Design & Developed BY Patira

صفحه 9 از 22 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 211
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبك
    مربی مورد علاقه
    رافا بنيتس و قطبي
    بازیکن محبوب
    كاپيتان جرارد و علي كريمي
    تشکر ها
    84
    تشکر شده 230 در 48 پست

Bomb مهمترين اخبار و حواشي پرسپوليس تهران در فصل 88/89

به نام خدا

سلام به همه هواداران دو آتیشه پرسپولیس

welcome to perspolis club

دوستان عزیز من توی این قسمت می خواهیم به بررسی بازیهای تیم پرسپولیس بپردازیم

بچه هایی که بازیها رو کامل دیدند و توی قسمت آنالیز و بررسی فنی بازیها فکر می کنند که توانایی دارند در این قسمت می تونند صحبت های فنی خودشون رو داشته باشند. از مطرح کردن بحث های غیر فنی توی این کلوپ خودداری کنید تا پست های شما پاک نشده و بار فنی کلوپ هواداران پرسپولیس بالا باشه

اگر هم اخبار مهمی که در باشگاه می گذره رو در اختیار دارید می تونین اینجا مطرح کنید و از از ارسال گزارشات تمرین و مصاحبه های قبل و بعد بازیکنان و مربیان که خیلی معمولی هستند خودداری کنید.
    با تشکر و آرزوی موفقیت برای ارتش سرخ
    ویرایش توسط anfild : 04-03-2009 در ساعت 21:03

2. 5 کاربر از پست مفید anfild تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

دلم براي تشويق هواداران تنگ شده است
    ملا محمد: حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر در ديدار مقابل شاهين به ميدان بروم حرف‌هاي زيادي براي گفتن خواهم داشت.

هوار ملا محمد در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: خوشبختانه مشكلاتم با پرسپوليس برطرف شده است و با تمام بازيكنان تيم دوست هستم. در زمين نمي‌توان به تنهايي بازي كرد و بايد در كنار ديگران بازي گروهي به نمايش گذاشت.
    وي ادامه داد: اگر در بازي با شاهين بوشهر به ميدان بروم عليرغم وجود استرس مي‌توانم حرف‌هاي زيادي براي گفتن داشته باشم.
    بازيكن عراقي پرسپوليس ديدار برابر شاهين بوشهر را حساس دانست و گفت: اگر موفق شويم 3 امتياز را بدست آوريم براي من بسيار لذت‌بخش خواهد بود. دايي شاهين را به‌خوبي آناليز كرده است. آن‌ها در سمت راست زياد نفوذ نمي‌كنند و اگر من در اين جناح قرار گيرم مي‌توانم موفق باشم. براي من فرقي نمي‌كند كه چند دقيقه در زمين باشم اما شرايط خوبي دارم.
    ملا محمد درباره راي كميته استيناف پرسپوليس گفت: روز دوشنبه هفته آينده كميته استيناف برگزار مي‌شود و منتظر مي‌مانم تا ببينم چه تصميمي گرفته خواهد شد. هر چه خدا بخواهد اتفاق مي‌افتد و من مي‌خواهم در هفته‌هاي باقي‌مانده ليگ به هوادارن بيشتر خدمت كنم.
    اين بازيكن عراقي خاطرنشان كرد: دلم براي تشويق هواداران تنگ شده است. شايد ابراز احساسات آن‌ها را در بيرون از ورزشگاه متوجه نشوم اما مي‌دانم كه آن‌ها مرا دوست دارند.
    ديدار تيم‌هاي شاهين بوشهر و پرسپوليس تهران از هفته بيست‌و‌سوم ليگ برتر فردا در بوشهر برگزار خواهد شد.
    farsnews.ir

4. 2 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک هجومی
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - پپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    زلاتان ایبراهیمویچ - خاویر زانتی
    اسم واقعی شما
    معین الدین
    تشکر ها
    171
    تشکر شده 123 در 40 پست

Jadide سنگین ترین شکست پرسپولیس

تاریخ خبر : 16 - ژانویه - 2010 - سایت گل

باخت‌هاي 1ـ4 در تاريخ باشگاه پرسپوليس جاي خاصي را به خود اختصاص داده است.
    اين نتيجه كه قبلا نيز در دو بازي ديگر مقابل استقلال اهواز براي پرسپوليس تكرار شده، در بازي با شاهين بوشهر هم تكرار شد تا علي دايي هم به جمع مربياني بپيوندد كه باخت با اين نتيجه را تجربه كرده است البته باز او شانس آورد كه حوارملامحمد در دقيقه 90 براي پرسپوليس گل زد والا او با افتخار سنگين‌ترين شكست تاريخ باشگاه در ليگ را به دستاوردهايش اضافه كرده بود.
    جالب اينكه در آخرين شكست پرسپوليس با اين نتيجه كه با افشين قطبي كه در مقابل استقلال اهواز نيز سناريو مشابه‌اي تكرار شد و پرسپوليس در دقيقه 90 به گل رسيد در آن روزها قطبي به نظر وارث يك تيم ورشكسته به نظر مي‌رسيد و در آستانه اخراج بود اما با حمايت كاشاني در پرسپوليس ماند و اين تيم را قهرمان كرد. او هميشه بعدها از تأثيرات مثبت اين شكست حرف زده است، شكستي كه پرسپوليس را بيدار كرد ...
    حالا اما دو سال بعد است و پرسپوليس تقريباً‌ هيچ بختي براي قهرماني ندارد. آنها در بازي امروز يك تيم واقعاً‌ بد و شلخته و بدون روح برتري جويي بودند. تيمي كه حتي شبيه به دوران كرانچار بازي نكرد. دايي براي تغييرات در پرسپوليس كار راحتي در پيش ندارد.
    چون اینتری ، چون عجیب غریبی دمت گرم!

از بهترین سایت هوادران اینتر در ایران دیدن کنید

(به زودی در اینتر دات آی ار هیجان زده خواهید شد)
    ٌ[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

6. کاربر روبرو از پست مفید intermoein تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

در گفت‌وگو با فارس
    كلاه‌كج: تا پايان دربي خودم را ممنوع‌المصاحبه كردم
    خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي حفظ آرامش خودم و باشگاه تصميم گرفتم تا پايان دربي هيچ مصاحبه‌اي انجام ندهم.

عادل كلاه‌كج در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص شرايطش در تيم فوتبال پرسپوليس اظهار داشت: تصميم گرفتم تا بعد از بازي دربي مصاحبه نكنم. حرفي نمي‌زنم و تنها به موفقيت پرسپوليس فكر مي‌كنم. تلاش مي‌كنم با انجام بازي‌هاي خوب و حفظ آرامش به پرسپوليس كمك كنم.
    وي افزود: دوست دارم براي تيمم موثر باشم؛ در حال حاضر تصميم گرفتم براي موفقيت خودم و باشگاه تا پس از بازي دربي هيچ مصاحبه‌اي انجام ندهم. معتقدم اين كار به صلاح همه است.
    ديدار پرسپوليس و استقلال 14 بهمن برگزار مي‌شود.
    farsnews

8. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

كسي نديد مشكل در سمت چپ است؟
    عربشاهي: باشگاه پرسپوليس با آبروي دايي بازي نكند
    خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بهتر است مسئولان فعلي باشگاه با آبروي علي دايي بازي نكنند.

ضيا عربشاهي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره باخت 4 بر يك پرسپوليس مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: بازيكني كه پول حرفه اي مي گيرد بايد با جان و دل براي تيمش بازي كند. البته غيرت و تعصب 20 درصد قضيه است و بقيه مسائل فني است. ديروز پرسپوليس به نسبت بازي قبلي خود 5 تغيير در تركيب داشت و مطمئنا تيمي كه ساختار ثابتي نداشته باشد به مشكل مي خورد.
    وي افزود: كرانچار اگر تغيير در تركيب خود ايجاد مي كرد نهايتا دو بازيكن را تغيير مي داد اما تغيير 5 بازيكن به فاصله يك هفته منطقي نيست. پرسپوليس اكنون مشكل روحي دارد.

عربشاهي با انتقاد از مديريت باشگاه ادامه داد: كاشاني به خوبي با كلمات بازي مي كند و به نرمي صحبت هايش را مطرح مي كند. من هميشه حرف هايم را رك مي زنم و ضربه آن را هم خورده ام اما نمي توانم حقايق را نگويم. بازي با كلمات روح و روان تماشاگر را هم آزار مي دهد.
    بازيكن سال هاي دور پرسپوليس تاكيد كرد: نمي توان هواداران اين تيم را با اينگونه صحبت ها فريب داد. به نظر من كادرفني كه دايي براي خود انتخاب كرده است همكاري لازم را با او ندارند. يكي از مشكلات مربيان بزرگ ايران اين است كه نمي خواهند مربيان بزرگ ديگري در كنارشان كار كند. در حالي كه در تيم هاي بزرگ دنيا سرمربيان از مربياني در كادر خود استفاده مي كنند كه همرديف خودشان است.

عربشاهي با بيان اينكه به دايي علاقه مند است، اضافه كرد: دايي سال ها براي اين فوتبال زحمت كشيده است و معتقدم مربي بزرگي است اما به نظرم باشگاه پرسپوليس در اين شرايط با آبروي دايي بازي مي كند. دايي بايد به فكر خودش باشد و دستياران بهتري را انتخاب كند. روز گذشته هيچكس در اين كادر متوجه نشد مشكل اين تيم در سمت چپ است.
    اين پيشكسوت تصريح كرد: شاهين بوشهر به خوبي متوجه اشكال پرسپوليس شد و هر 4 گل خود را از سمت چپ پرسپوليس زدند. اگر كسي كه واقعا بتواند به دايي كمك كند ديروز در كنارش بود اين نكته را مي ديد. مربي فقط اين نيست كه تا دوربين ديد ادا در بياورد.

عربشاهي با اشاره به اينكه تيم نياز به شارژ روحي دارد، گفت: بعد روحي خيلي مهم است. سالي كه سپاهان با كاظمي قهرمان شد، اين تيم به لحاظ فني خيلي در سطح بالايي نبود اما كاظمي طوري بازيكنانش را آماده كرده بود كه با تمام وجود براي برد بازي مي كردند. حتي پرسپوليس با قطبي با همين شرايط قهرمان شد.
    farsnews

10. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

نبايد آبروي دايي را ببريم
    باقري‌ها: مقابل شاهين افتضاح بوديم
    خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: در ديدار برابر شاهين بوشهر افتضاح بازي كرديم.

نبي‌ا... باقري‌ها در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص شكست 4 بر يك مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: در ديدار با شاهين بوشهر افتضاح بازي كرديم و با اين شكست به هيچ عنوان نمي‌توانيم از خودمان دفاع كنيم.
    وي ادامه داد: هر تيمي يك روز بدي دارد، اما نمي‌دانم چه اتفاقي بر سر پرسپوليس آمد كه در مقابل شاهين بوشهر 4 گل دريافت كرد.
    باقري‌ها عنوان كرد: ديروز روز خوب شاهين و روز بد ما بود. اميدوارم هر چه زودتر از لحاظ روحي و رواني به شرايط ايده‌آل بازگرديم و خود را براي بازي‌هاي بعدي آماده كنيم.

وي درباره سرمربيگري دايي گفت: ما نبايد آبروي دايي را ببريم، چون وي مربي بزرگي به حساب مي‌آيد كه به پرسپوليس آمده است.
    مدافع پرسپوليس خاطرنشان كرد: قبل از بازي با شاهين تمرينات خوبي را انجام داده بوديم و دايي افراد آماده را در زمين بازي قرار داد، اما در دقايق پاياني بازيكنانمان افسرده بودند و به دنبال اين مي‌گشتند كه چگونه 4 گل از شاهين خورده‌ايم.
    باقري‌ها يادآور شد: همان طور كه دايي گفت، نمي‌دانم به مردم چه حرفي بزنم اما هواداران واقعي اين را بدانند، ما اين نتيجه را تحمل نمي‌كنيم و در آينده نزديك اين اتفاق را جبران خواهيم كرد.
    farsnews.ir

12. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

مصدوميت 3 بازيكن راه‌آهن براي بازي با پرسپوليس
    خبرگزاري فارس: تيم فوتبال راه‌آهن براي بازي با تيم پرسپوليس 3 بازيكن مصدوم دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، راه‌آهن درحالي پنجشنبه هفته جاري بايد مقابل پرسپوليس بازي كند كه سه بازيكن مصدوم دارد.
    پزشك راه‌آهن در تلاش است ايمان حيدري را به اين ديدار برساند اما فريد عابدي به اين بازي نمي رسد و بهبودي مجيد باجلان نيز كه مقابل ابومسلم مصدوم شد، مشخص نيست.
    راه آهن كه براي بازي ديروز حسين پاشايي را به دليل محروميت نداشت مي تواند مقابل پرسپوليس از وي استفاده كند.
    farsnews.ir

14. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

گل‌هاي بچه‌گانه‌اي خورديم
    بائو: دوباره بازي كنيم 4 گل به شاهين مي‌زنيم
    خبرگزاري فارس: هافبك پرسپوليس گفت: اگر يك بازي ديگر با شاهين انجام دهيم احتمالاً با 4 گل به پيروزي مي‌رسيم.

ميثم بائو در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص بازي روز گذشته تيمش مقابل شاهين بوشهر و شكست سنگين مقابل اين تيم اظهار داشت: اشكالات زيادي داشتيم كه منجر به شكست سنگين مقابل شاهين شد. متأسفانه شب قبل از بازي خوب نخوابيديم و اين موضوع روي همه بازيكنان تأثير داشت. از اين باخت همگي شوكه شديم و هيچكدام فكرش را هم نمي‌كرديم تا پرسپوليس اين گونه شكست خورده و زير سؤال برود.

وي ادامه داد: قصد داشتيم 2 گل خورده نيمه اول را در نيمه دوم جبران كنيم. متأسفانه پس از دريافت گل سوم همه چيز را از دست رفته ديديم. از اين موضوع بسيار ناراحت شدم، زيرا بدترين شكست عمرم را در اين ديدار تجربه كردم كه برايم به هيچ وجه قابل هضم نيست.

بائو با اعلام اينكه در اين ديدار اشتباهات فردي زيادي داشتيم و فكرش را نمي‌كرديم شاهين با يك بازي خوب 4 گل به ما بزند؛ تأكيد كرد: شاهيني‌ها يك روز استثنايي را سپري كردند. البته ما آنها را دست كم نگرفتيم، شايد اگر يك بازي ديگر با شاهين انجام دهيم احتمالاً با 4 گل به پيروزي برسيم.
    هافبك پرسپوليس تصريح كرد: از اين نتيجه شوكه شدم. هرگاه قصد داشتيم مقابل شاهين خوب باشيم، بدتر بازي مي‌كرديم و گل‌هاي مبتديانه و بچه‌گانه خورديم. در اين مسابقه موقعيت گل نداشتيم و روز بسيار بدي را سپري كرديم.

وي ادامه داد: چيزي براي عرضه كردن نداشتيم. اگر يك بازيكن در تيم خوب نباشد تمام تيم خراب خواهد شد. آن زمان در فوتبال ايران تمام شد كه يك بازيكن 5 نفر را دريبل كرده و آن را به گل تبديل كند، چون در حال حاضر فوتبال حرفه‌اي شده و بازيكنان ليگ ايران نيز با تفكر حرفه‌اي بازي مي‌كنند.
    بائو افزود: براي علي دايي ناراحت شدم. او يك اسطوره بزرگ است و ديدن چهره ناراحت او بسيار سخت است. حيف است شأن دايي حفظ نشود. اميدوارم با يك برد همه چيز را فراموش و جبران كنيم.
    تيم فوتبال پرسپوليس روز گذشته برابر تيم شاهين بوشهر قرار گرفت و با نتيجه 4 بر يك مغلوب اين تيم شد.
    farsnews.ir

16. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

در گفت‌وگو با فارس
    پنجعلي: شكست پرسپوليس مثل كابوس بود
    خبرگزاري فارس: مدافع اسبق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: باخت ديروز براي همه دوستداران اين تيم مانند كابوس بود.

محمد پنجعلي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره شكست سنگين پرسپوليس مقابل شاهين بوشهر اظهار داشت: تيم خيلي بد بازي كرد و به همين دليل هم ناراحت شدم. اگر خوب بازي مي كرد و مي باخت از ناراحتي همه كاسته مي شد. بايد اين باخت را نديده گرفت.
    وي افزود: در دوران ما هم چنين روزهايي بود. بازيكنان بايد سريع براي بازي بعدي ريكاوري كنند. مردم هم اين باخت شاهين اهواز را نديد بگيرند. انگار كابوسي بوده كه واقعيت ندارد و من مطمئن هستم كه تا سال هاي سال ديگر چنين بازي از پرسپوليس ديده نخواهد شد.
    بازيكن اسبق سرخپوشان تهراني ادامه داد: دايي تازه تيم را تحويل گرفته است و بايد به اين مربي فرصت داد. وقتي به مربيان خارجي پول داده مي شود زمان هم مي دهيم چرا اين فرصت به يكي مثل دايي داده نشود.
    پنجعلي خاطر نشان كرد: پرسپوليس اگر بتواند سهميه ليگ قهرمانان آسيا را هم بگيرد برايش كافي است. مشكل اين تيم به اول فصل بر مي گردد كه مسئولان وقت بدون سرمربي تيم را بستند.
    farsnews

18. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

در گفت‌وگو با فارس
    شيري: شكست برابر شاهين شوك بزرگي بود
    خبرگزاري فارس: مدافع پرسپوليس گفت: شكست با نتيجه 4 بر يك مقابل شاهين بوشهر، شوك بزرگي براي بازيكنان بود.

مجتبي شيري در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص بازي روز گذشته برابر شاهين بوشهر اظهار داشت: با شكست 4 بر يك در مقابل شاهين بوشهر همه بازيكنان پرسپوليس شوكه شدند.
    وي ادامه داد: تمام مسائل دست به دست هم داد تا تيم ما نتيجه نگيرد و باخت ديروز يك اتفاق بود، اميدوارم ديگر از اين اتفاقات براي بازيكنان و كادر فني پرسپوليس پيش نيايد.
    شيري يادآور شد: در ديدار با تيم شاهين خيلي بد بازي كرديم، اما تقصير خط دفاعي نبود بلكه تمام بازيكنانمان در اين شكست مقصر بودند.
    مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: نمي‌دانم در آخر بازي چه اتفاقي افتاد و 4 بر يك به شاهين بوشهر باختيم، اما در تمرينات خوب كار كرده بوديم و دايي نيز زحمت خود را انجام داده بود و نبايد سرمربي را به عنوان سيبل قرار دهيم، اما بايد با تلاش بيشتر اين لكه سياه را از بين ببريم.
    وي درباره نيمكت‌ نشيني خود در نيمه اول بازي خاطر نشان كرد: اين تصميم علي دايي بود و حرفي در اين زمينه ندارم. نمي‌توانم در مورد بازي ديروز زياد صحبت كنم چون حرف زدن در اين باره بيهوده است.
    farsnews.ir

20. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448

معمارزاده: برخي بازيكنان لياقت پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند
    خبرگزاري فارس: دروازه‌بان پرسپوليس گفت: برخي بازيكنان لياقت پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند و نمي‌توانند به اين تيم خدمت كنند.

ميثاق معمارزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص شكست 4 بر يك برابر شاهين بوشهر اظهار داشت: بد بازي كرديم و شكست حقمان بود. روي گل چهارم 100 درصد مقصر بودم و به علت فشار عصبي كه داشتم اشتباه كردم، اما در ساير گل‌ها مقصر نبودم.

دروازه‌بان پرسپوليس خاطرنشان كرد: تمرينات خوبي انجام داده بوديم، اما نمي‌دانم چرا اين گونه بازي كرديم؟ بازيكنان پرسپوليس حرف‌هاي دايي را گوش نكردند. متأسفانه بازيكنان شرايط بدني خوبي نداشتند و نمي‌دانم چه بلايي سرمان آمد. زماني كه گل چهارم را دريافت كرديم متوجه شدم اعتبار فوتبالي‌ام از بين رفت، البته چنين اتفاقاتي در فوتبال طبيعي است.

معمارزاده يادآور شد: 10 دقيقه اول را خوب آغاز كرديم، اما پس از آن بازي را واگذار كرديم و تيم شاهين يك بازي منطقي و حرفه‌اي را انجام داد.
    وي عنوان كرد: به دايي حق مي‌دهم كه ناراحت باشد، زيرا شكست سنگيني بود. وي آبروي خود را به سختي به دست آورده است و نمي‌خواهد به آساني آن را از دست بدهد. با اين شكست اعتبار تيم پرسپوليس و دايي زير سؤال رفت.

اين دروازه‌بان يادآور شد: پرسپوليس در اين فصل بازي خوبي از خود به نمايش نگذاشته است. در بيشتر بازي‌ها با خواست خدا پيروز شديم و بايد تلاش كنيم در بازي‌هاي آينده فوتبال خوبي انجام دهيم.

وي تصريح كرد: دايي تيم مريضي را تحويل گرفت و براي ساختن آن نياز به زمان دارد. بايد تلاش كنيم در بازي‌هاي آينده بهتر شويم و حاشيه‌ها را از بين ببريم. برخي بازيكنان لياقت پوشيدن پيراهن پرسپوليس را ندارند و نمي‌توانند به اين تيم خدمت كنند.

معمارزاده اظهار داشت: فكر نمي‌كنم بازيكنان كم‌كاري كنند، زيرا زندگي خود را از طريق فوتبال مي‌گذرانند. تيم پرسپوليس در برخي نقاط با كمبود بازيكن همراه است و نياز به مهره دارد. پرسپوليس 10 بازيكن بزرگ خود را از دست داد. علي كريمي، عليرضا نيكبخت واحدي و پژمان نوري بازيكنان تأثيرگذاري بودند كه از اين تيم رفتند.
    وي ادامه داد: همه تيم‌ها آرزوي داشتن بازيكني مثل كريمي را دارند. با وجود علي كريمي يا بازيكني همانند او جايگاه پرسپوليس هم‌اكنون اين نبود. همچنين نيكبخت تأثير بسزايي در فوتبال پرسپوليس داشت كه نبود او حس مي‌شود.
    farsnews.ir

22. کاربر روبرو از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده است .

صفحه 9 از 22 نخستنخست ... 789101119 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)