به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
ششصدمین بازی کاسیاس برای رئال مقابل اتلتیک بیلبائو
دروازه بان رئال مادرید در حال حاضر ششمین بازیکن تاریخ رئال از نظر شمار بازی است
سایت گل- ایکر کاسیاس ، دروازه بان رئال مادرید ، یکشنبه در برابر اتلتیک بیلبائو به رکورد 600 بازی رسمی در رئال مادرید می رسد تا در یک قدمی رکورد 601 بازی فرناندو ایه رو قرار گیرد . دروازه بان رئال مادرید در حال حاضر ششمین بازیکن تاریخ رئال از نظر شمار بازی است که سیزدهمین فصلش در تیم اصلی را سپری می کند .
پس از فرناندو ایه رو باید نفراتی نظیر فرانسیسکو خنتو (602) ، کارلوس سانتیانا (645) ، مانولو سانچیس (709) و رائول گونزالس (741) را بالاتر از خود داشته باشد که به نظر می رسد در این فصل به رتبه چهارم ارتقا یابد . کاسیاس در لالیگا هم با 438 بازی ، پنجمین بازیکن تاریخ رئال از نظر حضور در این تورنمنت است . او 118 بازی در چمپیونزلیگ ، 27 تا در کوپا ، 9 تا در سوپرکاپ اسپانیا ، 3 تا در جام باشگاه های جهان ، 2 تا در جام بین قاره ای و 2 تا در سوپرکاپ اروپا ، انجام داده است .
بهترین رکورد او مربوط به فصل 02-2003 است که 55 بازی انجام داد . او در حال حاضر 31 سال دارد که با توجه به مدت باقیمانده از قراردادش با رئال می تواند تمامی رکوردها را بشکند . او چهار سال است که توسط کمیته آمار و تاریخ فوتبال به عنوان بهترین دروازه بان جهان انتخاب می شود .
ایکر در تیم ملی اسپانیا هم با 127 بازی ملی ، رکورد دار است که می تواند این رکورد را همچنان بهتر کند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دي استفانو و زيدان از عملکرد مورينيو دفاع کردند
آلفردو دي استفانو و زين الدين زيدان پس از شکست رئال مادريد از بارسلونا به دفاع از عملکرد سرمربي اين تيم پرداختند.
مورینیو پس از شکست 2 بر یک در دیدار رفت جام حذفی مقابل بارسلونا به شدت مورد انتقاد واقع شد ضمن اینکه په په، مدافع این تیم هم به دلیل لگد کردن انگشت دست لیونل مسی، تقبیح شده است.
دی استفانو در ستونی که در روزنامه مارکا دارد نوشت که انتقاد از مورینیو مثل یک جوک بد است.
وی در ستون خود نوشت: مورینیو به آن میزان که مربی رئال مادرید باید شجاع باشد، شجاع است. او با مواجهه با تیمهای بزرگ موجبات رشد رئال را فراهم میآورد. اشتباهات تیم هم میتوانند اصلاح شوند.
زین الدین زیدان هم که در حال حاضر در سمت مدیر ورزشی رئال مادرید فعالیت میکند در ارتباط با این انتقادات به آ اس گفت: البته که باشگاهی مانند رئال مادرید باید از خود وقار نشان دهد اما در این لحظه و در تقابل با حریفی دشوار شما باید شرایطی را برای پیروزی تیم خود فراهم کنید. حمله به مورینیو و بازیکنان، حمله به مادرید است.
زیدان در خصوص حرکت په په هم گفت: او یک آدم دوست داشتنی و تحصیلکرده است اما وقتی درون زمین حضور پیدا میکند میل به پیروزی باعث میشود که مرتکب اشتباهاتی شود.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
زیدان: مگر دیوانه ایم که مورینیو را عوض کنیم؟ / دو تیم بزرگ هستند که یکی کمی بالاتر از دیگری است
سایت گل – زین الدین زیدان ستاره سابق فوتبال جهان در مصاحبه با روزنامه آس به حمایت از سرمربی رئال مادرید پرداخته است. او روزنامه اس را برای مصاحبه انتخاب کرده ؛ روزنامه ای که امسال به نسبت مارکا مواضع نزدیکتری با کلیت رئال دارد. این مصاحبه را به نقل از مرجع خبری رئال بخوانید:
می دانیم که زیاد اهل مصاحبه نیستید ، چطور خودتان خواستار این مصاحبه شدید ؟
از شب بازی کوپا برابر بارسلونا ، مدام به رئال مادرید ، مربی و بازیکنانش حمله شد . انتقاداتی که از سیستم مورینیو در مقابله با بارسلونا شد را نمی توانم ترک کنم . اگر تیمی که مقابل شما قرار می گیرد ، یک درجه از شما بالاتر باشد ، نمی توانید از سیستم همیشگی که داشته ایم استفاده کنیم . رئال مادرید 1-0 برده بود و هواداران خوشحال بودند چرا که از بارسلونا پیش افتاده بودیم . من در برنابئو بودم و نشنیدم که هیچ کس از سیستم مربی انتقاد کند . پیش از بازی ، همه نگران بودند که ترکیب رئال مادرید را کشف کنند اما پس از نیمه اول همه آرام بودند چرا که فهمیدند جواب داده است . سپس روی یک اشتباه ، پویول گلزنی کرد . اتفاقی که واقعا به ما لطمه زد .
خب ، چطور تیمی که آرام پشت درهای والدبباس تمرین می کند ، باز هم برای چندمین بار این اشتباه را تکرار می کند ؟
ما تیمی بودیم که گلهای زیادی از روی ضربات آزاد نخورده ایم . آمار این را نشان می دهد و خوب بوده است . بازیکنان ، مربیان و هر کس دیگری هم این را می داند . بله ، آن یک اشتباه بود . همه تیمهای بزرگ در هر لحظه می توانند که چنین اشتباهی داشته باشند . اما برای من ، چیزی که آزار دهنده است این است که این حملات را به تاکتیک تیم در جریان بازی بشنوم . بی تردید کل مربیان دنیا هم می دانند که این تاکتیک درستی برای غلبه بر بارسلونا بوده است .
اما خود شما به عنوان یکی از اسطوره های تاریخ فوتبال هم می دانید که این سبک برای بازی کردن ، زیاد زیبا نیست .
با شما مخالف هستم . زمانی می رسد که تنها زیبایی بازی این است که برنده باشید . در ابتدا شما باید برای بردن ، بردن و بردن بازی کنید . البته که باشگاهی نظیر رئال مادرید نیاز به زیبا بازی کردن هم دارد اما در شرایط فعلی و در مقابل یک حریف فوق العاده مشکل ، باید شرایط را طوری چید که پیروزی در اولویت باشد . چهارشنبه شب ، با سه مهاجم بازی کردیم که کارهای بزرگی صورت داده اند . تردیدی نیست که این طور نبود که پنجاه موقعیت ایجاد کنند اما حرکات خوب و بازی خوبی را ساختند .
یعنی رئال مادرید می تواند این گونه بازی کند و اتفاقی پیش نیافتد ؟
چرا که نه ؟ چرا ؟ در مقاطعی حتی رئال مادرید هم می تواند که نتیجه را به سبک بازی ترجیح دهد . مادریدیسمو ها هم این حق را دارند که بگویند :" باشد ، حالا همه تلاشمان را می کنیم تا این بازی را ببریم و برخی چیزها را برایش فدا می کنیم . " نه تنها در فوتبال ، بلکه در زندگی انسان ها هم این اتفاقات می افتد . در مقاطعی شما باید قید اصول را بزنید و برای برخی چیزهای دیگر تلاش کنید . روز چهارشنبه ، تاکتیک این تیم بود که بپذیرد که توپ را ندارد و راه های دیگری را پیدا کند .
این به معنی محدود کردن توانایی های بازیکنان نیست ؟ پذیرش آن برای بازیکنان قابل قبول است ؟
منظورتان از پذیرش چیست ؟ ما با سبک مشخصی بازی کردیم که در نیمه اول جواب داد . یک پاس بلند از سوی کریم ، یک شوت عالی از کریستیانو و گل ! ما جلو بودیم . قدرت رئال مادرید این است که بتواند در چنین سبکی هم بازیهایش را ارائه دهد . اگر بخواهیم خود را از این اسلحه محروم کنیم ، نمی توانیم راه را پیدا کنیم .
اگر نگوییم عصبانی ، واقعا ناراحت به نظر می رسید .
برایم قابل درک نیست که برخی افراد در مطبوعات ، از رئال مادرید مورینیو انتقاد می کنند در حالی که در ابتدا خودشان از تاکتیک هایش تمجید کردند . چطور می توان پذیرفت که می گویند باید مربی را عوض کرد . مگر دیوانه شده ایم ؟ آن هم وقتی که با مورینیو خوشبخت هستیم ، او مربی ایست که خوب درگیر کار می شود و یک رئال مادرید قدرتمند تر ساخته است . حمله کردن به مورینیو ، حمله کردن به رئال مادرید است . من زیاد به والدبباس می روم و با چشمان خودم می بینم که با بازیکنان چطور کار می کند . مورینیو یک شخصیت بزرگ برای رئال مادرید است . او شخصیت زیادی به تیم داده است . نمی توان تصور کرد که چه میزان توان فنی به تیم ، پروژه و بازیکنان داده است .
همه در موردش مطمئن هستید ؟
البته که همین طور است . برایم ناراحت کننده است که به او و به بازیکنان حمله می شود . آنها به خاطر کاری که کرده اند ، شایسته احترام در کل دنیا هستند . این همه انتقاد خصمانه را نمی فهمم .
از مورینیو دفاع می کنید ، از بازیکنان دفاع می کنید ، چرا ؟
مورینیو در حال ساختن راه های رسیدن به موفقیت است . به آماری که تیم از زمان حضور او کسب کرده نگاه کنید ، فوق العاده هستند . همه عالی . او عامل اصلی این آمار است . برای آنهایی که نسبت به تلاشش برای باشگاه تردید دارند و می گویند او فقط دو سال در این جا بوده باید صادق باشم و بگویم که ترجیح می دهم دو ، سه سال در این جا باشم و دست به کار بزرگی بزنم تا این که ده سال دیگر باشم و هیچ کاری صورت ندهم . به اینتر میلان نگاه کنید که فقط دو سال در آن جا بود و هنوز هم وقتی که از آن زمان صحبت می کنید ، با احترام زیادی حرف می زند و اهمیت زیادی برای این باشگاه و دستاورد هایش در آن جا قائل است .
دوست داشتید که روزی مربی شما باشد ؟
مطمئنا ، همچون تمام بازیکنانی که زیر نظرش کار کرده اند . درست است که سختگیر است اما باعث می شود که به دانش بردن برسید . او یک برنده است . ممکن است که شیوه هایش را دوست داشته باشید یا نداشته باشید ، اما می توانم حتم بدهم که همیشه از بازیکنانش دفاع می کند و حرفهای لازم را برایشان می زند . من حالا در جایگاهی هستم که به من اجازه می دهد که ببینم که دقیقا چه اتفاقی در والدبباس رخ می دهد و می توانم بگویم که می بینم کار ، عالی انجام شده است . همچنین اتفاقی که در حال حاضر رخ می دهد این است که دو تیم بزرگ هستند که یکی کمی بالاتر از دیگری است .
نظرتان در مورد حرکت په په در چهارشنبه گذشته برابر بارسا چیست ؟
په په بازیکنی است که در این جا به ندرت کسی صدایش را شنیده است . یک فرد دوست داشتنی و بسیار مودب است . اما وقتی که وارد زمین می شود به دنبال بردن است و این عزمش برای برد می تواند باعث اشتباهاتی هم شود . طبیعتا خودش هم از اتفاقاتی که افتاده ناراحت است اما په په بازیکنی است که همه تلاشش را درون زمین می دهد و گاهی اوقات از حد و حدودش تجاوز می کند .
نظرتان در این باره که برخی می گویند په په با ارزشهای رئال مادرید ، سازگار نیست ، چیست ؟
به آن افراد می گویم که نگاه کنید که په په چه دستاوردهایی برای رئال مادرید داشته است . مثل تمامی بازیکنان دیگر ترکیب ، می داند که وجهه رئال مادرید چه ارزشی دارد . درون زمین ، هر برخوردی که پیش می آید مربوط به درگیری های درون زمین است .
چه زمانی انتقاد از رئال مادرید مورینیو متوقف می شود ؟
فوتبال مثل زندگی است ، مملو از چرخه هاست و شرایط عوض می شوند . من به عنوان یک بازیکن صحبت می کنم . به نظرم حمله به بازیکنان و مربی ، ناعادلانه به نظر می رسد . ناعادلانه است که پس از یک شکست ، سریال فوق الاعده موفقیت ها و پیروزی های پیاپی را زیر سوال ببریم . همین طور بامزه هم است چرا که آنهایی که می گویند که مسی و برخی بازیکنان دیگر بارسلونا خودشان نبودند به این معناست که مورینیو سیستم درستی را مورد استفاده قرار داده است . این باعث شده بود که کار برای انها خیلی مشکل می شود .
نظرتان در مورد انتقادات از کریستیانو چیست ؟
مردم باید بفهمند که کریستیانو چه کسی است . او یک حرفه ای است که الگوی هر کسی است . هیچ کس نمی تواند به تعصب و عشق او به رئال مادرید تردید کند . دروغ است که می گویند خودخواه است .
اما وقتی که پس از گلش خوشحالی نکرد ، حس خوبی دیده نمی شد .
خب که چه ؟ مگر او روز دیگری به خاطر پروازش مطرح نشد ؟ او شخصیت خاص خود را دارد که خیلی هیجان دارد . باید این را بپذیریم و او را همین گونه که هست دوست داشته باشیم ، با نقاط ضعف و قوتش . کریستیانو ، منافع بیشتری دارد تا معایب .
در پایان ، از کریم بنزما سورپرایز نشدید ؟
او حالا توانایی هایش را نشان می دهد ، سخت تلاش می کند و فهمیده که در بزرگترین باشگاه جهان است و مورد اعتماد مربی و هم تیمی هاست و چیزهای زیادی یاد می گیرد . اما باید یک چیز بگویم : کریم هنوز جوان است و می تواند بهتر از این باشد .
Goal.com
Always in my heart Zizu
?Once the player like you found
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مورينيو: په په گفت عمدي در کارش نبوده
ژوزه مورينيو، سرمربي رئال مادريد، از په په، مدافع تيمش، در مقابل انتقادهاي چند روز اخير دفاع کرد.
![]()
این مدافع پرتغالی در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری مقابل بارسا، تعمدا روی دست مسی لگد کرد و به همین دلیل با انتقادات زیادی مواجه شد.
او بعدا اعلام کرد اصلا دراین حرکت عمدی نداشته و مورینیو نیز به حمایت از او پرداخت.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اگر په په می گفت این کار را تعمدا انجام داده، واقعا ناراحت می شدم. اما او به من گفت عمدی در کاری نبوده و من حرفش را باور کردم. اگر کسی فکر می کند او دروغگوست، بگوید. اجازه بدهید این قضیه بیش از این کش پیدا نکند."
آقای خاص سپس به اظهارات نژادپرستانه بوسکتس علیه مارسلو در دیدار فصل گذشته رئال- بارسا اشاره کرد و گفت:" من ندیدم کسی در مورد صحبت های نژادپرستانه بازیکن حریف صحبت کند و بگوید او این کار را انجام نداد. همه حتی یوفا هم این مسئله را تایید کرد. اما اکنون که په په می گوید عمدی در کارش نداشته، کسی باور نمی کند."
بنزما: می توانیم روی ضربات آزاد به بارسا ضربه بزنیم
این مهاجم فرانسوی مطمئن است با یک برنامه درست می توانند کاتالان ها را شکست دهند
Getty
سایت گل- کریم بنزما، مهاجم رئال مادرید، از هم تیمی هایش خواست که در دیدار برگشت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری مقابل بارسا، روی ضربات آزاد به بازیکنان حریف ضربه بزنند.
در دیدار رفت که در سانتیاگو برنابئو برگزار شد، بارسا 2-1 به پیروزی رسید تا رئالی ها در هر دو دیدارشان مقابل رقیب قدیمی در این فصل شکست خورده باشند اما بنزما مطمئن است با یک برنامه درست می توانند کاتالان ها را شکست دهند.
او در گفتگو با آ. اس گفت:" ما باید روی گلزنی روی ضربات آزاد موثرتر کار کنیم زیرا فکر می کنم این یکی از بخش های بازی بارساست که در آن شکننده هستند. آنها در جنگ های هوایی قوی نیستند و ما باید از این فرصت ها استفاده کنیم."
این مهاجم فرانسوی همچنین در مورد مشکلاتی که او و ایگواین در دیدار رفت داشتند، گفت:" البته دشوار است که به عنوان یک مهاجم دفاع کنید و از موقعیت های بسیار کمی که داشتیم استفاده کنیم.
ایگواین هم باید دفاع می کرد و ما چندان توپ را در اختیار نداشتیم. همیشه بازی هایی مثل این وجود دارد و ما باید آن را بپذیریم زیرا همیشه تیم مهمتر است."
بنزما در رقابت های این فصل از آمادگی بالایی برخوردار بود و در 31 دیداری که این فصل برای رئال انجام داد، 17 بار گلزنی کرد.
HALA MADRID
مورينيو خطاب به ستارگان رئال
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد معتقد است در صورتي که شاگردانش تعصب و جنگندگي ستاره پرتغالي کهکشانيها را داشته باشند، قادر به نتيجهگيري در بازي برگشت جام حذفي با بارسلونا خواهند بود.
![]()
به نقل از مارکا، در شرایطی که از بازی رفت یاران خوزه مورینیو و کاتالانها در بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی اسپانیا سه روز گذشته و بازی برگشت در بامداد پنجشنبه در راه است، مورینیو باور خاصی نسبت به کریستیانو رونالدو دارد.
به اعتقاد مربی دو سال گذشته مادریدیها، اعجوبه پرتغالی در بازی رفت نماد یک بازیکن زحمتکش و پرتعصب بود و در صورتی که دیگر اعضای تیم همانند او در زمین رفتار کنند، امکان تغییر نتیجه در بازی برگشت به سود شاگردانش وجود دارد.
مربی پرتغالی برای آنکه تعصب و از خودگذشتگی شاگرد هموطنش در «ال کلاسیکو » را برای دیگر ستارگان رئال برشمارد، در اولین جلسه تمرینی پس از آن بازی مردانش را به دو دسته تقسیم کرد و خطاب به بازیکنان گفت: به کریس نگاه کنید. او نمونه یک بازیکن متعصب و جنگنده است. نه فقط در این بازی یک گل زد. بلکه با وجود درد شدید پا آنقدر فشار آورد که دنی آلوس را به دردسر انداخت.
مطابق این گزارش درصورتی که دیگر بازیکنانی که در بازی برگشت به میدان می روند، همانند رونالدو خستگی ناپذیر کار کنند، نتیجهگیری دور از ذهن نخواهد بود.
مورینیو افزود: از نظر من کریس بهترین بازیکن رئال در مصاف با بارسا بود. جا دارد در بازی برگشت همه تیم مثل او عمل کند.
گزارش ویژه مارکا: درگیری لفظی مورینیو و راموس و عصبانیت کاسیاس از اقای خاص
مورینیو با گلایه رو به راموس کرد و پرسید " روی گل اول کجا بودی ، سرجیو ؟ " راموس پاسخ داد :" پیکه را گرفته بودم " که مورینیو جوابش را داد :" خب ، مگر نباید پویول را می گرفتی .
Entrenamiento De Real Madrid - Sergio Ramos
سایت گل - هفته رئال مادرید از بد به بدتر می رسد . پس از شکست خانگی به بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری و حواشی مربوط به برخورد په په با مسی ، حواشی در میان بازیکنان هم زیاد شده است . حالا این درگیری ها به اوج خود رسیده و درگیری لفظی شدید مورینوی با راموس در روز جمعه ، به ادعای مارکا ، حاشیه جدیدی است که برای تیمش ایجاد شده است .
به گزارش گل به نقل از مرجع خبری رئال مادرید مربی پرتغالی ، واکنش بازیکنانش در مصاحبه با مطبوعات پس از بازی چهارشنبه را خیانت خوانده است . بنا بر این گزارش ، در طول تمرین جمعه ، مورینیو به سمت راموس رو می کند و می گوید :" تو با حرفهایت پس از بازی ، مرا کشتی . " راموس بلافاصله جواب می دهد :" نه مربی ، شما آن چه که در مطبوعات چاپ شده بود را خواندید ، نه همه آن چیزی که گفتیم . "
به گزارش مارکا ، مورینیو سپس با اشاره به باند اسپانیایی های تیم می گوید :" البته ، چون که شما اسپانیایی ها قهرمان جهان شده اید ، دوستانتان در مطبوعات از شما حفاظت می کنند ... دروازه بان هم همین طور است ."
ایکر کاسیاس که 30 متر از این اتفاق دور بود ، بلافاصله با خشم واکنش نشان داد و گفت :" مربی ، ما در این جا همه چیز را رو در رو می گوییم ، نه ؟ ... " مورینیو سپس گفت :" این من هستم که باید در کنفرانس های مطبوعاتی پاسخگو باشم ." یکی از اسپانیایی ها (ژابی ، ایکر ، آربلوا و راموس ) گفت :" مطمئنا ، مربی تو به ما اجازه نمی دهی صحبت کنیم . نه در مصاحبه ها و نه در کنفرانس های مطبوعاتی . "
یکی دیگر هم با حاضر جوابی گفت :" از عذرخواهی ایکر از ژاوی عصبانی می شوید ، اما ندیدید که په په در همین ویدئو چه کار کرد ؟ "
مورینیو سپس با گلایه رو به راموس کرد و پرسید " روی گل اول کجا بودی ، سرجیو ؟ " راموس پاسخ داد :" پیکه را گرفته بودم " که مورینیو جوابش را داد :" خب ، مگر نباید پویول را می گرفتی . " ضربه سر پویول ، روی یک ارسال از روی ضربه کرنر باعث باز شدن دروازه رئال شد .
بازیکن اهل کاماس پاسخ داد :" پویول و پیکه ، طرح هایشان را عوض کردند و ما تصمیم گرفتیم که مسئولیت هایمان را با هم عوض کنیم ."
مورینیو به طعنه گفت :" خب که چه ؟ حالا برای خودت مربیگری هم می کنی ؟ " راموس پاسخ داد :" نه ، بستگی به شرایط بازی دارد . گاهی ضروری است که مسئولیت هایمان را عوض کنیم . شما چون خودت بازیکن نبوده ای ، نمی دانی که گاهی اوقات این چیزها ضروری است . "
درگیری بالا گرفته بود و برخی بازیکنان می خواستند جو را آرام کنند . یکی از این نفرات ژابی بود که در طول این بحث ها فقط سعی می کرد که لبخند بزند. برخی بازیکنان ، اعتماد به مورینیو را پس از الکلاسیکوهای اخیر از دست داده اند چرا که این سیستم فوق تدافعی را دوست نداشتند .
پس از بازی برخی از نفرات می گفتند :" با هشت مدافع نمی توان یک بازی را برد . "
بازیکنان ساکت نظیر بنزما ، هیگوائین و رونالدو ، اولین کسانی بودند که از مربیشان انتقاد کردند :" رئال مادرید نمی تواند این گونه تدافعی آغاز کند . "
برخی بازیکنان اعتقاد داشتند که بازی دادن به کاروالیو به جای واران و آلبیول ، نوعی بی احترامی بوده است . بازیکنانی نظیر اوزیل ، مارسلو یا کاکا هم از نقش خود در این فصل ناراحت هستند .
مارکا همچنین مدعی شده که بازیکنان رئال مادرید از حمله مورینیو پس از کریسمس که گفته بود تعطیلات برای خوردن و خوابیدن نیست ، ناراحت شده بودند .این روزنامه که همیشه به طرفداری از رئال مشهور است چندان موافق سیاستهای مورینیو نیست.
HALA MADRID
کاسیاس و بازی ششصدم برای رئال مادرید
این دروازهبان باتجربه امشب به جمع شش بازیکنی میپیوندد که برای رئال مادرید ششصد بازی یا بیشتر انجام دادهاند.
Iker Casillas - Real Madrid
سایت گل – ایکر کاسیاس امشب به جمع بازیکنانی میپیوندد که 600 بازی یا بیشتر برای رئال مادرید انجام دادهاند.
او امشب دروازهبان رئال مادرید مقابل اتلتیک بیلبائو خواهد بود.
این دروازهبان اولین دیدار رسمیاش را در 12 سپتامبر 1999 در سنمامس مقابل همین اتلتیک بیلبائو انجام داد و پس از آن 438 بازی لالیگا، 118 بازی لیگ قهرمانان، 27 بازی جام حذفی، 5 بازی جام بین قارهای، 9 بازی در سوپرجام اسپانیا و دو بازی در سوپرجام اروپا برای رئال مادرید انجام داده است.
HALA MADRID
گزارش بازی
برد پرگل رئال مادريد برابر اتلتيکو بيلبائو
حضور گرانرو و کاکا در ترکيب ثابت رئال مهمترين تغيير نسبت به ال کلاسيکو بود و مادريد در نهايت توانست بيلبائو را با چهار گل شکست دهد.
رئال مادرید توانست برتری قاطعی بر اتلتیک بیلبائو داشته باشد و فاصله را در صدر جدول به 5 امتیاز افزایش دهد. آنها هرچند از حریف عقب افتادند اما توانستند بیلبائو 10 نفره را شکست دهند و با خیالی آسوده به الکلاسیکو این هفته بیندیشند.
بارسلونا چهار بر یک در خانه مالاگا پیروز شده بود و مادرید به دنبال پیروزی بود تا دوباره فاصله را 5 امتیاز کند. ژوزه مورینیو چند تغییر در ترکیب تیمش نسبت به بازی با بارسلونا داده بود و استبان گرانرو را پس از مدتها در ترکیب ثابت به میدان فرستاده بود؛ رافائل واران هم در مرکز دفاع به جای پهپه به کار گرفته شده بود.
باسکیها که اخیرا عالی کار کردهاند بازی را خوب شروع کردند و روی سانتر خاوی مارتینس و ضربه فرناندو یورنته دروازه ایکر کاسیاس را در دقیقه 13 گشودند. سپس روی دفع ناقص کاسیاس اسکار دهمارکوس صاحب توپ شد اما از فاصلهای نزدیک توپ را به بیرون زد.
مادرید در دقیقه 25 به گل تساوی رسید. چند پاس عالی بین مارسلو و رونالدو رد و بدل شد و بازیکن برزیلی با حرکتی انفجاری به محوطه جریمه رفت و با شوتی کاتدار از فاصله 10 متری دروازه گورکا ایرایسوس را گشود.
در ادامه بیلبائو حملاتی داشت و یک بار هم یورنته موقعیتی تکبهتک را از دست داد.
در نیمه دوم بود که رئال قدرت خود را نشان داد. روی همکاری عالی کاکا و رونالدو، آندر ایتوراسپه روی کاکا خطا کرد و پنالتی حاصل را رونالدو در دقیقه 46 به گل تبدیل کرد. او این ضربه را به زیبایی به گوشه بالای دروازه زد.
رئال در دقیقه 67 گل سوم را هم زد. مسعود اوزیل در محوطه جریمه با خطای دهمارکوس سرنگون شد و این مهاجم به دلیل آن که نفر آخر بود کارت قرمز گرفت و رونالدو باز هم پشت ضربه پنالتی ایستاد و گل زد.
مادرید دست به حمله زد و خوسه کایخون جوان و تازهوارد در فاصله چهار دقیقه مانده به پایان بازی آنها را به گل چهارم رساند. پاس عمقی ایگواین به این بازیکن سابق اسپانیول رسید و او توپ را وارد گوشه دورتر دروازه کرد.
اکنون رئال با 5 امتیاز اختلاف در صدر جدول است و امید بیلبائو برای رسیدن به لیگ قهرمانان فصل بعد ضربهای جدی خورده.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
مصاحبه ی مطبوعاتی مورینیو (سرمربی رئال مادرید) و بیلسا(سرمربی اتلتیک بیلبائو) بعد از بازی
فرياد آقاي خاص در کنفرانس خبري
سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد دلخوري خود از بازيکنان، هواداران، داوري، مقامات باشگاه و رسانهها را يک جا در کنفرانس خبري فرياد زد و گفت: اشکالي ندارد، هميشه يک اولين بار وجود دارد.
به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو در نشست خبری پس از بازی مقابل اتلتیک بیلبائو که با پیروزی ۴ بر یک تیمش همراه بود تصریح کرد: هواداران در استادیوم مرا هو کردند، به من توهین کردند و این اولین باری بود که چنین جوی را تجربه میکردم، البته در پورتو و چلسی نیز چنین جوی را دیده اما اینگونه و تا این حد بی انصافی را لمس نکرده بودم.
مورینیو ادامه داد: همیشه یک اولین بار وجود دارد و برای من این چیزها مهم نیست، مهم این است که خوب بازی کردیم و خوب نتیجه گرفتیم، تیم من در صدر جدول ایستاده و برای صعود به مرحله نیمه نهایی جام حذفی امیدوار است، از طرفی در لیگ قهرمانان اروپا نیز خوب کار کردهایم و موفقترین تیم در مرحله گروهی بودهایم.
مورینیو افزود: این جملات رسانهای و توهینها روی چه کسی اثر داشته؟ روی زیدان، رونالدو، یا من؟ این چیزها میگذرد و ما در اوج باقی میمانیم. چه کسی را هو میکردند؟ مالک توپ طلا را؟ بهترین گلزن لالیگا را؟ من را که با تیمم در صدر جدول ایستادهام و هنوز سرم را بالا گرفتهام؟ شکست مقابل بارسلونا را به چه کاری جبران کنم؟ آیا اعدام من در میدان سیبلس مشکل را حل میکند؟ بهتر نیست به ما وقت بدهید تا در نیمه دوم بازی با بارسلونا شانس خود را امتحان کنیم؟
مورینیو که پشت تریبون سالن کنفرانس برنابئو فریاد میزد و بر روی میز میکوبید، گفت: من مادریدی نیستم، یک مادریدیسم هم به دنیا نیامدهام، من یک مربی حرفهای هستم که با یک باشگاه قرارداد دارم، تا زمانی هم که قراردادم ادامه داشته باشد با همه وجودم کار میکنم و لحظهای کمکاری نخواهم کرد، سوت مردم و توهین آنها نیز بر روی کار حرفهای من کوچکترین اثری ندارد. اینجا پیروزیها برای دیگران است و شکستها را به نام من مینویسند، همیشه این طور بوده و من به این بیانصافیها عادت دارم.
بيلسا بعد از شکست سنگين در برنابئو
سرمربي آرژانتيني تيم فوتبال اتلتيک بيلبائو پس از شکست 4 بر يک تيمش مقابل رئال مادريد گفت: نتيجه عادلانه بود، ما بد بازي کرديم.
به نقل از آس اسپانیا، بیلسا سرمربی کهنهکار و آرژانتینی تیم فوتبال اتلتیک بیلبائو تصریح کرد: رئال مادرید در اوایل بازی تا حدود زیادی سردرگم بود و ما از این بینظمی نزد مادریدیها استفاده کردیم و به گل رسیدیم، شنیده بودم که رئالیها پیش از بازی با یگدیگر درگیر شدهاند، میدانستم که وضعیت روحی مناسبی در اردوی حریف وجود ندارد و هواداران هم مدام رئال مادرید را هو میکردند، فضا برای ما مناسب بود اما از آن استفاده نکردیم و با بازی بد خود به حریف اجازه دادیم تا هر ۳ امتیاز بازی را به نام خود سند بزند.
بیلسا ادامه داد: بضاعت بیلبائو مشخص است و ما هر چه در توان داشتیم خرج کردیم، رئال مادرید در نیمه دوم خیلی خوب بود و هیچ شباهتی با نیمه اول نداشت، در یک بازی احساسی به حریف خود باختیم و این شکست عادلانه بود چرا که تاوان اشتباهات خود را پرداخت کردیم.
به نقل از ورزش 3
ویرایش توسط مورینیو... : 01-23-2012 در ساعت 13:28
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)