سلام تورو خدا یکی به ما جواب بده مخصوصا عبدالله مهدی یا سینا که کمی متخصص ترن ببینید طبق این عکس ویندوز فرمت رار یا وین رو برای من شناسایی نمیکنه باید از طریق ریجستری شناساییش کنم ولی نمیدونم چجوری خواهش میکنم کمکم کنید درست بشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان هرکس میتونه کمک کنه این چه اخطاریه هر وقت media player classic نصب میکنم بعد از چند ساعت همین اخطار رو میده و دیگه نمیشه با هاش فیلم دید
خیلی رو اعصابه
Good Bye Berba
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شرمنده دوستان
من دوزار از کامپیوتر حالیم نیست !
وال مطمئن باشید کمکتون می کردم !
فقط به مجید پیشنهاد میدم جای KMP از POT Player استفاده کنه !
قدرتمندترین نرم افزار پخش کننده فیلمه !![]()
رسول با تشکر کردن حرصمو درمیاری خو یه چیزی بگو دیگه
ببییند مشکلم حل شد حالا مشکل اینه که موقع اکسترکت کردن 8پارت میاد 1 بعد 2 و بعدش میپره پارت 4رو میگه برای ادامه ی اکسترکت وارد کنید هرچی هم پارت سه رو میزنم قبول نمیکنه چرا یه پارت رو میپرونه؟
Good Bye Berba
من تو اسماشون تغییری ایجاد نکردم اسماشون همون طوری که سایت گذاشته دانلود کردم این پارت 1تا 3اسماشه ببینید مورد مشکوکی هست؟
London 2012 Olympic Opening Ceremony ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
London 2012 Olympic Opening Ceremony ([برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته بگم برای اکترکت پارت دو هم اخطار داد و اتوماتیک اکسترکت نمیشد ولی با اپن کردن فایل 2درست شد به نظر اسماشون کلا مشکل داره اولی 01-2 اسمش هست دومی 02و... لطفا کمک کنین بحث سر 2گیگ فایله ها !!!!
لینک فایل :
برید تو صفحش راستی نسخه ی جدیدش هست ویزوال سی پلاس پلاس 2010!!!! حجمش 5مگابایت
پارت 1 رو نگاه کن یه (2_)آخرش اضافه هست حالا اونو پاک کن شاید درست شدمن تو اسماشون تغییری ایجاد نکردم اسماشون همون طوری که سایت گذاشته دانلود کردم این پارت 1تا 3اسماشه ببینید مورد مشکوکی هست؟
ممنون خودم این برنامه ها رو دارم اون media player classic هم میخوام برای تهیه اسکرین شاتفقط به مجید پیشنهاد میدم جای KMP از POT Player استفاده کنه !
قدرتمندترین نرم افزار پخش کننده فیلمه !![]()
وگرنه با همون potplayer کار میکنم
Good Bye Berba
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)