Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 63 نخستنخست ... 78910111959 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 626

Hybrid View

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

اينتر تاوان تغيير سرمربي اش را مي پردازد

رئيس باشگاه پالرمو معتقد است پيروزي مقابل اينتر در اولين ديدار فصل جديد سري آ بسيار لذت بخش بود.

مائوریتزیو زامپارینی رئیس باشگاه پالرمو معتقد است تغییر کادر فنی اینتر در تابستان عامل اصلی شکست 4 بر سه آنها در دیدار شب گذشته است.

لئوناردو برزیلی تابستان امسال اینتر را به مقصد پاری سن ژرمن ترک کرد و سران نراتزوری جیان پیرو گاسپرینی را به عنوان جانشین او برگزیدند. از آن زمان تا به حال اینتر نتایج ضعیفی تا به حال کسب کرده است.

پالرمو هم تابستان امسال سرمربی اش را تغییر داد. زامپارینی رئیس باشگاه استفانو پیولی را برکنار کرد و دویس مانگیا را به عنوان جانشین او انتخاب کرد.

زامپارینی در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" اینتر تاوان تغییر کادر فنی اش را می پردازد. زمان می برد تا تیم بزرگی مثل اینتر با ستاره های فراوانش با کادر فنی جدید هماهنگ شوند. آنها چنین بازی را از پالرمو انتظار نداشتند و مقابل ما غافلگیر شدند."

اینتر هفته بعد در ادامه رقابتهای سری آ به مصاف رمی می رود که آنها هم مقابل کالیاری غافلگیر شدند و با نتیجه دو بر یک بازی را واگذار کردند.

varzesh3

HALA MADRID

2. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

کامبياسو پس از باخت مقابل پالرمو

هافبک آرژانتيني اينترميلان گفت: باخت برابر پالرمو سخت بود اما دليلي براي گريه کردن وجود ندارد.

به نقل از اسکای اسپورت، اینترمیلان در یک بازی ضعیف نتوانست از پس پالرمو برآید و در نخستین بازی این فصل 4 بر 3 از این تیم شکست خورد.
    استبان کامبیاسو در این مورد گفت: باخت برابر پالرمو بسیار سنگین بود و ضربه بزرگی به ما وارد کرد. باید بگویم انتظار ارائه چنین بازی را از پالرمو نداشتیم. از این شکست خوشحال نیستیم ولی بدون شک دلیلی هم برای گریه کردن نداریم. به هیچ‌وجه بازی خوبی انجام ندادیم و نمی‌توانیم از شیوه بازی خودمان راضی باشیم.
    وی ادامه داد: تصور می‌کنم بزرگترین مشکل سرمربی این است که بازیکنان را زمان زیادی در اختیار نداشته است. طی هفته‌های آینده و با برگزاری جلسه‌های تمرینی بیشتر می‌توانیم به هماهنگی بیشتر رسیده و بازی‌های بهتری را نیز به نمایش بگذاریم. هم‌چنین سرمربی نیز خواهد توانست بهترین ترکیب را به زمین بفرستد.

varzesh3

HALA MADRID

4. 2 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

وقتی گونش اینتر را تحقیر کرد

نه سال پس از کسب رتبه سوم جام جهانی 2002 سنول گونش نشان داد هنوز مربی بزرگی است .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

6. 4 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

inter

برای خروج از بحران،
    فورلان: تنها به يك پيروزي احتياج داريم.
    خبرگزاری فارس: مهاجم اینترمیلان معتقد است برای برون رفت از بحران کنونی در این تیم فقط به یک برد احتیاج دارند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه گازتا، نرآتزوری در فصل جاری شروع خوبی نداشته و به نوعی اعتماد به نفس بازیکنانش نیز از دست رفته است.

دیگو فورلان که در آخرین روزهای نقل و انتقالات تابستانی به جوزپه مه‌آتزا رفت در مورد شرایط کنونی اینتر گفت: در بازی برابر رم فرصت‌های گل‌زنی زیادی داشتیم ولی همه آن‌ها را از دست دادیم. زمانی‌که به صحنه‌های حساس بازی نگاه‌ می‌کنید، درمی‌یابید که ما در این بازی می‌توانستیم پیروز شویم ولی تصور می‌کنم به دلیل نداشتن اعتماد به نفس نتوانستیم توپ‌ها را وارد دروازه حریف کنیم.

مهاجم اهل اروگوئه که از اتلتیکو مادرید به اینتر آمده ادامه داد: بیرون آمدن از این شرایط کار سختی است زیرا همه تیم‌ها قدرتمند هستند و نمی‌توان با قدرت گفت چه زمانی می‌توانیم با پیروزی بر یک تیم به شرایط عادی بازگردیم. باید تلاش کنیم بتوانیم نخستین پیروزی فصل را به‌دست آوریم. پس از آن کارمان راحت‌تر خواهد بود.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

8. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

اسنایدر: گاسپرینی را سرزنش نکنید.

خبرگزاری فارس: هافبک هلندی اینتر بر این باور است که باید به سرمربی این تیم فرصت بیشتری داده شود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه اسپورت، وسلی اسنایدر با وجود شروع بسیار ضعیف اینتر در سری آ و عدم نتیجه‌گیری در بازی‌های پیش فصل و هم‌چنین از دست دادن کوپا ایتالیا، همچنان معتقد است باید به گاسپرینی فرصت داده شود.

اسنایدر در این مورد گفت: هیچ دلیلی برای سرزنش کردن سرمربی وجود ندارد. خیلی ساده است که بخواهیم همه تقصیرها را به گردن گاسپرینی بیندازیم. حقیقت این است که بازیکنان اولین کسانی هستند که باید شرایط را تغییر دهند. تمام تیم باید پیشرفت کند و بازی‌های خوبی را به نمایش بگذارند.

وی ادامه داد: شرم آور است که در یک بازی شانس‌های بسیاری برای گل‌زنی ایجاد کرده و بارها دروازه حریف را تهدید کنیم ولی موفق به باز کردن دروازه نشویم. این مشکل ربطی به مربی تیم ندارد. این یکی از آن زمان‌هایی است همه‌چیز علیه یک باشگاه رقم می‌خورد.

10. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

لوسیو: خدا را شکر که مارتین سالم است.

یک روز پس از بازی با آث رم، لوسیو پس از اتمام جلسه تمرینی اینتر، طی یک کنفرانس مطبوعاتی کوتاه، سخنانی را در مورد مارتین استکلنبرگ به زبان آورد و از تاسف خود بابت اتفاق افتاده برای این دروازه بان سخن گفت.

"بعدا تصویر حرکتم را در تلویزیون دیدم. همه چیز در یک چشم به هم زدن اتفاق افتاد. توپ با سرعت بالایی در حرکت بود چون زمین بازی خیس بود و استکلنبرگ هم خیلی سریع از دروازه خود خارج شد. من چشمم بر روی توپ بود و شیرجه زدن او به سمت پای خود را نتوانستم متوجه بشوم. تمرکزم بر روی گرفتن توپ بود و متوجه او نشدم. در بین دو نیمه به سمت رختکن آث رم رفتم و از دکتر تیم رم درباره وضعیت مارتین سوال کردم و او نیز از نداشتن مشکل بسیار جدی وی با من سخن گفت. امروز، خدا را شکر، شنیدم که او حالش تقریبا بهتر شده است و صدمه بسیار جدی به او وارد نشده است و هم اکنون خیالم راحت شده است. امروز صبح با اسنایدر که با مارتین رابطه نزدیکی دارد صحبت کردم و او به من گفت که مارتین احساس بهتری دارد. این سخن بار بسیار سنگینی را از روی دوش من برداشت. هیچ وقت نخواسته ام که به عمد به بازیکنی صدمه بزنم و حالا هم بابت اتفاق افتاده عذر خواهی می کنم. متاسفانه این چنین اتفاقات در فوتبال می افتند."

12. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

رسیدن کاپیتان به رکورد عمو برگومی

گرفتمت عمو. دیشب شبی بسیار خاص برای کاپیتان نرازتوری ها بود. کاپیتان فعلی اینتر به رکورد 756 بازی کاپیتان سابق اینتر رسید و به همین منظور بازوبند مخصوصی که برای این بازی طراحی شده بود را بر دستان خود بست. بر روی این بازوبند نام هر دو کاپیتان بزرگ اینتر و عدد 756 نوشته شده بود. خاویر زانتی و برگومی 134 بار در کنار همدیگر بازی کردند و توانستند با هم جام یوفای سال 98 را برای اینتر به ارمغان بیاورند.

14. کاربر روبرو از پست مفید David7 تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

آیا فیگو سرمربی آینده اینتر خواهد بود؟

لوئیز فیگو، ستاره پیشین نراتزوری درباره شایعه های جانشینی اش پس از برکناری گاسپرینی، سرمربی فعلی اینتر می گوید که بسیار خوشحال و غافلگیر شده است. پس از این که گاسپرینی تمام بازی های نخستین در هر سه جام سوپر کاپ، سری آ و لیگ قهرمانان اروپا را باخت، گمانه زنی های بسیاری برای گزینش جانشین وی انجام می شود.
    بازیکن پیشین نراتزوری در این باره به گاتزتا دلو اسپورت گفت:«من واقعا بسیار خوشحال و شگفت زده شده ام؛ زیرا این موضوع نشان می دهد که من تأثیر خوبی روی مسئولان اینتر داشته ام. اما فعلا تمام توجه من بر روی حمایت از گاسپرینی متمرکز شده است. »
    این فوتبالیست افسانه ای پرتغالی، در می سال 2009 برای همیشه از زمین چمن بیرون رفت. وی از آن زمان به عنوان مشاور در زمینه آگهی در این تیم میلانی فعالیت می کند.

16. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

نمره بازیکنان اینتر در بازی با آث رم

ژولیو سزار ( 7 ): ضربه کاشتهتوتی را بسیار خوب مهار کرد و عملکرد قابل قبولی داشت و همچنین در اوایل نیمه دوم با حرکتی عالی اسوالدو بازیکن حریف را در گلزنی ناکام گزاشت.

لوسیو ( 6 ): نمی توان برخورد شدید او با مارتین را به طور قطع عمدی دانست ولی در کل بعد از آن صحنه به بازی برگشت و عملکرد مناسبی داشت و همچنین در صحنه ای که شوت اسوالدو را برگرداند، بسیار عالی بود.

رانوکیا ( 5 ) ( بدترین بازیکن زمین ): در بسیرای از صحنه ها کم می آورد و به نظر در پست جدید خود اصلا راحت نمی آمد. در مقابل بورینی بسیار بد عمل می کرد.

ساموئل ( 6 ): در طول بازی وقتی که از کامبیاسو خواسته شد تا مانند سایه به دنبال توتی باشد، علاوه بر نقش خود نقش کامبیاسو را نیز یدک می کشید. در دقایق بعدی بازی که مربی از او خواست تا توپ رو در عمق تحویل بده او دو بار به اسانی این کار را انجام داد.

ناگاتومو ( 6 ): او که به عنوان یک بال در خط دفاعی کار می کرد، آزادی زیادی داشت. اما در طول نیمه اول زیاد تمایلی به نفوذ نداشت. چندین بار با جای گیری های بسیار خوب در محوطه 18 قدم مورد توجه قرار گرفت.

زانتی ( 7 ): یک بار دیگر نشان داد که مانند یک جوان 18 ساله انرژی دارد و می تواند دوباره در طول 90 دقیقه کامل بازی کند. با دویدن ها و عبور های رویایی خود همه را به وجد آورده بود و حقش حداقل در این بازی زدن یک گل بود.

کامبیاسو ( 6.5 ): مانند سایه در طول 90 دقیقه توتی را تعقیب می کرد و کار دیگری انجام نداد.

اسنایدر ( 7 ) ( بهترین بازیکن اینتر ): شاید تاثیر همیشگی را در پست جدید خود نداشت ولی هر وقت که صاحب توپ می شد و به جلو حرکت می کرد بوی گل می داد. چندین شوت بسیار عالی را روانه دروازه کرد که گر کمی خوش شانس بود نتیجه بازی جور دیگری رقم می خورد.

اوبی ( 5.5 ): به صورت گذرا در بازی درگیر می شد و در نهایت به دلیل بازی بد خود تا حدودی توسط هواداران هو شد.

فورلان ( 6 ): تمامی جمعیت حاظر در ورزشگاه را پس از ناتوانی در پیدا کردن میلیتو ناامید کرد. در رفت و آمد بین خط هافبک و حمله عملکردی بدی نداشت قبل از این که در جریان بازی در نیمه دوم محو بشود.

میلیتو ( 5.5 ): اصلا عملکرد خوبی نداشت. از ظعف های خط دفاع حریف نمی توانست استفاده کند. در هنگام ضربه استگاهی اسنایدر نیز عملکرد خوبی نداشت.

جاناتان ( 5.5 ): به جای اوبی داخل زمین آمد ولی نتوانست هیچ ارزشی به بازی اینتر بدهد.

مونتاری ( - ): در مدت زمان کم حضور خود نتوانست کار خاصی را انجام دهد.

زاراته ( 6.5 ): بلافاصله پس از داخل آمدن به خط حمله اینتر جان داد و چندین بار به شدت دروازه حریف را تهدید کرد.

18. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847

inter

استکلنبرگ: لوسیو را دیدم، پس از آن...

مارتین استکلنبرگ، دروازه بان آ.اس.رم درباره حادثه ای که در بازی اینتر و رم پیش آمد، بیش تر توضیح می دهد.
    این دروازه بان می گوید: «من لوسیو را دیدم و ثانیه ای پس از آن بود که ناگهان همه چیز سیاه شد.»
    او برای توپی که به سمت دروازه اش می آمد، به سوی توپ شیرجه زد که به طور اتفاقی ضربه ای به سرش وارد شد.
    استکلنبرگ که در درمانگاه رم به سر می بُرد، افزود: «هیچ چیز را به خاطر نمی آورم. تنها دیدم که لوسیو به سوی من می آید و پس از آن همه چیز سیاه شد. امیدوارم که هر چه زودتر بتوانم درون دروازه رم بایستم.»
    جزییات درباره این رویداد کم و بیش گنگ است، اما گفته می شود «مارتین استکلنبرگ» نزدیک به 10 دقیقه بی هوش بود؛ اما منابع دیگر خبری، می گویند وی در درون زمین پس از این که با نگه دارنده گردن، گردن وی بسته شد، هوشیاری اش را به دست آورده، اما درون رختکن دوباره غش کرده و از حال رفته است.
    پس از آن بود که او را برای انجام چند آزمایش به بیمارستان بردند و برای این که مطمئن شوند او مشکلی نخواهد داشت، شب را نیز در بیمارستان گذراند و بی این که نیازی به بخیه داشته باشد، از بیمارستان مرخص شد.
    اگر چه هنوز هم شایعه هایی مبنی بر این که آسیب دیدگی او شدید است و شاید نتواند تا یک ماه بازی کند، وجود دارد.

20. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

صفحه 9 از 63 نخستنخست ... 78910111959 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)