Design & Developed BY Patira

صفحه 85 از 218 نخستنخست ... 3575838485868795135185 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 841 تا 850 , از مجموع 2180
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار مهم تیم استقلال در فصل 92/91

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 91-92

اخبار تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیــــر خآن
    بازیکن محبوب
    مسـی,ژیــرو,تــورس
    اسم واقعی شما
    B a R a N

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    273
    تشکر شده 663 در 129 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

امیر حسین صادقی ، درباره قرارنداشتن نامش در فهرست تیم ملی برای بازی مقابل اردن و لبنان اظهار داشت:من برای تیم ملی آروزی موفقیت می کنم و امیدوارم در بازی حساسی که در بیروت داریم،نتیجه خوبی کسب کنیم و با دست پر به تهران برگردیم.
    صادقی در پاسخ به این پرسش که آیا به دعوت نشدنش به تیم ملی اعتراضی دارد یا نه گفت:خدا خواست که پس از مدتها به همراه دوستان خوبم در استقلال به مشهد بروم.امام رضا(ع)من را طلبیده است و از حالا برای حضور در مشهد مقدس و حرم لحظه شماری می کنم.قسمت این شد که به مشهد بروم و این برایم افتخار بسیار بزرگی است .چه شکایتی می توانم داشته باشم؟

مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ
    کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!

4. 2 کاربر از پست مفید Blue-StaR تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    امیــــر خآن
    بازیکن محبوب
    مسـی,ژیــرو,تــورس
    اسم واقعی شما
    B a R a N

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    273
    تشکر شده 663 در 129 پست

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

استقلال عصر روز شنبه در حالی تمریناتش را در کمپ اختصاصی اش از سر گرفت که به جز ملی پوشان شامل:رحمتی،نکونام و منتظری،بازیکنان دیگری نظیر:خسرو حیدری،امیر حسین صادقی،هاشم بیگ زاده،میلاد میداوودی،سیاوش اکبرپور و مجتبی جباری هم در تمرین حضور نداشتند.
    در این تمرین،امیر قلعه نوعی دقایقی به صورت جداگانه با آرش برهانی و میثم حسینی گفت و گو کرد.

مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ
    کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!

6. 2 کاربر از پست مفید Blue-StaR تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097
    تشکر شده 3,334 در 1,095 پست

علي حمودي: بايد خودم را به مربيان تيم ملي نشان دهم

بازيكن استقلال كه به تيم ملي دعوت شده است مي‌گويد كه از حضورش در جمع ملي‌پوشان خوشحال است و قصد دارد در اردوي اردن عملكرد خوبي از خود به جاي گذارد.

علي حمودي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره دعوت شدنش به تيم ملي و حضور در اردوي كشور اردن اظهار كرد: من بازيكني هستم كه مدنظر كي‌روش قرار گرفتم. هميشه حس مي‌كردم كه اگر كي روش فرصتي پيدا كند من را هم به تيم ملي دعوت خواهد كرد. در استقلال كه تيم بزرگي است و بازيكنان خوبي در آن حضور دارند بازي كردم و خدا را شكر مي‌كنم كه در اين شرايط به تيم ملي دعوت شدم. هميشه دوست داشتم در تيم ملي باشم. متاسفانه چند بازيكن خوب ما مصدوم شدند و من هم هيچ گاه نمي‌خواستم به قيمت مصدوميت بعضي از بازيكنان به تيم ملي دعوت شوم. اما به هر حال اين فرصتي است كه به اردوي تيم ملي بروم تا تمرينات خوبي را انجام دهم و خودم را به كادر فني نشان بدهم.

حمودي در ادامه بيان كرد: امسال هم در تيم استقلال و هم تيم ملي بازيكنان بزرگي حضور دارند و بايد تلاش دو چنداني را انجام دهم تا جايي براي خودم دست و پا كنم. استقلال شرايطي دارد كه اگر در آن خوب بازي كني مي‌توان به تيم ملي دعوت شد. خدارا شكر مي‌كنم كه مدنظر كادر فني تيم ملي قرار گرفتم و اين مسئله نشان مي‌دهد كه كي‌روش همه را زيرنظر دارد.

وي درباره احساسش نسبت به دعوت شدن به تيم ملي گفت: قبلا هم گاهي به تيم ملي دعوت مي شدم اما گاهي در اردوها حضور نداشتم. اما حالا از اين‌كه به تيم ملي دعوت شدم بسيار خوشحال هستم و اميدوارم در اردن بتوانم عملكرد خوبي داشته باشم.

بازيكن استقلال درباره مشكلي كه براي سفر او به اردن پيش آمده بود، اظهار كرد: بليت من از قبل آماده بود فقط مسئله صدور ويزاي من وجود داشت كه عصر روز گذشته حل شد و به جمع ملي‌پوشان مي‌پيوندم.

حمودي درباره شرايط خودش نيز گفت: درباره وضعيت من بهتر است از كادر فني سوال كنيد ولي فكر مي كنم اگر خودم هم خوب كار كنم اما تيمم در صدر جدول نباشد از شرايطم راضي نخواهم بود و اين مسئله نشان مي‌دهد كه براي تيمم كاري نكرده‌ام. ضمن اين‌كه درست است تيم ما در داربي عملكرد چندان خوبي نداشت ولي قبل از آن روند خوبي را طي مي‌كرديم. با گذشت چند هفته ديگر تيم فوتبال استقلال آمادگي بيشتري پيدا خواهد كرد و مي‌توانيم بهتر نتيجه بگيريم.خودم هم در شرايطي كه هفته‌هاي ابتدايي ليگ است آمادگي 100درصد ندارم اما درمجموع از نظر آمادگي جسماني در سطح خيلي خوبي قرار دارم.

او همچنين با اشاره تغييرات استقلال در ابتداي فصل نيز گفت: در تيم ما كادر فني و بازيكنان زيادي تغيير كردند و به زمان نياز داريم تا به طور كامل هماهنگ شويم. ضمن اين‌كه اگر چند هفته ديگر بازي‌ها ادامه داشت روند بهتري را پيدا مي‌كرديم و قبل از داربي هم از بازي ذوب‌آهن تا ملوان روند رو به رشدي را در استقلال شاهد بوديم.

ویرایش توسط Bahador~2B : 09-02-2012 در ساعت 19:17

8. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

تلاش استقلال اهواز براي ليگ برتري شدن

مديرعامل باشگاه استقلال اهواز گفت: تيم‌مان جوان و بومي است و مطمئن هستيم بالا مي‌آييم.

كارون يعقوبي‌نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار بخش ورزشي ايسنا در خوزستان پيش از آغاز رقابت‌هاي ليگ دسته يك كشور اظهاركرد: هدف‌مان اين است كه يك تيم بومي و خوب ببنديم تا بتوانيم به فوتبال استان كمك كنيم. هم‌چنين قصد معرفي بازيكنان جوان‌ خود را به استان و صعود به ليگ برتر را داريم.

وي عنوان‌كرد: ‌در حال حاضر تيم‌مان آماده است زيرا تمرينات‌مان را قبل از ساير تيم‌ها آغاز كرديم. ما 90 درصد بازيكنان سال گذشته را حفظ كرده‌ايم؛ يعني تركيب تيم‌مان مشخص است و به ارنج اصلي رسيده‌ايم.

مديرعامل باشگاه استقلال اهواز بيان‌كرد: امسال چند بازيكن جديد جذب كرده‌ايم كه آن‌ها نيز با تيم‌ هماهنگ شده‌اند. در كل مي‌توان گفت كه تقريبا تيم هماهنگ شده‌اي داريم.

وي ادامه‌داد: علي‌رضا دغاغله هافبك نفت آبادان، شهرويي مهاجم تيم گچساران و عبدالله ممبيني هافبك دفاعي فولادخوزستان را به خدمت گرفته‌ايم.

يعقوبي‌نژاد با بيان اين‌كه استقلال اهواز در اردوي بروجرد به سر مي‌برد، افزود: اين اردو از هفته پيش آغاز شده و تا يك هفته ديگر ادامه خواهد داشت. در اين اردو، دو بازي تداركاتي با تيم‌هاي پاس همدان و منتخب دورود برگزار كرديم كه اولين ديدار را واگذار كرديم و در دومين بازي به تساوي رسيديم.

10. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    2,097

رحمتي: 10 روز ديگر مي‌دوم

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: انگار نه انگار براي من اتفاقي افتاده و کسي حالم را نمي‌پرسد.

کيانوش رحمتي که دچار پارگي رباط پا شده بود، در مورد آخرين وضعيت خود عنوان کرد: خوشبختانه به دويدن نزديک شده ام و فکر مي کنم حداکثر تا 10 روز ديگر مي توانم بدوم.

وي با گلايه از اينکه در ايران فقط به بازيکنان سالم توجه مي شود و اگر کسي مصدوم شود از ياد مي رود، اظهار داشت: در اين مدت به غير از مجموعه باشگاه که کم و بيش با من در تماس بوده اند کسي حالم را نپرسيده است. احساس مي کنم انگار نه انگار که براي من اتفاقي افتاده است. کسي نمي گويد کيانوش رحمتي آيا براي استقلال مفيد بوده يا نه.

12. 2 کاربر از پست مفید Bahador~2B تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal ابومسلم - استقلال ساعت 17 فردا

ابومسلم - استقلال ساعت 17 فردا

خبرگزاری فارس: دیدار خیرخواهانه ابومسلم و استقلال ساعت 17 فردا در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت باشگاه استقلال، دیدار تدارکاتی دو تیم استقلال و ابومسلم مشهد فردا ساعت 17 در ورزشگاه ثامن‌الائمه برگزار خواهد شد.
    میرشاد ماجدی، سرپرست تیم استقلال ضمن تایید این خبر گفت: با مسئولان تیم ابومسلم صحبت کرده‌ایم و همه کارها انجام شده است. قرار است همه عواید این دیدار خیرخواهانه به زلزله‌زدگان اخیر آذربایجان تعلق بگیرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal ۱۰ روز دیگر می‌دوم

انگار اتفاقی نیفتاده،‌کسی حالم را نمی‌پرسد

۱۰ روز دیگر می‌دوم

خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: انگار نه انگار برای من اتفاقی افتاده و کسی حالم را نمی‌پرسد.

کیانوش رحمتی که دچار پارگی رباط پا شده بود، در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد آخرین وضعیت خود عنوان کرد: خوشبختانه به دویدن نزدیک شده ام و فکر می کنم حداکثر تا 10 روز دیگر می توانم بدوم.
    وی با گلایه از اینکه در ایران فقط به بازیکنان سالم توجه می شود و اگر کسی مصدوم شود از یاد می رود، اظهار داشت: در این مدت به غیر از مجموعه باشگاه که کم و بیش با من در تماس بوده اند کسی حالم را نپرسیده است. احساس می کنم انگار نه انگار که برای من اتفاقی افتاده است. کسی نمی گوید کیانوش رحمتی آیا برای استقلال مفید بوده یا نه.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

دفاع استقلال از عملکرد بازيکنانش
    سايت باشگاه استقلال با ارائه آمار هاشم بيگ زاده در هفتاد و پنجمين دربي پايتخت پاسخ منتقدان دعوت اين بازيکن بهتيم ملي را داد و از ارائه آمار تيم استقلالو جواد نکونام در آينده اي نزديک خبر داد.
    به نقل از سايت باشگاه استقلال، پس از دعوت هاشم بيگ زاده به تيم ملي، سايت باشگاه استقلال با نظر و تاييد امير قلعه نويي آمار دوندگي و بازي اين مدافع، هافبک در هفتاد و پنجمين دربي پايتخت را اعلام کرد که بر اساس اين آمار ميزان دوندگي بيگ زاده در بازي با پرسپوليس 9210 متر و ميانگين سرعت اين بازيکن 14.6 متر است. اين درحالي است که بر اساس آمار منتشر شده ميزان دوندگي جانواريو که نزديکترين بازيکن به بيگ‌زاده است قريب به يک کيلومتر کمتر را نشان مي‌دهد!
    سايت باشگاه استقلال تاکيد مي کند: هاشم بيگ زاده در جريان دربي پايتخت 45پاس داده که 32 پاس وي به بازيکن خودي رسيده است. اين بازيکن با 17 توپ‌گيري از حريفانش يکي از بهترين‌هاي استقلال در بازي با تيم پرسپوليس بوده که نهايتاً همين آناليزها سرمربي تيم ملي را متقاعد کرده که بايد وي را با وجود احسان حاج صفي و مهرداد پولادي به تيم‌ملي ايران دعوت کند!
    سايت باشگاه استقلال همچنين اعلام کرد: با وجود اين آمار بايد بيشتر به انتخاب‌هاي کادر فني استقلال توجه و اطمينان کرد و دست از برخي انتقادهاي غيرکارشناسانه که هدفي جز تخريب استقلال ندارند، برداشت. مطمئن باشيد آمار تيماستقلال و آمار فوق‌العاده جواد نکونام نيز به محض مجوز امير قلعه نويي بروي سايت رسمي باشگاه استقلال قرار خواهد گرفت.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

18. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

ديدارخيريه استقلال وابومسلم فردا برگزارمي‌شود

طبق اعلام هيات فوتبال استان خراسان رضوي، دو تيم ابومسلم مشهد و استقلال تهران ساعت 17 روز دوشنبه، در يک ديدار خيرخواهانه در ورزشگاه ثامن مشهد به مصاف يکديگر مي روند. در اين ديدار خداد عزيزي، مدير فني تيم ابومسلم نيز به احتمال فراوان در کنار غلام پيرواني برروي نيمکت تيم ابومسلم خواهد نشست.
    طبق اعلام قبلي قرار است عوايد بليط فروشي اين ديدار دوستانه و خيرخواهانه به زلزله زدگان آذربايجان شرقي اختصاص پيداکند.
    کاروان 40 نفره تيم استقلال نيز ساعت 15روز يکشنبه وارد مشهد خواهند شد و عصر امروز نيز استقلالي ها يک جلسه تمرين را در دستور کار خود قرار داده اند. استقلالي ها دوشنبه شب پس از برگزاريبازي دوستانه با تيم ابومسلم به تهران بازخواهند گشت.
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

20. کاربر روبرو از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

esteghlal حمودى به كاروان تيم ملى اضافه شد

حمودى به كاروان تيم ملى اضافه شد

على حمودى، مدافع استقلال صبح ديروز به كاروان تيم ملى در اردن ملحق شد. پژمان منتظرى و سيدمهدى رحمتى و جواد نكونام ديگر نفرات ملى پوش استقلال در اردوى تيم ملى هستند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

صفحه 85 از 218 نخستنخست ... 3575838485868795135185 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)