Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: چه كسي سهم بيشتري در موفقيت‌هايه بارسلونا دارد؟

رأی دهندگان
135. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • ليونل مسي

76 56.30%
  • پپ گوارديولا

59 43.70%
صفحه 92 از 515 نخستنخست ... 42829091929394102142192 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 , از مجموع 5141
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیلا
    بازیکن محبوب
    مسی،داوید ویا

GermanyBarcelonaZobahan

تشکر ها
    4
    تشکر شده 259 در 58 پست

بارسلونا ₪₪₪ آبی و اناریها.حرفهای خودمونی هواداران بارسلونا ₪₪₪

سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
    تیم برتر تاریخ فوتبال :
    BARCELONA
    به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

در سه تا چیز شکی نیست:

1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود

2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود

3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان بارسايي
    منم بهتون تبريك ميگم.اينبار برخلاف همه پيش بيني ها رئال نتونست مثل بازي هاي قبل بازي پاياپايي رو به نمايش بزاره و نميشه گفت بارسا با شانس برد! درسته اگه يكي سري اتفاقات ميفتاد ميشد رئال برنده باشه ولي نميشه تا هميشه به خاطر اتفاقات بهانه بياريم! چيزي كه مشخصه بارسا بهترين بازي فصلش رو انجام داد و رئال هم يه بازي معمولي.... ستاره هاي بارسا نقش خودشونو به خوبي ايفا كردند ولي در مقابل ستاره هاي رئال مخصوصا كريس رونالدو نتونستند بازي خودشونو انجام بدن! حالا كريس يه دليلش مصدوميت اخيرش بود و يه دليلش هم آماده نبودن از لحاظ روحي كه تقريبا تو همه الكلاسيكو ها همين جوري بوده!
    اما بعضي دوستان رئالي ميگن يه چيزهايي رو نبايد بگيم تا بارسايي ها سو استفاده نكنند ولي من ميخوام همين جا توي تايپيك شما ازتون تعريف كنم و اميدوارم شما هم خيلي منطقي باشيد.اين پست رو تو تايپيك رئال دادم ولي گفتم اينجاهم باشه بد نيست.اين بارسا جاي تعريف هم داره.من تو اين پست يه چيزهايي در مورد بازي بارسا_منچستر 2008 گفتم كه اميدوارم به حساب كري نزاريد و درك كنيد كه هدفم چيه و در اصل روي صحبت من با رئالي ها هست.بارسا هم تو دوتا فينال از منچستر برده و من قبول دارم اينو گفتم كه باز نيايد واسه من جواب بديد چون من هدف ديگه اي دارم..ممنون
    سلام به همه دوستان رئالي....
    نميخوام حرف نااميدكننده اي رو بزنم فقط ميخوام يه واقعيت رو بگم كه بد نيست يه خورده روش فكر كنيم!
    ببينيد دوستان بارسا چرا با اينكه جلو تيم هاي ديگه حتي بدتر از ما هست ولي جلو ما هميشه با روحيه و انرژي بيشتري بازي ميكنه؟
    من رمز موفقيت بارسارو داشتن بازيكن هاي با غيرت و قديمي اين تيم ميدونم! به اعتقاد من بازيكنان بارسا واسه تحقق يك ارزش بازي ميكنند,بازيكناني مثل ژاوي,اينيستا,پويول,والدز,مس ي,حتي پيكه , فابرگاس و آلوز و .... اينها همه احساس مسئوليت بيشتري نسبت به تيمشون دارند.
    بازيكنان بارسا از جنس خود ايالت كاتالان هستند و نسبت به تيمشون غيرت زيادي دارند! اين بازيكنان هر يك واسه هواداراشون به يك اسطوره تبديل شدند, اين اتحاد,همدلي و غيرت و شجاعت بارسا چندين ساله كه به رئال ميچربه و باعث .....
    اما رئال از اون نوع بازيكن ها فقط كاسياس و راموس رو داره! جاي رائول گنزالز خالي كه هميشه با غيرت بازي ميكرد و تا آخرين نفس واسه تيمش ميجنگيد...... رئال به اين نوع بازيكن ها احتياج داره كه نميتونه به اين راحتي ها بدست بياره! شايد اگر نيمار رو هم بخره چنين خصوصيتي پيدا نكنه و يكي باشه مثل بقيه ....
    يادمه سال 2008 كه با منچستر بارسارو برديم تيمي داشتيم از جنس عشق و غيرت,اون سال با بارسا تو نيو كمپ مساوي كرديم تازه كريس هم يه پنالتي از دست داد! ولي اون بازي برگشت تو اولدترافورد زيبا ترين لحظات رو واسه هواداران به ارمغان آورد.
    اون زمان بارسا هم غولي بود واسه خودش و با داشتن بازيكن هايي مثل رونالدينو مسي ژاوي و ..... حريف خيلي قدري بود!
    ولي تيم ما منچستر يه تيم عشقي بود! تيمي كه بزرگاني همچون اسكولز,گيگز,وندرسار,گري نيويل,همين كريس رونالدو كه تو منچستر خيلي بهتر بود,اورا,ويديچ و روني در كنار مربي كه همه وجودش رو پاي منچستر ميزاره به نام الكس فرگوسن رو داشت! مطمئنا كيفيت فني بازيكنان فعلي رئال از اون منچستر كمتر نيست و شايد بيشتر هم باشه ولي همون فاكتوري كه گفتم يعني تعصب و غيرت تو اون تيم منچستر خيلي خيلي بيشتر از اين رئال بود و حتي از بارسا هم بيشتر بود كه تونست كمر بارسارو بشكنه!
    اون تيم بدون هيچ استرسي بازي ميكرد در حالي كه در مقابل ستاره هاي بارسا قرار داشت! اسكولز موفق تر از ژاوي بود و رونالدو موفق تر از مسي و رونالدينو! گيگز بهتر از اينيستا و وندرسار بهتر از والدز! ويديچ و فرديناند در كنار هم سدي محكم رو تشكيل داده بودند كه نفوذپزير نبود! كاپيتان نيويل با تمام وجود بازي ميكرد و اورا هرچي داشت رو ميكرد!روني بازيكن جوون اون زمان تيم با انگيزه فوق العاده و جنگندگي بيش از حد بازي ميكرد و فرگي بهترين انديشه هارو طراحي ميكرد,هواداران جو بسيار وحشتناكي رو به وجود آورده بودند و خلاصه همه و همه اعضاي منچستر يكي شدند تا تونستند بارسارو ببرند! با اون گلي كه هر وقت ميبينم اشكم در مياد... گل اسكولز كه ژاوي گفته بود الگوي من تو فوتبال اسكولز هست و او بازيكني فوق العاده هست!
    دوستان رئالي بدونيد كه من ديشب پاي تي وي داشتم جون ميدادم و نيومدم كه منچستر رو به رخ شما بكشم و خودم هم دوست دار رئال هستم! فقط يك سري واقعيات هست كه بايد گفته بشه,اينجوري ميتونيم خودمونو واسه اين شكست قانع كنيم!
    ياد كاپيتان رائول بخير.....
    داش سعید حرف دل منو زدی ......... زدی تو خال ......... روحیه دادن پویول بعد از گل خوردن در ثانیه 25 رو که ببینید خیلی چیز ها میفهمید
    رئال مادرید به دلیل نقل انتقالات زیاد و عدم ثبات از اتحاد تیمی و غیرت تیمی برخوردار نیست /

ولی بارسا که هم مربی اش و هم ستارگانش مثل ژاوی اینستا مسی سسک پویول پیکه کاتالونی هستند و برای پرچم کاتالونیا و شهر بارسلونا حاظرند خونشونو بریزند /

ولی همه دیدید دیشب بازیکنان رئال چقدر بزدلانه و نا امید جلوی 80 هزار نفر ماریدی بازی بدی ارائه دادند

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

3. 5 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074
    تشکر شده 7,772 در 1,642 پست

کلا قبولت دارم داداش سعید.

5. 2 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    سنتر فوروارد
    مربی مورد علاقه
    يوهان كرويف - رينوس ميشل - چوزپه گوارديولا
    بازیکن محبوب
    لئو مسي
    اسم واقعی شما
    كاميار

FranceBarcelonaFoolad

تشکر ها
    268
    تشکر شده 158 در 38 پست

سلام به همه دوستان بارسایی

خدا رو شکر تمام پیش بینی هام درست از آب دراومد و همونطور که گفته بودم الکسیس و سسک بازی درخشانی از خود بجا گذاشتن و دو گل از گلهای بارسا رو زدن.

فکر کنم در لحظه ای که اون کامنت رو تو این تاپیک گذاشتم spiderkiller همزمان با من online بود خاطرت هست دوست عزیز؟

7. 3 کاربر از پست مفید kiansoft2000 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    سسک فابرگاس
    اسم واقعی شما
    ریناز

SpainBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    12
    تشکر شده 82 در 27 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط saeed7 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان بارسايي
    منم بهتون تبريك ميگم.اينبار برخلاف همه پيش بيني ها رئال نتونست مثل بازي هاي قبل بازي پاياپايي رو به نمايش بزاره و نميشه گفت بارسا با شانس برد! درسته اگه يكي سري اتفاقات ميفتاد ميشد رئال برنده باشه ولي نميشه تا هميشه به خاطر اتفاقات بهانه بياريم! چيزي كه مشخصه بارسا بهترين بازي فصلش رو انجام داد و رئال هم يه بازي معمولي.... ستاره هاي بارسا نقش خودشونو به خوبي ايفا كردند ولي در مقابل ستاره هاي رئال مخصوصا كريس رونالدو نتونستند بازي خودشونو انجام بدن! حالا كريس يه دليلش مصدوميت اخيرش بود و يه دليلش هم آماده نبودن از لحاظ روحي كه تقريبا تو همه الكلاسيكو ها همين جوري بوده!
    اما بعضي دوستان رئالي ميگن يه چيزهايي رو نبايد بگيم تا بارسايي ها سو استفاده نكنند ولي من ميخوام همين جا توي تايپيك شما ازتون تعريف كنم و اميدوارم شما هم خيلي منطقي باشيد.اين پست رو تو تايپيك رئال دادم ولي گفتم اينجاهم باشه بد نيست.اين بارسا جاي تعريف هم داره.من تو اين پست يه چيزهايي در مورد بازي بارسا_منچستر 2008 گفتم كه اميدوارم به حساب كري نزاريد و درك كنيد كه هدفم چيه و در اصل روي صحبت من با رئالي ها هست.بارسا هم تو دوتا فينال از منچستر برده و من قبول دارم اينو گفتم كه باز نيايد واسه من جواب بديد چون من هدف ديگه اي دارم..ممنون
    سلام به همه دوستان رئالي....
    نميخوام حرف نااميدكننده اي رو بزنم فقط ميخوام يه واقعيت رو بگم كه بد نيست يه خورده روش فكر كنيم!
    ببينيد دوستان بارسا چرا با اينكه جلو تيم هاي ديگه حتي بدتر از ما هست ولي جلو ما هميشه با روحيه و انرژي بيشتري بازي ميكنه؟
    من رمز موفقيت بارسارو داشتن بازيكن هاي با غيرت و قديمي اين تيم ميدونم! به اعتقاد من بازيكنان بارسا واسه تحقق يك ارزش بازي ميكنند,بازيكناني مثل ژاوي,اينيستا,پويول,والدز,مس ي,حتي پيكه , فابرگاس و آلوز و .... اينها همه احساس مسئوليت بيشتري نسبت به تيمشون دارند.
    بازيكنان بارسا از جنس خود ايالت كاتالان هستند و نسبت به تيمشون غيرت زيادي دارند! اين بازيكنان هر يك واسه هواداراشون به يك اسطوره تبديل شدند, اين اتحاد,همدلي و غيرت و شجاعت بارسا چندين ساله كه به رئال ميچربه و باعث .....
    اما رئال از اون نوع بازيكن ها فقط كاسياس و راموس رو داره! جاي رائول گنزالز خالي كه هميشه با غيرت بازي ميكرد و تا آخرين نفس واسه تيمش ميجنگيد...... رئال به اين نوع بازيكن ها احتياج داره كه نميتونه به اين راحتي ها بدست بياره! شايد اگر نيمار رو هم بخره چنين خصوصيتي پيدا نكنه و يكي باشه مثل بقيه ....
    يادمه سال 2008 كه با منچستر بارسارو برديم تيمي داشتيم از جنس عشق و غيرت,اون سال با بارسا تو نيو كمپ مساوي كرديم تازه كريس هم يه پنالتي از دست داد! ولي اون بازي برگشت تو اولدترافورد زيبا ترين لحظات رو واسه هواداران به ارمغان آورد.
    اون زمان بارسا هم غولي بود واسه خودش و با داشتن بازيكن هايي مثل رونالدينو مسي ژاوي و ..... حريف خيلي قدري بود!
    ولي تيم ما منچستر يه تيم عشقي بود! تيمي كه بزرگاني همچون اسكولز,گيگز,وندرسار,گري نيويل,همين كريس رونالدو كه تو منچستر خيلي بهتر بود,اورا,ويديچ و روني در كنار مربي كه همه وجودش رو پاي منچستر ميزاره به نام الكس فرگوسن رو داشت! مطمئنا كيفيت فني بازيكنان فعلي رئال از اون منچستر كمتر نيست و شايد بيشتر هم باشه ولي همون فاكتوري كه گفتم يعني تعصب و غيرت تو اون تيم منچستر خيلي خيلي بيشتر از اين رئال بود و حتي از بارسا هم بيشتر بود كه تونست كمر بارسارو بشكنه!
    اون تيم بدون هيچ استرسي بازي ميكرد در حالي كه در مقابل ستاره هاي بارسا قرار داشت! اسكولز موفق تر از ژاوي بود و رونالدو موفق تر از مسي و رونالدينو! گيگز بهتر از اينيستا و وندرسار بهتر از والدز! ويديچ و فرديناند در كنار هم سدي محكم رو تشكيل داده بودند كه نفوذپزير نبود! كاپيتان نيويل با تمام وجود بازي ميكرد و اورا هرچي داشت رو ميكرد!روني بازيكن جوون اون زمان تيم با انگيزه فوق العاده و جنگندگي بيش از حد بازي ميكرد و فرگي بهترين انديشه هارو طراحي ميكرد,هواداران جو بسيار وحشتناكي رو به وجود آورده بودند و خلاصه همه و همه اعضاي منچستر يكي شدند تا تونستند بارسارو ببرند! با اون گلي كه هر وقت ميبينم اشكم در مياد... گل اسكولز كه ژاوي گفته بود الگوي من تو فوتبال اسكولز هست و او بازيكني فوق العاده هست!
    دوستان رئالي بدونيد كه من ديشب پاي تي وي داشتم جون ميدادم و نيومدم كه منچستر رو به رخ شما بكشم و خودم هم دوست دار رئال هستم! فقط يك سري واقعيات هست كه بايد گفته بشه,اينجوري ميتونيم خودمونو واسه اين شكست قانع كنيم!
    ياد كاپيتان رائول بخير.....
    افرین واسه منطقت حرفات فوق العاده بود بهت تبریک میگم.طرفدار خوب تیمی هم هستی بعد از بارسا عشق منم منچستر است

9. 4 کاربر از پست مفید rinaz تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

نقل قول نوشته اصلی توسط kiansoft2000 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان بارسایی

خدا رو شکر تمام پیش بینی هام درست از آب دراومد و همونطور که گفته بودم الکسیس و سسک بازی درخشانی از خود بجا گذاشتن و دو گل از گلهای بارسا رو زدن.

فکر کنم در لحظه ای که اون کامنت رو تو این تاپیک گذاشتم spiderkiller همزمان با من online بود خاطرت هست دوست عزیز؟
    اره داداش.اینو منم گفتم و یادم هست.کلا خود پپ بعد از بازی با باته گفت که سسک و سانچز فیکس هستن.فقط مساله خوب بازی کردنشون بود که شما گفتی و خوب بازی کردن

11. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

بارسلونا

منم این برد شیرین رو به تمام طرفداران بارسا تبریک میگم ایشالا همین طور برد بیاریم تا از برد سیراب بشیم ...

بعد میگن چرا داوید ویا افت کرد خوب تو بازی به این مهمی ازش استفاده نمیکنه آخه 8 دقیقه بازی دادن به یه بازیکن چه دردی رو دوا میکنه کیتا بیشتر از داوید ویا بازی کرد ...

تذکر: بچه ها اگه صحبتی دارین که مربوط به بارسا نیست اینجا جاش نیست بهتره تو page همدیگه بزارین در صورت تکرار مجبورم ...

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

13. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

نقل قول نوشته اصلی توسط david7 نمایش پست ها

بعد میگن چرا داوید ویا افت کرد خوب تو بازی به این مهمی ازش استفاده نمیکنه آخه 8 دقیقه بازی دادن به یه بازیکن چه دردی رو دوا میکنه کیتا بیشتر از داوید ویا بازی کرد ... Crying::-

اتفاقا چون بازی حساس بود نباید زیاد بازی میکرد.واقعا وضعیتش خرابه.وقتی توی زمینه هیچ کاری نیمکنه.نه پاس گل نه گل نه استارت نه دریپل.فقط پاس های عقب میده.واقعا افت کرده.قبلا نفوذ های وحشتناکی میکرد.شوت های اتشین.دریپل های مجذوب کننده.ولی الان فقط توپ لو میده.واقعا فیکس بودنش تا وقتی رو فرم نیومده به ضرر ماست.چرا هر مهاجم گرون با سن بالا میخریم غده سرطانی(منظور زلاتان شاگر مورینیو هست به نفع خودتون برداشت نکنید) میشه
    ویرایش توسط spiderkiller : 12-12-2011 در ساعت 18:42

15. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    Van Marvik
    بازیکن محبوب
    Sulejmani
    اسم واقعی شما
    Ali Mohammad

NetherlandsAjaxArsenal

تشکر ها
    545
    تشکر شده 255 در 60 پست

ببخشید دیر ولی برد رئال رو بهتون تبریک میگم
    واقعا بازی قشنگی انجام داد و باز هم نشون داد که رئال هنوز هم برای برد بارسلون جا داره

17. 5 کاربر از پست مفید Sulejmani تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی
    اسم واقعی شما
    مجید

IranPersepolisOsasuna

تشکر ها
    0
    تشکر شده 5 در 1 پست

بهبه باز هم بارسلونا

بارسلونا
    ویرایش توسط David7 : 12-12-2011 در ساعت 17:07

19. 5 کاربر از پست مفید majidmir تشکر کرده اند .

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    وینگر چپ،هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا،کرایوف
    بازیکن محبوب
    فرزندان کرایوف
    اسم واقعی شما
    شهریار

NetherlandsBarcelona

تشکر ها
    3,074

دوستان ظاهرا رئالی ها توی جبهه خودشون هم درگیری رخ داده.اخه عزیزان بردن بارسا که کار هر تیمی نیست.تیم اصیل میتونه بارسا رو شکست بده که الان غیر از خود بارسا بقیه تیمای اصیل ضعیفن.به قول شاعر که میگه
    من از روییدن خار سر دیوار فهمیدم *** که ناکس کس نمیگردد به این بالا نشینی ها
    ما از هرتیمی که باختیم بازم توانایی بازیکنامون رو زیر سوال نبردیم ولی شما ها با یک باخت که براتون عادت هست به بازیکناتون توهین میکنید.لااقل به خاطر پولی که بالاشون دادید بهشون احترام بزارید تا خریداتون زیر سوال نره.
    Viva BARCA Viva CATALONIA

21. 4 کاربر از پست مفید spiderkiller تشکر کرده اند .

صفحه 92 از 515 نخستنخست ... 42829091929394102142192 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع