مجتبی جان حق با شماست منم ناراحت میشم خیلی ولی چیکارش کنم منم برم مثل خودشون این جوری شخصیت خودمو تیممو زیر سوال ببرم؟ نه این درست نیست که هر راهی بقیه رفتن ما هم بریم و من تنها یک راهه حل میبینم. راه حلشم اینه که اصلا به اون تاپیک یا پست هاشون نگاه هم نکنیم چه برسه بخونیمشون.بزارین هر چی می خوان پشت رئال بد بگن تا ببینم به کجا میرسن.
ممنون از همگی که درک می کنین
چاکر :" اخراج نانی درست بود "
چاکر ، چهره اول بازی اولدترافورد بود که مطبوعات انگلیس او ار علت اصلی حذف یونایتد می دانستند . اخراج نانی بازتاب شدیدی در مطبوعات انگلیس داشت . چاکر به آس گفت :" حس خوبی دارم و تردیدی در تصمیماتم ندارم . اخراج نانی درست بود . "
انگلیسی ها اخیرا در مورد قضاوت های چاکر در مورد تیمهای انگلیسی نوشته بودند و به اخراج تری توسط او مقابل بارسلونا اشاره کرده بودند . این مطبوعات همچنین به اخراج بالوتلی در بازی سیتی - دینامو ، جرارد در بازی انگلیس - اوکراین و کیهیل در بازی چلسی - کورینتیانس اشاره کرده بودند . چاکر در این باره گفت :" در بازیهای قبلی برای تیمهای انگلیسی هم هیچ کدام از تصمیماتم ناعادلانه نبودند . کدام تصمیم غلط بود ؟ اخراج بالوتلی یا تری ؟ طوری القا می کنند که انگار من حق کارت زرد یا قرمز دادن ندارم . "
این داور ترکیه ای افزود :" از این بحث ها ناراحت نشدم و اصلا برایم اهمیتی ندارند . قبلا هم انتقادات بیشتری از من شده بود اما همیشه کار خودم را کردم . این بار هم همین است . وظیفه ام را می خواهم درست انجام دهم و در مسیر درستی هستم . می خواهم کارم را درست انجام دهم . "
روزنامه ترکیه ای ملیت نوشت که یوفا نمره 8.2 از 10 را به قضاوت چاکر برای بازی رئال - یونایتد داده است . این در حالیست که انگلیسی ها به اخراج نانی اشاره دارند و رئالی ها به هند پنالتی رافائل .
بوفون :" از رئال خیلی می ترسم "
جیانلوئیجی بوفون ، دروازه بان یوونتوس چهارشنبه اعلام کرد که از صعود تیمش به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ خوشحال است هر چند که گفت که دوست ندارد که تقابلی با رئال در مرحله بعدی داشته باشد .
بوفون گفت :" خیلی از رئال مادرید می ترسم . این که سه بار با یووه توانسته ام آنها را حذف کنم هم نظرم را عوض نمی کند . ترجیح می دهم که دیرتر با رئال مواجه شویم ، یعنی این که حداقل بتوانیم در مراحل بعدی حاضر باشیم . "
عکس های محبوب کریستیانو از اولدترافورد
کریستیانو عکسهای محبوبش از بازی در اولدترافورد را در صفحه فیس بوکش قرار داد .
پرش عکس اولو داشتی