رفقا بازیکنی ک کارت قرمز مستقیم بگیره از دوتا بازی محروم میشه؟
اخه بازیکن من دو بازی قبل قرمز گرفت بازی بعدی رو هم از دست داد الانم دوباره جلوش قرمز زده و نمیتونه بازی کنه انگار!!! دلیلش چیه؟
رفقا بازیکنی ک کارت قرمز مستقیم بگیره از دوتا بازی محروم میشه؟
اخه بازیکن من دو بازی قبل قرمز گرفت بازی بعدی رو هم از دست داد الانم دوباره جلوش قرمز زده و نمیتونه بازی کنه انگار!!! دلیلش چیه؟
کارت قرمز مستقیم در بازی دو جلسه محرومیت داره ولی دو کارته شدن در بازی یا دو کارته شدن در طول فصل یک جلسه محرومیت
سلام بچه ها ...
لطفا زود جوابمو بدید که چند دقیقه دیگه بازی دارم
بنظرتون Team Mentality و Pressing Style رو چی بزنم ؟ منظورم تو قسمت انتخابی ترکیبه ...........![]()
محمد جان همنینجوری کشکی که نمیشه گفت !بستگی به نوع چیدن بازیکنا و ترکیب و تاکتیک و ..... داره! ولی در کل من تیم منتالیتی که تو بیشتر بازی ها اتکینگ میزارم که بستگی به قدرت حریفم داره. پرسینگ استایل بازم بستگی داره حریفم چطور باشه! اگه قوی تر باشه من رو own half میزارم ولی اگه تو یه سطح یا ضعیف تر باشه معمولا whole pitch !
اگه تقریبا مساوی بودیم چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
بازی ای که با دوستم داشتم دقایقی پیش تموم شد.
هردومون زنده نگاه میکردیم.خیلی مهم بود بازی.
من ترکیبم 442 خطی هست چون یکی از مهاجم هام مصدوم بود بجاش یه هافبک گذاشتم و 451 بازی کردم.
نیمه ی اول یدونه خوردم و عقب افتادم.خیلی ترسیدم گفتم دیگه باختم ولی بین دو نیمه همه ی بازیکنان رو به جلو علامت زدم و گذاشتم تاکتیک رو به حمله ی کامل.
تو نیمه ی دوم 3 تا گل زدم و بازی رو بردم.خیلی حال داد تا بحال اینقدر خوشحال نشده بودم.اگه میباختم خیلی بد میشد.
الان میفهمم زنده نگاه کردن به بازی خیلی مهمه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)