Design & Developed BY Patira

صفحه 89 از 131 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 881 تا 890 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه رجبی

رضا رجبی: برای امیدها بهترین تصمیم را گرفتند

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، رضا رجبي مدير آكادمي باشگاه استقلال در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال در مورد آخرين وضعيت تيم جوانان استقلال گفت: تيم جوانان در رقابت‌هاي باشگاه‌هاي تهران با تيم پيكان صدرنشين مسابقات كه با 14 امتياز اختلاف در صدر بود، توانست در ديداري زيبا اين تيم را با نتيجه سه بر دو شكست دهد. جوانان استقلال در اين ديدار با ارائه نمايشي خوب، فرصت‌هاي بيشمار گلزني را از دست دادند. با اين برد جوانان به اعتماد به نفس خوبي رسيدند و اين قول را مي‌دهم در نيم فصل دوم با ارائه بازي‌‌هاي بهتر و با كيفيت‌تر قهرمان مسابقات شويم.
    رجبي در خصوص مشكلاتي كه در اردوي تركيه براي بازيكنان جوان پیش آمد، اظهار داشت: باشگاه استقلال داراي قدمت زيادي بوده و بازيكنان بزرگي پيراهن اين تيم را پوشيده‌اند. بازيكنان جوان بايد اين را بدانند هنوز راه زيادي در پيش دارند و نبايد چنين حاشيه‌ها و مشكلاتي را در اردوي تيم به وجود آورند. من نظر كادرفني و سرپرست تيم مبني بر بازگشت اين بازيكنان را كاملا تاييد مي‌كنم و معتقدم بهترين تصميم را گرفته‌اند.
    رجبي در ادامه گفت: در راستاي اهداف باشگاه استقلال اين بازيكنان با برگشت به تهران فعلا اجازه حضور در تمرينات تيم اميد را هم نخواهند داشت تا باشگاه در ادامه بهترين تصميم را در مورد اين بازيكنان اتخاذ كند
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جویباری

نظري: ايمان ثمره كار خيرش را ديد

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، علي نظري معاون اول باشگاه استقلال طي گفتگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال در مورد اردوي تركيه اظهار داشت: اميدواريم اين چند روزي كه تيم در تركيه در آرامش مشغول تمرينات پرفشار و در عين حال با نشاط است با آمادگي به تهران بازگردد و انشاا... امروز در ديداري تداركاتي كه قرار است با تيم كارتال اسپور برگزار كند تيم يك بازي تمريني خوب را پشت سر بگذارد و كادرفني نتيجه تمرينات مستمر و پرفشار خود را در اين ديدار تداركاتي به چشم ببيند. نظري در ادامه در خصوص بازي شب گذشته تيم ملي و گلزني مبعلي تصريح كرد: در نيمه اول و در دقايق ابتدايي بازي خوبي را از ملي‌پوشان شاهد نبوديم اما در ادامه با تسلط كامل بر بازي، روند خوبي را داشتيم كه به گل هم رسيديم. در نيمه دوم از همان ابتدا بازي مطلوبی را از سوي ايران ديديم و ايمان مبعلي در اين بازي زيبا نقش بسزایی را ايفا كرد. وي ادامه داد: به نظر من ايمان با گلي كه زد ثمره كار خيرش را ديد او چندي پيش مخارج معالجه دختر نابينايي را كه در تمرين استقلال حضور داشت، را بر عهده گرفت و به لطف خدا ايمان ديشب با ضربه مستقيمي كه بدون برخورد با كسي وارد دروازه كرد ثمره همين كار خيرش را گرفت اميدوارم مبعلي اين بازي زيبا را در دو ديدار آينده هم به نمايش بگذارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه سر رشته داری

سررشته‌داري: باشگاه استقلال از ايمان مبعلي تقدير مي‌كند

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محمد سررشته‌داري در گفت‌وگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: همانطور كه آقاي نظري معاون اول باشگاه استقلال گفت، مبعلي نتيجه كار خيرش را در بازي شب گذشته ديد (فاطمه دختر نابينايي كه در تمرين استقلال حضور داشت تمام خرج درمانش را تقبل كرد.) ما هم در باشگاه استقلال به دليل اينكه در يك بازي حيثيتي ايمان مبعلي گل برتري را به عراق زد و موجب شادي مردم و هواداران شد از او تقدير و تشكر به عمل خواهیم آورد. سررشته‌داري افزود: اين گل ايمان به حريفي زده شد كه مردم دوست داشتند تيم ملي ايران اين بازي را حتما با برد پشت سر بگذارد، به همين دليل بسيار با ارزش است و ايمان در بازگشت به تهران با دستور دكتر فتح‌اله‌زاده مورد تقدير و تشكر قرار خواهد گرفت. در ضمن از گل غلامرضا رضايي كه گل اول ايران را به ثمر رساند و باعث بازگرداندن ايران به مسابقه شد سپاسگذاريم و تصور مي‌كنيم كه اين دو گل باعث خواهد شد كه سرخابي‌ستيزي از فوتبال ايران دور شود تا در نهايت بيشتر به اين دو تيم كه سازنده و شاكله فوتبال ايران هستند توجه كنيم و در مجامع بين‌المللي از بازيكنان اين دو تيم بيشتر بازي بگيريم. مدير روابط‌عمومي باشگاه استقلال در پايان گفت: اين عمل خير ايمان به عنوان يك الگو و عمل فرهنگي در باشگاه استقلال ثبت مي‌شود تا به عنوان يك نماد فرهنگي براي ديگر بازيكنان اين باشگاه مورد توجه قرار گيرد

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

تبریک سرمربی استقلال به ستاره تیم ملی

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، دیشب بلافاصله پس از اتمام مسابقه حساس دو تیم ملی فوتبال ایران و عراق در چارچوب جام ملت‌های آسیا که با برتری ایران و گلزنی ایمان مبعلی همراه بود، پرویز مظلومی سرمربی تیم فوتبال استقلال طی تماسی با بهترین بازیکن مسابقه دیشب عملکرد وی را ستود و موفقیت این بازیکن و تیم ملی را تبریک گفت.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مبعلی

مبعلي: وقتي پشت توپ قرار مي‌گيرم مي‌دانم يك نفر گل مي‌زند

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي گفت: در زمان زدن ضربات ايستگاهي زماني كه پشت توپ قرار مي‌گيرم، مي‌دانم كه يك نفر آن را گل مي‌كند.

ايمان مبعلي در گفت‌وگو با خبرنگار اعزامي فارس به دوحه، درباره شرايط تيم‌ ملي اظهار داشت: همه چيز خوب است ولي تنها خبر ناراحت كننده سرماخوردگي بازيكنان است. اميدوارم پزشكان تيم ملي هر چه زودتر اين مشكل را برطرف كنند تا بازيكنان بيمار به بازي‌ها برسند.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا بايد اين ويروس را به تيم‌هاي حريف منتقل كرد، ادامه داد: اگر بتوانيم هم اين كار را نمي‌كنيم.
    مبعلي درباره بازي فردا گفت: از كره شمالي شناخت كافي داريم. بازي اول اين تيم را ديديم و با اينكه بازي سختي پيش رو داريم، اما مي‌توانيم به مراتب بهتر از كره شمالي بازي كرده و اين تيم را شكست دهيم.
    وي يادآور شد: در بازي با عراق به اين دليل كه حساسيت زيادي داشت، نتوانستيم فوتبال هميشگي‌مان را ارائه دهيم. در اين بازي، ملي‌پوشان با دل بازي كردند و توانستيم با موفقيت مقابل عراق از زمين خارج شويم.

مبعلي در پاسخ به اين سؤال كه كدام تيم‌ها شانس صعود از گروه چهارم را دارند؛ گفت:‌ هر 4 تيم شانس صعود دارند، اما چون ايران 3 امتياز بازي اول را كسب كرده، شانس بيشتري دارد. تمام سعي‌مان را مي‌كنيم تا با پيروزي مقابل كره شمالي كار را تمام كرده و صعودمان را قطعي كنيم.
    وي در ادامه به فارس گفت: ايران يكي از بهترين تيم‌هاي جام ملت‌هاي آسيا محسوب مي‌شود. در تيم ملي هم بازيكن كاشته زن وجود دارد، هم بازيكن سرزن و ... و به نظرم هيچ اشكالي ندارد اگر در يك بازي فيزيكي مانند بازي با عراق، كار گره خورد با يك ضربه كاشته كار را تمام كرد.
    مبعلي ادامه داد: در حال حاضر تمام تيم‌هاي مطرح جهان از حربه ضربه ايستگاهي به نحو مطلوب استفاده مي‌كنند و در تيم ملي هم به غير از من بازيكناني حضور دارند كه اين ضربات را به خوبي مي‌زنند. اين موضوع كه تيم ملي سرزن‌هاي خوبي دارد نيز اعتماد به نفس خوبي در زمان زدن ضربات ايستگاهي به من مي‌دهد و زماني كه پشت توپ قرار مي‌گيرم، مي‌دانم كه يك نفر آن را گل مي‌كند.
    وي با بيان اينكه مقابل عراق نمي‌خواستيم استرس داشته باشيم؛ گفت: حساسيت كار باعث شد نيم ساعت اول، بازيكنان با استرس كار را دنبال كنند. رفته رفته به عملكردمان مسلط شديم و نشان داديم مي‌توانيم بهتر از اين هم باشيم، اما براي قهرماني بايد ضعف‌ها را برطرف كنيم، چرا كه تيمي كه مي‌خواهد قهرمان شود، بايد حداقل اشتباهات را داشته باشد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

دکتر فتح اله زاده: ایران بازی بزرگی را برد

دکتر علی فتح اله زاده مدیر باشگاه استقلال و عضو هیات رئیسه فدراسیون فوتبال پیروزی بر عراق را الهام بخش و زمینه ساز تقویت روحیه تیم ملی ایران توصیف کرد.
    وی در گفت و گویی اختصاصی با سایت رسمی باشگاه استقلال در دوحه با اشاره به اهمیت این مسابقه گفت: بازی نخست در هر تورنمنتی مشکل است به ویژه که برابر قهرمان دور قبل نیز باشد.
    دکتر فتح اله زاده که از جایگاه ویژه ورزشگاه الریان ناظر نخستین بازی و پیروزی تیم ایران بود، افزود: این برد روحیه ایران را بالا می برد و بر اعتماد به نفس بازیکنان خواهد افزود. چرا که بردن تیم عراق کار کوچکی نیست. تیم ملی انصافا خوب بازی کرد و باید از زحمات مجموعه تیم و فدراسیون فوتبال که شرایط را برای این پیروزی مهیا ساختند، تقدیر کرد. تیم عراق تیم خوبی است و باید گفت ایران بازی بزرگی را برد و ان شا ا... که این پیروزی در بازیهای بعدی نیز تداوم یابد.
    مدیرباشگاه استقلال عصرچهارشنبه پس از دیدار با دیگر اعضای هیات رئیسه و رئیس فدراسیون فوتبال، دوحه را به مقصد تهران ترک کرد و صبح پنجشنبه برای بازدید از آخرین مراحل اردوی استقلال، عازم ترکیه شد

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

14. کاربر روبرو از پست مفید saiede تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومی: به خاطر پاختاکور، گتسو را انتخاب کردیم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی طی گفت و گویی با سایت رسمی باشگاه استقلال وضعیت استقلال در ترکیه را چنین شرح داد: خوشبختانه ما در این چند روز تمرینات خوب و پرفشاری را دنبال کردیم و تا حدودی به خواسته‌های خود رسیدیم. استقلال از لحاظ آمادگی بدنی خواسته‌‌های من را برآورده کرده اما از لحاظ تاکتیکی هنوز کار داریم که باید با انجام تمرینات بیشتر به اهداف خود دست پیدا کنیم.
    از پرویز مظلومی در خصوص بازگشت مجتبی جباری به تهران پرسیدیم: جباری نمی‌توانست در تمرینات با توپ، حضوری موثر داشته باشد به خاطر همین به تهران آمد تا زیر نظر دکتر نوروزی به مداوای پای مصدوم خود مشغول باشد. این بازیکن با رفع کامل مصدومیتش در تمرینات استقلال حاضر می‌شود. تمرین کردن او شامل برنامه‌های خاصی می‌شود.
    سرمربی استقلال در پایان در خصوص بازی با تیم گتسو قزاقستان گفت: با توجه به اینکه یکی از رقیبان ما در لیگ قهرمانان آسیا، پاختاکور ازبکستان است و به خاطر نزدیکی فوتبال این کشور با قراقستان تصمیم گرفتیم با این تیم یک بازی تدارکاتی را برگزار کنیم.گتسو می‌تواند یک حریف خوب و قوی برای ما به حساب بیاید تا با بازی مقابل این تیم نقاط ضعف و قوت‌مان را بیشتر بشناسیم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فکری

فکری: تیم ملی فردا کار را تمام کند

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، محمود فکری درخصوص شرایط تیم در اردوی ترکیه گفت: این اردو برای ما خیلی مفید بود چون به تمام اهدافی که داشتیم، رسیدیم. الان داریم به این فکر می‌کنیم که اگر دیگر مصدومیت گریبانگیر استقلال نشود نیم فصل دوم را بسیار بهتر از نیم فصل اول موفق ظاهر خواهیم شد. با این وضعیت، من فکر می‌کنم آمادگی فعلی استقلال نوید روزهای خوبی را به ما می‌دهد. فکری دوست دارد در خصوص پیروزی تیم ملی مقابل عراق نیز صحبت کند:
    خوشحالم که بازی اول ما با پیروزی پایان یافت. با این حال بازیکنان ما باید شرایط را درک کنند و کاری کنند تا وضعیت تیم ملی برای صعود به بازی سوم کشیده نشود.
    فکری در مورد گلزنی مبعلی مقابل عراق می‌گوید: ایمان مبعلی تنها نماینده باشگاه ماست هر چند که جای خیلی از استقلالی‌ها در تیم ملی خالی است، با این حال خوشحالم که همان یک نماینده ما، نقش اساسی در تیم ملی و موفقیت‌هایش دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه سید صالحی

سيدصالحى: از مصدوميت نمى ترسم، با قدرت بازى مى كنم

سيدمهدى سيدصالحى مهاجم تيم فوتبال استقلال تهران كه دوران مصدوميت خود را پشت سر گذاشته در انتظار شروع نيم فصل دوم است تا...وى اظهارداشت: كاملا از بند مصدوميت رهايى يافته ام و آماده بازى كردن هستم. با تمريناتى كه در دوران بهبودى ام داشتم در حال حاضر از نظر بدنى آماده هستم و نياز به تمرينات اختصاصى ندارم.او ادامه داد: اينكه از چه زمانى در تركيب استقلال قرار مى گيرم را كادر فنى بايد جواب دهد. اگر به من باشد كه آماده هستم و مشكلى براى بازى كردن ندارم اما مظلومى بايد تشخيص دهد من چه زمانى مى توانم به تيم كمك كنم.سيدصالحى افزود: انگيزه زيادى براى بازگشت دوباره به فوتبال دارم. سال گذشته انواع مصدوميت ها را تجربه كردم كه آخرين مصدوميتم منجر به دورى ۶ ماهه از فوتبال شد. فكر مى كنم در بازگشت دوباره ام بتوانم به استقلال كمك كنم تا غيبت طولانى ام جبران شده باشد.وى درباره اينكه آيا در بازگشت به فوتبال از مصدوميت دوباره نمى ترسد، گفت: تاكنون ثابت كرده ام بازيكنى نيستم كه با ترس و لرز فوتبال بازى كنم. مطمئن باشيد در بازگشت دوباره ام به فوتبال با قدرت بازى مى كنم و از مصدوميت دوباره نمى ترسم.سيدصالحى در پايان اظهارداشت: بايد از اعتمادى كه مظلومى به من كرد و پاى من ايستاد تشكر كنم. اميدوارم به خوبى جواب اعتماد وى را بدهم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه حجازی

حجازي: در ادامه ليگ به رده‌هاي بالاي جدول مي‌رسيم

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، ناصرحجازي مدير كميته فني باشگاه استقلال در گفتگويي با سايت رسمي باشگاه استقلال اظهار داشت: با توجه به اطلاعي كه از شرايط تيم در تركيه دارم بازيكنان با جديت مشغول تمرينات هستند و شرايط خوبي بر اردو حاكم است.
    حجازي در خصوص شرايط استقلال در نيم فصل اول و نيم فصل دوم گفت: در ابتداي فصل استقلال يارگيري خوبي انجام داد و بازي‌هاي خوبي هم به نمايش گذاشت اما در ادامه با توجه به تعطيلي‌هاي پياپي ليگ و شرايط بدني بازيكنان دچار افت شدند. در حال حاضر استقلال در جدول رده‌بندي رتبه بدي ندارد اما بايد در ادامه با قدرت بيشتري در مسابقات ظاهر شويم تا هم به رده‌هاي بالاي جدول برسيم كه جزء اهداف مجموعه استقلال است و هم موفق به كسب سهميه آسيايي شويم.
    حجازي در پايان در خصوص پيوستن يورگن گده تصريح كرد: من از گده شناختي ندارم و پيوستن يورگن گده با توجه به شناختي كه پرويز مظلومي از ايشان دارد انجام شده است. اما اميدوارم اين مربي بتواند در ادامه مسابقات براي استقلال مفيد باشد و از كمك‌هاي ايشان استفاده كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 89 از 131 نخستنخست ... 3979878889909199 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)