به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به باشگاه پـــــرسپــــــــولیـــس را فقط در این تاپیک قرار دهید.
با تشــــکر
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط AlexDelpiero : 06-18-2012 در ساعت 18:26
کریمی بیست و چهارمین کاپیتان پرسپولیس در دربی
مرجع خبری پرسپولیس : علی کریمی فردا برای نخستین بار با بازوبند کاپیتانی پرسپولیس در دربی به میدان خواهد رفت.
کریمی که هفتمین دربی خود را تجربه می کند در بازی فردا اولین کاپیتانی خود را در دربی تجربه خواهد کرد. جادوگر بیست و چهارمین کاپیتان تاریخ پرسپولیس در دربی است. در 70 بازی قبلی 23 بازیکن افتخار کاپیتانی پرسپولیس را داشته اند.
همایون بهزادی و کریم باقری با 8 کاپیتانی در این زمینه رکورددار است. هر دو بازیکن نیز از دنیای فوتبال خداحافظی کرده اند و بعید است به این زودی رکورد آن ها جابجا شود. علی کریمی تا کنون 6 دربی را تجربه کرده که حاصل آن دو برد، سه تساوی و یک شکست بوده است.
کارنامه آقای پر ادعا مقابل پرسپولیس : 4 بار باخته ، سه بار پیروز شده
مرجع خبری پرسپولیس : علی فتح الله زاده سرپرست موقت باشگاه استقلال برای شانزدهمین بار دربی را تجربه می کند و از این حیث در میان مدیران بعد از انقلاب پیشتاز است.
فتح الله زاده در دوره اول مدیریت خود 11 دربی را با استقلال تجربه کرد. اولین دربی او همان بازی بود که در تیرماه 76 با پیروزی سه بر صفر پرسپولیس همراه شد. در دوره اول مدیریت فتح الله زاده در 11 دربی 4 بار شکست خود و فقط یکبار پیروز شد.
این اتفاق در لیگ 79 با پیروزی 1 بر صفر استقلال رقم خورد. در دوره دوم مدیریت فتح الله زاده دربی های فصل 86 با تساوی یک - یک خاتمه یافت و دربی رفت و برگشت سال 89 با پیروزی آبی ها همراه بود.
بدین ترتیب او در 15 دربی فقط سه بار پیروز شد و 4 بار طعم شکست را چشیده است.
پرسپولیسی ها اگر کل بزنند چطور خوشحالی می کنند؟
مرجع خبری پرسپولیس : در فاصله یک روز مانده به دربی هفتاد و یکم بد ندیدیم شادی بعد از گل های احتمالی هر کدام از بازیکنان پرسپولیس را بررسی کنیم:
1_ علیرضا حقیقی: خدا را چه دیدید، شاید شرایط بازی طوری شد که در دقیقه آخر بازی جلو کشید و با قد و قامت رعنا دروازه رحمتی را گشود. حقیقی احتمالا بعد از گل بین سکوها خواهد رفت و تمام 100 هزار نفر هوادار را بغل می کند!
2_ میثاق معمارزاده: شاید باید منتظر یک دراف بلند از میثاق باشیم تا توپ جلوی رحمتی به زمین برخورد کند و برود دقیقا قعر دروازه آبی ها! معمارزاده بعد از این گل به سمت رحمتی خواهد دوید تا رقیبش از شدت ناراحتی بلایی بر سر خودش نیاورد!
3_ حمیدرضا علی عسگری: معمولا وقتی گل می زند پیراهنش را بالا می زند و یک نوشته را به دوربین های تلویزیونی نشان می دهد، شاید هم سمت نیمکت بدود و شادی اش را با استیلی تقسیم کند.
4_ محمد نصرتی: مهمترین گل زندگی اش گل صعود به جام جهانی بود. نصرتی بعد از آن گل با چشمان بسته فقط دوید و مشت هایش را نشان داد! با توجه به شرایطی که برای نصرتی و استقلال پیش از شروع فصل اتفاق افتاد، اگر مدافع پرسپولیس در این مسابقه موفق به گلزنی شود همین شادی را انجام خواهد داد.
5_ علیرضا نورمحمدی: بعد از هر گل 10 متری را می دوم و بعد دیگران را بغل می کند! اگر به استقلال گل بزند احتمالا بیشتر از 10 متر خواهد دوید!
6_ ابراهیم شکوری: تا به حال کسی گل زنی شکوری را با پیراهن پرسپولیس ندیده اما به نظر می رسد اگر گل بزند از شدت خوشحالی یک دور کامل دو پیست تارتان آزادی بدود.
7_ شیث رضایی: سابقه گل زدن در دربی را دارد. معمولا وقتی گل می زند دست راستش را بالا می گیرد و انگشت 59 (انگشت اشاره!) را از انگشتان مشت شده اش جدا می کند! احتمالا در صورت گلزنی در دربی برنامه خاصی برای فرهاد مجیدی خواهد داشت!
8_ مازیار زارع: آنقدر متین و سنگین است که اگر گل 40 متری هم بزند بعید است عکس العمل خاصی از مازیار قایقران شاهد باشیم!
9_ حسین بادامکی: خودش می گوید اگر گل بزند انقدر می دوم و فریاد می کشد تا از هوش برود! پرسپولیسی ها باید در صورت گلزنی حسین مراقب سلامتی هافبک مشهدی هم باشند!
10_ محمد نوری: اگشت اشاره اش را بالا می گیرد و می دود!
11_ غلامرضا رضایی: انگشت اشاره اش را به سمتی نامشخص نشانه می گیرد و می دود!
12_ امیرحسین فشنگچی: همیشه می دود و می خندد! اگر در دربی گلزنی کند احتمالا از خنده روده بر می شود! خودش می گوید برای دربی یک شادی مخصوص طراحی کرده!
13_ سامان آقازمانی: آنقدر که استیلی به بازی او اعتقاد دارد به نظر می رسد سامان شادی اش را با مربی محبوبش تقسیم کند!
14_ علی کریمی: دستش را بالا می گیرد و با لبخندی ملیح شروع به دویدن می کند. از جادوگر تقاضا می کنم این بار که یک گل زیبا به آبی ها زد کمی خونسردی اش را کنار بگذارد!
15_ هادی نوروزی: خودش می گوید اگر گل بزند 20 تا پشتک خواهد زد. البته اگر 19 تا هم بزند هواداران از او قبول می کنند.
16_ وحید هاشمیان: همان شادی مخصوص خودش که بعد از گل های حساس بوندس لیگایی هم تغییرش نداد.
17_ مجتبی شیری: انقدر خجالتی است که احتمالا بعد از گلزنی در دربی سرخ می شود!
18_ جواد کاظمیان: از ما گفتن، جواد می خواهد همه را غافلگیر کند...
جادوگر بهترين بازيكن پرسپوليس در هفته 6 ليگ برتر
مرجع خبري پرسپوليس: علي كريمي هافبك سرخپوشان از ديد بازديد كنندگان مرجع خبري بهترين بازيكن هفته 6 پرسپوليس انتخاب شد.
به گزارش مرجع خبري پرسپوليس؛ در نظرسنجي هفتگي انتخاب بهترين بازيكن ميدان پرسپوليس، علي كريمي كاپيتان پرسپوليس با اقتدار به عنوان بهترين بازيكن ديدار ذوب آهن اصفهان و پرسپوليس انتخاب شد.
در اين نظرسنجي كه نزديك به 7617 نفر شركت كرده بودند كاپيتان پرسپوليس با 5861 راي و 76.9 درصد آرا به عنوان برترين بازيكن پرسپوليس از ديد هواداران انتخاب شد. علي كريمي در اين ديدار گل اول پرسپوليس را وارد دروازه ذوب اهن كرد و توانست موقعيت هاي بي شماري را براي تيمش خلق كند كه با بدشانسي يكي پس از ديگري از دست رفتند. در اين نظرسنجي هفتگي پس از كريمي، عليرضا نورمحمدي با كسب 513 راي و 6.7 درصد آرا در رده دوم و حسين بادامكي با 370 راي و 4.9 درصد آرا در رده سوم قرار گرفت. نورمحمدي زننده گل دوم سرخپوشان بود و حسين بادامكي نقش پاسور را نيز روي اين گل داشت.
گفتني است كريمي به غير از هفته پنجم كه به دليل غيب در تركيب سرخپوشان قرار نداشت ديگر هفته ها به عنوان برترين بازيكن ميدان انتخاب شده است.
اما در اين نظرسنجي هفتگي بدترين بازيكنان پرسپوليس نيز با كسب كمتري آرا مشخص مي شوند كه اين هفته ابراهيم شكوري مدافع چپ سرخپوشان همانند هفته گذاشته ضعيف ترين بازيكن پرسپوليس از ديد هواداران انتخاب شد وي با كسب 23 راي و 0.3 درصد ، سامان آقا زماني و محمد نصرتي به ترتيب با كسب41 ؛ 35 راي و 0.5 درصد ديگر بازيكنان ضعيف سرخپوشان در مقابل ذوب آهن اصفهان بودند.
فردوسی پور vs میرزایی : کدام یک دربی را گزارش می کند؟
مرجع خبری پرسپولیس : آنطور که از راهروهای صدا و سیما به گوش می رسد گزارشگر دربی هفتاد و یکم قطعا از بین عادل فردوسی پور و مزدک میرزایی انتخاب خواهد شد.
مسئولان برنامه فوتبال برتر هنوز به جمع بندی نهایی برای گزارش دربی از میان عادل فردوسی پور و مزدک میرزایی نرسیدند. گروهی اعتقاد دارند گزارشگر این مسابقه نباید تکراری باشد که بر این اساس شانس فردوسی پور برای گزارش دربی کم می شود.
عده ای هم اعتقاد دارند برای گزارش این بازی خاص نباید ترتیب و توالی را در نظر گرفت و اگر فردوسی پور از میرزایی بهتر است باید دربی را گزارش کند. به نظر می رسد پیمان یوسفی در استودیو فوتبال برتر میزبان بینندگان تلویزیونی خواهد بود اما در خصوص کارشناس داوری و ورزشی هنوز خبری در دست نیست.
احتمال نمونه گیری خون در دربی هفتادویکم بسیار بالاست
مرجع خبري پرسپوليس: رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال اعلام کرد، احتمال اینکه در هفتادویکمین دربی شهر تهران نمونه گیری کنترل دوپینگ انجام شود بیش از سایر دیدارهای هفته هفتم لیگ برتر است.
احمد هاشمیان در خصوص تمهیدات زیرکمیته مبارزه با دوپینگ فدراسیون فوتبال برای هفتادویکمین دیدار تیمهای پرسپولیس و استقلال گفت: دربی تهران با توجه به حساسیت ویژهای که دارد، مدنظر کنترل دوپینگ بوده و شانس اینکه در این مسابقه نمونه گیری کنترل دوپینگ انجام شود بیش از سایر دیدارهای هفته هفتم است.
رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال که با سایت رسمی این فدراسیون گفتگو می کرد، افزود: در صورتی که مسابقه پرسپولیس - استقلال در فهرست برنامههای هفتگی لیگ برتر قرار داشته باشد، شانس نمونه گیری خون نیز در آن بالاست. در این رابطه افسران کنترل دوپینگ با آموزش و تجهیزات کامل برای نمونه گیری خون نیز تجهیز شدهاند.
وی در خاتمه تصریح کرد: بازیکنان حاضر در دو باشگاه بزرگ استقلال و پرسپولیس در طول سالهای گذشته ثابت کردهاند که الگوی رفتاری در امر مبارزه با دوپینگ بوده و در عمل آن را به اثبات رساندهاند.
محرمی: اگر مرا راه بدهند، فردا به ورزشگاه آزادی می روم.
مرجع خبری پرسپولیس : مدافع چپ افسانه ای باشگاه پرسپولیس می گوید اگر مسئولان ورزشگاه آزادی اجازه بدهند برای تماشای دربی به استادیوم می رود.
مجتبی محرمی در خصوص حضور در تمرینات پرسپولیس گفت: به همراه علی آقا، مهرداد میناوند ، پنجعلی و ... به تمرین پرسپولیس رفتیم تا بچه ها بدانند در کنارشان هستیم. متاسفانه این روزها نقل قول هایی از سوی من مطرح می شود که نمی دانم منبع آن کجاست.
محرمی ادامه داد: من می گویم «ف» بجای اینکه بنویسند فرحزاد، می نویسند فریدون! من کی گفتم حمید استیلی پرسپولیسی نیست؟ من کی گفتم خیابانی را در خیابان ببینم کتکش می زنم؟
بازیکن سابق پرسپولیس در خصوص حضور در تمرین پرسپولیس با پیراهن علی کریمی گفت: من پیراهن علی کریمی را به خاطر رفاقتی که با هم داریم پوشیدم، چون بهترین است، با معرفت است، به خاطر کارهای خیر که می کند و کسی از آن با خبر نمی شود چون اهل خودنمایی نیست. کریمی هم وقتی مرا دید متواضعانه گفت من پیراهن شماره 8 را به خاطر شما می پوشم.
محرمی در پایان گفت: دیروز که می خواستم بروم سر تمرین مسئول حراست ورزشگاه آزادی مانعم شد ، گفت چرا با خودت عکاس آوردی؟ گفتم من پرسپولیسی هستم به خاطر تیمم آمدم. انگار جنایت کردم که نمی گذارند به آزادی بروم. اگر اجازه بدهند فردا بازی را از نزدیک تماشا می کنیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
آخرین خبرها از اردوی پرسپولیس: استیلی همه را غافلگیر می کند.
مرجع خبری پرسپولیس : جلسه ویژه کادرفنی برای مشخص شدن ترکیب تیم در دربی 71 برگزار می شود.
* رالف زومدیک مربی آلمانی پرسپولیس که به نظر می رسد از تجربه دربی تهران بسیار هیجان زده است با ژست های پیروزمندانه برای هوادران قصد تهییج آن ها را دارد. مربی آلمانی طی روزهای گذشته این هیجان را به حمید استیلی هم انتقال داده است.
* جلسه ویژه کادرفنی برای تعیین ترکیب پرسپولیس در بازی فردا برگزار می شود. شنیده می شود در این جلسه حمید استیلی قصد دارد با یک ترکیب غیر منتظره اندیشه های تاکتیکی پرویز مظلومی را نقش بر آب کند.
* سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در جریان آخرین تمرین این تیم به مدافعین تیمش تذکر جدی داد. استیلی از مدافعین پرسپولیس خواست مطابق تمرینات اخیر وظایف خود را در زمین بازی انجام دهند.
* در آستانه دربی پایتخت گمالوویچ از وضعیت بدنی سرخپوشان ابراز رضایت کرده است.
* سعید عزیزیان در جریان تمرینات اخیر پرسپولیس برای میثاق معمارزاده آیتم های ویژه شروع مجدد و شوتزنی را طراحی کرده بود.
* آخرین جلسه آنالیز سرخپوشان پیش از دربی پایتخت امشب با حضور اعضای کادرفنی در اردوی این تیم برگزار خواهد شد.
* اعلام اسامی جدید نفرات تیم ملی پس از دربی پایتخت انگیزه سرخپوشان را برای حضوری متفاوت در این مسابقه دو چندان کرده است.
* حمید استیلی و عاشوری به بازیکنان پرسپولیس اکیدا توصیه کردند اسیر جنگ روانی آبی ها در بازی نشوند. ظاهرا استیلی برنامه ویژه برای به ثمر رساندن گل اول بازی دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حاشیه های دربی 71 _1 / بيش از 800 نفر در مقابل ورزشگاه آزادي حضور پيدا كردند.
مرجع خبری پرسپولیس : بیش از 800 هوادار از سراسر ایران مقابل ورزشگاه آزادی حضور پیدا کردند.
دربی هفتاد و یکم بین دو تیم استقلال و پرسپولیس ساعت 18:30 روز جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار میشود. از همین رو جمعی از هواداران این دو تیم که بیش از 800 نفر بودند، مانند سالهای قبل، از ساعت 17 بعداز ظهر دیروز مقابل درب مجموعه ورزشی آزادی حاضر شدند و با پرچمهای قرمز و آبی به تشویق تیم خود پرداختند.
هواداران دو تیم از سوی مسئولان شهرداری تهران و نیروی انتظامی در مقابل درب غربی ساماندهی شدند.
گفتنی است به تعداد هواداران دو تیم هر لحظه اضافه میشود.
ممدوتال و اولادی از ليست 18 نفره پرسپوليس خط خوردند.
مرجع خبری پرسپولیس : نام مامادوتال و مهرداد اولادی از فهرست 18 نفره پرسپولیس برای دربی حذف شد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس؛ کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس با تصیمم حمید استیلی سرمربی این تیم، نام مهرداد اولادی و محمد منصوری به دلیل مصدومیت از لیست این تیم خط خورد.
اما سومین نفری که امشب با تصمیم کادر فنی از لیست پرسپولیس خط خورد ممدوتال مدافع بورکینافاسویی پرسپولیس است.
این بازیکن به دلیل اینکه تیم ملی کشورش را همراهی می کرد مدتی در تمرین پرسپولیس حضور نداشت به همین دلیل استیلی جایی برای این بازیکن در لیست 18 نفره خود برای دربی هفتاد و یک نگذاشت.
با این تصمیم استیلی نام محمد منصوری، اولادی و ممدوتال برای دیدار مقابل استقلال از لیست 18 نفره پرسپولیس کنار گذاشته شد.
در حال حاضر 30 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 30 مهمان ها)