به نام خدا
در این تاپیک اخبار و آنالیز بازی های تیم اینتر میلان گذاشته خواهد شد.
لطفا با همکاری خودتان ما را یاری نمایید.
با تشکر
ابراهیم آفلای
مارتین دمیکلیس
ریکاردو کاکا
دنیل اگر
به نام خدا
در این تاپیک اخبار و آنالیز بازی های تیم اینتر میلان گذاشته خواهد شد.
لطفا با همکاری خودتان ما را یاری نمایید.
با تشکر
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
- آکوبلانی: " عجب یووه ای میشه با من و پیرلو"!
- مشکلات بوفون و دل نری.
- بواتنگ: "اسکودتو، سپس رقص".
بازیکن غنایی وعده داد که اگر با میلان فاتح اسکودتو شود، با لباس مایکل جکسونی خواهد رقصید.
- مو پس از فتح کوپا دل ری: "هواداران اینتر به خاطر من خوشحال هستند".
- تلاش ناپولی برای حفظ کاوانی.
- پرتاب سنگ به ماشین منز: "اینجا شهر دیوانگان است".
- یووه جیلاردینو و مونتولیوو را با هم می خواهد.
آمائوری + سیسوکو + مارتینز: مونتولیوو + جیلاردینو.
- مو: "اینتر باید لئو را نگه دارد".
- پرتاب سنگ به ماشین منز در رم.
- نگاه کنید، افتادن کوپا دل ری زیر اتوبوس رئال!
- میلان به تایوو نزدیک تر می شود.
- کاوانی: "ناپولی را دوست دارم، نمی خواهم بروم".
- زیدان ترکیب یووه را باز می چیند:
"بیانکونری باید منز و هازارد را بخرد".
- اشاره لیورپول: "آکویلانی به آنفیلد باز می گردد".
- کاوانی خطاب به ناپولی: "از اینجا نخواهم رفت".
- مارسی تأکید می کند: "تایوو در راه میلان".
- خط حمله اینتر، فقط پاتزینی یقین دارد که می ماند.
- جنوا منتظر روسی می ماند، جیامپائولو در بولونیا؟
InterFC.ir- پس از بازی اینتر در برابر لاتزیو که با برد 1-2 نراتزوری به پایان رسید، لئوناردو گفت: " پیروزی مان طعم خاصی داشت، به ویژه که از دقیقه 23، ده نفره بازی کردیم و از نقطه پنالتی گل دریافت کردیم. طبیعتا تغییر نتیجه، کار بسیار خارق العاده ای بود و بدون شک چنین بردی متعلق به همه مجموعه تیم است".
مربی اینترمیلان با اظهار این مطلب که اکنون زمان فکر کردن درباره آینده اش نیست، افزود: "اکنون باید روند نتایج مثبت مان را ادامه بدهیم و نتیجه امروز مهم است. این فصل اینتر، فصلی عجیب و غریب بود که در آن بازیکنان مصدومیات های فراوانی داشتند و مربی تیم نیز تغییر کرد. اما در قلب تیم قاعده ای به نام پیروزی وجود دارد و طبیتا بهتر شدن نیز وجود خواهد داشت".
لئو در پایان گفت: " من به آینده ام و آنچه در پایان فصل ممکن است رخ بدهد، نمی اندیشم. آنچه که برای من اهمیت دارد به پایان بردن فصل و محقق کردن اهداف مان است".
InterFC.ir- در حالی که خروج آپاچی از باشگاه ثروتمندان منچستر در پایان فصل به مقصد جوزپه مه آتزا، بسیار قطعی به نظر می رسد، مدیران سیتی در حال آماده کردن پیشنهاد جدیدی برای فروش مهاجم آرژانتینی خود هستند.
سران منچستر سیتی پس از آنکه قیمت قروش کارلیتو را 40 میلیون پوند اعلام کرده بودند، اکنون خواهان هافبک بازی ساز نراتزوری، یعنی وسلی اشنایدر هستند تا با راهی شدن توز به اینتر موافقت کنند.
این در حالی ست که رقیب من سیتی، یعنی یونایتد نیز به شدت به دنبال هافبک هلندی اینتر هستند و گفته می شود که مبلغی حدود 30 میلیون یورو نیز برای خرید وی آماده کرده اند.
اشنایدر تا سال 2015 با اینتر قرارداد دارد، و بارها تأکید کرده که قصد جدایی از نراتزوری را ندارد. رئیس اینتر نیز علافه فراوانی به وسلی دارد.
- آلگری: "الآن میلانی به من بدهید که توانایی کسب لیگ قهرمانان داشته باشد".
"گمان می کنم مدیرانم سرمایه گذاری های مهمی انجام خواهند داد"
"سال آینده لیگ قهرمانان هدف اصلی مان خواهد بود".
"دوست دارم مانند آنجلوتی چرخه نوینی را شروع کنم".
- تماس یووه با مانچینی؛ ندود عملیات را هدایت می کند.
- توز - سانچز میان اینتر و سیتی، و بررسی گزینه زاراته.
- آمائوری: " پارما را نجات خواهم داد و به ترکیب آتزوری باز خواهم گشت".
- یووه مانچینی را انتخاب کرده است.
- آلگری: " اکنون نوبت لیگ قهرمان است".
- رم به ونگر می اندیشد.
- اینتر شکارش را آغاز می کند: پیش به سوی فابرگاس.
- آدبایور - لاتزیو: امکان پذیر است.
- موقعیت مالزانی در بولونیا در خطر است.
- راه مانچینی به سمت یووه باز است.
خواسته های مانچو از یوونتوس.
نقش ندود و نیز رایولا: ایده خرید ایبرا.
- آلگری و مرکاتو میلان را قهرمان کردند.
- فابرگاس- سانچز: پاسخ اینتر به اینکه چگونه بار دیگر بزرگ شوی.
- رم در هرج و مرج: مونتلا - ساباتینی، جنگ اعصاب.
- سامپدوریا، دستور العمل های بقا: ریتیرو و 2-4-4
InterFC.ir- در حالی که طرفداران نراتزوری از شنیدن خبر بازگشت قریب الوقوع والتر ساموئل به میادین پس از دوری 6 ماهه خوشحال شده بودند، خبر مصدومیت جدید ال دراگونه، طعم این شادمانی را اندکی تلخ کرد.
به گزارش تارنمای رسمی اینتر، نتیجه معاینات طبی کادر پزشکی اینتر توسط دکتر فرانکو کومبی، نشان از حساس بودن مصدومیت استانکوویچ دارد که شنبه در بازی با لاتزیو دچار آن شد.
نتیجه معاینات حاکی از کشیدگی عضله ران دژان و مصدومیت وی از نوع درجه دوم می باشد. به این ترتیب هافبک نراتزوری برای بهبوی کامل، باید یک دوره درمان 15 الی 30 روزه طی کند و به احتمال زیاد 4 بازی باقی مانده اینتر در سری آ را از دست خواهد داد.
البته امید می رود که دکی در صورت صعود اینتر به فینال کوپا ایتالیا، بتواند در این بازی شرکت کند.
InterFc.ir- پس از مشکلات فراوانی که خط دفاع اینتر در مسیر دفاع از قهرمانی های تیم به همراه آورد، سران نراتزوری حاضرند برای تقویت دفاع تیم، در مرکاتو تابستان هزینه های زیادی خرج کنند.
به گزارش روزنامه ایتالیایی کوریره دلو اسپورت، ماتس هاملس، مدافع جوان بوروسیا دورتموند، به عنوان هدف اول خریدهای دفاعی اینتر در تابستان خواهد بود.
هاملس 22 ساله با نمایش اعجاب بر انگیزش در این فصل به همراه دورتموند در بوندس لیگا، توجه همگان را به خود جلب کرده است. بوروسیا دورتموند در این فصل تنها 19 گل خورده داشته و مدتهاست که صدر جدول بوندس لیگا را در اختیار گرفته است. این در حالی ست که اینتر تنها در 7 بازی این فصل، توانسته است دروازه خود را حفظ کند.
به همین علت، نراتزوری در تلاش است تا هاملس را علی رغم سخت بودن مأموریت خریدش، جذب کند، چرا که علاوه بر قیمت فراوان وی، دورتموند چندان علاقه ای به از دست دادن مدافع جوان خود ندارد.
هاملس محصول آکادمی جوانان بایرن مونیخ بوده و تا سال 2014 با دورتموند قرارداد دارد و به نظر می رسد که اینتر برای خرید هاملس باید مبلغی بیش از 15 میلیون یورو هزینه کند.
- تمرکز فوق العاده ایلکان بر روی یووه
"پول کافی برای تشکیل تیمی بزرگ وجود دارد"
"می خواهم مانند بایرن و بارسا در ورزشگاه جدید موفق باشم".
- بارسا مو را متهم می کند.
- برلسکونی: "تکلیف اسکودتو کاملا مشخص شده است".
- پاتزینی، بدون گل و یا قهرمانی: "من می خواهم پیروز شوم".
- ویلاس بواس، عجب نمایشی: پورتو ویارئال را غرق کرد.
- یووه: 100 میلیون یورو برای مرکاتو.
پروژه ایلکان: "مانند بارسا خواهیم بود".
- مورینیو متهم می شود.
- برلسکونی: "روزی سیدورف رئیس میلان خواهد شد".
- اینتر در تعقیب ساندرو، هافبک برزیلی تاتنهام.
- پاستوره: "بس است دیگر، من در پالرمو می مانم".
- یووه ثروتمندتر؛
سرمایه تیم افزایش پیدا خواهد کرد، پول هواداران نیز خواهد بود.
- همه علیه مو، تحقیق یوفا، پرز در رؤیای ونگر است.
- برلسکونی: " توقع چنین کاسانویی را نداشتم".
- گانسو در میلان؟ واکنش اینتر کاسیمیرو خواهد بود.
کاپيتان اينترميلان اگر در بازي برابر رم به ميدان برود، هزارمين بازي خود در دوران فوتبالش را انجام خواهد داد.
به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، تيمهاي اينتر و رم از دور برگشت مرحله نيمه نهايي جام حذفي ايتاليا در ورزشگاه جوزپه مه آتزا با يکديگر روبرو خواهند شد. ديدار رفت اين دو تيم با نتيجه يک بر صفر به سود نرآتزوري به پايان رسيده است.
زانتي در اين خصوص گفت: بسيار خوشحال هستم که تعداد بازيهايم در فوتبال به اين عدد رسيده است. رسيدن به اين رکورد براي من اهميت بسيار بالايي دارد. در تمام دوران فوتبالم با تعصب بالايي بازي کردهام. فوتبال به من چيزهاي بزرگي آموخته و من نيز همواره به هر اتفاقي که برايم افتاده، به شکل يک شانس نگاه کردهام.
زانتي با رسيدن به اين رکورد، پايش را در جاي پاي بزرگاني چون پيتر شيلتون، ري کلمنس، پت جنينگز، آلن بال، ديويد سيمن، پائولو مالديني، آندوني زوبيزارتا، روبرتو کارلوس و تامي هاچينسون خواهد گذاشت.
زانتي ادامه داد: مالديني و کارلوس دو تن از بازيکناني هستد که همواره آنها را ستودهام. در دنياي فوتبال از مالديني درسهاي بزرگي گرفتهام و از زماني که در ليگ ايتاليا بازي ميکنم، او را از نظر شخصيتي ستايش کردهام.
زانتي 33 بار براي تيم تالرس، 66 بار براي بانفيلد، 12 بار براي تيم زير 23 سالههاي آرژانتين، 140 بار براي تيم بزرگسالان آرژانتين و 748 بار براي اينترميلان به ميدان رفته است.
وي در پايان گفت: بازي در برابر رم براي من بسيار مهم خواهد بود. از طرفي به شکستن رکورد فکر ميکنم و از طرفي به پيروزي در اين بازي. اگر رمي ها را شکست دهيم، به ديدار نهايي راه خواهيم يافت. پس از هزارمين بازي، همچنان به فوتبال ادامه خواهم داد تا اينکه روزي احساس کنم ديگر کافي است.
کارلوس توز مهاجم سرشناس سیتی که برای فصل بعد به احتمال زیاد از منچستر سیتی خارج می شود و مقصدش یکی از دو تیم ایتالیایی یوونتوس و اینتر خواهد بود درباره ی پیشنهاد 32 میلیونی اینتر نظرش را داد :
توز که از اینتر 32 میلیون پیشنهاد گرفته گفته باید 8میلیون دیگر اضافه کنید تا درباره ی انتقالم به تیم شما فکر کنم در غیر این صورت ممنونم من با 32 میلیون به اینتر نمیام.
interfc.ir
پس از سخنان زشتی که گتوسو، بازیکن تیم آث میلان در مورد لئوناردو به زبان آورد، امروز، ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر در دفاع از مربی تیمش پاسخ وی را داد.
اختصاصی inter.ir- من فکر می کنم که در این ماجرا، لئوناردو بیشترین صدمه را دید. او خیلی ناراحت است و این یک عمل خیلی طبیعی است در مقابل توهین های صورت گرفته.
آنچه که مهم بود، رعایت ادب از طرف لئو و پاسخ ندادن حرکت زشت گتوسو بود. من هیچ قضاوتی نمی کنم چون که حرفهایی که زده شده فقط در لیاقت خودشان بوده و هیچ چیزی را از لئوناردو کم نمی کند.
این در شأن باشگاه میلان نیست که یکی از بازیکنانش چنین سخنانی را به زبان بیاورد. بهتر است تا آبروریزی ها بیشتر نشده جلوی این کارها گرفته شود.
از آخرین قهرمانی میلان مدت زمان زیادی می گذرد و سخنان این چنینی از طرف بازیکن میلان عادی است. آنها بسیار هیجان زده شده اند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)