خب دیگه از اسمش معلوم دیگه تمام اخبار و حواشی تیم ملی آلمانو میتونید اینجا پیدا کنید.
![]()
خب دیگه از اسمش معلوم دیگه تمام اخبار و حواشی تیم ملی آلمانو میتونید اینجا پیدا کنید.
![]()
ویرایش توسط Fc Bayern München : 09-03-2014 در ساعت 14:26 دلیل: زیبا سازی
اوزيل قرباني طلسم 10
پس از خداحافظي فيگو با رئال مادريد، پيراهن شماره 10 به هيچ بازيکني وفا نکرده است.
![]()
به نقل از مارکا اسپانیا، مسعود اوزیل شماره ۱۰ رئال مادرید این روزها به شدت تحت فشار است و از سوی اصحاب رسانه و کارشناسان نزدیک به باشگاه رئال مادرید به کمکاری و اشتباهات زیاد فردی متهم میشود.
شکی در این نیست که اوزیل هرگز بازی زیبای خود در بوندسلیگا و فصل گذشته در لالیگا را در این فصل ادامه نداده و توان تمدید بزرگی خود را در جمع کهکشانیها نداشته است.
فیگو شماره ۱۰ رئال مادرید، در سال ۲۰۰۵ راهی فوتبال ایتالیا شد و پس از آن شماره ۱۰ نه به روبینیو لطف کرد، نه به بازیکنانی چون اسنایدر و لاسانا.
برخی بر این باورند که پروژه حذف اوزیل و کاکا از سوی چند دلال اسپانیایی کلید خورده و این افراد در تلاشاند تا برونزتی وکیل اول رئال مادرید را برای قطع رابطه با دلالان فوتبال ترکیه و آلمان ترغیب کنند.
مولر از آرزوهايش در سال 2012 ميگويد
ستاره مليپوش بايرن مونيخ گفت: آدمي خيالباف نيستم اما دوست دارم در سال جديد به مقام قهرماني بوندسليگا، جام حذفي، ليگ قهرمانان و يورو 2012 برسم.
![]()
توماس مولر در گفتوگویی با روزنامه بیلد اظهار داشت: بدیهی است بیش از هر چیزی دوست دارم در سال جدید، خانوادهام سلامت باشد. همینطور در اوج آمادگی بمانم و مصدوم نشوم. مقابل دروازه حریفان برخلاف اواخر سال گذشته، نیز با اندکی خوش شانسی، گلزن باشم. از جنبه ورزشی می خواهم موفق باشم. هرچند که این هدف را همیشه دنبال میکنم، اما در سال جدید برایم کاملا روشن است که با وجود جنگ مهیج بر سر مقام قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی، برگزاری فینال لیگ قهرمانان در شهر مونیخ و نیز پیکارهای یورو ۲۰۱۲ لهستان و اوکراین، سالی پراز رویدادهای گوناگون ورزشی را در پیش خواهم داشت؛ امیدوارم قهرمان شوم.
وی افزود: در این حال می خواهم همراه با بایرن و تیم ملی در اولویت نخست باشم و با حضورم، حرفی قاطعانه بزنم، اما در عین حال می گویم آدمی خیالبافی نیستم.
در این مصاحبه بازیکن ۲۱ ساله باواراییها ناگفته هایی را بیان کرد که در زیر اظهارات وی را میخوانیم:
*آرزوهای سال ۲۰۱2
بدیهی است بیش از هر چیزی دوست دارم خانوادهام سلامت باشد. همینطور در اوج آمادگی بمانم و مصدوم نشوم. برخلاف اواخر سال گذشته می خواهم مقابل دروازه حریفان، نیز با اندکی بخت مساعد، گلزن باشم.
از جنبه ورزشی می خواهم موفق باشم. هر چند که این هدف را همیشه دنبال میکنم. اما در سال جدید برایم کاملا روشن است که با وجود جنگ مهیج بر سر مقام قهرمانی بوندس لیگا و جام حذفی، برگزاری فینال لیگ قهرمانان در شهر مونیخ و نیز پیکارهای یورو ۲۰۱۲ لهستان و اوکراین، سالی پراز رویدادهای گوناگون ورزشی را در پیش خواهم داشت. در این حال همراه با بایرن و تیم ملی در اولویت نخست باشم و با حضورم قاطعانه حرف بزنم. اما من آدم خیالبافی نیستم.
*قهرمانی بوندسلیگا:
شک ندارم ما قهرمان خواهیم شد. بلکه بهتر باشد بگویم از همه همتیمیهایم و خودم می خواهم که باید قهرمان شویم.
برای ما این موضوع بسیار حائز اهمیت است. شاید حتی بهتر باشد بگوییم مهمترین چیز است.در شرایطی که بایرن یک سال از بالای جدول دور بوده، معنای حرفم فقط این است که جام قهرمانی باید باردیگر به مونیخ بازگردد.
این قولی است که به هواداران مان دادهاند و به آن فکر میکنند. قول و قرار ما نیز است. دیگر نخواهیم گذاشت دورتموندیها پایان فصل جشن قهرمانی بگیرند. هرچند که ما دور رفت را با ۱۴ امتیاز اختلاف که نه، بلکه با سه امتیاز فاصله به پایان بردیم.
*جام حذفی آلمان:
شاید کسب جام حذفی کمترین اهمیت را درمیان افتخاراتی که می توانیم کسب کنیم، را داشته باشد، اما هریک از ما مونیخیها می خواهد در بازی نهایی این جام، حاضر باشد.
چون اولا کوتاهترین راه ممکن به کسب یک عنوان است. اگر بتوانیم ابتدای فوریه در مرحله یک چهارم نهایی اشتوتگارت را حذف کنیم، آن وقت 2 بازی دیگر تا کسب خود جام فاصله خواهیم داشت.
در ثانی در این حال همه همراه با بایرن به پایتخت سفر خواهند کرد. اتفاقی که تجربه بسیار بزرگی خواهد بود و برای ما بازیکنان انگیزه مضاعفی ایجاد خواهد کرد. به این ترتیب می توانیم از همه کسانی که از دور دست برای موفقیت ما غمخواری میکنند که بتوانیم موفق باشیم، تقدیر کرده و شادی ایجاد کنیم.
*لیگ قهرمانان اروپا:
با وجود تمام تکالیفی باشگاهی طبیعی است که حضور در بازی نهایی لیگ قهرمانان در فکر و ذهنمان است. آن بازی در شهر مونیخ برگزار خواهد شد و به نظرم اگر در ورزشگاه خودی، یکپای فینال باشیم، اتفاقی بسیار خارقالعاده روی خواهد داد که برسر ارزشمندترین عنوان باشگاهی قاره رقابت کنیم. در مورد اهمیت خاص آن لازم نیست تاکید کنم، چرا که هر بازیکنی آرزوی رسیدن به چنین افتخاری را دارد. اما بازهم حرف قبلیام را تکرار می کنم که اهل خیال بافی نیستم.
برای این منظور لازم است ابتدا در مرحله یک هشتم نهایی قبول شویم.در این مرحله اف.ث.بازل سوئیس با مربی جوانش یعنی هایکو فوگل، منتظر ما است. این قرعه قابل حل است. اما باید حریف را کاملا جدی گرفت. هرچه نباشد، سوئیسیها منچستریونایتد را در مرحله گروهی حذف کردند.
البته دلم به من می گوید بخت راهیابی به بازی نهایی لیگ قهرمانان قبلا بازهم کمتر بود. ما در آن گروه سخت با منچسترسیتی، ناپولی و ویارئال، با خلق شگفتی بسیار از نظر خیلیها، عالی نتیجه گرفتیم. همین امر نه فقط هواداران بلکه ما را به حضور در بازی نهایی امیدوار کرد.
*یورو ۲۰۱۲:
یک گروه از قلدرها در این پیکارها منتظر ما هست. با وجود هلند، پرتغال و دانمارک واقعا در گروهی سخت حاضریم. چون خیلی واضح با نیت کسب مقام قهرمانی جام وارد مسابقات خواهیم شد، باید کاری کنیم دو تا از این رقبا، چمدانشان را برای بازگشتی سریع به خانه ببنندند.
فقط امیدوارم هلندیها، پرتغالیها و دانمارکیها در تابستان چنین نگرشی نداشته باشند و من به تمام خواب و خیالاتم برای سال ۲۰۱۲ برسم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ ستاره ملیپوش تیم فوتبال اف.ث.کلن آلمان عمل جراحی بینیاش را به تعویق انداخت.
به نقل از بیلد، لوکاس پودولوسکی از مدتها قبل برنامه ریزی کرده بود در تعطیلات زمستانی، بینی خود را به دست جراحی ماهر داده تا آن را کوچک کرده و فرمی صحیح دهد. اما با توجه به شرایط خاص تیمی برنامه خود را به تابستان آینده پس از جام ملتهای ۲۰۱۲ موکول کرد.
وی گفت: در صورتی که عمل میشدم، باید حداقل ۵ هفته استراحت میکردم و بعد تمرینات را از نو شروع میکردم. چنین اقدامی در شرایط کنونی ممکن نبود، پس تصمیمم را تغییر دادم.
این ستاره ۲۶ ساله که اکنون سخت مورد توجه چند تیم خارجی از جمله آرسنال است، با توجه به وضعیت کلن در بوندسلیگا و همچنین پیکارهای جام ملتها در دو کشور اوکراین و لهستان، در تصمیم قبلی خود تجدیدنظر کرد.
او پس از گرفتن اسکن کامپیوتری در ماه جولای گذشته متوجه شد با مشکل انحراف بینی مواجه است و برنامهریزی کرد با حل این مشکل بینی خود را نیز زیباتر کند.
«پولدی» افزود: آدم نمیداند پس از چنین عمل جراحی چه احساسی دارد و چگونه واکنش نشان میدهد.
این ستاره ژرمنها اکنون با زدن ۱۴ گل زده در فصل ۲۰۱۲-۲۰۱۱ پس از ماریو گومز مهاجم بایرن با 16 گلزده و کلاس یان هونتلار از شالکه با ۱۵ گل زده در رده سوم بهترین گلزنان لیگ کشورش قرار دارد.
بی صدا اسمتو فریاد میزنم
هق هقم حنجره مو میبنده
دوباره دستای نا مرئی شب
پلکای پنجره مو میبنده
آخ که شکرت ای خدا واسه جهان به این بدی
چی میشد اگه تو دست به ساختنش نمیزدی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان٬ عنوان سومین مربی برتر ملی جهان در سال ۲۰۱۱ میلادی را به خود اختصاص داد.
در گزارشی که توسط فدراسیون بینالمللی آمار و تاریخ منتشر شد، اسکار تابارز با کسب ۲۰۰ امتیاز برترین مربی در میان همکارانش شناخته شد. وی توانست در سال گذشته تیم کشورش(اروگوئه) را به مقام قهرمانی جام ملتهای آمریکای جنوبی (کوپا آمریکا) برساند.
در این فهرست ویسنته دل بوسکه، سرمربی تیم ملی اسپانیا با کسب ۱۸۶ امتیاز رده دوم را به خود اختصاص داد و یواخیم لو، سرمربی تیم ملی آلمان با ۱۶۹ امتیاز رده سوم را بدست آورد.
فهرست ۱۶ مربی برتر تیمهای ملی جهان در یک سال گذشته به این شرح است:
۱- اسکارتابارز ، اروگوئه ، ۲۰۰ امتیاز
۲-ویسنته دل بوسکه، اسپانیا٬ ۱۸۶ امتیاز
۳-یواخیم لو، آلمان، ۱۶۹ امتیاز
۴-برت فان مارویک، هلند، ۸۱ امتیاز
۵- آلبرتو زاکهرونی، ژاپن، ۲۴ امتیاز
۶-فابیو کاپلو، انگلیس، ۲۳ امتیاز
۷-مورتن اولسن، دانمارک، ۲۰ امتیاز
۸-سزارآلخارندرو، فاراس، ونزوئلا – جیووانی تراپاتونی، ایرلند، ۱۲ امتیاز
۱۰- اسلووان بیلیچ، کرواسی، ۱۱امتیاز
۱۱- خوزه مانوئل دلا توره، مکزیک، ۹ امتیاز
۱۲-لوران بلان، فرانسه- خرادو دانیل مارتینو، پاراگوئه، هردو ۷ امتیاز
۱۴-چزاره کلادیو رانیری، ایتالیا، ۶ امتیاز
۱۵- هولگر اوسیک،استرالیا- فرناندو مانوئل فرناندز داکوستا سانتوس،یونان، هردو ۵ امتیاز
همچنین فهرست مربیان برتر در یک دهه گذشته به این شرح است:
سال ۲۰۱۰ :ویسنته دل بوسکه، اسپانیا
سال ۲۰۰۹:ویسنته دل بوسکه، اسپانیا
سال ۲۰۰۸:لوئیس آراگونس، اسپانیا
سال ۲۰۰۷:کارلوس دونگا، برزیل
سال ۲۰۰۶:مارچلو لیپی، ایتالیا
سال ۲۰۰۵:کارلوس آلبرتو پریرا، برزیل
سال ۲۰۰۴:اوتو رههاگل، آلمان
سال ۲۰۰۳:ژاک سانتینی، فرانسه
سال ۲۰۰۲:لوئیس فلیپه اسکولاری، برزیل
سال ۲۰۰۱:مارچلو بیلسا، آرژانتین
بی صدا اسمتو فریاد میزنم
هق هقم حنجره مو میبنده
دوباره دستای نا مرئی شب
پلکای پنجره مو میبنده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویلی سانیول: آلمان حاکم ده سال پیش رو خواهد بود
مدیر ورزشی تیم ملی فرانسه گفته تیم ملی آلمان به ضعفهایش غلبه کرده است.
![]()
سایت گل – ویلی سانیول، مدیر ورزشی فرانسه گفته آلمان در سالهای آینده موفقیتی طولانی خواهد داشت.
این مدافع سابق بایرن مونیخ میگوید تیم ملی آلمان مشکلاتش را برطرف کرده و آماده آینده است.
او میگوید: «آلمان در ده سال آینده حاکم فوتبال اروپا خواهد بود. به نظرم آنها دیگر نقطه ضعفی ندارند.
فدراسیون فوتبال آلمان الگویی برای فوتبال است. ساختاری که در آلمان وجود دارد بسیار باثباتتر از سایر جاها است.»
او البته انتقادی از تیم یواخیم لو کرد: «شاید تنها مشکل تیم ملی آلمان مساله رهبری تیم است. آلمانیها از سال 2006 تاکنون وارد فاز بحران نشدهاند و کسی نمی تواند بگوید آیا آنها در حال حاضر رهبری خوبی دارند یا نه.»
آلمان در سه رقابت بزرگ پیشین که در آنها حضور داشته دست کم به نیمهنهایی رسیده است.
بی صدا اسمتو فریاد میزنم
هق هقم حنجره مو میبنده
دوباره دستای نا مرئی شب
پلکای پنجره مو میبنده
مولر: زمان گسترش فوتبال در هند فرارسيده است
بايرن مونيخ در 10 ژانويه به مصاف تيم ملي هند ميرود. اين بازي در ورزشگاه جواهر لعل نهرو در دهلي برگزار ميشود و بازي خداحافظي بايچونگ بوتيا است.
![]()
توماس مولر، برنده کفش طلا و جایزه بهترین بازیکن جوان جام جهانی 2010 بر این باور است که زمان گسترش فوتبال در هند فرارسیده است.
او در گفتگو با هندوستان تایمز میگوید: درود بر دوستان هندی! من در سال 2009 با بایرن به کلکته و سیلیگوری رفتم و بسیار خوشحالم که بازگشتهام.
من از جوانان بایرن مونیخ میآیم و شاید به همین دلیل امیدهای بسیاری از سفر به هند دارم. من بسیار از پیشرفت های اخیر هند در زمینه کریکت شنیدهام و میدانم این کشور تاریخچهای غنی در هاکی دارد.
شاید این بهترین زمان ممکن برای باشگاه،و همکار شما شرکت آئودی باشد تا فوتبال را در هند ترویج دهیم. تصور کنید کشوری با 1.2 میلیارد نفر جمعیت درگیر فوتبال شود و به این ورزش علاقمند شود!»
مارکو رئوس: دورتموند بهترين تيم براي من است
مارکو رئوس، بازيکن باشگاه بوروسيا مونشن گلادباخ معتقد است که بوروسيا دورتموند بهترين تيم ممکن براي او به منظور ادامه فوتبالش است .
![]()
این ستاره 22 ساله چند روز پیش موافقت کرد تا در پایان رقابتهای این فصل بوندس لیگا و با قراردادی 17.5 میلیون یورویی به بوروسیا دورتموند برود.
این درحالی است که سران بایرن مونیخ هم به دنبال جذب او بودند ولی این ستاره آلمانی در نهایت تصمیم گرفت تا به دورتموند بپیوندد.
رئوس در جمع خبرنگاران گفت:« من در دورتموند شانس بیشتری برای راهیابی به تیم ملی خواهم داشت. دورتموند بهترین باشگاه برای من است.»
این درحالی است که رئوس رابطه خوبش با باشگاه گلادباخ را حفظ خواهد کرد. او از سال 2009 در این تیم توپ می زند.
رئوس درمورد گلادباخ گفت:« ما تیم قدرتمندی هستیم که درکنار هم خیلی خوب بازی می کنیم و در نیم فصل دوم هم عملکرد خوبی خواهیم داشت.من در طول سه سال حضورم در گلادباخ، نکات زیادی را یاد گرفتم و از نظر احساساتی هم رشد زیادی داشتم. من به این باشگاه مدیونم. »
گلادباخ درحال حاضر در رده چهارم جدول بوندس لیگا قرار دارد و 4 امتیاز با بایرن مونیخ صدرنشین فاصله دارد.
یوآخیم لوو سرمربی تیم ملی المان از علاقه ی ژرمن ها برای قهرمانی در جام ملتهای اروپا خبر داد
وبسایت رسمی کانون هواداران تیم ملی آلمان در ایران - یوآخیم لو سرمربی تیم ملی آلمان مشتاقانه منتظر رقابت های یورو 2012 است و مصمم است تا بار دیگر ژرمن ها به عنوان قهرمانی اروپا دست یابند.
تیم ملی آلمان سال 1996 توانست جمهوری چک را 2 بر 1 شکست دهد و پس از آن دیگر در اروپا قهرمان نشده است.
یوآخیم لو در رابطه با رقابت های یورو 2012 در مصاحبه ای با بیلد گفت:
" این مسابقات بسیار بسیار دشوار خواهد بود . اما ، ما میخواهیم که بار دیگر قهرمان شویم. همه ی بازیکنان تشنه ی موفقیت در این دوره از مسابقات هستند . ما در حال حاضر در موقعیت و شرایطی قرار داریم که توان مقابله با هر تیمی در جهان را داریم.
این مسابقات انرژی زیادی از ما خواهد گرفت اما هدف اصلی ما این است که بتوانیم طرح ها و تکنیک ها را به کار ببندیم تا سرانجام به قهرمانی دست یابیم."
فدراسیون فوتبال آلمان در تلاش هست تا میشائیل بالاک و یوآخیم لوو را با یکدیگر آشتی دهند
سران فدراسیون فوتبال آلمان به یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها و همچنین میشائیل بالاک کاپیتان اسبق تیم ملی آلمان گوشزد کردند کدورت ها را کنار گذشته و آشتی کنند.
نیرزباخ که پس از تئو تسوانسیگر ریاست فدراسیون فوتبال آلمان را بر عهده گرفته است در این رابطه گفت:
" بهتر است که میشائیل بالاک و یوآخیم لو همه چیز را تمام کنند و با یکدیگر صلح کنند."
یوآخیم لو چندی پیش برای مسابقات جام جهانی 2010 میشائیل بالاک را به علت مصدومیت به اردوی تیم ملی فرا نخواند و پس از آن به دلیل اتفاقاتی که رخ داد این بازیکن دیگر به تیم ملی آلمان بازنگشت.
بالاک بازیکن 35 ساله بایر لورکوزن در دیدار دوستانه ای که چند ماه پیش میان تیم ملی فوتبال آلمان و تیم ملی برزیل رخ داد به تیم ملی دعوت شد ولی حاضر نبود در این بازی از فوتبال ملی خداحافظی کند . او هم اکنون با 98 بازی ملی و تنها به دلیل 2 بازی کمتر، نتوانسته است به جمع بازیکنانی که دارای 100 بازی در کارنامه ی خود هستند بپیوندد.
تیمهای ملی آلمان و فرانسه به مناسبت پنجاهمین سالگرد پیمان الیزه به مصاف هم می روند
سال آینده تیمهای ملی آلمان و فرانسه به مناسبت بزرگداشت پنجاهمین سالگرد پیمان الیزه به مصاف هم خواهند رفت.
به گزارش dfb.ir به نقل از supersport.com فدراسیون فوتبال فرانسه با اعلام این خبر زمان این مسابقه را 6 فوریه سال 2013 تعیین کرد اما در مورد محل انجام این مسابقه دوستانه مطلبی را عنوان نکرد.
در ژانویه سال 1963 چارلز دوگل و کونراد آدنوئر رهبران آلمان و فرانسه با امضای پیمان صلح به جنگ میان دو کشور خاتمه دادند.
همچنن تیمهای آلمان و فرانسه ماه آینده در برمن یک دیدار دوستانه را برگزار خواهند کرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)