رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Don’t count the years, count the memories
خب اینجوری هم باشه ، به نظر من بهتر از سربازیه
خب اینم بهتره
-------
دوستان یکم منو راهنمایی کنین ...
من ورودی 90 دانشگاه پیام نور هستم . و یک حسی بهم میگه ، هم زمان با این که تو پیام نور درس میخونی ، دوباره کنکور بده ، شاید تربیت معلم قبول شدم
میخواستم بپرسم اگر من احیانا تربیت معلم قبول شدم ، بعدش که بخوام از پیام نور انصراف بدم و تو تربیت معلم ثبت نام کنم ، اونوقت چون مشمول خدمت سربازی هم میشم ، اول باید برم سربازی ، تا بتونم تو یک دانشگاه جدید ثبت نام کنم ؟ یا میشه سریع از پیام نور انصراف داد و وارد یک دانشگاه دیگه شد ؟؟؟؟
منظورم اینه که دانشگاه جدیدی که بخوام ثبت نام کنم ، ازم کارت پایان خدمت نخواد ؟
این سربازی خیلی منو بهم ریخته
خلاصه یکی منو راهنمایی کنه![]()
یه روز خوب میاد ...
مدرک تربیت معلم اگه بالاتر از لیسانس بگیری سرباز معلم میشی یعنی مثل بقیه پست دادن و.. در کار نیست تقریبا مثل مدرک رشته های دیگه که راحت تری فرقش اینه که تربیت معلم باید بری با حقوق سربازی تو مناطق محروم درس بدی
تا جایی که میدونم 3 سال معافیت تحصیلی داری پس میتونی راحت دانشگاه و رشته رو عوض کنی!
لعنت به باعث و بانی این بغض
باو خدمت که ترس نداره , فقط نزدیک دو سال عمرت تلف میشه و تو اون دو سال دهنت آسفالت میشهشایدم بیفتی جاهای خطرناکو سرتو گوش تا گوش ببرن
![]()
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
-----------------------------------------------------------------------------------------
WE ARE UNITED
سلام:چه اومدن من همزمان شد با بوجود اومدن کمپ جدید دربی:امیدوارم حال همتون خوب باشه که باهم یه کمپ سرگرم کننده داشته باشیم:راستی داداشم اهوازه بعد تو کنکور بروجرد دراومد روزانه_میخوام باهاش پز بدم رتبش 5000 شد
David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ
Don’t count the years, count the memories
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)