسي را خط نزنيد

جان تري کاپيتان چلسي براي چهارمين بار جام قهرماني براي چلسي بلند کرد و هشدار داد: هرگز نام بازيکنان قديمي چلسي را خط نزنيد.

به گزارش ديلي ميل، نام تري که اکنون پر افتخار ترين مهاجم در تاريخ فوتبال انگليس است به همراه '' ديديه دروگبا'' زننده گل پيروزي چلسي در فينال جام حذفي ، '' فرانک لمپارد'' و '' اشلي کول'' تا دو ماه پيش که '' آندره وياس بوآس'' اين تيم را هدايت مي کرد در فهرست ذخيره ها و بازيکنان بي اهميت باشگاه بود.

کاپيتان چلسي پس از پيروزي اين تيم در فينال روز شنبه برابر ليورپول گفت: به بازيکنان بزرگي چون ديديه و لمپ نگاه کنيد، آنها هميشه در بزنگاه ها ثابت قدم هستند و اين ارزشمند است.

وي خاطرنشان کرد: موقعيت کنوني چلسي به ما در فينال ليگ قهرمانان اروپا کمک مي کند. ما به کارزار بازگشته ايم و همين هم تيم را براي هر رقيبي خطرناک مي کند.

تري همچنين از ''روحيه عالي'' تيم چلسي و '' عطش پيروزي'' در ميان بازيکنان آن تمجيد کرد.

دروگبا هم که در تابستان قراردادش با چلسي به پايان مي رسد ، در هر چهار فينال جام حذفي براي چلسي گل زده و کول هم هفتمين بار است همراه با آبي پوشان جام حذفي را در دست مي گيرد.

دروگبا گفت: در سالهايي که در چلسي بودم؛ بازيکناني در کنارم توپ مي زدند که فرصت هاي گلزني را برايم فراهم مي کردند . پس بايد بگويم آنها تاريخ را ساختند نه من.

بازيکن اهل ساحل عاج افزود: از هر پيروزي شادمان مي شوم؛ بخصوص اگر در فينال باشد. اين پيروزي براي هواداران و باشگاه عالي است و چهارمين بار است که همه در کنار هم در فينال جام حذفي پيروز مي شويم. من به اين رکورد افتخار مي کنم.

وي خاطرنشان کرد: دستيابي به هدفي که براي خودمان تعيين کرديم دشوار است ولي به سختي تمرين مي کنيم. اگر شما يک چيز را تکرار کنيد سرانجام در آن به مهارت خواهيد رسيد.

'' پتر چک'' دروازه بان چلسي هم گفت: ويمبلي ورزشگاه ديديه است. او مي داند در اينجا چکار کندم هر بار که توپي را شوت مي کند فکر مي کند به زودي تبديل به گل خواهد شد.

منبع :

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

لوئیز : به فینال میرسم

مدافع چلسی،داوید لوئیز به خودش در مورد آماده شدن برای بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا اعتماد دارد.

برانیسلاو ایوانویچ و جان تری با محرومیت خود سبب به وجود آمدن بحران خط دفاعی چلسی در بازی مقابل بایرن مونیخ شده اند و این در حالی است که داوید لوئیز و گری کیهیل برای بهبود آسیب دیدگی همسترینگ خود تلاش میکنند.

سرمربی موقت چلسی گفته است که امیدوار است در روز جمعه لوئیز و کیهیل به طور کامل به تمرینات باز گردند.

ملی پوش برزیلی چلسی که از دیدار مقابل تاتنهام در جام حذفی از میادین به دور است گفت : " من هر روز تحت مداوا قرار می گیرم و در حال افزایش تمرینات سخت خود هستم.بنابرین در مونیخ می توانم بازی کنم.من هر کاری را برای این بازی انجام میدهم.بازی کردن در آن یک رویاست.نه تنها آرزوی من،بلکه آرزوی هر بازیکن دیگری در جهان نیز می باشد.همه ی بازیکنان رویای بازی کردن در فینال لیگ قهرمانان را دارند.فکر میکنم که آمادگی جسمانی من برای بازی با مونیخ مناسب است و من آماده ی این بازی خواهم بود.

اگر که لوئیز و کیهیل بازی مقابل لیورپول در لیگ را از دست دهند،تنها بازی مقابل بلکبرن را برای آماده سازی بیشتر خود قبل از فینال لیگ قهرمانان خواهند داشت.

چلسی رامیرس و میرلس را نیز در اختیار نخواهد داشت و لوئیز در این بازه گفت : " ما چهار بازیکن بزرگ را در اختیار نداریم.بازی کردن بدون جی تی ( جان تری) ، ایوانویچ،رامیرس و میرلس سخت است.ولی ما بازی کنان دیگری داریم که می توانند در فینال کار بزرگی را انجام دهند."

لوئیز با وجود مصدومیت و ناراحتیش از این موضوع به جشن بازی کنان پس از قهرمانی در جام حذفی ملحق شد.مدافع تکنیکی چلسی که از روحیه ای فوق العاده جالب برخوردار است گفت : " من بسیار خوشحالم.روزی خاص،بازی خاص و هم اکنون جشنی خاص!"

منبع :

17. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

صفحه 93 از 100 نخستنخست ... 43839192939495 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع