سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
سلام و درود به هواداران تیم آبی و اناری پوش !
تیم برتر تاریخ فوتبال :
BARCELONA
به امید سپری کردن روزهای طلایی در این تایپیک !
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در سه تا چیز شکی نیست:
1- بارسلونا بهترین تیم جهان هستش و خواهد بود
2- گواردیولا بهترین مربی جهان هستش و خواهد بود
3-مسی بهترین بازیکن جهان هستش و خواهد بود
ویرایش توسط AlexDelpiero : 02-24-2012 در ساعت 15:59 دلیل: تغییر عنوان و متن
داش سعید حرف دل منو زدی ......... زدی تو خال ......... روحیه دادن پویول بعد از گل خوردن در ثانیه 25 رو که ببینید خیلی چیز ها میفهمید
رئال مادرید به دلیل نقل انتقالات زیاد و عدم ثبات از اتحاد تیمی و غیرت تیمی برخوردار نیست /
ولی بارسا که هم مربی اش و هم ستارگانش مثل ژاوی اینستا مسی سسک پویول پیکه کاتالونی هستند و برای پرچم کاتالونیا و شهر بارسلونا حاظرند خونشونو بریزند /
ولی همه دیدید دیشب بازیکنان رئال چقدر بزدلانه و نا امید جلوی 80 هزار نفر ماریدی بازی بدی ارائه دادند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
کلا قبولت دارم داداش سعید.![]()
سلام به همه دوستان بارسایی
خدا رو شکر تمام پیش بینی هام درست از آب دراومد و همونطور که گفته بودم الکسیس و سسک بازی درخشانی از خود بجا گذاشتن و دو گل از گلهای بارسا رو زدن.
فکر کنم در لحظه ای که اون کامنت رو تو این تاپیک گذاشتم spiderkiller همزمان با من online بود خاطرت هست دوست عزیز؟
منم این برد شیرین رو به تمام طرفداران بارسا تبریک میگم ایشالا همین طور برد بیاریم تا از برد سیراب بشیم ...
بعد میگن چرا داوید ویا افت کرد خوب تو بازی به این مهمی ازش استفاده نمیکنه آخه 8 دقیقه بازی دادن به یه بازیکن چه دردی رو دوا میکنه کیتا بیشتر از داوید ویا بازی کرد ...
تذکر: بچه ها اگه صحبتی دارین که مربوط به بارسا نیست اینجا جاش نیست بهتره تو page همدیگه بزارین در صورت تکرار مجبورم ...
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اتفاقا چون بازی حساس بود نباید زیاد بازی میکرد.واقعا وضعیتش خرابه.وقتی توی زمینه هیچ کاری نیمکنه.نه پاس گل نه گل نه استارت نه دریپل.فقط پاس های عقب میده.واقعا افت کرده.قبلا نفوذ های وحشتناکی میکرد.شوت های اتشین.دریپل های مجذوب کننده.ولی الان فقط توپ لو میده.واقعا فیکس بودنش تا وقتی رو فرم نیومده به ضرر ماست.چرا هر مهاجم گرون با سن بالا میخریم غده سرطانی(منظور زلاتان شاگر مورینیو هست به نفع خودتون برداشت نکنید) میشه
ویرایش توسط spiderkiller : 12-12-2011 در ساعت 18:42
ببخشید دیر ولی برد رئال رو بهتون تبریک میگم
واقعا بازی قشنگی انجام داد و باز هم نشون داد که رئال هنوز هم برای برد بارسلون جا داره
بهبه باز هم بارسلونا
بارسلونا
ویرایش توسط David7 : 12-12-2011 در ساعت 17:07
دوستان ظاهرا رئالی ها توی جبهه خودشون هم درگیری رخ داده.اخه عزیزان بردن بارسا که کار هر تیمی نیست.تیم اصیل میتونه بارسا رو شکست بده که الان غیر از خود بارسا بقیه تیمای اصیل ضعیفن.به قول شاعر که میگه
من از روییدن خار سر دیوار فهمیدم *** که ناکس کس نمیگردد به این بالا نشینی ها
ما از هرتیمی که باختیم بازم توانایی بازیکنامون رو زیر سوال نبردیم ولی شما ها با یک باخت که براتون عادت هست به بازیکناتون توهین میکنید.لااقل به خاطر پولی که بالاشون دادید بهشون احترام بزارید تا خریداتون زیر سوال نره.
Viva BARCA Viva CATALONIA
در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)