به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
به نام خدا
در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل
2011-2012
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01
کاکا توافق پاریسن ژرمن رو تکذیب کرد
مرجع خبري رئال مادريد : کاکا ، هر گونه تماسی با باشگاه دیگری را تکذیب کرد . بازیکن برزیلی در صفحه توئیترش نوشته که اخباری که پیرامون توافش با پی اس جی مطرح می شود صحت ندارد :" خبری که در مورد توافق من با باشگاه دیگری مطرح می شود صحت ندارد . من به دنبال رسیدن به اهداف تیمی و شخصی در ئرال مادرید هستند . "
این در حالی است که گاتزتا مدعی شد که کاکا با آنجلوتی برای سفر به پاریس به توافق رسیده است .
رونالدو به دنبال گرفتن نیروی دوباره
مرجع خبري رئال مادريد : امشب ، نگاه های تیزبین در بازی رئال مادرید و بارسلونا ، روی یک نفر متمرکز خواهند شد : کریستیانو رونالدو . بازیکن پرتغالی فرصت جدیدی دارد تا برابر بارسا قرار گیرد ، تیمی که کمترین درخشش را برابر آنها داشته است . در همین بازی قبلی در لالیگا برابر کاتلاان ها بود که حتی توسط بخشی از برنابئو به خاطر بازی ضعیفش ، هو شد .
در آن بازی که یک ماه پیش برگزار شد ، رونالدو به عنوان یکی از بهترین گلزنان تاریخ رئال مادرید (113 گل در 116 بازی رسمی ) ، دو موقعیت مسلم گلزنی را از دست داد . با اولی می توانست بازی را 2-0 کند و با دومی ، 2-2 مساوی . هر دو را مفت از دست داد تا حتی در بازی بعدیش در برنابئو برابر گرانادا هم هو شود .
با وجود این که پس از الکلاسیکو ، در برابر سویا هت تریک کرد ، واقعیت این است که میانگین گلزنی کریستیانو که همیشه ویرانگر است ، برابر بارسلونا به شدت افت می کند . او با پیراهن رئال مادرید ، ده بازی برابر تیم کاتالانی انجام داده که فقط سه گل زده است . این آمار بسیار پائین تر از آمار ستاره پرتغالی در بازیهای عادی است .
البته یکی از این گلها ، همان گلی بود که به رئال مادرید ، کوپا را داد ، تنها جام سه سال اخیر اما در هفت بازی حتی یک بار هم دروازه ویکتور والدس را باز نکرده است . جالب این است که در منچستر یونایتد هم برابر بارسا خوب نبود و یک پنالتی را خراب کرد .
مک مانامان: حس می کنم امشب رونالدو گل می زند
مرجع خبري رئال مادريد : استیو مک مانامان ، بازیکن سالهای نه چندان دور رئال مادرید در آستانه الکلاسیکوی چهارشنبه شب با سایت گل صحبت کرد .
این اسطوره انگلیسی گفت :" رونالدو ، یک بازیکن عالی امروزی است : بلند قدت ، نیرومند ، سریع ، خوب در کارهای هوایی و شوتزن . عاشق دیدن بازی او هستم ، هر چند که به نظرم بهتر است کمی تکروی هایش را کم کند . به نظرم در بازی اخیر برابر بارسلونا بد کار کرد و کاملا خشمگین شد . او می خواست که از سمت چپ بارسا را به هم بریزد اما الوس به او اجازه کار نداد . به نظرم این دو بازیکن هر دو ساختار تهاجمی دارند و وقتی یکی از آنها جلو بکشد ، دیگری می تواند لطمه بزند . "
در ادامه باز هم در مورد رونالدو صحبت کرد :"او طبیعتا خاطرات خوشی از کوپای سال گذشته دارد و با توجه به حضور در خانه ، حس می کنم که گل خواهد زد ."
سپس از دی ماریا گفت :"دیدن بازی او را دوست دارم و به نظرم بازیکن مهمی در رئال مادرید خواهد بود . چه بارسلونا چهار دفاعه بازی کند ، چه سه دفاعه ، آبیدال در سمت چپ است و او مسئول تقابل با بازیکن آرژانتینی خواهد بود . بر خلاف آلوس ، آبیدال بیشتر تدافعی است . او را دوست دارم و مدافع خوبی است اما ضعیف ترین بخش بارسلوناست . دی ماریا توان دریبل زنی بالایی دارد که این می تواند خیلی مشکل ساز باشد ."
در باره تقابل ژاوی و ژابی گفت :" این دو در هر ترکیب ، بازی تیمشان را تعیین می کنند ، رئیس خط هافبک هستند . بارسلونا بدون ژاوی ریتم فعلی خود را ندارد و رئال هم به ژابی نیاز دارد . آنها سبک های متفاوتی دارند اما تاثیرشان یکسان است . ژابی به دنبال پاسهای سریع است تا فضا را باز کند اما ژاوی خودش می خواهد مدام توپ را با پاسهای کوتاه در اختیار داشته باشد . بی تردید بهترین پاسورها ، سبک جالبی را در مقابل هم قرار می گیرند . اگر ژاوی برنده این نبرد باشد ، بارسا کنترل بازی را بدست می گیرد ."
در مورد تقابل مارسلو و الکسیس سانچز گفت :" الکسیس مرا تحت تاثیر قرار داد چرا که عالی با بارسلونا هماهنگ شد . نامهای بزرگتری بودند که در بارسا ناکام ماندند اما او خیلی خوب با تیمش هماهنگ شد . او سعی می کند از قضای پشت مارسلو استفاده کند . می فهمم که مارسلو با روبرتو کارلوس ، هم تیمی سابقهم مقایسه شود چرا که هر دو سریع ، تکنیکی و انفجاری هستند . اما می ترسم که مارسلو در حرکات نفر به نفر وا بدهد . "
در پایان از رویارویی په په و مسی گفت :" هیچ کس نمی تواند مسی را مهار کند . او چهار مدافع به علاوه ژابی و لاس را تحت تاثیر خود قرار می دهد . این که بتوانی او را 90 دقیقه ساکت نگه داری غیرممکن است . او حتی اگر روی فرمش نباشد ، با دو حرکت می تواند بازی را تعیین کند . په په بی تردید می تواند در مقابل او نقشی کلیدی داشته باشد هر چند که گاهی زیادی عصبی می شود و داوران هم حساسیت خاصی به او پیدا کرده اند ."
ممرینیو کل تیم شامل دیماریا را در لیست قرار داد
مرجع خبري رئال مادريد : رئال مادرید ، امروز لیستش را برای بازی رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری برابر بارسلونا اعلام کرد که کل تیم شامل دی ماریای مصدومیت که حضورش نامشخص است و آربلوا که محروم است ، در لیست قرار گرفته اند . لیست کامل بدین شرح است :
دروازه بان ها : کاسیاس ، آدان و مخیاس
مدافعان : راموس ، واران ، مارسلو ، آلبیول ، په په ، کوئنت رائو ، آربلوا و کاروالیو
هافبک ها : لاس ، ژابی ، اوزیل ، کایخون ، شاهین ، گرانرو ، کاکا ، آلتین توپ ، دی ماریا و خدیرا
مهاجمان : رونالدو ، هیگوائین و بنزما
HALA MADRID
ایگواین: مورینیو روانشناس بزرگی است
مهاجم آرژانتینی بر این باور است که مربی او تیمش را به خوبی برای دیدار جام حذفی آماده کرده است.
Getty Images
سایت گل – گونسالو ایگواین، مهاجم رئال مادرید بر این باور است که ژوزه مورینیو با تواناییهای روانیاش کلید پیروزی مقابل بارسلونا را در دست دارد.
این مربی در فینال جام حذفی سال گذشته بارسلونا را برد، اما در لیگ چند بار به آنها باخته و در لیگ قهرمانان هم مقابل آنها باخت و حذف شد. آنها در سوپرجام هم به بارسلونا باختند.
مورینیو در مجموع از هشت الکلاسیکو که در آنها حضور داشته تنها یک بار برنده شده است. او چهار باخت و سه تساوی هم در کارنامهاش ثبت کرده است.
ایگواین در مصاحبهای اختصاصی با سایت گل میگوید: «مورینیو روانشناس بزرگی است. او این را در سختترین لحظات نشان داده و او ما را برای این دیدارها بسیار عالی آماده کرده است، هرچند که هنوز در اوایل فصل به سر میبریم.»
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایگواین که پنج سال را در مادرید گذرانده 83 گل برای باشگاه پایتخت زده است، از جمله گلی که این شنبه مقابل مایورکا زد تا تیمش دو بر یک پیروز شود. او میگوید این برد روحیه تیمش را افزایش داد: «برد در خانه مایورکا در لیگ به ما روحیه حتی بیشتری برای مقابله با بارسلونا داد.
اما این بازیهای مقابل بارسلونا بسیار پایاپای خواهد بود و هر کدام از این دو تیم میتوانند به نیمهنهایی برسند. این حقیقت است.»
او انتظار دارد بارسا بازی خوبی مقابل رئال به نمایش بگذارد: «ما در رئال مادرید میدانیم که رقیبان مقابل ما بیشتر تلاش میکنند و ما باید با آنها مقابله کنیم و پیروز شویم. اما من همیشه با همان شدت همیشگی بازی میکنم و فرقی ندارد رقیب کیست.»
او با کریم بنزما بر سر حضور در ترکیب رقابت دارد: «چه در ترکیب ثابت باشم و چه کمتر بازی کنم، همیشه بازیها را مانند فینال میبینم و از خود انتظار بسیاری در میدان دارم.
تلاش میکنم تا جای ممکن کارها را عالی انجام دهم. منطقی است که همیشه بخواهم بازی کنم، اما همه چیز بستگی به تصمیم مربی دارد.»
HALA MADRID
آرسنال در فکر خرید کاکا در زمستان
مرجع خبري رئال مادريد : آرسنال امیدوار است که بتواند در فصل نقل و انتقالات زمستانی ، کاکا را به خدمت بگیرد اما کار مشکلی است چرا که مورینیو نمی خواهد که در میانه فصل ، بازیکنی برود .
ونگر به دنبال بازیساز در پی مصدومیت رمسی و ویلشر است و کاکا یکی از گزینه های اوست . اما مورینیو گفته که قرار نیست بازیکنی در زمستان برود .
ژابی توپ ربا ترین هافبک رئال
مرجع خبري رئال مادريد : ژابی در دو سال و نیمی که پیراهن رئال را به تن کرده ، تبدیل به یکی از مهمترین عناصر تیم شده است . او یکی از بزرگان حال حاضر تیم است و نقش مهمی در رئال مادرید فعلی دارد . او در خط هافبک رئال ، نقشی کلیدی داشته است که نبودش تیم را همیشه دچار مشکل کرده است .
ژابی همیشه یکی از بازیکنان فیکس رئال بوده و در دوران مورینیو نقشش همیشه پر رنگ بوده است . بازیکنانی نظیر خدیرا ، لاس ، کوئنت رائو ، گرانرو و شاهین همه آنها هافبک دفاعی های تیم هستند اما هیچ کدام نقش بازیکن باسکی را نمی توانند داشته باشند .
این آمار در توپ ربایی های ژابی مشخص است . در واقع خدیرا 47 توپ در این فصل ربوده ، لاس 79 تا که روی هم می شود 126 تا در حالی که ژابی کلا 149 توپ ربوده که از مجموع این دو بیشتر بوده است . آماری که نشان یم دهد بازیکن سابق لیورپول در حرکات تدافعی هم نقش مهمی دارد .
در واقع فقط راموس (205) و په په (161) از این حیث بهتر از ژابی بوده اند که با توجه به مدافع بودنشان ، امری طبیعی است .
HALA MADRID
برای تقابل با بارسا ناامید نمی شویم
مرجع خبري رئال مادريد :طبیعتا با توجه به شرایط فعلی ، اگر از مادریدیسموها بپرسیم که ترجیح می دهند تیمشان جلوی بارسا زیبا بازی کند و ببازد یا ببرد ، دسته زیادی ، دومی را انتخاب می کنند . بی تردید برای برنابئو ، بردن بیش از هر چیزی اهمیت دارد . هیچ کس در رئال نا امید نمی شود ، این فلسفه ی دون سانتیاگو برنایئوی کبیر است .
با وجود نبودن خدیرا و آربلوا ، رئال مادرید هیچ توجیهی برای بازی امشب ندارد و دلیلی ندارد که سرش را پائین بگیرد . چنین کاری بی احترامی به بهترین تیم تاریخ باشگاه جهان است . تیم باید سعی کند که با مشکلات بجنگد و شخصیت خود را بیش از هر زمان دیگری ، ارائه دهد .
رائول و خوانیتو ، نمونه بارز اسطوره های رئال مادرید هستند ، بازیکنانی که هرگز نا امید نشدند و با تمام قوا جنگیدند . مادریدیسموها باید امشب به احترام تاریخچه باشگاه تا پای جان بجنگند و نا امید نشوند . رئال مادرید همه چیز را برای موفقیت در اختیار دارد ، پس دلیلی ندارد که میدان را وا بدهیم .
داوید خارکرا
نخست وزیر اسپانیا پیش بینی کرد رئال 2-0 می برد
مرجع خبري رئال مادريد : ماریانو راخوی ، نخست وزیر اسپانیا ، امروز نتیجه بازی امشب میان رئال مادرید و بارسلونا در دور رفت مرحله یک چهارم نهایی کوپا دل ری در برنابئو را پیش بینی کرد که اعتقاد داشت رئال مادرید 2-0می برد .
در صحبت های غیر رسمی با خبرنگاران در اولین دیدار رسمی او از رباط ، در میان فوتبالدوستان مراکش از بازی امشب صحبت کرد . او که رئالی است ، بازی را در مانکولا خواهد دید .
جنگ توپ در میانه میدان جنگ اصلی پپ و مورینیو
مرجع خبري رئال مادريد : بررسی تاکتیکی بازی امشب رئال و بارسا در دور رفت مرحله یک چهارم کوپا می تواند در نوع خود جالب باشد .
ورژن تهاجمی : 3-3-4 با عناصر کاملا تهاجمی
بی تردید این تاکتیکی نیست که مورینوی بخواهد انتخاب کند چرا که طبیعتا باید پلن بی هم در اختیار داشته باشد . استفاده از این سیستم با حضور هیگوائین و بنزما در ترکیب و حضور اوزیل (یا کاکا ) در پشت آنها ، بی تردید می تواند یک ترکیب کاملا تهاجمی باشد . البته این بعید ترین ترکیبی است که می تواند از سوی مورینیو با توجه به خصوصیاتی که از او سراغ داریم ، سر بزند .
به امید یک کریتسیانوی عالی
مادریدیسموها انتظار دارند که رونالدو در بهترین سطحش باشد . رئال مادرید به دنبال سرعت این بازیکن است هر چند که کار آسانی برابر آلوس نخواهد داشت . اما بی تردید برای گل زدن ، گزینه محبوبی است . ارسال پاسهای بلند از خط هافبک برای بازیکن پرتغالی و بنزما . بی تردید روی چنین ضد حملاتی ، بارسا می بیند .
کنترل ریتم به دست ژابی و اوزیل
کوپا یک تورنمنت حذفی است و رئال مادرید نمی خواهد از آن اوت شود . بی تردید باید با هوش لازم ، برابر بارسلونا یک نتیجه ایده آل کسب کرد . ژابی آلونسو در این بازی نقش مهمی خواهد داشت و اوزیل هم زوجش خواهد بود تا انتقال از دفاع به حمله صورت گیرد و کنترل و ریتم بازی در دست رئال باشد .
مارسلو و دو تای دیگر ، به دنبال مسی
هنوز معلوم نیست که رئال مادرید با چه تاکتیکی بازی می کند . اگر په په در خط هافبک برود ، متوقف کردن کار ژاوی ، اینیستا و سسک آسان تر می شود و بدین ترتیب ، بیشتر بار حملات روی دوش الکسیس و مسی خواهد بود که از جناحین حمله کنند . په په در کنار ژابی یا احتمالا کوئنت رائو وظیفه مهار این نفرات را خواهند داشت .
جنگ در خط هافبک برای توپ : سه هافبک دفاعی با حضور په په ، ژابی و کوئنت رائو
رئال مادرید می داند که گل نخوردن در اولویت اول است . باید جلوی پاسهای ویرانگر بارسا را گرفت . مارسلو یا کوئنت رائو می توانند نقش مهمی داشته باشند .
HALA MADRID
انتقاد روزنامه ليبراسيون از مورينيو
يک روزنامه فرانسوي نوشت سرمربي رئال مادريد از بازيکنان خلاق در ترکيب تيمش مقابل بارسلونا کمتر استفاده کرد که همين امر يکي از دلايل شکست تيمش بوده است.
روزنامه لیبراسیون در تازهترین شماره خود که روز پنچ شنبه منتشر شد، از خوزه مورینیو، به خاطر عدم استفاده از بازیکنان خلاقی همچون مسعود اوزیل و کاکا در ترکیب اولیه کهکشانیها مقابل بارسلونا در جدال بامداد پنچ شنبه دو تیم انتقاد کرد.
این نشریه نوشت نگاهی به ترکیب اولیه رئالیها باعث حیرت فراوان کارشناسان شد . زیرا مورینیو به جای بهره گیری از ستارگانی مثل اوزیل و کاکا که قدرت خلاقیت فراوانی دارند، به سراغ بازیکنانی همچون
حمید آلتینتوپ رفت.
لیبراسیون ادامه داد: عدم حضور اینگونه بازیکنان باعث طرح سئوال در ذهن همه علاقمندان شد.
این نشریه سپس افزود: اگر رئالی ها به جز یک مورد که کریستیانو رونالدو گلزنی کرد در بازی رو به جلو مقابل کاتالان ها موفق نبودند به خاطر کمبود عنصر خلاقیت درتیم سفید پوش میدان بود.
در این بازی که در چارچوب بازی رفت ازمرحله یک چهارم نهایی جام پادشاهی اسپانیا انجام شد، بارسلونا 2 بر یک به پیروزی رسید.
من کاملا با کارشناسای این نشریه موافقم.
مورينيو:مسئوليت شکست با من است
سرمربي رئال مادريد مسئوليت کامل شکست 2-1 تيمش مقابل بارسلونا در جام حذفي اسپانيا را بر عهده گرفت.
در نخستين ال کلاسيکوي سال 2012 که در چارچوب دور رفت مرحله يک چهارم نهايي جام حذفي اسپانيا در سانتياگو برنابئوي شهر مادريد برگزار شد، رئال مادريد در حالي که در نيمه اول از بارسلونا پيش افتاده بود در پايان، اين مسابقه را با نتيجه 2-1 واگذار کرد.
پس از پايان بازي، بازيکنان رئال در حالي که از سوي هوادارانشان هو ميشدند زمين مسابقه را ترک کردند. با اين حال، ژوزه مورينيو سرمربي اين تيم در نشست خبري پس از بازي با قبول مسئوليت کامل اين شکست گفت: هميشه متوجه اتفاقاتي که در بين جمعيت رخ ميدهد هستم اما هيچ وقت به سر و صداي آنها گوش نميکنم، نه قبل از بازي و نه بعد از بازي.
وي گفت: مسئوليت بر عهده شخص من است، مخصوصا زماني که تيمم شکست ميخورد. پيروزي پدرهاي زيادي دارد ولي شکست فقط يک پدر دارد. مدتهاست که در فوتبال بودهام و به خوبي اين واقعيت را درک ميکنم. در قهرماني، همه با هم جشن ميگيرم ولي در شکست فقط من مسئول هستم.
در حدود 20 دقيقه مانده به پايان بازي، پپه بازيکن رئال مادريد در حالي که مسي روي زمين افتاده بود، سعي داشت دست او را لگد کند که اين موضوع اگرچه از چشم داور دور ماند ولي در تصاوير تلويزيوني به وضوح ديده ميشد. مورينيو در واکنش به اين مسئله اعلام کرد که اگر پپه مقصر باشد، قطعا تنبيه خواهد شد. وي گفت: متوجه نشدم که پپه چه کاري انجام داد. بايد تصاوير تلويزيوني را ببينم. پپه در اين بازي کمک زيادي به تيم کرد ولي متوجه آن حرکت او نشدم. به هر حال، اگر اين کار را عمدا انجام داده باشد قطعا تنبيه خواهد شد.
عملکرد رونالدو در اين بازي نيز با انتقادهايي مواجه شد. برخي اين بازيکن پرتغالي را متهم کردند که پس از به ثمر رساندن گل اول دچار افت شد و نتوانست درخشش خود را تکرار کند. با اين حال، سرمربي رئال مادريد اين اتهام را رد کرد و به دفاع از بازيکن تيمش پرداخت. وي گفت: به اعتقاد من رونالدو بهترين بازيکن تيم ما بود.
مورينيو در پايان اعلام کرد که هنوز کار براي تيمش به پايان نرسيده و يک بازي ديگر در نوکمپ باقي مانده است. با وجود اين، وي پذيرفت که ديدار برگشت مقابل بارسلونا، ديدار دشواري خواهد بود. سرمربي رئال گفت: رقابت هنوز به پايان نرسيده ولي اگر نخواهيم بگوييم که خيلي سخت است، بايد بپذيريم که سخت است.
ديدار برگشت دو تيم هفته آينده در نوکمپ برگزار ميشود. دو تيم پيش از آن بازي، در لاليگا نيز مسابقه خواهند داد. رئال مادريد به مصاف اتلتيک بيلبائو ميرود و بارسا در مقابل مالاگا قرار خواهد گرفت.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
حمايت گوتي از پهپه و واکنش به انتقاد روني
ستاره يونايتد در پايان ديدار رئال مقابل بارسا به انتقاد از عملکرددفاع رئال پرداخته بود.
خوسه ماریا گوتیرس، مقلب به گوتی، بازیکن سابق رئال مادرید در دفاع از په په به وین رونی تاخته است.
در جریان دیدار دیشب ال کلاسیکو بود که په په در واکنشی غیر ورزشی دست لیونل مسی را لگد کرد. با به اتمام رسیدن این دیدار ، وین رونی درواکنش به این رفتار په په گفت:« په په چقدر ابله و احمق است. گاهی وقتها افرد کنترل اعصابشان را از دست می دهند.»
بعد از به ثمر رسیدن گل دوم بارسا در این بازی توسط آبیدال بود که رونی با لحن طنزآلودی درصفحه توئیترش نوشت:« هاها ها، با این گل په په به هدفش رسید.»
بعد از آن بود که گوتی در صحفه توئیترش پاسخ مهاجم انگلیس را داد:« به رونی می خندم.افراد مقدس زیادی هستند ولی اگر می خواهی فرد مقدسی باشی و موعظه کنی باید به آسمان بروی. انجام دادن کارهای اشتباه، بخشی از ویژگی های انسانی است.
گوتی قبل از آن هم درمورد رفتار په په، جمله ای را در صفحه توئیترش قرار داده بود:«په په بازیکنی است که بعد از دیدن چیزهای غیرقابل فهم چنین کاری را انجام داد. این نظر من درنهایت احترام نسبت به رفتار یک هم تیمی است.»
منم درجواب رونی میگم:دیگ به دیگ میگه رود سیاه.یکی باید این حرفو بزنه که خودش گند کاری اخلاقی نداشته باشه.
پويول:رئال نسبت به گذشته خطرناکتر بود
کاپيتان تيم فوتبال بارسلونا گفت: نسبت به الکلاسيکوهاي گذشته، رئاليها خطرناکتر بودند. اما ما نيز تجربه بيشتري براي رويارويي با آنها داشتيم.
به نقل از روزنامه مارکا، کارلوس پویول اظهار داشت: فکر میکنم با ارائه بازی خوب برنده جدال با رئالیها شدیم. قبل از این رویارویی میدانستیم چه شرایط سختی در انتظارمان هست. از طرفی با خصوصیات تیم پرستاره رئال مادرید آشنا بودیم. بر این اساس فکر میکردیم با اندکی کار مفید میتوانیم کلی خسارت به آنها وارد کنیم. دیدید که پس از گلی که به ثمر رساندند، آنان را در زمین خوب کنترل کردیم تا این که توانستیم ابتدا گل تساوی را بزنیم و سپس تیر خلاص را با گل آبیدال وارد کنیم.
او که خود زننده گل تساوی تیمش شد، اظهار داشت: نسبت به الکلاسیکو های قبلی، رئالیها خطرناکتر بودند. اما ما نیز تجربه بیشتری برای رویارویی با آنها داشتیم.
در دیدار مذکور که بامداد پنجشنبه در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو انجام شد، پس از آنکه کریستیانو رونالدو در دقیقه ۱۱ کهکشانیها را پیش انداخت، کارلوس پویول ۴۹ و اریک آبیدال ۷۷ زننده دو گل برای کاتالانها زدند.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
گزارش مارکا-هواداران رئال ودرخواست برکناری مورینیو؛تقصیرمورینیو بود
طبق گزارش منتشره در وب سایت روزنامه مارکا هواداران رئال خواهان استعفای آقای خاص هستند
(Alberto Piñero/Goal.com)
سایت گل- وب سایت رسمی روزنامه مادریدی مارکابا پایان یافتن دیدار 4شنبه شب ال کلاسیکو با انتشار گزارشی ویدئویی به بازتاب نظرات هواداران رئال پرداخت.دراین گزارش هواداران رئال نارضایتی شان ازتیمشان بعد از باخت مقابل بارسلونا را ابراز کرده اند و مورینیو وبازیکنانش در کانون خشم هواداران رئال بودند.ما به بازتاب نظرات برخی از این هواداران می پردازیمیکی از هواداران گفت:« این شرم آور است که این بازیکنان دستمزدی نجومی دارند و برای تیم نمی دوند.»[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی دیگر از آنها می گوید:« تقصیر گردن مربی تیم است؛ مورینیو»هوادار دیگری می گوید:«مشکل بارسلونا نیست؛چون بارسلونا مثل همیشه بازی کرد. مشکل خود مادرید است.این رئال یک ذهنیت مشخص ندارد و شجاعت بازی کردن را درخود نمی بیند.آنها نمی توانستند به دنبال توپ باشند.بارسلونا همان بارسلونای همیشگی بود و این رئال بود که تغییر کرده بود.این مشکل ذهنیت آنهاست که وارد زمین می شوند ولی از همان ابتدا می ترسند و نمی خواهند توپ را بگیرند.این جوری نمی شود.مشکل، مشکل رفتاری بازیکنان رئال است.»هوادار دیگری که خیلی هم عصبانی بود گفت:« مورینیو گند زد. او گفت که تیمش بارسا را می برد ولی رئال در خانه اش ومقابل تمام هوادارانی که برای تماشای بازی آمده بودند، باخت.این مورینیو گند زد.»نظر یکی دیگر از هواداران رئال این بود:« رویارویی با این بارسا کار خیلی سختی است؛ چون حریف خیلی قدرتمندی است.در لالیگا رئال می تواند قهرمان شود ولی در جام حذفی، دیگر نه.»هوادار دیگری می گوید:« به نظر من رئال نمی داند که چطر باید بازی کند.باید چهره اش را عوض کند.رئال در نیمه دوم بازی امشب شرم آور بود.مالکیت توپ نداشتیم و به ندرت توپی را به سمت دروزاه حریف شلیک می کردیم.»هوادار دیگری گفت:« ما یک بار دیگر باختیم و تیممان اصلا حریف را تحت فشار نمی گذاشت.این طور نمی شود.به نظر می رسید که فقط وقت تلف می شود. باید تغییراتی درتیم اعمال شود.»هوادار دیگری وارد حرف او می شود و می گوید:« باید مورینیو را اخراج کرد.تاکتیک او در بازی امشب خیلی بد بود.باید او را عوض کرد.. »برای تماشای ویدئوی مربوط به این گفت و گو ها به زبان اسپانیایی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]کلیک کنید.
HALA MADRID
سرخیو راموس: برای پیروزی به نوکمپ می رویم
راموس معتقد است اکنون باید روی دیدارهای لالیگا تمرکز کنند اما از سوی دیگر همچنان به صعود به مرحله بعدی کوپا دل ری امیدوار است
سایت گل- سرخیو راموس، مدافع رئال، بعد از شکست 2-1 تیمش مقابل بارسا اعلام کرد نمی داند تیمش برای شکست دادن بارسا باید چه کاری انجام دهد.
در دیدار شب گذشته، شاگردان مورینیو ابتدا با گل رونالدو از حریف پیش افتادند اما در نهایت گل های پویول و آبیدال در نیمه دوم سرنوشت بازی را رقم زد.
راموس معتقد است اکنون باید روی دیدارهای لالیگا تمرکز کنند اما از سوی دیگر همچنان به صعود به مرحله بعدی کوپا دل ری امیدوار است.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" باید واقع بین باشیم. خیلی خوب کار نکردیم. ما برتری مان را از دست دادیم و در مقابل بارسا از فرصت هایش استفاده کرد.
ما اکنون باید به لالیگا فکر کنیم. شکست دادن بارسا در نوکمپ دشوار است اما نمی خواهیم از همین حالا خودمان را از کوپا دل ری حذف شده بدانیم.
نمی توانم بگویم برای شکست دادن آنها چیزی کم داریم. بعضی وقت ها می برید و بعضی وقت ها شکست می خورید. شکست مقابل آنها ناراحت کننده است زیرا آنها اصلی ترین رقیب ما هستند. شکست دادن آنها دشوار است اما غیرممکن نیست.
هنوز بازی برگشت باقی مانده و هر اتفاقی می تواند رخ دهد. باید با ذهنیت پیروزی به نوکمپ برویم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توجیهات دیرهنگام و غیر منطقی مدافع پرتغالی مادرید
پهپه: دست مسی را عمدا لگد نکردم
خبرگزاری فارس: مدافع پرتغالی تیم فوتبال رئال مادرید اسپانیا گفت: در لحظه لگد کردن دست مسی هرگز حواسم نبود.
![]()
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از مارکا اسپانیا، پهپه که به حکم رسمی باشگاه رئال مادرید و به بهانه مشکوک و تامل برانگیز درد عضلانی و مصدومیت در قوزک پا برای ۱۵ روز آینده خانه نشین شده در خصوص صحنه درگیری با لیونل مسی گفت: در لحظه لگد کردن دست مسی هرگز حواسم نبود، می خواستم با داور صحبت کنم و نمی دانستم که دست مسی روی زمین است، من پیش از این نیز ثابت کردهام که بازیکن بی اخلاقی نیستم و بیانصافیهای برخی روزنامهها را قبول ندارم.
پهپه ادامه داد: هرگز در ذهن من وقوع چنین رفتارهایی شکل نگرفته و حتی به چنین بداخلاقیهایی فکر هم نمیکنم، فضای بازی در حدی بود که شاید در چند صحنه مدیریت مناسبی روی حرکات خود نداشتهام اما هرگز از روی عمد یا به صورت برنامهریزی شده با هیچ بازیکنی درگیر نشدم.
پهپه افزود: من احترام زیادی برای مسی قائل هستم و در آن لحظه حرکت من واقعا غیر عمدی بود. هرگز دوست ندارم کاری کنم که به ضرر تیمم تمام شود، چرا باید در فضای فوتبال حرفهای کاری بکنم که همه ضرر کنند و بعد از آن نیز خانهنشین شوم؟
اميد خود را از دست ندادهايمبنزما: در نيوکمپ هر چيزي امکان پذير است
مهاجم فرانسوي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا گفت: هرگز اميد خود را از دست ندادهايم، در نيوکمپ از خودمان انتقام ميگيريم.
به نقل از آس اسپانیا، کریم بنزما که در بازیهای اخیر رئال مادرید درخشش خیره کنندهای از خود به نمایش گذاشته شکست اخیر مقابل بارسلونا را یک اتفاق کاملا شفاف و قابل تحلیل توصیف و تصریح کرد: هیچ نکته مبهمی در میان نیست، مسئله خیلی روشن است، ما بد بازی کردیم و اشتباهات فردی عجیبی داشتیم. بارسلونا مثل همیشه خوب بود اما این رئال مادرید بود که باید با در دست داشتن تمام برگ برندههای خود به پیروزی میرسید، علت اصلی شکست ما همان بد بازی کردن بود، در نیمه دوم کاری که نکردیم فوتبال بازی کردن بود و هواداران حق داشتند عصبانی باشند.
بنزما ادامه داد: در نیوکمپ هر چیزی امکان پذیر است و نباید امید خود را از دست دهیم، اگر این بازی در خانه حریف است نباید فراموش کنیم که بارسلونا در خانه ما به پیروزی رسیده و هیچ بهانهای برای توجیه شکست خود در نیوکمپ نخواهیم داشت. در نیوکمپ انتقام خود را از بارسلونا نمیگیریم چون بارسلونا ما را شکست نداده و این خود ما بودیم که شکست خود را رقم زدیم.
بنزما افزود: حساب لالیگا از جام پادشاهی و لیگ قهرمانان اروپا جداست، هر کدام از این رقابتها مختصات خودشان را دارند و رئال مادرید در هر کدام از این عرصهها شخصیت اصلی خود را حفظ کرده و هدفی جز قهرمانی ندارد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)