Design & Developed BY Patira

صفحه 87 از 100 نخستنخست ... 3777858687888997 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 861 تا 870 , از مجموع 994
    مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

Bia Inja ∞∞∞ بهارستان دربی - جلد اول

به نام خدا
    اول از هر چیز گله دارم از دوستان که بعد از 48 ساعت و علیرغم خواهش مکرر اینجانب دست به کار نشدند و تایپیک رو نزدند !
    اینم آمار این تایپیک :
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 269
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 123
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 86
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 83
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 49
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 47
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 46
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 26
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 25
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 24
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 14
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 11
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 10

این آمار رو دوباره میذارم برای دوستانی که موفق نشدند در تایپیک قبلی مشاهده کنند !

هر چه می خواهد دل تنگت بگوی
    ولی حتما ترتیب و آداب را بجوی
    امیدوارم دوستان در این تایپیک هم فعالیت گسترده داشته باشند !

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239
    تشکر شده 3,299 در 734 پست

همسايمون اومده جلو در ميبينه ماشينش نيست ميگه دزديدن؟ گفتم پـَـــ نــه پـَـــ رفته پارك قدم بزنه يه رب ديگه مياد!

یارو اومده تو نونوایی میبینه نون شده دونه ای 600 تومن!! میگه دارم خواب میبینم؟! گفتم پـَـــ نــه پـَـــ تو اصحاب کهفی تازه از خواب بیدار شدی الان سیصد سال بعده!

دوستم میگه از دست زنم خسته شدم نمیدونم چکار کنم؟ بکشمش؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ تو نیکی میکن و در دجله انداز که ایزد در خیابانت دهد باز!

تو داروخونه میگم لوراتادین دارین میگه میخری؟ پـَـــ نــه پـَـــ اومدیم روش قیمت بزاریم ببینیم صرف میکنه تولید کنیم!

زنگ زدم عکاسی نوبت بگیرم واسه عکس گرفتن ، دختره گوشی رو برداشته ، میگم ببخشید خانم امروز وقت خالی کی دارید ؟ میگه واسه عکس گرفتن ؟ پَـــ نَ پَـــ واسه اینکه با خونواده خدمت برسیم !!! بعد میخنده میگه 6 وقت داریم . بهش میگم قبل از 6 هم کسی نوبت داره؟ میگه پـَـــ نــه پـَـــ امروز رو کلا واسه شوهر آیندم خالی کردم!
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

3. 7 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

به دختره میگم چرا ازدواج نمیکنی؟ خواستگار نداشتی؟ میگه پـَـــ نــه پـَـــ آیفونمون خرابه خواستگارا میان پشت در میمونن

دختره داره غرق میشه میگم دستتو بده به من میگه می خوای نجاتم بدی؟! پـَـــ نــه پـَـــ میخوام واست لاک بزنم!

از ساق پا تا محدوده ۱۸ قدمو گچ گرفتم، دوستم اومد خونمون عیادت، میپرسه شکسته؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ رفیقم اورتوپده، یه تعارف زد منم تو رودرواسی موندم

طرف زنگ زده میگه کجایی؟ میگم تو چمران گیر کردم. میگه بزرگراه چمران؟ پـَـــ نــه پـَـــ خونه آقامصطفی شام دعوتیم گیردادن نمیزارن بیایم!

خربزه خريدم اومدم خونه،خواهرم ميگه خربزه است؟ ميگم پـَـــ نــه پـَـــ هندونه است داره مسخره بازي در مياره!

5. 6 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

روز ظهر عاشورا قابلمه به دست افتادیم تو خیابون .دوستم ما رو میبینه می گه:دارین میرین نذری بگیرین؟ ميگم پـَـــ نــه پـَـــ پسرخاله ام کنسرت هِوی مِتال داره من امشب تو گروهش نوازنده ی قابلمه ام!

میگم مکانیک سیالات 9 شدم...میگه :یعنی افتادی؟؟؟؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ استاد گفت دست و بالم تنگه 9 اُ بگیر حالا بقیه شم سر ماه میدم !!

رفتم حموم داد زدم میگم این آب چرا ســـــــــرده؟!!!! بابام میگه داری دوش میگیری؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ دارم تمرین های دوره غواصی رو تو تشت دوره میکنم!

زنگ زدم تاکسی تلفنی میپرسه ماشین میخواستین؟میگم پ ن پ زنگ زدم حالتو بپرسم!

جارو دستم بود داشتم میرفتم اتاقمو جارو بزنم ... عمه ام دید گفت داری میری جارو بزنی؟ پـَـــ نــه پـَـــ زنگ زدم بچه ها بیان قسمت ده هری پاتر رو بسازیم!

یه جوش اندازه گلابی رو دماغم زده ، دوستم دیده میگه جوشه ؟ پـَـــ نــه پـَـــ قسمتهای مهم صورتمو علامت زدم ،تو امتحان میاد!

سر جلسه امتحان به دختره ميگم سواله 8 چي ميشه؟ميگه تقلب ميخواي؟ ميگم پـَـــ نــه پـَـــ ميخوام ببينم سطح علميت درچه حد با خانواده بيايم خواستگاريت!

ماشین رو پارک کردم شمارمو گذاشتم زیر برف پاک کن! زنگ زده میگه پراید مال شماست؟ میگم پـَـــ نــه پـَـــ بی ام و بقلی مال منه! شماره مو گذاشتم رو پرایده ریا نشه!

به دوستم میگم خودکارو بده میگه چیزی میخوای بنویسی؟ پـَـــ نــه پـَـــ یه زیر شلواری براش گرفتم میخوام ببینم اندازشه یا نه!

شمع های ماشینم سوخته,رفتم تعمیرگاه...میپرسه عوضشون کنم؟؟ پـَـــ نــه پـَـــ فوتشون کن تا صد سال زنده باشی!

7. 10 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

InterSS_Tehran
    تشکر ها
    3,239

ديشب رفتيم استخر، می خواستیم کفشارو تحويل بديم کليد بگیریم، طرف می گه شما هم کفش دارين؟؟ پـَـــ نــه پـَـــ طرح حرم تا حرم بوده پابرهنه اومديم ثواب ببريم!

تو گلفروشي به طرف ميگم اين ديفن باخيا چنده؟ ميگه واسه منزل ميخواين؟ پـَـــ نــه پـَـــ ميخوام بخرمش بذارمش همينجا تو بزرگش كنی!

عاقد: آيا بنده وکيلم؟ عروس: پـَـــ نــه پـَـــ متهمی!!!

جي اف قبليم زنگ زده ميگه شنيدم با يكي ديگه دوست شدي، يعني منو فروختي؟ پـَـــ نــه پـَـــ گذاشتم چاق بشي بعدش بفروشمت!

رفتم سواركاري، يه اسبه با لگد زد به كمرم منم مثه مار به خودم ميپيچيدم، مربيه اومده ميگه دردت گرفت؟ پـَـــ نــه پـَـــ دارم تمارض ميكنم كه به اسبه کارت بدی!!!

گربه مو بردم پيش دامپزشك، يارو ميگه گربه ت مريضه؟ پـَـــ نــه پـَـــ مشقاشو نمينويسه اومدم شما دعواش كنی!

سیاهپوسته رفته مشکین تاژ بخره فروشنده میگه برا لباساتون میخوای دیگه؟ سیاهپوسته میگه پـَـــ نــه پـَـــ برا خودم گرفتم به عنوان شامپو بدن استفاده کنم!

برام ‍‍پیام خصوصی فرستاده,میگه بیا تو گروه ما,میگم:یعنی عضو گروهتون شم.؟ پـَـــ نــه پـَـــ میخوای رئیس گروهمون شو!

9. 8 کاربر از پست مفید MohaZalla تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

اطلاعاتی درموردبزرگترین گوشت خوارایران
    بخش اول
    هشدار: دانستن این اطلاعات دلیل بر کامل شدن دانش شما درمورد خرس ها نبوده و حداکثر ازمقابله با این حیوانات دوری کرده و به زیستگاه آنان نزدیک نشوید.
    مقدمه
    سفربه زیستگاه خرس قهوه ای که بزرگترین گوشتخوار خشکی های زمین است، یکی از پرهیجان ترین و خطرناک ترین سفرها برای تحقیق درباه حیات وحش است.
    خرس ها، این جانوران آرام ,وقتی احساس خطر کنند، از هر موجود زنده دیگری می توانند خطرناک تر باشند. با این وجود چاره ای جز سفر نیست. وقتی از تجهیزات مدرنی مثل گردنبندهای رادیویی و ردیابی ژنتیکی خبری نباشد, باید تایک قدمی خرس های قهوه ای رفت و زندگیشان را دید.
    خرس ایرانی اگرچه از بزرگترین گوشتخواران ایران است، اما در مقایسه با خرس های قهوه ای و خاکستری سراسر دنیا, کوچکترین نوع است. دیگر خویشان این خرس ها در اروپا و آمریکا لقب پر وزن ترین گوشتخوارهای خشکی را به خود اختصاص داده اند.
    گستره وسیعی از ایران زیستگاه خرس های قهو ای است. از غرب استان خراسان شمالی ,جایی که جنگل های گلستان و رشته کوه البرز کم کم جان می گیرد تا گوشه شمال غرب و استان آذربایجان و از جنوب همین استان تا کرانه های شمالی استان خوزستان و فارس و دامنه های زاگرس ,زیستگاه حدود 2 هزار خرس قهوه ای است. سرزمین هایی که در فصول معتدل ,کمی گسترده تر هم می شوند,طوری که در اواخر زمستان حتی در شمال پایتخت ایران هم می توان سراغ آنها را گرفت.

خرس های بچه تهران
    اوایل بهار می توان سراغ خرس ها را در ارتفاعات تهران گرفت. البته در این مناطق در هر فصلی نمی توان خرس قهوه ای را دید . اوایل بهار هنگام بیداری خرس های قهوه ای ,درست زمانی که روی دشت ها و دامنه های وسیع رشته کوه ها و ارتفاعات شمال استان تهران دامن سبزی از انواع علوفه و گیاهان مختلف گسترده می شود، می توان خرس های قهوه ای را دید.
    البته خرس های گرسنه در این فصل بیش از هر زمان دیگری عصبانی و بی طاقت هستند. خواب طولانی زمستان و دوری از تابش مستقیم خورشید باعث شده تا پشم های خرس هایی که چندین ماه خوابیده اند و اکنون بسیار گرسنه و ضعیف شده اند به زردی بگراید ,طوری که زیر نور خورشید کاملا روشن به نظر می رسند.
    وزن آنها در ریز گونه های ایرانی 350 تا400 کیلو گرم و در دیگر نقاط جهان به بیش از 700 کیلو گرم هم می رسد که جست و خیر سریع را دشوار می کند. پس برای خرس های سنگین و کند چاره ای نمی ماند جز همه چیز خواری. اگر چه محبوبترین غذای آنها گوشت است اما از آنجا که سرعتشان به گوزن و ... نمی رسد و حتی موش وخرگوش یا ماهی هم کفاف خوراک آنهارا نمی دهد، می ماند میوه و حشراتی همچون ملخ و پروانه و نیز علوفه دانه های روغنی و ریشه های گیاهان که باید به آنها دلخوش کنند.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

11. 8 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط crisronaldo79 نمایش پست ها
    بچه ها این گل مسی رو دانلود کنید واز گزارشگری خیابانی بخندید.اولش واقعا خندداره
    بچه ها دقت کنید زمانی مسی گلو می زنه هواداران رئال چی کار می کنند.

messi 2-1:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    یه جای دیگه آپلودش کن این که سرعت دانلود خیلی پایینه
    البته خوب خیابانی از خیلی وقت پیش نشون داده که طرفدار بارسلوناست

لعنت به باعث و بانی این بغض

13. 8 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

بچه ها این گل مسی رو دانلود کنید واز گزارشگری خیابانی بخندید.اولش واقعا خندداره
    بچه ها دقت کنید زمانی مسی گلو می زنه هواداران رئال چی کار می کنند.

Messi 2-1:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] - [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

15. 7 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

نقل قول نوشته اصلی توسط c r 7 9 نمایش پست ها
    لطفا داستانهای تخیلی نگید یه چیزی بنویسید که آدم باور کنه

اگه منظورت منم باید بگم که مطلبم درمورد خرس ها اصلا تخیلی نیست اگه باور نمی کنی خوب می تونی بری به زیستگاهشون ببینی راست میگم یا نه البته من تضمینی برای سالم برگشتن شما نمی کنم و رفتن به زیستگاه رو اصلا پیشنهاد نمی کنم.
    اینم گذاشتم برای اطلاعات بیشترکاربران که اگر درجنگل با خرسی مواجهه شد نددست و پاشونو گم نکنند.
    البته این مطلبم چند بخش داره که این بخشاولشه.

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.

17. 5 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351

اطلاعاتی درموردبزرگترین گوشت خوارایران
    بخش دوم
    هشدار: دانستن این اطلاعات دلیل بر کامل شدن دانش شما درمورد خرس ها نبوده و حداکثر ازمقابله با این حیوانات دوری کرده و به زیستگاه آنان نزدیک نشوید.
    فرمانروای کوهستان
    خرس های قهوه ای زمانی که در ارتفاعی بلند ایستاده باشند، خود را از تمام موجودات برتر می دانند! آنها حتی از انسان هم نمی ترسند.اگر سنگ و چوبی را در اطرافشان بیابند، به سمت انسان پرتاب می کنند.
    خرس ها هنگام عصبانیت می توانند درنده ترین و مهیب ترین گوشتخواران خشکی ها باشند. آنها خیلی تنبل هستند ولی می توانند به طرز اعجاب انگیزی به حیوانی سریع و نا آرام تبدیل شوند.
    این را بشخصه از نزدیک تجربه کرده ام. یک بار برای مشاهده خرس ها با همکاران به کوه های البرز مرکزی رفته بودیم . پس از مشاهده چند حفره کوچک و پیدا نکردن خرس ,به غار کوچکی نزدیک شدیم که احتمال حضور خرس بیشتر بود، غافل از اینکه خرس به خاطر داشتن توله پیش از حضور ما خانه اش را برای پیدا کردن غذا ترک کرده بود. به یکباره صدای نعره خرسی از فاصله یک متری بلند شد. درجا خشکمان زد . تا صدای این نعره را از نزدیک نشنوید، نمی دانید چه می گویم. حیوان بیچاره که در آن جنگل کوهستانی توقع دیدن انسان را نداشت ,بیشتر از ما ترسیده بود . خرس در حال غذا خوردن بود که در فاصله یک متری ما را دید . ما هم مانند او! صدای خر خر عصبانیت خرس از پشت سر ما را به خود آورد. نه راه پیش بود و نه راه پس . پایین، شیب تند کوه بود و بالا خرس گرسنه و عصبانی. تنها دلیل نجات ما وجود توله خرس هایی بود که بالاتر از خرس مادر کنار صخره ای گیر افتاده بودند. حواس خرس که به نجات توله هایش پرت شد، مجال فرار ما هم فراهم شد.
    خرس ها قوه بینانی بسیار ضعیفی دارند، برای همین بی حرکت ماندن هنگام مواجهه با آنها می تواند کارساز باشد

19. 8 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    علی کریمی،رونالدو.بنزما
    اسم واقعی شما
    فهیمه

ItaliaPersepolisRealMadrid

Ali Karimi

تشکر ها
    1,286
    تشکر شده 2,324 در 365 پست

دعای شب امتحان:

اللهم اجلس فی بغلنا تلمیذ خرخونا

و جعل اطرافنا مراقب گاگولا !

به سرزمینی میروم که مردمانش اگر دوستت دارند با تمام وجود است
    واگر رقیبشان شوی تشویقت میکنند
    واگر از تو بدشان آید به راحتی در چشمانت نگا میکنن و این را بازگو میکنند

21. 8 کاربر از پست مفید joooooooooone تشکر کرده اند .

صفحه 87 از 100 نخستنخست ... 3777858687888997 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)