Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 26 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 257
    سدانی ها
    Guest

perspolis ✿۩~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿۩~

**تاپیک بسته شد به اینجا مراجعه کنید>>[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]**

آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس رو فقط اینجا قرار بدید
    اخبار فقط اینجا پست های بی ربط حذف خواهد شد
    لطفا اخبار تکراری قرار ندهید
    با سلام خدمت هواداران پرسپولیس عزیز
    این تاپیک محل گذاشتن اخبار و بحث در حول و حوش اخباره
    در پست های خودتون اخبار ارسال کنید و از ارسال پست های غیر فنی دوری کنید
    به امید موفقیت پرسپولیس

قوانین اینجا دقیقا قوانین انجمنه و باید رعایت شه:
    >>>
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

"پرسپولیس یعنی هواداران عاشق داشتن ، پرسپولیس یعنی گل سرخ و شقایق كاشتن
    پرسپولیس یعنی دل پر رمزو راز ، پرسپولیس یعنی توكل به خدای بی نیاز."

-= به امید قهرمانی پرسپولیس =-
    به امید تیمی جهانی

ویرایش توسط سدانی ها : 02-10-2014 در ساعت 21:53

2. 11 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alexander Chapman Ferguson
    بازیکن محبوب
    messi,backham, best ,rooney ,vandersar & RVP
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، نشست هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به ریاست محمد صادق اکبری در ساختمان شماره دو وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
    در این نشست علی پروین با هماهنگی قبلی برای حضور در دیدار پیشکسوتان پرسپولیس غایب بود. محمد رویانیان نیز به دلیل برگزار نشست فوری درباره امور مربوط به
    انتقال خلعتبری نتوانست در جلسه شرکت کند.
    در این نشست محمد حسن نامی، محمد جمشیدی هم حضور داشتند و در آغاز جلسه، پس از مطرح شدن مواردی از سوی هیات
    مدیره، گزارشی از درآمدها، دریافتی‌ها، پرداختی‌ها، هزینه‌ها و همچنین بدهی‌ها از سوی بهروز منتقمی به اعضای هیات مدیره ارایه شد. همچنین قائم مقام باشگاه
    پرسپولیس درباره نشست روز گذشته شورای تامین دربار بازی شهرآورد و همچنین درآمدهای باشگاه از سازمان لیگ گزارشی ارائه کرد. منتقمی در ادامه درباره عدم
    برخورداری باشگاه پرسپولیس و استقلال از امکانات کافی در ورزشگاه آزادی با وجود پرداخت هزینه برگزاری بازی مطالبی را عنوان کرد.
    در ادامه این نشست محمد پنجعلی
    مدیر تیم فوتبال بزرگسالان پرسپولیس در گزارشی وضعیت تیم را تشریح و تاکید کرد در مقطع فعلی حمایت همه جانبه مدیران باشگاه، پیشکسوتان و هواداران می‌تواند تاثیر
    ویژه‌‎ای بر صعود دوباره تیم فوتبال پرسپولیس به صدر جدول داشته باشند. پنجعلی آینده تیم فوتبال پرسپولیس را روشن ارزیابی کرده و تاکید کرد: نباید بیش از اندازه به
    بازی با نفت تهران توجه کرد و لازم است روند کلی تیم در 6 بازی گذشته مورد توجه قرار بگیرد.
    همچنین حسین قدوسی مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس نیز درباره
    مسایل مختلف مورد نظر اعضای هیات مدیره، اطلاعاتی را در اختیار آنها قرار داد.
    در پایان این نشست عبدالله تفرشی مدیر عامل شرکت سرمایه‌گذاری صدرا سیستم پاسارگاد
    (حامی پرسپولیس) درباره فعالیت‌های اقتصادی این شرکت، چگونگی شکل‌گیری آن و نحوه کارکرد و پرداختی ها به باشگاه، گزارش مفصلی ارایه کرد و مطالبی درباره
    شرکت‌های متعددی که زیر نظر هلدینگ صدرا سیستم پاسارگاد فعالیت می‌کنند را در اختیار اعضای هیات مدیره قرار داد. او در این گزارش نحوه درآمدهای حاصله باشگاه و
    فعالیت‌های این شرکت را تشریح کرد که مورد توجه اعضای هیات مدیره قرار گرفت. تفرشی درباره محصولات اقتصادی در این شرکت نیز توضیحات کاملی را بیان کرده و در
    پایان، گزارش مکتوب از فعالیت های شرکت SISبه اعضای هیات مدیره تقدیم کرد.
    محمد صادق اکبری رئیس هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس، محمد حسن
    نامی و محمد جمشیدی پس از گزارش ارائه شده از سوی باشگاه و تیم فوتبال، مطالب محتلفی را بیان کرده و بر حمایت همه جانبه هیات مدیره از مدیریت باشگاه و کادر
    فنی تیم فوتبال بزرگسالان تاکید کردند.
    محمد صادق اکبری در این باره به سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، گفت: نشست بسیار خوبی برگزار شد و مطالب ارائه شده از سوی
    مسئولان باشگاه و تیم فوتبال، گزارشات بسیار خوبی بود و اعضای هیات مدیره هچون نشست قبلی در جریان کم و کیف فعالیت‌های انجام شده قرار گرفته و رهنمودها و
    دیدگاه‌های خود را با مسئولان تیم در میان گذاشتند.
    اکبری تشریح کرد: هیات مدیره باشگاه در نشست انجام شده بر حمایت همه جانبه از کادر فنی پرسپولیس به ویژه از
    آقای دایی که سرمایه گرانقدری برای فوتبال ایران و پرسپولیس هستند، تاکید کرد.
    پرسپولیس از نظر هیات مدیره به روزهای اوج خود باز نمی‌گردد مگر اینکه در کادر
    مدیریتی و فنی باشگاه شاهد ثبات باشیم. از نظر ما ثبات در کادر فنی تاثیر زیادی در موقعیت پرسپولیس خواهد داشت و ما مطمئن هستیم که با درایت کادر فنی، تلاش
    بازیکنان و حمایت همه جانبه هوادارن و پیشکسوتان، تیم فوتبال پرسپولیس نتایج مطلوبی کسب خواهد کرد و به طور حتم اعضای کادر فنی برای رفع نقاط ضعف تیم تلاش
    خواهند کرد. در این مسیر بسیار امیدواریم که هواداران عزیز همچون گذشته با حمایت جانبه خود از تیم، به استقبال بازی‌های آتی رفته تا به امید خدا بتواند با کسب نتایج
    مطلوب آنها را سربلند کند.
    رئیس هیات مدیره پرسپولیس در پایان با اشاره به تامین هزینه‌های جذب محمدرضا خلعتبری توسط حسین هدایتی، گفت: با تلاش‌های فراوان آقای
    رویانیان، پروین و دایی برای جذب این بازیکن و حضور در لیگ خلیج فارس مورد تقدیر است و اعضای هیات مدیره با هماهنگی باشگاه به طور رسمی از آقای هدایتی که
    هزینه های رضایت نامه خلعتبری را تقبل کردند، تقدیر و تشکر خواهد کرد. آقای هدایتی نمونه ای کامل و بارز از هوادارانی هستند که به عشق پرسپولیس و مردم از این تیم
    پر طرفدار حمایت کرده و در مقاطع مختلف حمایت خود را از تیمی که به آن عشق می‌ورزد، دریغ نمی‌کنند. ما به نیابت از همه هواداران پرسپولیس از ایشان تشکر و تقدیر
    کرده و ان شاء الله در یک مراسم رسمی از ایشان تجلیل خواهیم کرد. هیان مدیره باشگاه در نشست انجام شده بر حمایت همه جانبه از کادر فنی پرسپولیس به ویژه از آقای
    دایی که سرمایه گرانقدری برای فوتبال ایران و پرسپولیس هستند، تاکید کرد.
    WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    WE ARE UNITED

4. 3 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

پیش فرض پاسخ : ✿~ آخرین اخبار باشگاه پرسپولیس در فصل 92-93 ✿~ Perspolis News 2013-2014

شیث از پرسپولیس شکایت می کند

به نقل از منابع آگاه و غير رسمي، شيث رضايي قصد دارد در صورت ادامه بي توجهي باشگاه پرسپوليس نسبت به مطالبات خود با طرح شکايت از اين باشگاه پيگير طلب 300 ميليون توماني خود شود.

طلب شيث رضايي به آخرين فصل حضورش در پرسپوليس باز مي گردد که با حاشيه هاي بسياري براي وي همراه بود.

پس از اتفاقاتي که 3سال پيش در بازي با داماش براي وي روي داد شيث رضايي به اخراج از اين باشگاه و جريمه شدن به ميزان نيمي از مبلغ قراردادش محکوم شد.

استدلال شيث رضايي اين است باشگاه پرسپوليس طبق آئين نامه نمي تواند به ميزان بيش از 20 درصد ارزش کل قرار داد، وي را جريمه کند.

اين درحالي است که باشگاه پرسپوليس هم در آن زمان جدا از سقف جريمه موضوع متضرر شدن از ناحيه اين بازيکن را مطرح مي کرد.

از سوي ديگر باشگاه پرسپوليس بعدها از حرف خود برگشت و از شيث رضايي در بازيها استفاده کرد که اين مي تواند شرايط را در کميته انظباطي به سود شيث رضايي تغيير دهد.
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    WE ARE UNITED

6. 3 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

سرمربی پرسپولیس گفت: برخی این تیم را فقط با خودشان دوست دارند باید در مواقع شکست حامی تیم باشند.

علی دایی در نشست خبری پیش از بازی با فولاد گفت: ابتدا باید درگذشت پدر رضا عابدینی دبیر هیئت فوتبال تهران را تسلیت بگویم. در مورد بازی فردا همه شرایط را می‌دانند، فولاد 5 برد متوالی داشته و ما می‌خواهیم نوارهای برد این تیم را قطع کنیم. می‌خواهیم 3 امتیاز بازی را بگیریم، مصدومان تیم هم برگشته‌اند و تمرینات خوبی انجام داده‌اند، امروز تمرین آخر را انجام می‌دهیم و مطمئناً بازی خوبی خواهد بود، بازیکنان هم قسم شده‌اند که بازی‌ها را ببریم و انشاءالله از فردا 3 امتیازها را جمع می‌کنیم.

دایی در مورد اینکه حسین فرکی گفته است ما فردا نشینیم و بازیکنانمان با اطمینان از پیروزی سخن می‌گویند گفت: ایشان نظر خودش را گفته من برای فرکی احترام خاصی قائلم ایشان بزرگ و مربی من بوده و علاقه خاصی هم به او دارم اما حسین آقا باید بداند فردا یک روز دیگر است و با تیم دیگری بازی دارد، ما تمام تلاشمان را می‌کنیم که 3 امتیاز بازی را بگیریم و جبران 2 باخت بدی را که داشتیم بکنیم.

وی در مورد نقاط ضعف و قدرت پرسپولیس گفت: من نمی‌توانم در مورد نقاط ضعف و قدرت پرسپولیس در نشست خبری صحبت کنم. ما در طول هفته با بازیکنان صحبت کرده‌ایم تا نقاط ضعف را با تمرین برطرف کنیم و ظرف یکی، دو هفته نقاط ضعف ما برطرف خواهد شد و بازی‌های به مراتب بهتری از پرسپولیس خواهید دید.

سرمربی پرسپولیس در مورد اینکه تاکتیک پرسپولیس چیست گفت: من در مورد تاکتیک پرسپولیس تصمیم‌گیری می‌کنم و در شرایط بازی تاکتیک‌های تیم فرق می‌کند در بازی با نفت با روش 4-2-3-1 شروع کرده‌ایم و در نیمه دوم 4-4-2 تبدیل به 4-4-2 کردیم اما اینها اعداد و ارقام هستند بلکه این بازیکنان هستند که درون زمین بازی می‌کنند نه سیستم و ارقام. اگر بازیکنان ما درست بدوند و درست در میدان کار کنند تمامی این تاکتیک‌ها در میدان اجرا خواهد شد.

سرمربی پرسپولیس در پاسخ به انتقادات تند برخی از پیشکسوتان بعد از باخت در مقابل نفت گفت: من برای پیشکسوتان احترام قائل هستم اما متأسفانه برخی انتقاد را با زمین جنگ اشتباه گرفته‌اند و متأسفم که صحبت‌های چیپ و بی‌ارزشی را مطرح می‌کنند و به چیزهایی گیر می‌دهند که در هیچ جای دنیا مطرح نیست. پیشکسوت پرسپولیس باید پرسپولیس را دوست داشته باشد و در موقعی که تیم شکست خورده پشت تیم باشد و از تیم حمایت کند و گرنه در شادی‌ها همه با آدم هستند، آنهایی که رفیق آدم هستند در غم‌ها و باخت‌ها کنار هم و تیم هستند. برخی که خودشان نمی‌توانند صحبت‌هایشان را مطرح کنند از زبان پیشکسوتان این صحبت‌ها جاری می‌شود. آنها دوست ندارند تیم نتیجه بگیرد برخی پیشکسوتان که نمی‌توانند صحبت‌هایی را بگویند آن را از زبان افراد خاص مطرح می‌کنند.

وی ادامه داد: پیشکسوت که قرار نیست جوابگو باشد من باید جوابگو باشم و دوست و دشمنم را هم در این مواقع می‌شناسم، متأسفانه برخی پرسپولیس را فقط با خودشان دوست دارند و پرسپولیس را بدون خودشان دوست ندارند که چنین مسائلی را مطرح می‌کنند.

این در حالی است که بعد از سالهای زیاد اکنون در دوران رویانیان است که به پیشکسوتان بها داده می‌شود و از طرق مختلف به آنها کمک می‌شود. متأسفم که برخی می‌خواهند آرامش تیم را به هم بزنند برخی از صحبتهایی که این تعداد از پیشکسوتان می‌کنند از روی دشمنی و ارزش فکر کردن هم ندارند همه باید به تیم کمک کنیم تا این تیم موفق شود و بازیکنانی که تازه به پرسپولیس آمده‌اند اعتماد به نفس بگیرند اما متأسفانه برخی مسیر دیگری را در پیش گرفته‌اند و مردم می‌فهمند که آنها با غلط‌ ورزی صحبت می‌کنند.

دایی در مورد اینکه بازیکنان شما قبل از دربی مقابل فولاد محتاط بازی می‌کنند یا نه گفت: هر بازی 3 امتیاز دارد ما تا الان به استقلال فکر نکرده‌ایم و بعد از بازی با فولاد به استقلال فکر می‌کنیم تمام تمرکز ما اکنون بر روی بازی با فولاد است و دوست داریم در این بازی برنده شویم.

وی در مورد اینکه فولاد 5 برد متوالی داشته اما تاکنون 9 بار به پرسپولیس باخته است و فردا دهمین برد پرسپولیس رقم می‌خورد گفت: ما که چنین چیزی را نمی‌توانیم بگوییم تیمی که 5 برد متوالی داشته توانایی فنی بالایی دارد و جزو بهترین‌ها بوده است، حسین آقا هم می‌داند که فوتبال همیشه برد نیست و فراز و نشیب دارد مطمئناً ما برای برد می‌رویم و می‌خواهیم 3 امتیاز را بگیریم و ذره‌ای کوچک از محبت هواداران را جبران کنیم.

دایی در مورد اینکه قاسم دهنوی جواب یکی از پیشکسوتان را داده گفت: ظاهراً شما حرفهای من را درست گوش نکردید من می‌گفتم پیشکسوت باید به بازیکنان جدید تیم اعتماد به نفس بیشتری بدهد اما برخی با صحبت‌های جهت‌دار می‌خواهند بازیکنان ما را خراب کنند به قاسم هم گفتم نباید جواب کسی را بدهد و باید تمرکزش بر روی بازی باشد زیرا در زمین بازی می‌توان راحت‌تر جواب خیلی چیزها را داد.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود کریم باقری قرار است سرپرست پرسپولیس در دربی باشد گفت: متأسفم که چنین شایعاتی را برخی نشریات و سایت‌ها مطرح می‌کنند، متأسفانه به خاطر برنامه‌ریزی‌ها و تغییراتی که انجام شد باعث شد که باقری در بازی حساس ما با استقلال نباشد باقری از قبل با من هماهنگ کرده بود که دو هفته به خاطر کارهایش به آمریکا برود او اکنون آمریکاست پس چگونه می‌تواند در بازی با استقلال سرپرست تیم باشد، او در آن زمان اصلاً ایران نیست. برخی حرمت قلم را حفظ نمی‌کنند و هر چه دلشان می‌خواهد می‌نویسند یک جایی خواندم که کریم باقری قهر کرده است و همچنین شایعاتی در مورد من درست کرده‌اند که نمی‌دانم چه بگویم گفته‌اند که من سکته کرده‌ام، متأسفانه برخی قلم را به چیزهای دیگر می‌فروشند و خیلی راحت مسائل چیپی را مطرح می‌کنند من وقتی هر روز سر تمرین هستم چطور در نشریات این حرفها گفته می‌شود.

وی در مورد اینکه یک سایت غیرمعتبر چنین خبری را منتشر کرده بود گفت: متأسفانه همه به این چیزهایی می‌پردازیم اما خیلی مواقع افرادی که کارهای بزرگی می‌کنند حتی یک جمله هم در موردش نوشته نمی‌شود حرمت قلم را برخی‌ها نگه نمی‌دارند و به دنبال منافع زودگذر هستیم در فوتبال همه ما به هم ربط پیدا می‌کنیم اگر شما خوب باشید می‌توانید خیلی به ما کمک کنید و ما را در مسیر پیشرفت ببرید اما متأسفانه یک سری چیزها عنوان می‌شود. دیروز هم گفتم مادرم حرف خوبی زد گفت کسانی که چنین حرفهایی درست می‌کنند این حرفها سر خودشان و خانواده‌شان بیشتر می‌آید، نمی‌دانم چرا برخی با بیان چنین مطالبی خانواده‌ها، دوستان و آنهایی که دوستمان دارند را نگران می‌کنند.

سرمربی سابق تیم ملی در مورد لغو اردوی تیم ملی گفت: اگر قرار است برنامه‌ای برای تیم ملی اجرا شود باید اجرا شود باقری با توجه به اردوی تیم ملی با ما صحبت کرده بود که از قبل به مسافرت آمریکا برود اما با تعقیب برنامه اکنون مهمترین بازی‌ها را در کنار پرسپولیس نیست و این برنامه‌ریزی غلط فدراسیون است که باعث برگزار نشدن یک اردو می‌شود ما برای خود برنامه‌ریزی کرده بودیم و قرار بود در این زمان با تیم‌های لیگ یک که می‌خواستند خودشان را برای مسابقات به لیگ آماده کنند با ما بازی کنند، تمام تیم‌های دنیا بازی‌های تدارکاتی انجام می‌دهند اما متأسفانه ما خیلی عقب هستیم بازیکنان حتماً باید قبل از جام جهانی شرایط این مسابقات را حفظ کنند فقط تعداد کمی از بازیکنان ما در جام جهانی بازی کرده‌اند فدراسیون باید سعی کند تا این اردوها برگزار شود.

وی افزود: فدراسیون اگر می‌گوید سازمانی است که نباید در آن دخل و تصرف شود باید روی پای خودش هم بایستد و درآمدزایی کند با فوتبال راحت می‌شود درآمدزایی کرد. افرادی که در فدراسیون هستند باید با تلاش بیشتر این کار را انجام دهند نباید اردوی تیم ملی به خاطر 300، 400 هزار دلار لغو شود ما جزو ثروتمند‌ترین کشورهای دنیا هستیم و افت دارد که چنین مسائلی را عنوان کنیم.

دایی در مورد دعوت از عالیشاه و صادقیان دو بازیکن پرسپولیس قبل از دربی به اردوی تیم امید گفت: من دوست ندارم به تیم ملی امید بازیکن بدهم اما تابع تصمیم فدراسیون هستیم اما شرایط اجازه نمی‌دهد به تیم ملی زیر 22 سال بازیکن بدهیم خود منصوریان هم بهتر از همه این را می‌داند عدم برنامه‌ریزی‌های درست این مسائل را باعث شده است. من نمی‌توانم 2، 3 بازیکن فیکسم را که تلاش کرده‌اند تا به تیم برسند به تیم زیر 22 سال بدهم خودم باید چه کنم؟ آیا این معقول است؟

وی در مورد اینکه ظاهراً منصوریان استقلالی است و قصد تضعیف پرسپولیس را دارد گفت: مطمئناً منصوریان شرایط را درک می‌کند من دوست ندارم به تیم زیر 22 سال بازیکن بدهم نه تنها 4 بازیکن بلکه یک بازیکن هم به تیم امید نمی‌دهم زیرا در شرایط سختی هستیم نمی‌توانم آنها را به تیم امید بدهم. خود منصوریان هم شرایط را درک می‌کند.
    WE ARE UNITED

8. 3 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

لیست ۱۸ نفره پرسپولیس برای بازی فردا مقابل فولاد در حالی اعلام شد که مهم‌ترین نکته این لیست غیبت حسین ماهینی و محمد عباس‌زاده است.
    علي دايي پس از آخرين تمرين پرسپوليس قبل از ديدار مقابل فولاد خوزستان 18 بازيکن خود را براي بازي فردا مشخص کرد.در ليست دايي حسين ماهيني، ميلاد غريبي، عباس‌زاده، فرشاد قاسمي، رضا محمدي، امير عابد‌زاده حضور ندارند و اين افراد از ليست پرسپوليس خط خوردند. البته گفته مي‌شود ماهيني مصدوميتي جزئي داشته است و به احتمال زیاد دایی به خاطر داربی جمعه آینده به او استراحت داده است.
    ۱۸ بازیکن پرسپوليس برای دیدار هفته هفتم مقابل فولاد خوزستان:
    عليرضا حقيقي، نيلسون، نورمحمدي، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، سيدميثم حسيني، محمدرضا خانزاده، رضا حقيقي، محمد نوري، مهرداد کفشگري، هادي نوروزي، سيدمهدي سيد‌صالحي، حميد علي‌عسگر، امید عاليشاه، يونس شاکري، غلامرضا رضايي، پيام صادقيان و قاسم دهنوي
    WE ARE UNITED

10. 3 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم نوک
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی
    اسم واقعی شما
    پارسا

IranManUtdPersepolis

Wayne Rooney

تشکر ها
    2
    تشکر شده 273 در 125 پست

پروين: دلم براي پيروزي در دربي روشن است

رئيس کميته فني باشگاه پرسپوليس گفت: با بازي‌اي که مقابل فولاد انجام داديم دلم براي پيروزي در دربي روشن است.

علي پروين در خصوص پيروزي پرسپوليس مقابل فولاد خوزستان اظهار داشت: به نظرم بچه‌ها در 10 دقيقه اول خيلي خوب فولاد را اسير کارهاي خود مخصوصا در ضدحملات و حرکت‌هاي تاکتيکي به قلب خط دفاع کردند.

به نقل از فارس، وي افزود: فولاد تيم کوچکي نبود. آنها فوتبال را مخصوصا روي زمين خيلي خوب بازي مي‌کنند اما پرسپوليس نيز زير و رو شده بود. با توجه به وقتي که به دايي داده شده به نظرم حالا اين تيم هم فوتبال را زيبا بازي مي‌کند و هم پيروزي‌هاي زيبايي را که بسيار شيرين هم هست به دست مي‌آورد.

پروين ادامه داد: ولي واقعا حيف شد اين بچه‌ عاليشاه سه کارته شد. به نظرم او کمي بچگي کرد. البته در صحنه دوم فکر کنم حريف به عاليشاه خورد اما ما بايد هميشه به تصميم داوران احترام بگذاريم. او اگر زودتر تصميم مي‌گرفت دروازه حريف را باز مي‌کرد. چون در محوطه 18 قدم بايد تکليف توپ را سريعتر يکسره کنيم.

وي درباره دربي پيش رو نيز گفت: با بازي فولاد که جا دارد از همين جا به بازيکنان و کادر فني تبريک ويژه‌اي بگويم دلم به آينده روشن است. هر تيمي که بتواند تمرکز بيشتري داشته باشد قطعا برنده دربي است. البته هميشه وقتي يک گل توسط يک تيم زده شده بازي قشنگ‌تر شده است اما من اميدوارم که پرسپوليس برنده باشد چون دلم روشن است و جوانان دايي نشان دادند تازه جمع شده‌اند.

اين پيشکسوت پرسپوليس خاطرنشان کرد: البته بچه‌ها در بازي‌هاي قبلي هم بد نبودند اما بالاخره هر تيمي چند هفته نياز به هماهنگي دارد ولي بچه‌ها بايد بدانند امير و 9 ملي‌پوشش خطرناک هستند و هرگز نبايد استقلال را دست کم بگيرند. با يک بازي جدي و بهتر نسبت به فولاد جوانان پرسپوليس مي‌توانند کاري انجام دهند که در زندگي فوتبالي‌شان ثبت مي‌شود. انشاءالله اين اتفاق خواهد افتاد.

12. 3 کاربر از پست مفید عاشق کریمی تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

وضعيت خلعتبري در ليگ از زبان کاظمي

سایت هواداران پرسپولیس : دبير سازمان ليگ فوتبال ايران گفت: بعد از ارائه و بررسي مدارک محمدرضا خلعتبري در مورد بازي کردن يا بازي نکردن اين بازيکن تصميم‌گيري‌ مي‌کنيم.

علي کاظمي در مورد وضعيت حضور محمد‌رضا خلعتبري در پرسپوليس و اينکه او مي‌تواند در دربي بازي کند يا نه گفت: در اين خصوص شهبازي مسئول کميته نقل و انتقالات ما يک بار توضيح داده است. اصل ماجرا بر اين است که ابتدا بايد مدارک اين بازيکن به سازمان ليگ و کميته نقل و انتقالات ارائه شود و بر اساس مستندات سازمان ليگ مي‌تواند اعلام کند که خلعتبري مي‌تواند بازي کند يا نه. تا زماني که مدارکي داده نشده نمي‌توانيم نظر قطعي‌اي در اين مورد بدهيم. بعد از ارائه مدارک بازيکن اگر خلعتبري شرايط صدور کارت بازي را داشت سازمان ليگ اين کار را مي‌کند و اگر هم نداشت کارت بازي‌اش صادر نمي‌شود.

وي در مورد جلسه پنجشنبه با کي‌روش و ناراحتي سرمربي تيم ملي بعد از اين جلسه گفت: تاج در اين خصوص پاسخ داد. با اين حال به شما مي‌گويم صحبت‌هاي کي‌روش سه محور دارد که ما راجع به اصول با ايشان مشکلي نداريم. مشکل مشترک ما و کميته تيم‌هاي ملي برگزاري ليگ قهرمانان آسياست زيرا تاريخ اين مسابقات از سوي AFC اعلام مي‌شود. به همين دليل و با توجه به شرايطي که وجود دارد کي‌روش نمي‌تواند در زمان‌هاي مقرر بازيکنان مورد‌نظرش را در اختيار داشته باشد. از طرف ديگر با توجه به اين تاريخ‌ها الزاما ليگ فشرده‌تر برگزار مي‌شود و کي‌روش دل نگران خستگي و مصدوميت ناشي از فشردگي مسابقات هم هست.

دبير سازمان ليگ تصريح کرد: کي‌روش علاقمند است در تاريخ 18 يا 20 فروردين بازيکنان را در اختيار بگيرد و از طرف ديگر مي‌گويد مسابقات ليگ هفته به هفته برگزار شود تا خستگي بازيکنان کاهش پيدا کند اما با توجه به برگزاري ليگ قهرمانان آسيا ما اگر بخواهيم ليگ برتر را فشرده برگزار نکنيم در تاريخ مورد‌نظر کي‌روش مسابقات به پايان نمي‌رسد. البته اينکه چه تصميمي بايد در مورد اين مسئله گرفته شود به مني که برنامه‌ريزي مي‌کنم ارتباط پيدا نمي‌کند. من پيش‌نويس برنامه را تهيه مي‌کنم و براي تصويب به هيئت رئيسه مي‌دهم بنابراين سياستگذاران کلان فوتبال در اين مورد تصميم‌گيري خواهند کرد.

کاظمي افزود: ناراحتي کي‌روش از من نيست. اردوي تيم ملي به هر دليلي لغو شده و اکنون هم ما مسابقات ليگ را هفته به هفته برگزار مي‌کنيم. البته استقلال با توجه به حضورش در آسيا مسابقاتش فشرده تر است. من عاشق افکار خودم نيستم و از نظر هر فردي براي ارائه برنامه بهتر استفاده مي‌کنم حتي در پيش‌نويس برنامه هم نظر‌خواهي مي‌کنم هرچند کمتر نظري داده مي‌شود. اولويت اول من هم تيم ملي است.

دبير سازمان ليگ در مورد اينکه چگونه قرار است اين مشکل حل شود گفت: تا جايي که من اطلاع دارم قرار است نشستي با حضور مسئولان فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ با مديران چهار باشگاهي که در ليگ قهرمانان آسيا حضور دارند برگزار شود و پس از آن جلسه اين مسئله در هيئت‌رئيسه فدراسيون فوتبال مطرح و تصميم‌گيري شود.

کاظمي در مورد اينکه کي‌روش گفته است به من توهين شده است اظهار داشت: خود شما من را مي‌شناسيد من هرگز چنين اخلاق و روحيه‌اي ندارم که خداي ناکرده بخواهم به کسي بي احترامي کنم. حتي من نيم‌ ساعت قبل از شروع جلسه در آن نشست حاضر شدم. ظاهرا ايشان از غيبت تاج ناراحت بودند که اگر تاج در آن جلسه هم حضور داشت اتفاق خاصي رخ نمي‌داد و او نمي‌توانست به طور شخصي و راسا در مورد خواسته‌هاي کي‌روش تصميم‌گيري کند و نتيجه جلسه آن چيزي نمي‌شد که کي‌روش مي‌خواست بلکه در نهايت بايد پس از رايزني‌هاي ديگر براي حل اين مسئله فکري مي‌شد.
    WE ARE UNITED

14. 3 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

مهاجم جدید پرسپولیس می گوید مصدومیتش رفع شده و برای بازی در داربی مشکلی ندارد.

محمدرضا خلعتبری در گفت وگویی درباره ی پیوستن خود به پرسپولیس، بندهای قرارداد خود با این تیم، اهدافش برای بازگشت به لیگ ایران و دیدار برابر استقلال صحبت کرد.

* بالاخره به پرسپولیس پیوستی.
    باید تشکر ویژه ای از رویانیان به خاطر زحماتش داشته باشم. او در این مدت خیلی تلاش کرد که رضایت نامه من را بگیرد. هم چنین باید از هدایتی تشکر کنم که این کمک را به من و پرسپولیس کرد. قرارداد دو ساله ای با این تیم بستم. خوشحالم که به این تیم آمده ام و تمام تلاشم را می کنم که بهترین بازی ها را انجام دهم.

* مثل این که قراردادت 650 میلیون است.
    بله همین طور است. البته چند آپشن هم دارد. مثلا اگر بالای 10 گل بزنم 100 میلیون می گیرم و یا برای پاس گل هم مبلغی از سوی باشگاه تعیین شده است. بالاخره آدم بعضی مواقع باید به خاطر کشورش کاری انجام دهد. اگر پرسپولیس این پول را پرداخت نمی کرد من مجبور بودم در عجمان بمانم.

* بحث درباره حضورت در داربی، به یکی از موضوعات اصلی فوتبال ایران تبدیل شده. سرانجام می توانی جمعه بازی کنی یا نه؟
    مسوولان باشگاه در حال پی گیری صدور ITC من هستند. اگر کارت بازی ام صادر شود مشکلی برای حضور در این بازی ندارم. همین جا باید تشکر ویژه ای از زمانی مدیر برنامه هایم داشته باشم که در مدتی که در دوبی بودم در رفت و آمدم به من کمک می کرد و بعد از آن هم برای گرفتن رضایت نامه خیلی اذیت شد. هرچند به نظرم خیلی سخت است اما به هر نحوی که شده باید زحمات او را جبران کنم. شاید یکی از دلایلی که باعث شد عجمان راضی شود من را به پرسپولیس بدهد همین آقای زمانی بود.

* نخستین تمرینت را با پرسپولیس انجام دادی، آن هم در آستانه ی داربی 77.
    می گویند که شرایط داربی با سایر بازی ها فرق دارد. تا کنون در این بازی حضور نداشته ام. بازیکنانی که بازی کرده اند می گویند جو آن خیلی سخت است. امیدوارم اگر با تشخیص دایی در زمین حضور پیدا کردم بهترین بازی ام را انجام دهم.

* مثل این که برای رحمتی کری هم خوانده بودی و گفته بودی اگر پنج دقیقه هم بازی کنی گل می زنی.
    مهدی رحمتی یکی از دوستان خیلی خوب من است. البته آن را برای شوخی گفتم اما شک نکنید که اگر بازی کردم با تمام وجودم تلاش می کنم؛ چه پنج دقیقه چه 90 دقیقه. می خواهم کاری کنم که هواداران پرسپولیس خوشحال شوند.

* مصدومیتت رفع شده؟
    خدا را شکر وضعیت پایم خیلی بهتر است. دیروز هم با پزشک تیم اختصاصی تمرین کردم. فکر می کنم تا روز جمعه دیگر مشکلی برای بازی نداشته باشم.

* به نظر می رسد در پرسپولیس دوستان زیادی داری.
    بله من در این تیم غریبه نیستم. با ماهینی و صادقیان چند سال همبازی بودم. محسن بنگر و سید جلال حسینی هم رفقای خوب من هستند. علی دایی هم که نخستین فردی بود که من را به تیم ملی دعوت کرد. مطمئن باشید آن قدر رفاقت داریم که تا پایان فصل اتحاد خود را حفظ کنیم. تیم وقتی موفق می شود که همه پشت هم می شوند و به نحو احسن دستورات سرمربی را اجرا کنند. به موفقیت پرسپولیس در این فصل خوشبینم و امیدوارم هواداران هم در هر بازی حمایت خود را از ما دریغ نکنند.
    WE ARE UNITED

16. 3 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

سدانی ها
    Guest

خبر بازگشت قاتل استقلال به جمع سرخبوشان

1-
    من برای هواداران پرسپولیس آرزوی پیروزی می‌کنم چون آنها به این برد احتیاج دارند و این چیزی است که به شدت خوشحالشان می‌کند.
    سایت گل – 2 سالی است که تا اسم دربی به میان می‌آید یاد ایمون زاید می‌افتیم بازیکنی که به طرز عجیبی تبدیل به مهمترین قهرمان دربی‌ها در چند سال اخیر شده است. ایمون زاید که در حال حاضر در ایرلند به فوتبال ادامه می‌دهد کماکان نیم نگاهی به ایران دارد و دوست دارد به پرسپولیس بازگردد. این چیزی است که از لابه‌لای حرف‌های او با خبرگزاری نسیم می‌شود به چشم دیدش، زمانی که زاید اعلام می‌کند دوست دارد به ایران برگردد و در دربی برگشت هم حاضر باشد و گل هم بزند. زاید می‌گوید: در حال حاضر در اردوی آماده‌سازی تیم ملی لیبی هستم برای بازی با کامرون در مرحله مقدماتی جام جهانی، بازی حساسی که امیدوارم به سود ما رقم بخورد. من در حال حاضر عضو تیم شمروک راوردز هستم اما دوست دارم برای بازی به ایران برگردم. اتفاقا دوستانم به من گفته‌‌اند علی دایی برای حضور من در پرسپولیس ابراز تمایل کرده و من امیدوارم این اتفاق بیفتد چون بازی در پرسپولیس مهمترین اتفاقی است که برای یک بازیکن فوتبال می‌تواند اتفاق بیفتد من این خبر را به فال نیک می‌گیرم.
    زاید در ادامه می‌گوید اخبار فوتبال ایران را دنبال می‌کند: من برای هواداران پرسپولیس آرزوی پیروزی می‌کنم چون آنها به این برد احتیاج دارند و این چیزی است که به شدت خوشحالشان می‌کند. پیروزی و شاد بودن با توجه به علی دایی و تیم با کیفیتش آرزویی دست یافتنی است چون علی دایی همیشه به دنبال برد است.
    زاید در مورد دربی هم گفت: دربی ایران یک دربی ذهنی و فیزیکی است و هر کس بتواند در این دو زمینه خوب عمل کند راه پیروزی را پشت سر گذاشته است.
    زاید برای این بازی توصیه‌های تاکتیکی هم دارد او به پرسپولیس توصیه می‌کند رو به بازی‌ سرعتی و زمینی بیاورند: به نظر من پرسپولیسی‌ها به هیچ نباید به بازی هوایی رو بیاورند و من فکر می‌کنم استفاده از سرعت مهاجمان استقلال را به دردسر خواهد انداخت. بدون تعصب کار پرسپولیس برای برد راحت‌تر است و به نظر من یک مدافع قرمزپوش سرنوشت این بازی را رقم خواهد زد. من در دو دربی قبلی پیش بینی‌هایم برای این بازی دقیقا اتفاق افتاد و امیدوارم این‌بار هم همین‌طور باشد.

2-

تمرین امروز پرسپولیس در شرایطی برگزار شد که حضور هافبک پیشین استقلال در ورزشگاه درفشی‌فر جالب بود.
    تسنیم: تمرین امروز پرسپولیس از ساعت 17:35 با صحبت‌های علی دایی برگزار شد.

* حمیدرضا علی‌عسگر که دچار مصدومیت شده در تمرین امروز با دست گچ گرفته حاضر شد، تاندون‌های دست علی‌عسگر دچار پارگی شده است.

* حدود 100 هوادار از پشت درهای بسته قصد تماشای تمرین پرسپولیس را داشتند که با حضور نیروی انتظامی آنها متفرق شدند، البته زمانی که حضور نیروی انتظامی کمرنگ می‌شد هواداران باز هم دور هم جمع می‌شدند.

* محمد پنجعلی در تمرین امروز حضور داشت اما بعد از گذشت چند دقیقه درفشی‌فر را ترک کرد.

* ضیا عربشاهی و حمید استیلی، بازیکنان اسبق پرسپولیس مهمانان ویژه تمرین شاگردان دایی بودند.

* قرار است روز شنبه بازیکنان ذخیره پرسپولیس در دربی، در دیداری دوستانه به مصاف حریف لیگ یکی بروند، البته هنوز نام حریف پرسپولیس مشخص نشده است.

* میثم بائو هافبک حال حاضر تراکتورسازی و فصل پیش استقلال برای درمان مصدومیتش به ورزشگاه درفشی‌فر آمده بود تا زیر نظر پزشکان پرسپولیس مراحل درمانی را طی کند.

* امروز در بین هواداران پرسپولیس بحث شایعه بازگشت احتمالی ایمون زاید به پرسپولیس مطرح بود.

* محمد رویانیان از ساعت 19 در ورزشگاه درفشی‌فر حضور پیدا کرد.

* تعدادی از لیدرهای پرسپولیس پشت درهای بسته جلسه سرپایی را برگزار کردند.

* مهرداد پولادی مدافع پرسپولیس در تمرین امروز سرخپوشان هم حاضر بود. پولادی و رویانیان خوش و بش جالبی را با هم داشتند و مدیر عامل پرسپولیس مدافع تیمش را در آغوش گرفت تا به او روحیه بدهد.

* در تمرین امروز خبر از سرپرست پرسپولیس نبود، البته در انتهای تمرین شیرینی به درفشی‌فر آمد و جویای احوال پولادی شد.

* هواداران پرسپولیس از انتخاب علیرضا فغانی به عنوان داور دربی خوشحال بودند!

* رویانیان جلساتی را با مسئولان ورزشگاه درفشی‌فر برگزار کرد.

* ورود همراه بازیکنان هم به تمرین امروز ممنوع بود و همین مسئله باعث ناراحتی بازیکنان و همراهانشان شد، این درحالی بود که لیدرهای پرسپولیس بدون هیچ مشکلی در درفشی‌فر حضور داشتند.

* شاگردان دایی در تمرین امروز ابتدا به گرم کردن و انجام حرکات کششی پرداختند و سپس تمرینات هوازی و حفظ توپ را در دستور کار داشتند. مرحله بعدی فوتبال دورن تیمی در نیمی از زمین بود.

18. 3 کاربر از پست مفید سدانی ها تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    forward
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saman

EnglandManUtdBarcelona

David Beckham

تشکر ها
    227
    تشکر شده 517 در 212 پست

سومين تساوي بدون گل متوالي در دربي

هفتاد و هفتمين ديدار دو تيم استقلال و پرسپوليس هم مثل دو ديدار قبلي بدون گل به پايان رسيد تا تماشاگران ناراضي ورزشگاه را ترک کنند.

آخرين ديدار هفته هشتم ليگ برتر از ساعت 18 و 50 در ورزشگاه آزادي و در حضور بيش از 95 هزار تماشاگر آغاز شد. ديدار دو تيم با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

پرسپوليس اولين حمله بازي را در دقيقه 2 انجام داد که با خطاي پژمان منتظري روي غلامرضا رضايي يک ضربه کاشته به سرخ‌پوشان رسيد که اين ضربه ثمري براي پرسپوليس نداشت.

در دقيقه 4 مسابقه خطاي شديد سيدمهدي سيدصالحي بر روي آندرانيک تميوريان در ميانه ميدان رخ داد که اولين ضربه خطا به سود استقلال اعلام شد.

دو دقيقه بعد يک ضربه کاشته تيموريان بر روي دروازه ارسال کرد که توپ را مدافعان پرسپوليس به کرنر زدند. اين ضربه کرنر را مدافعان سرخپوش بازهم به کرنر فرستادند و در نهايت هم آبي‌پوشان از دومين کرنر پياپي سودي نبردند.

در دقيقه 7 مسابقه داور به قاضي و سيدجلال حسيني مهاجم و مدافع استقلال و پرسپوليس تذکر شديدي داد.

در دقيقه 8 اميرحسين صادقي خطاي شديدي را روي پيام صادقيان مرتکب شد.

در دقيقه 10 مسابقه امير قلعه‌نويي به عليرضا فغاني داور مسابقه اعتراض شديدي کرد و به همين دليل چند لحظه‌اي بازي متوقف شد.

در دقيقه 13 سانتر ساموئل را نيلسون دروازه‌ بان پرسپوليس مهار کرد.

در دقيقه 16 محمدمهدي نظري از استقلال مصدوم شد که مداواي اين بازيکن در ميانه ميدان چند لحظه‌اي بازي را متوقف کرد. سر نظري شکست و او با سري بانداژ شده به بازي ادامه داد.

در دقيقه 22 نزديکي‌هاي محوطه جريمه از جناح چپ استقلال صاحب يک ضربه کاشته شد که اين ضربه کاشته را تيموريان زد اما توپ به مدافع پرسپوليس برخورد کرد.

در دقيقه 24 پاس به عقب پژمان منتظري باعث شد مهدي رحمتي به زحمت بيفتد اما در نهايت توپ را دور کرد.

در دقيقه 25 سيدجلال حسيني نيز از مصدوم شد که براي مداوا به بيرون از زمين رفت و سريع هم به ميدان برگشت.

در دقيقه 26 مهدي نظري روي سيدجلال حسيني مرتکب خطا شد.

در دقيقه 27 شوت محمد نوري به سمت دروازه استقلال را مهدي رحمتي به کرنر فرستاد آن هم در حاليکه توپ در چارچوب دروازه نبود. پرسپوليس از اين کرنر هم استفاده‌اي نکرد.

در اين 15 دقيقه توپ بيشتر در ميانه ميدان جريان داشت و دو تيم موقعيت گلزني جدي روي دروازه‌ها ايجاد نکردند.

دقيقه 30 نظري و بنگر به خاطر برخورد مهاجم استقلال با نيسلون با هم درگير شدند.

فرهاد مجيدي از دقيقه 33 از روي نيمکت بلند شد تا خودش را براي حضور در ميدان گرم کند او در دقيقه 44 به جاي سياوش اکبرپور که مصدوم شد به ميدان آمد.

مجيدي قبل از حضور در ميدان به سمت علي دايي رفت و از او براي حضور در ميدان رخصت گرفت.

در دقيقه 35 شوت سياوش اکبرپور به سمت دروازه پرسپوليس با اختلاف از بالاي دروازه به اوت رفت.

در دقيقه 37 پژمان منتظري روي پيام صادقيان پشت محوطه جريمه استقلال مرتکب خطا شد. امير قلعه‌نويي به اين تصميم داور هم به شدت اعتراض کرد.

اين ضربه کاشته را نوري زد که با اختلاف از کنار دروازه استقلال به اوت رفت.

غلامرضا رضايي در دقيقه 38 روي سياوش اکبرپور پشت محوطه جريمه پرسپوليس مرتکب خطا شد. اين ضربه کاشته را تيموريان زد که ضربه سر نکونام با اختلاف کمي از کنار تيرک دروازه‌ پرسپوليس به اوت رفت.

شروع نيمه دوم بدون حضور مربيان پرسپوليس بود و خبري از علي دايي و دستيارانش نبود.

فرهاد مجيدي در دقيقه 46 در موقعيت تک به تک با نيلسون قرار گرفت که مجيدي نتوانست از اين فرصت ايده‌آل استفاده کند.

بازيکنان در اين دقايق پاس‌‌هاي اشتباه مکرري رد و بدل کردند.

در دقيقه 54 سانتر سانتر غلامرضا رضايي درون محوطه جريمه به قاسم دهنوي رسيد که ضربه او از کنار دروازه استقلال به اوت رفت.

در دقيقه 55 آرش برهاني به جاي محمد مهدي نظري به ميدان آمد.

در دقيقه 56 محسن بنگر پشت محوطه جريمه روي فرهاد مجيدي مرتکب خطا شد. تيموريان اين ضربه را که در نهايت تبديل به کرنر براي استقلال شد که اين ضربه کرنر هم سودي براي استقلال نداشت. اميرحسين صادقي هم چند لحظه‌اي به دليل مصدوميت روي زمين افتاد.

محمدرضا خلعتبري در دقيقه 58 به جاي غلامرضا رضايي وارد ترکيب پرسپوليس شد.

آخرين ديدار هفته هشتم ليگ برتر از ساعت 18 و 50 در ورزشگاه آزادي آغاز شد. ديدار دو تيم تا دقيقه 75 با نتيجه مساوي بدون گل در جريان است.

در دقيقه 61 فرهاد مجيدي پا به توپ به قلب دفاع پرسپوليس زد و توپ را به ساموئل پاس داد که شوت اين بازيکن با بي‌دقتي به اوت رفت. اين بهترين موقعيت گل بازي تا اين لحظه بود.

در دقيقه 63 پيام صادقيان به قلب دفاع استقلال زد و به قاسم دهنوي پاس داد که شوت اين بازيکن با اختلاف زياد به اوت رفت.

تا دقيقه 69 توپ فقط در ميانه ميدان جريان داشت و هيچ اتفاقي در زمين مسابقه رخ نداد!

در دقيقه 70 شوت پيام صادقيان از پشت محوطه جريمه را مهدي رحمتي به خوبي مهار کرد. بعد از اين شوت به دليل مصدوميت خلعتبري بازي متوقف دوباره متوقف شد! پاي نکونام به طور غيرعمد روي صورت خلعتبري رفت که باعث شد اين بازيکن به شدت از ناحيه صورت مصدوم شد.

در دقيقه 73 خطاي قاسم دهنوي روي آرش برهاني باعث شد داور به او کارت زرد نشان داد.

در دقيقه 74 آرش برهاني يک سانتر آرام کرد که نيلسون آن را به راحتي مهار کرد.

در دقيقه 75 ضربه کرنر تيموريان را مدافعان پرسپوليس دور کردند.

در دقيقه 77 ضربه کرنر پرسپوليس را مدافعان استقلال دور کردند.

در دقيقه 79 هادي نوروزي به جاي قاسم دهنوي وارد ترکيب پرسپوليس شد.

در دقيقه 82 عمران‌زاده روي خلعتبري مرتکب خطا شد که پرسپوليس از اين خطا هيچ سودي نبرد.

تا دقيقه 86 مسابقه نيز بازي کاملا ساکن دنبال شد و تماشاگران از اين دقيقه شروع به ترک ورزشگاه کردند.

ديدار دو تيم استقلال و پرسپوليس در فصل گذشته نيز بدون گل به پايان رسيده بود و اين سومين تساوي بدون گل اين دو تيم بود.

همانطور که پيش‌بيني مي‌شد دو تيم براي نباختن بازي کردند و از پيله احتياط خارج نشدند و اين تساوي روي اعصاب همه فوتبالدوستان بود. آنها به جاي فوتبال شاهد يک نبرد تن به تن بودند که بيشتر شبيه جنگ اعصاب بود!

عليرضا فغاني داور مسابقه به محسن بنگر، پيام صادقيان، رضا حقيقي، قاسم دهنوي و محمد نوري از پرسپوليس و پژمان منتظري و محمد مهدي نظري و محمد قاضي از استقلال کارت زرد نشان داد. همچنين پس از پايان بازي و در حاليکه بازيکنان در حال ترک زمين بودند ميثم حسيني مدافع پرسپوليس پس از اعتراض به داور با کارت زرد جريمه شد.

ترکيب استقلال:

سيدمهدي رحمتي، حنيف عمران‌زاده، اميرحسين صادقي، پژمان منتظري، پژمان نوري، جواد نکونام، آندرانيک تيموريان، ساموئل، سياوش اکبرپور( از دقيقه 44 آرش برهاني)، محمدمهدي نظري( از دقيقه 55 آرش برهاني) و محمد قاضي.

سرمربي: امير قلعه نويي

ترکيب پرسپوليس:

نيلسون، محسن بنگر، سيدجلال حسيني، محمدرضا خانزاده، ميثم حسيني، رضا حقيقي، قاسم دهنوي( از دقيقه 79 هادي نوروزي)، محمد نوري، پيام صادقيان، سيدمهدي سيدصالحي و غلامرضا رضايي( از دقيقه 58 محمدرضا خلعتبري)

سرمربي: علي دايي
    WE ARE UNITED

20. 4 کاربر از پست مفید sAmAn.s تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    گوش
    مربی مورد علاقه
    مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاناوارو
    اسم واقعی شما
    علیرضا

BrazilPersepolisRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,394
    تشکر شده 1,367 در 523 پست

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، بازیکنان پرسپولیس عصر امروز در ورزشگاه درفشی فر به تمرین پرداختند. در این تمرین علی دایی تمرینات ویژه تاکتیکی برای بازی با سپاهان در نظر گرفته بود و این تمرینات در چند بخش برگزار شد.
    سرمربی پرسپولیس تاکید ویژه‌ای بر اجرای درست تمرینات داشت و حتی چندین بار به شاگردانش تذکر جدی داد.
    مهردادکفشگری در تمرین امروز با آسیب دیدگی مواجه شد و از سوی پرشکان تیم وضعیت او بررسی شد.
    تمرین ضربات ایستگاهی یکی از بخش‌های تمرین امروز بود که علی دایی خودش همپای بازیکنانی در این بخش در نظر گرفته بود به تمرین پرداخت.
    دایی با خلعتبری تمرین اختصاصی انجام داد و پس از پایان تمرین دقایقی با خلعتبری تمرین کرد و خودش همراه او شوتزنی و ضربات ایستگاهی انجام داد.
    محمد نوری در تمرینات ویژه دور زمین زیر نظر پزشکان دوید.
    حمید علی عسگر نیز که هنوز آسیب دیدگی‌اش بهبود نیافته جدای از سایر نفرات به تمرین پرداخت.

صفحه 9 از 26 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع