Design & Developed BY Patira

صفحه 93 از 131 نخستنخست ... 43839192939495103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 921 تا 930 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: امروز در مورد مجيدى تصميم مى گيريم

منصور پورحيدرى، سرپرست استقلال گفت: ما ديروز جلسه اى را در دفتر باشگاه با حضور دكتر فتح الله زاده داشتيم كه بنا بر تصميم جمع، مجيدى به دليل غيبت غيرموجه در تمرينات از سوى باشگاه جريمه نقدى شد. البته امروز هم جلسه اى ديگر را در اين خصوص خواهيم داشت تا در نهايت تصميم نهايى در اين ارتباط گرفته شود.وى در ادامه گفت: هواى سرد و زمين يخ تهران شرايط را براى ادامه تمرينات سخت كرده و تصميم گرفتيم براى ادامه تمرينات خوبمان به قشم برويم و دو بازى تداركاتى نيز داشته باشيم. مسلما در اين چند روز مى توانيم بهتر تمرين كنيم تا با استفاده از اين تعطيلات با آمادگى كامل پا به ميدان مسابقات بگذاريم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

از مجيدى خبرى ندارم

مظلومى: به جاى توجه به انتقاداتم از تيم ملى جريمه ام كردند

پرويز مظلومى سرمربى استقلال گفت: زمانى كه از تيم ملى انتقاد كردم به جاى توجه كردن به آنچه گفته بودم، مرا جريمه كردند.او درباره شكست ايران مقابل كره جنوبى اظهار داشت: چنين روزهايى را براى تيم ملى پيش بينى مى كردم و همه صحبت هايم را قبلا زده ام.وى افزود: روزى كه حرف هايم را زدم من را جريمه كردند. كسى به حرف هايم گوش نكرد و به جاى توجه كردن به اين صحبت ها موضع گرفتند.سرمربى استقلال ادامه داد: وقتى به بازيكنان تيم ملى القا مى شود كه دفاع كنند نتيجه ديگرى حاصل نمى شود. در بازى ديشب به ميدان رفته بوديم كه گل نخوريم اما كره جنوبى بازى مى كرد تا گل بزند. همه بازى همين بود.مظلومى در خصوص وضعيت فرهاد مجيدى عنوان كرد: اين بازيكن غيبت كرده و جريمه شده است. او در اختيار كميته انضباطى است و امروز هم با استقلال به قشم نمى آيد.سرمربى استقلال درباره اينكه گفته مى شود مجيدى مى خواهد از فوتبال خداحافظى كند، گفت: اين موضوع را نمى دانم از وى خبرى ندارم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ترابپور

ترابپور: با در نظر گرفتن همه جوانب با گلر سوم قرارداد بستيم

مربى دروازه بانان تيم استقلال گفت: با در نظر گرفتن همه جوانب با گلر سوم قرارداد بستيم.حسين ترابپور در خصوص اضافه شدن تركمان به جمع اين تيم اظهار داشت: اين بازيكن فصل گذشته در گسترش فولاد تبريز بازى مى كرد و هنگامى كه در تمرين ما حاضر شد حجازى عنوان كرد كه مى تواند در آينده به استقلال كمك كند. وى با تاكيد بر اينكه اين دروازه بان بارها در تمرينات استقلال حضور پيدا كرده است گفت: اين بازيكن پس از تاييد من و سايراعضاى كادر فنى در تمرينات حضور پيدا كرد و مجددا ۱۰ روز براى انجام كارهاى تسويه حساب راهى تبريز شد و قبل از اردوى تركيه مججدا به جمع ما اضافه شد. ترابپور ضمن رد برخى شايعات كه پيرامون اين دروازه بان شنيده مى شود و اينكه اين بازيكن به يكباره وارد فهرست استقلال شده گفت: اينجا استقلال است و و اگر قرار باشد بازيكنى به جمع ما اضافه شود قطعا اول تست خواهد شد بنابراين اعلام مى كنم پس از در نظر گرفتن تمام جوانب تركمان را جانشين دروازه بان زير ۲۳ ساله هايمان كه مصدوم بود كرديم و از اين پس او به عنوان دروازه بان سوم تيم در خدمت استقلال خواهد بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه هوار

هوار محمد: مسئولان استقلال مشكلاتم با پرسپوليس را حل مى كنند

هافبك تيم ملى عراق، قرار است پس از اتمام مسابقات جام ملت هاى آسيا راهى ايران شود و در تمرينات استقلال شركت كند، اين بازيكن معتقد است مى تواند در بازى هاى آسيايى آبى ها را همراهى كند و در تركيب اين تيم موثر كار كند. هوار ملامحمد هافبك تيم ملى عراق گفت: شرايط بسيار خوبى دارم و مى توانم استقلال را در تمرينات همراهى كنم، از تهران شنيدم كه نام مرا در ليست آسيايى تيم قرار داده اند و من نيز سعى مى كنم با شرايط مناسب، مربيان را راضى نگه دارم. وى افزود: شايعه شده بود با تيم القادسيه مصر قرارداد امضا كرده ام، اما بايد بگويم من بازيكن استقلال هستم و با القادسيه قراردادى امضا نكرده ام. ملامحمد تصريح كرد: مشكلاتم با باشگاه پرسپوليس ادامه دارد، اما مسئولان استقلال قول دادند اين مسئله را پيگيرى و آن را حل كنند تا من با خيالى آسوده در تمرينات آبى ها حاضر شوم، اگر اين مشكلات حل شود، من تمام تمركزم را روى بازى براى استقلال مى گذارم و از هيچ كمكى دريغ نمى كنم. هافبك عراقى تيم استقلال در پايان اظهار داشت: از استقلال شناخت كافى دارم اما مشكلى وجود دارد. البته در پرسپوليس نيز شرايط خوبى داشتم، اما اين تجربه كاملا متفاوت است و من دوست دارم حضور در تيم بزرگى مثل استقلال را نيز تجربه كنم و از آن استفاده كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومي: كريمي بازيكن بزرگي است اما ليست استقلال جا ندارد

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال با بيان اينكه علي كريمي بازيكن بزرگي است گفت: فهرست استقلال پر است و نمي‌توانيم بازيكن جديدي به خدمت بگيريم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از برتري 3 بر صفر در ديدار دوستانه مقابل استقلال قشم عنوان كرد: خوشحال هستم كه به اين منطقه خوش آب و هوا آمده‌ايم و چند روزي را ميهمان منطقه آزاد قشم هستيم.
    وي افزود: هدف ما از اين ديدار دوستانه برد و باخت نبود و تنها براي سنجيدن توانايي‌ها و آمادگي بازيكنان به ميدان رفتيم. البته چمن مصنوعي ورزشگاه كمي مشكل داشت ولي با اين وجود از بازيكنان راضي هستم و از آنها به خاطر گوش دادن به مسائل تاكتيكي تشكر مي‌كنم.

مظلومي با اشاره به اينكه اين تيم متعلق به تمام مردم ايران است گفت: استقلال فقط به طرفداران تهراني تعلق ندارد. اين تيم متعلق به مردم ايران است و در صورتي كه فرصت‌هايي نصيب ما شود در ديگر شهرها نيز اردو خواهيم زد.
    وي با بيان اينكه براي آماده سازي تيمش قبل از آغاز نيم فصل دوم به قشم سفر كرده‌اند گفت: تنها هدف ما اين بود كه روند بازيكنان كه از تركيه آنها را زير نظر داشتيم سنجيده و براي نيم فصل برنامه ريزي كنيم.
    مظلومي در خصوص غيبت‌هاي فرهاد مجيدي و عدم حضورش در اردوي آبي پوشان در قشم تصريح كرد: اين بازيكن در اختيار كميته انضباطي باشگاه است و دو سه روز آينده تكليف مشخص خواهد شد.

مظلومي در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبني بر شايعاتي كه پيرامون حضور علي كريمي در استقلال شنيده مي‌شود گفت: همانطور كه آقاي فتح الله زاده در مصاحبه‌اي عنوان كردند هيچ شخصي از باشگاه با اين بازيكن تماس نگرفته است. علي كريمي بازيكن خوب و بزرگي است و ما به او احترام مي‌گذاريم اما چون فهرست ما پر است و جايي براي به خدمت گرفتن بازيكن نداريم نمي‌توانيم كريمي را به خدمت بگيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح اله زاده

سرمربى تيم ملى فقط به بازيكنان يك باشگاه خاص اعتقاد داشت

فتح الله زاده: مذاكره اى با كريمى نداشتيم، او مى خواهد به پرسپوليس برود

قطبى دل گربه هم نداشت!

على فتح الله زاده عضو هيات رئيس فدراسيون فوتبال و سرپرست باشگاه استقلال با انتقاد از عملكرد افشين قطبى و نتايجى كه در جام ملت ها بدست آورد، بر جانبدارى سرمربى تيم ملى از برخى بازيكنان تاكيد كرد. او كه براى نخستين بار موضوع تشكيل كميته فنى براى استخدام مربى خارجى جهت هدايت تيم ملى را مطرح كرد، در اين خصوص گفت: يادم مى آيد، چند ماه پيش اين موضوع را مطرح كردم. در آن زمان خيلى ها از من ايراد گرفتند كه چرا مى خواهيد براى تيم ملى سرمربى بياوريد، بدون اينكه اصل ماجرا را متوجه شده باشند.
    هشدار دادم اما بازهم سرمربى
    تيم ملى انتخاب نشده است
    وى در ادامه افزود: من حرف بدى نزدم. گفتم تيم ملى بعد از جام ملت هاى آسيا و براى حضور موفق در مسابقات مقدماتى جام جهانى نياز به سرمربى درجه يك دارد. اگر جام ملت ها تمام شد و قطبى نخواست با ما همكارى كند، حداقل يك يا چند گزينه داشته باشيم كه بتوانيم با آنها مذاكره كرده و هدايت تيم ملى را به يك گزينه واجد شرايط بسپاريم. تازه من اين حرف ها را زدم اما امروز با گذشت چند روز از حذف تيم ملى هنوز مشخص نيست، سرمربى تيم چه كسى است!
    تيم ملى در گلوگاه «كره» گير كرد
    عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال با اشاره به اينكه برخى ها عليه او و ديگر مسئولان فدراسيون فوتبال حرف هاى نامربوط زدند، افزود: تيم ملى بعد از ديدارهاى مرحله گروهى در يك گلوگاه گير افتاد. تيم ملى اگر مى توانست اين گلوگاه را رد كند، مى شد گفت قطبى مربى خوبى بوده و تيم ملى خوب نتيجه گرفته است اما متاسفانه تيم در همين گلوگاه گرفتار شد.
    نشانه هاى از پيشرفت
    در تيم ملى نديدم
    فتح الله زاده در خصوص عملكرد تيم ملى در جام ملت هاى آسيا گفت: من نشانهژهايى از پيشرفت در تيم ملى فوتبال نديدم. مى دانيد چرا اين حرف را مى زنم؟ چون ما تيم هايى را در اين جام برديم كه بيشتر اوقات مقابل آنها برنده بوده ايم. همين تيم ملى عراق كه در قطر اين تيم را شكست داديم، از سال ۱۹۹۶ تا به امروز موفق به شكست تيم ملى كشورمان نشده است. امارات فقط در يك بازى دوستانه تيم ملى ايران را شكست داده است. كره شمالى چه زمانى تيم ملى ايران را برده كه امروز پيروزى مقابل اين تيم را موفقيت بدانيم؟!
    پسرفت كرديم، نه پيشرفت!
    وى يادآور شد: ما در گذشته به تيم ملى كره جنوبى ۶ گل زده بوديم، اينكه بتوانيم اين تيم را نه با ۶ گل، فقط شكست دهيم، پيشرفت است. با نتيجه اى كه ما مقابل كره جنوبى كسب كرديم، يعنى تيم ملى پسرفت داشته نه پيشرفت.
    تيم ملى هر وقت به بازيكنان استقلال و پرسپوليس توجه كرد، موفق شد
    عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال با انتقاد از شيوه استفاده از بازيكنان در تيم ملى گفت: بهترين بازيكن ديدار ايران و عراق كدام بازيكن بود؟ مگر ايمان مبعلى بهترين بازيكن زمين نشد، پس چرا آقاى قطبى او را ديگر مورد استفاده قرار نداد؟ مگر محمد نورى در بازى با امارات بد بازى كرده بود كه در بازى با كره جنوبى فرصت حضور در زمين را پيدا نكرد. متاسفانه آقاى قطبى هيچ توجهى به بازيكنان استقلال و پرسپوليس نداشت.
    وى افزود: تيم استقلال در جدول ليگ برتر رتبه پنجم جدول را در اختيار دارد اما زمان انتخاب بازيكنان تيم ملى رتبه دوم جدول از آن اين تيم بود. آيا حق اين تيم يك بازيكن در تيم ملى است؟ يعنى به غير از مبعلى ما بازيكنى در حد واندازه هاى تيم ملى نداشتيم؟ آقاى قطبى بايد اين را بداند كه هر وقت مربى تيم ملى به بازيكنان استقلال و پرسپوليس توجه كرده و به آنها ميدان داده، تيم موفق بوده است اما سرمربى تيم ما بدون توجه به اين موضوع كمترين توجه را به بازيكنان اين ۲ تيم مطرح داشت.
    در شكست تيم ملى همه سهيم هستند
    «عادت ندارم به افرادى كه شكست خورده و افتاده هستند، حمله كنم»، سرپرست باشگاه استقلال با طرح اين موضوع افزود: ما به كره جنوبى باختيم. در اين باخت همه مقصرند. از بازيكنانى كه خوب بازى نكردند تا مربى كه ترسيده بود. من هم به عنوان يك عضو فدراسيون در اين باخت سهيم هستم. اعتقاد دارم، تيم ملى مقابل كره جنوبى اگر شجاعانه بازى مى كرد و مى باخت حرفى نبود، ايرانى جماعت مى خواهد تيمش مرد و مردانه بجنگد و نترسد. در اين شرايط اگر تيم ببازد هم ناراحت نميژشود.
    ريشه بازيكن سالارى بايد خشكيده شود
    عضو هيات رئيسه فدراسيون فوتبال در خصوص شرايط تيم ملى همچنين افزود: چرا بازيكنانى كه در مرحله گروهى عملكرد خوبى داشتند، نيمكت نشين شدند و فرصت بازى به نفراتى رسيد كه عملكردشان دور از انتظار بوده است؟ متاسفانه در تيم ملى برخى ها چون در فلان باشگاه بازى مى كردند، هميشه به ميدان رفتند. ريشه اين برخوردها و بازيكن سالارى ها بايد در تيم ملى خشكيده شود.
    سرمربى تيم ملى به جاى دل شير
    نوك انگشت شير داشته باشد!
    وى افزود: تا زمانى كه بازيكن سالارى در تيم حاكم است و افراد اسم و رسم دار به جاى بازيكنان زحمتكش براى تيم ملى بازى مى كنند، وضع به همين منوال خواهد بود. چه كسى گفته چون يك بازيكن بزرگ است و در تيم هاى بزرگ بازى مى كند بايد در تيم ملى حاشيه امنيت داشته باشد؟ سرمربى تيم ملى براى مقابله با اين مشكل نمى خواهد دل شير داشته باشد، نوك انگشت شير هم براى اين كار كفايت مى كند.
    دلم براى تيم ملى مى سوزد
    فتح الله زاده خاطر نشان كرد: واقعا دلم براى تيم ملى مى سوزد. فوتبال ما پتانسيل بالاى دارد اما نمى توانيم از آن استفاده كنيم. پتانسيل فوتبال ايران به اندازه اى است كه تيم «ب» كشورمان موفق شد، امارات را با ۳ گل شكست دهد. اين واقعيت فوتبال ماست و چيزى غير از آن نيست اما متاسفانه با خود محورى به جاى بهره گيرى از اين پتانسيل بازهم شكست عايدمان مى شود.
    اگر قطبى دل گربه هم داشت
    به ايران مى آمد!
    وى در خصوص عدم بازگشت افشين قطبى به ايران پس از شكست تيم ملى گفت: اين كار آقاى قطبى خيلى زشت بود. قرار نيست كه هميشه ما را تشويق كنند. من خودم وقتى تيم استقلال پيروز مى شود، زود ورزشگاه را ترك مى كنم اما زمان شكست ها در ورزشگاه مى مانم تا هوادار هر حرفى خواست به من بزند. آقاى قطبى امروز كه روز سخت است بايد مى آمد و پاسخگوى مردم مى شد. او اگر به جاى دل شير دل گربه داشت، قطعا به ايران مى آمد. ما هميشه كه نبايد شنونده اظهار لطف مردم باشيم، پس انتقادات آنها را چه كسى بايد بشنود؟
    بايد مربى خارجى درجه يك بياوريم
    «سرمربى تيم ملى ايرانى باشد يا خارجى؟»،
    فتح الله زاده در پاسخ به اين پرسش گفت: من الان در اين خصوص اظهارنظر كنم، شايد درست نباشد اما اعتقاد دارم اگر مى خواهيم مربى خارجى براى تيم ملى بياوريم بايد آن مربى درجه يك باشد، در غير اينصورت هدايت تيم را به مربى داخلى بسپاريم، بهتر است.
    كميته انضباطى باشگاه در مورد مجيدى تصميم مى گيرد
    وى در خصوص جريمه فرهاد مجيدى از سوى باشگاه استقلال نيز گفت: فرهاد مجيدى به علت غيبت در تمرينات جريمه شده و متاسفانه در اردوى تيم نيز شركت نكرده است كه بازهم جرايمى براى او در نظر خواهيم گرفت. ضمن احترامى كه براى مجيدى قائليم و توجه به عزت اين بازيكن، هيچ چيزى برايمان از نظم و انضباط تيم مهمتر نيست و همه اقدامات ما در اين جهت است.
    مذاكره اى با كريمى نداشتيم
    او مى خواهد به پرسپوليس برود
    على فتح الله زاده در خصوص شايعه حضور على كريمى در تيم استقلال گفت: از ما در خصوص احتمال حضور على كريمى در تيم استقلال سوال شده بود كه ما هم عنوان كرديم كريمى بازيكن خوب و بزرگى است كه همه دوست دارند او را در اختيار داشته باشند.
    وى در ادامه هرگونه مذاكره با على كريمى را تكذيب كرد و گفت: از آنجا كه گمان مى كرديم، على كريمى با باشگاه پرسپوليس در حال مذاكره است، با اين بازيكن هيچگونه مذاكره اى نداشتيم و تا جايى كه من در جريان هستم كريمى در آستانه پيوستن به تيم پرسپوليس است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: خواستيم كريمى را بگيريم اما ليست تيم پر بود

منصور پورحيدرى سرپرست استقلال گفت: فرقى نمى كند كه چه كسى سرمربى تيم ملى باشد. حضور بزرگ ترين مربيان جهان هم با اين شرايط جواب نمى دهد. ما بايد حوصله كنيم و تفكر به خرج دهيم. وقتى به يك مربى مسووليت مى دهيم، اما فرصت كافى براى اجراى برنامه هايش ندارد، چطور انتظار موفقيت داريم. او فرصت ندارد چون مدير بالاى سر او هم فرصتى ندارد. موفقيت يك تيم حداقل برنامه ريزى هاى سه چهار ساله مى خواهد تا كار به صورت اصولى پيش رود. وى درباره شرايط فرهاد مجيدى و علت عدم همراهى او با تيم استقلال در اردوى قشم گفت: فرهاد در تهران تمرين مى كند. او از بهترين و استثنايى ترين فوتباليست هاى ايرانى است و جريمه در نظر گرفته شده براى غيبت هاى او تنها از سوى باشگاه بوده است. مطمئن هستم على فتح الله زاده اين موضوع را حل مى كند. استقلال به بازيكن بزرگى چون او نياز دارد. مجيدى كاپيتان تيم است و با برطرف شدن مشكلش در تمرين ها شركت خواهد كرد. پورحيدرى در پاسخ به اين سوال كه آيا استقلال تمايل به جذب على كريمى داشته است، گفت: كريمى از بهترين فوتباليست هاى ايران است. از زمانى كه او در سن جوانى وارد تيم ملى شد تاكنون او را مى شناسم. كريمى توانايى هاى فنى بالايى دارد كه پرويز مظلومى هم نسبت به اين موضوع تاكيد ويژه اى داشت، اما متاسفانه ليست بازيكنان استقلال پر شده و ما نمى توانيم از وى استفاده كنيم. فرصت جذب او براى استفاده در بازى هاى ليگ برتر تمام شده است و براى بازى هاى ليگ قهرمانان آسيا هم ليست بازيكنان را به afc ارسال كرده ايم و ديگر نمى توانيم او را بگيريم اما با اين حال خوشحالم فتح الله زاده تمام تلاش خود را انجام داد تا بلكه بتوانيم كريمى را جذب كنيم. هرچند در حين اين كار بحث مذاكره اين بازيكن باپرسپوليسى ها هم وجود داشت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

فرهاد در اختيار باشگاه است

مظلومى: اميدوارم مسئولين به زودى تكليف مجيدى را مشخص كنند

پرويز مظلومى پس از برترى ۳ بر صفر در ديدار دوستانه مقابل استقلال قشم عنوان كرد: خوشحال هستم كه به اين منطقه خوش آب و هوا آمده ايم و چند روزى را ميهمان منطقه آزاد قشم هستيم.وى افزود: هدف ما از اين ديدار دوستانه برد و باخت نبود و تنها براى سنجيدن توانايى ها و آمادگى بازيكنان به ميدان رفتيم؛ البته چمن مصنوعى ورزشگاه كمى مشكل داشت اما با اين وجود از بازيكنان راضى هستم و از آنها به خاطر گوش دادن به مسائل تاكتيكى تشكر مى كنم.مظلومى با اشاره به اينكه اين تيم متعلق به تمام مردم ايران است گفت: استقلال فقط به طرفداران تهرانى تعلق ندارد. اين تيم متعلق به مردم ايران است و در صورتى كه فرصت هايى نصيب ما شود در ديگر شهرها نيز اردو خواهيم زد.وى با بيان اينكه براى آماده سازى تيمش قبل از آغاز نيم فصل دوم به قشم سفر كرده اند گفت: تنها هدف ما اين بود كه روند بازيكنان كه از تركيه آنها را زير نظر داشتيم سنجيده و براى نيم فصل برنامه ريزى كنيم. مظلومى در خصوص غيبت هاى فرهاد مجيدى و عدم حضورش در اردوى آبى پوشان در قشم تصريح كرد: اين بازيكن در اختيار كميته انضباطى باشگاه است و ۲ ، ۳ روز آينده تكليف مشخص خواهد شد. وى در پاسخ به سؤالى مبنى بر شايعاتى كه پيرامون حضور على كريمى در استقلال شنيده مى شود گفت: همانطور كه آقاى فتح الله زاده در مصاحبه اى عنوان كردند هيچ شخصى از باشگاه با اين بازيكن تماس نگرفته است. على كريمى بازيكن خوب و بزرگى است و ما به او احترام مى گذاريم اما چون فهرست ما پر است و جايى براى به خدمت گرفتن بازيكن نداريم نمى توانيم كريمى را به خدمت بگيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    J. Mourinho & Wenger
    بازیکن محبوب
    Aguero & C R 7 9 $ NANI
    اسم واقعی شما
    Mohsen

PortugalPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    3,730
    تشکر شده 580 در 164 پست

esteghlal ویرایش شد

ویرایش شد

ویرایش شد

ویرایش شد

ویرایش شد

ویرایش شد
    ویرایش توسط hamedss : 01-26-2011 در ساعت 19:44

20. کاربر روبرو از پست مفید C R 7 9 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مبعلی

مبعلی: قطبی بعد از بازی با کره از ترکیبش پشیمان شد

تنها نماینده‌مان بود ... تنها نماینده بزرگ‌ترین تیم ایران در تیم‌ملی ... ایمان مبعلی هافبک خلاق استقلال به همراه تیم‌ملی در رقابت‌های جام ملت‌های آسیا حضور یافت و اگرچه گلزنی کرد و شوق را به مردم ایران هدیه کرد اما در نهایت به همراه سایر ملی‌پوشان از جام ملت‌ها خداحافظی کرد تا حالا همه امیدش به استقلال باشد و موفقیت با این تیم. با ما همراه باشید. مبعلی با سایت رسمی باشگاه استقلال همکلام شد؛

* آقای مبعلی نیستید؟

نه اینطور نیست. بعد از بازگشت از تیم‌ملی ، 2، 3 روز در تهران حسابی کار داشتم و در کنار خانواده بودم. الان هم که به صورت انفرادی تمرین می‌کنم تا با بازگشت تیم، تمریناتم را با استقلال شروع کنم.

* قرار نبود به همراه تیم به قشم بروی؟

چرا اول صحبت کردیم و قرار بود به قشم بروم. اما بعد دیدم بهتر است 2، 3 روز استراحت کنم و به همین دلیل با کادر فنی تماس گرفتم و درخواست استراحت کردم هر چند که دوست داشتم بروم چون تا حالا برای استقلال بازی دوستانه انجام ندادم و البته به دلیل خستگی هم شرایط بازی و تمرین در چمن مصنوعی را نداشتم.

* بالاخره پایت هم که به گلزنی باز شد.

بله خدا را شکر می‌کنم و خیلی خوشحالم که زمانی پایم به گل باز شد که یک ایران شاد شد، گلی که باعث یک پیروزی لذت‌بخش برای مردم ایران شد.

* در مورد تیم‌ملی هم صحبت کن. با وجود 3 برد دلچسب اما ...

من در مورد خودم می‌گویم که خیلی تلاش کردم و واقعاً از جان مایه گذاشتم. قبل از بازی‌ها من در ارنج ثابت تیم نبودم اما در اردوی پیش از جام ملت‌ها که در قطر بود خیلی تلاش کردم و در نهایت خودم را به ترکیب ثابت رساندم. تیم ما در بازی با عراق خیلی خوب بود اما سرماخوردگی بچه‌ها در ادامه راه، روی کار ما تاثیر گذاشت. در کل فکر می‌کنم ما در دوره مقدماتی با سه برد خیلی خوب کار کردیم اما متأسفانه به کره باختیم.

* در بازی دوم هم تنها یک نیمه در ترکیب بودی؟

بله من سرماخوردگی شدیدی داشتم. با این حال نمی‌خواستم جایگاهم را از دست بدهم هر چند که با وجود بیماری منطق حکم می‌کرد که بازی نکنم. با این حال یک نیمه بازی کردم اما حالم بد شد و تعویض شدم. بازی سوم هم که کادر تصمیم گرفت بازیکنان جدید را به بازی بفرستد.

* و در نهایت بازی با کره جنوبی و حذف ایران ...

گفته بودی که اگر در زمین حضور داشتی شاید گل هم می‌زدی؟

خودم فکر می‌کردم که بازی می‌کنم، حدود دقیقه 60 بازی هم بود که قطبی گفت گرم کن و آماده شو تا به زمین بروی. با این حال واقعاً نمی‌دانم چرا تصمیم او عوض شد که حتی این موضوع را بچه‌های روی نیمکت هم فهمیدند. من به دلیل سرماخوردگی در بازی قبل از کره نبودم اما واقعاً آماده بودم در نهایت هم که نتیجه را واگذار کردیم.

* و بدین ترتیب ایران حذف شد.

بله ما در مرحله مقدماتی راضی‌کننده ظاهر شدیم اما در بازی با کره‌جنوبی در حد خودمان نبودیم و حالا فقط باید حسرت این جام را بخوریم.

* به نظرت عملکرد قطبی راضی‌کننده بود؟

من در جام ملت‌های چهار سال پیش و 8 سال پیش هم حاضر بودم اما با این همه اقتدار ما هیچگاه فینالیست نشدیم. به نظرم عملکرد قطبی در سه بازی اول راضی‌کننده بود اما در بازی با کره ... شاید ارنج از نظر او درست بود، او مربی من بود و به من گفت بازی‌ات می‌دهم اما ... با این حال تصمیم، تصمیم قطبی بود.

* پس از قطبی ناراحتی؟

از قطبی ناراحت نیستم چون می‌دانم شاید بعد از بازی خودش از اینکه می‌توانست ارنج بهتری بچیند پشیمان شده بود، الان هم که او از ایران رفته درست نیست در موردش صحبت کنیم.

* برخی هم در این میان مدعی شدند با این شرایط به همه ثابت شد که فوتبال ایران در سطح آسیا در درجه 2 است!

نام ایران هیچ وقت به درجه دوم نمی‌رود و من موافق این نظر نیستم. ایران جزو قدرت‌های اصلی آسیاست و فقط باید عملکردمان بهتر شود مردم نتیجه‌ها را می‌بینند و طبق آن، چنین حرفی زده می‌شود اما فراموش نکنیم این تیم خیلی ارزشمند و پرقدرت است.

* برنامه‌ات برای نیم‌فصل دوم با استقلال چیست؟

خب راستش از نظر بدنی خیلی آماده‌ام و فکر می‌کنم در نیم‌فصل دوم عملکردم خیلی بهتر از نیم‌فصل اول باشد. خصوصاً حالا که پایم به گل باز شده و دوست دارم در استقلال هم گلزنی کنم. البته شرایط من به شرایط تیم هم بستگی دارد. اگر من خوب باشم، تیم هم موفق باشد قطعاً نتایجی عالی به دست خواهیم آورد.

* ممنونم از شما. امیدوارم هدفی که با تیم‌ملی داشتید و به آن نرسیدید را بتوانید به همراه استقلال در آسیا به دست بیاورید. حرف خاصی و یا صحبتی برای هواداران استقلال ندارید؟

قول دادن که درست نیست اما من با تمام توانم برای استقلال بازی خواهم کرد و مثل گذشته از جان مایه می‌گذارم تا شاهد قهرمانی با این تیم باشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 93 از 131 نخستنخست ... 43839192939495103 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)