خب تهران ساپورت میکنه
میتونی ب لینک زیر بری کدها با حجم ها و قیمت های مختلف رو زده ک خب میتونی انتخاب کنی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام بچه ها.
چند روزی نبودم.
همونطور که گفته بودم امسال تیمم رو عالی بستم.
همه ی بازی هامو بردم تا بحال خودشم هر بازی 5 6 تا میزنم بدون اینکه انلاین باشم تو بازی ها.خیلی عالی بستم تیم رو.
امیدوارم شما هم نتایج خوبی میگیرین
خوش بحالتون!
منم که فعلا صدر جدولم! ولی فعلا! امروز ممکنه صدرو از دست بدم. 2 تساوی پشت سر هم دادم اخیرا.هر دو بازی هم آنلاین نبودم :|
ولی خیلی خوبه در کل!تیما همه تو یه رنج هست تقریبا قدرتشون! خیلی جذابه! این لیگارو خیلی دوست دارمحتی اگه قهرمان نشم!
راستی فعلا این روزا یکم حس میکنم شلوغه مخصوصا صبح ها ! واسه همین ریسک نمیکنم.یکم دیگه خلوت بشه 2 تا دفاع بگیرم دیگه همه چی اوکی میشه.....
سلام دوستان
به این سایتی که لینکشو گذاشتم یه سر بزنید.با ثبت نام در اون و بازدید از سایتهایی که بهتون پیشنهاد میده میتونید پول در بیارید و راحت توکن بخرین.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام رفقا
میگم وقتی ب ی بازیکنی ک قیمتش از بودجه ای ک در حال حاضر داری کمتره پیشنهاد میدی چ اتفاقی میفته؟ مثلا 100 هزارتا کم داری !!! ایا اصلا میشه تو این شرایط بازیکن خرید؟ بودجه رو منفی میزنه ؟
سلام آقا شهاب گل
منظورت اینه که یه بازیکن قیمتش از بودجه ای که داری بیشتر باشه؟؟؟ اگه اینه که من تا حالا امتحان نکردم تجربشو نداشتم. حالا یکی از دوستان که پولش کمه میتونه امتحان کنه
ولی من چند روز سر یه بازیکن داشتم پیشنهاد میدادم.یه رقیبم بود که پیشنهاد میداد. رفتم پروفایلشو نگاه کردم دیدم بودجش منفی 6 میلیونه !!!
فکر میکنم اگه بخری بدهکار میشی به سیستم و در آینده مجبور بشی هر چی پول در میاری بدی تا بدهی صاف بشه! البته مطمئن نیستم اگه بین دوستان کسی امتحان کرده بگه
راستی شما بازیکنانتون رو با استفاده از اون سه تمرینی که گذاشته تمرین میدین؟؟؟
من نمیتونم تمرین بدم.فقط بعد از هر بازی که به بازیکنان امتیاز تمرین میده رو استفاده میکنم و بازیکنان رو تمرین میدم.
چون وقتی با اون سهتا تمرین میدم بازیکنان خسته میشن و هنگام بازی انرژی شون کم میشه.
شما هم مثل من هستین؟
من سطحم سه هست سطح زمین تمرینم هم دو هست فکر کنم.
بخاطر سطح زمین تمرین من بازیکنان زود انرژیشون بالا نمیره؟؟
یا چی؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)