Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 160

Hybrid View

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

roma

تمرکز کاپیتان برای دیدار با لاتزیو

توتی امیدوار است به دربی برسد.

کاپیتان رم امیدوار است بتواند تا هفته آینده از آسیب دیدگی رها پیدا کند.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، فرانچسکو توتی از ناحیه ران پا آسیب دیده و مدتی است نتوانسته با سایر هم‌تیمی‌هایش تمرین کند.

توتی در پیروزی 3 بر یک جالوروسی برابر آتالانتا آسیب دید. او روز پنج‌شنبه در کلینیک ویا استوارت مورد معاینه دوباره قرار گرفت و نتیجه این معاینه‌ها نشان داد این آسیب دیدگی تا 50 درصد بهبود پیدا کرده است. روند بهبودی توتی بسیار زودتر از آن‌چه تصور می‌شده بوده است و به همین دلیل وی امیدوار است تا پیش از دیدار حساس رم برابر لاتزیو بتواند آمادگی کامل خود را به‌دست آورد.

قرار است کادر پزشکی رم روز دوشنبه بار دیگر پای توتی را مورد بررسی قرار دهد تا بتواند در مورد حضور یا عدم حضور وی در بازی یکشنبه هفته آینده تصمیم نهایی خود را بگیرد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

2. 2 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    مربی مورد علاقه
    Jose Morinio . Afshin GHotbi . Majid Jalali
    بازیکن محبوب
    david villa
    اسم واقعی شما
    mostafa

SpainFooladValencia

David Villa

تشکر ها
    27,847
    تشکر شده 10,655 در 3,070 پست

roma

مهاجم اسپانیایی علاقمند به گل‌زنی در دربی

بویان: دوست دارم رم با گلزنی من مقابل لاتزیو پیروز شود.

مهاجم اسپانیایی رم گفت: دوست دارم با گلزنی من رم در دربی مقابل لاتزیو به برتری برسد.

به نقل از شبکه ورزشی رای، بویان کرکیچ مهاجم جدید باشگاه رم در دیدارهای ابتدای هفته در ترکیب قرار نمی‌گرفت تا این‌که در بازی با آتالانتا به میدان رفت و گل زد.

کرکیچ در این مورد گفت: ما هر روز تمرین‌های سختی را پشت سر می‌گذاریم تا بتوانیم از نظر تاکتیکی پیشرفت کنیم. برای قهرمانی در این فصل باید همه مشکلاتمان را برطرف کنیم، بنابراین بسیار سخت است که بتوانیم خیلی زود همه چیز را رفع کرده و خودمان را به عنوان مدعی قهرمانی معرفی کنیم.

وی ادامه داد: از اکنون نباید به قهرمانی در لیگ فکر کنیم. باید به تک بازی پیش رو بیندیشیم و از فشار بیش از حد روی تیم بپرهیزیم. اگر به همین شکل ادامه دهیم، می‌توانیم بازی به بازی بهتر شده و به یکی از مدعیان تبدیل شویم. بازی آینده ما دربی رم است. دوست دارم در این بازی گل بزنم و رم بتواند با گل‌های من حریف دیرینه خود را شکست دهد.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
    تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
    من که شنیدم طعنه های اینو اونو
    تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
    اگه تو میموندی تورو میبخشیدم

4. 3 کاربر از پست مفید David7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    فوروارد
    مربی مورد علاقه
    تیتو ویلانووا
    بازیکن محبوب
    مسي-دل پيرو-سلطان باتیستوتا
    اسم واقعی شما
    همون کاربر

BrazilPersepolisBarcelona

تشکر ها
    235
    تشکر شده 1,560 در 631 پست

Neww

توتی به داربی رم نمی رسد ، کلوزه آماده می شود کاپیتان تیم آ اس رم دیدار حساس فرداشب تیمش مقابل لاتسیو را از دست داد.

فرانچسکو توتی به علت کشیدگی عضله ران نمی تواند در داربی رم حاضر شود.
    در این دیدار تیم رده ششمی رم یک پله در جدول بالاتر از حریف خود قرار دارد و رمی ها در این بازی داوید پیزارو بازیگردان شیلیایی خود را نیز به علت مصدومیت عضله ران در اختیار نخواهند داشت.
    اما میروسلاو کلوزه مهاجم گلزن آلمانی و 33 ساله لاتسیو که دچار مصدومیت زانو بود به این بازی خواهد رسید.

زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد

6. 2 کاربر از پست مفید yasin04 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997
    تشکر شده 2,290 در 522 پست

توتي در داربي شهر رم بازي نمي كند

کاپيتان رم شانس حضور در داربي رم و ديدار تيمش مقابل لاتزيو را نخواهد داشت

فرانچسکو توتی در دیدار روز یکشنبه لاتزیو – رم غایب خواهد بود .طبق بیانیه منتشره در وب سایت رسمی باشگاه رم در روز سه شنبه و بنا به صحبتهای اعضای کادر پزشکی باشگاه رم، توتی هنوز از بند مصدومیت رها نشده است.

توتی بعد از دیدار رم مقابل آتالانتا که با برد 1-3 همراه بود، دیگر نتوانست رم را همراهی کند؛ چون در جریان آن دیدار بود که از ناحیه عضله ساق پای راستش مصدوم شد.

این ستاره ایتالیایی از آن زمان به بعد نتوانست با سایر بازیکنان جلوروسی به تمرین بپردازد و به زمان بیشتری برای درمان نیازدارد.

در بیانیه منتشره در وب سایت رسمی باشگاه رم می خوانیم:

«فرانچسکو توتی، بعد از اسکن ها و تستهایی که در روز سه شنبه در تریگوریا از اوضاع پایش به عمل آمد به تمرینات بازیابی ادامه خواهد داد. او فیزیوتراپی اش را دنبال خواهد کرد و هفته آینده اسکن دیگری انجام خواهد داد تا روند بهبودش مورد بررسی قرار بگیرد.»

پیش از این توتی امیدوار بود تا بتواند در داربی شهر رم روی نیمکت ذخیره ها بنشیند. البته ممکن است کاپیتان توتی هفته آینده و برای دیدار تیمش مقابل پالرمو به اوج آمادگی بازگردد.

8. 3 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

تازماني که گوارديولا باشد،به بارسا برنمي گردم

مهاجم پيشين بارسلونا به انتقاد از سرمربي اين تيم پرداخت.

به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، بویان کرکیچ تابستان گذشته در یک قرارداد پیچیده و 2 ساله راهی رم شد. او در اولین دیداری که برای رم به میدان رفت توانست گل نخست تیمش را به ثمر برساند.
    بویان در این مورد گفت: زمانی که در بارسلونا بازی می‌کردم، گواردیولا به هیچ‌وجه به من توجه نمی‌کرد. با این‌که در تمرینات تیم آمادگی کامل داشتم و بسیار عالی تمرین می‌کردم، او هیچ‌وقت مرا در ترکیب ثابت راهی زمین نمی‌کرد. دلیل اصلی خروج من از بارسا او بود و تا زمانی ‌که گواردیولا مربی بارسا باشد، دیگر به این تیم باز‌نمی‌گردم.
    وی ادامه داد: در بارسا احساس خوبی نداشتم و نمی‌توانستم روند خوبی را در پیش بگیرم. نمی‌توانستم روحیه‌ام را حفظ کنم و علاقه‌ام به تمرین و فوتبال را از دست داده بودم. بارها می‌خواستم در این مورد با او صحبت کنم ولی کلمه‌ها از دهانم خارج نمی‌شدند. نمی‌توانستم بازی نکنم و در ادامه خودم را عضوی از باشگاه بدانم. به عنوان هوادار بارسا، گواردیولا بهترین مربی است که می‌توانید داشته باشید ولی به عنوان یک بازیکن،‌ من خوش شانس نبودم و آینده‌ای در برنامه‌های او نداشتم.

10. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

توتی: ده روسی می خواهد برای همیشه در رم بماند

قرارداد ده روسی با رم در پایان این فصل به پایان خواهد رسید و دو طرف هنوز برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده اند

فرانچسکو توتی، کاپیتان رم، اعلام کرد دانیله ده روسی قصد دارد برای همیشه در این باشگاه بماند و مطمئن است که این هافبک و باشگاه رم سرانجام برای تمدید قرارداد به توافق خواهند رسید.
    قرارداد ده روسی با رم در پایان این فصل به پایان خواهد رسید و دو طرف هنوز برای تمدید قرارداد به توافق نرسیده اند اما توتی در گفتگو با توتو مرکاتو وب اعلام کرد که انتظار دارد ده روسی در المپیکو بماند.
    " من بارها با او صحبت کردم. او قصد دارد مانند من برای همیشه در رم بماند. امیدوارم او به زودی با باشگاه به توافق برسد زیرا مذاکرات تاکنون بیش از اندازه طول کشیده است."
    توتی همچنین در مورد رابطه اش با لوئیس انریکه گفت:" شاید ما در ابتدا همدیگر را درک نمی کردیم. من آماده بودم و می خواستم بازی کنم اما روی نیمکت می نشستم و درک نمی کردم که چه کار اشتباهی انجام داده ام.
    همه چیز اکنون حل شده است. ما اکثر اوقات با او صحبت می کنم و رابطه فوق العاده ای با هم داریم. او شبیه لوچانو اسپالتی است."
    goal.com
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

12. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

زدنک زمن: شانس رم و لاتزیو در دربی برابر است

در حال حاضر هر دو تیم با 8 امتیاز از 5 دیدار در جدول رده بندی در کنار هم قرار دارند.

زدنک زمن، سرمربی پسکارا و مربی سابق رم و لاتزیو در دهه 1990، معتقد است دیدار فردا شب دو تیم در دربی پایتخت دیدار نزدیکی خواهد بود.
    در حال حاضر هر دو تیم با 8 امتیاز از 5 دیدار در جدول رده بندی در کنار هم قرار دارند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" هر دو تیم بازیکنانی دارند که می توانند در دربی سرنوشت ساز شوند. هر دو تیم شرایط برابری دارند، هرچند بازیکنان لاتزیو به دلیل بازی کردن بیشتر در کنار هم، از این لحاظ برتر هستند. فوتبال یک بازی است و هر اتفاقی می تواند رخ دهد. هیچ تیمی برتر نیست. تنها امیدوارم تماشاگران از بازی لذت ببرند."
    رم در این دیدار توتی را در اختیار نخواهد داشت؛ در مقابل شرایط کلوزه برای دیدار فردا شب هنوز مشخص نیست.
    goal.com

کاربر محروم

پست مورد علاقه
    LW
    مربی مورد علاقه
    Guardiola-Allegri-Mancini
    بازیکن محبوب
    All players:Barçelona-AC milan-Man City+torres
    اسم واقعی شما
    David

ItaliaBarcelona

تشکر ها
    6,293
    تشکر شده 8,885 در 2,503 پست

رئيس رم: به درآمد منچستر ميرسيم

رئيس رم اعلام کرد باشگاهش از نظر درآمد به زودي با يونايتد رقابت خواهد کرد.
    به نقل از بلومبرگ، توماس دی‌بندتو چندی پیش با تعدادی از سرمایه‌گذاران آمریکایی توانست باشگاه رم را از خانواده سنسی بخرد.

دی‌بندتو در مورد وضعیت کنونی رم گفت: امروز باید تاوان گناهان گذشته را بپردازیم. تصور می‌کنم این خیلی مهم است که شما بتوانید بر مشکلات گذشته غلبه کرده و به سوی آینده‌ای بسیار روشن قدم بردارید. رم در ترکیب خود بازیکنان جوانی نداشت که بتواند با آن‌ها به آینده خوبی برسد. ما 2 تصمیم گرفتیم که یکی از آن‌ها اضافه کردن بازیکنان جوان و با انگیزه به ترکیب جالوروسی است.

دی‌بندتو ادامه داد: تصمیم دیگر ما ساخت ورزشگاه اختصاصی برای رم است تا بتوانیم این باشگاه را به یکی از بزرگان ایتالیا تبدیل کنیم. با داشتن ورزشگاه می‌توانیم از نظر درآمدی پیشرفت بسیار کنیم، اسپانسرهای بزرگی را جذب کنیم و در ادامه بازهم بازیکنان بهتری را به خدمت بگیریم. بدون شک این اتفاق‌ها تا 5 سال آینده در جالوروسی به وقوع می‌پیوندند و می‌توانیم از نظر درآمدی و مالی با باشگاهی چون منچستریونایتد رقابت کنیم.

15. 3 کاربر از پست مفید fcb10 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

لوئیس انریکه: از شکست مقابل لاتزیو نمی ترسم

سرمربی رم در آستانه دیدار مقابل لاتزیو اعلام کرد از شکست در مقابل این تیم نمی ترسد و به حضورش در رم ادامه خواهد داد

لوئیس انریکه سرمربی رم در آستانه دربی این شهر مقابل لاتزیو اعلام کرد نگران شکست مقابل حریف در این بازی نیست.
    سرمربی اسبق تیم دوم بارسلونا به دلیل کسب نتایج نسبتا ضعیف از زمان قبول هدایت رم اکنون تحت فشار قرار دارد و در آستانه دیدار فردا شب مقابل لاتزیو می گوید به هیچ عنوان نگران شکست و از دست دادن جایگاهش در رم نیست.
    او در کنفرانس خبری قبل از این بازی گفت:" کاملا مشخص است که این بازی از حساسیت بالایی برخوردار است و همانند دیگر بازی ها نیست اما به هیچ عنوان نگران شکست در این بازی نیستم."
    "از آینده ام نمی ترسم و به این فکر نمی کنم که اگر این بازی را ببازیم اخراج می شوم یا نه. من با قدرت به کار خود ادامه می دهم و می دانم که سران باشگاه هم مرا حمایت خواهند کرد."
    لوئیس انریکه همچنین در مورد لازیو گفت:" آنها تیم بسیار خوبی هستند و در این فصل بازیکنان بسیار خوبی به خدمت گرفته اند. میروسلاو کلوزه یکی از ستاره های آنهاست که انگیزه های بالایی دارد. آماده بودن او در این بازی می تواند برای ما مشکل ساز شود."
    goal.com

17. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك چپ
    مربی مورد علاقه
    کارلو انجلوتی
    بازیکن محبوب
    IBRAHIMOVIC
    اسم واقعی شما
    rahim

ItaliaMilanPersepolis

تشکر ها
    997

Getty Images

سایت گل – لاتزیو توانست در دربی دلا کاپیتاله رم را دو بر یک شکست دهد.
    ارنانس و میروسلاو کلوزه گل‌زنی کردند تا تیم میزبان بتواند در دیداری دراماتیک پیروز شود.
    لاتزیو با این برد به رده چهارم جدول سری آ رسید.
    نقطه عطف بازی زمانی رقم خورد که سیمون کیائر، مدافع رم اخراج شد و روی خطایی که او انجام داده بود، لاتزیو صاحب ضربه پنالتی شد.
    پلیس و برخی تماشاگران در روز شنبه در پایتخت ایتالیا با هم درگیر شده بودند و 70 نفر هم آسیب دیده بودند و حتی این احتمال وجود داشت که بازی لغو شود.
    در ابتدای بازی رم بود که به گل رسید. در دقیقه 5، میرالم پیانیچ توپ را از روی سر دفاع لاتزیو رد کرد و به پابلو اوسوالدو سپرد و او هم پس از کنترل با سینه، توپ را با بغل پا وارد دروازه فدریکو مارکتی کرد.
    <script type="text/javascript" src="http://ad.doubleclick.net/adj/gna.fa/level2;tile=3;sz=160x600;ord=7110?area=2l&pos= 2&ord=7110"></script> لاتزیو بعد از این گل آشفته شد و رم به حملات خود ادامه داد. با این حال با به پیش رفتن بازی، لاتزیو خود را بر میدان حاکم کرد.
    در دقیقه 51، کریستین بروکی با خطای کیائر در محوطه جریمه سرنگون شد. داور به مدافع دانمارکی کارت قرمز نشان داد و ارنانس پنالتی حاصل را به گل تبدیل کرد.
    لاتزیو تلاش کرد به گل برتری برسد. یک بار ضربه سر میروسلاو کلوزه و یک بار ضربه دیدنی جبریل سیسه به تیر دروازه رم برخورد کرد.
    در حالی که به نظر می‌رسید بازی با تساوی به پایان می‌رسد، کلوزه در محوطه جریمه پاس ماتوزالم را گرفت و با ضربه‌ای دقیق گل دیرهنگامی زد تا لاتزیو پیروز شود.
    لاتزیو با 11 امتیاز چهارم است و رم با 8 امتیاز دوازدهم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

19. 2 کاربر از پست مفید Great Milan تشکر کرده اند .

صفحه 9 از 16 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)