Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 136
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار و مصاحبه های مهم تیم استقلال در فصل 93/92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 92-93

اخبار و مصاحبه ای تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 07-21-2013 در ساعت 08:24

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    LUIS_ENRIQUE-PEP_GUARDIOLA
    بازیکن محبوب
    Messi-Majidi-Neymar-Balotelli-Alexis-Suarez
    اسم واقعی شما
    Mohammad

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

پیش فرض پاسخ : $$جدیدترین اخبارهای داغ تیم استقلال تهران$$

شرايط نامساعد جوی تمرين استقلال را تعطيل کرد

شرايط نامساعد جوی تمرين امروز آبی پوشان را لغو کرد.

قرار بود آبي‌پوشان بعد از تحمل شکست مقابل مس کرمان از ساعت 15 امروز تمرينات خود را براي ديدار مقابل سايپا پيگيري کنند اما بارش برف شديد در تهران و شرايط نامساعد جوي باعث شد تا کادر فني تيم استقلال تمرين امروز اين تيم را تعطيل اعلام کند.

به گزارش فارس، استقلالي‌ها که قصد داشتند در زمين کمپ زنده ياد حجازي تمرينات خود را پيگيري کنند متوجه شدند 15 سانتيمتر برف روي زمين کمپ نشسته و البته مسئولان کمپ استقلال روي زمين کاور پوشانده‌اند ولي جمع‌آوري محافظ زمين چمن کار بسيار دشواري است و از همين رو قلعه‌نويي تصميم گرفت اولين تمرين استقلال بعد از بازي با مس کرمان فردا از ساعت 15 برگزار شود.

تيم فوتبال استقلال روز يکشنبه و در ادامه مسابقات ليگ برتر ميزبان سايپاي البرز خواهد بود.منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ماجدی: بگومگوی صادقی و نوری معمولی بود

سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: بين امير حسين صادقی و نوری اتفاقی رخ نداد و بحثشان معمولی بود.

سيد ميرشاد ماجدي درباره بازي شب گذشته مقابل مس کرمان و حذف استقلال از جام حذفي گفت: به هر حال در شرايط آب‌و هوايي خاص بازي کرديم و تلاش خود را انجام داديم و قسمت اين بود که در اين بازي پيروز از زمين خارج نشويم.

به گزارش فارس، وي در خصوص اينکه آيا با وجود بارش برف و شرايط آب‌و هوايي تمرين امروز استقلال برگزار مي‌شود يا خير؟ عنوان کرد: تمرين امروز به دليل اينکه ريکاوري است حتما برگزار مي‌شود. بازيکنان هم مشکلي ندارند و فقط شب گذشته بيک‌زاده شصت پايش را پانسمان کرد.

ماجدي در خصوص اينکه گفته مي‌شود بين نيمه در رختکن بين اميرحسين صادقي و پژمان نور درگيري لفظي شديدي پيش آمده و به همين دليل نوري براي نيمه دوم از بازي خارج شد، اظهار داشت: اولا بايد بگويم خيلي متأسفم از اينکه مسائل کوچک رختکن که حريم خصوصي هر تيم است به بيرون درز پيدا مي‌کند در حالي که رختکن و اتفاقات آن بايد بين خودمان باقي بماند و در امانتداري آن کوشا باشيم. متأسفانه حرف‌هاي معمولي را بزرگ مي‌کنند و من براي اين افراد متأسفم که با انتشار چنين خبرهايي جو تيم را به هم مي‌ريزند و فکر مي‌کنند در حال خدمت هستند.

وي افزود: بين صادقي و پژمان يک بگو و مگوهاي معمولي رخ داد و من خودم را سريع رساندم و وقتي هم که قلعه‌نويي وارد رختکن شد آنها سکوت کردند. پژمان نوري هم چون انرژي‌اش تحليل رفته بود از بازي بيرون آمد. من تعجب مي‌کنم از انتشار اين اخبار و همه امير قلعه‌نويي را مي‌شناسند و مي‌دانند که نه اميرحسين صادقي بلکه هيچ‌کس ديگري نمي‌تواند در مسائل فني دخالت کند. اگر اتفاق سنگيني بين نوري و صادقي افتاده بود امير قلعه‌نويي با آنها برخورد مي‌کرد.

سرپرست استقلال درباره اينکه چرا اتوبوس استقلالي‌ها شب گذشته آنها را قال گذاشت، گفت: بحث قال گذاشتن نبود.راننده اتوبوس وقتي ما را به ورزشگاه رساند به من گفت پمپ ماشينم خراب است و مي‌روم آن را تعمير کنم. وقتي بازي تمام شد او به من زنگ زد و گفت هنوز اتوبوسم درست نشده. اين مسئله چيزي نبود که از عهده من برآيد ولي با اين حال بازيکنان را در رختکن نگه داشتم تا سرما نخورند و براي آنها آژانس جور کردم و از ورزشگاه آنها را راهي کردم. کل معطلي بازيکنان 10 دقيقه هم طول نکشيد. متأسفانه برخي مسائل را خيلي بزرگ مي‌کنند. دري به تخته مي‌خورد آن را تيتر مي‌کنند.

ماجدي در پايان در خصوص اينکه ظاهرا مسئولان باشگاه سايپا دنبال اين هستند که چرا کميته انضباطي رأي آندو تيموريان را صادر نمي‌کند تا تکليف او براي بازي روز يکشنبه مقابل آنها مشخص شود، عنوان کرد: اين مسئله اصلا ربطي به باشگاه سايپا و يا باشگاه‌هاي ديگر ندارد. هر تيمي با ما بازي دارد براي اينکه تيتر شوند دنبال اين جور صحبت‌ها هستند چون کسي با آنها کاري ندارد و مي‌خواهند از اين موضوع بهره‌برداري کنند.کميته انضباطي مستقل از هرگونه از اين اظهارنظرها کار خودش را مي‌کند و قطعا به موقع هم رأي تيموريان را اعلام مي‌کنند و باشگاه استقلال هم هرگاه که رأي صادر شده آن را تمکين کرده است.منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

سايپا به دنبال تعيين تکليف پرونده تيموريان

باشگاه سايپا خواستار تعيين تکليف پرونده آندرانيک تيموريان پيش از ديدار يکشنبه اين تيم برابر استقلال شد.

آندرانيک تيموريان بازيکن تيم استقلال شنبه گذشته براي توضيح درباره درگيري‌اش با سينا عشوري در ديدار برابر ذوب آهن به کميته انضباطي رفت اما هنوز اين کميته درباره اين پرونده اعلام راي نکرده است. همين مساله ناراحتي مسوولان باشگاه سايپا را به همراه داشته است. سايپايي‌ها معتقدند سه اخطاره بودن جي لويد ساموئل براي بازي يکشنبه باعث شده که کميته انضباطي براي صدور راي تيموريان تعلل کند.منبع:VARZESH3

به گزارش ايسنا، در اين رابطه مسوولان باشگاه سايپا قصد دارند با ارسال نامه‌اي به کميته انضباطي خواستار تعيين تکليف پرونده تيموريان شوند.
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

6. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

مظلومی: قلعه‌نوعی مس را ناديده گرفت

سرمربي سابق تيم فوتبال مس کرمان گفت: باشگاه مخالف حضور جدي در جام حذفي بود اما با پافشاري من اين تيم به نيمه‌نهايي رسيد.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با فارس، در مورد فيناليست شدن تيم مس کرمان در جام حذفي، گفت: خوشحالم که تيم مس فينالست شد اين پيروزي را به مردم کرمان تبريک مي‌گويم البته من تيم مس را به نيمه‌نهايي جام حذفي آوردم آن هم در شرايطي که باشگاه مخالف حضور جدي در جام حذفي بود و مسئولان باشگاه بيشتر نگران ليگ برتر بودند و البته حق هم داشتند چون حيف است که تيم مس در ليگ برتر نباشد. مردم خونگرم کرمان شايسته داشتن تيم ليگ برتري هستند.

وي ادامه داد:‌ من با تيم مس، شهرداري دزفول را حذف کردم. بعد از آن نفت ماهشهر را برديم تيمي که صبا را حذف کرده بود و در نهايت هم نفت آبادان که سپاهان و گسترش فولاد را حذف کرده بود را شکست داديم و به نيمه‌نهايي رسيديم. من اصرار داشتم که تيم بايد در جام حذفي هم باشد زيرا مي‌دانستم حضور در جام حذفي و پيروزي در اين مسابقات از نظر روحي و رواني مي‌تواند به تيم کمک کند. به هر حال به باشگاه مس و مردم خونگرم کرمان اولين حضورشان در فينال جام حذفي را تبريک مي‌گويم.

سرمربي سابق مس کرمان با اشاره به دلايل جدايي خود از اين باشگاه گفت: من از دو ماه پيش به خاطر بيماري که براي همسرم پيش آمده بود به باشگاه گفته بودم که اگر فرد بهتري را مي‌شناسند به جاي من بياورند و خوشحالم که آنها لوکا بوناچيچ را آوردند. مربي‌اي که کرماني‌ها بعد از مظلومي او را دوست دارند. لوکا شناخت خوبي از باشگاه مس و شرايط کرمان داشت و شايد اگر هر مربي ديگري به جاي او مي‌آمد نمي‌توانست در اين تيم موفق عمل کند. باشگاه مس سرمايه‌گذاري خوبي در فوتبال انجام داده و يک ورزشگاه 30هزارنفري هم در حال ساخت دارد. در نهايت بايد بگويم من به خوش‌شانسي لوکا بوناچيچ نبودم خوشحالم که او توانست با تيم مس موفق شود و به فينال برسد. البته من اين تيم را به نيمه‌نهايي رسانده بودم.

سرمربي سابق استقلال در مورد اينکه در جريان بازي مس و استقلال دوست داشت کدام تيم برنده شود، گفت: تماشاي اين بازي براي من خيلي سخت بود زيرا يک طرف تيم استقلال حضور داشت و در طرف ديگر هم مس. امير قلعه‌نويي قبل از بازي با مس در نشست خبري گفت با حضور لوکا بوناچيچ تيم مس بهتر شده است و اکنون هم فکر مي‌کنم حرف قلعه‌نويي درست است چون مس توانست استقلال را شکست دهد و اين نشانه بهتر شدن تيم مس است. استقلال در ليگ هم نتوانست مس را ببرد. در بازي رفت که من سرمربي بودم بازي يک بر يک مساوي شد در حاليکه ما يک پنالتي را هم از دست داديم. در بازي برگشت هم بازي مساوي شد.

مظلومي در مورد اينکه قلعه‌نويي قبل از شکست دادن ذوب‌آهن گفته بود ما قهرمان 90درصدي جام حذفي هستيم، گفت: قلعه‌نويي مس را حساب نکرده بود اين در حالي است که مس هميشه سد راه استقلال بوده همانطور که گفتم در اين فصل هم استقلال نتوانست مس را در ليگ شکست بدهد و مس لقمه راحتي براي استقلال نبود در هر صورت تماشاي اين بازي برايم واقعاً سخت بود خوشحال شدم که مس به فينال رسيد و از طرف ديگر هم از باخت استقلال متأسف شدم. زيرا استقلال را دوست دارم.

مظلومي در مورد اينکه قلعه‌نويي بعد از بازي گفت شرايط سني استقلال بالاست و به دليل اينکه دير تعويض کرده مقابل مس شکست خورده، گفت: در هر صورت استقلال جام حذفي را از دست داد و اکنون بايد تمرکزشان را بر روي ليگ بگذارند آن هم در شرايطي که نفس رقبا پشت گردن استقلال است. من بيرون از گود هستم و قلعه‌نويي بهتر شرايط تيم را مي‌داند. اما آنچه که من در ديدار با مس ديدم اين بود که استقلال کيفيت خوب هميشگي‌اش را نداشت نبود خسرو حيدري به اين تيم لطمه زد زيرا تاکتيک استقلال سانتر از کناره‌هاست تا بازيکنان سرزن استقلال از اين توپ‌ها استفاده کنند.

سرمربي سابق تيم ملي «ب» ايران در مورد اختلاف‌نظر کي‌روش با مربيان باشگاهي مثل قلعه‌نويي و کرانچار گفت:‌بايد احترام يکديگر را حفظ کنند، کرانچار،‌قلعه‌نويي و کي‌روش هم‌صنف هستند و همه آنها مربي هستند در هر صورت مسابقات ليگ قهرمانان آسيا مسابقه‌هاي مهمي است و هر پيروزي در اين مسابقات باعث مي‌شود پول خوبي به باشگاه‌ها داده شود و نوعي درآمدزايي براي باشگاه‌هاي ايراني است. مي‌دانيد که اکنون باشگاه‌هاي استقلال و پرسپوليس مشکل مالي دارند در نهايت تصور مي‌کنم با تعامل و گفت‌وگو مي‌توان اين مسئله را حل کرد.

وي ادامه داد: من بارها گفته‌ام کي‌روش بهتر است فوتبال ما را در سطح خودمان نگاه کند و از بالا به فوتبال ما نگاه نکند و حرف نزند. فدراسيون فوتبال هم بايد به اين مسئله ورود کند اين باشگاه‌ها بودند که بازيکن به تيم ملي دادند و تيم ملي به جام جهاني رفت. بايد اين تعامل ادامه داشته باشد.

مظلومي با اشاره به حضور 6-7 لژيونر در تيم ملي ايران،‌گفت:‌ مشکل اصلي تيم ملي لژيونرها هستند. زيرا باشگاه‌هاي خارجي در هر زماني که ما بخواهيم اردو برگزار کنيم به ما بازيکن نمي‌دهند بايد براي اين مسئله فکر و برنامه‌ريزي داشته باشيم. زماني هم که من انتقادهايي را مطرح مي‌کردم به خاطر اين بود که اين مسائل را مي‌ديدم و دوست نداشتم فوتبال ما به اينجا برسد که متأسفانه رسيد.منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

8. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

فتح‌الله‌زاده: پرسپوليس يک مرحله زودتر حذف شد

مديرعامل باشگاه استقلال در مقام دفاع از سرمربي تيم خود در قبال انتقاد برخي از اعضاي هيئت‌مديره باشگاه نسبت به حذف اين تيم در جام حذفي پرداخت.

علي فتح‌الله زاده در گفت‌وگو با فارس، درباره حذف استقلال از جام حذفي و شکست مقابل مس کرمان اظهار داشت: جام حذفي شگفتي‌ساز است و همانطور که خود قلعه‌نويي بعد از بازي گفت ما شادابي لازم را نداشتيم و در اين مدت تحت فشار بوديم و مصدومان زيادي داشتيم و مشکلات زيادي به دوش کشيديم. بايد قبول کنيد از لحاظ بدني شاداب نيستيم و حتي اگر دقت کرده باشيد در چند بازي اخير خوب بازي نکرديم. به هر حال مواقعي چنين اتفاقاتي رخ مي‌دهد و با اين حال من از کادر فني و بازيکنان تشکر مي‌کنم و بايد بگويم که شانس با ما يار نبود.

وي در خصوص اينکه 6 ماه قبل رسانه‌ها به سن بالاي استقلال انتقاد کردند و امير قلعه‌نويي از اين موضوع ناراحت شد ولي روز گذشته خودش به اين موضوع اذعان داشت، گفت: با توجه به اينکه قرار بود ما در ليگ قهرمانان آسيا حضور داشته باشيم شرايط ايجاب مي‌کرد تجربه تيمي بالا برود. به همين دليل از بازيکنان باتجربه استفاده کرديم. ولي بچه‌هاي جديد هنوز نتوانستند خودشان را نشان دهند و خود را با تيم تطبيق کنند. برخي از بازيکنان هم دچار افت شدند ولي با همه اين شرايط ما بازي‌هاي سختي پشت سر گذاشتيم و نتيجه بدي هم نگرفتيم.

فتح‌الله‌زاده در خصوص اينکه حسن زماني عضو هيأت مديره باشگاه استقلال نسبت به شکست روز گذشته اين تيم انتقاد کرده و معتقد است امير قلعه‌نويي مقصر اين شکست است، اظهار داشت: زماني از دوستان ماست اما نظرات خودش را گفته است. من به عنوان رئيس باشگاه و مديرعامل اين باشگاه نظرم اين نيست ما اينجا مقصر نداريم و اگر قرار به گشتن مقصر باشد، تنها امير مسئول نيست و بقيه هم مقصرند و در راس همه خودم. همه تيم‌ها که مدعي بودند زودتر از ما در جام حذفي وداع کردند حتي پرسپوليس که رقيب ماست يک مرحله زودتر از استقلال خداحافظي کرد. من تا اينجا از امير قلعه‌نويي تشکر مي‌کنم و مطمئن باشيد که مجموعه استقلال همه با هم هستيم. قرار نيست يک تيم هه بازي‌هايش را ببرد و هميشه قهرمان شود. اين طوري فوتبال معني پيدا نمي‌کند. شيريني فوتبال به همين چيزهاست. ما هميشه از امير قلعه‌نويي حمايت قاطع مي‌کنيم و پشت او ايستاده‌ايم. او مربي بادانشي است و سال‌هاست که جام مي‌آورد. استقلال فعلا شادابي لازم را ندارد و شايد دست کم گرفتن مس باعث شد که اين اتفاق رخ دهد. امير قلعه‌نويي به اندازه کافي در اين فوتبال جام آورده است و هنوز هم کسي نتوانسته در سال‌هاي اخير رکورد او را بشکند.

فتح‌الله‌زاده در پاسخ به اين سؤال که آيا قرار است به زودي نشستي با حضور امير قلعه‌نويي و کي‌روش برگزار شود، گفت: چنين خبري فعلا به من داده نشده و فکر نمي‌کنم نيازي باشد. ما همواره به کي‌روش کمک کرده‌ايم و مشکلي با او نداريم.

وي در خصوص اينکه آيا همچنان دنبال شکايت از کي‌روش در فيفا هست يا خير و محمود گودرزي وزير ورزش نسبت به اين تصميم باشگاه استقلال انتقاد کرده، گفت: نمي‌خواهم در مورد اين مسئله صحبت کنم. اين يک بحث شخصي است و روي بحث شخصي به موقع اقدام مي‌کنم. اگر قرار بود از منظر باشگاه چنين اتفاقي رخ دهد، مطمئن باشيد که با آقاي وزير صحبت مي‌کنم و از او اجازه مي‌گيرم.

مديرعامل استقلال در خصوص اينکه مجلس تصويب کرده سال آينده دو باشگاه پرسپوليس و استقلال به مزايده گذاشته شود، عنوان کرد: سال‌هاست که از اين حرف‌ها زده مي‌شود اما شما جدي نگيريد. مي‌خواهند به ما پول ندهند مي‌گويند قرار است اين دو باشگاه به فروش برسد و دنبال بهانه هستند.
    منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

10. 2 کاربر از پست مفید azeraspeed تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

تيموريان 10 ميليون تومان جريمه نقدی شد

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال بازيکن تيم استقلال و همچنين باشگاه تراکتورسازي را 100 ميليون ريال جريمه کرد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، ديدار دو تيم سايپاي کرج و تراکتورسازي تبريز از سري رقابت هاي ليگ برتر فوتبال در تاريخ 21 دي ماه که در ورزشگاه انقلاب کرج برگزار شد و از سوي تماشاگران تيم تراکتورسازي تبريز تخلفاتي صورت گرفت. کميته انضباطي باشگاه تراکتورسازي تبريز را به تذکر کتبي و پرداخت 100 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم کرد.

جريمه نقدی برای تيموريان

ديدار دو تيم استقلال تهران و ذوب آهن اصفهان از سري رقابت هاي جام حذفي برگزار شد و از سوي آندرانيک تيموريان تخلفاتي مبني بر رفتار خشن در حين بازي صورت گرفت. پس از بررسي از سوي کميته انضباطي و حضور وي و ميرشاد ماجدي، سرپرست تيم استقلال در اين کميته و ارائه توضيحات مبني بر عدم تعمد در انجام اين کار و ابراز پشيماني از آن، تيموريان به تذکر کتبي و پرداخت 100 ميليون ريال جريمه نقدي محکوم شد.منبع:varzesh3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

12. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ضربه تيموريان، صادقيان و عقيلی يکسان بود

سرپرست تيم فوتبال سايپا گفت: به نظر من ضربه‌اي که پيام صادقيان و هادي عقيلي زدند که باعث محروميت‌شان شد مشابه همان ضربه تيموريان بود.

حسين خوش‌نظر مورد جريمه 10 ميليون توماني آندرانيک تيموريان از سوي کميته انضباطي گفت: به عقيده من بايد قانون براي همه يکسان اجرا شود و وقتي باران مي‌بارد همه خيس شوند. بازيکن ما در بيرون از زمين پيراهنش را درآورده و به يک توپ جمع‌کن داده، ابتدا يک جلسه محروم مي‌شود و بعد از اعتراض باشگاه و ارائه فيلم مسابقه، محروميتش به يک ميليون ‌تومان جريمه از سوي کميته انضباطي تبديل شده است. پيام صادقيان بازيکن پرسپوليس و همچنين هادي عقيلي بازيکن سپاهان هم به خاطر ضربه‌هاي خشن محروم شده‌اند اما تيموريان فقط جريمه شد. فيرات سرمربي تيم ما به دليل اعتراض يک جلسه محروم شد.

به گزارش فارس، وي ادامه داد: من در امور قضايي و انضباطي سررشته‌اي ندارم اما مي‌دانم که بايد قانون براي همه يکسان باشد، ضربه‌اي که تيموريان، صادقيان و عقيلي زدند تقريبا مشابه است. شما ديديد که کريس رونالدو به خاطر يک ضربه خشن به بازيکن حريف سه جلسه محروم شد. اين شرايط در همه دنياي فوتبال يکسان است.

سرپرست سايپا در مورد پيشنهاد استقلال به سجاد شهباززاده گفت: هيچ پيشنهادي از سوي باشگاه استقلال به ما به طور رسمي نشده است. سوالم اين است مگر استقلال ديروز و امروز فهميد که مي‌خواهد در ليگ قهرمانان شرکت کند که در آستانه بازي حساس ما با استقلال پيشنهاد اين باشگاه به شهباززاده در رسانه‌ها مطرح مي‌شود آن هم در حالي که هيچ نامه‌اي از سوي باشگاه استقلال در اين‌باره به ما نرسيده است.منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

برخورد گرم کی روش و رحمتی (عکس)

اهالي فوتبال در ديدار امروز با وزير کشور در خصوص ناهنجاري هاي اجتماعي و نقش منفي اعتياد در جامعه صحبت کردند.

بعد از ظهر امروز در محل وزارت کشور همايشي تحت عنوان مبازره با مواد مخدر برگزار شد که چهره هاي سرشناس ورزش کشور در اين مراسم حضور داشتند.

به گزارش فارس، در اين مراسم که نزديک به 2 ساعت و با حضور ميهمانان مختلف برگزار شد، عبدالرضا رحماني فضلي وزير کشور، محمود گودرزي وزير ورزش،کارلوس کي روش، مهدي تاج، مهدي محمد نبي،محمد مايلي کهن، مجيد جلالي، سيد مهدي رحمتي، عليرضا منصوريان، جواد زرينچه،کوروش باقري، باقري معتمد، آندرانيک تيموريان، محمد رضا خلعتبري، سيد جلال حسيني، محسن بنگر و ... حضور داشتند.

در حاشيه اين مراسم محمد مايلي کهن، مجيد جلالي و مهدي محمد نبي براي حاضرين در خصوص مضرات مواد مخدر و تاثير ورزش در خنثي کردن ناهنجاري هاي اجتماعي به سخنراني پرداختند.

نکته قابل توجه اين مراسم جايي بود که سيد مهدي رحمتي و کارلوس کي روش با يکديگر رو به رو شده و برخورد گرمي با هم داشتند.کي روش پس از ديدن رحمتي با دروازه بان تيم استقلال خوش و بش کرد. اين برخورد اولين برخورد اين دو نفر پس از کناره گيري موقت رحمتي از تيم ملي بود و رحمتي و سرمربي تيم ملي تا امروز با يکديگر روبرو نشده بودند.

در اين مراسم محمد مايلي کهن با چهره اي جديد حضور داشت و براي دقايقي با وزير ورزش و وزير کشور صحبت کرد. سرمربي سابق تيم ملي در حرکتي قابل تقدير در حمايت از سرطاني ها موهاي خود را از ته تراشيده بود.

منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

رونمایی از سرود استقلال در ديدار با الشباب

معاونت فرهنگي باشگاه استقلال از رونمايي سرود اين باشگاه در روز بازي با الشباب عربستان خبر داد.

سيد مهدي علوي معاونت فرهنگي باشگاه استقلال اظهار داشت: سرود جديد باشگاه استقلال با صداي سعيد عرب تحت عنوان «تبار طوفان» روز ششم اسفند ماه سال جاري و در ديدار نماينده ايران با الشباب عربستان رونمايي خواهد شد.

به گزارش فارس، علوي تاکيد کرد: اين سرود با همکاري گروه سايه ها تهيه شده و هدف ما اين بود که اجراي اين ترانه با محيط ورزشگاه ها همخواني داشته باشد.منبع:

دموي ترانه باشگاه استقلال روي خروجي سايت اين باشگاه قرار گرفته است.
    VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

16. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GK-CF
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    Mohammad

Lionel Messi

تشکر ها
    3,105
    تشکر شده 900 در 546 پست

ارتباط قلعه‌نوعی و کی روش به نفع فوتبال است

سرپرست استقلال مي‌گويد بهتر بود ديدار کي‌روش و قلعه‌نويي ماه‌ها پيش صورت مي‌گرفت و از تعامل اين دو فوتبال ايران سود مي‌برد.

ميرشاد ماجدي در پاسخ به اين سوال که آيا تيمش توانسته به لحاظ روحي پس از حذف در جام حذفي خودش را ريکاوري کند، گفت: باشگا‌ه‌هاي بزرگ کساني هستند که به لحاظ فني و رواني بتوانند خودشان را ريکاوري کنند و به اوج بازگردند. استقلال هم از اين قاعده مستثني نيست. شايد توفيق اجباري بود که بعد از بازي با مس برف سنگيني آمد و ما نتوانستيم روز بعدش تمرين کنيم تا بازيکنان در خلوت و با خودشان فکر کنند و با انگيزه‌اي بيشتر از قبل به تمرينات باز گردند. روز گذشته هم پيش از تمرين آقاي قلعه‌نويي نکاتي را به بازيکنان گوشزد کرد و از آنها خواستند تا با انگيزه بيشتري در تمرينات و ديدارهاي پيش روي حاضر شوند تا مثل سال گذشته يک جام قهرماني براي هواداران به ارمغان بياوريم. من هم وقتي با بازيکنان صحبت مي‌کردم و روحيه آنها را ديدم متوجه شدم که آنها با انگيزه‌اي دوچندان مي‌خواهند در بازي‌هاي باقي مانده به ميدان بروند.

به گزارش ايسنا، او در پاسخ به سوالي درباره درگيري دو بازيکن استقلال در رختکن پس از ديدار با مس اظهار کرد: من خودم اولين کسي بودم که به اين قضيه وارد شدم. اين بار اول نيست که در يک تيم ميان دو بازيکن اختلاف نظر و جر و بحث بخاطر بازي رخ مي‌دهد. متاسفانه يک بحث کوچک در مورد بازي را برخي مثل يک کتک کاري جا انداخته‌اند. کسي که قلم مي‌زند و چنين چيزي را مي‌نويسد، رسالت خودش را پشت سر گذاشته و درحال فرافکني است. در هر تيمي درگيري لفظي بخاطر بازي وجود دارد. پس از بازي با مس هم من ديدم که يکي مي‌گفت چرا در فلان صحنه پوشش ندادي و ديگري گفت من اين کار را کردم و ... که من وارد شدم و گفتم بس کنيد و کل اين ماجرا سي ثانيه هم طول نکشيد. حالا اگر چنين ماجراي کوچکي را يکي به کتک کاري تبديل کرد واقعا جاي تاسف دارد. بازهم جاي شکرش باقي است که نگفته‌اند آدم کشي صورت گرفته است!

سرپرست استقلال افزود: بدتر از اتفاق رخ داده در رختکن، اين است که يک نفر اخبار داخل رختکن که درون خانگي است را به بيرون انتقال دهد. اين يک روش سنتي تخريب است و باشگاه استقلال از حقوق خودش در اين ماجرا عدول نمي‌کند. به هرحال با توجه به افزايش وسايل الکترونيک و ارتباط جمعي انتقال اين اخبار کار سختي نيست اما انسان بايد متوجه عملش باشد که چه اثري دارد. آيا کاري که آن فرد انجام داده به خير و سود جمعي تيم است؟ به طور قطع خود او به تنهايي از اين کار سود برده است.

او در پاسخ به اين سوال که چقدر در جريان ديدار قلعه‌نويي و کي‌روش قرار دارد، بيان کرد: من در جريان جزئيات اين ديدار نيستم اما ديدار اين دو را بايد به فال نيک بگيريم. اي کاش اين ديدار ما‌ه‌ها قبل اتفاق مي‌افتاد يا حداقل در همان برنامه‌اي که مشکلات را چندين برابر کرده بود فرصت پاسخ‌گويي داده مي‌شد. به هرحال ما از همان روز اول با تيم ملي تعامل خوبي داشتيم و اگر خاطرتان باشد به درخواست آنها يک بار خسرو حيدري و هاشم بيگ‌زاده را با وجود نياز شديدمان بازي نداديم. اعتقاد دارم ارتباط آقاي قلعه‌نويي و کي‌روش به نفع فوتبال ايران خواهد بود.

ماجدي در پاسخ به اين سوال که نظرش راجع به اقدامات باشگاه سايپا براي محروم کردن تيموريان از بازي اين هفته استقلال چيست، عنوان کرد: به هرحال هر تيمي که هفته بعد با ما يا پرسپوليس بازي دارد مي‌داند که تا يک هفته مي‌تواند در روزنامه‌ها باشد. اين اقدامات واقعا کارهاي کوچکي هستند. من براي باشگاه سايپا احترام زيادي قائل هستم اما اين کارها واقعا سطح پايين و کوچک است که بخواهيم براي يک تيم اينگونه حاشيه بسازيم. بياييد مرد و مردانه در زمين مسابقه بجنگيم و در زمين نتيجه را رقم بزنيم. مسئولان باشگاه سايپا منش بسيار خوبي دارند و از تحصيل کردگان اين کشور هستند اما نمي‌توانند در کار کميته انضابطي دخالت کنند. به هرحال از تصميمي که کميته انضباطي در اين ماجرا بگيرد ما هم تمکين مي‌کنيم اما اين درست نيست که با تخريب بخواهيم به امتياز دست پيدا کنيم.

او در پاسخ به اين سوال که آيا باشگاه استقلال موضعي را نسبت به گلايه‌هاي نيکبخت واحدي از گزارشگر بازي استقلال و مس خواهد گرفت يا خير، گفت: اگر عليرضا نيکبخت واحدي مشکلي داشته و گلايه‌اي کرده بايد به من اطلاع مي‌داد. اين خيلي بد است که ما صحبت بازيکنانمان را در روزنامه‌ها رصد کنيم. حالا که خودش تشخيص داده که اين مسئله يک ماجراي شخصي است، حتما ترجيح مي‌دهد خودش هم آنرا پيگيري کند.

سرپرست استقلال در ادامه و در پاسخ به سوالي درباره اردوي کيش آبي‌پوشان تصريح کرد: اين مسئله به صورت يک پيشنهاد است و هنوز قطعي نشده است. هرگاه قطعي شد جزييات آن به اطلاع رسانه‌ها مي‌رسد.

ماجدي در پايان و در پاسخ به اين سوال که ماجراي انتقال تمرينات استقلال از کمپ حجازي به زمين شماره دو آزادي به کجا رسيد، گفت: قرارداد اين اتفاق بسته شده است اما برفي که اخيرا آمد موجب شد تا زمين شماره دو مملو از برف باشد و انشاءالله با رفع اين مشکل تمريناتمان را در آنجا ادامه مي‌دهيم. منبع:VARZESH3
    INSTAGRAM=WHITE_WOLF79
    TELEGRAM=WHITE WOLF79

Barca

18. کاربر روبرو از پست مفید azeraspeed تشکر کرده است .

صفحه 9 از 14 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع