تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
تا چه حد از عملکرد شبکه سه در پخش فوتبال راضی هستید؟
راز باش
ولي فاش نشدني!
ببین رفیق !
من خودم بارسایی هستم و خسته شدم از بس گفتم که من بارسایی هستم !
ولی مسئوله اینه که فوتبال همش اینایی که شما فک می کنی نیست !!!!!
قشنگی یک فوتبال در ابتدا نزدیک بودن دو تیم هست که هیجان بازی رو ببره بالا ...
نه اینکه بازی های بارسا و رئال رو ببینی و بگی خب !
حالا مثل تیم خیخون که عمرا کل بتونه بزنه ! ببینیم بارسا یا رئال بین دقیقه 10 تا 20 بازی چند به صفر جلو می فتند !
این کلی از جذابیت بازی رو از بقیه فوتبال دوستانی که هادار این دو تیم نیستند میگیره !!!
ولی همین بازی مارسی و آرسنال رو کی میتونه از الان پیش بینی کنه که کی بازی رومی بره ؟!!
مطمئنا اگر مثلا لیورپول بیاد جای بارسا شما که هوادار لیورپول نیستی از معترضان خواهی بود که چرا همش بازی لیورپول رو پخش می کنند ولی هواداران لیورپول خودشون همچین ادعایی دیگه نخواهند کرد !
امسال بازی های لیگ جزیره رو کم نشون میده ......... یادمه پارسال هفته ای 3 تا بازی از جزیره نشون میداد که آدم دلش نمیومد نگاشون نکنهامسال کم نشون دادند ...........
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
به نظر من بازي هاي نزديك به هم جزابيت بيشتري داره! بايد بازي رئال ليون زنده پخش ميشد! اما خدايي هيچ كي تو كل جهان پيدا نميشد كه بگه بارسا بازي ديشبو ميبازهآخه تيم حريفش ضعيف بود!
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
بهنظرم كه خوبه ولي اگه ميشد بازيهاي تيمهاي خارجي رو بيشتر پخش ميكردند عالي ميشد![]()
زانو نمیزنم ...حتی اگر سقف آسمان،کوتاه تر از قد من باشد
اولا بنظرمن که عملکرد شبکه 3 با توجه به اینکه شبکه کاملا ورزشی نیست خوبه و نباید بیشتر از این انتظار داشت.در ضمن دوستمون(مورینیو) نوشتن فردوسی پور منچستریه
بابا همه دنیا میدونن فردوسی پور یه لیورپولیه چند آتیشست.گرچه خودم منچسترو خیلی دوست دارم اما معلومه که فردوسی پور لیورپولیه و بارسایی و درضمن خیابانی رئالیه نه بارسایی.امیدوارم ناراحتت نکرده باشم.
اگه سه چهلر تا شبکه اسپورت میزدن خوب بود یکی هم فایده نداره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
دیشب دیدین گزارشگر به دروازبان ارسنال چی میگفت یه دفعه میگفت ششنی یه دفعه میگفت چشنی از دقیقه 70 به بعد دیگه نگفت.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
تیم های بزرگ هر کدوم یه چندتا ستاره دارن که همه دوست دارن بازیشونو ببینن مثلا تو رئال کریس هست کاکا هست تو میلان زلاتان هست روبینهو هست ولی بارسا همه ی بازی هاش تقریبا مثل همه و جزابیت نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)