Design & Developed BY Patira

صفحه 89 از 129 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 1281
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

به نام خداوند بخشنده مهربان

به نام خداوند بخشنده مهربان

قوانین بخش رئال مادرید

دوستان به نکات زیر توجه و دقت کنید

1- تاپیک [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :توجه کنید عزیزان که در این تاپیک فقط به حرف های خودمونی که شامل ( پیروزی مساوی یا شکست- شوخی های مادریدی- شرط بندی سره امضاء و آواتار- دفاع از تیم- گذاشتن عکس و...) خواهد بود انجام خواهید شد. و بحث هایی در مورده تیم-مربی-بازیکنان-اخبار-بازی های رئال و... در این تاپیک انجام نخواهد شد و اسپم به حساب میاد.

توجه کنید که در صورت مشاهده 2بار چنین بحث هایی در تاپیک حرف های خودمونی (یعنی تا 2بار) پست فنی به تاپیک گفتگو حرفه ای منتقل خواهد شد و بار سوم پست حذف می شود.

2-تاپیک
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] در این تاپیک با کمک شما می پردازیم به آنالیز تیم-مربی-و بازیکنان و نمره دهی به بازیکنان مربی و تیم و همین بحث و تبادل و نظر

در این تاپیک هر چند مدت یک بار یه نظرسنجی در مورده رئال مادرید قرار می گیرد که نظرسنجی ها شامل ( خرید و فروش بازیکن- رفتن یا آمدن مربی جدید و...) می باشد. مثال:

آیا خرید فلان بازیکن خوبه؟چرا؟به نظرتون می تونه کمک تیم کنه؟

و اخبار: دوستان گذاشتن هر اخباری مجاز نیست و اسپم به حساب میاد.

اخبار های مهم مثلا (اخبارهای تغییر تحولات باشگاه خرید یا فروش فلان بازیکن و...)
    و اخبارهایی که بحث فنی راه بندازه

نکته: توجه داشته باشید در این تاپیک گفتگوی حرفه ای ارسال پست های نیم خطی و 1 خطی ممنوعه چون جنبه فنی بودنش میاد پایین

و نکات مهم در دو تاپیک

1-در هردو تاپیک با زبان گفتاری و با لحن خوب پست خواهیم داد

2-هر گونه دعوا و کل کل بین مادریدی ها ممنوع هست و برخورد خواهد شد.
    3- هر کاربر تازه واردی که آمد هرکدوم از ما آنلاین بودیم از قوانین با خبرش می کنیم که باعث بی نظمی نشه.قوانین هم در بخش رئال به صورت اطلاعیه زده شده
    تصویر [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به امید فصلی پر از موفقیت برای رئال مادید کبیر

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 02-02-2013 در ساعت 06:13

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    همه ی بازیکن های رئال و ارسنال
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020
    تشکر شده 3,036 در 573 پست

پیش فرض پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙

رئال مادرید چهارشنبه 111 ساله شد . رقمی که پس از یک هفته رویایی بدست آمد . رئال توانست که به فینال کوپا و مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ صعود کند و سه پیروزی شیرین در هشت روز کسب کند .
    رئال در یک هفته ، سه پیروزی مهم را داشت . مادریدیسموها پس از عملکرد ضعیف در لالیگا به بازیهای حذفی دل بسته بودند که به هدفشان رسیدند . رئال در دو بازی رفت با بارسا و منچستر در خانه 1-1 مساوی کرده بود
    رئال مادرید هر سه بازی حساسش را برد . سه شنبه گذشته بارسا را 1-3 در نیوکمپ شکست داد تا به دومین فینال کوپایش در سه سال اخیر برسد . بارسا را با تیم ذخیره هایش در برنابئو شکست داد و در اولدترافورد نیز به پیروزی 1-2 رسید . حالا در فینال باید منتظر اتلتیکو بماند و در اروپا نیز باید فعلا منتظر قرعه کشی باشد .

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 6 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020

1 - 1
    1 - 1
    1 - 3
    2 - 1
    1 - 2

و این بود نتیجه اون چیزی که ما همیشه استرسش رو داشتیم و همیشه ازش میترسیدیم

یادتونه اون روزا رو میگفتیم واااای 5 تا بازی پشت سر هم داریم که 3 تاش با بارسا هست

2 تاش با منچستره ، بعد میگفتیم تازه این همه مصدوم داریم و کاسیاس هم که نیست !!

!!!! اما هممون غافل از این بودیم که یه تیم داریم کهکشانی !!!

خلاصه نتایج استثنایی این چند روزه رو به همتون تبریک میگم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

ویرایش توسط AL1reZA : 03-07-2013 در ساعت 00:06

5. 6 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz-sport نمایش پست ها

1 - 1
    1 - 1
    1 - 3
    1 - 2
    1 - 2

و این بود نتیجه اون چیزی که ما همیشه استرسش رو داشتیم و همیشه ازش میترسیدیم

یادتونه اون روزا رو میگفتیم واااای 5 تا بازی پشت سر هم داریم که 3 تاش با بارسا هست

2 تاش با منچستره ، بعد میگفتیم تازه این همه مصدوم داریم و کاسیاس هم که نیست !!

!!!! اما هممون غافل از این بودیم که یه تیم داریم کهکشانی !!!

خلاصه نتایج استثنایی این چند روزه رو به همتون تبریک میگم

مجتبی جان پستتو ویرایش کردم آخه لوگو هایی که گذاشته بودی سایزشون خیلی بزرگ بود و میزبان میهمانو هم رعایت نکرده بودی

و در کل جالب این صحبت هامونو مرور کردی.

من شخصا فکر نمی کردم از این 3 بازی 3 برد داشته باشیم. شما چی؟

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 03-07-2013 در ساعت 00:07

7. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

خواهشا همه دوستان رئالی گل دربی بخونن

تو این مدتی که من مدیریت بخش رئال رو بر عهده داشتم سعی کردم همه چی طبق برنامه باشه و بچه هارو دوره هم جمع کنم و در کنار هم شاد باشیم.

که تقریبا تا حدودی من توانستم موفق باشم. تو این مدت خیلی بحثو کل کل داشتیم حالا چه با بارسلون و چه با طرفدارای دیگه...

بچه هایی که بودن در این بحث ها
    می دونند. انصافا آخر این بحث ها چی بود؟ تونستین همدیگرو متقاعد کنین؟ آیا این بحث ها و این کل کل ها تا حالا نتیجه داشته؟

من واقعا ندیدم داشته باشه جزء این که روابط بین بچه ها بد بشه. شعار سایتو فراموش نکنید ایجاد دوستی جدید به بهانه یک علاقه مشترک.

منظورم از این حرفا این هست که چه خودم چه شما طی هیچ شرایطی سعی نکنیم بحث های بیهوده راه بیندازیم هر کس هر کاری ضد تیم ما می کنه دلیل نمیشه ما هم مثل خودشون باشیم.
    دوست دارم اگر از هرچیزی ضربه می خوریم یا به تیممون توهین می کنند با لحن خوب و منطقی بهش بر خورد بکنیم.

دوست دارم واقعا همگی اینو درک کنیم

اگر بقیه واقه بین نیستن ما باشیم به خدا از همه چی بیشتر ارزش داره.

دوستان عزیز حرفامو زدم امیدوارم از این به بعد همگی اینطوری باشیم

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 03-07-2013 در ساعت 08:07

9. 7 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020

نقل قول نوشته اصلی توسط AL1reZA نمایش پست ها
    خواهشا همه دوستان رئالی گل دربی بخونن

تو این مدتی که من مدیریت بخش رئال رو بر عهده داشتم سعی کردم همه چی طبق برنامه باشه و بچه هارو دوره هم جمع کنم و در کنار هم شاد باشیم.

که تقریبا تا حدودی من توانستم موفق باشم. تو این مدت خیلی بحثو کل کل داشتیم حالا چه با بارسلون و چه با طرفدارای دیگه...

بچه هایی که بودن در این بحث ها
    می دونند. انصافا آخر این بحث ها چی بود؟ تونستین همدیگرو متقاعد کنین؟ آیا این بحث ها و این کل کل ها تا حالا نتیجه داشته؟

من واقعا ندیدم داشته باشه جزء این که روابط بین بچه ها بد بشه. شعار سایتو فراموش نکنید ایجاد دوستی جدید به بهانه یک علاقه مشترک.

منظورم از این حرفا این هست که چه خودم چه شما طی هیچ شرایطی سعی نکنیم بحث های بیهوده راه بیندازیم هر کس هر کاری ضد تیم ما می کنه دلیل نمیشه ما هم مثل خودشون باشیم.
    دوست دارم اگر از هرچیزی ضربه می خوریم یا به تیممون توهین می کنند با لحن خوب و منطقی بهش بر خورد بکنیم.

دوست دارم واقعا همگی اینو درک کنیم

اگر بقیه واقه بین نیستن ما باشیم به خدا از همه چی بیشتر ارزش داره.

دوستان عزیز حرفامو زدم امیدوارم از این به بعد همگی اینطوری باشیم

اطاعت میشه قربان والا چی بگم کاملا حرفات رو قبول دارم یکی مثه تو با این ذهنیات خوب باید مدیر تاپیک همسایه بشه
    ولی خب ادم زورش میگیره ما تو اینجا نه درمورد باخت های بارسا صحبت میکنیم نه درمورد برد هاشون نه درمورد داوری هاشون اصلا بارسا به ما چه ما در مورد تیم خودمون صحبت میکنیم

اما اونا همه کاری با ما دارن از به سخره گرفتن تیم ما گرفته تا درمورد داوری ها مون ...

حالا ما یه کلام میریم در مورد بازی بارسا و میلان نظر میدیم بعدش میاین میزنن تو چشممون که شما به فکر تیم خودتون باشید مگه من که طرفدار رئال هستم نباید طرفدار تیم دیگه ای باشم ؟

همه میدونن که من 3 تا تیم مورد علاقه دارم 1 - رئال مادرید . 2. ارسنال و 3. میلان
    در مورد تیم محبوب خودم دارم نظر میدن میگن هر کی واسه تیم خودش نظر میده و فکر میکنن من دارم ضد بارسایی نظر میدم ...
    حالا تیم ما چه با داوری یا اشتباه داوری رفته بالا به طرفداران بارسا چه ؟ مگه ما چه هیزم تری بهشون فروختیم ؟
    مگه چند سال پیش سال 2009 بود اگه اشتباه نکنم اونا با داوری از سد چلسی گذشتن چیزی شد ؟
    من که میگم اشتباه داوری بود و داور نمیخواسته به سود رئال سوت بزنه چیزیه که شده و نمیتونیم چیزی رو عوض کنیم

11. 6 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

نقل قول نوشته اصلی توسط shiraz-sport نمایش پست ها
    اطاعت میشه قربان والا چی بگم کاملا حرفات رو قبول دارم یکی مثه تو با این ذهنیات خوب باید مدیر تاپیک همسایه بشه
    ولی خب ادم زورش میگیره ما تو اینجا نه درمورد باخت های بارسا صحبت میکنیم نه درمورد برد هاشون نه درمورد داوری هاشون اصلا بارسا به ما چه ما در مورد تیم خودمون صحبت میکنیم

اما اونا همه کاری با ما دارن از به سخره گرفتن تیم ما گرفته تا درمورد داوری ها مون ...

حالا ما یه کلام میریم در مورد بازی بارسا و میلان نظر میدیم بعدش میاین میزنن تو چشممون که شما به فکر تیم خودتون باشید مگه من که طرفدار رئال هستم نباید طرفدار تیم دیگه ای باشم ؟

همه میدونن که من 3 تا تیم مورد علاقه دارم 1 - رئال مادرید . 2. ارسنال و 3. میلان
    در مورد تیم محبوب خودم دارم نظر میدن میگن هر کی واسه تیم خودش نظر میده و فکر میکنن من دارم ضد بارسایی نظر میدم ...
    حالا تیم ما چه با داوری یا اشتباه داوری رفته بالا به طرفداران بارسا چه ؟ مگه ما چه هیزم تری بهشون فروختیم ؟
    مگه چند سال پیش سال 2009 بود اگه اشتباه نکنم اونا با داوری از سد چلسی گذشتن چیزی شد ؟
    من که میگم اشتباه داوری بود و داور نمیخواسته به سود رئال سوت بزنه چیزیه که شده و نمیتونیم چیزی رو عوض کنیم

مجتبی جان حق با شماست منم ناراحت میشم خیلی ولی چیکارش کنم منم برم مثل خودشون این جوری شخصیت خودمو تیممو زیر سوال ببرم؟ نه این درست نیست که هر راهی بقیه رفتن ما هم بریم و من تنها یک راهه حل میبینم. راه حلشم اینه که اصلا به اون تاپیک یا پست هاشون نگاه هم نکنیم چه برسه بخونیمشون.بزارین هر چی می خوان پشت رئال بد بگن تا ببینم به کجا میرسن.

ممنون از همگی که درک می کنین

چاکر :" اخراج نانی درست بود "

چاکر ، چهره اول بازی اولدترافورد بود که مطبوعات انگلیس او ار علت اصلی حذف یونایتد می دانستند . اخراج نانی بازتاب شدیدی در مطبوعات انگلیس داشت . چاکر به آس گفت :" حس خوبی دارم و تردیدی در تصمیماتم ندارم . اخراج نانی درست بود . "
    انگلیسی ها اخیرا در مورد قضاوت های چاکر در مورد تیمهای انگلیسی نوشته بودند و به اخراج تری توسط او مقابل بارسلونا اشاره کرده بودند . این مطبوعات همچنین به اخراج بالوتلی در بازی سیتی - دینامو ، جرارد در بازی انگلیس - اوکراین و کیهیل در بازی چلسی - کورینتیانس اشاره کرده بودند . چاکر در این باره گفت :" در بازیهای قبلی برای تیمهای انگلیسی هم هیچ کدام از تصمیماتم ناعادلانه نبودند . کدام تصمیم غلط بود ؟ اخراج بالوتلی یا تری ؟ طوری القا می کنند که انگار من حق کارت زرد یا قرمز دادن ندارم . "
    این داور ترکیه ای افزود :" از این بحث ها ناراحت نشدم و اصلا برایم اهمیتی ندارند . قبلا هم انتقادات بیشتری از من شده بود اما همیشه کار خودم را کردم . این بار هم همین است . وظیفه ام را می خواهم درست انجام دهم و در مسیر درستی هستم . می خواهم کارم را درست انجام دهم . "
    روزنامه ترکیه ای ملیت نوشت که یوفا نمره 8.2 از 10 را به قضاوت چاکر برای بازی رئال - یونایتد داده است . این در حالیست که انگلیسی ها به اخراج نانی اشاره دارند و رئالی ها به هند پنالتی رافائل .

بوفون :" از رئال خیلی می ترسم "

جیانلوئیجی بوفون ، دروازه بان یوونتوس چهارشنبه اعلام کرد که از صعود تیمش به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ خوشحال است هر چند که گفت که دوست ندارد که تقابلی با رئال در مرحله بعدی داشته باشد .
    بوفون گفت :" خیلی از رئال مادرید می ترسم . این که سه بار با یووه توانسته ام آنها را حذف کنم هم نظرم را عوض نمی کند . ترجیح می دهم که دیرتر با رئال مواجه شویم ، یعنی این که حداقل بتوانیم در مراحل بعدی حاضر باشیم . "

عکس های محبوب کریستیانو از اولدترافورد

کریستیانو عکسهای محبوبش از بازی در اولدترافورد را در صفحه فیس بوکش قرار داد .

پرش عکس اولو داشتی

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 03-08-2013 در ساعت 17:17

13. 7 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020

اظهارنظر کولينا درباره اخراج ناني

کولينا که شش بار به عنوان بهترين داور جهان انتخاب شد، به نقل از روزنامه "حريت" گفت: شاکر در اخراج ناني درست عمل کرد. او عملکرد خوبي داشت و من از 10 نمره 8.2 به او مي دهم. نه تنها اخراج ناني درست بود بلکه داور بايد ريو فرديناند را هم به خاطر تشويق تمسخر آميز بعد از کارت قرمز ناني اخراج مي کرد.

15. 6 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

خوب دیگه از این جو خارج شیم و بریم سراق سلتا که برامون خطو نشون کشیده. من بازم احتمال مساوی میدم اما بهتره جدی بازی کنیم تا روحیه حفظ بشه برای بازی های سخت بعدی.

مورینیو امروز تمرین های ویژه ای را برای تیم آغاز کرده تا تیم از اینی که هست بهتر بشه.مرسی خوزه

11 بازی دیگه هم تا فینال کوپا با اتلتیکو مادرید داریم البته مرحله یک چهارم اروپا رو حساب نکردم

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 03-08-2013 در ساعت 20:06

17. 6 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    خوزه . دیمتئو
    بازیکن محبوب
    Cristiano.Ronaldo * Kaka
    اسم واقعی شما
    فرشته

PortugalRealMadridChelsea

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    2,693
    تشکر شده 1,387 در 291 پست

خب این بازی با سلتا که ژابی هنوز درحال ریکاوریه نمی رسه به جاش سوپر مودریچ تو ترکیبه ببینیم این دفعه چه می کنه دی ماریا هم که نیس یا کاکاو مارسلو و کاروالیو میرن واسه بازی.بچه ها می بینین لوپز چقدر خوب بازی می کنه حیف که اگه کاسیاس بیاد جاشو از دست میده دوباره نیمکت نشین میشه نمی خوام به ایکر توهین کنم ولی به نظرم لوپز با توجه به شرایطش خیلی بهتر از کاسیاس کار می کنه

19. 4 کاربر از پست مفید elahe@ تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    ارسن ونگر-مورینیو-
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    مجتبی

SpainRealMadridArsenal

Mesut Ozil

تشکر ها
    3,020

نقل قول نوشته اصلی توسط elahe@ نمایش پست ها
    خب این بازی با سلتا که ژابی هنوز درحال ریکاوریه نمی رسه به جاش سوپر مودریچ تو ترکیبه ببینیم این دفعه چه می کنه دی ماریا هم که نیس یا کاکاو مارسلو و کاروالیو میرن واسه بازی.بچه ها می بینین لوپز چقدر خوب بازی می کنه حیف که اگه کاسیاس بیاد جاشو از دست میده دوباره نیمکت نشین میشه نمی خوام به ایکر توهین کنم ولی به نظرم لوپز با توجه به شرایطش خیلی بهتر از کاسیاس کار می کنه
    اره منم موافقم با حرفت لوپز با توجه به شرایطش داره خوب کار میکنه
    هنوز کاسیاس به شرایط ارمانی برنگشته ولی به نظرم وجود کاسیاس برای تیم خیلی مهمه چون تیم از اون روحیه میگیره و برامون خیلی خوبه اما در حال حاظر لوپز داره خوب کار میکنه و حقش نیست که رو نیمکت بشینه ....
    خب امشب با سلتاویگو بازی داریم امیدوارم به روحیه ای خوبی که داریم سلتا رو گل بارون کنیم و کریس هتریک کنه
    به امید یه یه بازی پر گل و جذاب

21. 5 کاربر از پست مفید shiraz-sport تشکر کرده اند .

صفحه 89 از 129 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)