همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
dadash in tapic ke migi chi hast?
غلامم همه ی بچه های ایران
کوچیکتیم عمو پرهام یه دونه باشی
سلام...آناهیتا هستم از ورامین...20سالمه...عاشق پرسپولیس و یوونتوسم
![]()
سلام..من سیداحمد رضا هستم از بیرجند......عاشق استقلال وبارسلونا![]()
سلام خدمت همه بچه های گل دربی
من فرزادم از تهران
عشق فیفا
عاشق یوونتوس و استقلال و آث میلان هستم![]()
سلام همشهری جعفر من محمد هستم 15 ساله از گرگان راستی اگه دوس داشتین به وبم بیاین parvaz11000.loxblog.ir ولطفا نظر بذاریناین منما همه حالت ها رو دارم
سلام.من ساجده 23ساله.طرفدار پرسپولیس ویارسلونا...خودم فوتسال بازی می کنم اما فوتبال رو خیلی دوست دارم مخصوصا آنالیز فوتبال رو...
سلام به همگی
منم رضا هستم 20 سالمه و بچه خوزستانم...طرفدار سرسخت منچستر یونایتد و پرسپولیس هستم
خوشحالم ک اینجام
من علیرضا هستم 19 ساله
تهران
تقریبا از همه ی تیم ها خوشم میاد بجز استقلال و بارسا
عاشق رئال و پرسپولیسم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)