همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
salam man sobhan hastam taze ozv shodam badam nemiad kal kal konam.
man 20 salame.
bikhodi ebraze omidvari nakon footbale iran herfeii nemishe
سلام خدمت همه دوستان
اسم من سعیده و عاشق کریس رونالدو ام اگه لطف کنین چندتا از کلیب های جدیدش رو بفرستین
سلام به همگی من محمدعلی هستمعاشقه پرسپولیس
از آشنایی باهاتون خوشحالم![]()
سلام
لیلی هستم و به دعوت مجتبی جان ( shiraz-sport) به این سایت اومدم. اولش زیاد مایل نبودم چون همونقدر که شما از طرز پخت بادمجون کباب سر در میارید منم همونقدر از فوتبال سر در میارم:دی اما با اصرار مجتبی جان اومدم. چون از سایت و محیطش و بچه های باصفای اینجا خیلی برام تعریف کرده. امیدوارم در کنار هم لحظات خوبی داشته باشیم.
![]()
خوش اومدی leili جان
کوروش هستم 23 ساله از خوزستان شهرستان اندیمشک عاشق لیورپول آرژانتین و استقلال![]()
سلام به همه ی دوستان من همین امروز عضو دربی شدم و ار این بابت خیلی خوشحالم امید ورام روز های خوبی رو با هم داشته باشیم و بتونیم یه دوستی سالم رو با هم داشته باشیم اسمم افراسیاب عاشق آلمان و بایرن هستم و رونالدو و بوفون و بالاک رو هم خیای دوست دارم بقیه ی چیز ها رو هم در پروفایلم ببینید
ویرایش توسط HELL TORMENTOR KING : 11-16-2012 در ساعت 18:42
سلام--
من محمد برازجاني از استان بوشهر شهر شبانكاره هستم.....من طرفدار تيمهاي رئال........منچستر.......پرسپولي ........تقريبا يووه و يكم بايرن
اميد وارم خوب خودم رو معرفي كرده باشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)