Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 141 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    دیوید بکهام
    اسم واقعی شما
    میثم

EnglandPersepolisManUtd

تشکر ها
    1,355
    تشکر شده 2,320 در 703 پست

manutd مورینیو:ازهواداران رئال به خاطر رفتارم عذر می خواهم / یاد نگرفته ام که ریاکار باشم

افراد زیادی از توان فوتبالی که رئال مادرید در طول پیش فصل از خود به نمایش گذاشت شگفت زده شدند و این یک خبر برایشان خبر شگفت انگیزی است که من اکنون باشگاه را ترک کنم ، غیرممکن است

سایت گل - ژوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید ، بیانیه ای را در وبسایت رسمی رئال مادرید ارائه کرده است که آن را با هم مرور می کنیم .
    به گزارش مرجع خبری رئال مورینیو نوشته است :"فقط آنهایی که مرا نمی شناسند می توانند رویا پردازی کنند ، پرداخته کنند و اعتقاد داشته باشند که ممکن است در این مرحله رئال مادرید را ترک کنم ... باور دارم که افراد زیادی از توان فوتبالی که رئال مادرید در طول پیش فصل از خود به نمایش گذاشت شگفت زده شدند و این یک خبر برایشان خبر شگفت انگیزی است که من اکنون باشگاه را ترک کنم ، غیرممکن است !
    از دست ندهید

من یک مدیر خارق العاده دارم که بسیار باهوش است و با او رفاقت خوبی دارم . من همچنین یک مدیر داخلی دارم که روزی 24 ساعت برای باشگاه کار می کند ، پس انگیزه ام عظیم تر است و علاقه ام به رئال مادرید حتی بیشتر از برخی مادریدیستاهای دروغین است . هیچ راهی برای رفتنم نیست ، هیچ !
    من همچنین می خواهم از مادریدیستاها عذرخواهی کنم و فقط از آنها ، به خاطر رفتارم در آخرین بازیمان . برخی افراد در ریاکاری در فوتبال ، استاد تر از من هستند و چهره های خود را پنهان می کنند و درون تونل های عمیق ، یواشکی صحبت می کنند .
    یاد نگرفته ام که ریاکار باشم و نمی خواهم هم که این طور باشم . بهترین آرزوها را برای همه شما دارم .
    همدیگر را فردا در استادیوم سانتیاگو برنابئو می بینیم ."

4. 7 کاربر از پست مفید pathfinder تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

مورينيو با محروميت مواجه خواهد شد

کميته انضباطي فوتبال اسپانيا اعلام کرد مورينيو به دليل رفتارهايش در ديدار مقابل بارسلونا با محروميت مواجه خواهد شد.

کمیته انضباطی فوتبال اسپانیا اعلام کرد ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی رئال مادرید به دلیل ضربه زدن به چشم تیتو ویلانوا دستیار پپ گواردیولا در دیدار برگشت سوپرکاپ اسپانیا مقابل بارسلونا با محرومیت و جریمه نقدی مواجه خواهد شد.

وب سایت رسمی فدراسیون فوتبال اسپانیا امروز اعلام کرد:" با توجه به تصاویری که به دست ما رسیده و طبق بند 22.1 قوانین انضباطی مورینیو در این صحنه عملی غیر اخلاقی انجام داده و مطمئنا با جریمه و محرومیت مواجه خواه شد."

این در حالی است که الادیو پارامس سخنگوی مورینیو حرفهای اخیرش با شبکه کانال پلوس را که در آن گفته بود مورینیو به دلیل عدم حمایت سران سانتیاگوبرنابئو این باشگاه را ترک خواهد کرد به شدت تکذیب کرد.

پارامس در گفتگو با روزنامه مارکا گفت:" این اظهارت کذب محض است و حرفهای من نیست. او می گوید یک فرد ناشناس پیام کوتاهی که حاوی این اظهارات بوده از خط تلفنی که دیگر از آن استفاده نمی کند به دفتر این شبکه تلویزیونی ارسال کرده است."

این خبرها در حالی منتشر شده که بارسلونا اعلام کرد هیچ شکایتی از اتفاقات دیدار مقابل رئال مادرید ندارد. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    Good Bye Berba

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. 6 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

real

دل بوسکه:بايد به اين اخلاق مورينيو احترام گذاشت

هيچ نظري در مورد مربي يک باشگاه ندارم. به علاوه تيم او بازيکنان زيادي را در اختيار تيم ملي قرار مي دهد.

بیسنته دل بوسکه سرمربی تیم ملی اسپانیا در گفتگویی در مورد مورینیو صحبت کرد :« من هیچ نظری در مورد مربی یک باشگاه ندارم؛ به علاوه اینکه تیم او، بازیکنان زیادی را به تیم ملی اسپانیا قرض می دهد.او این مدلی است و باید به این مدل و اخلاقش احترام گذاشت.»
    البته دل بوسکه در مورد مانوئل پیگرینی، مربی شیلیایی باشگاه مالاگا که سابقه حضور برروی نیمکت مربیگری رئال را هم در کارنامه ورزشی اش می بیند گفت:« سال گذشته او تیمش را نجات داد و امیدوارم که فصل خوبی را در ورزشگاه «لاروسالدا» سپری کند.» دل بوسکه درمورد حضور مارسلو بیلسا، مربی سابق تیم ملی شیلی روی نیمکت مربیگری اتلتیک بیلبائو گفت:« این سرنوشت فوق العاده ای برای او خواهد بود.»
    دل بوسکه ساعت 12.30 ظهر روز پنجشنبه لیست بازیکنان فراخوانده شده برای دیدار دوستانه مقابل شیلی و بازی مقابل لیختن اشتاین را اعلام خواهد کرد و در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« انتظار دارم که بازی مقابل شیلی، بازی پایاپایی خواهد بود.چون شیلی بهترین بازیکنانش را می آورد که واقعا تهاجمی هستند ودر جام جهانی قبلی در سطح بسیار بالایی بودند.»

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. 5 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم/هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    محمد

ArgentinaBarcelonaSS_Tehran

تشکر ها
    1,718
    تشکر شده 1,450 در 307 پست

پیش فرض زيدان: اخلاق نباشد نابود مي‌شويم

اسطوره فوتبال فرانسه و رئال مادريد با اشاره به حوادث تلخ اخير در ال‌کلاسيکودربي گفت: شک ندارم که اگر اخلاق در کار نباشد نابود مي‌شويم.
    به نقل از مارکا اسپانيا، زين الدين زيدان که اين روزها به عنوان مدير بخش ورزشي و مشاور عالي فلورنتينو پرس در باشگاه رئال مادريد مشغول فعاليت است، گفت: مسئله اخلاق فاکتور کوچک و بي اهميتي نيست که به راحتي از کنار آن گذشت، مربي که اخلاق نداشته باشد همه چيز را نابود مي‌کند، بي اخلاقي در فوتبال يعني حرکت به سمت نابودي و تحقير و شکست اين برازنده رئال مادريد نيست که به هر قيمتي جام بخواهد يا به هر دليلي دست به هر کاري بزند.
    زيدان ادامه داد: عده‌اي که اين روزها مدام مرا به حاشيه مي کشند بدانند که ديگر از من گذشته که بخواهم تحت تاثير روزنامه ها قرار بگيرم يا در فضايي خاص حرف‌هاي بزنم که پس از ان پشيمان شوم، حرف من مشخص است، هيچ‌وقت به مربيگري در رئال مادريد فکر نکرده‌ام، چون کار من نيست و توانش را ندارم اما هر کاري از دستم برآيد براي رئال مادريد انجام مي‌دهم، همانطور که براي فوتبال فرانسه نيز انجام داده و مي‌دهم.
    messi capità del Barça

10. 4 کاربر از پست مفید footballking12 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

لاسانا ديارا به تاتنهام پيوست

سران دو باشگاه رئال مادريد و تاتنهام برسر انتقال لاسانا ديارا به وايت هارت لين به توافق رسيده اند و تنها اعلام رسمي اين خبر مانده است.

باشگاه رئال مادرید در ازای این انتقال مبلغ 12 میلیون یورو دریافت خواهد کرد.این بازیکن فرانسوی و باشگاه انگلیسی چند روز پیش با هم به توافق رسیده بودند و تنها توافق دو باشگاه مانده بود که این اتفاق نیز رخ داد.

طبق گزارش منتشره در مارکا، آنچه باعث کند شدن روند این انتقال شده بود، درخواست رئال مادرید برای اضافه کردن بندی به قرارداد این ستاره درمورد پرداخت مبلغ این قرارداد بود.

varzesh3

HALA MADRID

12. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

سایت گل- فلیپه ملو ستاره برزیلی باشگاه گالاتاسرای در صحبتهایی به تمجید از رئال مادرید پرداخته و اعلام کرده که ژوزه مورینیو بهترین مربی دنیاست
    ستاره سابق آلمریا امشب در حالی دراسپانیا به میدان می رود که در بازار تابستانی به گالاتاسرای پیوسته. ملو در گفت و گو با روزنامه آ.اس گفت:« مورینیو بهترین مربی دنیاست.من همیشه این را گفته ام. رویای من این است که در آینده با او کار کنم ولی در حال حاضر در گالاتاسرای واقعا خوشحالم و برروی عملکردم دراین تیم تمرکز کرده ام. امیدوارم که بتوانم با گالاتاسرای به پیروزی برسم و بعد در مادرید مورینیو بدرخشم.»
    آقای خاص این روزها به دلیل رفتارهایش در جریان دیدار سوپرکاپ اسپانیا به شدت مورد انتقاد قرار گرفته ولی ملوی 28 ساله به دفاع از رفتارهای مورینیو برخاسته:« من مثل مورینیو هستم.من انسانی با شخصیت قوی هستم که شکست را دوست ندارم. این مسائل در دنیای فوتبال عادی است. اگر در فوتبال، اینها را دوست نداری، بهتر است وقتت را با بازی تنیس پر کنی.»
    ملو در بخش پایانی صحبتهایش درمورد نیمار که این روزها مورد توجه رئال است صحبت کرد و گفت:« نیمار بازیکن بزرگی است. امیدوارم که او بتواند به رئال بپیوندد و کارهای بزرگی دراین تیم انام دهد. او می تواند مبدل به بهترین بازیکن دنیا شود و پیوستن به رئال مادرید، می تواند گام مهمی برای رسیدن او به این هدف باشد.»
    goal.com

HALA MADRID

14. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

مورينيو تنبيه کاسياس را تکذيب کرد

مربي رئال مادريد در صحبتهايي اعلام کرد که دليل نيمکت نشيني کاسياس اين بود که آدان هم بايد براي دقايقي براي رئال بازي مي کرد.

ژوزه مورینیو، مربی پرتغالی رئال مادرید از عملکرد تیمش در دیدار مقابل گالاتاسرای راضی بود. او از اینکه برخی رسانه ها دلیل نیمکت نشین شدن کاسیاس در این دیدار را تماس تلفنی او با چابی و پویول دانسته اند به شدت ناراحت شده است

مربی پرتغالی در پایان این دیدار گفت:« کاسیاس می تواند به هرکسی که دلش می خواهد تلفن بزند و نیازی نیست که دراین باره چیزی به من بگوید.»

کاسیاس در دیدار دوستانه 4شنبه شب رئال مقابل گالاتاسرای برای 90 دقیقه روی نیمکت نشست و مورینیو در این باره به این نکته اشاره کرد که او از آدان در دروازه تیمش استفاده کرده، چرا که از نظر آقای خاص این دروازه بان هم نیاز دارد تا توانایی هایش را به نمایش بگذارد:« آدان باید بازی کند، چون برای رشد و پیشرفت به حضور در زمین نیاز دارد. بازی 4شنبه شب بازی ایده آلی برای او بود و آدان هم خیلی خوب ظاهر شد. او با مهار ضرباتی که در دقایق پایانی به سمت دروازه اش می آمد، باعث شد تا ما به پیروزی برسیم . قبل آمدن من به رئال، او برای یک دقیقه هم برای تیم اصلی بازی نکرده بود.»
    از سوی دیگر مورینیو ترجیح داد تا در مورد پلاکاردهایی که درحمایت از او به برنابئو آورده شده بود حرفی نزند و فقط گفت:« برای من مهمترین نکته این است که هواداران از تیم و رئال مادرید حمایت کنند و حال من الان خوب و بهتر از همیشه است.»

آقای خاص به علاوه ترجیح داد تا درمورد اتفاقاتی که در سوپرکاپ رخ داد هم صحبتی نکند و گفت:« من برای صحبت کردن درمورد سوپرکاپ اینجا نیستم.»

او در بخش پایانی صحبتهایش پیغامی درمورد انتشار اخبارش درمورد جدایی از رئال مادرید و شایعاتی که دراین باره به گوش می رسید، گفت:« شوخی خوبی بود. یکی از اعضای باشگاه مادریدی این خبر را به یکی از رسانه های اسپانیایی گفت و من دلیلی برای درگیری نداشتم و فقط خندیدم.»

varzesh3

HALA MADRID

16. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رئال مادريد 2 - گالاتاسراي 1

رئال با درخشش بنزما موفق شد سي و سومين عنوان قهرماني خود را در جام سانتاگوبرنابئو جشن گرفت.

تیم فوتبال رئال مادرید موفق شد در دیداری دوستانه و در جام سانتیاگوبرنابئو با نتیجه دو بر یک گالاتاسرای را شکست دهد.
    در این بازی که دقایقی پیش به پایان رسید تیم میهان با گل دقیقه 11 سلچوک اینان مهاجم خود از رئال پیش افتاد اما سرخیو راموس در دقیقه 34 و روی ارسال ژابی آلونسو با یک ضربه سر دیدنی بازی را به تساوی کشاند.
    نیمه اول با تساوی یک - یک به پایان رسید. اما در نیمه دوم و در دقیقه 50 کریم بنزما موفق شد گل برتری رئال را به ثمر برساند تا در نهایت تیم میزبان این بازی را با پیروزی پشت سر بگذارد و برای سی و سومین بار جام سانتیاگو برنابئو را کسب کند.
    جام سانتیاگو برنابئو جامی است که هر سال و در آغاز فصل جدید با برگزاری دیداری دوستانه انجام می شود.
    varzesh3

HALA MADRID

18. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

مورينيو: از حمايت بازيكنان و هواداران ممنونم
    سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا به خاطر حضور هواداران و تلاش ستايش برانگيز بازيکنان تشکر کرد و گفت: از حمايت بازيکنان و هواداران ممنونم.
    به نقل از سايت رسمي باشگاه رئال مادريد، خوزه مورينيو پيروزي تيمش برابر گالاتاسراي ترکيه را با ارزش خواند و گفت: بازي ساده‌اي نبود و چيزي که برايم اتفاق افتاده اين است که هواداران و بازيکنان پشت سرم هستند و حمايت آنها از من قطع نشده است. اين براي من بسيار با ارزش بود و از همين طريق از همه تشکر مي‌کنم.
    مورينيو در واکنش به سوال اکثر خبرنگاران در خصوص نيمکت‌نشيني کاسياس گفت: کاسیاس می‌تواند به هرکسی که دلش می‌خواهد تلفن کند. آدان هم باید برای دقایقی برای رئال بازی می‌کرد. چون برای رشد و پیشرفت به حضور در زمین نیاز دارد. او برای یک دقیقه هم برای تیم اصلی بازی نکرده بود.
    در اين ديدار اينان در دقيقه 10 براي نماينده ترکيه گلزني کرد اما رسخيو راموس 34 و بن‌زما 51 براي رئال مادريد موفق به گلزني شدند و جام برنابئو را در خانه حفظ کردند.

حاشیه:
    : درحالی که طوفان های دژخیم شکوه و عظمت کشتی مارا تهدید کرد شخصی از درون جمعیت برخواست وناخدای کشتی بحران زده مان شد . امیدبه کمک خدابستیم و چشم به تلاش او. آری این ناخدا ناجی کشتی ما بود. باهم گفتیم: درودبرتو ای ناخدا. ما همیشه حمایتت خواهیم کرد.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

20. 3 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    AMF
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo&Mesut Ozil&Ronaldinho
    اسم واقعی شما
    Ali

GermanyRealMadridRealMadrid

تشکر ها
    1,644
    تشکر شده 2,113 در 632 پست

real

دقایقی پیش مراسم قرعه کشی لیگ قهرمانان اروپا باحضور لوئیز فیگو ستاره اسبق رئال مادرید وچندی دیگر از ستاره های سالهای دور فوتبال انجام شد ، که تقابل رئال مادرید و لیون در گروه D این مسابقات از نکات جالب توجه این قرعه کشی بود. گروه A
    بایرن مونیخ آلمان - ویارئال اسپانیا - منچستر سیتی انگلستان - ناپولی ایتالیا

گروه B
    اینتر میلان ایتالیا - زسکامسکو روسیه - لیل فرانسه - ترابوزان اسپور ترکیه

گروه C
    منچستر یونایتد انگلستان - بنفیکا پرتغال - بازل سوئیس- اوتلول گالاتی رومانی

گروه D
    رئال مادرید اسپانیا - آژاکس هلند - لیون فراسنه -دیناموزاگرب کرواسی
    آژاکس آمستردام ، باید در دور گروهی رودر روی رئال مادریدی قرار گیرد که در بازی رفت و برگشت بازیهای گروهی فصل پیش از او شکست خورده است.
    لیون گربه سیاه رئال مادرید در سالهای اخیر این بار نه در مرحله حذفی بلکه در مرحله گروهی باید رودر روی رئال مادرید قرار بگیرد.
    دیناموزاگرب که به نظر ضعیفترین تیم این گروه است کار دشواری در گروه D در پیش خواهد داشت.
    گروه E
    چلسی انگلستان - والنسیا اسپانیا - بایرن لورکوزن آلمان - خنک بلژیک

گروه F
    آرسنال انگلستان - مارسی فرانسه - المپیاکوس یونان - بورسیا دورتموند آلمان

گروه G
    پورتو پرتغال - شاختار دونتسک اکراین - زنیت روسیه - آپوئل قبرس
    گروه H
    بارسلونا اسپانیا - میلان ایتالیا - باته باریستوف بلاروس - ویکتوریا پلژن چک

اولین بازی رئال مادرید در چمپیونزلیگ ، روز چهارشنبه 23 شهریور در زاگرب برابر دینامو خواهد بود . برنامه کامل بازیهای دور گروهی رئال در چمپیونزلیگ را با هم مرور می کنیم .
    هفته اول (چهارشنبه 23 شهریور)
    دینامو زاگرب (کرواسی) - رئال مادرید (اسپانیا)
    آژاکس (هلند) ، المپیک لیون (فرانسه)

هفته دوم (سه شنبه 5 مهر)
    لیون - دینامو
    رئال مادرید - آژاکس

هفته سوم (سه شنبه 26 مهر)
    رئال مادرید - لیون
    دینامو - آژاکس

هفته چهارم (چهارشنبه 11 آبان)
    لیون - رئال مادرید
    آژاکس - دینامو

هفته پنجم (سه شنبه ، 1 آذر)
    رئال مادرید - دینامو زاگرب
    لیون - آژاکس

هفته ششم (چهارشنبه ، 16 آذر)
    دینامو - لیون
    آژاکس - رئال مادرید
    چنان زندگی کن که کسانی که تو را می شناسند، اما خدا را نمی شناسند، بواسطه آشنایی با تو، با خدا آشنا شوند ...
    ویرایش توسط 0825 : 08-26-2011 در ساعت 05:44

22. 3 کاربر از پست مفید 0825 تشکر کرده اند .

صفحه 9 از 141 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)