Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 147
    مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea مهم ترین اخبار ، مصاحبه و نقل و انتقالات شیرهای لندن در فصل 2013 - 2012

به نام خدا

مهم ترین اخبار چلسی مربوط به نقل و انتقالات و اخبار و مصاحبه ها در فصل 2013 - 2012 در این تاپیک قرار می گیرد .

لطفا به نکات زیر توجه کنید :

1 - از گذاشتن اخباری که اهمیت ندارند و یا تکراری هستند خودداری کنید .

2 -
    تمامي نظرات شخصی خود را در تاپيك بحث و تبادل نظر هوادارن آبی های لندن در فصل 2013 - 2012ارسال كنيد.

3 - از سایت هایی مانند ورزش 3 خبر نگذارید .

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط DanielBahrami : 08-30-2012 در ساعت 11:51

2. 11 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

پدر فالکائو : پسرم عاشق چلسی است

فالکائو معتقد است که در ژاویه ی پیش رو می تواند در لیگ برتر بازی کند.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،مهاجم 26 ساله ی کلمبیا در دیدار سوپرکاپ اروپا مقابل چلسی توانست هتریکی به یاد ماندنی از خود به جای گذارد و به نوعی قاتل چلسی در آن بازی لقب بگیرد.

رامدال فالکائو همچنین با پدرش در مورد علاقه به بازی کردن برای یکی از دو تیم منچستر سیتی یا چلسی صحبت کرده است.

پدر رامدال فالکائو گفت : "3 تیم علاقه مند به جذب فالکائو وجود دارند.چلسی،منچستر سیتی و یک باشگاه روسی.فالکائو همیشه می خواسته که در لیگ برتر بازی کند."

آقای فالکائو در مورد پسرش گفت : "از زمانی که رامدال بچه بود عاشق چلسی بود و همیشه فکر می کند که بازی برای یک تیم بزرگ انگلیسی یک افتخار است."

در چند روز گذشته روزنامه های کلمبیایی خبر از توافق اولیه چلسی با فالکائو داده بودند.پدر این بازیکن خوش استیل گفت : "نمی خواهم در باره ی هرگونه توافق قبلی صحبت کنم."

وی ادامه داد : "دیروز مختصرا با فالکائو صحبت کردم.حداقل مبلغ رضایت نامه ی او 55 میلیون یورو است،اما فالکائو نمی خواهد در مورد اعداد ارقام صحبت کند."

هنگامی که از پدر فالکائو درباره ی احتمال حضور فرزندش در لیگ برتر انگلستان،در هنگام باز شدن پنجره ی نقل و انتقالات زمستانی پرسیده شد وی جواب داد : "بله.این احتمال بسیار زیاد است."
    چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    خبر مرگ مرا با تو چه كس مي‌گويد ؟
    آن زمان كه خبر مرگ مرا ميشنوي
    روي خندان تو را كاشكي ميديدم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن دستت كه مهم نيست زياد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا
    آتش عشق تو خاكستر كرد ...

4. 2 کاربر از پست مفید reza-chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

انجام معامله: رائول میرلز تست پزشکی فنر باغچه را تمام کرد

مسئولان فنرباغچه رائول میرلز هافبک چلسی را برای حضور در تست پزشکی قبل از قرارداد فراخواندند

فنرباغچه می تواند پس از پایان مهلت نقل و انتقال بریتانیا خرید کند چرا که پنجره نقل و انتقالات ترکیه تا نیمه شب روز چهارشنبه باز است.

گزارش ها نشان می دهد پیشنهاد 8M پوند برای میرلز ارائه شده است.

سخنگوی فنرباغچه به ورزش بی بی سی گفت: " ما امیدواریم که این معامله به پایان پرسد "

میرلز با هزینه 12M در نقل و انتقالات یک سال پیش از لیورپول به چلسی منتقل شد.

او شش گل در 38 بازی برای این باشگاه لندنی به ثمر رساند.

روز جمعه، چلسی اجازه حضور مایکل Essien هافبک تدافعی خود را برای پیوستن به رئال مادرید به صورت قرضی داد
    منبع:caughtoffside
    چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا

6. 3 کاربر از پست مفید reza-chelsea تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

رائول میرلش هم از چلسی جدا شد

به دنبال طرح جوانگرایی چلسی رائول میرلش هم 29 ساله نیز از چلسی جدا شد .

دیروز و در حالی که فقط دو روز از مهلت نقل و انتقالات تابستانی چلسی مانده بود چلسی رائول میرلش 29 ساله را به فنر باغچه فروخت قبل از این انتقال گفته میشد که باشگاه هایی مانند ناپولی ، تاتنهام و چند باشگاه دیگر خواهان جذب میرلش هستند ولی تمام این پیشنهادات تکذیب شد ولی در نهایت میرلش راهی ترکیه شد .

او در فصل قبل جزو یکی از بیشترین بازیکنان چلسی بود که در فصل قبل بازی میکردند . او 37 بازی برای چلسی انجام داد و در لیگ قهرمانان نمایش بسیار خوبی داشت به طوری که اگر برای حضور در فینال محروم نمیشد حتما در آن بازی به میدان میرفت .

به این ترتیب یکی دیگر از بازیکنان تا حدی سن بالای چلسی از این تیم جدا شد تا بازیکنانی مانند اوریول رومئو ، اسکار ، مارین و شاید در آینده بازیکنانی مانند ده برون و مک ایچران بازی های بیشتری برسد .

ترجمه ی اختصاصی از سایت رسمی چلسی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

تورس:اين فصل مي تواند يک فصل جادويي باشد

فرناندو تورس، مهاجم چلسي، قصد دارد مشکلات گلزني فصل گذشته را پشت سر بگذارد و مي خواهد يک فصل جادويي را در استمفورد بريج سپري کند.

با جدايي ديديه دروگبا، اکنون تورس مهاجم اول چلسي محسوب مي شود و در سه ديدار ابتدايي فصل، دو بار موفق به گلزني شد.
    او مي داند که با جدايي دروگبا، مسئوليت هاي بيشتري را بايد به دوش بگيرد و قصد دارد به روزهاي خوبش در آنفيلد بازگردد.
    او در گفتگو با چلسي مگزين گفت:" ديديه ديگر اينجا نيست و اين به آن معناست که من مسئوليت بيشتري برعهده دارم و من آماده ام تا با اين چالش ها روبرو شوم.
    اميدوارم همه چيز خوب پيش برود. ما براي رسيدن به موفقيت سخت کار خواهيم کرد. من اکنون به دنبال اهداف شخصي جديدي هستم که يکي از آنها، به ثمر رساندن گل هاي بيشتر است و اميدوارم بتوانم حتي از بهترين فصلم در ليورپول هم گل هاي بيشتري به ثمر برسانم.
    با تيمي که داريم مي توانيم به دنبال جام هاي بيشتري باشيم. ما اين فصل در 5 جام حضور داريم و اين فصل مي تواند فصل جادويي باشد."
    چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا

10. 3 کاربر از پست مفید reza-chelsea تشکر کرده اند .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

chelsea

برتراند تا 5 سال دیگر در چلسی ماندنی شد

رایان برتراند امروز قرار داد بلند مدت خود را با چلسی به مدت 5 سال دیگر تمدید کرد .

رایان برتراند مدافع کناری چلسی که از او به عنوان جانشین اصلی اشلی کول یاد میشود امروز قرارداداش را تا 5 سال دیگر تمدید . این مدافع 23 ساله که در فصل قبل برای چلسی در لیگ برتر فقط 3 بازی آن هم در آخر فصل انجام داده است در این فصل در 3 بازی اول لیگ در دو بازی به میدان رفته است و نشان میدهد که توانسته اعتماد دی ماتئو را به دست بیاورد .

برتراند در سال 2005 به تیم آکادمی چلسی آمد و تا سال 2010 به تیم هایی مانند نوریچ سیتی ، ریدینگ ، پورتموث و اولدهام قرض داده شد اما در زمان فصل دوم حضور کارلو آنجلوتی در چندین بازی برای چلسی به میدان رفت و نمایش خوبی داشت و از همان فصل به تیم بزرگسالان منتقل شد .

او سابقه بازی در تیم جوانان و المپیک انگلیس را نیز دارد .

ترجمه ی اختصاصی از سایت رسمی چلسی

12. 5 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

واکنش مالدوا به حضور در تمرین زیر 21 سال ها

ه گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،مالودا چندی دیشب از لیست بازیکنان چلسی در لیگ قهرمانان خط خورد.

این هافبک 32 ساله اعلام کرده بود که می تواند در تابستان چلسی را ترک کند،اما فصل نقل و انتقالات به پایان رسید و هیچ معامله ای صورت نگرفت.

و سرانجام در روز چهارشنبه مالودا با متنی که در صفحه ی توئیترش نوشت این گونه از کارفرمایان خود گلایه کرد.

مالودا یک عکس از ورودی مرکز تمرین جوانان باشگاه گرفت و زیر آن این گونه نوشت : "این جاییست که در آخرین فصل حضورم در کنار آبی ها باید در آن تمرین کنم!!!"

مالودا هفته ای 70 هزار پوند به عنوان دستمزد از باشگاه چلسی دریافت می کند.در تابستان پیشنهاداتی برای وی آمده بود،اما مالودا دوست دارد که همین مبلغ را از تیم جدیدی که قرار است به آن بپیوندد دریافت کند و این خواستار مالودا قابل قبول باشگاه های خواهان او واقع نشد و انتقال این بازیکن فرانسوی صورت نگرفت.

چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا

14. کاربر روبرو از پست مفید reza-chelsea تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

سامسونگ اسپانسر چلسی می ماند

شرکت کره ای سامسونگ قرارداد خود با باشگاه چلسی را برای 2 سال دیگر تمدید کرد.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، سامسونگ که از سال 2005 به عنوان یکی از اسپانسرهای اصلی باشگاه چلسی معرفی شد و طی قراردادی ، آرم شرکت آنها روی پیراهن های چلسی چاپ شد ، قرارداد خود را تا سال 2015 تمدید کرد.

باشگاه چلسی نیز این خبر را تائید و اعلام کرد که تا پایان ماه می سال 2015 میلادی با این شرکت قرارداد بسته است.

قرارداد سامسونگ و چلسی با قیمت سالانه 11 میلیون پوند شروع شد که در قرارداد جدیدشان این مبلغ به 15 میلیون پوند افزایش یافته است.

گفته می شود دلیل اصلی تمایل سامسونگ به تمدید قرارداد با آبی ها ، قهرمانی این تیم در لیگ قهرمانان اروپا می باشد.

چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا

16. 2 کاربر از پست مفید reza-chelsea تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

لوکاکو : از مقایسه با دیدیر خسته شده ام
    روملو لوکاکو،مهاجم قرضی وست برومویچ خواستار پایان دادن به مقایسه اش با دیدیر دروگبا شده است.

به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران،مهاجم بلژیکی 19 ساله پس از این که نتوانست در فصل اول حضورش در چلسی خود را به ترکیب اصلی تیم برساند،برای یک فصل به طور قرضی راهی وست برومویچ شد.

فیزیک مشابه لوکاکو با دیدیر دروگبا سبب شد که پس از ورورد این جوان به انگلیس،مدام درباره شباهت هایش با دروگبا صحبت شود و نامش در کنار نام این اسطوره قرار گیرد.لوکاکو امیدوار است که این وزنه ی سنگین از پشت او برداشته شود.

روملو لوکاکو گفت : " من و دیدیر سبک بازی مشابهی داریم،اما فکر نمی کنم که او هم در جوانی علاقه ای به مقایسه شدن با شخص دیگری داشته بوده است."

این مهاجم فیزیکی ادامه داد : "ههر بازیکنی می خواهد که خودش باشد و شخصیت خود را داشته باشد.من دوست ندارم که شخصیت جدید کسی دیگر باشم."

لوکاکوی جوان ادامه داد : "در ابتدا این خوب بود،اما در حال حاضر از آن خسته شده ام.این مقایسه لازم نیست و الان این را دوست ندارم."

لوکاکو که درهفته ی آغزین لیگ برتر توانست دروازه ی لیورپول را باز کند،گفت : "من نام خانوادگی پدرم را دارم،من روملو لوکاکو هستم و شخص دیگری نیستم.این نام خود من است و می خواهم مردم این را به یاد بیاورند و به خاطر داشته باشند."
    چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا

18. کاربر روبرو از پست مفید reza-chelsea تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

تورس: اکنون مهاجم متفاوتي هستم

به نقل از ساکرنت، فرناندو تورس از سال 2010 براي رسيدن به آمادگي کامل تقلا مي‌‌کند. وي که با مبلغ زيادي به چلسي پيوسته بود، فصل پيش دوران خوبي را در تيم تجربه نکرد تا ارزش اين انتقال کم‌کم مورد ترديد قرار بگيرد.

به هر حال وي در سال 2012 موفق شد با قهرماني اسپانيا در يورو 2012 کفش طلا را تصاحب کند. تورس جمعه شب در پيروزي 5 بر صفر مقابل عربستان در ديداري دوستانه بازوبند کاپيتاني را دراختيار داشت و صدمين بازي ملي خود را جشن گرفت.

تورس در ماه مي اعلام کرد که فصل گذشته بدترين لحظات عمر فوتبالي‌اش را تجربه کرده است در حدي که به نظر مي‌رسيد آينده وي در باشگاه و تيم ملي کشورش در خطر است، اما اکنون بر اين باور است که اين تجربيات اکنون در راه پيشرفت به او کمک کرده است.

مهاجم اسپانيايي چلسي اظهار داشت: فصل گذشته چيزهاي زيادي در مورد خودم فهميدم و اکنون احساس بهتري براي کسب اين تجربيات دارم. اکنون بيشتر براي باشگاهم بازي مي‌کنم و مي‌بينيد که بهتر بازي مي‌کنم و بيشتر گل مي‌زنم.

وي ادامه داد: در حال حاضر نسبت به گذشته مهاجم متفاوتي هستم. فصل گذشته فرصت‌هاي زيادي براي هم‌تيمي‌هايم ايجاد کردم و اين به آن معناست که بازي من از اين نظر تغيير کرده است. بازي در تيم جديد چلسي و هدف داشتن در تيم ملي اسپانيا براي من هيجان‌انگيز است.

تورس گفت: شب صدمين بازي من براي اسپانيا چيزي است که هميشه به ياد خواهم داشت. بسياري از بازيکنان اسپانيايي صدمين بازي ملي خود را جشن گرفته‌اند و اين بيش از همه ثبات تيم را در چند سال گذشته نشان مي‌دهد.

وي تأکيد کرد: حتي پس از اين سال‌ها، بازي در تيم ملي اسپانيا يک مزيت محسوب مي‌شود.
    چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد نوک
    مربی مورد علاقه
    Special One
    بازیکن محبوب
    CR7--Sheva--Del Piero
    اسم واقعی شما
    Reza

EnglandRealMadridChelsea

تشکر ها
    64
    تشکر شده 122 در 43 پست

مالودا به لیون باز می گردد؟؟
    به نظر می رسد فلورنت مالودا در زمستان به تیم سابقش در فرانسه باز خواهد گشت.
    به گزارش کانون رسمی هواداران چلسی در ایران ، فلورنت مالودا که از سوی روبرتو دیمتئو به عنوان بازیکن مازاد نامیده می شود و اجازه تمرین کنار تیم اصلی را ندارد ، امیدوار است بتواند در فصل نقل و انتقالات زمستانه چلسی را به مقصد فرانسه ترک کند و در المپیک لیون که سابقه پوشیدن پیراهنش را نیز دارد، بازی کند.
    آئولاس ، مدیر اجرایی باشگاه لیون فرانسه نیز در خصوص جذب فلورنت مالودا به تیمش گفت :" درهای باشگاه ما همیشه برای بازیکنان سابقمان باز است. مالودا نیز اخیرا با مربیانمان در تماس بوده است."
    لیون در حالی امیدوار است بتواند مالودا را به این تیم بازگرداند که جرمی توالالان را نیز که اکنون با مالاگا به مشکل خورده است را قصد دارد به این تیم بازگرداند.

چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا

صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)