دوستان سلام
این ورژن موبایل هم هنوز واسه من مشکل داره... واسه شما هم داره؟؟؟!!!!![]()
دوستان سلام
این ورژن موبایل هم هنوز واسه من مشکل داره... واسه شما هم داره؟؟؟!!!!![]()
واقعا نمیدونم یعنی چی؟!!
تیمم چهارده تا بازی رو پشت هم نباخت،حالا تو دوتا بازی هشت تا گل خورد!!!افت این مدلی ندیده بودم!!
فعلا تغییر تاکتیک دادم که اگه اثر نکرد کلا ترکیب رو عوض کنم!
واقعا عجیبه واسم!
ترکیب خاصی وجود نداره که بهترین باشه،بلکه باید ابزار مناسب اون ترکیبو داشته باشی.
ورژن گوشی هم مشکلی واسه من نداره.
واقعا دلیل اینهمه افت رو نمیفهمم!مهاجمم که زیر هشت نگرفته بود دوتا بازیه شیش میگیره!هافبک راستم که زیر هفت نگرفته بود همش داره پنج میگیره!
خیلی عجیبه!!!!
یه اتفاق جالب برام افتاد...
امروز اتفاقی یکی از بازیکنای سابقمو تو لیست فروش دیدم!!
مهاجمم که فصل پیش بخاطر مصدومیت فروختمش و چنتا بی عرضه رو اوردم تو تیم!!خیلی مهاجم خوبی بود یکی از ارکان قهرمانی من تو دوفصل پیش بود!
حالا دوباره خریدمش تا گذشته رو جبران کرده باشم!![]()
بازی اجازه نمیده با یه ترکیب ثابت تمام بازی ها رو ببرید وگرنه خیلی بد میشد و هرکس با بازی کردن و تجربه سیستم های مختلف ترکیب خودش رو پیدا میکرد و تا آخر با همون بازی میکرد و همیشه هم بازی هاشو میبرد.بازی مجبور میکنه ما رو که بعد هر یه مدت تغییر بدیم.من خودم با 4-4-2 خطی سه گانه گرفتم فصل بعدش با همون سیستم اصلا نمیشد هیچ بازی ای رو ببرم.هیچ ترکیبی بهترین ترکیب واسه همیشه و برای همه ی تیم ها نیست.
سیستمی که گذاشتی یه سیستم خوب واسه تمام فصل نبوده باید عوض کرد تا به اون سیستم مورد نظر خود بازی رسید.سیستم خوبی نذاشتی که زود از کار افتاده.گاهی اوقات برای قهرمانی در لیگ باید در طول فصل دو یا حتی سه بار سیستم عوض کرد.ولی سیستم ها هم باید معمول باشه نه عجیب و غریب
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)