Design & Developed BY Patira

صفحه 89 از 100 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونپرسی: هواداران ما بهترین هستند
    مصاحبه فوق العاده خواندنی رابین ونپرسی پیش از دربی لندن.

در کمتر از چند ساعت مانده به یکی از مهمترین بازی های آرسنال، کاپیتان ونپرسی مصاحبه ای بسیار زیبا را با روزنامه سان انجام داده است که با هم آن را میخوانیم.

" فهمیدم که در حال حاضر شایعات زیادی در مورد آینده من وجود دارد. اما خیالتان را راحت کنم، تنها چیزی که اکنون در ذهن من وجود دارد، برگرداندن باشگاه فوتبال آرسنال به مسیر خود و تمام کردن فصل در موقعیتی قدرتمند است.

در حال حاضر فقط به آرسنال فکر می کنم و نه هیچ جای دیگری! به زمان حال و اینجا فکر می کنم. به شکست دادن تاتنهام در خانه فکر می کنم. به تمام کردن کار در بین چهار تیم فکر می کنم تا مطمئن شوم آرسنال فصل بعد از لیگ قهرمانان هم حضور دارد. عالی خواهد شد.

و به گل زودهنگام مقابل میلان فکر می کنم تا سعی کنم غیرممکن را ممکن کنم! این یک کار باورنکردنی خواهد شد. به این فکر می کنم که هواداران آرسنال چقدر عاشق این خواهند بود. چقدر آنها شایسته این کار بعد از یک فصل سخت هستند.

بنابراین امیدوارم این صحبت ها، شرایط را واضح و آشکار کرده باشد. همه کارها فقط به خاطر باشگاه فوتبال آرسنال است!!

باشگاه بزرگی که تاریخچه ای بزرگ، سنت های متعالی و انتظاراتی عظیم دارد. صادقانه باور دارم که این تیم کیفیت لازم را دارد و می تواند با قدرت کار را تمام کند. بعد از یک شروع ناامید کننده، ما با قدرت برگشتیم. به من ایمان داشته باشید، این کار مستلزم داشتن قدرت شخصیتی عظیمی بود.

این کار به یک باور واقعی نیاز داشت که بتوانیم دوباره مبارزه کنیم و برای مرحله نهایی بلند شویم و ما هم بلند شدیم. اکنون باید دقیقا همین کار را تکرار کنیم و من مطمئنم که می توانیم این را انجام دهیم.

قطعا هیچ نقطه ای برای برگشت نیست. کاری که انجام شده، تمام شده است. اکنون چیزی قابل تغییر نست. اما ما می توانیم کاری در آینده انجام دهیم. می توانیم مطمئن شویم که فصل را با سبک واقعی آرسنال تمام کنیم تا عدالت اجرا شود و به هواداران هیجان واقعی را بدهیم.

به هر حال دیگر زمانی برای از دست دادن نداریم. باید همین الان شروع کنیم و ما بهترین مشوق ها را داریم. اکنون با تاتنهام در امارات بازی داریم و هیچ چیزی بهتر از این برایمان پیش نمی آید.

به عنوان یک بازیکن، باید بین خودمان به دنبال راه حل بگردیم و این را بدانیم که می توانیم به صورت فردی و جمعی عملکردی ارائه دهیم تا بتواند هر تیمی را شکست دهد.

ما این عملکرد را به مربی خود و حتی به هواداران مدیونیم! دردناک است که آرسن ونگر باید از انتقاد ها رنج ببرد. فوتبال یک ورزش جمعی است و نتیجه نگرفتن ما دلایل بسیار زیادی میتواند داشته باشد. چند بازی قبل به اندازه کافی خوب نبودیم و من شخصا به عنوان کاپیتان تیم، در این مورد احساس مسئولیت می کنم.

به هیچ وجه نمی خواهیم به دنبال بهانه باشیم. می دانیم کجا ایستاده ایم و چه می خواهیم و هرچه در توانمان است انجام می دهیم تا سطح بازی خود را بهبود بخشیم و به پیروزی در بازی ها ادامه دهیم.

این بازی مقابل تاتنهام است که احتمالا بزرگترین بازی فصل برای ما و هواداران محسوب می شود.

ما هواداران حیرت انگیزی داریم. بازهم باورنکردنی بود که ببینید بعد از ان شکست بد مقابل میلان، همه این هواداران کل کشور را سفر کردند تا مقابل ساندرلند از ما حمایت کنند.

صادقانه فکر می کنم ما بهترین هواداران را داریم. هر اتفاقی بیوفتد انها خود را نشان می دهند. در جریان یک بازی، آرسنال به معنای همه چیز برای هر کس است. اگر ارسنال در نهایت استاندارد، عادت، سرعت، هیجان و شور و شوق خود ظاهر نشود همه ما ان را احساس می کنیم. ما می خواهیم پیروز شویم و در عین حال فوتبال فوق العاده ای ارائه کنیم.

یک پیروزی مقابل اسپرز برای جایگاه ما در جدول عالی خواهد بود و ما را جلوتر از رقیبان نگه می دارد. چلسی، لیورپول و یوکاسل نیز فصل مشابهی همانند ما داشتند، پر فراز و نشیب. برخی پیروزی های بزرگ بدست امد و تساوی و شکست های نا امید کننده رقم خورد. بنابراین چرا نباید این آرسنال باشد تا از این نقطه حیاتی در فصل بهره ببرد؟

اگر بتوانیم بهترین بازی خود را ارائه کنیم، هنور هم معتقدم می توانیم کار را در جایگاه چهارمی تمام کنیم. بسیار خب باید واقع گرا باشیم. فتح لیگ برتر خارج از دستان ماست، شاید همینطور جایگاه دوم. اما در حالی که جایگاه چهارم هم خوب است من هنوز برای تصاحب جایگاه سوم تسلیم نشده ام. چرا که نه؟ همه چیز در فوتبال همین است."
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

4. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ردنپ: آرسن ونگر جانشینی ندارد
    هری ردنپ به هواداران آرسنال هشدار داد که مراقبت آرزوهای خود باشند چرا که آرسن ونگر غیرقابل تعویض است.

نتایج ضعیف آرسنال در این فصل هم ادامه داشت و یکی یکی از جام های مختلف حذف میشد. سال های بی جامی آرسنال نزدیک به عدد 7 شده است و خیلی ها مسبب این اوضاع را آرسن ونگر می دانند.

برخی هواداران خواهان اخراج و تعویض ونگر هستند اما در روزهای اخیر مربیان و کارشناسان زیادی به حمایت از او پرداخته اند که این بین نام هری ردنپ مربی رقیب دیرینه آرسنال هم به چشم می خورد.

ردنپ معتقد است هواداران آرسنال باید مواظب باشند چه آرزوی می کنند زیرا مربی آنها آرسن ونگر جانشینی ندارد و غیرقابل تعویض است.

" آیا هواداران آرسنال باید مواظب باشند چه آرزویی می کنند؟ بله بدون شک! آنها دوران فوق العاده ای داشتند. 15 سال حضور در لیگ قهرمانان. باورنکردنی است!!

آنها نمی توانند بهتر از آنچه دارند را انجام دهند. می توانند؟ نمی توانند ونگر را جایگزین کنند. کاری که او اینجا انجام داده است فوق العاده بوده است. با این حرف ها، بیایید امیدوار باشیم که آخر هفته بدی را برایشان رقم بزنیم.

شما میگویید که آنها دوران خوبی نداشتند اما هنوز هم می توانند کاری بکنند. با استاندارد های آنها، بله. اما شما باید به شرایطی که در طول امسال داشتند نگاه کنید.

تمام کردن فصل به عنوان بزرگترین باشگاه لندن، مهمترین کار در امسال است. واقعا می خواهم بزرگترین باشگاه لندن شویم و حداقل مکان سوم را نگه داریم و اگر بتوانیم، به مکان بالاتر برویم. این یک امتیاز اضافی است. "

6. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

... و شگفتی اینگونه رقم می خورد!!
    بیش از 90 درصد از تصمیمات داوران در انگلستان درست است!!!!!!
    گروهی از ناظران که خود را " Professional Game Match Officials Ltd" یا به اختصار (PGMOL) می دانند نتایج بررسی 5 ساله خود در مورد داوری در فوتبال جزیره را منتشر کردند!

برسی این گروه نشان می دهد با توجه به فعالیت بدن داوران، سرعت فوتبال انگلستان در 5 سال گذشته به شکل شگفت آوری 20 درصد افزایش پیدا کرده.

با استفاده از تلکنولوژی کامپیوتری Prozone ثابت شده که در این مدت افزایش قابل توجهی در سطح امادگی جسمانی بازیکنان در لیگ برتر وجود داشته و دوندگی انها شدت بیشتری پیدا کرده و به بیش از 21 کیلومتر در ساعت رسیده. در واقع این نتایج، افزایش سطح رقابت ها در لیگ برتر را نشان می دهد.

بنا بر این گزارش در لیگ برتر بطور متوسط هر 6 ثانیه یک اتفاق صورت می گیرد و یک داور هر 12 ثانیه نیاز به تصمیم گیری دارد. این مساله فشار بیشتری را بر روی داوران به وجود می اورد زیرا بازی ها سریعتر می شوند و آناه مدام در حال تصمیم گیری هستند.

با این حال گفته می شود آموزش تکنیک های مدرن برای داوران حرفه ای صورت گرفته تا با چالش های پیش رو بهتر خود را درگیر کرده و تصمیمات بهتری بگیرید.

اما بررسی این گروه در مورد تصمیمات داوران نشان میدهد که در اکثر موارد، داوران حرفه ای عمدتا تصمیمات درستی می گیرند!!!

آمار وارد شده توسط این ناظران ادعا دارد که 93.3 درصد از کل تصمیماتی که داوران وسط می گیرند درست است و جالب اینکه کمک داوران آمار بهتری دارند و 99.3% کل تصمیمات آنها درست برآورد شده!!

این آمار ممکن است (!!) برخی بازیکنان و مربیان و هواداران را متعحب کند اما PGMOL اعلام کرده قصدش آموزش مربیان، بازیکنان، هواداران و رسانه هاست تا روش برخورد با داوران در مواقعی که آنها با چنین چالش هایی روبرو می شوند را یاد بگیرند!

این گروه در حال کار مداوم با مقامات انضباتی فدراسیون فوتبال انگلستان است تا راهکار های جدیدی اندیشیده شود!

8. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

هارتسون: هواداران باید والکات را باور داشته باشند
    جان هارتسون معتقد است هوداداران آرسنال باید حامی تئو والکات باشند.
    گوش سرعتی باشگاه آرسنال در جریان پیروزی 5 - 2 مقابل تاتنهام عملکرد خوبی از خود ارائه کرد و با استفاده از سرعت خود در نیمه دوم 2 بار دروازه حریف سنتی توپچی ها را باز کرد.

جان هارتسون، بازیکن سابق باشگاه آرسنال معتقد است هواداران باید همانند آرسن ونگر پشتیبان والکات باشند.

" آرسن ونگر به او اعتماد کرده. وقتی مربی به شما اعتماد و اطمینان دارد این شما را به تحرک وا می دارد.

وقتی والکات در روز خود باشد، می تواند خوفناک ظاهر شود. تنها چند سال قبل او یک هتریک در خانه کرواسی انجام داد. همه تحت تاثیر او قرار گرفتند. عملکرد او کمی افت کرده بود و نیاز داشت بر روی توپ های نهایی خود کار کند اما سرعت او هنوز هم استثنایی است."

بسیاری از منتقدان در انگلستان باور دارند تئو والکات باید به عنوان مهاجم مرکزی بازی کند اما هارتسون معتقد است والکات توان فیزیکی لازم برای کار در آن نقطه را ندارد.

" او یک وینگر (بازیکن گوش) راست است، او بهترین استفاده را از هوش خود برای حرکت از روی خط و نفوذ های مستقیم به کار می گیرد.

فکر نمی کنم او برای نقش مهاجم مرکزی مناسب باشد، او در ان پست نیاز دارد حفظ توپ کرده و مدام روی هوا مبارزه کند و فکر نمی کنم به اندازه کافی در این مسائل خوب باشد."

10. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ژسنی: نشان دادیم به عنوان یک تیم چه می توانیم انجام دهیم
    ووچیچ ژسنی تاکید دارد پیروزی یکشنبه مقابل تاتنهام تنها توانایی های آنها را به رخ کشید.

شاگردان آرسن ونگر با پیروزی مقتدرانه مقابل تاتنهام، سومین برد پیاپی در لیگ برتر را به ثبت رساندند تا جایگاه خود در جدول را مستحکم تر کنند.

و بعد از دو پیروزی قبلی مقابل بلکبرن و ساندرلند، ژسنی می گوید اکنون آرسنال تمام قابلیت های خود را به نمایش می گذارد.

" در دو بازی قبلی خانگی 12 گل به ثمر رساندیم. این تنها نشان می دهد وقتی رو به جلو خیز بر میداریم چه کارهایی می توانیم انجام دهیم و واقعا می توانیم این کار را کنیم. امیدوار می توانیم از آن یاد بگیریم و مدام آن را تکرار کنیم.

می توانستید ببینید که وقتی خوب بازی کردن را شروع کردیم، هواداران پشتیبان ما بودند و حمایت بسیاری از ما انجام دادند. مطمئنم آنها نیز از بازی لذت بردند بنابراین برای آنها بسیار خوشحالیم زیرا در چند بازی گذشته آنها را مایوس کردیم.

ما این عملکرد را نه تنها برای خود بلکه بخاطر آنها نیاز داشتیم.

از نگاه یک هوادار عملکرد درخشانی بود، من هیجان زده شدم. تک تک گل ها بهتر از گل قبلی بود و فکر می کنم کاملا پر انرژی شادی کردم.

عاشق این هستم. برای من به عنوان یک هوادار آرسنال، شکست دادن تاتنهام خاص است. این اولین بار بود که به عنوان بازیکن آنها را نیز شکست دادم، تنها می توانم بگویم عالیست."

12. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال و من سيتي درپکن به مصاف هم ميروند

تيم هاي فوتبال آرسنال و منچسترسيتي انگليس در يک بازي دوستانه در ورزشگاه المپيک شهر پکن پايتخت چين با هم ديدار مي کنند.
    به گزارش از شبکه ''الدوری'' قطر، مسوولان باشگاه انگلیسی آرسنال روز چهارشنبه اعلام کردند، دو تیم آرسنال و منچسترسیتی روز 27 ماه جولای در ورزشگاه المپیک شهر پکن، دیداری دوستانه برگزار خواهند کرد.

''ایوان گازیدیس'' مدیر اجرایی باشگاه آرسنال گفت: ما در قاره آسیا طرفداران بسیاری داریم و بازی در شهر پکن، ما را به آن ها نزدیکتر می کند.

آرسنال سال گذشته نیز یک بار به شهر پکن سفر کرده بود.

بازی دوستانه تیم های آرسنال و منچسترسیتی انگلیس با روز افتتاحیه بازی های المپیک 2012 لندن همزمان است.

14. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر: قوانین جدید تعویض ها می تواند فوتبال را پیشرفت دهد
    آرسن ونگر از موافقان چهار تعویض در فوتبال است.

هیئت مدیره انجمن بین المللی فوتبال این هفته جلسه ای خواهند داشت تا بر روی پیدا کردن روشی برای کاهش ریسک مصدومیت های بازیکنان صحبت کنند.

آرسن ونگر معتقد است اجازه دادن به تیم ها برای انجام چهار تعویض هنگام وقت های اضافه، می تواند باعث پیشرفت فوتبال شود و اگر این قوانین تغییر کند، وی از آن حمایت خواهد کرد.

" همیشه آماده ام تا ورزش خود را بهبود بخشیم. چهار تعویض کار احمقانه ای نیست. فکر می کنم روشی هوشمندانه برای مواجه با این واقعیت است که بعضی اوقات شما باید در وقت های اضافه بازی کنید.

قوانین زیادی هستند که می توانند ورزش ما را پشرفت دهند. شما می خواهید آن را ساده بگیرید و قوانین زیادی اضافه نکنید اما یک تعویض دیگر. چرا که نه؟ "

16. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر: آرشاوین فقط به بازی کردن نیاز داشت
    آرسن ونگر از دلیل اجازه دادن وی به آرشاوین برای خروج میگوید.
    کاپیتان تیم ملی روسیه، هفته پیش تا پایان فصل به باشگاه سابق خود زنیت سن پترزبورگ به صورت قرضی بازگشت تا فرصت بازی کردن به دست آورد.

آرسن ونگر میگوید که به دلیل نیاز آرشاوین به بازی های بیشتر، به او اجازه خروج داده است هر چند که این خروج موقتی است و او هنوز هم بازیکن آرسنال حساب می شود.

" اول از همه، کار به پایان نرسیده است چرا که او هنوز بازیکن ماست. فقط به صورت قرضی رفته است.

فقط احساس کردم که به بازی های بیشتری نیاز دارد. وقتی شما در سن 30 سالگی هستید و به صورت مداوم بازی نمی کنید، فرم خود را از دست می دهید و هر وقت می آیید، باید کار ویژه ای انجام دهید.

در این سن واقعا سخت است. احساس کردم او به اعتماد به نفس بیشتری نیاز دارد تا دوباره بتواند بازی کند. "

18. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ونگر: هدف لیورپول همیشه اروپا بوده است
    آرسن ونگر معتقد است بودن در چهار تیم همیشه مهمتر از جام اتحادیه برای لیورپول بوده است.
    هفته پیش تیم کنی دالگلیش توانست در ضربات پنالتی مقابل کاردیف سیتی، جام اتحادیه را در ورزشگاه ومبلی بالای سر ببرد.

این جام، اولین عنوان قهرمانی لیورپول پس از شش سال بود !! اما ونگر معتقد است برای لیورپولی ها، بودن در لیگ قهرمانان هنوز هم بالاترین اهمیت را دارد.

" هدف اساسی لیورپول بودن در لیگ قهرمانان است تا قهرمانی در جام اتحادیه.

زیاد بر روی خستگی لیورپولی ها بعد از فینال حساب نمی کنم. قسمتی از بازی را دیدم. بعد از شش یا هفت روز، شما زمان کافی برای بازیابی خود را دارید. "

20. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

خلاصه کنفرانس مطبوعاتی آرسن ونگر - لیورپول
    مباحث مطرح شده در کنفرانس مطبوعاتی آرسن ونگر پیش از دیدار با لیورپول
    کنفرانس مطبوعاتی آرسن ونگر پیش از دیدار با لیورپول دقایقی پیش انجام شد. در ادامه می توانید تیتر مباحث گفته شده در این کنفرانس را ملاحظه کنید.

متن کامل اخبار بعد از انتشار در سایت قرار داده خواهد شد.

24 فوریه: آرسن ونگر پیش از دیدار با لیورپول

ونگر: مشکل کوچکی با ورمالن و ونپرسی داریم که باید ارزیابی شود

ونگر: روسیچکی مشکل کشاله ران دارد اما فکر می کنم بازی خواهد کرد

ونگر: رمسی شنبه و سه شنبه بیرون خواهد بود اما دیابی بار دیگر بازگشته است!!

ونگر: سانتوس دو هفته دیگر بر می گردد

ونگر: هر بازیکن فوتبال می داند که انجام چهار بازی در 9 روز در سطح بالا امکان پذیر نیست

ونگر: مرا در مورد مربیگری انگلستان تنها بگذارید. خودم شغلی دارم که به اندازه کافی سخت است! امیدوارم انگلستان در یورو خوب کار کند

ونگر: شخصا فکر می کنم قبول کردن دیدار های دوستانه ملی سخت تر شده است

ونگر: درک اینکه بازیکنان مصدوم ما به بازی های ملی می روند سخت است! بی احترامی به بازیکنان است.

ونگر: بلژیک تصمیمی گرفت که من هنوز نمی توانم آن را درک کنم!

ونگر: آرشاوین هنوز هم بازیکن ما است. فقط احساس کردم در این سن او به بازی کردن نیاز دارد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 15:31آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 15:25آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 14:45آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 14:32آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 14:08آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 14:03آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 13:28آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 12:44آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 11:58آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 10:58آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 10:39آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 10:06آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 05:37آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Fri, 2 March 2012 - 03:28آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Thu, 1 March 2012 - 22:36آخرین ارسال: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

22. 4 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

صفحه 89 از 100 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)