به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...
سلام
به تايپك آرسناليها خوش اومديد
در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم
باید به خاطر هواداران جبران کنیم
ورمالن معتقد است آنها باید در بازی برگشت غرور خود را نشان دهند و از تکرار این نتیجه بد جلوگیری کنند.
او میگوید: ما یک بازی دیگر در مقابل آنها داریم وتنها چیزی که میتوانیم نشان دهیم غرورمان است واینکه باید 100 درصد توانمان را به کار بگیریم.این کاری است که باید انجام دهیم.
باید به خاطر هوادارانی که همه این راه را به اینجا آمدند نتیجه را جبران کنیم.ما آنها را نا امید کردیم.
تنها کاری که می توانیم انجام دهیم این است که سعی کنیم نتیجه خوبی در خانه بگیریم.
هواداران ما را در میلان حمایت کردند و ما آنها را نا امید کردیم که این خوب نیست.ما سعی خواهیم کرد در بازی بعد در خانه این نتیجه را برای آنها جبران کنیم.
شب خوبی برای ما نبود،آنها 4 گل زدند و ما اصلا خوب بازی نکردیم.این ساده است.ما شانسهای گلزنی زیادی به آنها دادیم و گلهای زیادی نیز دریافت کردیم و این تنها یک شب بد بود.
آنها خوب و تهاجمی بازی کردند،بیشتر از ما تهاجمی بودند و فکر میکنم شما می توانید آن را از نتیجه ببینید.توضیح دادن آن به این سرعت پس از بازی دشوار است.چون که من نا امیدشده ام.نتیجه واقعا بدی بود.
آنچه که اتفاق افتاده است را باید در حال حاضر فراموش کنیم.ما باید از آن درس بگیریم و فقط به بازی بعدی فکر کنیم.
بازیکنان ساندرلند در دور پنج جام حذفی و در مرحله یک چهارم نهایی در ورزشگاه خانگی خود -Stadium of Light- میزبان شاگردان آرسن ونگر خواهند بود.فتح جام حذفی چگونگی شروع کار ما بود
اولین جامی که هانری در لباس آرسنال موفق به کسب آن شد قهرمانی در جام حذفی در سال 2002 با پیروزی در مقابل چلسی بود و این مهاجم فرانسوی معتقد است که این جام می تواند نقطه عطفی برای شروع یک دوره جدید باشد.
او گفت:
"جام حذفی چگونگی شروع کار ما بود و نسل گذسته این تیم اینگونه بود که کار خودش را شروع کرد."
"ما در سال 2001 با اینکه فاصله کمی با کسب جام داشتیم نتوانستیم موفق به کسب آن شویم و یک سال قبل تر آن نیز در فینال جام یوفا مغلوب شدیم."
"شما برای اینکه یک در به روی شما گشوده شود باید چندین بار در بزنید و این اتفاق می تواند در جام حذفی امسال رخ دهد و همچنین شما نمی توانید یقینا بگویید که در جام باشگاه ها چه رخ خواهد داد."
"شما می توانید به برخی از مسایل گذشته ما نگاه کنید که انتظار انجام آن را نداشتیم ولی اتفاق افتاد این فصل برای ما حیاتی است که در جمع چهار تیم در لیگ برتر به کار خود پایان دهیم. هواداران می خواهند بازی های شب های سه شنبه و چهارشنبه را در اروپا ببینند ( البته قصد توهینی به لیگ اروپا ندارم)."
"ما به این عادت کرده ایم که بازی های بزرگ تیممان مقابل دیگر تیم های بزرگ را در جام باشگاه های اروپا ببینیم – موزیک مخصوص این بازی ها و شب های بزگی که رقم می خورد خواسته تمام هواداران و همه بازیکنان تیم است و این امید هنوز هست که آرسنال بازگردد و سال بعد هم در این رقابت ها حضور داشته باشد."
ونگر: تمام توانی که در ساق های خود داشتیم را به کار بردیممصاحبه آرسن ونگر بعد از دیدار با ساندرلند.
صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار اب ساندرلند.
در مورد نمایش تیم...
عملکردی متعهدانه را ارائه کردیم و بی قید و شرط هرچه در ساق های پای خود داشتیم را ارائه کردیم. بازی بسیار سختی بود. برنامه بازی های ما بسیار تاسف بار بود زیرا در خارج از خانه در لیگ قهرمانان بازی کردیم و سپس بلافاصله در زمین سخت دیگری به میدان رفتیم.
امروز به سختی جنگیدیم. احساس کردم کمی بدشانس بودیم زیرا 100% یک پنالتی برای ما وجود داشت که آقای وب به آن بی توجه بود و سپس اولین شوت ساندرلند به گل تبدیل شد.
سپس ما به دنبال جبران نتیجه بودیم و از هر فماری استفاده کردیم اما با گل دوم روی ضد حمله به دردسر افتادیم. مالکیت توپ بسیاری را در اختیار داشتیم اما فرصت های زیادی خلق نکردیم که به واسطه دفاع فوق العاده سانرلند بود.
در مورد برخورد با انتقادها....
باید همه انتقادها را بپذیریم، در کنارهم بمانیم و با آنها روبرو شویم. در شغل ما تنها یک پاسخ وجود دارد، متحد بمانید و برای بازی بعد متمرکز باشید و مبارزه کنید.
در مورد پایان فصل بدون کسب جام...
هنوز خیلی زود است که بگویید از دست ما رفته و اینکه چه خواهیم کرد. اجازه دهید بر روی بازی بعدی در لیگ متمرکز شویم و مبارزه کنیم حتی اگر احتمال کمی برای پیشروی در لیگ قهرمانان وجود داشته باشد. شنبه آینده بازی بزرگی داریم، امروز 3 بازیکن را به دلیل مصدومیت از دست دادیم و کم تعداد شده ایم.
در مورد قدم های بعدی....
در این لحظه بهتر است مردم صحبت کنند، انتقاد کنند، آنالیز کنند، تخریب کنند و در طرف مقابل برای ما مهم است که قدرت داخلی و انعطاف پذیری خود را نشان دهیم و در بازی بعدی با عملکردی قدرتمند ظاهر شویم.
در مورد مصدومیت ها...
اسکیلاچی مصدوم شد. کوکلن مصدوم است. رمسی مصدوم است.
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
پتی: خروج ونگر بزرگترین اشتباه در آرسنال خواهد بودامانوئل پتی اعتقاد دارد با وجود عملکرد فعلی آرسنال، خروج آرسن ونگر از باشگاه بزرگترین اشتباهی است که می توان مرتکب شد.
شکست در دیدار شنبه مقابل ساندرلند و حذف از جام حذفی با وجود وضعیت تیم در لیگ و جام باشگاه های اروپا بدان معناست که احتمالا سال بدون جام دیگری برای توپچی ها سپری می شود.
با این وجود امانوئل پتی، هافبک سابق باشگاه آرسنال اعتقاد دارد آرسن ونگر همچنان بهترین گزینه برای سرمربیگری آرسنال است و شخص او می تواند اوضاع را مرتب کند.
" معتقدم اخراج او احتمالا بزرگترین اشتباه در آرسنال خواهد بود.
اگر آرسن باشگاه را ترک کند آنها نیاز دارند مربی بزرگی پیدا کنند تا اوضاع را درست کند و این مساله برای مربی بعدی بسیار دشوار خواهد بود.
من معتقدم راه حل باشگاه هنوز هم در دستان آرسن ونگر است. آنها نیاز دارند چیزهایی را در بازار نقل و انتقالات تغییر دهند، چیزهایی را در سیاست های خود تغییر دهند و یک تیم رقابتی را به وجود آورند."
امانوئل پتی شکست فصل گذشته مقابل بیرمنگهام در فینال جام اتحادیه را نقطع عطف ناکامی ارسنال می داند و اذعان می کند نیاز است تغییراتی در روند نقل و انتقالات صورت گیرد.
" معتقدم از نظر ذهنیت است که تیم ضعیف ضعف دارد. فکر می کنم آرسن ونگر و آرسنال موفقیت های بسیاری را رقم زده اند. آرسنال جام های زیادی را پیروز شده.
آنها بازیکنان با تجربه با شخصیت های بزرگ بودند و آرسن ونگر ناگهان تصمیم گرفت تیم را تغییر دهد، تصمیم گرفت بر روی بازیکنان جوان اطمینان کنند و ما باید آن را تحسین کنیم زیرا معتقدم با مقررات جدید از نظر مالی، سیاست های آرسنال در بازار نقل و انتقالات تاکنون درست بوده که به سوی نام های بزرگ نمی رفت.
در 5 سال گذشته یکی از بزرگترین تحسین کنندگان سیاست های آرسنال بوده ام. آنها از نظر فوتبالی احتمالا بعد از بارسلونا بهترین تیم هستند اما متاسفانه فصل قبل دچار لغزش نهایی شدند، خصوصا در فینال جام اتحادیه مقابل بیرمنگهام.
آنها به بازیکنان با تجربه بیشتری نیاز دارند، شخصیت های بزرگ بیشتر در تیم نیاز است زیرا کیفیت در این تیم وجود دارد و آنها به بازیکنانی نیاز دارند تیم را رهبری کنند."
لیگ برتر: دیدار مقابل اورتون لغو شددیدار دو تیم آرسنال و اورتون در لیگ برتر به دلیل حضور اورتون در جام حذفی لغو شد.
با توجه به حضور اورتون در دور ششم جام حذفی، برنامه دیدار آرسنال در گودنیسون پارک که در اصل قرار بود 17 مارچ انجام شود لغو شد.
تاریخ جدید انجام این بازی هنوز اعلام نشده است و سایت رسمی باشگاه آرسنال بعد از دریافت تاریخ جدید آن را اعلام خواهد کرد.
به این ترتیب آرسنال بعد از دیدار 12 مارچ مقابل نیوکاسل، 12 روز استراحت خواهد داشت و سپس در خانه پذیرای استون ویلا خواهد بود و این بدان معناست که بعد از دیدار با لیورپول، 3 بازی متوالی در ورزشگاه امارات برگزار می شود. (میلان - نیوکاسل - استون ویلا)
نگاه اروپایی: میلان در چزنا صدر جدول را حفظ کردمیلان با پیروزی مقابل چزنا در صدر جدول لیگ ایتالیا باقی ماند.
حریف آرسنال در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مدافع عنوان قهرمانی سری آ، آ.ث.میلان است.
در بخش نگاه اروپایی به طور هفتگی عملکرد رقبای اروپایی آرسنال در لیگ های داخلی کشورهای مربوطه را پیگیری خواهیم کرد.
چزنا 1 - 3 آ.ث.میلان
میلان با پیروزی 3 - 1 در دیدار یکشنبه مقابل چزنا در صدر جدول سری آ باقی ماند. هافبک سابق پورتسموث سولی مونتاری در دقیقه 29 زننده اولین گل تیمش بود و 2 دقیقه بعد اربی امانوئلسون گل دوم را وارد دروازه حریف کرد. روبینیو که هفته گذشته در سن سیرو دو بار مقابل آرسنال موفق به گلزنی شد 10 دقیقه بعد از شروع نیمه دوم گل سوم را نیز به ثمر رساند. تک گل دانیل پادیل در دقیقه 60 نیز تنها اختلاف را کمتر کرد. این پیروزی روسونری ها را با یک امتیاز بیشتر در صدر جدول نگه داشت اما یوونتوس همچنان یک بازی کمتر انجام داده است
دور پنجم جام حذفی
Sunderland 2 - 0 Arsenal
گزارش بازی نیمه اول
شروع بازی: آرسنال بازی را خیلی خوب شروع کرد و توانست برتری خود را از همان آغاز داشته باشد. توپ بیشتر در اختیار یاران آرسنال بود اما بازیکنان ساندرلند سیستم پرسینگ بسیار خوبی را اجرا کردند و به محض دریافت توپ از طرف یک آرسنالی، بازیکنان حریف او را تحت فشار میگذاشتند تا توپ را از دست بدهد و یا دستپاچه عمل کند. یاران حریف به خوبی این عمل را در سراسر نیمه اجرا کردند.
دقیقه 6: ضربه آزادی که به دلیل خطا بر روی ونپرسی شکل گرفته بود، توسط آرتتا زده شد اما شوت کات دار او با اختلاف خیلی کم به بیرون رفت.
دقیقه 8: کوکلن در سمت چپ استارتی زد اما متاسفانه همین استارت باعث شد تا عضلات او بگیرد. به نظر می رسید مصدومیت همسترینگ دیگری برای این بازیکن به وجود آمده. به همین دلیل تنها پس از 10 دقیقه زمین بازی را ترک کرد و اسکیلاچی به زمین آمد. اکنون زوج خط دفاعی آرسنال یوهان جورو و سباستین اسکیلاچی هستند. توماس ورمالن به پست دفاع چپ منتقل شد.
دقیقه 18: اشتباه جورو باعث شد بازیکن حریف پاس در عمقی برای لارسن بیندازد اما کنترل عالی ورمالن مانع تک به تک شدن او با فابیانسکی شد.
دقیقه 23: سانتر زمینی لارسن در سمت راست را فابیانسکی در بین راه قطع کرد.
دقیقه 28: پاس در عمق رابین به جروینیو باعث شد او فضای خوبی برای حرکت داشته باشد. جروینیو که یک بازیکن حریف را در کنار خود میدید وارد محوطه جریمه شد اما شوت او را دروازبان به کرنر فرستاد.
دقیقه 32: هنرنمایی استاد هاوار وب!!! الکس سانگ پاس در عمقی برای رابین در محوطه فرستاد. او که در حال عبور از بین دو مدافع حریف بود، با تکل اوشی نقش بر زمین شد. اما داور مثل همیشه اعتقادی به پنالتی نداشت!!!
دقیقه 39: یوهان جورو در زمین خودی در حالی که یک بازیکن حریف او را پرس کرده بود، قصد دور کردن توپ را داشت اما توپ به حریف برخورد کرد و جورو مجبور شد روی او خطا کند تا موقعیت تک به تک شکل نگیرد. به همین دلیل یک کارت زرد گرفت و همچنین یک ضربه آزاد برای ساندرلند در سمت چپ شگل گرفت. لارسن سانتر خود را انجام داد اما بازیکننتان آرسنال آن را دور کردند. در بازگشت، ریچاردسون سرضرب شوت کرد که پس از برخورد کوچک با اسکیلاچی، توپ تغییر مسیر داد و به گوشه دروازه آرسنال رفت!!
دقیقه 44: ضد حمله ساندرلند باعث شد لارسن در سمت چپ سانتری انجام دهد و در تیر دوم بازیکن حریف آن را رو به عقب پاس داد اما شوت مهاجم ساندرلند به بیرون رفت. بدین ترتیب این نیمه با برتری ساندرلند به پایان رسید.
نیمه دوم
دقیقه 53: توماس روسیچکی و والکات به جای رمسی و اسکیلاچی وارد زمین شدند.
دقیقه 77: ضد حمله یاران ساندرلند باعث شد توپ پس از برخورد به تیرک، به چمبرلین در شرایط نامتعادل برسد و هم دروازه خود را به اشتباه باز کرد.
آرسنال از این جام هم حذف شد !! سالی بدون جام دیگر ؟
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
حضور در جمع چهار تیم مثل بردن جام است!
آرسن ونگر می گوید منتقدان تیم باید تمامی جوانب را بررسی کنند...
بعد از شکست 2-0 مقابل ساندرلند و کنار رفتن آرسنال از جام حذفی تنها امید توپچی ها برای کسب جام در این فصل هم از دست رفت تا انتقادات از تیم و شخص آرسن ونگر بالا بگیرد.
ونگر قبول دارد که یک فصل دیگر بدون جام می تواند دلیلی برای انتقاد باشد ولی معتقد است منتقدان باید همه جوانب را در نظر بگیرند.
"بستگی دارد شما چه چیزی را بحران بنامید.
هر وقت که می بازیم در بحران هستیم، وظیفه ما خوب بازی کردن و بردن بازیهاست.
از ما انتقاد می شود ولی من احساس می کنم این انتقادات در مورد تیم سخت گیرانه است.
در حال حاضر کسانی می خواهند به من درس بدهند که در هیچ جا و هیچ باشگاهی مربی نبوده اند و سابقه مربیگری در بازیهای اروپایی را ندارند.
ما پانزده سال در جمع چهار تیم برتر لیگ بودیم که این نشان دهنده ثبات ماست."
ونگر در مورد اینکه پس یک فصل بدون جام دیگر شرایط پیش روی آرسنال چگونه خواهد بود گفت:
"رقابت در انگلستان خیلی دشوار است، نمی خواهم زیاد در این مورد صحبت کنم، بعداً می توانیم مفصل در این مورد صحبت کنیم.
در حال حاضر باید همه چیز را فراموش کنیم و روی بازی بعدی خودمان تمرکز کنیم و برای بردن آن تلاش کنیم، ما بازی خارج از خانه قبلی خودمان در لیگ را با برد پشت سر گذاشته ایم پس به دنبال برد در بازی خانگی بعدی هستیم."
![]()
ونگر: انتقادات سخت گیرانه است
آرسن ونگر می گوید منتقدان تیم باید تمامی جوانب را بررسی کنند...
بعد از شکست 2-0 مقابل ساندرلند و کنار رفتن آرسنال از جام حذفی تنها امید توپچی ها برای کسب جام در این فصل هم از دست رفت تا انتقادات از تیم و شخص آرسن ونگر بالا بگیرد.
ونگر قبول دارد که یک فصل دیگر بدون جام می تواند دلیلی برای انتقاد باشد ولی معتقد است منتقدان باید همه جوانب را در نظر بگیرند.
"بستگی دارد شما چه چیزی را بحران بنامید.
هر وقت که می بازیم در بحران هستیم، وظیفه ما خوب بازی کردن و بردن بازیهاست.
از ما انتقاد می شود ولی من احساس می کنم این انتقادات در مورد تیم سخت گیرانه است.
در حال حاضر کسانی می خواهند به من درس بدهند که در هیچ جا و هیچ باشگاهی مربی نبوده اند و سابقه مربیگری در بازیهای اروپایی را ندارند.
ما پانزده سال در جمع چهار تیم برتر لیگ بودیم که این نشان دهنده ثبات ماست."
ونگر در مورد اینکه پس یک فصل بدون جام دیگر شرایط پیش روی آرسنال چگونه خواهد بود گفت:
"رقابت در انگلستان خیلی دشوار است، نمی خواهم زیاد در این مورد صحبت کنم، بعداً می توانیم مفصل در این مورد صحبت کنیم.
در حال حاضر باید همه چیز را فراموش کنیم و روی بازی بعدی خودمان تمرکز کنیم و برای بردن آن تلاش کنیم، ما بازی خارج از خانه قبلی خودمان در لیگ را با برد پشت سر گذاشته ایم پس به دنبال برد در بازی خانگی بعدی هستیم."
وینتربرن: سابقه آرسنال فشار را بر روی بازیکنان بیشتر می کندصحبت های نایجل وینتربرن در مورد وضعیت آرسنال و رابین ونپرسی.
ا نتیجه دیدار رفت مقابل میلان در لیگ قهرمانان اروپا و با توجه به وضعیت آرسنال در لیگ برتر، به نظر می رسد توپچی ها یک سال بدون جام دیگر را سپری خواهند کرد.
آرسنال آخرین جام خود را در سال 2005 بدسدت آورد اما بعد از ان در فینال لیگ قهرمانان و دوبار در فینال جام اتحادیه به میدان رفت که به ترتیب مقابل بارسلونا، چلسی و بیرمنگهام شکست خورد.
نایجل وینتربرن، مدافع چپ سابق باشگاه آرسنال باور دارد فشار بی جامی ها به شدت بر روی بازیکنان تاثیر منفی می گذارد.
" مردم می گویند"" شما با امسال 7 سال است که جامی بدست نیاوردید" بسیار خب، این درست است اما در این هفت سال دوره هایی بوده که آنها در موقعیت کسب جام قرار داشتند اما تنها قدم نهایی را بر نداشتند.
به همین دلیل مردم می گویند "آنها به اندازه کافی خوب نیستند" یا چیزها بر علیه آنها پیش می رود که می توانید روی آن بحث کنید.
اما این فصل برای من فصلی بود که از ابتدا آن را تماشا کردم و فکر کردم " در واقع آنها به هیچ وجه نزدیک به فتج لیگ نیستند" و با روشی که آنها از جام اتحادیه و جام حذفی کنار رفتند به نظر می رسد یک معجره رخ داد که آناه زودتر از لیگ قهرمانان کنار نرفتند، عملکردها به اندازه کافی برای تیم یک آرسنال خوب نبود.
مشکلی که آرسن ونگر و این تیم دارد این است که آنها با پشتوانه تاریخچه ای 25 ساله می آیند، جایی که شما تیم های واقعا قدرتمند آرسنال را داشتید که فاتح جام ها شده اند بنابراین هر سال که می گذرد این تیم بیشتر و بیشتر زیر فشار می رود."
آرسنال در این فصل 47 گل به ثمر رساند که 42% آنها توسط رابین ونپرسی وارد دروازه حریفان شد. کاپیتان توپچی ها تا ژوئن سال 2013 با باشگاه قرارداد دارد و نایجل وینتربرن اعتقاد دارد آرسن ونگر می داند چگونه این قرارداد را تمدید کند.
" می توانم ببینم که در طول چند هفته گذشته دلسردی های بسیاری وجود داشته. وقتی به رابین ونپرسی نگاه می کنید اینگونه به نظر می رسد که وی می گوید "اوه، نه، دوباره نه، باید قید یک بازی دیگر را هم بزنیم."
فکر می کنم آنچه آرسن ونگر انجام می دهد این است که در پایان فصل با رابین ونپرسی نشستی خواهد داشت.
او می خواهد رابین قرارداد جدیدی امضا کند و شاید در مورد دیگاهش برای باشگاه فوتبال آرسنال با وی صحبت کند و احتمالا می گوید "همه چیز به خواسته من پیش نرفت، من از این تیم حمایت کردم اما آنطور که انتظار داشتم بازده نداشت، من با جذب 3 یا 4 بازیکن جدید آن را تغییر می دهم."
این مساله بطور قابل توجهی ما را قویتر می کند و من باور دارم که آن زمان می توانیم فصل بعد بازگردیم و حداقل بار دیگر برای فتح لیگ مبارزه کنیم."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)