Design & Developed BY Patira

صفحه 92 از 131 نخستنخست ... 42829091929394102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 , از مجموع 1305

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه گده

يورگن گده: دلم براى ورزشگاه آزادى تنگ شده است

مربى آلمانى استقلال پس از بازگشت از تركيه، اردوى آبى پوشان را بسيار سازنده توصيف كرد. وى گفت: در اردوى تركيه با استقلال آشنا شدم و پس از پايان اين اردو از تيم خودم اطلاعات كاملى دارم، ضمن اينكه باتوجه به صحبتهايى كه ديگر مربيان استقلال با من انجام دادند متوجه شدم كه تيم به اين اردو نياز داشت.او افزود: از نظر بدنى، تيم پيشرفت قابل ملاحظه اى دارد. درست است كه من از ابتداى فصل با تيم نبودم اما حرف همكاران خودم را قبول دارم. تيمى كه در حداقل زمان ممكن وارد مسابقات شود طبيعتا زمانى كافى براى بدنسازى نداشته.وى تاكيد كرد: در طول اين مدت با استقلال ارتباط خوبى پيدا كردم. مربيان استقلال با من برخورد بسيار گرمى دارند و بازيكنان را نسبت به تمرينات بسيار مشتاق و بردبار ديدم. اميدوارم خيلى زود وارد مسابقات شويم و بتوانيم حمايت هواداران را نيز داشته باشيم. استقلال تيم پرطرفدارى است و دوست دارم كه خيلى زود در آزادى با اين تيم يك بازى را تجربه كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

هيچ كدام از حريفان ما سطح پايين نبودند

مظلومى: بعضى ها دائم مى خواهند حاشيه سازى كنند

پرويز مظلومى، سرمربى تيم استقلال پس از بازگشت از اردوى تركيه شرايط را ايده آل توصيف مى كند؛وى معتقد است برخى درتلاش هستند با برنامه از پيش تعيين شده تيمى را وارد حاشيه كنند. وى گفت: نمى گذارند كارمان را انجام دهيم و با شرايط مناسب پيش برويم،اما آن چيزى كه مهم است اين است كه استقلال تمرينات خوبى انجام داده و ما مشكلاتى كه ابتداى فصل داشتيم را حل كرديم.او افزود: برخى اعلام كردند اروى استقلال با حاشيه بسيارى سپرى شده و بازيكنان نتوانستند برنامه هاى مربيان را اجرا كنند؛اما درحقيقت اين مسئله شايعه محض است و به هيچ عنوان صحت ندارد.سرمربى استقلال تصريح كرد:هيچ كدام از حريفانى كه ما در تركيه مقابل آنها به ميدان رفتيم،سطح پايين نبودند اما برخى سعى دارند اين اردو را نامناسب جلوه دهند.حريف تركيه اى بسيار قدرتمند بود و ما توانستيم به سختى آنها را شكست دهيم،حريف قراقستانى كه جزو تيم هاى مطرح يوفا است و نمى دانم چرا برخى مى خواهند استقلال را با مشكل روبه رو كنند اما تمام سعى من به عنوان سرمربى اين است كه به اين مسايل توجهى نداشته باشم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه جویباری

نام هوار را هم به afc ارسال كرديم؛

نظرى جويبارى: از سازندگان شايعه شكايت مى كنيم

در حالى كه گفته مى شد استقلالى ها فقط تا امروز فرصت دارند تا اسامى خود را به كنفدراسيون آسيا بفرستند اما نظرى جويبارى قائم مقام باشگاه استقلال مدعى است كه اين تيم تا ۱۰ بهمن براى ارسال اسامى زمان دارد. گفت وگو با وى را بخوانيد:

•مثل اينكه فرصتى براى ارسال اسامى نداريد؟

- چرا ما هنوز فرصت داريم.

•اما اينطور كه گفته مى شود پنج شنبه فرجه تان تمام مى شود؟

- خير، ما تا ۱۰ بهمن ماه فرصت داريم. پنج شنبه بايد اسامى را به فدراسيون بدهيم.

•حذف و اضافه اى در بين اسامى تان داريد؟

- ليست بازيكنان و كادر فنى به پورحيدرى و مظلومى مربوط مى شود.

•آقاى مظلومى خواسته اى نداشته اند؟

- فعلا نه، اما اگر مشخص كنند به دنبال بازيكن مورد نظر مى رويم.

•هوار در ليست آسيايى شما قرار دارد؟

- صددرصد ما روى اين بازيكن حساب باز كرديم.

•پس چرا هنوز خبرى از او نيست؟

- اشتباه مى كنيد ما هر روز با هوار در تماس هستيم و او قول داده كه مى آيد.

•با آقاى گده ثبت كرديد؟

- امروز و يا شنبه با ايشان ثبت مى كنيم.

•در مورد اردوى تركيه استقلال مطالبى گفته مى شود؟

- كذب محض است. ما از سازندگان اين شايعه شكايت مى كنيم.آن ها آبروى استقلال را بردند و مطالب كذب به خورد فوتبال دوستان دادند. بايد تاوان اين كار را پس بدهند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مظلومی

مظلومى: هدف ما قهرمانى در ليگ قهرمانان آسيا است

استقلال در تركيه اردوى بسيار خوبى را پشت سر گذاشت. پس از بازيكنان، حالا نوبت پرويز مظلومى است تا از اردوى تيمش در آنتالياى تركيه تعريف كند. وى درمورد اردوى تركيه گفت: من پيشرفت را در همان ۲ بازى تداركاتى مقابل كارتال اسپور و گتسوى قزاقستان احساس كردم. همين كه بازيكنان مصدوم نشدند و در برخورد با بازيكنان فيزيكى حريف كم نياوردند يك پيشرفت محسوب مى شد. وى ادامه داد: من هيچ وقت بهانه نياوردم و نخواهم آورد. هميشه حقايق را گفتم. اگر مصدوم زياد داشتيم يا محروم، گفته ام. اگر حق ما برد بوده، نبرديم، اين را هم گفته ام. حتى اگر حق مان برد نبوده و برده ايم گفته ام كه نبايد پيروز مى شديم. من با حقايق زندگى مى كنم چون اين طور صادقانه تر است. مظلومى درباره آينده استقلال افزود: نيم نگاهى به قهرمانى در ليگ داريم، جام حذفى را جدى تر مى گيريم چون يك راه ميانبر است براى كسب سهميه ليگ قهرمانان اما هدف بزرگ تر ما در ليگ قهرمانان آسيا خلاصه خواهد شد. البته بايد تاكيد كنم كه در ليگ به رتبه هاى بالاتر فكر مى كنيم. وى درخصوص ديدار تيم ملى مقابل كره جنوبى اضافه كرد: بازى بسيار سختى است اما افشين قطبى قبل از جام گفته بود كه خيلى دوست دارم با كره جنوبى بازى كنيم. او كره را خوب مى شناسد و معتقدم ايران از شانس بيشترى برخوردار است. در وجود بچه ها مى بينم كه قهرمان بشوند. قهرمانى تيم ملى فوتبال در جام ملت ها به نفع همه ما است. اميدوارم اين اتفاق رخ دهد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح اله زاده

در آنتاليا نمى توان در اين فصل آفتاب گرفت!

فتح الله زاده: اگر ايران قهرمان شود از قطبى خواهش مى كنم بماند

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در خصوص آخرين وضعيت اين باشگاه، تيم ملى فوتبال و مسائل مختلف صحبت هايى را مطرح كرد كه در زير مى خوانيد:

در شأن من نيست كه به هوار التماس كنم

متاسفانه بعضى مواقع اخبارى ضد و نقيض در مطبوعات چاپ مى شود. مثلا اخيرا دوستانى مطلبى نوشته اند كه فتح الله زاده در قطر به هوار ملا محمد التماس مى كند كه به استقلال بيايد. آنها با اين خبر به فوتبال كشور توهين مى كنند و اين مسئله تنها تخريب من نيست. مگر مى شود من را به داخل كمپى كه تيم ملى عراق حضور دارند راه بدهند يا اصلا در شأن من است كه نزد يك بازيكن بروم و التماس كنم. من براى تماشاى بازى ايران و عراق به قطر رفتم و بلافاصله به تهران بازگشتم. در اين بين هوار با آقاى نظرى تماس گرفت و به ايشان گفت كه شنيده ام كه آقاى فتح الله زاده در قطر هستند اگر مى شود با ايشان جلسه اى بگذارم كه آقاى نظرى در پاسخ به اين بازيكن گفت: دير اعلام كرديد چون سرپرست باشگاه استقلال به تهران برگشته و بلافاصله راهى تركيه شده است. پس بنابراين هيچ ملاقاتى انجام نشد. اما سطال من اين است، مگر كالموند رئيس باشگاه لوركوزن از آلمان براى مذاكره

با پاشازاده به تهران نيامد؟ آيا تيم آلمانى كوچك شد؟

ابرارورزشى: فتح الله زاده در حالى اين صحبت ها را مطرح كرد كه خبرنگار عراقى روزنامه مونديال اسپورت به ديدار فتح الله زاده با هوار محمد شهادت داده بود.

در حال حاضر اختلافى با واعظى آشتيانى ندارم

در حال حاضر اختلافى با آشتيانى ندارم و فكر مى كنم بايد فوتبال را از اين وضعيت بيرون بياوريم. تصميم دارم تمام مديران عامل سابق استقلال را دعوت كنم كه دور هم بنشينيم و در خصوص مشكلات و حل آن صحبت كنيم.

در اين فصل در آنتاليا نمى شود آفتاب گرفت

در اين فصل و در زمانى كه ما در آنتاليا حضور داشتيم بيش از ۲۰۰ تيم ورزشى از سراسر اروپا در آنجا حضور داشتند و هوا به شكلى است كه كمى سرد خواهد بود و نمى شود كنار ساحل بروى و در آنجا آفتاب بگيرى. خوشبختانه بازيكنان ما صبح و بعدازظهر تمرين كردند و به درجه مطلوب آمادگى رسيدند به شكلى كه آقاى مظلومى مى گويد نگران هستم كه در تهران اين آمادگى از بين برود چون هوا بسيار سرد است حتى اگر امكانش باشد بازيكنان را راهى كيش يا قشم كنيم.

براى موفقيت استقلال گدايى هم مى كنيم

واقعا براى هزينه هاى استقلال كار سختى داريم و از اين ور و آن ور پول مى گيريم هرچند به اصطلاح ما گدايان بزرگى هستيم كه براى موفقيت فوتبال تلاش مى كنيم اما از آقاى سعيدلو تشكر مى كنم كه امسال به بيشتر تعهداتى كه به ما قول داده بود به موقع عمل كرد.

اگر ايران قهرمان شود از قطبى براى ماندن حتى خواهش هم مى كنم

زمانى درمورد سرمربيگرى تيم ملى صحبت شد كه متاسفانه صورت مسئله گم و هر كس تحليل خود را انجام مى داد و در آن زمان اعلام كردم اگر ما در جام ملت ها قهرمان شديم و آقاى قطبى نخواست كه در تيم ما بماند آن زمان چكار كنيم? صراحتاً مى گويم من موافق افشين قطبى نبوده ام اما اگر ايشان تيم ملى را در جام ملت ها قهرمان كرد گزينه اول خواهد بود و حتى اگر لازم باشد از ايشان خواهش مى كنم كه مجدداظ در ايران بماند. براى كشور و منافع ملى حتى التماس هم مى كنيم و من مطمئن هستم اگر با افشين قطبى مذاكره كنيم او در كشور ما خواهد ماند.

سعيدلو گفت مربى طراز اول بياوريد پولش را من مى دهم

در جلسه قبلى كه در خدمت آقاى سعيدلو بوديم ايشان گفت كه كميته اى ۳ نفره تشكيل شود تا در مواقع اضطرار دستپاچه نشويم. ايشان گفت به سراغ ۳ نفر از مربيان طراز اول دنيا برويد و من پولش را پرداخت خواهم كرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فریبا

فريبا: فاصله خط هافبك و دفاع كره زياد است

بهتاش فريبا مربى استقلال در مورد ديدار ايران و كره جنوبى كه امشب برگزار مى شود گفت: دو تيم شناخت كاملى از يكديگر دارند و به نقاط ضعف و قوت هم به خوبى آگاه هستند. به همين دليل هر دو تيم دست به پرس مى زنند و بازى زيبايى از كار درنخواهد آمد. كره جنوبى هميشه تيم سرعتى بوده اما اين تيم اكنون نسبت به تيم هاى سابق كره كارهاى تركيبى بيشترى انجام مى دهد. كره جنوبى از كناره ها خوب حركت مى كند و در نهايت به عمق دفاع حريف حمله مى كند و بيشتر گل هايش را در جام ملت ها اين گونه زده است. وى ادامه داد: نقطه ضعف بزرگ كره جنوبى فاصله زياد بين خط دفاع و هافبك اين تيم است و مى توانيم از اين فضا به خوبى استفاده كنيم. ضمن اينكه در ديدار فردا شب مى توانيم با شوتزنى به گل برسيم زيرا بازيكنان شوتزنى داريم و دو مدافع وسط كره نيز هنگام دفاع عقب عقب حركت مى كنند كه فرصت خوبى براى گلزنى تيم ما از راه شوتزنى فراهم مى كند. بازيكن اسبق تيم ملى با اشاره به نقاط قوت ايران عنوان كرد: تيم ايران بسيار يكدست و يكدل است.در زمين مشخص است كه بازيكنان بسيار از يكديگر حمايت مى كنند و اين همبستگى را در گذشته كمتر در تيم ملى ديده بوديم.با حذف عربستان هم مى توانيم بگوييم امسال سالى است كه تيم ملى ايران مى تواند قهرمان شود، اگر كره جنوبى را شكست دهيم زيرا تيم ملى خوبى داريم. بازى امشب جاى اشتباه نيست و هر تيمى كه اشتباه كند بايد به خانه برگردد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal هوارمحمد: قسم مى خورم بعد از جام ملت ها در تمرينات استقلال حضور پيدا كنم

هوارمحمد: قسم مى خورم بعد از جام ملت ها در تمرينات استقلال حضور پيدا كنم

هوار ملامحمد به تازگى به عضويت استقلال ديگر تيم پرطرفدار تهرانى درآمده است عصر پنجشنبه در هتل شرايتون دوحه به خبرنگاران ايرانى گفت: مى دانيم كه ديدار دشوارى مقابل استراليا پيش رو خواهيم داشت اما اميدوارم به پيروزى برسيم چرا كه توانايى بردن اين تيم را داريم.
    ملامحمد در پاسخ به اين پرسش كه آيا بعد از پايان رقابتهاى جام ملتهاى آسيا به تيم فوتبال استقلال ملحق خواهيد شد، گفت: اين سوال را بارها از من پرسيده ايد. قسم مى خورم در پايان رقابتها به ايران خواهم آمد و استقلال را در مسابقات همراهى مى كنم.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

فتح‌اله‌‌زاده: مجیدی غیبت کرد، جریمه شد

تصمیم استقلال که کاپیتان تیم خود را 30 میلیون تومان جریمه کرد، بحث‌برانگیز شد و پرسش‌هایی را به دنبال آورد.
    سایت رسمی باشگاه استقلال در این خصوص سوال‌های خبرنگاران را با دکتر علی فتح‌اله‌‌زاده در میان گذاشت. سرپرست باشگاه استقلال که شفاف‌سازی را در این موارد اصلی‌ترین اولویت می‌داند،‌گفت: فرهاد مجیدی در بازگشت استقلال از اردوی ترکیه دو جلسه غیبت کرد و چون کاپیتان تیم ماست مبلغ 30 میلیون تومان جریمه شد. در تیم ما، این واکنش‌های انضباطی سابقه دارد. قبل از مجیدی،‌آرش برهانی را داشتیم که در یک جلسه تمرین غیبت کرد و 10 میلیون تومان جریمه شد.
    فتح‌اله‌‌زاده هر دلیل دیگری را برای جریمه کردن مجیدی رد می‌کند و می‌گوید: وقتی کاپیتان غایب باشد و عذر موجهی هم نداشته باشد پس باید جریمه‌اش سنگین‌تر باشد. دوباره تکرار می‌کنم که او کاپیتان استقلال است و ما برای قو‌ی‌تر شدن استقلال هیچ کم نگذاشته‌ایم. ما برای آنکه بازیکنان‌مان از حداکثر آمادگی برخوردار باشند، هر کاری بتوانیم انجام می‌دهیم.
    از دکتر فتح‌اله‌‌زاده سوال می‌کنیم: 30 میلیون تومان آیا جریمه سنگینی نیست؟ پاسخ به ما این است:این جریمه در مقایسه با رقم قرارداد مجیدی چیزی نیست.
    از فتح‌اله‌‌زاده درباره وضعیت استقلال سوال می‌کنیم: تیم ما شرایط خوبی دارد بازیکنان خیلی خوب و خیلی پرانگیزه تمرین می‌کنند، همین امروز، صبح و عصر دو جلسه تمرین کردند. فردا هم به جزیره قشم پرواز می‌کنند تا یک اردوی شبانه‌روزی 4 روزه دیگر داشته باشند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

فتح الله زاده: ۳۰ ميليون در مقايسه با مبلغ قرارداد مجيدى چيزى نيست

على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال در مورد جريمه ۳۰ ميليونى فرهاد مجيدى گفت: فرهاد مجيدى در بازگشت استقلال از اردوى تركيه ۲ جلسه غيبت كرد و چون كاپيتان تيم ماست مبلغ ۳۰ ميليون تومان جريمه شد. در تيم ما، اين واكنش هاى انضباطى سابقه دارد. قبل از مجيدى، آرش برهانى را داشتيم كه در يك جلسه تمرين غيبت كرد و ۱۰ ميليون تومان جريمه شد.وى هر دليل ديگرى را براى جريمه كردن مجيدى رد كرد و ادامه داد: وقتى كاپيتان غايب باشد و عذر موجهى هم نداشته باشد پس بايد جريمه اش سنگين تر باشد. دوباره تكرار مى كنم كه او كاپيتان استقلال است و ما براى قو ى تر شدن استقلال هيچ كم نگذاشته ايم. ما براى آنكه بازيكنان مان از حداكثر آمادگى برخوردار باشند، هر كارى بتوانيم انجام مى دهيم.او افزود: اين جريمه در مقايسه با رقم قرارداد مجيدى چيزى نيست.فتح الله زاده درخصوص آخرين وضعيت استقلال اضافه كرد: تيم ما شرايط خوبى دارد بازيكنان خيلى خوب و خيلى پرانگيزه تمرين مى كنند، امروز هم به جزيره قشم پرواز مى كنند تا يك اردوى شبانه روزى ۴ روزه ديگر داشته باشند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حجازی

حجازى: جريمه نقدى حق مجيدى بود

ناصر حجازى، مديرفنى استقلال گفت: بازيكنى كه در تمرين تيم حاضرنمى شود بايد جريمه شود. بازيكن از باشگاه پول مى گيرد تا در تمرينات حضور مثمرثمرى داشته باشد و وقتى هم در تمرين حاضر نشود طبيعى است كه جريمه مى شود، همانطوركه يك كارمند را به خاطر غيبت جريمه و يا حقوقش را كسر مى كنند، طبيعى است كه يك باشگاه هم به خاطر غيبت بازيكنانش را با جريمه روبه رو كند.وى ادامه داد: در هر صورت منصفانه نيست كه بازيكنى همچون فرهاد مجيدى آن هم به عنوان كاپيتان تيم به دليل مسائل مالى در تمرين حاضر نشود، او بازيكن با اخلاق و خوبى در بعد فنى است و بايد هميشه تعصبش را به استقلال ثابت كند. حجازى در انتها گفت: نمى توانم با استقلال به قشم بروم چرا كه شرايط جسمانى ام اجازه اين سفر را نمى دهد تا همراه آبى پوشان باشم. در هر صورت براى استقلال در اين اردو و در نيم فصل دوم آرزوى موفقيت مى كنم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 92 از 131 نخستنخست ... 42829091929394102 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)