Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 112 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673
    تشکر شده 3,034 در 532 پست

آرسنال بدون گل زده در اولدترافورد

تيم فوتبال آرسنال در حالي راهي ديدار هفته سوم ليگ برتر براي رويارويي با منچستريونايتد مي‌شود که در فصل جديد بدون گل زده باقي مانده است.

به نقل از ديلي‌ميل، فردا (يکشنبه) مصاف تيم تحت رهبري آرسن ونگر با شاگردان سرآلکس فرگوسن در ورزشگاه اولدترافورد بيان‌گر حقايق تازه‌اي است. به عنوان مثال پس از گذشت دو هفته، توپچي‌ها که همواره به قدرت هجومي خود باليده‌اند، قادر به گلزني نشده‌اند.
    تازه 2 گل را نيز در درون دروازه خويش ديده‌اند. در مقابل منچستريونايتد قادر شده 5 گل به ثمر برساند و تنها يک گل را در درون دروازه‌اش مشاهده کند.
    اين آمار نشان مي‌دهد يونايتدي‌ها در دو هفته اول و دوم به طور متوسط 2.5 گل زده در هر بازي داشته اند.
    *آمار دقيق اين دو رقيب به شرح زير است:
    جايگاه در جدول: منچستر دوم، آرسنال چهاردهم
    مجموع امتياز: منچستر 6 امتياز، آرسنال يک امتيازvarzesh3

Good Bye Berba

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

4. 4 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

Newww هارگریوز:من برگشتم

این هافبک انگلیسی بدشانس،که تابستان توسط باشگاه منچستر یونایتد بازیکن ازاد اعلام شد.در حال حاضر در حال بررسی گزینه های خود هست از جمله پیشنهادی که باشگاه وست بروم به او داده است.
    وی گفت:"من برگشتم.و باور دارم که میتوانم به سطحی که قبلا بودم برسم.اوضاع بدنم خوب است و مشکلی از ناحیه زانو ندارم.من فقط فشار بزرگی رو شونه هام احساس میکنم چون 3 سال از میادین دور بودم و مردم فکر میکنن که من مردم!من اینو درک میکنم .وقتی که بعد 5 دقیقه تو بازی با وولوز بیرون رفتم مردم با خود میگفتن "مشکل این پسر چیه؟""ایا شوخیش گرفته؟"اون اولین بازی من بعد دو سال بود.
    من اول میخوام چند بازی تمرینی انجام بدم و بعد هیجان زده بشم.اما در حال حاضر دوست دارم که فکر کنم که میتونم این فصل 40 بازی انجام دهم.من امیدوارم که به ترکیب انگلیس در یورو 2012 برسم."
    اوون هارگریوز تائید کرد که او به یونایتد اعلام کرده بوده که حاضر است بدون دریافت هیچ پولی برای ان ها بازی کند.
    "من ان ها را سرزنش نمیکنم که به من اجازه دادن برم.من ان را میفهمم.شما به نقطه ای میرسید که باید بگید" این جواب نمیدهد،زندگی ادامه دارد و شما را بعد میبینم".
    دیوید گیل مرد فوق العاده ایست همچنین مدیر خوبی هم هست .در مورد رئیس هم هیچگونه دشمنی وجود ندارد.قطعا او هم بسیار ناامید شده همانطور که من هم شدم.
    من به رئیس گفتم که امسال می خوام 40 بازی انجام دهم.او گفت که مطمئن است که من میتونم دوباره بازی کنم ولی میخواد به جوانان تیم فرصت دهد .زمانی که من برایش بازی میکردم او عالی بود.
    او یک مربی بزرگ است .او بهترین است.
    انجا یک باشگاه بینظیره ،اعضای پشت صحنه،کادر پزشکی همه فوق العاده ان و من با چند تا از ان ها دوست هستم.
    در مقطعی من پیشنهاد دادم که بدون دریافت پول بازی کنم فقط برای اینکه در باشگاه بمونم.اما ان ها گفتن"تو واقعا نمیخوای ان را انجام دهی"و احتمالا حق با ان ها بود.
    در سه سال گذشته من هر جلسه تمرینی که داشتم ضبط کردم.من از ان ها استفاده میکردم برای انکه به یونایتد نشان دهم زمانی که هشت ماه در کلورادو بودم درمانم چگونه پیش میرفت.
    من ان ها را در یوطیوب گذاشتم چون حجمشان زیاد بود و نمیتونستم به بعضی باشگاه ها یا ادم های مشخصی ایمیل کنم.من میدونم که وقتی اینکار را کردم سر و صدای زیادی بین مردم کرد اما من اهمیت نمیدم.مسئله ی بزرگی نیست.حيف اين بازيكون كه از دست رفت

6. 4 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

.mufctalk:-رایان گیگز اسطوره 37 ساله شیاطین سرخ معتقد است به هیچ وجه نباید در بازی فردا مقابل آرسنال این تیم را دست كم گرفت. گیگز معتقد است آرسنال در هر شرایطی آرسنال است و رفتن نصری و سسك تاثیری بر قدرت آنها نخواهد گذاشت و اگر روز روز آنها باشد نه تنها ما بلكه توانایی شكست هر تیمی در اروپا را دارند. گیگز در بخش پایانی صحبت هایش به این نكته اشاره كرد كه با این سن زیاد توقع ندارم در همه بازی ها برای تیم فیكس بازی كند

8. 6 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

manutd

گیگز: توپچی ها را فراموش نکنید.

مرد کهنه کار منچستری ها از نبرد پیش رو می گوید...
    رایان گیگز، اسطوره ی باشگاه منچستر یونایتد در مورد بازی یکشنبه به هم تیمی هایش هشدار داد.

با اینکه آرسنال با از دست دادن فابرگاس و سمیر نصری تا حدودی تعضیف شد اما با پیروزی چهارشنبه شب که مقابل اودنیزه توانست فشارها را کاهش دهد.

رایان گیگز باوجود اینکه ارسنال مصدومین و محرومین زیادی دارد و چند امتیاز را از دست داده، به هم تیمی هایش هشداد دارد که به هیچ وجه آرسنال را دست کم نگیرند.

" آرسنال هنوز تیمی با کیفیت است که بازیکنان با کیفیتی نیز دارد. آنها ثابت کردند که توانایی شکست هر تیمی را دارند. با اینکه آنها چندین ستاره را از دست دادند و با مشکلاتی همچون مصدومیت و محرومیت ستاره هایشان مواجه هستند اما هنوز آنها با کیفیت هستند

گیگز در بازی روز دوشنبه مقابل تاتنهام به صورت یار تعویضی وارد میدان شد و پاس گلی را برای رونی فراهم کرد.

سپس گیگز در مورد آینده اش در باشگاه منچستر یونایتد و پرورش ستاره های جوان در کنار بزرگان صحبت کرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

10. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673

پیتر اشمایکل: به دخه‌آ فرصت دهید

ملی پوش سابق دانمارکی معتقد است دخه آ آینده روشنی در پیش دارد

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 570x355.

سایت گل- پیتر اشمایکل، دروازه بان اسطوره ای منچستریونایتد از داوید دخه آ، دروازه بان جوان اسپانیایی شیاطین سرخ حمای.
    اشمایکل که بین سال‌های 1991 تا 1999 از دروازه منچستریونایتد مراقبت کرد،‌ در گفتگو بانشریه دیلی میل گفت:‌" برخی نقدها در مورد داوید دخه‌‌آ در شرایطی که او هنوز بازی نکرده بود، درست نبود. در واقع غیرمنصفانه بود که هنوز بازی نکرده،‌ مورد ارزیابی قرار گیرد. از این رو نمی توانم بگویم او مرتکب اشتباه بزرگی شده است.
    به باورم، دخه‌آ مقابل تاتنهام نمایش خوبی داشت. ضمن این که نشان داد تحت تاثیر جو ورزشگاه اولدترافورد قرار نگرفته است.
    او تازه 20 سال سن دارد و به تازگی به اولدترافورد آمده است پس باید در نظر گرفت به کمی وقت نیاز دارد تا با شرایط تیمی که عضوش شده کاملا هماهنگ شود.
    او نیاز به فراگیری یک سری اصول خاص بازی در لیگ برتر دارد. با یادگیری چنین نکاتی و درنظر گرفتن این موضوع که باید کسب تجربه کند، میتوان آینده‌ای روشن را برایش تصور کرد."

دخه‌آ در تابستان پس از بازنشستگی ادوین فان‌درسار هلندی، از اتلتیکو مادرید به عضویت منچستریونایتد در‌آمد.

12. 3 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673

ستایش رئیس از برباتوف

در تابستان امسال شایعات زیادی درباره اقای گل فصل پیش انگلستان وجود داشت مبنی بر اینکه او منچستر را ترک میکند ولی او اعلام کرد که می ماند و برای حضور در ترکیب تیم میجنگد.
    با فرم خوب ولبک و بازگشت چیچاریتو و اوون ، مهاجم بلغاری کار سختی در پیش دارد.
    سر الکس می گوید:"برباتوف بینظیر بوده ،او به خوبی اوضاع را اداره کرده و حتی یک ذره هم شکایتی نکرده است.
    او واقعا بازیکن حرفه ای است و نقش خودش را بازی خواهد کرد،مثل تمام بازیکنان تیم.در حال حاضر شاید بازی نکند چون فاصله بین بازی ها خوب هست و فرصت برای استراحت وجود دارد ولی بعد دو هفته وقفه برای بازی های ملی ،مسابقات اروپایی شروع میشه و ان وقت بربا هم بازی میکند چون او تجربه و استعداد کافی برای اینکه نقش بزرگی در تیم داشته باشد دارد.
    ما چند درخواست برای فروش او داشتیم ولی من قصد این کار را ندارم،به هیچ وجه.
    او مهاجم طراز اولیست و من باید بگم که هیچ گونه شکایتی از او نشنیدم.او به خوبی اوضاع را اداره کرد و عزم راسخی دارد.
    هیچ کس بیشتر از بربا ان شب(فینال ومبلی) ناامید نبود،اما او هیچ مشکلی درست نکرد."
    Good Bye Berba

14. 3 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

پارس فوتبال_
    من اجازه نمی دهم تیمم مانند آرسنال 6 سال بدون جام بماند

سر الکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، در آستانه دیدار تیمش مقابل آرسنال اعلام کرد هرگز اجازه نمی دهد شیاطین سرخ 6 فصل بدون جام بمانند.

آرسنالی ها از سال 2005 هیچ جامی به دست نیاورده اند. البته آنها می توانستند فصل گذشته جام اتحادیه را فتح کنند اما در فینال مغلوب بیرمنگام شدند تا یک فصل بدون جام دیگر را پشت سر بگذارند.

فرگوسن در این مورد به خبرنگاران گفت:" من اجازه نمی دهم چنین اتفاقی برای منچستریونایتد رخ بدهد."

آرسن ونگر در چند هفته اخیر مورد انتقادات زیادی قرار داشته؛ هرچند صعود به مرحله گروهی لیگ قهرمانان کمی از این انتقادات کاسته است.

ابن در حالی است که منچستری ها همچنان به قهرمانی های شان ادامه می دهند و فصل پیش هم نوزدهمین قهرمانی شان در لیگ جزیره با به دست آوردند.

" من هرگز به چنین چیزهایی فکر نمی کنم. آرسن راه خودش را می رود و من هم راه خودم را. هرکسی بهترین کاری که به آن اعتقاد دارد، انجام می دهد. ونگر هم همین طور است.سبک مربیگری او متفاوت است."

16. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

manutd پیش بازی منچستریونایتد- آرسنال: نبرد در الدترافورد

سايت گل_آرسنالی ها اکنون برای انجام دیداری راهی الدترافورد خواهند شد که همیشه یکی جذاب ترین دیدارهای لیگ برتر بوده اما هیچ وقت تا این اندازه همه روی پیروزی منچستریونایتد هم نظر نبودند.

- دیدارهای هیجان انگیز این فصل لیگ برتر انگلیس خیلی زودتر از آنچه انتظار داشتیم، از راه رسید. بعد از دیدارهای هفته قبل آرسنال- لیورپول و منچستریونایتد- تاتنهام، حالا نوبت به نبرد منچستریونایتد و آرسنال رسیده؛ و این در حالی است که تنها سه هفته از این رقابت ها را سپری می کنیم.
    یونایتدها در این دیدار به دنبال سومین پیروزی پیاپی شان هستند تا بتوانند به رکورد صد در صد پیروزی های شان ادامه بدهند اما در مقابل توپچی ها که از دو دیدار قبلی، تنها یک امتیاز کسب کرده اند، کار دشواری برای کسب اولین پیروزی فصل دارند.
    البته با پیروزی مقابل اودینزه و راهیابی به مرحله گروهی لیگ قهرمانان، فشارها تا اندازه زیادی از روی مردان ونگر برداشته شده است. به ویژه با بازی درخشانی که در "فریولی" به نمایش گذاشتند، تا اندازه ای اعتماد به نفس از دست رفته شان را به دست آوردند.
    آرسنالی ها اکنون برای انجام دیداری راهی الدترافورد خواهند شد که همیشه یکی جذاب ترین دیدارهای لیگ برتر بوده اما هیچ وقت تا این اندازه همه روی پیروزی منچستریونایتد هم نظر نبودند.
    نتایج دو هفته ابتدایی نشان می دهد که شاگردان فرگوسن باید در شرایط خوبی قرار داشته باشند. به ویژه بعد از پیروزی 3-0 هفته گذشته مقابل تاتنهام که موجب شد رکورد شکست ناپذیری آنها در دیدارهای خانگی که از فصل پیش آغاز شد، همچنان ادامه پیدا کند.
    شیاطین سرخ همچنین با این پیروزی 6 امتیازی شدند و در پایان هفته دوم در کنار رقیب همشهری، منچسترسیتی و وولوز، در صدر جدول قرار گرفتند.
    فرگوسن در این دو هفته در غیاب چند ستاره اصلی اش از بازیکنان جوانی مانند دنی ولبک و فیل جونز استفاده کرد و آنها نیز به خوبی به اعتماد سرمربی شان پاسخ دادند اما در آستانه دیدار مقابل آرسنال، سرمربی اسکاتلندی برای انتخاب ترکیب اصلی با دردسرهایی روبروست.
    خاویر ارناندز بعد از پشت سر گذاشتن دوران مصدومیت، بار دیگر به ترکیب تیم بازگشته و اکنون می تواند در ترکیب اصلی قرار بگیرد اما دنی ولبک با بازی درخشانی که در دیدار مقابل تاتنهام به نمایش گذاشت، تصمیم گیری را برای فرگوسن دشوار کرده است.
    ریو فردیناند نیز بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت همسترینگ، بار دیگر شرایط بازی را پیدا کرده و آنتونیو والنسیا نیز که به دلیل مشکل قوزک پا از میادین دور بود، به تمرینات برگشته اما نمانیا ویدیچ باید یک ماه دیگر برای پشت سر گذاشتن مصدومیتش صبر کند و رافائل نیز که دچار در رفتگی شانه شده بود، وضعیت مشابهی با کاپیتان تیم دارد.
    آرسنال
    آرسنالی ها به خوبی می دانند که شکست در دیدار امروز به معنای فاصله 8 امتیازی با منچستریونایتد در هفته سوم فصل است؛ فاصله ای که اگرچه با توجه به هفته های زیاد باقی مانده جبران شدنی است اما مشکلات توپچی ها را بیش از پیش آشکار خواهد کرد.
    شاگردان ونگر در دو هفته ابتدایی، یک تساوی بدون گل مقابل نیوکاسل کسب کردند و سپس در خانه 2-0 مغلوب لیورپول شدند. آماری که برای آرسنال که همیشه یکی از هجومی ترین تیم های جزیره بوده، بسیار ناامیدکننده است.
    در واقع به نظر می رسد فصل هنوز برای ونگر و شاگردانش آغاز نشده و هنوز سایه بازار نقل و انتقالات روی این تیم سنگینی می کند. سمیر نصری که هفته پیش مقابل لیورپول به میدان رفت، حالا دیگر بازیکن مچسترسیتی محسوب می شود و پیش از آن هم فابرگاس "امیریتس" را ترک کرده بود. تنها چهار روز تا پایان فصل نقل و انتقالات باقی مانده و طرفداران آرسنال منتظرند تا ببینند ونگر در این چند روز، با 90 میلیون پوند بودجه ای که در اختیار دارد، برای تقویت تیمش چه خواهد کرد.
    از سوی دیگر بحران مصدومیت نیز این فصل زودتر از هر زمان دیگری به سراغ تیم ونگر آمده و این کار را برای سرمربی توپچی ها دشوارتر کرده است؛ و البته سه بازیکن آرسنال نیز به دلیل محرومیت نمی توانند تیم شان را در این دیدار همراهی کنند. ژروینیو و امانوئل فریمپونگ به دلیل اخراج شدن در دیدار مقابل نیوکاسل و لیورپول، از دیدار امروز محروم هستند و الکس سونگ نیز به دلیل درگیری با جوئی بارتون در هفته اول، برای سه جلسه از همراهی آرسنال محروم است. به این ترتیب با توجه به مصدومیت جک ویلشر و آبو دیابی، ونگر اکنون تنها آرون رمسی را به عنوان هافبک مرکزی در اختیار دارد.
    اما در خط دفاعی احتمالا کوشیلنی می تواند بعد از غیبت در دیدار مقابل اودینزه به دلیل مصدومیت، در این دیدار بار دیگر در کنار فرمائلن قرار بگیرد.
    ترکیب احتمالی دو تیم:
    منچستریونایتد: ده خه آ، اسمالینگ، فردیناند، جونز، اورا، نانی، کلورلی، اندرسون، یانگ، رونی، ولبک
    آرسنال: شچسنی، سانیا، فرمائلن، کوشیلنی، جنکینسون، رمسی، ژورو، روسیسکی، والکات، آرشاوین، فن پرسی

18. 5 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    DEFENDER
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX
    بازیکن محبوب
    Best

ArgentinaManUtdManUtd

تشکر ها
    6,673

جنگ رواني فرگوسن آغاز شد

بنابه نوشته يک روزنامه آلماني، سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد بازي رواني تازه‌اي قبل از رويارويي با حريف هميشگي تيمش در لندن آغاز کرده است.

روزنامه دي‌ولت به مناسبت رويارويي يونايتدي‌ها با آرسنال در جدال روز يکشنبه (امروز) نوشت: سرآلکس فرگوسن هميشه براي رويارويي با حريف لندني، در کنار تمهيدات فني که در نظر مي‌گيرد، بازي‌هاي رواني خاصي ارائه مي‌کند. تازه‌ترين مانور وي در اظهارات 2 روز گذشته‌اش نمايان شد.
    اين نشريه پرتيراژ ادامه داد: 2 روز قبل فرگوسن 69 ساله با پيش کشيدن بحث خروج کريستيانو رونالدو از تيمش در 2 سال قبل و مقايسه آن با خروج تابستان امسال سسک فابرگاس از آرسنال به بارسلونا، به جانبداري از آرسن ونگر پرداخت، ولي روز قبل با تغيير لحن عنوان کرد همکار فرانسوي‌اش مربي فاقد عنوان در شش سال گذشته بوده است.
    اين نشريه سپس از قول فرگي عنوان کرد: آرسن ونگر هميشه قدم در راه خودش گذاشته است. چرا که فکر مي‌کرده کاري که مي‌کند، صحيح است. در حالي که من اگر به جاي او بودم و شش سال بدون عنوان باقي مي‌ماندم، خيلي راحت عذرم را در اولدترافورد مي‌خواستند.
    نويسنده اين روزنامه ذکر اين جملات را از جانب مربي مجرب اسکاتلندي را جنگ رواني متفاوت با گذشته فرگوسن خوانده است.
    Good Bye Berba

20. 3 کاربر از پست مفید ashly تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

رقابت بين دو غول بزرگ شهر منچستر

دو تيم شهر منچستر با انجام اولين مصاف باشگاهي فصل جديد رقابت‌هاي باشگاهي اروپا بر سر کسب نخستين عنوان قهرماني فصل 2012-2011نبرد مي‌کنند.

فردا عصر در ورزشگاه ويمبلي لندن غوغايي برپا است. زيرا منچستريونايتد به عنوان قهرمان ليگ برتر و منچسترسيتي، دارنده عنوان جام حذفي گام به ميدان مي‌گذارند تا براي تصاحب جام خيريه که از مدت‌ها قبل در تدارک بوده ، با هم رقابت کنند.

اين پيکارها از سال 1908 تاکنون همه ساله قبل از شروع فصل انجام شده که منچستريونايتد با 19 مقام قهرماني رکوردار آن محسوب مي‌شود.
    در حالي‌که منچسترسيتي سه دوره به کسب آن نائل آمده که آخرينش در سال 1972 بوده است.

22. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

صفحه 9 از 112 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)