Design & Developed BY Patira

صفحه 91 از 131 نخستنخست ... 41818990919293101 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 901 تا 910 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه عمران زاده

عمران زاده: هم پول توجيبى داشتيم، هم امكانات اختصاصى

حنيف عمران زاده مدافع تيم فوتبال استقلال تهران خيلى دوست داشت همراه تيم ملى در جام ملتهاى آسيا حضور داشت و در موفقيت هاى ملى پوشان سهيم مى شد. وى در گفتگو با ايپنا اظهارداشت: از اينكه كنار تيم ملى نيستم بسيار ناراحتم. من يكسال در اردوهاى تيم ملى حضور داشتم و برايم سخت است كه الان در جام ملتهاى آسيا حاضر نباشم.او ادامه داد: با اينكه در تيم ملى نيستم اما از اينكه تيم كشورمان نتايج خوبى گرفته خوشحالم. اميدوارم تيم ملى با قاطعيت صعود كند تا روى عرب ها را كم كنيم. آنها در سالهاى اخير براى فوتبال ايران دردسرساز بوده اند و فكر كرده اند خبرى است. به همين دليل بايد امارات را ببريم تا روى عرب ها كم شود.عمران زاده درباره شرايط اردوى استقلال در تركيه گفت: شرايط اردوى ما ايده آل بود. در بهترين هتل اقامت داشتيم و امكاناتى هم كه در اختيارمان قرار گرفت فوق العاده بود. شنيدم در تهران شايعاتى درباره اردوهاى استقلال به راه افتاده اما بايد بگويم هم پول توجيبى داشتيم و هم امكانات اختصاصى. مثلا وقتى استقلال براى استفاده از سوناى هتل مى رفت سونا به صورت اختصاصى در اختيار تيم ما بود.وى افزود: تيم ما هيچ حاشيه اى در تركيه نداشت. اتفاقا خيلى اردوى خوبى بود و براى بازيكنان كه در ابتداى فصل بدنسازى نكرده بودند مفيد بود. اميدوارم در تهران هم تمرينات خوبى داشته باشيم و با انجام چند بازى دوستانه به هماهنگى لازم برسيم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه پورحیدری

پورحيدرى: اردوى استقلال به هيچ وجه حاشيه اى نداشت

منصور پورحيدرى سرپرست تيم استقلال از شايعاتى كه در خصوص حاشيه هاى اردوى اين تيم در كشور تركيه مطرح مى شود بسيار دلخور و عصبانى است. وى گفت: شرايط تيم در اردوى تركيه بسيار ايده آل بود ما در مكانى آرام و بى سروصدا كه چند تيم مطرح اروپايى نيز همراه ما حضور داشتند، كار كرديم و هيچ مشكل حاشيه اى براى ما ايجاد نشد.وى افزود: حرف و صحبتهايى كه در مورد حاشيه استقلال در اردو مطرح بود به هيچ وجه قابل قبول نيست، زيرا ما هيچ وقت در يك اردوى كاملاً ورزشى مثل اين اردو حضور نداشتيم. پورحيدرى تصريح كرد: در خصوص شرايط پرسپوليس حرف و حديث بسيارى مطرح مى شود اما ما به آن توجهى نداريم شايد اردوى پرسپوليس به دليل حضور در شهر آنتاليا با مشكلاتى رو به رو شده اما ما بدليل حضور در يك كمپ كاملا ورزشى با هيچ مسئله اى روبرو نشديم كه برايمان ايجاد مشكل كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سید صالحی

سيدصالحى: دوست نداشتم ميداودى مصدوم شود تا بازى كنم

سيدمهدى سيدصالحى مهاجم تيم فوتبال استقلال كه بعد از ۸ ماه مصدوميت در اردوى تركيه براى اين تيم به ميدان رفت تيمش را مدعى كسب قهرمانى در ليگ برتر مى داند. وى اظهارداشت: خوشحالم كه بعد از ۸ ماه توانستم براى استقلال به ميدان بروم. دورى از فوتبال برايم آزاردهنده بود و با انگيزه زياد منتظر شروع بازيهاى ليگ برتر هستم.او درباره اردوى استقلال در تركيه گفت: اردوى خوبى داشتيم. صبح و بعدازظهر تمرين مى كرديم و خوشبختانه مشكل خاصى پيش نيامد و همه صحيح و سالم به تهران برگشتند.سيدصالحى درباره ميزان آمادگى خود گفت: با گلى كه در بازى مقابل گتسوى قزاقستان زدم آمادگى خودم را نشان دادم. منتظر اعتماد كادر فنى هستم تا دوباره به تركيب استقلال برگردم. تلاشم اين است كه هر روز بهتر از روز قبل شوم تا بتوانم به استقلال كمك كنم.وى با اشاره به مصدوميت ميلاد ميداودى اظهار داشت: هيچ وقت دوست نداشتم هم پستى من مصدوم شود تا در تركيب اصلى قرار بگيرم. خودم در اوج فوتبالم در استقلال مصدوم شدم و شرايط ميلاد را درك مى كنم. من هرگز از تمرين كردن در شرايط سخت نمى ترسم و حالا هم مى خواهم به خاطر شايستگيهاى خودم در تركيب اصلى قرار بگيرم.سيدصالحى در پايان ادامه داد: استقلال در نيم فصل دوم هم مدعى كسب قهرمانى است و بازيكنان با انگيزه بالا در انتظار شروع نيم فصل دوم هستند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه حجازی

دور بعد با استراليا بازى كنيم، بهتر است

حجازى: فقط غيرت بازيكنان مى تواند باعث قهرمانى ايران شود

ناصر حجازى دروازه بان سابق تيم ملى ترجيح مى دهد كه در دور بعدى جام ملتهاى آسيا شاگردان افشين قطبى به مصاف استراليا بروند چرا كه از نظر اسطوره استقلالى ها اين تيم كند است و مهاجمان سرعتى ما مى توانند از سد مدافعان كند استراليا بگذرند و اين تيم را شكست داده و به جمع ۴ تيم پايانى مسابقات برسند.

• طبق پيش بينى شما كه گفته بوديد كره شمالى را راحت مى بريم، اين تيم را شكست داديم. در مورد اين ديدار صحبت مى كنيد؟

- البته راحت كه نبرديم اما برديم. الان ۳۵ سال است كه به كره شمالى نباخته ايم و اين تيم هميشه از ما مى ترسد و مقابل كره شمالى خيالتان راحت باشد كه نمى بازيم اما بازى هاى مشكل ما تازه شروع مى شود. ما مقابل كره جنوبى و ژاپن مشكل داريم چون مثل آنها فوتبال تاكتيكى بازى نمى كنيم.
    ما با عراق هم جنگ را برديم و يك بازى بزن بزن را برديم اما فوتبال بازى نكرديم. در واقع ما مقابل عراق جنگ را برديم چون با آنها جنگ هم داشتيم و يك ملت خوشحال شدند چون دوست داشتند عراق را ببريم. در بازى مقابل كره شمالى نسبت به عراق تاكتيكى تر بوديم، درست است كه كره شمالى فرصت داشت تا نبازد اما بايد اين برد را به بچه هاى تيم ملى تبريك بگوييم. مهم دور حذفى است كه جاى جبران ندارد و كوچك ترين اشتباه باعث حذف ما خواهد شد. قطبى حتماً با بچه ها صحبت مى كند و نكات لازم را مى گويد. بازيكنان با تجربه تيم هم نقش مهمى در اين راه دارند.

• در دور بعدى با استراليا بازى كنيم بهتر است يا كره جنوبى؟

- استراليا بهتر است چون كره جنوبى با تمام نفرات و قدرتش آمده و واقعاً براى قهرمانى مى جنگد و فوتبال خيلى خوبى هم بازى مى كند. بازيكنان كره جنوبى در دفاع و حمله مثل ببر هستند اما استراليا تيم كندى است و به احتمال بسيار زياد در دور بعد به استراليا مى خوريم.

• يعنى مقابل استراليا مشكل نداريم؟

- مشكل كه داريم چون استراليا يك تيم اروپايى است و بازيكنان خوب و باتجربه اى دارد و نبايد آنها را يك تيم آسيايى دانست اما در خط دفاع كند هستند و ما در خط حمله بازيكن سرعتى داريم.

• ويژگى اين جام به نظر شما چه بوده؟

- همينكه در يك كشور از غرب آسيا برگزار شد، شگفتى است. به نظر من يكى از بهترى دوره ها بود چون در بهترين استاديوم ها مسابقات برگزار شد و كيفيت فيلمبردارى هم عالى بود و امكانات بسيار پيشرفته اى دارند و مثل جام جهانى آفريقاى جنوبى خوب برگزار كردند.

• شگفتى اين جام چه بوده؟

- عربستان بود كه حذف شد و هيچ كسى هم فكر نمى كرد چنين اتفاقى بيفتد.

• ايران توانايى قهرمانى در اين مسابقات را دارد؟

- خدا كند كه قهرمان شويم اما اين كار فقط به غيرت بچه ها بستگى دارد كه مثل بازى با عراق ۹ دقيقه بجنگند و بدوند چون با كرهاى تاكتيكى و تكنيكى با كره جنوبى و ژاپن نمى توانيم مقابله كنيم و فقط يك اتفاق مى تواند باعث موفقيت ما شود كه اتفاق هم در فوتبال مى افتد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فتح اله زاده

استقلال واقعى نيم فصل دوم رونمايى مى شود

فتح الله زاده: يك سهميه از استقلال براى موفقيت تيم ملى كافى است

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال شرايط تيمش در اردوى تركيه را مورد بررسى قرار داد و پس از راضى كردن هوار محمد براى حضوردراستقلال به تهران بازگشت تا امور مربوط به تيم را در باشگاه دنبال كند. وى گفت: شرايط تيم عالى است و ما اميدواريم كه استقلال واقعى را در مسابقات نيم فصل دوم بينيم از ابتداى فصل نيز عنوان شد كه با شرايط خاص جمع آورى اين تيم، بازيكنان و مربيان به زمان نياز دارند و هم اكنون بايد منتظر رونمايى تيم مورد نظر باشيم.او افزود: مربيان و بازيكنان تمام تلاش خود را به كار مى گيرند تا ناكامى هاى قبل را جبران كنند بايد به مجموعه اطمينان كرد تا با آرامش كار خود را انجام دهند.فتح الله زاده تصريح كرد: تيم ملى در مقابل عراق و كره شمالى بسيار عالى نتيجه گرفت، پيش از اتمام مرحله مقدماتى به مرحله بعدى صعود كرديم. ايمان مبعلى در پيروزى ايران مقابل عراق بسيار تاثير داشت و با اينكه تيم ملى تنها يك نماينده از استقلال همراه خود دارد اما بايد گفت همين يك نماينده براى تيم ملى كافى است تا آنها از آمادگى بازيكنان استقلال نهايت استفاده را ببرند و بازى هاى خود را با پيروزى پشت سر بگذارند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه روشن

روشن: كار انصارى فرد معركه بود، خوشحالم كه ركوردم را شكست

كريم انصارى فرد مهاجم تيم ملى با گلى كه مقابل كره شمالى به ثمر رساند توانست جوان ترين گلزن تاريخ ايران در جام ملت هاى آسيا شود و ركورد حسن روشن را بشكند. روشن كه در سال ۱۹۷۶ به عنوان جوان ترين گلزن ايران در جام ملت ها معرفى شد در مورد شكسته شدن ركوردش توسط كريم انصارى فرد گفت: اولاً كه من خبر نداشتم كه خودم ركوردار هستم، دوماً حالا كه انصارى فرد ركورد من را شكسته است خيلى خوشحالم و آدم بخيلى نيستم.» او ادامه داد: انصارى فرد با ظرافت و هنر خاصى آن توپ را تبديل به گل كرد و نشان داد كه واقعا معركه است. او در آن صحنه فوق العاده به توپ ضربه زد و اميدوارم روز به روز بهتر شود. روشن در پاسخ به اين سوال كه آيا براى قرارگرفتن در نوك خط حمله انصارى فرد گزينه مناسب ترى است يا محمد غلامى خاطرنشان كرد: اول بايد بگويم كه من ديگر بازى هاى فوتبال ايران را نمى بينم. البته بازى هاى ملى را مى بينم ولى ديگر بازى هاى باشگاهى و حتى بازى هاى استقلال را هم نمى بينم كه بخواهم در مورد وضعيت بازيكنان صحبت كنم. در مورد سوال شما هم بايد بگويم كه مهاجمان تيم ملى هنوز كامل نيستند و بايد با آنها اهميت زيادى بدهيم تا جزو بهترين ها شوند. او در پاسخ به اين سوال كه آيا تيم ملى شانس قهرمانى در اين رقابت ها را دارد گفت: انشاالله كه اين شانس را داشته باشيم. البته بايد قبول كرد كه تيم ملى فوتبال بازى نمى كند و تاكتيك خاصى ندارد و بايد گفت كه صد رحمت به سيستم على اصغرى قديم. البته بازيكنان تيم ملى زحمت مى كشند اما ضعف هاى زيادى داريم. خط دفاعى ما خيلى راحت باز مى شود و اين تأسف آور است كه آنقدر از توپ هاى بلند استفاده مى كنيم كه هافبك ها از جريان بازى خارج مى شوند. با اين حال براى تيم ملى، سرمربى و بازيكنانش آرزوى موفقيت دارم و اميدوارم ايران قهرمان شود. هر چند كه اگر قهرمان شويم نبايد به خواب فروبرويم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه روانخواه

روانخواه: هواداران، استقلالي موفق‌تر از نيم فصل اول خواهند ديد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، اميدرضا روانخواه در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال استقلال گفت: با توجه به مصدوميتي كه داشتم در اين تعطيلات توانستم به شرايط خوب بدني برسم و تمرينات خوبي را انجام دادم. اميدوارم در ادامه فصل بتوانم نسبت به نيم فصل اول بازي‌هاي بيشتري انجام دهم و بتوانم مهره‌اي مثمر ثمر براي استقلال باشم.
    روانخواه در ادامه از تمرينات سخت و سنگين در تركيه گفت و اظهار داشت: واقعا در اين مدت هيچگاه به اين شكل سنگين تمرين نكرده بوديم و در اين اردو توانستيم با تمرينات پرفشار بدنسازي كه مربيان در نظر گرفته بودند بتوانيم بدن‌هاي خود را به فرم مناسبي برسانيم.
    هافبك تهاجمي استقلال در پايان در خصوص ادامه فصل گفت: در اين تعطيلات تمرينات خوبي را پشت سر خواهيم گذاشت و روز به روز به شرايط ايده‌آل نزديك مي‌شويم و با توجه به اينكه در دو بازي آخرمان در ليگ نتيجه خوبي نگرفتيم با شروع مسابقات بهترين‌ بازي‌ها را انجام مي‌دهيم و ديگر فرصتي براي از دست دادن امتيازات نخواهيم داشت و هواداران استقلالي موفق‌تر از نيم فصل اول خواهند ديد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه مبعلی

گپي با ايمان مبعلي در كنار زمين

آنفلونزاي خوكي نگرفتم

استقلالي‌ها را رو سفيد مي‌كنم

وقتي بخواهيم ملي‌پوشان ايراني را در دوحه پيدا كنيم كار چندان سختي نداريم، در بزرگ‌ترين، مهم‌ترين تورنمنت فوتبال قاره كهن تعداد زيادي نماينده رسانه‌اي داريم كه اين دوستان در سريع‌ترين زمان ممكن مي‌توانند زمينه گفتگوي تلفني را فراهم كنند. ديروز ايمان مبعلي را پيدا كرديم، از تهران تلفن همراه خبرنگارمان را گرفتيم و او گوشي را به ايمان داد، معلوم بود تازه‌ تمرين آخر تيم‌ ملي براي ديدار با امارات تمام شده است و او كمي خسته است. اين خستگي مانع نشد مبعلي حرف نزند، از صدايش معلوم بود دنيايي انرژي دارد، معلوم بود ديگر بيمار نيست و مي‌تواند باز هم برابر امارات ستاره بي‌چون و چراي تيم ملي باشد.
    به ايمان گفتيم در ايران شايعه شده است آنفلونزا گرفته‌اي،‌ او خنديد و گفت: خوكي نيست،‌سرما خورده بودم،‌خيلي شديد اما الان خوب شده‌ام و سالم سالم هستم نگران نباشيد.
    ادامه داديم: نبض خط هافبك تيم ملي دست توست،‌ايمان جواب داد: نه،‌اصلا اينطور نيست، ما يك تيم هستيم، مجموعه‌اي هافبك كه همه‌مان هدفي مشترك داريم و آن چيزي جز سربلندي ايران نيست،‌اينكه يكي بالاتر، بهتر از بقيقه باشد را قبول ندارم، فوتبال ورزشي گروهي است اگر يكدست نباشيم نمي‌توانيم موفق شويم
    مي‌پرسيم گل به عراق تو را به عرش برد، درست است؟ در جواب شنيديم بي‌نهايت خوشحال شدم.بيشتر به خاطر پيروزي تيم ملي نه اينكه من گل زده باشم، بازي با عراق اهميت زيادي برايمان داشت. تمام ايران به عراق حساسيت دارند و فقط پيروزي راضي‌كننده است، بچه‌ها با تمام وجود بازي مي‌‌كردند. نوعي تلاش چند برابر بود. گل خورديم نااميد نشديم،‌تساوي در همان نيمه اول خيلي كمك كرد براي برد. وقتي در دقيقه 82 پشت ضربه ايستگاهي رسيدم مطمئن بودم گل مي‌شود. توپ به تور چسبيد گريه‌ام گرفت، گريه خوشحالي...
    از ايمان در مورد اينكه تنها استقلالي تيم ملي است سوال مي‌كنم؟ واقعيت اين است كه به جز من بسياري از بازيكنان استقلال مي‌توانستند ملي‌پوش باشند، بازيكنان بزرگي در تيم داريم كه ملي‌پوش بوده‌اند و بازي‌هاي بزرگي را تجربه كردند،‌من نماينده تمامي استقلالي‌ها هستم و مي‌خواهم آنها را رو سفيد كنم، اگر در تركيب تيم ملي خوب باشم و بدرخشم مي‌گويند بازيكن استقلال در تيم ملي مهره‌اي مثمر ثمر بود.
    بازي با امارات براي ايران تشريفاتي است، اين مسابقه را چگوني مي‌بيني؟ اگرچه اين بازي برايمان تشريفاتي است و از قبل صعودمان به عنوان تيم اول حتمي شده است اما براي تيمي كه مي‌خواهد قهرمان شود فرقي نمي‌كند چه تيمي روبرويش است بايد قهرمان شويم آن هم با قدرت و اين يعني با بردن امارات با 9 امتياز راهي مرحله يك چهارم شويم. اين را هم مطمئن باشيد پيروزي ديگري در كارنامه‌مان ثبت مي‌شود، امارات نمي‌تواند جلوي انگيزه‌مان را بگيرد.
    و ايمان بايد سوار اتوبوس مي‌شد تا از محل تمرين راهي هتل شود،‌ براي همين آخرين پرسشمان دوباره حريف بعدي‌مان بود، تا فينال همه رقيبان ريز و درشت را از پيش رو برمي‌داريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal برهانى: كمپ استقلال كاملاً ورزشى بود

برهانى: كمپ استقلال كاملاً ورزشى بود

آرش برهانى مهاجم تيم فوتبال استقلال معتقد است با شروع بازيهاى ليگ هواداران تيم متفاوتى را خواهند ديد و از نتايج كسب شده راضى خواهند بود.
    وى گفت: اوضاع خوبى را در تركيه تجربه كرديم و معتقدم به آمادگى مطلوب رسيده ايم. با تمرينات سنگينى كه پشت سر گذاشته ايم حالا براى ادامه رقابتها از هر نظر آماده هستيم.او افزود: اردوى وحشتناكى در آنتاليا داشتيم و بازيكنان آنقدر خسته مى شدند كه پس از تمرين فقط مى خوابيدند تا براى ادامه تمرينات آماده شوند.مهاجم استقلال در مورد شايعات مطرح شده پيرو اردوى تركيه تصريح كرد: نمى دانم اين شايعات از كجا ايجاد شد. به جز استقلال ۷ تيم از كشورهاى ديگر هم در كمپ ما حضور داشتند و بايد بگويم كه محل اردوى ما كاملا ورزشى بود، نه تفريحى و افراد غير ورزشى در آن حضور نداشتند.برهانى ادامه داد: مدتهاست كه عده اى قصد دارند براى ما حاشيه سازى كنند اما ما به اين مسائل توجهى نداريم و با قدرت كارمان را ادامه خواهيم داد.مهاجم آبى ها پيرو صحبتهاى قلعه نويى در فرودگاه افزود: من رابطه بسيار مناسبى با قلعه نويى دارم و وقتى در فرودگاه او را ديدم به سمتش رفتم و او نيز با صحبتهاى خود روحيه خوبى به من داد.وى در مورد مصدوميت خود تصريح كرد: فشار تمرينات باعث شد از ناحيه پشت زانو دچار مصدوميت شوم اما بعيد مى دانم كه اين آسيب ديدگى مشكلى براى من ايجاد كند.برهانى در خاتمه پيرو بازيهاى تيم ملى در رقابتهاى جام ملتها گفت: پيروزيهاى بسيار دلچسبى كسب شده و معتقدم اين موفقيتها مى تواند ادامه داشته باشد. در هر صورت تصور مى كنم اگر در مرحله بعد با كره جنوبى بازى كنيم مى توانيم نتيجه مناسب را به دست آوريم زيرا بازيكنان باتجربه استراليا مرد روزهاى سخت هستند و به طور قطع مقابل ما انگيزه هاى بسيار زيادى دارند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه سید صالحی

سيدصالحى:هنوز صددرصد آماده نيستم

سيدمهدى سيدصالحى مهاجم بلندقامت استقلال در اردوى تركيه جزو بازيكنان آماده تيمش بود و در دومين بازى تداركاتى استقلال توانست تك گل تيمش را به ثمر برساند. او در مورد وضعيت خودش گفت: من در دوران مصدوميت سختى هاى زيادى كشيدم ولى با تلاش كادرپزشكى باشگاه به ميادين فوتبال برگشتم و بايد از همه آنهايى كه مرا حمايت كردند و به من روحيه دادند تشكر كنم. او ادامه داد: در بازى دوم توانستم تك گل تيم را به ثمر برسانم و روى سانتر مهدى اميرآبادى دروازه حريف را باز كردم كه اين گل زحمت همه بازيكنان بود. من هنوز به طور صددرصد آماده نيستم ولى تا شروع ليگ تلاش مى كنم به آمادگى لازم برسم. سيدصالحى با اشاره به شايعاتى كه در مورد محل اقامت استقلال در اردوى تركيه مطرح شد گفت: اين خبرها اصلا صحت ندارد و ما اردوى بسيار خوبى را برگزار كرديم. در فصل زمستان توريست در آن منطقه خيلى كم بود و اكثر تيم هاى ورزشى از كشورهاى مختلف در آنجا حضور داشتند. ما فقط تمرين مى كرديم و استراحت و معتقدم كار تلويزيون با برنامه اى كه پخش كرد اصلا درست نبود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 91 از 131 نخستنخست ... 41818990919293101 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)