به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
به نام یاور بر حق
به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)
به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92
مصاحبه بازیکنان و مربیان استقلال و استقلالیها در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
هر زمان مشكل مالياتى عماد رضا حل شود به تمرين استقلال مى آيد
ماجدى:جبارى زير نظردكتر نوروزى فعاليت مى كند
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم استقلال گفت:جبارى تحت نظر مستقيم معاون پزشكى باشگاه استقلال است.وى درباره اختلاف نظر به وجود آمده ميان بدنساز استقلال و مجتبى جبارى اظهار داشت:با توجه به شرايطى كه جبارى دارد،به صورت مستقيم تحت نظر دكتر نوروزى،معاون پزشكى باشگاه استقلال فعاليت مى كند و هر زمانكه وى اعلام آمادگى كند به تمرين اضافه مى شود.در واقع ما در انتظار تاييد نهايى دكتر نوروزى هستيم تا جبارى از آن زمان در تمرين حاضر شود و تحت نظر كادر فنى فعاليت كند.او افزود:در روند بهبود جبارى هيچ اتفاقى بى اطلاع دكتر نوروزى رخ نمى دهد.شايد زودى ايشان صلاح بداند جبارى با حضور در جايى به عنوان مثال دوچرخه سوارى كند و يا در محلى ديگر،ساير تمرينات را انجام بدهد.متاسفانه برخى در انتظار كوچكترين اتفاق هستند تا حاشيه سازى كنند.ماجدى درباره زمان حضور عماد رضا در ايران براى شركت در تمرين استقلال عنوان كرد:بر اساس اعلام مديرعامل باشگاه استقلال،هر زمان مشكل مالياتى عماد حل شود او در تمرين استقلال حاضر خواهد شد .
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
ماجدی: با قدرت در جام حذفی حاضر میشویم
خبرگزاری فارس: سرپرست تیم استقلال گفت این تیم در جام حذفی با قدرت و انگیزه حاضر خواهد شد.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس میرشاد ماجدی پس از جلسه هماندیشی مدیران با سازمان لیگ برای برگزاری جام حذفی درباره تقابل فوتبالیها با یکدیگر گفت: فکر میکنم باید ادبیات فوتبالی ما عوض شود. این رفاقتهاست که در فوتبال میماند. باید با همه رفیق باشیم. من تا به حال ندیدهام فوتبالیها رو در روی هم با کسی درگیر شوند و اگر هم حرفی بوده پشت سرشان گفته شده است.
وی در خصوص اینکه باشگاه تراکتورسازی بابت مبلغ قرارداد فصل گذشته امیر قلعهنویی اعلام کرده بالای سقف قرارداد بوده گفت: امیر قلعهنویی یک فرد حرفهای است و میداند چطور قرارداد امضا کند و بهتر است باشگاه تراکتورسازی به جای مصاحبه به صورت قانونی وارد عمل شود.
سرپرست استقلال در خصوص برگزاری جام حذفی اظهار داشت: خیلی خوب شد که جام حذفی برگزار میشود. قهرمانی در این جام یکی از راحتترین پلهای ارتباطی برای رسیدن به آسیاست. فکر میکنم استقلال در تمام مسابقات از جمله جام حذفی با انگیزه ظاهر میشود و بهترین کیفیت را ارائه میدهد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعهنویی: جانواریو نباید در برزیل بازی میکرد
امیدوارم عماد رضا به ما ملحق شود
خبرگزاری فارس: سرمربی استقلال گفت که جانواریو اشتباه کرده و نباید در برزیل بازی میکرده است.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی قبل از دیدار دوستانه امروز تیم استقلال مقابل فجر سپاسی گفت: خدا را شکر میکنم که مسائل مالی کم کم حل شد و خوشحالم تیم ما در حال کامل شدن است. تمرینات منظمی را پشت سر گذاشتیم و برای بازیهای لیگ برتر آماده میشویم.
سرمربی استقلال در خصوص مصدومیت جانواریو تصریح کرد: این بازیکن دچار اشتباه شد و نباید در برزیل بازی میکرد و فکر میکنم باید به صورت هوازی وکششی کار میکرد اما او قصد داشت خودش را آماده نگه دارد که این اتفاق برایش افتاد.
خبرنگاری پرسید مگر جانواریو در آسفالت بازی میکرده که مصدوم شده و قلعهنویی در پاسخ گفت: آنجا آنقدر زمین دارد که کسی در آسفالت فوتبال بازی نکند.
قلعهنویی در خصوص آخرین وضعیت جباری گفت: صبح امروز جباری را در کلینیک دیدم و امروز هم به بازیکنانمان ملحق شده است. او بازیکن خوبی است که سال گذشته به خاطر مردم برای استقلال بازی کرد حتی با وجود آنکه پایش دچار آسیب دیدگی شد.
وی در خصوص آخرین وضعیت عماد رضا عنوان کرد: در خصوص مسائل فنی از من سؤال کنید اما امیدوارم این بازیکن به جمع ما ملحق شود.
قلعهنویی درباره اینکه محمود یاوری اعلام کرده اگر استقلال نظری را میخواهد باید ستون اصلی تیمش را به ما بدهد و نیازی به منوچهری نداریم اظهار داشت: مگر ما با فجریها در خصوص منوچهری صحبتی کردهایم که آنها چنین صحبتی میکنند؟ این مسائل در روزنامهها نوشته شده و ما در خدمت منوچهری هستیم.
وی در خصوص شکایت خود از باشگاه تراکتورسازی گفت: به خاطر دریافت مطالباتم از طریق قانونی از باشگاه تراکتورسازی شکایت کردم.
سرمربی استقلال در پایان در پاسخ به این سؤال که شما به هر تیمی رفتید فصل بعد مدعی شد، گفت: روزی که به سپاهان رفتم «محمد رضا ساکت» شاهد است که به بازیکنان گفتم برای زدن بغل پا و آموزش آن به اینجا نیامدم و میخواهم ساختار سازی کنم تا آینده خوبی داشته باشیم. خوشحالم در تراکتورسازی نیز این کار را انجام دادم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
قلعهنویی: عدهای مدام نیش میزنند تا به هدفم نرسم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: هدفمان از برگزاری بازی دوستانه این هفته این است که به انسجام تاکتیکی برسیم.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی پس از تساوی تیمش در دیداری دوستانه مقابل فجر سپاسی اظهار داشت: بازی دوستانهای انجام دادیم تا بازیکنان در شرایط مسابقه قرار بگیرند اما جا دارد از محمود یاوری و همکارانشان تشکر کنم که تیمی خوب و یکدست و جوان را روانه مسابقات کردهاند.
وی در خصوص دیدار هفته آینده تیمش مقابل سپاهان گفت: سپاهان تیم بسیار خوبی است که همیشه مقابل استقلال و پرسپولیس بازیهای خوبی را ارائه کرده و میدانم که بازی سختی را در پیش داریم.
وی تاکید کرد: دو سال خیلی خوب را در سپاهان گذراندم و میتوانستم با این تیم قهرمان آسیا شوم اما متاسفانه عدهای نگذاشتند با این تیم به هدف خود برسم. اتفاقاً آنها به هدف خود رسیدند چون متاسفانه عدهای هستند که مدام به قلعهنویی نیش میزنند و میخواهند که ما از اهدافمان دور شویم اما در مجموع آن سالها را هرگز از یاد نخواهم برد و میدانم که بازی خوب و جذابی از آب در خواهد آمد.
دیدار دوستانه استقلال و فجر سپاسی با تساوی بدون گل به پایان رسید.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
به توصيه پزشكان يك ماه فيزيوتراپى مى كنم
جانواريو: مطمئن باشيد بعد از ۴ هفته برمى گردم
فابيو جانواريو هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال گفت: باور دارم كه بعد از ۴ هفته مى توانم براى استقلال بازى كنم.وى درباره وضعيت مصدوميتش اظهار داشت: وقتى از ايران مى رفتم پايم درد مى كرد. من هر وقت به برزيل مى روم با تيم شهرم تمرين مى كنم. اين دفعه هم فكر مى كردم اين درد به مرور برطرف شود. وقتى به ايران آمدم mri گرفتم و توصيه پزشكان اين است كه يك ماه فيزيوتراپى كنم.او افزود: من به حرف هاى دكتر نوروزى اعتقاد دارم. باور دارم كه بعد از ۴ هفته مى توانم براى استقلال بازى كنم. تمركزم را مى گذارم كه در اين مدت به ميادين برگردم. از نظر روحى و روانى خيلى وضعيت بدى دارم. دلم براى بازى در استقلال تنگ شده است. اميدوارم هرچه زودتر برگردم و جبران كنم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
صادقى:مشخص نيست به بازى سپاهان برسم يا نه
امير حسين صادقى مدافع تيم استقلال گفت.:فعلا بايد فيزيوتراپى كنم و پس از آن مشخص مى شود چه زمانى به تمرين برمى گردم.وى كه در بازى دوستانه استقلال مقابل فجرسپاسى آسيب ديد وتعويض شد دراين باره گفت:مصدوميتم از همان محل مچ پايم است كه قبلا آسيب ديده بودم.به هر حال در فوتبال اين اتفاقات رخ مى دهد و بازى با تيم هاى ليگ برترى،اين ريسك دارد كه مصدوميت به وجود بيايد.او درباره اينكه آيا به بازى سپاهان مى رسد يا نه عنوان كرد:مشخص نيست.بايد ببينيم در روزهاى آينده چه مى شود.فعلا بايد فيزيوتراپى كنم و پس از آن مشخص مى شود چه زمانى به تمرين برمى گردم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
صالح: قرعه سختى به استقلال افتاده است
مجيد صالح مربى تيم فوتبال استقلال گفت: اين فصل همه چيز را فداى تيم ملى كرديم.وى درباره قرعه كشى جام حذفى و مصاف استقلال با با سايپاى البرز در مرحله نخست اظهار داشت: اينكه تيم هاى ليگ هاى دو و سه در اين رقابت ها حضور ندارند كار را براى ما سخت كرده است.او ادامه داد: سايپا يكى از تيم هاى خوب فصل دوازدهم بوده و از كنار نام آن نمى توان به سادگى گذشت .در واقع فكر مى كنم اگر استقلال در همين مقطع از بازى با سايپا پيروز بيرون بيايد نيمى از راه موفقيت را طى كرده است.مربى استقلال با اشاره به اينكه به شرايط سايپا آگاهى دارد گفت: به خاطر اينكه در اين باشگاه فعاليت داشته ام و به مسائل آن به خوبى اشراف دارم مى گويم قرعه سختى به ما افتاده است.وى درباره اينكه با حضور ملى پوشان در اين رقابتهاموافقت شده است، عنوان كرد: خوشحالم كه اين اتفاق افتاد زيرا همانطور كه پيش از اين هم گفته بودم اگر قرار بود اين رقابت ها را بدون حضور ملى پوشان برگزار مى كرديم رفتارى غير حرفه اى بود و بهتر بود اصلا برگزار نشود. صالح درباره شرايط تيم استقلال گفت:اين فصل همه چيز را فداى تيم ملى كرديم.تعطيلى هاى ليگ به ما آسيب زيادى را زده است اما تمام تلاشمان اين است از روند فوتبالى تيم را دور نكنيم.پيش بينى مى كنم چهار ملى پوش ما در بازى با ازبكستان دقايق زيادى را بازى كنند و از اين حيث استقلال متضرر مى شود زيرا بازيكنان را خسته تحويل مى گيريم بنابراين بازى ما پس از تعطيلات كمى دشوار خواهد بود.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
جانواريو نبايد در برزيل بازى مى كرد
قلعه نويى:مگر با فجريها صحبتى كرده ايم كه در مورد منوچهرى حرف مى زنند؟
امير قلعه نويى سرمربى استقلال گفت كه جانواريو اشتباه كرده و نبايد در برزيل بازى مى كرده است.
وى قبل از ديدار دوستانه ديروز تيم استقلال مقابل فجر سپاسى گفت: خدا را شكر مى كنم كه مسائل مالى كم كم حل شد و خوشحالم تيم ما در حال كامل شدن است. تمرينات منظمى را پشت سر گذاشتيم و براى بازى هاى ليگ برتر آماده مى شويم.
سرمربى استقلال در خصوص مصدوميت جانواريو تصريح كرد: اين بازيكن دچار اشتباه شد و نبايد در برزيل بازى مى كرد و فكر مى كنم بايد به صورت هوازى وكششى كار مى كرد اما او قصد داشت خودش را آماده نگه دارد كه اين اتفاق برايش افتاد.
خبرنگارى پرسيد مگر جانواريو در آسفالت بازى مى كرده كه مصدوم شده و قلعه نويى در پاسخ گفت: آنجا آنقدر زمين دارد كه كسى در آسفالت فوتبال بازى نكند.قلعه نويى در خصوص آخرين وضعيت جبارى گفت: صبح ديروز جبارى را در كلينيك ديدم و ديروز هم به بازيكنانمان ملحق شده است. او بازيكن خوبى است كه سال گذشته به خاطر مردم براى استقلال بازى كرد حتى با وجود آنكه پايش دچار آسيب ديدگى شد.وى در خصوص آخرين وضعيت عماد رضا عنوان كرد: در خصوص مسائل فنى از من سؤال كنيد اما اميدوارم اين بازيكن به جمع ما ملحق شود. قلعه نويى درباره اينكه محمود ياورى اعلام كرده اگر استقلال نظرى را مى خواهد بايد ستون اصلى تيمش را به ما بدهد و نيازى به منوچهرى نداريم اظهار داشت: مگر ما با فجرى ها در خصوص منوچهرى صحبتى كرده ايم كه آنها چنين صحبتى مى كنند؟ اين مسائل در روزنامه ها نوشته شده و ما در خدمت منوچهرى هستيم.
وى در خصوص شكايت خود از باشگاه تراكتورسازى گفت: به خاطر دريافت مطالباتم از طريق قانونى از باشگاه تراكتورسازى شكايت كردم.سرمربى استقلال در پايان در پاسخ به اين سؤال كه شما به هر تيمى رفتيد فصل بعد مدعى شد، گفت: روزى كه به سپاهان رفتم «محمد رضا ساكت» شاهد است كه به بازيكنان گفتم براى زدن بغل پا و آموزش آن به اينجا نيامدم و مى خواهم ساختار سازى كنم تا آينده خوبى داشته باشيم. خوشحالم در تراكتورسازى نيز اين كار را انجام دادم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
باشگاه تراكتورسازى قانونى عمل كند
ماجدى: با قدرت در جام حذفى حاضر مى شويم
ميرشاد ماجدى سرپرست تيم استقلال گفت: اين تيم در جام حذفى با قدرت و انگيزه حاضر خواهد شد.وى پس از جلسه هم انديشى مديران با سازمان ليگ براى برگزارى جام حذفى درباره تقابل فوتبالى ها با يكديگر گفت: فكر مى كنم بايد ادبيات فوتبالى ما عوض شود. اين رفاقت هاست كه در فوتبال مى ماند. بايد با همه رفيق باشيم. من تا به حال نديده ام فوتبالى ها رو در روى هم با كسى درگير شوند و اگر هم حرفى بوده پشت سرشان گفته شده است.او در خصوص اينكه باشگاه تراكتور سازى بابت مبلغ قرارداد فصل گذشته امير قلعه نويى اعلام كرده بالاى سقف قرارداد بوده گفت: امير قلعه نويى يك فرد حرفه اى است و مى داند چطور قرارداد امضا كند و بهتر است باشگاه تراكتور سازى به جاى مصاحبه به صورت قانونى وارد عمل شود.سرپرست استقلال در خصوص برگزارى جام حذفى اظهار داشت: خيلى خوب شد كه جام حذفى برگزار مى شود. قهرمانى در اين جام يكى از راحت ترين پل هاى ارتباطى براى رسيدن به آسياست. فكر مى كنم استقلال در تمام مسابقات از جمله جام حذفى با انگيزه ظاهر مى شود و بهترين كيفيت را ارائه مى دهد.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
جبارى: تلاش مى كنم زوتر به تركيب استقلال اضافه شوم
مجتبى جبارى هافبك تيم استقلال گفت:حضور در تيم ملى آرزوى هربازيكنى است.وى درباره شرايط خود پس از آغاز تمرينات اختصاصى اش در كمپ استقلال در گفت و گويى كوتاه اظهار داشت:وضعيتم رو به بهبود است و در شرايط خوبى به سر مى برم.تمام تلاشم اين است كه زودتر به تركيب تيم استقلال اضافه شوم و بتوانم در وضعيت بازى قرار بگيرم.او افزود:با بهبود شرايطم دوست دارم ابتدا به تيم ملى كشورم كمك كنم كه آرزوى هر بازيكنى است و سپس براى استقلال مفيد باشم.
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)