Design & Developed BY Patira

صفحه 92 از 103 نخستنخست ... 42829091929394102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 911 تا 920 , از مجموع 1027
    مدیر بازنشسته
    تشکر ها
    4,848
    تشکر شده 12,262 در 2,645 پست

perspolis ۞ آخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس در فصل 89-90.۞

به نام خدا

آخرین خبرهای مربوط به باشگاه پرسپولیس در اینجا قرار میگیرد.
    هواداران محترم لطفا منبع رو در آخر خبر ها یادتون نره وگرنه پستتون حذف میشه.
    ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-10-2010 در ساعت 20:07

2. 5 کاربر از پست مفید ibrahim تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis دايي: به طور غيرمستقيم با كي‌روش همكاري خواهم كرد

مرجع خبری پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي كمك به تيم ملي كشورم به طور غيرمستقيم با كي‌روش همكاري خواهم كرد.

علي دايي پس از تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشبختانه پس از بازي مقابل ذوب‌آهن، پرسپوليس در شرايط بسيار خوبي است و سعي كرده‌ايم تا بازيكنان را براي يك بازي حساس مقابل استيل‌آذين آماده كنيم. متأسفانه وي افزود: ما چند مصدوم داريم كه كادر پزشكي در حال تلاش است كه اين بازيكنان را به شرايط ايده‌آل برساند و اميدوارم شرايط مهيا شود تا اين بازيكنان در برابر استيل‌آذين به ما كمك كنند.

سرمربي پرسپوليس گفت:‌ تيم استيل‌آذين براي من قابل احترام است من اصلاً نگاه نمي‌كنم كه اين تيم در كجاي جدول قرار دارد. شايد سخت‌ترين بازي خودمان را در ليگ بايد مقابل استيل‌آذين انجام دهيم. اين تيم چيزي ندارد كه از دست بدهد. به همين دليل با تمام قدرت به مصاف پرسپوليس خواهد آمد.
    دايي تأكيد كرد: من به توانايي بازيكنان استيل‌آذين اعتقاد دارم استحقاق اين تيم نيست كه در انتهاي جدول باشد. حالا هر شرايطي است من به اين تيم احترام خواهم گذشت و اميدوارم در اين ديدار سخت به هدف اصلي خودمان يعني 3 امتياز برسيم. فقط متأسفانه سامان آقازماني را به دليل مصدوميت در اختيار نداريم.

دايي در جواب سؤالي كه نظر شما در خصوص انتخاب كي‌روش چيست، گفت: همان‌طور كه بارها گفتم ايشان نيازي به تعريف و تمجيد من ندارد او مربي تيم ملي پرتغال، رئال مادريد و منچستر يوناتيد بوده است احتياجي ندارد من درباره او حرفي بزنم چون مربي بزرگي است؛ اما باز هم مي‌گويم يك مربي حرفه‌اي و بزرگ نياز به ابزارهاي لازم دارد تا در فوتبال ما موفق شود.
    وي در جواب سؤالي كه آيا به كي‌روش كمك خواهيد كرد يا خير نيز گفت: من براي موفقيت تيم ملي كشورم و افتخار براي ايران به طور غير مستقيم با كي‌روش همكاري خواهم كرد هر فرد ديگري هم اگر سرمربي تيم ملي ايران باشد با او همكاري خواهم كرد چون دوست دارم تيم ملي كشورم موفق شود.

دايي همچنين در خصوص بلوكه كردن حساب فدراسيون نيز يادآور شد: اين مسئله به من ارتباطي ندارد كه حساب فدارسيون بلوكه شده است يا خير. فدراسيون فوتبال بايد ماليات من را پرداخت مي‌كرد كه متأسفانه اين اتفاق نيفتاده است. ديگر به وزارت امور اقتصاد و دارايي ربط دارد كه حساب فدراسيون را بلوكه كند يا خير. من با هيچ كسي اختلافي ندارم و قبلاً هم گفتم فقط حقم را مي‌خواهم.

وي درباره اس‌ام‌ا‌س‌هاي تهديدآميزي كه در چند وقت اخير بر ضررش در سطح تهران پخش شده است، نيز گفت: اول بايد بگويم اصلاً و ابداً با مشوقين زحمت‌كش و عاشق پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم. فقط چندنفر به تعداد انگشتان دست هستند كه اينها افرادي سودجو هستند نه مشوقين پرسپوليس. من با اين عوامل مشكل دارم چون دنبال منافع خودشان هستند. يك روز مديرعامل و يك روز مربي را زير سؤال مي‌برند. شما مطمئن باشيد مشوق خوب و با وجدان هم در پرسپوليس وجود دارد كه من به آنها خسته‌نباشيد مي‌گويم. شما اين را بدانيد برخي‌ها هستند كه مي‌خواهد با شلوغ‌كاري آرامش ما را به هم بريزند كه من اجازه اين كار را به آنان نمي‌دهم چون مي‌خواهم پرسپوليس موفق باشد.

دايي خاطرنشان كرد: مثلاً خيلي‌ها دوست دارند بگويند من با كاشاني مشكل دارم اما اين مسئله اصلاً صحت ندارد و ما همه يكدل هستيم تا پرسپوليس موفق شود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

!!! No Totti No Party

4. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

پیش فرض حواشی پرسپولیس استیل آذین

به گزارش خبرگزاری فارس، آخرین بازی هفته‌ سی‌ام لیگ برتر از ساعت ۱۹:۰۵ بین دو تیم پرسپولیس و استیل آذین و در حضور حدود ۱۰ هزار تماشاگر برگزار شد و پرسپولیس ۲ بر یک به برتری رسید.
    مجتبی زارع در دقیقه ۲۲ برای پرسپولیس گلزنی کرد و سیاوش اکبرپور دو دقیقه بعد گل تساوی استیل آذین را به ثمر رساند.
    در حالی که بازی در دقیقه ۹۴ دنبال می‌شد سوشا مکانی به نشانه مصدومیت روی زمین افتاد و توپ را به بیرون زد اما علی دایی به بازیکنان تیمش دستور داد بازی جوانمردانه را رعایت نکنند و توپ را به بازیکنان حریف ندهند. سپهر حیدری هم با توجه به این نکته اوت را بلند به داخل محوطه جریمه استیل آذین پرتاب و آرفی توپ را به گل تبدیل کرد.
    همین موضوع باعث به جنجال کشیده شدن دیدار در دقایق پایانی شد و بازیکنان استیل آذین به شدت به رعایت نشدن بازی جوانمردانه اعتراض کردند به طوری که در این لحظات درگیری شدیدی بین بازیکنان رخ داد. نورمحمدی و ماتئوس در همین دقایق با کارت قرمز خداداد افشاریان اخراج و چند بازیکن نیز با کارت زرد جریمه شدند.
    محمدی هم در دقیقه ۸۵ با دریافت کارت زرد دوم از استیل آذین اخراج شد.
    بزن بزن بازیکنان دو تیم و جدل اکبرپور و دایی
    بازیکنان دو تیم پرسپولیس و استیل‌آذین در دقیقه ۹۴ مسابقه با یکدیگر به درگیری فیزیکی پرداختند.
    به گزارش خبرگزاری فارس، تیم فوتبال پرسپولیس که تا دقیقه ۹۴ با تساوی یک بر یک برابر استیل‌آذین قعرنشین متوقف بود بر روی توپی که بازیکنان استیل‌آذین به بیرون زده بودند و پرتاب اوت صاحب موقعیت گلزنی شد و ۲ بر یک از حریف پیش افتاد. این گل باعث شد بازیکنان استیل آذین به سمت بازیکنان پرسپولیس که در حال شادی بودند حمله‌ور شده و با یکدیگر درگیری فیزیکی پیدا کنند.
    * سیاوش اکبرپور مهاجم استیل‌آذین به سمت علی دایی رفت و با او به جدل لفظی پرداخت.
    * سوشا مکانی دروازه‌بان استیل آذین که پیش از این صحنه مصدوم شد بعد از آنکه گل خورد خطاب به بازیکنان پرسپولیس در حالی که گریه می‌کرد گفت خیلی نامرد هستید، خدا آن بالاست. او یک اخطار نیز دریافت کرد.
    *فریدون زندی که به عدم رعایت بازی جوانمردانه از سوی بازیکنان پرسپولیس معترض بود برای آنها دست می‌زد.
    *شماری از مأموران نیروی انتظامی وارد زمین مسابقه شدند تا بازیکنان دو تیم را از هم جدا کنند.
    * رحمان احمدی دروازه‌بان ذخیره پرسپولیس با سوشا مکانی دروازه‌بان استیل‌آذین درگیری شدیدی پیدا کرد که موجب شد یک کارت زرد از داور دریافت کند.
    *محمود یاوری سرمربی استیل‌آذین مات و مبهوت فقط این صحنه‌ها را نگاه می‌کرد.
    * علی‌رضا حقیقی دروازه‌بان پرسپولیس به این حرکات می‌خندید.
    * ماتئوس بازیکن خارجی استیل‌آذین در دقیقه ۹۰+۸ به عمد آرفی گلزن دوم پرسپولیس را مصدوم کرد که با کارت مستقیم از میدان اخراج شد این خطا موجب ادامه درگیری‌ها شد.
    * این بازی تا دقیقه ۹۰+۹ادامه پیدا کرد.
    درگیری فیزیکی احمدی و مکانی در راهروی ورزشگاه
    دروازه‌بان‌های استیل‌آذین و پرسپولیس در راهروی ورزشگاه آزادی با یکدیگر درگیری فیزیکی پیدا کردند.
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در حالی که پس از پایان بازی‌ تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استیل‌آذین بازیکنان دو تیم به شدت با یکدیگر درگیر بودند درگیری لفظی نیز بین رحمان احمدی و سوشا مکانی در راهرو ورزشگاه آزادی رخ داد.
    پس از مدتی این درگیری لفظی به درگیری فیزیکی تبدیل شد و هر دو بازیکن به سمت یکدیگر حمله‌ور شدند که با دخالت مأموران نیروی انتظامی از هم جدا شده و به سمت رختکن تیم‌هایشان هدایت شدند.
    علی دایی نیز رحمان احمدی را مهار و با تذکر جدی وی را به سمت رختکن پرسپولیس هدایت کرد.

ali
    only
    karimi

6. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

perspolis

هاشمیان: بازی جوانمردانه را رعایت کردیم!
    مهاجم پرسپولیس گفت: بازی جوانمردانه‌ای انجام دادیم.
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس وحید هاشمیان پس از پیروزی ۲ بر یک تیمش مقابل استیل‌آذین گفت: بازی جوانمردانه‌ای انجام دادیم اما در حالی که بازیکن آنها سالم بود خود را روی زمین انداخت و توپ را به بیرون زد ما هم بازی را دنبال کردیم.
    وی گفت:‌ موقعیت‌های خوبی داشتیم و حقمان بود در این بازی به پیروزی برسیم.

نوری: استیل‌آذین بازی جوانمردانه را رعایت نکرد!
    بازیکن پرسپولیس گفت: این بازیکنان استیل‌آذین بودند که اصول بازی را رعایت نکردند.
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد نوری پس از پیروزی ۲ بر یک مقابل استیل‌آذین گفت: ما بازی ناجوانمردانه‌‌ای انجام ندادیم حتی جوانمردانه بازی کردیم اما این بازیکنان استیل‌آذین بودند که اصول بازی را رعایت نکردند.
    وی ادامه داد:‌ در حالی که پس از به ثمر رساندن گل مشغول شادی بودیم سوشا مکانی به سمت من آمد و با لگد مورد ضرب و شتم قرار داد. برای کسانی که این رفتار زشت را انجام دادند متأسفم و امیدوارم که مسئولان با آنها برخورد کنند. پیروزی در این دیدار حق ما بود و به حقمان رسیدم.

حقیقی: می‌خواستم مکانی را آرام کنم
    درواز‌ه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من در درگیری‌های شرکت نداشتم و فقط می‌خواستم مکانی را آرام کنم.
    به گزارش خبرگزای فارس، علیرضا حقیقی بعد از برد دو بر یک برابر استیل آذین در دیداری جنجالی گفت: در این مسابقه مستحق برد بودیم و از بهترین فرصت‌های خود استفاده نکردیم آن هم در حالی که تراکتورسازی شکست خورده بود به سه امتیاز مسابقه نیاز مبرم داشتیم.
    وی در مورد حضورش در درگیری‌های پایانی مسابقه گفت: سوشا مکانی از دوستان قدیمی من است و من فقط برای جدا کردم و وساطت جلو رفتم و دنبال درگیری نبودم زیرا به من ارتباطی نداشت ولی نمی‌دانم چرا به من کارت زرد نشان داده شد.
    حقیقی تاکید کرد: مکانی هم از کوره در رفته بود و من برای کنترل او رفتم و هیچ دخالتی در درگیری‌ها نداشتم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ali
    only
    karimi

8. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

مکانی: عکس‌های دایی را پاره می‌کنم
    دروازه‌بان تیم فوتبال استیل آذین گفت: به محض رفتن به خانه عکس‌های دایی را از روی دیوار می‌کَنم.
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، سوشا مکانی پس از باخت ۲ بر یک مقابل پرسپولیس و جنجال‌های پس از آن گفت: تاکنون دایی اسطوره و الگوی من در فوتبال بود و او را دوست داشتم اما از حالا به بعد نیست. عکس‌های دایی را روی دیوار اتاقم چسبانده بودم، اما به محض رفتن به خانه عکس او را از روی دیوار می‌کَنم.
    وی ادامه داد: من کاری نکردم و حرفی نزدم که این همه توهین بشنوم. برای گذشته خودم پشیمانم. این پیروزی مبارک تیم مردمی پرسپولیس و مربی مردمی و کاپیتان با شخصیت آن باشد. اگر بردن اینطور است و اگر توهین کردن و تهمت زدن اینطور است مبارک آنها باشد.
    سرمربی پرسپولیس در واکنش به اظهارات مکانی گفت: همان بهتر که من اسطوره چنین بازیکنی نباشم.
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، علی دایی در واکنش به اظهارات سوشا مکانی مبنی بر اینکه گفته‌ بود “علی دایی را دوست داشتم و اسطوره‌ام بود، اما حالا دیگر نیست ” عنوان کرد: اگر مکانی می‌خواهد با این روش به فوتبال ادامه دهد، همان‌ بهتر که من اسطوره‌اش نباشم.
    وی ادامه داد: این حرکات ناشایست را در فوتبال قبول ندارم. بگذارید هر چه می‌خواهد بگوید و هر کاری می‌خواهد انجام دهد.
    کاظمی: در فوتبال موارد مهمتر از برد وجود دارد
    بازیکن تیم استیل‌آذین گفت: این پیروزی مبارک پرسپولیسی‌ها باشد اما باید بدانیم که در فوتبال موارد مهمتری از گل زدن و پیروزی وجود دارد.
    به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، حسین کاظمی پس از شکست ۲ بر یک تیمش مقابل پرسپولیس گفت: صحنه‌هایی که در این بازی پیش آمد عجیب‌وغریب بود ما به دنبال انجام بازی زیبا و جوانمردانه بودیم.
    وی ادامه داد: مستحق باخت نبودیم و این پیروزی مبارک پرسپولیسی‌ها باشد اما باید بدانیم که در فوتبال موارد مهمتری از گل زدن و پیروزی وجود دارد.
    حقیقی: می‌خواستم مکانی را آرام کنم
    درواز‌ه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: من در درگیری‌های شرکت نداشتم و فقط می‌خواستم مکانی را آرام کنم.
    به گزارش خبرگزای فارس، علیرضا حقیقی بعد از برد دو بر یک برابر استیل آذین در دیداری جنجالی گفت: در این مسابقه مستحق برد بودیم و از بهترین فرصت‌های خود استفاده نکردیم آن هم در حالی که تراکتورسازی شکست خورده بود به سه امتیاز مسابقه نیاز مبرم داشتیم.
    وی در مورد حضورش در درگیری‌های پایانی مسابقه گفت: سوشا مکانی از دوستان قدیمی من است و من فقط برای جدا کردم و وساطت جلو رفتم و دنبال درگیری نبودم زیرا به من ارتباطی نداشت ولی نمی‌دانم چرا به من کارت زرد نشان داده شد.
    حقیقی تاکید کرد: مکانی هم از کوره در رفته بود و من برای کنترل او رفتم و هیچ دخالتی در درگیری‌ها نداشتم.
    دایی: این کار را کردیم تا درس عبرتی برای دیگران باشد
    سرمربی پرسپولیس گفت:‌ کار ما درس عبرتی خواهد شد تا کسی دیگر الکی وقت تلف نکند.
    به گزارش خبرگزاری فارس، علی دایی پس از برتری ۲ بر یک برابر استیل‌آذین در نشست خبری اظهار داشت: اول از همه بازیکنانم تقدیر می‌کنم. آنها بازی خوبی انجام دادند. در نیمه اول ما بازی خوبی انجام ندادیم. البته سرتر از حریف بودیم اما در نیمه دوم موقعیت‌های زیادی برای گلزنی داشتیم. در مورد آن صحنه گل هم باید بگویم بروید فیلم مسابقه را ببینید. سوشا مکانی چند بار توپ را از میان پاهایش عبور می‌دهد و بازیکنان ما را مسخره می‌کند. بازی جوانمردانه واژه بزرگی است.
    وی ادامه داد: یکی به من بگوید در آن صحنه چه اتفاقی افتاده که سوشا مکانی مصدوم شد. او بعد از آنکه توپ را به بیرون و خود را به مصدومیت زد دایو به آن بزرگی را زد. این درس عبرتی می‌شود برای آنها که می‌خواهند ناجوانمردانه وقت‌کشی کنند و خود را بی‌مورد به مصدومیت می‌زنند. در آن صحنه هیچ‌کس کاری با مکانی نداشت و خود را بی‌مورد به زمین زد.
    دایی تأکید کرد: ما بازی جوانمردانه را بد معنا می‌کنیم. هرکس خودش را به زمین زد نباید توپ را به او تقدیم کنیم. دیوانه نیستیم که الکی توپ را به حریف تقدیم کنیم. فیلم بازی را ببینید مکانی چقدر حرکات آکروباتیک انجام داد و دایو زد. آیا این بازیکن مصدوم است. اگر مکانی مصدوم شده بود حق با شماست اما متأسفانه ایشان به شکل ناجوانمردانه خودش را به مصدومیت زد.
    سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: دروازه‌بان حریف اگر مصدوم است روی زمین دراز بکشد و منتظر آمدن پزشک تیم باشد. او بعد از آن صحنه لگدهای زیادی به بازیکنان ما زد. نوری دستش پر خون بود، سپهر حیدری لبش پاره شده بود. حسین بادامکی پایش آسیب دیده بود آیا این معنایش بازی جوانمردانه است؟ مگر قرار است هر کس توپ را بیخود به بیرون زد آن را به حریف تقدیم کنیم. اگر او واقعاً مصدوم شده بود من از شما عذرخواهی می‌کردم اما گلر حریف خودش را بی‌مورد به زمین انداخت.
    دایی افزود: به نظرم این اتفاقی است که باعث می‌شود دیگر تیم‌ها بی‌مورد وقت تلف نکنند و بازی به بیراهه کشیده نشود.
    دایی با اشاره به بازی بازیکنان استیل‌آذین در دیدارهای قبلی گفت: من فیلم بازی‌های این تیم را در مسابقات گذشته دیده‌ام. برخی از بازیکنان آنها در زمین راه می‌روند اما امروز با غیرت و تعصب بازی می‌کردند و مقابل پرسپولیس غیرت و تعصب‌شان متبلور شده بود این هم از شانس ما بوده است. این درس عبرتی خواهد شد که کسی دیگر الکی وقت تلف نکند.
    وی در مورد اینکه سیاوش اکبرپور و حسین کاظمی نیز به سمت او حمله‌ور شدند، گفت: این درست نیست. خداوکیلی به غیر از سوشا مکانی هیچ‌کس به سمت من حمله نکرد. مکانی حتی به ذخیره‌های ما هم بی‌احترامی کرد. کاظمی و اکبرپور رفقای من هستند و به من بی‌احترامی نکردند. فقط سوشا بود که چنین کارهایی انجام می‌داد. اگر فیلم‌هایش موجود باشد خواهید دید که مکانی چه الفاظ رکیکی به کار می‌برد.
    دایی در مورد درگیری فیزیکی رحمان احمدی و سوشا مکانی در پایان مسابقه گفت: به احمدی فحش ناموسی داده شد. دیگر نمی‌دانم چه چیزی در این مورد بگویم. باید به مسائل بیرون از فوتبال که این چیزها است رسیدگی شود.
    دروازه‌بان حریف الفاظ نامناسبی به کار می‌برد. این مسائل را بررسی کنید. اگر مکانی مصدوم است چرا بعد از آن صحنه شیرجه به آن بلندی را می‌رود. اگر هم واقعاً مصدوم بود می‌توانست توپ را به زمین ما پرتاب کند. ما که نمی‌توانستیم از زمین خود توپ را بر روی دروازه‌ آنها پرتاب کنیم. اشتباهات خود را توجیه نکنند. تقصیر خودشان بود.
    سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: مطمئن هستم پس از این ماجرا حرف‌های زیادی در مورد من می‌زنند اما حریف از نظر فوتبالی چه کاری کرد. به غیر از شوت زندی در نیمه دوم و یک کاشته در نیمه اول که به دیوار دفاعی ما خورد از نظر فوتبالی حریف چه کاری انجام داد. بازی جوانمردانه معنایش چیز دیگری است. خودت را به زمین می‌اندازی تا وقت بکشی. ما این چیزها را در بازی با عرب‌ها زیاد دیده‌ایم که هر وقت می‌خواستند وقت را تلف کنند خودشان را زمین می‌انداختند. مگر ما دیوانه بودیم که بعد از آن همه فشاری که آوردیم توپ را بی‌مورد به حریف تقدیم کنیم آن هم برای دروازه‌بانی که فیلم بازی می‌کند.
    دایی افزود: متأسفانه در فوتبال خشک و تر با هم می‌سوزند. آنها خودشان را به مصدومیت می‌زنند و بعد به ما لگد می‌زنند.
    وی در مورد حضورش در درگیری‌ها گفت: من مطمئن بودم باید جلو بروم تا بازیکنان کمتر درگیر شوند. بازیکنان ما بعد از گلزنی شادی کردند. یکی به من بگوید بازیکنان حریف در وسط بازیکنان ما هنگام شادی چه می‌کردند.
    دایی ادامه داد: از کمیته انضباطی می‌خواهیم به این مسائل رسیدگی کند. کاری که آنها کردند اسمش را چه می‌گذارید؟ یک نفر به من بگوید.
    سرمربی پرسپولیس در مورد داوری مسابقه گفت: سوشا مکانی به عالم و آدم فحش داد. اگر کارت قرمز می‌گرفت این اتفاقات شاید رخ نمی‌داد. من نمی‌خواهم درباره داوری حرف بزنم. شاید حرف شما درست است و بازی از دست داور خارج شده بود اما اگر من حرف بزنم می‌گویند دایی فلان و بی‌سار گفت.
    وی تأکید کرد: ما بهترین داوران دنیا را داریم و من مخلص همه آنها نیز هستم. من بعد از بازی با استقلال در مورد داوری حرف زدم گفتند دایی دارد باختش را توجیه می‌کند آن هم در حالی که پنالتی به آن واضحی برای ما گرفته نشد. من در مورد رفیعی یکبار حرف زدم شما دیدید چه جنجالی به راه افتاد. من مخلص داوران هستم و در موردشان صحبت نمی‌کنم زیرا دوست دارم در کنار بازیکنانم تا زمانی که هستم حضور داشته باشم نمی‌خواهم از روی سکو بازی را تماشا کنم حوصله این چیزها را ندارم همه داوران ما خوب هستند.
    سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه از امیر قلعه‌نویی و پرویز مظلومی برای فصل آینده برنامه گرفته شده اما از او باشگاه پرسپولیس برنامه‌ای نخواسته گفت: من به این مسائل کاری ندارم حدود یکی دو ماه دیگر با تیم قرارداد دارم. اگر باشگاه مرا نخواهد که حرفی نیست اما اگر من را بخواهند من هم باید فکرهایم را بکنم که بمانم یا بروم. من اصلاً نگران نیستم مگر خودم به این تیم آمدم به دنبال من آمدم و مرا آوردند. در پرسپولیس نصف پولی که سایر باشگاه‌های که خواهانم بودند به من دادند. من همواره گفته‌ام به این تیم مدیونم و برای مردم کار می‌کنم و به آن افتخار می‌کنم.
    دایی یادآور شد: چشم‌داشتی نداشته‌ام ضمن اینکه قرار نیست فقط در پرسپولیس باشم می‌توانم در تیم‌های دیگر هم مربیگری کنیم. حتی اگر تیم‌های دیگر نیز ما را نخواهند به کارهای دیگرم می‌پردازم.
    وی در مورد ملاقاتش با کی‌روش گفت: من بارها گفته‌ام که هرجا بخواهم کار کنم به عنوان نفر اول مربیگری هستم. من عاشق تیم ملی هستم و هر کمکی که از دستم بربیاید برای تیم ملی می‌کنم. با کی‌روش حرف زدم اما فقط به عنوان مربی اول در مربیگری کار می‌کنم اما به طور غیر مستقیم در خدمت تیم ملی هستم.

ali
    only
    karimi

10. 3 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

محمدی: متاسفم؛ همه دنیا این صحنه‌ها را دید
    رئیس سازمان لیگ حرفه‌ای فوتبال گفت: فقط می‌توانم از اتفاقات رخ داده در دیدار دو تیم پرسپولیس و استیل‌آذین ابراز تأسف کنم.
    به گزارش خبرگزاری فارس، عزیز محمدی در پایان دیدار جنجالی پرسپولیس و استیل‌آذین که با درگیری بازیکنان دو تیم همراه شد در جمع خبرنگاران گفت: چه بگویم؟ فقط می‌توانم ابراز تأسف کنم. مهم نیست مقصر چه کسی بود بازیکنان دو تیم باید رعایت کنند اما الان همه چیز برد و باخت شده است.
    وی در مورد اینکه این اتفاقات در مقابل چشمان کی‌روش رخ داد گفت: فقط مسئله کی‌روش نیست. او یک شخص است. تمام این صحنه‌ها از تلویزیون پخش شد و حتی شبکه برون‌مرزی جام‌جم نیز بازی را نشان می‌داد و تمام دنیا و ایرانیان خارج از کشور این صحنه‌ها را دیدند. ما این مسائل را گزارش می‌کنیم تا به اتفاقات این بازی رسیدگی شود.
    محمدی در مورد انتقاد رئیس کمیته انضباطی از او برای بیان انتقادات در رسانه‌ها از کمیته انضباطی گفت: من در مورد کمیته انضباطی در رسانه‌ها نظری ندادم.

ali
    only
    karimi

12. 2 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

هاشميان:پرونده بازي با استيل آذين بسته شد/ هدفمان پيروزي برابر بنيادکار است

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس با اشاره به اينکه بازيکنان اين تيم برابر استيل آذين کاري نکرده‌اند، گفت: پرونده اين بازي بسته‌شد و بايد به فکر موفقيت در ديدارهاي آينده در مسابقات داخلي و آسيايي بود.

وحید هاشمیان در مورد اتفاقات دقایق پایانی دیدار تیم‌های فوتبال پرسپولیس و استیل آذین ضمن بیان مطلب فوق گفت: بازیکنان پرسپولیس در آن صحنه‌ها کاری نکردند اما در هر صورت پرونده این بازی بسته شد و رفت و باید از امروز به فکر دیدارمان با تیم بنیادکار ازبکستان باشیم.
    وی در مورد اتفاقی که بین این مهاجم و ماتیوس بازیکن استیل آذین رخ داد، افزود: این بازیکن در جریان بازی در گوش من داد می‌زد و حرکاتش عمدی بود. البته وی مشکل داشت و در نهایت با خطای خشن روی بازیکن ما اخراج شد.
    مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در مورد دیدار حساس این تیم برابر بنیادکار ازبکستان که روز چهارشنبه هفته جاری برگزار می‌شود، اظهار داشت: دیدار رفت ما برابر این تیم بازی سخت، فیزیکی و پربرخوردی بود اما امیدوار هستیم در بازی برگشت مقابل این تیم به نتیجه دلخواه دست پیدا کنیم.
    وی در خصوص اینکه در صورت پیروزی برابر بنیادکار پرسپولیس به صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان آسیا امیدوار می‌شود، تاکید کرد: اگر این دیدار را با پیروزی پشت سر بگزاریم، امیدوارتر خواهیم شد اما صعودمان به موفقیت در دو دیدار دیگر هم بستگی دارد که باید برابر الاتحاد عربستان در تهران و الوحده امارات در دبی به میدان برویم.
    هاشمیان در پاسخ به این سوال که پرسپولیس می‌تواند سهمیه لیگ قهرمانان فصل آیند را کسب کند؟، افزود: پرسپولیس در دو دیدار گذشته دو پیروزی ارزشمند برابر ذوب‌آهن و استیل آذین کسب کرده اما ما 4 بازی حساس دیگر هم پیش رو داریم و باید برای رسیدن به جایگاه بهتر در جدول لیگ در آن بازی‌ها امتیازات لازم را بدست آوریم.
    وی اضافه کرد: البته ما در جام حذفی هم شانس قهرمانی را داریم، همچنین در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا هم باید با تمام توان به میدان برویم تا شانس صعود به مراحل بالاتر را بدست آوریم.
    مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس در پایان در مورد عملکرد خوبش در دیدارهای اخیر گفت: تمام تمرکزم را برای کمک به پرسپولیس به کار بسته‌ام، البته این رابطه دو طرفه است زیرا اگر به پرسپولیس نمی‌آمدم، شاید در این فصل بازی نمی‌کردم. ضمن اینکه در زمان مصدومیتم، کادرفنی، پزشکان تیم و بازیکنان به من کمک کردند تا امروز به شرایط مطلوب نزدیک شوم.

ali
    only
    karimi

14. 4 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی
    مربی مورد علاقه
    LuCiaNo SpAllettI
    بازیکن محبوب
    FRaNCescO ToTTi
    اسم واقعی شما
    MeHrdAd
    Roma

Francesco Totti

تشکر ها
    5,460
    تشکر شده 7,723 در 1,513 پست

perspolis پرسپولیس پرتماشاگرترین تیم هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا شد

AFC اعلام کرد

مرجع خبری پرسپولیس : کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کرد، دیدار پرسپولیس ایران - بنیادکار ازبکستان پرتماشاگرترین دیدار از هفته چهارم مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا بوده است.

به گزارش مرجع خبری پرسپولیس و به نقل از پایگاه خبری فوتبال آسیا، اگرچه تعداد طرفداران پرسپولیس در ورزشگاه‌ها در این اواخر نتوانسته رضایت اهالی فوتبال در ایران را بدست آورد اما بازی با بنیادکار توانست پرطرفدارترین بازی هفته چهارم لیگ قهرمانان آسیا شود.

بنابر گزارش ناظر بازی پرسپولیس - بنیادکار ازبکستان که با شکست 3 بر یک میزبان همراه شد 31 هزار و 765 نفر به استادیوم آزادی آمدند که این تعداد بیشتر از تعداد تماشاگران در ورزشگاه‌های دیگر بود.

بعد از پرسپولیسی‌ها، 18 هزار و 421 طرفدار النصر عربستان در بازی سه شنبه شب برابر السد در رده دوم بازی‌های پرتماشاگر هفته قرار گرفتند.

گامبا اوزاکا در بازی برابر ججو یونایتد کره جنوبی با 11 هزار و 398 تماشاگر در دره سوم بود و اف سی سئول مقابل ناگویا توانست 10 هزار و 927 نفر را به سکوهای ورزشگاه بکشاند.

!!! No Totti No Party

16. 4 کاربر از پست مفید Mehrd@d تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    علي پروين
    بازیکن محبوب
    علي كريمي
    اسم واقعی شما
    ساسان

BrazilPersepolisJuventus

تشکر ها
    3,531
    تشکر شده 3,686 در 634 پست

خبر تلخي كه در ميان نتايج افتضاح علي دايي در پرسپوليس گم شد

بعدازظهر 22 فروردين ورزشگاه فولادشهر اصفهان پذيراي ذوب آهن و پرسپوليس بود. يک بازي مثل همه ديدارهاي ليگ برتر که همه‌اش شبيه يکديگر است و تنها تفاوت آنها اتفاقات و حواشي است که در زمين مسابقه رقم مي خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، پرسپوليس با اينکه فصل خوبي را پشت سر نمي گذارد اما بازهم براي تماشاي بازي اين تيم نيمي از ورزشگاه فولادشهر پر شده بود. تماشاگران و علاقمندان به اين کنار هم نشسته بودند و تيم‌شان را تشويق مي کردند، يکي از آنها نصير خالدي بود که بازي ذوب آهن - پرسپوليس آخرين مسابقه فوتبالي بود که او از نزديک تماشا کرد!

نصير کارگري 21 ساله اهل لردگان بود. کارگر کارخانه ذوب آهن. علاقمند به فوتبال و پرسپوليس. نصير هم مانند خيلي از اصفهاني‌‎هاي علاقمند به پرسپوليس به ورزشگاه آمده بود تا از تيم محبوبش حمايت کنند اما حيف که او فقط 45 دقيقه تماشاگر بود و بعد از آن چشم فرو بست از فوتبال و تمام زشتي هايش.

اين جوان لردگاني که در سکوهاي منتهي به ضلع شمالي ورزشگاه فولادشهر نشسته بود بعد از گلزني اميرحسين فشنگچي دچار حمله قلبي مي شود. شرايط به گونه‌اي پيش مي رود که او کنترل خود را از دست داده و روي سکوهاي ورزشگاه مي افتد. در اين شرايط يکي از هواداران پرسپوليس که کنار نصير نشسته بود او را به بيرون از ورزشگاه مي برد.

وسط زمين غوغاست. ذوب آهن حمله مي کند، پرسپوليس دفاع. ابراهيم زاده چرا اخراج شد؟ و... . راستي از نصير چه خبر؟!

آمبولانس از ورزشگاه نصير نيمه جان را به بيمارستان مي برد. او بين زمين و آسمان است. به بيمارستان که مي رسد، انگار کار از کار گذشته. تلاش دکترها و تقلاي زنده ماندن نصير بي فايده است. او رفته است.

نصير رفت و قرباني تازه فوتبال ما شد. متاسفانه اين بار اينقدر درگير حواشي فوتبال شديم که رفتن او را نفهميديم. شايد اگر تماس شيرعلي خالدي پدر نصير با خبرنگاران نبود امروز ما همچنان در خواب مي مانديم و از وداع نصير بي خبر مي مانديم.

شيرعلي خالدي، پدر نصير در گفتگو با خبرنگار مهر، با ابراز تاسف از وقوع اين حادثه گفت: گزارش پزشکي قانوني و کلانتري فولادشهر موجود است که نشان مي دهد، نصير در ورزشگاه دچار حمله قلبي شده اما چون توسط يکي از هواداران به بيرون از ورزشگاه هدايت شده است، اين خبر رسانه اي نشده است.

او که فقط 6 ماه از ازدواج فرزندش نصير مي گذرد، گفت: در اين مدت هيچکس نه با ما تماس گرفته و نه تسليتي گفته است. نصير در کنار زمين فوتبال مرد اما هيچکدام از فوتبالي ها سراغي از او نگرفتند.

18. 3 کاربر از پست مفید kick up تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

دايي:تا زماني که افراد چسبيده به فوتبال در پرسپوليس باشند، اين تيم به جايي نمي‌رسد

علي دايي گفت: متاسفانه 90 درصد فوتبال ما را حاشيه فرا گرفته است و همه ما در حاشيه غرق شده‌ايم.

سرمربي پرسپوليس در نشست خبري پيش از بازي مقابل نفت تهران درباره آخرين شرايط تيمش پيش از اين بازي اظهار کرد: ابتدا بايد بگويم که من خيلي چيزها از حسين فرکي ياد گرفته ام و امروز که کنار او نشسته‌ام در واقع به او درس پس مي‌دهم. متاسفانه ما براي اين بازي محرومان و مصدومان زيادي داريم که اين موضوع دست و پاي ما را بسته است و با تمام قدرت نمي‌توانيم به ميدان برويم، اما به توانايي بازيکنانم ايمان دارم و تنها به کسب سه امتياز اين بازي فکر مي کنيم.
    دايي ادامه داد: تمامي بازي‌ها در هفته‌هاي پاياني ليگ مهم هستند و هر تيمي مي خواهد خود را در وضعيت بهتري قرار دهد. يک تيم براي نيافتادن تلاش مي‌کند و تيم ديگر مي خواهد خود را به نقطه بالاتري در جدول برساند.
    وي درباره تيم نفت گفت: به نظر من نفت نسبت به دور رفت خيلي بهتر شده و فردا يک بازي سخت را مقابل اين تيم خواهيم داشت، با اين حال هيچ چيز به غير از سه امتياز ما را راضي نمي‌کند.
    دايي در پاسخ به اين سوال که گفته مي‌شود باشگاه داماش گيلان براي فصل آينده با شما صحبت کرده، گفت: اين موضوع دروغ است. من تا زماني که با تيمي قرارداد دارم با هيچ تيم ديگري وارد مذاکره نمي شوم و البته عابديني هميشه نسبت به من لطف داشته، اما اين چيزي نيست که بخواهم آن را پنهان کنم. من نه با باشگاه پرسپوليس براي فصل آينده مذاکره کرده‌ام و نه با هيچ باشگاه ديگري. ضمن اين که اگر بخواهم براي تمديد قرار داد با پرسپوليس مذاکره کنم، مطمئنا شرايطم با آن شرايطي که روز اول به پرسپوليس آمدم، فرق مي‌کند، هم من خواسته‌هاي خاص خودم را دارم و هم باشگاه پرسپوليس و حاضر هم نيستم درباره شرايطم صحبت کنم، چرا که اينجا هم نشست خبري پيش از بازي با نفت است و من فقط درباره اين بازي صحبت مي‌کنم و نمي‌خواهم با اين صحبت‌ها وقت فرکي را هم بگيرم.
    سرمربي پرسپوليس درباره محروميت پرسپوليسي‌ها پس از راي کميته انضباطي هم گفت: علي دايي نمي‌تواند براي اين محروميت‌ها کاري انجام دهد، نمي دانم که باشگاه اقدامي در اين مورد انجام داده يا خير. اما اصلا حق نورمحمدي بود که اينقدر محروم شود. من از کميته داوران خواهش مي‌کنم که يک بار ديگر عملکرد داور در آن بازي را بررسي کند و ببيند چگونه سوت زده است. بازيکن حريف جلوي چشم داور نور محمدي را زده است و آن وقت داور فقط نگاه مي‌کند و هيچ کار خاصي انجام نمي دهد. محروميت آرفي نيز جاي بحث است، اما اگر آرفي را به اين دليل که پس از گل زني بازيکنان حريف را به سخره گرفته بود، محروم کرده باشند، درست است و من هم قبول دارم. اما درباره رحمان احمدي چه مي‌گوييد؟ او که درست کنار خودم بود و انواع و اقسام ناسزاها را شنيد، اما در پايان هم محروم شد.
    وي ادامه داد: اگر بازيکن ما در اول فصل 20 درصد جريمه شده باشد و امروز هم 20 درصد جريمه شود، مي‌شود 40 درصد. پس ديگر بازيکن چه پولي مي‌گيرد. من هيچ جاي دنيا چنين اتفاق‌هايي را نديدم اگر جريمه‌اي است بايد مطابق پاداش‌ها باشد. اين چيزي که با عقل و منطق جور در نمي‌آيد. متاسفانه اين موضوعات به غير از اين که به فوتبال ما ضربه بزند و ما را به حاشيه بکشاند هيچ فايده ديگري ندارد و اکثر ما در حاشيه غرق شديم، ‌الان وضعيت به گونه‌اي شده که من بايد به تنهايي جلوي همه بايستم، يا جواب کميته انضباطي را بدهم، يا جواب بازيکنان را و يا جواب اين گونه خبرها را.
    علي دايي با اشاره به وضعيت پرسپوليس در فصل‌هاي گذشته گفت: شما ببينيد در چند سال گذشته به غير از سال 86 که پرسپوليس قهرمان شد، اين تيم چه رتبه‌اي کسب کرده؟ حتي دنيزلي را هم که به قول خودتان بهترين مربي دنيا بود، آورديد اما نتيجه‌اي به دست نياورديد. مهدوي کيا مي گفت پرسپوليس واقعي آن تيمي بود که در دهه هفتاد آليماي قزاقستان را در تهران گلباران کرد. راست هم مي‌گويد در آن زمان پرسپوليس 13 ـ 14 بازيکن ملي پوش داشت. اما الان چند بازيکن ملي پوش داريم ؟ کلا دو نفر هستند که هميشه هم نمي‌توانيم از آن‌ها استفاده کنيم، بعضي موقع‌ها محمد نوري را داريم و بعضي موقع‌ها هم غلامرضا رضايي را.

دايي ادامه داد: آن زمان که من از اول فصل بازيکناني که مي خواستم را نتوانستم به پرسپوليس بياورم بايد در اين باره صحبت مي‌کرديم و الان زمانش نيست، ديگر خود من که نمي‌توانستم درون زمين بروم و بازي کنم. شما اسم اين را چه مي‌گذاريد، در همين بازي با بنيادکار وقتي بازيکن ما در دو قدمي دروازه توپ را گل نمي‌کند ديگر چه مي‌توانم بگويم. اگر آن توپ گل مي‌شد چه کسي مي توانست به ما ايراد بگيرد. اما فوتبال همين است و قشنگي‌هاي آن نيز به همين صحنه‌ها است، اصلا چرا استقلال و پرسپوليس در چند فصل گذشته اين گونه بودند. تنها بدين خاطر است که اين دو باشگاه ثبات ندارند و از وضعيت سال بعد خود مطمئن نيستند، در حالي که تيم‌هاي ديگري که اسمشان را نمي آورم به دليل داشتن ثبات شرايط بسيار خوبي دارند.
    دايي افزود: البته آن باشگاه‌ها پول کافي هم دارند. اما آن‌ها به من مي گويند که اين که ما پول داريم به کسي ربطي ندارد و درست هم مي‌گويند. حالا بعضي ها مي گويند که تيم را دايي بسته است. من با چه چيزي تيم را بستم؟ از همان اول همين بازيکنان در تيم بودند. متاسفانه خيلي از مسايل هست که نمي‌توانم آن را عنوان کنم، کسي که مي‌ترسد جايگاه خود را از دست بدهد از اين حرف ها مي‌زند. اما کسي که به اميد فرداي بهتر به جاي ديگري مي‌رود موفق است.
    چرا به فکر تيمي مانند استيل آذين نيستيد که مالکش از جيب خودش ميلياردها تومان خرج کرده و مردانگي کرده است. در حالي که بعضي از ماها دلمان نمي آيد حتي 10 هزار تومان از جيب خودمان خرج کنيم، اما هدايتي مردانگي کرده و ميلياردها تومان براي استيل آذين هزينه کرده است. بايد به جاي اين کارها کمک کنيم که استيل آذين نتيجه بگيرد نه اين که با اين صحبت‌ها هم هدايتي ، هم پرسپوليس و کلا همه مسايل را زير سوال ببريم.

ali
    only
    karimi

20. 2 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار با نفت

آخرين تمرين پرسپوليس قبل از مصاف با نفت تهران امروز برگزار شد.

به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، اين تمرين که پشت درهاي بسته برگزار شد، از ساعت 12:10 در زمين مجموعه ورزشي درفشي فر آغاز شد. تمرين امروز پس از صحبت هاي علي دايي آغاز شد. بازيکنان پس از صحبت هاي علي دايي به دويدن و گرم کردن مشغول شدند. دايي با لباس شخصي تمرينات سرخپوشان را زير نظر گرفت و صحبت هاي طولاني او با مياچ قابل توجه بود.

تيم پرسپوليس امروز با لباس هاي سفيد به تمرين پرداخت که غلامرضا رضايي غايب تمرين بود.

در ادامه، بازيکنان زير نظر مياچ به پاسکاري دو به دو پرداختند و دروازه بانان نيز با محمد علي يحيوي تمرين کردند.

بازيکنان به دو گروه تقسيم شدند، مهاجمان و هافبک ها سانتر از جناحين را زير نظر مياچ انجام دادند و گروه دوم هم با عبدي بازي آقاوسط کردند.

تيم پرسپوليس پس از برگزاري آخرين جلسه تمريني قبل از ديدار با نفت تهران، عازم هتل المپيک شد.

ali
    only
    karimi

22. 2 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

صفحه 92 از 103 نخستنخست ... 42829091929394102 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)