به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد فصل 2011/12
بحث و تبادل نظر هواداران منچستر یونایتد در این تاپیک انجام می شود.
خوب بازي بعد با ليورپول داريمرقيب هميشگي منچستر!!!!!!!!بازي سختيه و ليورپول هرچي هم بد نتيجه گرفته باشه باز جلو منچستر شير ميشه و اصلا نميشه قاتع بگم كه منچستر ميبره! ولي اگه بخوايم از لحاظ فني به دو تيم نگاه كنيم معلومه كه منچستر سرتره! منچستر تا به حال خيلي خوب كار كرده و بازي هاي خوبي از خودش به نمايش گزاشته و با توجه با مصدوماني كه داره بازم عالي كار كرده! ولي ليورپول نتونسته انتظارات هواداراشو برابرده كنه و با اين همه بازيكوني هم كه خريد بازم نتونست نتايج خوبي بگيره! به نظر من ليورپول شانسي واسه قهرمان شدن نداره و نميتونه با منچستر وچلسي و منسيتي و حتي آرسنال و تاتنهام رقابت كنه! اگه اين بازي رو ببريم از لحاظ روحي هم خيلي به تيم كمك ميكنه و ميتونيم صدرنشيني مونو حفظ كنيم.
به اميد برد منچستر![]()
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
من كه دارم از تعجب شاخ در ميارم!!!!!!!!!!! باز يه نشريه خبري در مورد ابراز علاقه منچستر براي جذب اشنادر تو ژانويه نوشته!!!!!!!!!!! آخه معلومه كه دروغه ديگه! اشنايدر تو جام باشگاه ها واسه اينتر بازي كرده و اگه منچستر بخرش نميتونه تو جام باشگاه ها ازش استفاده كنه پس فرگي اصلا تو فكر خريد اشنايدر نميره! ولي در كل بايد يه بازيساز بخريم! فرگي هم خوب ميدونه كه با كلورلي و اندرسون و كريك نميشه جلو بارسا و رئال بازي كرد! منچستر نياز به بازيساز خوب داره كه مثل فينال سال قبل مقابل بارسا وسط زمينو نزاره به امان خدا ! كلورلي و اندرسون هنوز جوون هستند و نميشه با اينا به قهرماني تو اروپا اميد زيادي داشت! فقط خدا كنه فرگي تو نقل انتقالات نيم فصل خواب نمونه!![]()
عزیزم man u نیازی به انتقام نداره چون بابازیکنایی که تولندن ورم مقابل بازیکنای بارسا قرارگرفتند باخت خیلی آبرومندانه ترازبردبود ... ولی چیکار کنم که این بارسایی هاسرخودشونو به .... میزنند واصلا قبول ندارن که داورا چقدر به سودشون کارمیکنند وگرنه اونا اصلا به فینال نمیرسیدند چه برسه به اینکه بخان..... من واقعا متاسفم که اونا وضعیت مضحک داوری بازی باچلسی روفراموش کردند.... خب دیگه به لطف آقای پلاتینی بارساهم بایداینجوری قهرمان اروپابشه به امید روزی که بارسا بتونه بدون کمک آقایون فقط باپتانسیل خودش جام قهرمانی روبگیره... انشاا... تو قرن بعد میتونه...امیدوارم به بارسایی ها برنخوره چون حیف شخصیت بارسا است که اینجوری تواروپا قهرمان بشه....![]()
قطري ها براي خريد باشگاه منچستريونايتد با گليزرها وارد مذاکره شدند.
روزنامه «ميرر» انگليس جمعه خبر داد که خانواده پادشاهي قطر براي خريد باشگاه منچستريونايتد پيشنهاد 1.5 ميليارد پوندي ارائه کرده است!
به نوشته اين روزنامه منابع موثقي در خاورميانه اعلام کردند که خانواده سلطنتي قطر رسما براي خريد باشگاه منچستريونايتد وارد مذاکره با گليزرها مالکان آمريکايي اين باشگاه شدهاند و اين قرارداد ظرف چند روز آينده منعقد خواهد شد.
خانواده گليزرها که طرفداران منچستريونايتد بارها اعتراض خود را از سياستهاي آنها نشان دادند، قصد دارند با وجود مخالفت طرفداران باشگاه را بفروشند.
اين روزنامه همچنين خبر داد که هياتي از خانواده پادشاهي قطر به رياست شيخ حمد بن خليفه آل ثاني براي اتمام اين قرارداد دوشنبه وارد انگليس خواهد شد. این خبرواز سایت varzesh3گرفتم میخام یکی بهم بگه این خبرواقعیه ... کی دیگه ازشر مالکای آمریکایی راحت میشیم....![]()
ویرایش توسط ali&manu : 10-09-2011 در ساعت 10:01 دلیل: نامربوط بودن بعضی ازقسمتها
[بچه ها تبریک می گم برد خیلی شیرینی بود امیدوارم یه روزبرسه که همین نتیجه رومقابل بارسا بگیریم....من یو کاری میکنه که همه انگشت به دهن میمونند...[/QUOTE]
بچه ها خواهشا این مورد رو همکاری کنید شاید به نتیجه ای برسیم
با سلام خدمت شبکه 3 سیما
همونطور که می دونید شنبه مورخ 23 / 7 / 1390
حساس ترین رقابت لیگ جزیره بین تیم های لیورپول ، منچستر یونایتد
در ورزشگاه آنفیلد برگزار می شود
ساعت پخش این بازی 15 : 15 به وقت ایران است
به علت تداخل این بازی ،با بازی لیگ برتر ایران
خواهشمند است این دیدار جذاب و پربیننده رو از شبکه 3 پخش کنید و
پخش دیدار لیگ برتر ایران را به عهده شبکه 2 بگذارید
متن فوق را به شماره 300003 sms کنید .
به علاوه از طرق زیر نیز میتوانید با شبکه 3 تماس بگیرید
شماره تماس با روابط عمومی شبکه سه سیما
تلفن گویا : 22021901
- 22168395 - 22055717
نمابر : 22051579این متن توسط دوستان منچستری آماده شده برای پخش مستقیم دیدار حساس و مهم ،من یونایتد و لیورپول ...
خواهشا این متن رو کوپی کنید و توی هر وبلاگ یا وب سایتی که میتونید به صورت نظر بذارید.که همه ببیننش.اگه زیاد باشیم مطمئنان جواب میده.یه کوپی پیست سادست.
بچه ها اين كار تو چندين سايت ديگه داره انجام ميشه و فكر نكنيد فايده نداره! ازتون خواهش ميكنم اينكارو بكنيد![]()
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
صدا و سیما نمیاد بازی منچستر نشون بده هر کاری هم بکنیم نشون نمیده
خب خیلی مشخصه تماشاکران پرسپولیس بیشتره وبازی لیگ برتر هم هست هر کشوری باشه میاد بازیهای لیگ خودشو نشون میده.
منم دوست دارم بازی منچستر یونایتد ببینم ولی خب نمیشه دیگه
شنبه 23/07/1390 ساعت : 16:50
هفته 10 ليگ برتر : مس - پرسپوليس
15:15 هم منچستر یونایتد - لیورپول
به نظر من چون فقط يه كم از دو بازي با هم تداخل داره ميشه يه كاريش كرد! اگه شك داريد ميتونيد به همون شماره زنگ بزنيد! آخه خودشون گفتند كه اگه درخواستها از يه حدي بالاتر بره بازي پخش ميشه.شوما هم كمك كنيد.ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)