Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 149
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    کیروش_سر الکس فرگوسن _مورينيو _اریکسون
    بازیکن محبوب
    علي كريمي _ جواد نكونام _ كاكا_ مايكل اون
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974
    تشکر شده 5,542 در 1,278 پست

Bia Inja فجر سپاسي تيم حماسي

صعود تيم فجر شهيد سپاسي شيراز به ليگ برتر !!!
    آشتي دوباره اي با مردم شيراز !!!

ali
    only
    karimi

2. 11 کاربر از پست مفید nobody11 تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

برد تیم فجر سپاسی شیراز در برابر پرسپولیس راتبریک می گویم

4. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

مديرعامل مس کرمان:تيم نياز به شوک داشت

سيد نصرالله گنجعلي‌خاني مي گويد مس کرمان نياز به يک شوک داشته و به همين دليل ابراهيم قاسمپور جايگزين بلاژويچ در ادامه‌ي ليگ شده است، اما نمي‌داند چرا اين خبر به سرمربي قبلي کروات اين تيم داده نشده است.

مدير عامل باشگاه مس کرمان درباره آمدن ابراهيم قاسمپور به جاي بلاژويچ اظهار کرد: دو شب گذشته جلسه‌اي با هيات مديره و ديگر مسوولان تيم برگزار کرديم و از ميان گزينه‌هاي موجود ترجيح داديم از ابراهيم قاسمپور به عنوان جانشين بلاژويچ استفاده کنيم.

وي ادامه داد: بلاژويچ مربي بزرگي است و تلاش خود را در مس انجام داد، اما تيم نياز به يک شوک داشت و ما باید مس را از اين وضعيت خارج مي‌کرديم.

گنجعلي‌خاني در پاسخ به اين سوال که چرا هنوز به بلاژويچ در اين باره چيزي نگفته‌ايد؟ گفت: قرار بود که مسوولان تيم به بلاژويچ بگويند نمي دانم چرا مترجمش هنوز اين خبر را به او نداده‌است. قرار است بلاژويچ مدير فني باشد و اميدوارم که اين پست را قبول کند. ضمن اينکه دستيارانش هنوز در تيم مشغول خواهند بود و در کنار قاسمپور هدايت تيم را در دست خواهند داشت.

مديرعامل باشگاه مس کرمان افزود: شب گذشته سعدمحمدي در جمع بازيکنان و کادر فني حاضر شد و با آنها درباره‌ي همه چيز صحبت کرد. البته ما ديشب خبر آمدن قاسمپور را به بلاژويچ نداديم و قرار شد امروز به اوبگوييم. اميدوارم با آمدن قاسمپور تيم شرايط جديدي پيدا کند و خود را به طور کامل از قعر جدول جدا کند.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

ياوري: از شيوه بازي فولاد تعجب کردم
    سرمربي تيم فوتبال فجر سپاسي گفت: فولاد يک تيم تاکتيک‌مدار است و تعجب مي‌کنم که چرا آنها نتوانستند فوتبال را روي زمين انجام دهند.

محمود یاوری پس از پیروزی ۲ بر یک مقابل فولاد خوزستان، گفت: تیم ما به یک خودباوری رسیده و هواداران هم به تیم نظر گذشته را ندارند و توقع دارند نتیجه بگیریم و به پیروزی برسیم.

وی درباره اینکه جلالی از زمین حافظیه انتقاد کرده، گفت: فکر نمی‌کنم به غیر از چند مورد در ایران زمین‌های آنچنانی داشته باشیم. اکثر زمین‌های ما مشکل دارد و خارج از استاندارد هستند. سالیان سال است که تیم‌های مختلف در این زمین‌ فوتبال بازی می‌کنند.

یاوری تصریح کرد: فولاد یک تیم تاکتیک‌مدار است و تعجب می‌کنم که چرا امروز آنها نتوانستند فوتبال را روی زمین انجام دهند و مدام توپ‌های بلند را ارسال می‌کردند.

منبع :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

8. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

نامه هيئت فوتبال فارس به باشگاه هاي شيرازي/حافظيه تعطيل ميشود

ok

سایت گل- هیئت فوتبال فارس با ارسال نامه به باشگاههای شیرازی از بازسازی زمین حافظیه خبر داده است. حمیدرضا خلیقی مدیر روابط عمومی باشگاه برق شیراز با اعلام این خبر گفت: به ما اعلام کرده اند با توجه به لزوم بازسازی ورزشگاه حافظیه ، بازی ها باید به ورزشگاه شهید دستغیب منتقل شود. این ورزشگاه دارای زمین چمن مصنوعی است والبته مشخص نیست فجر هم در آن زمین به میدان می رود یا اینکه مانند سنوات گذشته راهی سعادت شهر می شوند تا بازی های خود را در آن شهر که 135کیلومتر با شیراز فاصله دارد برگزار می کنند.
    سازمان لیگ قرار است سه شنبه 11بهمن تاریخ بازی فینال جام حذفی را مشخص نماید. عزیزمحمدی با اصرار اعلام کرده که محل انجام دیدار مذکور ورزشگاه حافظیه است . متولیان فوتبال فارس این بازسازی را در راستای بهبود وضعیت زمین و جلب رضایت دوتیم برگزار کننده فینال دانسته وبنا به اعلام آنها تا روز فینال چمن این ورزشگاه پیر شهر شیراز دارای کیفیتی مناسب خواهد بود. ادعایی که با توجه به سرمای هوا در این فصل باورش کمی سخت به نظر می رسد.

ali
    only
    karimi

10. کاربر روبرو از پست مفید nobody11 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

سلام چند تا برد اخير فجر رو به همه طرفداران شيرازي تبريك ميگم..
    و هم چنين دعوت شدن رضا حقيقي به تيم ملي رو هم تبريك ميگم..
    رضا حقيقي واقعا بازيكن خوبيه هم استيل خوبي داره و هم از هوش بالايي براي بازي سازي برخورداره در واقع كمر بند تيم محسوب ميشه..
    توي بازي آخري با فولاد واقعا بازي جذابي از فجر ديديم و با اين برد به رده 11 جدول رسيديم..

ali
    only
    karimi

12. کاربر روبرو از پست مفید nobody11 تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

فجرسپاسي سه بازي دوستانه برگزار مي‌کند

تيم فوتبال فجرسپاسي در تعطيلات ليگ سه بازي دوستانه برگزار مي‌کند.
    تمرینات فجرسپاسی از چهارشنبه در شیراز آغاز شده و این تیم در شیراز اردوی تدارکاتی برگزار کرده و بازیکنان در دو نوبت صبح و عصر تمرین می‌کنند.

قرار است فجر هفته آینده سه بازی دوستانه انجام بدهد. یک بازی با تیم امید فجر، یک دیدار با یک تیم محلی در شیراز و بازی آخر با تیم دسته دومی از بوشهر برگزار می‌شود.

فجرسپاسی اکنون با ۳۱ امتیاز در رده یازدهم جدول لیگ برتر قرار دارد و در هفته بیست و هفتم لیگ برتر ۱۹ اسفند میهمان سایپا خواهد بود.

ali
    only
    karimi

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

ياوري: کي‌روش به خواسته‌هايش رسيد

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي گفت: کارلوس کي‌روش در ديدار تدارکاتي با اردن به خواسته‌هايش رسيد.

محمود یاوری در مورد دیدار تدارکاتی ایران و اردن که با تساوی 2 بر 2 خاتمه یافت؛ گفت: بازی بدی نبود و شروع مجدد خوبی برای تیم ملی محسوب شد. فاصله بین بازی‌های تیم ملی زیاد است و کی‌روش می‌خواست پیش از بازی رسمی با قطر یک بازی دوستانه داشته باشد که فکر می‌کنم در این بازی به خواسته‌هایش رسیده باشد.

وی در مورد اینکه خواسته‌های کی‌روش را چه می‌داند گفت: انسجام، شناخت مهره‌ها، اعتماد به نفس بازیکنان و انرژی مثبت خواسته‌های یک مربی از بازی تدارکاتی است که تصور می‌کنم کی‌روش در این بازی به آنها رسید. در بازی دوستانه نتیجه مطرح نیست. اگر تیم ملی برنده شود اما دستاوردی برای سرمربی نداشته باشد خیلی خوب نیست.

یاوری در مورد اینکه برخی معقتدند تیم ملی در این بازی دوستانه اشکالات فنی زیادی داشت گفت: مشکل فنی وجود دارد ولی مربی بهترین نفر برای تشخیص اشکالات فنی است. شاید تشخیص من در مورد مسایل فنی تیم ملی اغفال کننده باشد و منطبق برای واقعیت نباشد. سرمربی تیم ملی به خوبی این مسایل را می‌فهمد.

سرمربی فجرسپاسی تاکید کرد: فرگوسن چند روز پیش گفت دو نفر برای هدایت منچستر یونایتد می‌توانند مفید باشند اول کی‌روش و دوم مورینیو. صحبت‌های فرگوسن نشان می‌دهد که ما چه مربی ارزشمندی در اختیار داریم. نباید این مسایل را ساده بگیریم. با این حال معتقدم اگر لیگ بدون وقفه برگزار شود و تیم ملی هر از گاهی بازی‌های دوستانه حتی با تیم‌های باشگاهی و تیم‌های مطرح دنیا انجام بدهد بهتر و مفیدتر است.

یاوری در ادامه گفت‌وگو با فارس در مورد انتخابات فدراسیون فوتبال گفت: به نظر من اگر کفاشیان ۴ سال دیگر در فدراسیون باقی‌ بماند بهتر است. نمی‌توان از تجربه به آسانی گذشت. شاید شرایط فدراسیون او ایده‌آل نبود اما حضور همین تیم مدیریتی در فدراسیون برای آینده فوتبال ما مفید‌تر و موثرتر خواهد بود.

وی در مورد اینکه مجمع فدراسیون فوتبال به کفاشیان رای می‌دهد یا نه گفت: من آدم سیاسی نیستم و نمی‌دانم پشت قضیه چه می‌گذرد.

منبع :

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

رضا حقيقي: کريمي و رحمتي با من صحبت کردند

بازيکن فجرسپاسي شيراز گفت: قبل از بازي استرس زيادي داشتم اما بزرگ‌ترهاي تيم مثل کريمي، عقيلي و رحمتي و همچنين مربيان با من صحبت کردند.
    رضا حقیقی، بازیکن 23 ساله تیم فجرسپاسی شیراز که برای نخستین بار به تیم ملی دعوت شده بود و در نخستین بازی ملی‌اش 90 دقیقه در میدان بود، گفت: قبل از بازی استرس زیادی داشتم اما بزرگ‌ترهای تیم مثل کریمی، عقیلی و رحمتی و همچنین مربیان با من صحبت کردند و گفتند "هرچه تلاش کردی باید اینجا نتیجه بدهد. اگر اشتباه کردی اشکالی ندارد، ما هم روزی مثل تو بودیم ".

وی در ادامه افزود: در طول بازی هم آنها با من حرف می‌زدند و همین روحیه دادن‌ها باعث شد تا کم کم شرایط بازی را پیدا کردم. وظیفه من در این بازی جلوگیری از شوتزنی یاران حریف و بازیسازی بود و باید توپ‌های جلو دفاع را جمع می‌کردم که درحد توان تلاش کردم و به نظرم کادر فنی هم از من راضی بود که در بازی اولم توانستم وظایفم را به خوبی انجام دهم.

ali
    only
    karimi

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    امیر حسین

IranPersepolisRealMadrid

تشکر ها
    4,974

رضا حقيقي: مقابل اردن استرس زيادي داشتم

بازيکن تيم ملي فوتبال گفت: در ديدار با اردن استرس زيادي داشتم و با حرف‌هاي کي‌روش و کريمي بهتر بازي کردم.

رضا حقیقی در پایان تمرین تیم ملی در جمع خبرنگاران گفت: خوشحالم به تیم ملی دعوت شدم و این لطف کی‌روش بود که به من اطمینان کرد و من را به میدان فرستاد. من هم تلاش کردم جواب اعتماد او را بدهم. در تمرینات خوب کار کردم و اگر کی‌روش باز هم مرا به میدان بفرستد تلاش می‌کنم خوب بازی کنم.
    وی در مورد اینکه در پست او نفراتی چون نکونام و تیموریان هستند گفت: در خط هافبک تیم ملی همیشه ترافیک وجود داشته و هافبک‌های تیم ملی نقط قوت تیم هستند. من به تیم ملی آمده‌ام تا از بازیکنان چیز یاد بگیرم. اگر از هر بازیکن فقط یک چیز یاد بگیرم به فوتبالم کمک می‌شود.
    حقیقی در مورد اولین بازی‌اش مقابل اردن گفت: خیلی استرس داشتم اما با حرف‌هایش کی‌روش و کریمی و سایر بزرگان تیم راحت‌تر بازی کردم. در 5 و 6 دقیقه اول مسابقه استرس شدیدی داشتم.
    این بازیکن جوان تیم ملی در مورد اینکه گفته می‌شد کی‌روش بازی‌های تیم‌های شهرستانی را نمی‌بیند گفت: ابتدا فکر می‌کردم کی‌روش فقط بازی من برابر پرسپولیس را دیده اما او با من حرف زد و در مورد نقاط ضعف تیم من در 3 ، 4 بازی صحبت کرد که من فهمیدم او به همه تیم‌ها به یک چشم نگاه می‌کند و نگاه ویژه‌ای دارد.

ali
    only
    karimi

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454

ياوري به تمجيد از عملکرد بازيکنانش پرداخت

سرمربي تيم فوتبال فجرسپاسي با تمجيد از عملکرد بازيکنانش در نيم فصل دوم ليگ برتر گفت: بازيکنان ما تحت تاثير تاکتيک‌هاي تيمي قرار دارند و به نوعي در تيم حل هستند.

محمود یاوری در خصوص آخرین شرایط تیم فجر اظهار داشت: ما در این تعطیلات تمرینات متنوع بدنسازی را انجام داده ایم و تا روز دوشنبه این تمرینات ادامه دارد. پس از آن یک روز به بازیکنان استراحت می دهیم و از چهارشنبه تمرینات تاکتیکی را آغاز می کنیم. روز هجدهم اسفند هم عازم تهران می شویم تا برای بازی با سایپا به کرج برویم.

وی در خصوص برنامه هایش برای حفظ روند پیروزی های فجر در بازی های آینده یادآور شد: اگر چه تعطیلات لیگ به خاطر تیم ملی باعث ایجاد وقفه در روند نتیجه گیری های ما شد، اما در هر صورت "ظلم یکسان عین عدل است" و این شرایط برای تمام تیم ها مصداق دارد. ما سعی کرده ایم در این مدت نقاط ضعف تیم را برطرف کنیم و با وضعیت بهتر هشت هفته باقی مانده را پشت سر بگذاریم.

سرمربی تیم فجر خاطرنشان کرد: از بازیکنان فجر فقط امین شجاعیان است که همچنان با مصدومیت دست و پنجه نرم می کند و خوشبختانه سایر بازیکنان بدون هیچ مشکلی در تمرینات حاضر می شوند.

یاوری با اشاره به عملکرد خوب بازیکنان تیمش بخصوص مهدی رجب زاده و احیای این بازیکن در فجر، تاکید کرد: هنر یک مربی استفاده بهینه از بازیکنان و نگه داشتن آنها در شرایط ایده آل است. رجب زاده یک بازیکن باهوش و با تکنیک است و داخل زمین یک مدیر به تمام معناست. ما امکانات را برای پرواز او در تیم فراهم کرده ایم و خودش از این امکانات استفاده بهینه کرده است.

وی ادامه داد: ما در تیم سیستم نداریم، بلکه تاکتیک تیمی همه را تحت تاثیر قرار داده است و بازیکنان به نوعی در تیم حل شده اند. آنها حرف شنوی خوبی دارند و خودشان می دانند در چه تیم با ارزشی بازی می کنند.

سرمربی تیم فجر در بخش دیگری از صحبت هایش با اشاره به تساوی تیم ملی مقابل اردن گفت: طبیعی است که نه کی روش و نه کارشناسان از این بازی رضایت نداشتند، اما باید بدانیم در بازی های دوستانه نتیجه اهمیتی ندارد. روند رو به رشد تیم بخصوص حفظ روحیه گلزنی تا دقایق پایانی خودش یکی از نقاط مثبت تیم ملی است که ما را امیدوار می کند.

یاوری در خصوص اولین بازی رضا حقیقی هافبک جوان تیم فجر برای تیم ملی تصریح کرد: حقیقی یک بازیکن مطیع، با شخصیت و دوست داشتنی است. استعداد حقیقی فراتر از این حرفهاست و او خصوصیات کامل یک هافبک ملی پوش را دارد. حقیقی در فجر نقاط ضعفی داشت که آنها را به او تذکر دادم. خوشبختانه این بازیکن ضعف هایش را برطرف کرد و خوشحالم که توانست رضایت کی روش را جلب کند.

وی افزود: به حقیقی گفته بودم که استعداد زیادی دارد. هدف این بازیکن بسیار بلند بالا است و می تواند به آنچیزی که لیاقتش را دارد برسد.

سرمربی تیم فجر درباره انتخابات فدراسیون فوتبال هم تاکید کرد: عزیزالله محمدی و علی کفاشیان در چهار سال گذشته تجارب خوبی به دست آورده اند و به نظرم بهترین گزینه برای ریاست فدراسیون هستند. آنها اگر کمبودی هم داشته اند در چهار سال گذشته با تجربه شده اند و این کمبودها را برطرف کرده اند.

منبع :

صفحه 9 از 15 نخستنخست ... 7891011 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع