Design & Developed BY Patira

صفحه 90 از 113 نخستنخست ... 40808889909192100 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 891 تا 900 , از مجموع 1125

Hybrid View

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal مصاحبه ميلاد ميداودى

ميداودى:استقلال را دوست دارم ونمى خواهم جدا بشوم

ميلاد ميداودى مهاجم تيم استقلال گفت.:بحث بازى يا نيمكت نشينى در حوزه اختياركادر فنى است و من به اين مساله هرگز ورود نمى كنم.وى درباره شايعات منتشرشده پيرامون جدايى از استقلال اظهار داشت:اين شايعات از اساس نادرست هستند.من هيچ مشكلى با استقلال ندارم و اگر دلم با تيم نبود،تا به امروز از استقلال جدا شده بودم.او درباره اين شايعه كه او در نيم فصل از جمع آبى پوشان جدا مى شود توضيح داد:هنوز تا زمان نيم فصل سه بازى باقيمانده است و بايد منتظر بود تا ببينيم چه اتفاقات جديدى در راه است اما من استقلال را دوست دارم و قصد جدايى از اين تيم راندارم.ميداودى درباره بحث اعتراضش به نيمكت نشينى عنوان كرد:اعتراضى نداشتم.اگر حرفى هم زدم به خاطر اين بوده است كه فكر كردم از نظر جسمى و روحى در شرايط ايده آل قرار دارم و فكر مى كنم مى توانم به تيم كمك كنم اما هرگز به خودم اجازه نمى دهم اعتراضى به نيمكت نشينى بكنم.بحث بازى يا نيمكت نشينى در حوزه اختيار كادر فنى است و من به اين مساله هرگز ورود نمى كنم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه على حمودى

حمودى:مى توانيم در اصفهان سپاهان را ببريم

على حمودى مدافع تيم استقلال گفت:مى توانيم سپاهان را در خانه اش شكست بدهيم.وى درباره وضعيت استقلال در تعطيلات اظهار داشت:ما در آغاز دوباره تمرينات مبنايمان را براى تداوم موفقيت در ليگ برتر گذاشتيم و به طور حتم تلاش مى كنيم تا در جياگاه فعلى باقى بمانيم.از ديد من استقلال شايسته قهرمانى است و اميدوارم كار بزرگى كه تا اينجاى فصل انجام شده است ادامه پيدا كند.او در پاسخ به پرسشى درباره بحث حضورش در آلمان عنوان كرد:من در اين باره تايع نظر باشگاه هستم و ديگر حرف جديدى ندارم.هر زمان باشگاه صلاح بداند،موضوع را پيگير مى شوم.حمودى درباره بازى استقلال مقابل سپاهان گفت:سپاهان تيم بزرگى است.درست است در مقطعى براى اين تيم مشكلاتى به وجود آمد اما مشكلات براى تيم هاى مطرح هميشه وجود دارد و رفع مى شود.به رغم اينكه بازى در اصفهان برگزار مى شود اما فكر مى كنم ما مى توانيم سه امتياز را از حريف بگيريم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحيدرى

استقلال كنونى تفاوت زيادى با تيمى كه قهرمان آسيا شد، ندارد

پورحيدرى: قلعه نويى شاهكار كرده است

منصور پورحيدرى مدير فنى تيم فوتبال استقلال گفت: استقلال كنونى تفاوت زيادى با تيمى كه ۲۱ سال پيش قهرمان آسيا شد، ندارد.وى درباره شرايط استقلال اظهارداشت: متاسفانه بار ديگر ليگ تعطيل شد و اين تعطيلى ها به استقلال ضربه خواهد زد. تيم ما شرايط خوبى را در پيش گرفته بود و حالا بايد چندين روز با نفرات ناقص تمرينات را دنبال كنيم. در طول ۵۰ سال حضورم در فوتبال چنين مساله اى را نديده بودم كه مدتهاى طولانى ليگ تعطيل شود.او ادامه داد: استقلال از ابتداى فصل با مشكلات بسيار زيادى از جمله مشكلات مالى دست و پنجه نرم مى كرد اما با تلاش هاى بى وقفه دكتر فتح الله زاده مشكلات تا حدود زيادى حل شد؛ انشاءالله وزارت ورزش هم به زودى كمك مالى به ما خواهد كرد. با اين شرايط به نظر من كادرفنى استقلال و در راس آن امير قلعه نويى شاهكار كرده اند كه توانسته اند اين نتايج را كسب كنند و صدرنشين جدول باشند.پورحيدرى در مقايسه استقلال كنونى با تيمى كه با هدايت خود و بازيگرى امير قلعه نوعى ۲۱ سال پيش قهرمان آسيا شد، افزود: آن تيمى كه ۲۱ سال پيش قهرمان آسيا شد، نفراتش سالها در كنار هم بازى كردند و هماهنگى بسيار خوبى بين آنها وجود داشت.وى در خاتمه افزود: من احساس مى كنم تيم كنونى هم مى تواند موفقيت آن تيم را تكرار كند چرا كه امير قلعه نويى به عنوان سرمربى به عنوان بازيكن قهرمان آسيا شده است و در كسوت مربيگرى هم تجربه بسيار خوبى از حضور در ليگ قهرمانان آسيا دارد. احتمالا در نيم فصل استقلال تقويت خواهد شد تا با آمادگى بيشترى در مسابقات آسيايى شركت كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميرشاد ماجدى

ماجدى : تيم ملى فوتسال ، راه هموارى دارد

ميرشاد ماجدى در مورد تيم ملى فوتسال اظهار داشت: از سوى كميته فوتسال تايلند به مسابقات جام جهانى دعوت شده بودم و خوشبختانه در تايلند موفق شدم يكى از بهترين بازى هاى جام كه مسابقه ايران و اسپانيا بود را از نزديك تماشا كنم اين بازى با حمايت خوب تماشاگران ايرانى همراه شد و به نظرم تيم ملى در استاديوم آزادى بازى كرد.وى افزود: صانعى سرمربى تيم ملى در اين بازى شاگردانش را رو به جلو فرا خوانده و با حمايت هواداران موجب عقب نشينى تيم اسپانيا شد در واقع سرعت و نيروى جوانى بازيكنان اسپانيايى ها را غافلگير كرد.وى گفت: پس از بازى با اسپانيا به اعتقاد كميته فنى مسابقات جام جهانى از ايران در ميان چهار تيم برتر جام نام برده مى شد و حتى قبل از تيم هاى پرتغال و ايتاليا نام ايران در فهرست تيم هاى برتر در جمع برزيل و اسپانيا قرار گرفت.ماجدى تصريح كرد: مراكش از تيم پاناما قبل از بازى با ايران هشت گل دريافت كرده بود اين بازى را نيز از نزديك تماشا كردم و در حالى كه مراكش در نيمه دوم از حريفش پيش بود اما پاناما با يك بازى هجومى و در ضربات پنالتى و سرعت خوب بازيكنانش توانست به گل هاى بيشتر دست يابد.وى افزود: همانطور كه اسپانيا در نيمه دوم بازى با ايران دچار غرور شد، ايران هم در بازى مقابل مراكش دچار اين مشكل شده و نتوانست قابليت هاى خود را به نمايش بگذارد.كارشناس فوتسال كشورمان در خصوص آينده تيم ملى در اين مسابقات گفت: راه هموارى تا رسيدن به مراحل بالاتر در مسابقات جام جهانى داريم اما همه چيز به بازيكنان و كادر فنى تيم ملى در مسابقات بستگى دارد قرار گرفتن در مكان اول يا دوم دور مقدماتى شانسى را تغيير نمى دهد و جايگاه بالايى را در رنكينگ فيفا همراه خواهد داشت.وى افزود: در مسابقات جام جهانى به جز بحث فنى ، تجربه نيز نقش بسيارى در موفقيت تيم ما دارد و بايد ديد تجربه صانعى در اين دوره كه سال ها در رقابت هاى جام جهانى كوچك و بزرگ و نيز مسابقات بين المللى ديگر به عنوان بازيكن حضور داشته تا چه حد مى تواند در تيم ملى كنونى تاثير گذار باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

5. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه على فتح الله زاده

فتح‌الله‌زاده:بمب‌ها ترکیده که صدرنشین ‌هستیم

انتقاد از خریدهای پرسپولیس!

خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: بمب‌ها ترکیده که استقلال با یک بازی کمتر صدرنشین لیگ برتر است.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده که در تمرین امروز استقلال برای خارج کردن پیراهن مشکی از تن امیر قلعه‌نویی حضور پیدا کرده بود، در جمع خبرنگاران گفت: خدا مادر قلعه‌نویی را رحمت کند. ما وظیفه داشتیم بعد از چهلم لباس سیاه را از تن او بیرون بیاوریم و جامه شادتری به او بپوشانیم. امیدواریم در جامه جدید امیرخان موفق شود و استقلال در پایان لیگ هوادارانش را شاد نگه دارد.
    وی در مورد مشکلات مالی باشگاه استقلال تصریح کرد: تمام چک‌ها پرداخت شده مگر آنکه موعد مقرر آن نرسیده باشد. بخشی از پیش پرداخت‌ها به بازیکنان داده شد و خودمان را برای پرداخت‌های بعدی آماده می‌کنیم. مشکلات مالی فقط برای دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیست و همه باشگاه‌ها چنین مشکلاتی دارند اما چون این دو باشگاه بیشتر سر زبان‌ها هستند، مشکلات‌شان بیشتر مطرح می‌شود. هر چند مشکلات ما تمام شده است.
    فتح‌الله‌زاده در مورد وضعیت جانواریو گفت: او به ایران برگشته و به دفتر من آمد و مبلغی را که باید به او می‌دادیم، به او پرداخت کردیم. وی امروز استراحت می‌کند و فردا تمریناتش را آغاز خواهد کرد.
    وی در مورد وضعیت توزی اظهار داشت: همان زمان که این بازیکن گفت می‌خواهد قراردادش را فسخ کند، اعلام آمادگی کردیم و اکنون هم منتظریم بیاید و قراردادش را فسخ کند.
    فتح‌الله‌زاده در مورد مشکل مالیاتی عماد رضا برای پیوستن به استقلال گفت: هر بازیکنی که مشکل مالیاتی دارد باید آن را حل کند. ما پیگیر این هستیم تا ببینیم مشکل مالیاتی او چقدر است. اگر بتواند، خودش پرداخت می‌کند و به غیر از مشکل مالیاتی مسئله دیگری برای حضور عماد رضا در استقلال وجود ندارد. بحث رضایتنامه مطرح نیست بلکه فردا یا پس‌فردا مشخص می‌شود که عماد رضا چقدر باید مالیات بدهد. ما حرف‌هایمان را با این بازیکن زده‌ایم.
    مدیرعامل استقلال در مورد اینکه پرسپولیس دو بازیکن نامدار جدید خارجی جذب کرده؛ آیا او نمی‌خواهد بمبی در زمان نقل و انتقال نیم‌فصل بترکاند، گفت: بمبی نمانده که بترکانیم. همه بمب‌ها ترکیده که اکنون در صدر جدول هستیم. پیش از این هم گفتم بمب اصلی ما امیر قلعه‌نویی است که در فصل نقل و انتقالات خوب یارگیری کرد و اکنون استقلال با یک بازی کمتر صدرنشین است. امیدوارم این روند را تا پایان ادامه دهیم. آنها چون کمبود بازیکن داشتند، باید بازیکن بگیرند.
    فتح‌الله‌زاده در مورد اینکه نظرش در مورد آپیا و کارنی دو بازیکن جدید خارجی پرسپولیس چیست، عنوان کرد: نمی‌توانم نظر بدهم زیرا یکی از آنها یک سال بازی نکرده و دیگری هم سال گذشته در 11 بازی فقط یک گل زده است. اسم‌های بزرگی هستند و آنها حتما تحقیق کرده‌اند که این بازیکنان را گرفته‌اند.
    مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد وضعیت ساموئل و جذب بازیکنان در نیم‌فصل گفت: از جابجایی ترس داشتیم که اکنون امیرخان روی ساموئل نظر دارد و منتظریم در نیم‌فصل سرمربی نظرش را بگوید و به خواسته‌اش عمل کنیم. بازیکنان استقلال به هیچ توری جز قلاب استقلال گیر نمی‌کنند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

7. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه فابیو جانواریو

جانواریو: مجبور بودم در برزیل بمانم

نمی‌خواستم قلعه‌نویی را ناراحت کنم

خبرگزاری فارس: هافبک برزیلی تیم فوتبال استقلال پس از بازگشت به ایران گفت: دوست نداشتم امیر‌ قلعه‌نویی از من ناراحت شود.

فابیو جانواریو در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس که بامداد امروز به ایران بازگشته در مورد دلایل تاخیرش و شرایطی که تجربه کرده صحبت های زیر را مطرح کرد:

فارس: وقتی در ایران نبودی بابت غیبتت حرف و حدیث های زیادی بود...

من کاملا با هماهنگی باشگاه و اجازه امیر قلعه نویی به برزیل رفتم.

فارس: اما در بازگشت به ایران تاخیر داشتی؟

بله این را قبول دارم اما در برزیل کارهایی داشتم که نمی خواستم در آینده به مشکل بخورم و مجبور بودم به کارهایم برسم. باید به برخی امور شخصی ام رسیدگی می کردم. نمی خواهم در مورد رفتنم و دلیل تاخیرم در بازگشت به ایران صحبت کنم. این مسائل خانوادگی است و باید در خانواده استقلال باقی بماند.

فارس: همه می دانند ناراحتی تو از مسائل مالی بوده است.

مشکلات مالی برای همه بازیکنان تیم بود و من هم مستثنی نبودم اما شرایط من با سایرین فرق داشت. خانه نداشتم و این شرایطم را سخت تر کرده بود. خوشبختانه این مسئله با پیگیری های امیر قلعه نویی و فتح الله زاده و زحمات سایر مسئولان باشگاه حل شده است.

فارس: وقتی نبودی قلعه نویی از تو حمایت کرد اما از تاخیر در بازگشتت به ایران ناراحت شده بود.
    طبیعی است که او ناراحت شود. قلعه نویی همیشه حامی من بوده است. او روی زندگی فوتبالی من تاثیر خیلی زیادی گذاشته و موفقیت هایم را مدیون قلعه نویی هستم. قلعه نویی از من توقع نداشت و من هم دوست نداشتم او را ناراحت کنم. او خودش هم می داند که شرایط خاصی داشتم. برایم مهم نیست در ایران چه حرف هایی برایم درست کردند اما واقعا مشکلاتی داشتم که باید حل می شد.

فارس: وقتی نبودی در فیس بوک بعد از هر بازی استقلال پیغام می گذاشتی...
    بله، در فیس بوک خیلی از هواداران استقلال با من در ارتباط هستند و می خواستم علاقه خودم به تیم و آنها را نشان دهم و بگویم که به فکر تیم هستم. حتی بازی های استقلال را در برزیل تماشا می کردم و یک لحظه از فکر تیم غافل نبودم.

فارس: خبر داری در نظر سنجی برنامه 90 به عنوان بهترین بازیکن خارجی لیگ ایران انتخاب شدی؟
    وقتی این خبر را به من دادند در فرودگاه برزیل بودم. واقعا از این مسئله خوشحالم و از همه آنهایی که به من رای دادند ممنون هستم. به همه این افراد احترام می گذارم. آرزو می کنم به همان اندازه ای که رای آورده ام شایسته باشم و تمام تلاشم را می کنم که واقعا بهترین باشم.
    فارس: استقلال بعد از تعطیلات با سپاهان بازی دارد. چه انگیزه هایی برای این مسابقه داری؟
    سپاهان تیمی است که من دو سال در آن شرایط خوبی داشتم و با این تیم دو قهرمانی کسب کردم اما به رسم حرفه ای اکنون بازیکن استقلال هستم و باید به تیم خودم فکر کنم. برای سپاهان همیشه آرزوی موفقیت می کنم اما دوست دارم برنده این بازی استقلال باشد. چون می خواهیم برای قهرمانی در لیگ و موفقیت و حضوری قوی در آسیا بجنگیم.

فارس: ظاهرا می خواهی به باشگاه بروی؟
    بله، برای کارهای مربوط به منزلم و هماهنگی های دیگر به باشگاه
    می روم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

9. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ژنرال امير قلعه نويى

قلعه نويى: مربى خارجى آزاد است هر كارى بكند

امير قلعه نويى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فوتبالمان برنامه ريزى ندارد و به روزمره گى رسيده است.او افزود: طبق برنامه ريزى خودمان پيش مى رويم در روزهاى آينده كمى از فشار تمرين را من مى كنيم تا براى بازى دوستانه آماده شويم از محمود ياورى سرمربى فجر سپاسى تشكر مى كنم كه قبول كردند تا در روز يكشنبه ۲۱ آبان يك ديدار تداركاتى را با تيم فوتبال استقلال داشته باشند. وى ادامه داد: تعطيلات براى ليگ اصلاخوب نيست آمادگى نفرات تيم پس از چند بازى به مراتب كم تر از قبل مى شود.
    قلعه نويى اضافه كرد: اگر مربى ايرانى تيم ملى فوتبال اين دستورات را اتخاذ مى كرد بى رحمانه به او مى تاختند ولى هيچ كس به مربى خارجى كار ندارد. وى ادامه داد: براى داشتن يك تيم قدرتمند بايد يك ليگ پويا و منظم داشته باشيم بازيكنان در شرايط بازى هاى ليگ به آمادگى مى رسند هم اكنون يك هفته است كه تمرينات تيم ملى آغاز شده است ولى خبرى از دژاگه و قوچان نژاد نيست و نفرات تيم ملى ۷۲ ساعت قبل از بازى در اختيار تيم ملى قرار مى گيرند. قلعه نويى اظهار داشت: دنبال ضربه زدن به تيم ملى كشورمان نيستيم و اميدواريم تيم مان به جام جهانى صعود كند ولى مقررات فيفا و يوفا اين گونه است كه بازيكن ۷۲ ساعت قبل از بازى ملى در اختيار تيم ملى كشورش قرار بگيرد به طور مثال در آسيا اين قانون به خوبى اجرا مى شود و تيمى مثل تيم ملى ژاپن در صدر گروه خود در مقدماتى جام جهانى برزيل قرار دارد و صعود خود را بالاتر از ساير تيم ها مسجل كرده است.
    وى ادامه داد: فوتبال ايران برنامه ريزى ندارد و فوتبالمان به روزمره گى رسيده است و اين روند به فوتبال ايران لطمه مى زند.قلعه نويى در مورد جذب چند بازيكن در نيم فصل براى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: براى برطرف كردن نقاط ضعف و قدرتمندتر كردن نقاط قوتمان در تلاشيم كه بازيكنان مد نظر خود را در نيم فصل جذب كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

11. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه ميثم بائو

بائو: فشارهاى اول فصل را تحمل كردم تا جواب انتقادها را بدهم

ميثم بائو هافبك تيم فوتبال استقلال معتقد است كه در ابتداى فصل انتقاد هاى زيادى به او مى شد كه در طول دوران بازيگرى اش بى سابقه بوده و او در زمين مسابقه توانسته جواب اين انتقادات را بدهد. وى همچنين معتقد است كه استقلال مى تواند قهرمان ليگ برتر شود.متن گفت و گوى اين بازيكن را در زير مى خوانيد:

• شرايط استقلال در تعطيلات چطور است؟

-شرايط ليگ به ضرر تيمى است كه روند صعودى و رو به رشدى داشته است. ما دو بازى بود كه برده بوديم و به صدر جدول رفته بوديم. شرايط ما خوب بود و اين تعطيلى يك مقدار ممكن است به ضرر ما تمام شود. در حال حاضر تمرينات منظمى انجام مى دهيم و با يكى دو بازى دوستانه مى توانيم خودمان را در شرايط بازى قرار دهيم. تا الان هم تمرينات خوبى را پشت سر گذاشته ايم و از چهارشنبه هم كه قلعه نويى به تمرينات برگشته است، او قوت قلبى براى ما شد و بچه ها انگيزه ديگرى گرفتند. صبح ها بدنسازى كرديم و بعد از ظهر هم كار با توپ را انجام داديم و از لحاظ هماهنگى بهتر شديم. با وجود اين، تمرينات بدنى شرايطش فرق مى كند. ان شاء الله با يكى دو بازى بتوانيم شرايط بدنى مان را هم حفظ كنيم.

• اما فكر نمى كنيد تعطيلى ليگ اين بار به نفع تان شد چون جان واريو به تمرينات برگشت و جبارى هم به تيم اضافه مى شود و قلعه نويى هم شرايط سابق را پيدا مى كند.

-بله. از اين لحاظ به سود ما است. تعطيلى ليگ براى تيم ما كه بخواهد دوباره شرايط آرمانى خود را پيدا كند كمى سخت مى شود ولى از اين طرف هم خوشحال هستيم كه هافبك هاى ما هم بر مى گردند و يك تيم كامل مى شويم. انشاء الله با كامل شدن تيم بتوانيم در دو جام بجنگيم چون بايد بيست بازيكن آماده داشته باشيم كه در اين دو جام كم نياوريم.

•فكر مى كرديد با يك بازى كمتر به صدر جدول برويد؟

-رسيدن به صدر جدول دور از دسترس نبود. من بارها و بارها گفته بودم كه استقلال از هفته ششم يا هفتم تيم خوبى مى شود. فكر مى كنم در هفت بازى يك باخت آورديم. اين همان حرف هايى بود كه درباره تيم هاى قلعه نويى گفته بودم كه از هفته هفتم قهرمانى ليگ برتر را نشانه مى گيرند. امسال هم با تلاش خوب مديريت و بازيكنان و خود كادر فنى توانستيم با يك بازى كمتر صدر جدول را دست بگيريم.

•تيم هاى امير قلعه نويى بردهاى پر گلى به دست مى آوردند و خط حمله بسيار خوبى داشتند ولى اين فصل اين اتفاق براى استقلال نيفتاده و در بازى ها بيشتر از دو گل نزده است. فكر مى كنيد دليل اين موضوع چه بوده است؟

-سالهاى قبل خط حمله خوبى وجود داشت ولى خط دفاعى هم گل هاى زيادى مى خورد. ما بد هم كار نكرده ايم چون مثل سال هاى قبل نيست كه چهار گل بزنى و دو گل بخورى. واقعيتش اين است كه تيم ما امسال كامل است چون از نقطه جلو يعنى آرش برهانى تا دروازه بان ما يعنى مهدى رحمتى خوب دفاع مى كنيم. جا دارد از بازيكنان خط دفاعى مان تشكر كنيم كه خيلى خوب دفاع مى كنند. حالا درست است كه كم گل مى زنيم ولى از آن طرف هم كم گل مى خوريم و اين خودش نشانه اين است كه خونسرد هستيم و با انضباط جلو مى رويم. ما نوسانى نداشتيم كه مثلا چهار گل بزنيم و چند گل هم بخوريم. ما به شكل حرفه اى جلو مى رويم. اينكه كم گل مى خوريم خيلى بهتر از اين است كه چند گل بزنى و چند گل بخورى.

•شما تا پايان هفته چهاردهم از عملكرد خودتان راضى بوديد؟

-خدا را شكر من توانستم چند بازى براى استقلال ثابت بازى كنم و خوب كار كنم. اول فصل از من انتقاد مى شد ولى خدا را شكر توانستم با بازى هايى كه انجام دادم جواب اعتماد مربيانم را بدهم. در هر بازى كه به زمين رفتم توانستم مثمرثمر باشم و از لحاظ فنى براى تيمم خوب كار كنم. الان هم كم كم دارم جايگاهم را به دست مى آورم و هر چه جلوتر مى رويم بهتر و بهتر مى شوم.

•وقتى به استقلال آمدى حرف و حديث هاى زيادى براى تو به وجود آمد. به نظر خودت توانسته اى با عملكردت جواب اين انتقادهارا بدهى؟

-من نمى دانم چرا اول فصل اين همه فشار روى من بود. خدا هميشه حق را به حقدار مى دهد و خدا به دلى كه صاف باشد حقش را مى دهد. فشارى كه اول فصل روى من بود در اين ده تا يازده سالى كه فوتبال حرفه اى بازى كردم روى من نبود. من اين فشارها را در دو سه ماه اول حضورم در استقلال تحمل كردم تا بتوانم جواب آن انتقادها را بدهم. براى خود من هم عجيب بود كه به اين شكل درباره من اظهار نظر كنند و به اين شكل حرف در بياورند. ياد گرفتم كه در رسانه ها جواب اين صحبت ها را ندهم و در مستطيل سبز جواب آنها را با بازى هاى خوب بدهم. اول از همه خدا و بعد كادر فنى و بازيكنان كمك كردند كه از آن فشار اوايل فصل خارج شوم و آن مشكلات را برطرف كنم.

• با وجود اينكه استقلال صدرنشين جدول است ولى استقبال كمترى از بازى هاى خانگى اين تيم مى شود. دليل اين موضوع را چه مى دانيد؟

-خدا را شكر خيلى طرفدار داريم، چون بعد از هر برد استقلال خود من بالاى ۵۰۰ پيامك دريافت مى كنم. براى ساير بازيكنان هم بعد از هر برد استقلال چنين شرايطى وجود دارد. شما اگر همين پيامك ها را در نظر بگيريد بالاى ده هزار تماشاگر داريم. وقتى بازى ها اواسط هفته و ساعت بازى را هم ۵ بعد از ظهر بگذارند مردمى كه سر كار هستند خصوصا كسانى كه در ادارات هستند معمولا همين ساعت تعطيل مى شوند و نمى توانند به ورزشگاه بيايند. هوا هم كمى سرد شده و برگزار شدن بازى ها در اواسط هفته هم ديگر شرايط را بدتر كرده است. اگر بازى ها را آخر هفته بگذارند صد در صد حضور تماشاگران دو برابر مى شود.

•صادقانه بگوييد استقلال اين فصل چقدر توانايى قهرمانى ليگ برتر را دارد؟

-تيم هاى قلعه نويى هميشه براى قهرمانى بسته مى شوند. اگر خدا بخواهد امسال هم براى قهرمانى پيش مى رويم. قهرمانى ليگ برتر اصلا دور از دسترس نيست چون بازيكنانى داريم كه اكثر آنها سابقه قهرمانى ليگ برتر را دارند. ضمن اينكه جوان هايى هم داريم كه سابقه قهرمانى را دارند. امسال بازيكنان با تجربه اى داريم و مى توانيم اين شرايط خوبى كه اكنون داريم را حفظ كنيم و قهرمان شويم. الان هم ديگر نبايد به راحتى امتياز از دست بدهيم. اين صدرنشينى براى ما خيلى مهم است كه آن را بايد از همين الان حفظ كنيم. وقتى تيمى صدر جدول باشد شرايط براى گرفتن امتياز سخت است.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

13. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal مصاحبه منصور پورحيدرى

پور حيدرى:كى روش به هيچ كس اعتماد ندارد

منصور پور حيدرى پيشكسوت تيم فوتبال استقلال تهران گفت: بايد به باشگاه ها و مربيان ليگى اعتماد كرد ولى كى روش به هيچ كس اعتمادندارد.او افزود: كى روش مربى بزرگى است با تيم ها وبازيكنان بزرگ كار كرده است ولى برنامه هاى كه براى فوتبال ايران دارد به هيچ وجه درفوتبالمان جواب نداده است چون هيچ گاه برنامه هاى او در فوتبال ما جواب نمى دهد. وى ادامه داد: تعطيلى هاى كه براى ليگ ما از سوى كى روش اتخاد مى شود به هيچ عنوان در فوتبال روز دنيا به كار برده نمى شود.پور حيدرى در مورد حذف جام جذفى براى بازى هاى ملى گفت: آينده فوتبالمان چه خواهد شد كه رقابت هاى جام حذفى از بين برود براى آوردن كى روش به فوتبال ايران كل هزينه شده است اما فوتبال ايران در طول اين مدت پيشرفت كرده است.وى ادامه داد: اگر بازى هاى مقدماتى جام جهانى ايران را آناليز كنيم در اين بازى ها چه اتفاقاتى و پيشرفت هاى براى فوتبالمان افتاده است ما پيشكسوتان براى صعود تيم ملى كشورمان دنبال تصميم گيرى هاى فدراسيون فوتبال وسرمربى تيم هستيم و به بهترين شكل از آنها حمايت مى كنيم. پور حيدرى خاطر نشان كرد: در دوران حضورم در تيم ملى و مسئوليت سرمربى گرى با تيم هاى دانمارك، آمريكا، مكزيك، اكوادور و ژاپن بازى كرديم ولى ليگ را هيچ گاه تعطيل نمى كرديم به طور مثال براى بازى با دانمارك كه قرار بود به دانمارك برويم، پنج شنبه ليگ برگزار شد نفرات تيم ملى را جمعه جمع كرديم يكشنبه بازى كرديم.وى ادامه داد: تعطيلى بلند مدت در ليگ معنا ندارد و براى هر بازى ملى با تعطيلات چند روزه مواجه هستيم كه اين مسأله به تيم هاى باشگاهى ضربه مى زند. پور حيدرى تصريح كرد: زمان سرمربى گرى ام در تيم ملى ليگ را تعطيل نمى كرديم چون به باشگاهها اعتماد داشتيم ولى كى روش به مربيان باشگاهها اعتماد ندارد و اين مورد براى فوتبالمان بد و مضرر است.وى در پايان گفت: بازيكنان ليگ وقتى پس از چند بازى مى خواهند با هم هماهنگ بشوند به يك باره ليگ تعطيل مى شود من براى تيم استقلال نگرانم و از اين رو كادر فنى تيم مان چه گناهى دارد كه تا تيم مى خواهد شكل بگيرد ليگ تعطيل مى شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

15. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

پیش فرض مصاحبه: وحید طالبلو

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    وحید طالب‌لو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره بعضی از اظهارات که به نقل از او در برخی سایتها منتشر شده مبنی بر اینکه در استقلال با او رفتار خوبی نشد اظهار داشت: من اصلا چنین مصاحبه‌ای انجام ندادم در نمایشگاه مطبوعات هم هرکه از من سؤالی پرسید گفتم استقلال روند خوبی دارد، اکنون صدرنشین است و باید از این تیم حمایت شود. در مورد بحث مالی خودم نیز گفتم فتح الله زاده به من قول داده مشکلات مالی‌ام را مرتفع کند.
    وی افزود: کسانی هم که در مورد گذشته از من سؤال پرسیدند گفتم باتوجه به اینکه دوستانم به من مشاوره داده‌اند که دیگر در مورد گذشته صحبت نکنم و گذشت کنم حرفی نمی زنم و نمی‌خواهم به عقب بازگردم و به فکر آینده هستم.
    طالب‌لو ادامه داد: فکر می‌کنم برخی دوستان چون می بینند که من به شرایط عادی بازگشته‌ام احساس خطر کردند و بدون اینکه صحت و سقم این حرفها را بدانند سریع عکس العمل نشان دادند. من جوابی به این گونه افراد ندارم و خیلی از این نوشته‌های مغرضانه و سطح پایین نشان می‌دهد که با چه اهدافی نوشته می‌شود و هر بچه‌ای می‌فهمد که این مطلب از روی غرض‌ورزی است.
    وی تصریح کرد: همه می‌دانند که چون دستم شکسته بود تیم ندارم اما متأسفانه در مطلب خود نوشته‌اند وقتی از استقلال رفتم بدون تیم ماندم. خدمت این کسانی که چنین مطالبی می نویسم بگویم در اولین فرصت تیم جدیدم را انتخاب می‌کنم و آنهایی که می‌خواهند من را مقابل استقلال قرار دهند بدانند که اگر استقلال به پیروزی می‌رسد کمتر از یک هوادار خوشحال نمی‌شوم و حتی با توجه به حساسیت مسابقه‌های لیگ در بازی با تراکتورسازی و نفت تهران به ورزشگاه رفتم.
    طالب‌لو در پاسخ به این سؤال که وضعیت دست او به چه صورت است گفت: وضعیت دستم عالی است. دو ماه است که بدنسازی سنگین و فشرده‌ای می‌کنم. خیلی‌ها می‌گفتند که من قوای جسمانی خوبی ندارم و در این دو ماه روی این نقطه ضعفی که برخی کارشناسان به درستی می‌گفتند کار کرده‌ام.
    طالب‌لو در پاسخ به این سؤال که از چه تیم‌هایی پیشنهاد دارد گفت: نمی‌خواهم به لحاظ اخلاقی اسم این تیمها را بیاورم اما از چند تیم خوب آسیایی و غیرآسیایی پیشنهاد دارم. باید ببینیم کدام یک از این تیمها قسمت می‌شود مطمئنا اگر این باشگاه‌ها از سلامتی من باخبر نبودند چنین پیشنهادهایی نمی‌دادند و خوشبختانه همه تیمها قبل از جذب بازیکن تست پزشکی می‌گیرند.

17. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

صفحه 90 از 113 نخستنخست ... 40808889909192100 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)