Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 35 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

irann محمد مایلی کهن گفت ، تصریح کرد ، خاطرنشان کرد ، تاکید کرد ، ادامه داد ، یادآور شد و ......پایان

سایت گل با نهایت احترام به شعور همه آن 75 هزارنفری که جمعه شب با فوتبال ملی ما آشتی کرده اند از انتشار این مصاحبه جنجالی آقای مایلی کهن خودداری می کند

سایت گل -
    محمد مایلی کهن امروز صبح باز هم مصاحبه کرد . باز هم افشاگری کرد . باز هم از کسی اسم نیاورد ! باز هم ذهن و شعور ما گمان کرد که او درباره اصغر شرفی و ....صحبت می کند !
    باز هم تصور می کنیم که آقای ایکس علی دایی است و باز هم و باز هم گمان می کنیم که محمد مایلی کهن انسان شریفی است ، پاک و صادق و اصلا بر فرض که همه حرفهایش درست است اما در یک نقطه حساس و مهم با او اختلاف نظر داریم . حرفهای مایلی کهن هیچ کمکی به فوتبال ما نمی کند . مصاحبه های او هیچ چیز را پاک نکرده و تبانی کار هنوز هم تبانی می کند و دلالی های ناجوانمردانه و رشوه و زد و بند هنوز هم برقرار است .
    با کمال احترامی که روزگاری برای اصولگرایی مایلی کهن قائل بودیم باور داریم که اظهارات او فضا را غبارآلودتر می کند و تنها فایده ای که دارد فراری دادن فوتبالدوستانی است که حالا تا حدودی با عشق خود آشتی کرده اند .
    . فوتبال دارد می میرد با این همه جنجال و ما ( رسانه ها ) هم برای اندکی تیراژ بیشتر به این فضا دامن می زنیم .
    امروز صبح مایلی کهن با خبرگزاری برنا اقدام به یک مصاحبه مفصل دیگر کرده است . تیترهایش و جمله هایش زهرناک و جنجالی و سوژه ساز است . دل هر روزنامه نگاری را برای پرداخت بیشتر و بهتر به ضعف می کشاند اما گمان می کنیم در این بازار آشفته ، افشاگری از جنس مایلی کهن به درد این فوتبال نمی آید . سایت گل با نهایت احترام به شعور همه آن 75 هزارنفری که جمعه شب با فوتبال ملی ما آشتی کرده اند از انتشار این مصاحبه جنجالی آقای مایلی کهن خودداری می کند
    دیگر کافیست آقای مایلی کهن . با شما هستیم . شما که برای مصاحبه های معروفتان دیگر مشتری خارجی هم دارید.

3. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann با صددرصد آمادگي آمد‌ه‌ايم

کي‌روش: برنده مسابقه فردا ايران است

سرمربي تيم ملي ايران گفت: برنده مسابقه فردا ايران است و خود قطري‌ها هم مي‌دانند که به جز اين، هدف ديگري نداريم

ورزش سه - کارلوس کی‌روش در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های ملی قطر و ایران از هفته دوم مرحله گروهی رقابت‌های مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل گفت: تنها برای رسیدن به یک هدف به دوحه آمده‌ایم که آن هم تنها رسیدن به پیروزی است و به جز برد و کسب 3 امتیاز به نتیجه دیگری فکر نمی‌کنیم.وی ادامه داد: ایران بازی خوبی مقابل اندونزی انجام داد که نتیجه آن برتری مقابل بود. البته ما آن بازي را فراموش کرده‌ايم و برای رسیدن به هدف باید آمادگی خود را تداوم ببخشیم. برای بازی با قطر از آمادگی صددرصد برخوردار هستیم.
    کی‌روش با بیان اینکه بازی‌های اخیر قطر را دیده و مورد آنالیز قرارداده‌ام؛ تأکید کرد: قطر از بازیکنان برجسته و خوبی بهره می‌برد و بازیکنان این تیم می‌توانند کارهای سرعتی و هجومی را به خوبی انجام دهند.
    سرمربی تیم ملی گفت: برنده مسابقه فردا شب ایران است و خود قطری‌ها هم می‌دانند که به جز این، هدف دیگری نداریم و تنها برای رسیدن به این امر به کشورشان آمده‌‌ایم.
    وی یادآور شد: با تلاش زياد مي‌توانيم به جام جهاني 2014 راه يابيم و اگر از امکانات و توانايي‌هايمان استفاده کنيم اين مهم به دست مي‌آيد.

5. 5 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

دم مایلی گرم
    خوب دایی رو ضایع کرده

منتظر افشاگری مستند از رفاقت دایی و فردوسی پور از طرف خودم باشید.... میخوام پر قدرتترین پشتیبان دایی که فوتبال رو به این روز انداخته یعنی فردوسی پور رو با فیلم مستند رسوا کنم تا شخصیت دایی عوام فریب که به کمک دوستش فردوسی پور همه کار میکند بیشتر برای این مردم ساده لوح و اشعری صفت نمایان بشه

7. 5 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

سرمربي قطر: پاسخ كي روش را درزمين خواهيم داد
    سباستيا لازاروني'' روز دوشنبه در کنفرانس خبري در شهر دوحه اظهار داشت: کي روش، ديدگاه خود را بيان کرده است اما سرمربي پرتغالي تيم ايران، پاسخ اين اظهارات را از بازيکنان تيم قطر در زمين مسابقه دريافت خواهد کرد.
    وي افزود: امکان ندارد کسي در فوتبال به نتيجه يک ديدار اطمينان داشته باشد و بسيار دشوار است کسي از پيروزي خود در مسابقه فوتبال اطمينان داشته باشد مگر آنکه از قوه سحر و جادو برخوردار باشد.
    سرمربي برزيلي تيم ملي فوتبال قطر افزود: نتيجه فوتبال در زمين مسابقه رقم مي خورد و پيش بيني از ديدارها، خارج از ميدان مسابقه صحيح نيست.
    وي افزود: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفته است ما براي کسب سه امتياز اين ديدار عازم قطر شده ايم و بازيکنانم قدرت کسب امتياز کامل اين ديدار را دارند.
    لازاروني گفت: من نيز مي گويم بازيکنانم روحيه جنگندگي دارند و به قدرت و توانايي آنها براي کسب سه امتياز اين ديدار نيز ايمان دارم.
    وي در باره تغييرات اين تيم نسبت به ديدار گذشته مقابل تيم بحرين نيز تاکيد کرد: در حال حاضر به اين تغييرات فکر مي کنيم لکن بايد تا فردا صبر کنيد.
    سرمربي تيم ملي فوتبال قطر با اشاره به اينکه تيم ايران، يکي از تيم هاي قوي گروه پنجم است و براي صعود به مرحله بعدي مسابقات تلاش مي کند، افزود: اما تيم قطر نيز براي صعود به مرحله بعدي مسابقات، از امکانات و شرايط خوبي برخوردار است.
    وي افزود: تيم ايران از بازيکنان با تجربه و سطح بالايي برخوردار است که در ليگ هاي بزرگ اروپايي بازي کرده اند و متاسفم که ديدارهاي اخير آنها را نتوانسته ام مشاهده کنم.
    لازاروني افزود: ديدار تيم ايران مقابل اندونزي را ديدم و به نظرم تيم ايران در خط دفاع، بازيکنان خوبي در اختيار دارد.
    خاطرنشان مي شود، ديدار تيم هاي ملي فوتبال ايران و قطر در چارچوب رقابت هاي انتخابي مقدماتي جام جهاني فوتبال در سال 2014 برزيل، ساعت 45/20 دقيقه به وقت تهران در شهر دوحه پايتخت قطر برگزار مي شود.

ورزش سه
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

9. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

کاربر محروم

بازیکن محبوب
    مارادونا آسیا علی کریمی

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    818
    تشکر شده 3,692 در 579 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

11. 3 کاربر از پست مفید Wizard-8 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann ایران سفید ، قطر زرشکی / تیم ملی در ورزشگاه السد تمرین کرد

قرار شد در دیدار سه شنبه تیم ایران با لباس سر تا پا سفید و قطر با لباس زرشکی در زمین حاضر شوند. رنگ لباس داوران نیز زرد خواهد بود

سایت گل - تیم ملی فوتبال ایران ساعت 19/30 روز سه شنبه به وقت دوحه (21 به وقت ایران) با لباس سفید به مصاف قطر در مرحله مقدماتی رقابتهای جام جهانی 2014 می رود.
    جلسه "منیجر میتینگ" دیدار تیم های ایران و قطر روز دوشنبه در سالن اجتماعات ورزشگاه السد دوحه برگزار شد و از ایران عباس ترابیان سرپرست، خسرو والی زاده مدیر رسانه ای و غلامرضا ابراهیمی مدیر تدارکات تیم ملی شرکت داشتند.
    با توجه به اینکه روز دوشنبه آخرین روز تعطیلات عید فطر در قطر است، ترابیان در ابتدای این جلسه عید را به همتای قطری خود تبریک گفت و از میهمان نوازی آنان تشکر کرد.
    در این جلسه کلیه نکات فنی توسط ناظر مسابقه از سنگاپور و موارد داوری توسط سعد کمیل ناظر کویتی داوری و همچنین داوران اهل کره جنوبی به مسوولان دو تیم تذکر داده شد.
    همچنین قرار شد در دیدار سه شنبه تیم ایران با لباس سر تا پا سفید و قطر با لباس زرشکی در زمین حاضر شوند. رنگ لباس داوران نیز زرد خواهد بود. ضمنا هیچکدام از دو تیم بازیکن محروم نداشتند که ناظر مسابقه به این دلیل از دوتیم قدردانی کرد.

تمرین در زمین اصلی
    تیم ملی فوتبال کشورمان ساعت 19 امروز به وقت محلی به مدت یک ساعت در ورزشگاه اصلی (السد) تمرین خواهد کرد. تیم قطر نیز قبل از ایران در ساعت 18 در همین محل تمرین خواهد داشت.
    بازیکنان تیم ملی ایران شب گذشته و امروز را کاملا استراحت کردند تا برای تمرین عصر آماده شوند.

13. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann کی روش: فریب قطر را نمی خورم

قطر نسبت به بازی با امارات که 3-1 شکست خورد، خیلی بهتر شده و من فریب این شکست در بازی دوستانه را نمی خورم

سایت گل - کارلوس کی روش مربی تیم ملی ایران بعد از تمرین تیم ملی در دوحه گفت: شناخت خیلی خوبی از قطر دارم و بعد از دیدن بازی تدارکاتی قطر با امارات و همچنین بازی با بحرین، این شناخت کامل تر شده است.
    کی روش همچنین گفت: البته قطر نسبت به بازی با امارات که 3-1 شکست خورد، خیلی بهتر شده و من فریب این شکست در بازی دوستانه را نمی خورم. قطر یک تیم منسجم با یک مربی سطح بالاست و امیدوارم با ارائه یک بازی خوب، صاحب یک پیروزی شیرین در دوحه شویم.
    مربی تیم ملی در پاسخ به سوالی درباره بازی با اندونزی گفت: به غیر از نتیجه که اهمیت زیادی داشت، نمایش خوب بازیکنان تیمم برای من مهم تر بود. بازیکنانم بعد از اینکه یک نیمه را بدون گل سپری کردند، همچنان آرامش خود را حفظ کردند و این یک فاکتور بزرگ برای یک تیم است.

15. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann کری خوانی کی روش در دوحه : قطری ها می دانند که برای پیروزی آمده ایم / لازارونی : به بازیکنانم می گویم فردا شب پاسخ کی روش را بدهند!

تنها برای رسیدن به یک هدف به دوحه آمده‌ایم خود قطری‌ها هم می‌دانند که به جز این، هدف دیگری نداریم

سایت گل - « من کاری به حرفهای کی روش ندارم اما حتما حرفهایش را به بازیکنانم می گویم تا آنها جواب کی روش و ایران را فردا شب در زمین مسابقه بدهند »
    این حرفهای سباستین لازارونی ، سرمربی تیم ملی قطر است که ساعتی قبل در کنفرانس خبری پیش از مسابقه قطر با ایران در دوحه عنوان شد اما این مرد برزیلی پاسخ کدام اظهار نظر کی روش را این گونه داد .
    سرمربی تیم ملی ایران امروز در این کنفرانس خبری در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس درباره هدف ایران از بازی فردا شب با اعتماد به نفس کامل گفت : « تنها برای رسیدن به یک هدف به دوحه آمده‌ایم
    خود قطری‌ها هم می‌دانند که به جز این، هدف دیگری نداریم »
    کی روش در این نشست تاکید کرد که ایران با آمادگی صد در صد به قطر آمده است : « ایران بازی خوبی مقابل اندونزی انجام داد که نتیجه آن برتری مقابل بود. البته ما آن بازي را فراموش كرده‌ايم و برای رسیدن به هدف باید آمادگی خود را تداوم ببخشیم. برای بازی با قطر از آمادگی صددرصد برخوردار هستیم. قطر از بازیکنان برجسته و خوبی بهره می‌برد و بازیکنان این تیم می‌توانند کارهای سرعتی و هجومی را به خوبی انجام دهند . »
    سرمربی تیم ملی در دوحه به نوعی غیرمستقیم برحمایت از تیم ملی ایران توسط مسئولان تاکید کرد : « با تلاش زياد مي‌توانيم به جام جهاني 2014 راه يابيم و اگر از امكانات و توانايي‌هايمان استفاده كنيم اين مهم به دست مي‌آید

همچنین سایر حرفهای لازارونی در نشست خبری امروز این گونه بود :

نتيجه قابل پيش‌بيني نيست من گوي جادويي ندارم كه چنين حرفي بزنم. اين ديدار بازي سختي است و ما براي برد به ميدان مي‌رويم. آنچه مي‌توانم بگويم اين است كه عزم خود را جزم كرده‌ايم تا از اين مرحله با موفقيت عبور كنيم و بازي شايسته‌اي نام قطر ارائه دهيم. بازيكنان ما در شرايط روحي، رواني و جسماني خوبي هستند.
    ايران حريف قدرتمندي است كه توانايي صعود از اين مرحله را دارد. قطر هم نگاهي به صعود به مرحله بعد دارد و همه عناصر و فاكتورهاي لازم را براي رسيدن به اين هدف داريم. ايران تيمي است كه همواره يك مدعي جدي قهرماني است.
    متاسفانه بازي‌هاي اخير اين تيم را نديدم و فقط گل‌هاي ايران برابر اندونزي را ديدم كه 2 گل آن را نكونام زد و اين مسئله ارزش‌هاي بالاي اين بازيكن را نشان مي‌دهد. مدافعان ما بايد برابر ايران محتاط و هوشيار باشند.
    بعد از بازي با بحرين تمرينات خوبي را انجام داديم تا بازيكنان آماده بازي با ايران شوند. از تماشاگران قطري هم مي‌خواهم براي حمايت تيم ملي به ورزشگاه بيايند.

17. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann لازارونی: مربی دفاعی نیستم

یوسف احمد به دلیل آسیب دیدگی به بازی مقابل ایران نمی رسد و یونس علی هم که در خط میانی بازی می کند، هنوز شرایط مبهمی دارد

سایت گل- سباستیائو لازارونی بعد از تمرین یکشنبه شب تیم ملی قطر به خبرنگاران قطری گفت: بعد از بازی با بحرین جلسه ای با بازیکنانم داشتم و اشتباهات آن ها را گوشزد کردم. در این بازی احساس کردم تفکراتم در تیم جا افتاده و نسبت به بازی با عراق و امارات، تیم بهتری بودیم.
    مربی اسبق تیم ملی برزیل که از ماه گذشته هدایت تیم ملی قطر رابه عهده گرفته، درباره وضعیت بازیکنانش گفت: یوسف احمد به دلیل آسیب دیدگی به بازی مقابل ایران نمی رسد و یونس علی هم که در خط میانی بازی می کند، هنوز شرایط مبهمی دارد.
    لازارونی در پاسخ سوالی که او را یک مربی با تفکرات دفاعی خوانده بود، گفت: من این نظر را قبول ندارم و همیشه برای پیروز شدن بازی می کنم. این را در باشگاه القطر هم نشان داده ام و در بازی با ایران می بینید که به فوتبال هجومی علاقه دارم.

19. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355

irann درخواست رئیس فدراسیون قطر از تماشاگران: ما را تنها نگذارید!

من به توانایی بازیکنان و کادر فنی تیمم اعتقاد دارم ولی بزرگترین تیم های دنیا هم برای موفقیت به حمایت تماشاگران نیاز دارند

Mahmoud maher

سایت گل- رئیس فدراسیون فوتبال قطر، بازی با ایران را دیدار مرگ و زندگی نمی داند. شیخ حمد بن خلیفه آل ثانی بعد از تمرین قطر در جمع خبرنگاران گفت: نسبت به بازی با بحرین انتظار دارم که خیلی بهتر ظاهر شویم. امیدوارم در این بازی پیروز باشیم ولی این بازی مرگ و زندگی نیست و هنوز راهی طولانی باقی مانده است.
    شیخ حمد در ادامه گفت: این بازی در دو بخش خلاصه می شود؛ یکی تلاش بازیکنان در میدان و دیگری حضور تماشاگران روی سکوها. انتظار دارم تماشاگران در این بازی به ورزشگاه بیایند و ما را حمایت کنند.
    قطر در بازی های تدارکاتی نتایج ضعیفی گرفته اما رئیس فدراسیون این کشور می گوید: این بازی رسمی است و با دیدارهای دوستانه تفاوت های زیادی دارد. من به توانایی بازیکنان و کادر فنی تیمم اعتقاد دارم ولی بزرگترین تیم های دنیا هم برای موفقیت به حمایت تماشاگران نیاز دارند.

21. 3 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

صفحه 9 از 35 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع