به نام خدا
هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
هرگونه مصاحبه ی بازیکنان و مربیان تیم آ اس رم در این تاپیک قرار می گیرد.
ویرایش توسط feri71 : 11-09-2010 در ساعت 10:34
روزی ناراضی، بریگی می ماند.
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، بدون شک مدافع جوان و رمی جیالوروسی فصل بدی را در رم گذراند. او همچنان نیمکت نشین تیم رانیری است و دوران خوبی را در پایتخت نمی گذراند. مدیر برنامه های روزی نیز بارها از نارضایتی اش مبنی بر نیمکت نشینی آلئاندرو خبر داده اما فایده ای نداشته است!
داویده لیپی در مصاحبه ای با رادیو ورزش ایتالیا از وضعیت کنونی موکلش گفت.
" آلئاندرو سزاوار توجه بیشتری است. با این حال او امروز به خواسته خودش از رم نخواهد رفت. دلیل آن که او در رم می ماند به این خاطر است که او می خواهد دوران جدیدی در ایتالیا داشته باشد. در ماه ژوئن ما ارزیابی خواهیم کرد. پسر به سیه نا تعلق دارد و در صورتی که در ماه های آینده چیزی تغییر نکند احتمالا ما به جای دیگری می رویم! مشکل این نیست که کاستی به آلئاندرو و سیسینیو ترجیح داده شده است و یا اینکه حتی گاهی رانیری از نیکولاس بوردیسو در سمت راست استفاده کرده است. بچه ها در این سن باید تشویق شوند. "
همچنین اجنت متئو بریگی، وانی پازولو اعلام کرد او از تیم های جنوا و فیورنتینا پیشنهاد دارد اما متئو در جیالوروسی باقی می ماند.
نوشته شده توسط الیاس
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
سرمایهگذاران مهم هستند
فابیو کاپلو سرمربی سابق رم در مورد وضعیت جالوروسی صحبت کرد. دون فابیو که در حال حاضر هدایت سه شیرها را بر عهده دارد معتقد است که فوتبال ایتالیا به سرمایهگذاران خارجی نیازمند است.
"رم در دستان آمریکاییها؟ این برای فوتبال ایتالیا چیز مهمی است. من این موضوع را در انگلستان با سرمایهگذاران خارجی مثل عربها و روسها دیدهام. فوتبال انگلستان پیشرفت کرده، سرمایهگذاران مهم هستند."
"من در مورد بالدینی چیزی نمیدانم و او با فدراسیون انگلستان قرارداد دارد و تا جایی که من میدانم او کارش را انجام میدهد."
"توتی بازیکنی است که وقتی در 30 متری محوطه جریمه توپ را میگیرد بدون شک بهترین ایتالیا است و در میان بهترینهای اروپا قرار دارد. در این دوره باید شرایط بدنی را هم در نظر گرفت. نمیتوان با سن مبارزه کرد. توتی خارج از رم؟ نه من فکر نمیکنم، او مردی از رم است."
"رم خوب کار میکند و من امیدوارم که از پس مشکلات دیگرش بربیاید. برای رم آرزوی موفقیت میکنم. همه تیمهایم در قلبم جای دارند. با جالوروسی نتایج عالی گرفتم."
"من برای قهرمانی اسکودتو چهار مدعی میبینم، رم و ناپلی و اینتر و میلان. رقابت تا لحظه آخر ادامه خواهد داشت."
"لیگ ایتالیا زیباترین در جهان؟ صادقانه میگویم نه و من دلایل خودم را دارم. بدون سرمایهگذاری نمیشود به جایی رسید، ما سومین قدرت اروپا پس از انگلستان و اسپانیا هستیم."
در همین حال گفته میشود که سرانجام پنج پیشنهاد برای خرید باشگاه آ اس رم روی میز یونیکردیت قرار گرفت. آنجلوچی ایتالیایی پیشنهاد بهتری را برای رقابت با گروه آمریکایی به سرکردگی توماس دی بندتو ارائه کرد. شرکت ابار هم دوباره به این رقابت سخت بازگشته است. اما به طور غافلگیرکنندهای دو گروه تجاری دیگر از اروپا هم برای حضور در پایتخت پیشنهاد دادهاند. یک گروه فرانسوی و یک گروه تجاری از روسیه. گرچه به نظر میرسد که رقابت اصلی بین همان سه گروه اصلی باشد.
هنوز هیچ چیز قطعی نیست و فعلا باید منتظر ماند تا جلسات بین خانواده سنسی، شرکت یونیکردیت و پرفسور آتیلیو زیماتوره برای بررسی پیشنهادات انجام شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
!!! No Totti No Party
ویرایش توسط Mehrd@d : 02-01-2011 در ساعت 13:22
رم به خاطر سنسیها میبرد
کلودیو رانیری سرمربی رم اصرار میکند که رم میخواهد در بازی چهارشنبه شب مقابل برشا به پیروزی برسد تا به نوعی از زحمات خانواده سنسی برای باشگاه تشکر کند.
آ اس رم به احتمال قوی به زودی فروخته میشود و پس از چند ماه از بلاتکلیفی رهایی خواهد یافت. فرانکو سنسی باشگاه رم را در سال 1993 خریداری کرد و در سه سال گذشته هم دخترش روزلا ریاست باشگاه را برعهده داشت. رانیری در کنفرانس مطبوعاتی در مورد شرایط باشگاه صحبت کرد.
"برای من مثل یک شغل است، یک ماموریت برای تلاش کردن و بردن چیزی در رم و یک تشکر دوباره از کسانی که مرا پس از 35 سال به خانه بازگرداندند..."
"من معتقدم که سرمایهگذاران بزرگی چون سیلویو برلوسکونی و ماسیمو موراتی هم هستند. مهمترین چیز داشتن پول است. ما آن را با رومن آبراموویچ دیدیم که فرناندو تورس را برای دوست من کارلو آنجلوتی خرید."
"به سرمایهگذاران خارجی در رم خوشآمد میگویم اگر آنها برای رم خوب باشند."
اینتر و میلان در بازار نقل و انتقالات بسیار فعال بودند، برخلاف رم و رانیری امیدوار است که این موضوع برای رم گران تمام نشود.
"من امیدوارم که این برایمان گران تمام نشود. بزودی با حضور پیزارو قویتر خواهیم شد. و امید دارم که آدریانو جبران کند. پیزارو به خوب کار کردن ادامه میدهد. او در ابتدای هفته آتی به ما میپیوندد."
"فردا مقابل برشا بازی سختی است، با بازگشت مربی که آنها را به سری آ بازگرداند. ما باید به جمع کردن امتیازها ادامه بدهیم."
اسامی بازیکنان رم برای دیدار مقابل برشا
لوبونت، کاستلینی، ژوان، مکسس، ووچینیچ، توتی، تادی، دروسی، ریسه، پروتا، بوریلو، گرکو، سرجیو، برادران بوردیسو، سیمپلیسیو، دونی، کاستی، رزی و منز
!!! No Totti No Party
بهترینها باید بازی کنند
کارلو ماتزونه سرمربی سابق رم و برشا در آستانه دیدار این دو تیم صحبت کوتاهی انجام داد. کارلتو از جدایی خانواده سنسی هم ناراحت است اما امیدوار است که مالک جدید رم برای این باشگاه خوب باشد.
"ناراحتی کمی در مورد این موضوع وجود دارد. حقیقت این است که رفتن خانواده سنسی مرا ناراحت میکند چون من مورد محبت آنها قرار گرفتم، تنها آرزو میکنم که رم در دستان خوبی قرار بگیرد. رم برشا؟ ترجیح میدهم که در مورد این بازیها صحبت نکنم. امیدوارم که بهترین تیم ببرد، نمیخواهم نسبت به لطف این دو تیم بیاحترامی کنم. البته شما میدانید که وقتی میگویم بهترین ببرد منظورم چیست(میخندد). حالا وقت ساکت کردن انتقادها و صحبتهای زننده است. آدمهای رذلی که منتظر شکست رم هستند تا یک مقاله بنویسند. من هرگز نفهمیدم چرا تاکتیک را به تکنیک ترجیح میدهند. به نظر من بهترینها باید بازی کنند. این تاکتیک نیست که بازی را میبرد، بازیکنان هستند."
کریستیانو زانتی هافبک کهنه کار فوتبال ایتالیا هم که به تازگی به برشا پیوسته، به احتمال قوی بار دیگر با تیم سابقش رم روبهرو میشود.
"رم یک خاطره فراموش نشدنی است و نمیتواند غیر از این باشد زیرا من با آنها در لیگ قهرمان شدم. اما رم متعلق به گذشته است و من حالا انتظار یک زندگی جدید را دارم."
اما والتر ماتزاری سرمربی موفق ناپلی هم برای رقبا خط و نشان کشید. با توجه به تساوی میلان و لاتزیو حالا ناپلی که در رده دوم جای دارد میتواند به صدر جدول نزدیکتر شود، هر چند که آنها بازی سختی در ورونا مقابل کیهوو دارند. گفتنی است خرهای پرنده در بازی رفت با سه گل حریفشان را در ناپل مغلوب کردند!
"ناپلی حالا واقعیت دارد و باید از کار باشگاه متشکر بود. حالا اینتر، میلان و رم که در تابستان برای سه رده اول در نظر گرفته میشدند باید با ما رقابت کنند."
!!! No Totti No Party
دیبیاجو از رم و برشا میگوید
لوئیجی دیبیاجو سابقه بازی در رم و برشا را دارد. هافبک سابق تیم ملی ایتالیا دو تجربه پنج گله را در الیمپیکو دارد، یکی با رم و دیگری مقابل رم. او موفق شد به همراه رم شیرها را 5-0 شکست بدهد و دو گل بزند اما چند فصل بعد زمانی که در برشا بازی میکرد پنج بار شاهد باز شدن دروازه تیمش بود!
"من آنها را به خوبی به یاد دارم. به ویژه آن بازی سال 98. ما در آستانه جامجهانی بودیم و با آن دو گلی که من زدم گرچه در مورد دعوت شدنم به تیم ملی شکهایی وجود داشت اما من تواناییهایم را نشان دادم. 5-0 دیگر در اولین بازیام برای برشا بود در فصل 2003.4. من برای اولین بار بازی میکردم و صادقانه میگویم که خیلی خوب نبودم. در پایان 45 دقیقه ما 3-0 عقب بودیم و من مصدومیت داشتم. در آن تیم متئو بریگی و فابیو پتروزی هم بودند. آنتونیو فیلیپینی هم بود که تجربه آن شکست 5-0 قبلی را هم داشت. او حالا 38 ساله است و امیدوارم که آن نتیجه دوباره برایش تکرار نشود چون فکر کنم این برایش بیش از حد باشد!
بازی رم برشا؟ برای من بازی خاصی است. اگر کسی فکر کند که نتیجه به راحتی بدست میآید اشتباه میکند. چون مربی برشا عوض شده و بازیکنان جدیدی آمدهاند مثل زانتی که میتواند باعث رشد برشا شود. رم سختی خواهد کشید. البته باید تایید کنیم که تیم رانیری خوب کار میکند و شانس انجام یک بازی عالی را دارد. سعی میکنم بازی را از دید یک مربی ببینیم، بااینحال اگر بخواهم پیشبینی کنم، تیمی میبرد که سخت تلاش کند."
اما سوپرمارکو دلوکیو گلزن مشهور جالوروسی معتقد است که رم میتواند با دو برد به کورس اسکودتو بازگردد.
"سه رده اول؟ پیشگویی سخت است، البته میلان، اینتر و رم، اما من نمیدانم چه پیش میآید. اگر رم امشب ببرد و بازی عقب افتاده مقابل بولونا را هم همین طور، مطمئنترین تیم برای کسب اسکودتو خواهد بود."
در همین حال لیست آ و ب بازیکنان رم برای لیگ قهرمانان اروپا هم اعلام شد.
لیست آ: لوبونت، کاستلینی، ژوان، مکسس، پیزارو، آدریانو، ووچینیچ، توتی، تادی، لوریا، دروسی، ریسه، پروتا، بوریلو، گرکو، برادران بوردیسو، سرجیو، سیمپلیسیو، دونی، بریگی، پنا، کاستی، رزی و منز
لیست ب: پیلیآچلی، فراسکاتوره، مونتینی و پتیناری
!!! No Totti No Party
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir،کاپیتان اسطوره ای رم درباره ی بازی یک شنبه با اینتر می گوید:ما با انرژی مضاعف به مصاف اینتر می رویم.ما می دانیم برای اینکه فاصله ی ما با میلان زیاد نشود باید اینتر را شکست بدهیم. توتی درباره ی بازی دیشب می گوید:بازی بدی بود ما تساوی تلخی داشتیم اما هنوز لیگ ادامه دارد و ما با انرژی زیادی در سن سیرو به مصاف اینتر خواهیم رفت.کاپیتان توتی اعتقاد دارد رم می تواند این فصل فاتح کالچو شود.او آماده است تا در سن سیرو یارانش را رهبری کند.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نوشته شده توسط محسن
!!! No Totti No Party
رم باید کار بیشتری انجام میداد
در شبی که تیفوسیهای جالوروسی استادیو الیمپیکو را پر کرده بودند رم مقابل برشا به یک تساوی مایوسکننده دست پیدا کرد. گرگها که در این دیدار چهره سراسر تهاجمی داشتند روی غفلت بچهگانه ریسه دروازهشان را باز شده دیدند تا بار دیگر فرصت طلایی برای نزدیک شدن به صدر جدول از دست برود. کلودیو رانیری سرمربی رم معتقد است که شاگردانش باید کار بیشتری مقابل برشا انجام میدادند اما هنوز باید ادامه بدهند و تسلیم نشوند.
"ما میخواستیم ببریم و میدانستیم که پیروزی قدم مهمی به جلو خواهد بود."
"تحسینها برای برشا است، چون آنها عملکرد محکمی داشتند، اما ما باید کار بیشتری انجام میدادیم."
"بدبختانه این در فوتبال اتفاق میافتد، آنها دو شوت در چارچوب داشتند که حاصلش یک گل بود و دیگری هم با واکنش فوقالعاده سرجیو به کرنر رفت."
"من تادی را گرم کردم چون زانوی بوریلو مصدوم شده بود. میدانستیم که برابر تیمی خطرناک قرار می گیریم. تسلیم نمیشویم و ادامه خواهیم داد."
در همین حال کمیته انضباطی ایتالیا اعلام کرد که فیلیپ مکسس به دلیل توهین به داور چهارم پس از بازی، دو جلسه از همراهی جالوروسی محروم است و بدین ترتیب او دو دیدار حساس مقابل اینتر و ناپلی را از دست خواهد داد. هنوز رمیها به این رای اعتراضی نکردهاند. گفتنی است مکسس و منز دو بازیکن فرانسوی رم توسط لورن بلان برای بازی مقابل برزیل به اردوی تیم ملی کشورشان دعوت شدهاند.
!!! No Totti No Party
امپراتور مرخصی میخواهد!
مهاجم برزیلی رم که در حال حاضر دوران سخت نقاهت را سپری میکند یک ماه و نیم نمیتواند جالوروسی را به دلیل مصدومیت شانه همراهی کند. امپراتور سابق در ژانویه در آستانه بازگشت به کشورش قرار داشت اما رمیها تصمیم گرفتند که او را تا پایان فصل در پایتخت نگه دارند. او در مصاحبه با روزنامه برزیلی extra از بازگشت به کشورش گفت.
"من منتظر دریافت مجوز برای ترک باشگاه هستم. بعد از عمل نمیتوانم بخوابم، چون شبها مجبورم که روی کمر بخوابم و وقتی حرکت میکنم در شانهام احساس درد میکنم."
مهاجم مصدوم از باشگاه میخواهد تا او را برای مرخصی به کشورش بفرستد.
"میدانم که پس از یک ماه، یک ماه و نیم در دسترس مربی قرار خواهم گرفت."
اسکای گزارش میدهد که شاید امپراتور قصد دارد برای حضور در جشنی معروف به کشورش بازگردد و به دوستانی چون رونالدینیو بپیوندد!
اما بعد از این درخواست، دنیل پراده، برونو کونتی و کلودیو رانیری جلسهای را در تریگوریا برگزار کردند تا به وضعیت مهاجم سنگین وزن تیم رسیدگی کنند. اگر با بازگشت او به برزیل موافقت شود هفته آینده آدریانو به کشورش بازمیگردد اما حضور دوباره او در تریگوریا قطعا پیش از 4 مارس خواهد بود، یعنی پیش از شروع جشن در برزیل!
البته بعید است که امپراتور حاشیه به کشورش بازگردد زیرا کلودیو رانیری اعلام کرده که قصد ندارد دیگر به او مرخصی بدهد!
!!! No Totti No Party
بازی با اینتر خیلی مهم است
فرانچسکو توتی کاپیتان رم معتقد است که آنها هنوز میتوانند به قهرمانی در لیگ امیدوار باشند. جالوروسی با یک بازی کمتر 9 امتیاز با صدر جدول فاصله دارد و تساوی با برشا باعث از دست رفتن فرصت بسیار خوبی برای نزدیک شدن به روسونری شد.
"چیزها واقعا خوب پیش میرود."
"ما با یک خط حمله سه شاخه بازی کردیم و حالا بعضی ها میگویند که آن کار نکرد. اما آنها این را میگویند چون ما برنده نشدیم. اگر ما سه امتیاز را میگرفتیم نظرات متفاوت بود."
"گاهی اوقات مربی این تصمیمات را میگیرد و باید به آنها احترام گذاشت. طبیعی است که همه میخواهند بازی کنند."
رم یکشنبه به مصاف اینتر خواهد رفت و این بازی بسیار حساسی در سنسیرو خواهد بود.
"اجازه دهید راخت باشم. شنبه به اینتر فکر میکنم."
"بازی مقابل اینتر خیلی برای ما مهم است، ما نباید آن را دست کم بگیریم زیرا 9 امتیاز از میلان عقبیم و یک بازی برای جبران آن داریم."
"اگر ما میخواهیم به تعقیب میلان ادامه بدهیم، باید نتیجه بگیریم. فصل طولانی است و هنوز فرصت هست."
!!! No Totti No Party
به گزارش خبرگزاری RomaNews.ir، مارکو ماتراتزی مدافع خشن اینتر درباره ی بازی با باری و رم می گوید: "بازی مهمی بود. برد ما برابر باری باعث شد از رقابت عقب نیفتیم. حالا بازی سختی با رم داریم. رمی که همیشه برای ما یک رقیب بوده است. بازی های ما همواره سرعتی و زیبا بوده و بعضی بازی ها رو ما برده ایم و بعضی را آنها برده اند. پس نمی توان درباره ی نتیجه صحبت کرد. بازی های ما قابل پیش بینی نیست.
او درباره ی نبودن توتی در بازی یکشنبه می گوید: "توتی بازیکن بزرگی است. او می تواند در هر زمان متفاوت باشد. او برای ما مهم است. "
نوشته شده توسط محسن
!!! No Totti No Party
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)