آرسنال با پارک چو یونگ قرارداد امضا کرد
کاپیتان تیم ملی کره جنوبی از موناکو به آرسنال پیوست
باشگاه فوتبال آرسنال تأیید می کند آن ها چو یونگ پارک مهاجم تیم موناکو را به خدمت گرفته اند. کاپیتان 26 ساله ی تیم ملی کره جنوبی در سه فصل حضور خود در این تیم فرانسوی در 91 بازی برای موناکو 25 با گلزنی کرد.
این بازیکن که یک بار نیز عنوان بهترین بازیکن جوان آسیا را به خود اختصاص داده است در سن 19 سالگی اولین بازی خود را برای تیم ملی کره جنوبی انجام داد و در جام های جهانی 2006 و 2010 حضور داشته است. با اعلام بازنشستگی جی سونگ پارک از بازی های ملی در ماه گذشته او به عنوان کاپیاتان جدید تیم ملی کره انتخاب شده است.
آرسن ونگر سرمربی آرسنال می گوید:" ما از به خدمت گرفتن چو خرسندیم. او به نیروهای تهاجمی ما کیفیتی واقعی را خواهد افزود و یک بازیکن ارزشمند است که به تیم افزوده می شود."
چو یونگ پارک می گوید:" من به این انتقال بسیار احترام می گذارم و احساس خوشحالی می کنم که در آرسنال حضور دارم. این رویای من بود که در اینجا حاضر باشم و احساس غرور می کنم که بازیکن آرسنال هستم. اکنون تنها می خواهم نشان دهم چه بازیکن خوبی هستم و خود را ثبات کنم."
" به نظر من آرسنال باشگاه بزرگی است اکنون من می خواهم توانایی هایم را در زمین نشان دهم. من بهترین تلاش خود را بروز خواهم داد و هرگز کوتاهی نمی کنم. من عشقم را نشان خواهم داد. هر چه در توان دارم خواهم گذاشت و امیدوارم هواداران مرا حمایت کنند."
مراحل رسمی این انتقال هم اکنون در حال انجام و اتمام است.
چو یونگ پارک پیراهن شماره 9 آرسنال را به تن خواهد کرد. این بازیکن ترجیح می دهد هواداران او را با نام 'جو' بشناسند و پشت پیراهنش نام J. Y. Park را حک خواهد کرد.