به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
به نام خدا
آخرین اخبار مربوط به بارسلونا رو در فصل 2011-2012 این تاپیک قرار دهید.
در ضمن ذکــــر منــــبع در خبــــرها فراموش نشه ... با تشــــکر
HALA MADRID
ویرایش توسط David7 : 10-24-2011 در ساعت 21:32
مسي کنار کودکان سرطاني، کريس کنار دلفينها
دو ستاره پرتغالي و آرژانتيني رئال مادريد و بارسلونا به بهانههاي مختلف با هم مقايسه ميشوند و اين بار نحوه گذراندن تعطيلات اين دو ستاره فوتبال خارج از مستطيل سبز زير ذرهبين رسانهها قرار گرفته است.
به نقل از مارکا اسپانیا، پس از تمرینات و بازیهای فشرده و سخت لالیگا و حضور در کمپهای تیم ملی و دوری از خانواده گذراندن تعطیلات میان فصل با بخشی از پولهای نجومی دریافت شده حق هر بازیکن است اما ارزش برخی بازیکنان بزرگ دنیای فوتبال حرفهای زمانی مشخص میشود که ستاره جوانی چون لیونل مسی حتی وقتی ۴ روز بیشتر از مربی خود برای تعطیلات زمستانی فرصت میگیرد به همین میزان در امور خیریه فعالتر میشود.
لیونل مسی که به خاطر فشردگی لالیگا و بازیهای ملی آرژانتین روزهای سخت و فشردهای را تجربه کرده بود پس از سفر خسته کننده به ژاپن و درخشش در جام باشگاههای جهان بلافاصله به بارسلونا بازگشت و از اولین روز تعطیلات زمستانی با حضور در بیمارستان کودکان سرطانی در کنار آنها عکس یادگاری گرفت و با پول جمع شده از حامیان مالی و حساب شخصی خود بخش قابل توجهی از مشکلات این کودکان را حل کرد.
در ۵ روز گذشته مسی ۶ پروژه خیریه را افتتاح کرده و به صورت مالی در ۴ پروژه دیگر سهیم بوده است.
او سفری کوتاه به گینه خواهد داشت تا آکادمی فوتبال خود را در ابن کشور افتتاح کند، آکادمی که در آن هر روز به کودکان فقیر آن ناحیه صبحانه، ناهار و شام داده خواهد شد و تدریس دروس رسمی این کشور با هزینه مسی و استخدام معلمهای معروف پایتخت این کشور انجام خواهد شد.
این در حالی است که کریستیانو رونالدو پس از بازی ضعیف در سه بازی اخیر تیمش به شدت تحت فشار رسانهها قرار داشت و حتی متهم به کمکاری شد.
این بازیکن به محض آغاز تعطیلات زمستانی به همراه نامزدش به جزایر رویایی مالدیو رفت و یک ساحل کم نظیر در این کشور را به تنهایی کرایه کرد تا به تفریح و استراحت بپردازد.
این سوال برای خبرنگاران اسپانیا مطرح است که آیا قضاوت درباره انسانها در چنین شرایطی سخت است؟ یکی در کنار کودکان سرطانی و دیگری در کنار دلفینها!
varzesh3.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید سلامتی کامل شما
روزنامه «آس» فاش كرد
فان پرسي جانشين ويا در بارسلونا
رسانههاي اسپانيايي و هلندي از پيوستن رابين فان پرسي مهاجم هلندي آرسنال به بارسلونا خبر دادند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رابين فان پرسي كاپيتان هلندي آرسنال نمايش فوقالعادهاي در تركيب تيمش در اين فصل رقابتهاي ليگ برتر فوتبال انگليس داشته است و با 16 گل بهترين گلزن اين رقابتها به شمار ميآيد. همين مساله باعث شده تا باشگاههاي زيادي از جمله رئال مادريد و بارسلونا خواستار جذب وي باشند.
روزنامههاي اسپانيايي و هلندي اعلام كردند كه بارسلونا قصد دارد پس از مصدوميت طولاني مدت داويد ويا در فصل نقل و انتقالات زمستاني، فان پرسي را از آرسنال به خدمت گيرد.
روزنامه «آس» اسپانيا در صفحه اينترنتي خود نوشت كه مسئولان باشگاه بارسلونا پس از مصدوميت ويا و غيبت شش ماهه او از ميادين در انديشه عقد قرارداد با كاپيتان آرسنال در فصل نقل و انتقالات زمستاني هستند.
مسئولان باشگاه آرسنال خواستار تمديد قرارداد با كاپيتان هلندي خود هستند و چندين بار پيشنهاد امضاي قرارداد جديد را به وي دادند، اما اين مهاجم هلندي تاكنون حاضر به اين كار نشده است. همين مساله باعث شده كه احتمال جدايي او از جمع توپچيها بر سر زبانها افتد.
آرسنال در هفته هجدهم رقابتهاي ليگ برتر انگليس در ورزشگاه امارات با نتيجه يك بر يك مقابل كوئينز پارك رنجرز متوقف شد.
آرسنال با 33 امتياز در رده پنجم جدول رده بندي قرار ارد.
isna.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
تعويض چمن نوكمپ بعد از بازي اوساسونا
"فرش سبز آلماني" سازگار با دماي پايين
به دنبال مخالفت فدراسيون فوتبال اسپانيا با تغيير ترتيب ميزباني ديدار يك هشتم نهايي جام حذفي، چمن ورزشگاه نوكمپ در زمان مقرر تعويض نميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، باشگاه بارسلونا طبق برنامه ريزي سالانه در نظر داشت تا چمن ورزشگاه را تعويض كند، اما ديدار رفت مرحلهي يك هشتم نهايي اجراي اين برنامه را با مشكل روبرو كرد.
باشگاه بارسلونا براي روبرو نشدن با اين مشكل به فدراسيون فوتبال اسپانيا و باشگاه اوساسونا درخواست كتبي داد تا ترتيب بازيهاي رفت و برگشت عوض شده و بارسلونا بازي برگشت را ميزباني كند؛ پيشنهادي كه البته مورد موافقت قرار نگرفت.
باشگاه بارسلونا اعلام كرد با توجه به نزديك بودن زمان بازي رفت و نبود فرصت كافي براي استقرار و محكم شدن چمن در زمين، تعميرات بعد از بازي رفت مقابل اوساسونا انجام خواهد شد.
باشگاه بارسلونا همچنين اعلام كرده كه چمن جديد ورزشگاه نوكمپ پيشرفتهترين نوع چمن طبيعي است كه از آلمان وارد ميشود. اين چمن نسبت به شرايط جوي ايالت كاتالان تغييرات دمايي سازگاري بسيار بالايي دارد. البته با توجه به اين كه نوع جديدي از چمن مورد استفاده قرار ميگيرد، مسئولان قول دادهاند كه در صورت عدم رضايت از چمن جديد در پايان فصل بار ديگر اين اتفاق رخ داده و از همان چمن قبلي فرانسوي استفاده شود.
از چمن جديد ورزشگاه نوكمپ به عنوان فرش سبز آلماني ياد ميشود.
isna.ir
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
احتمال بازگشت اوريل رومئو به نوکمپ
به گزارش نشريه مارکا، باشگاه بارسلونا تنها 5 ماه بعد از فروش اوريل رومئو به چلسي، قصد دارد اين ستاره جوان را به نوکمپ بازگرداند.
رومئو که عضو تیم زیر 21 ساله های اسپانیاست، در تابستان گذشته با انتقالی 5 میلیون یورویی به چلسی پیوست اما همان زمان اعلام شد که براساس بندی از قرارداد این بازیکن، باشگاه بارسا می تواند در پایان همین با 10 میلیون یورو و در پایان سال 2013 با 15 میلیون یورو او را بار دیگر به خدمت بگیرند.
این در حالی است که آندره ویلاس بواس چند روز قبل اعلام کرد اصلا چنین توافقی وجود ندارد. اما اکنون بار دیگر نشریه مارکا از تلاش بارسا برای به خدمت گرفتن دوباره رومئو در ژوئن آینده خبر داد.
گفته می شود سیدو کیتا در آستانه پیوستن به میلان قرار دارد و رومئو می تواند جانشینی خوبی برای این ملی پوش اهل مالی باشد. کیتا از فرصت کمی که برای بازی در اختیارش قرار می گیرد بسیار ناراضی است و به همین دلیل ممکن است از بارسا جدا شود.
رومئو در طول دوران حضورش در نوکمپ، تنها یک بازی برای تیم اصلی انجام داد اما خیلی زود به بازی در لیگ برتر عادت کرد و به یکی از بازیکنان اصلی چلسی تبدیل شد.
بارسلونا بهترين تيم سال 2011 به انتخاب ايپس
بارسلونا جايزه اتحاديه بين المللي روزنامه هاي ورزشي دنيا را مال خود کرد.
بارسلونا جایزه سالانه اتحادیه بین المللی روزنامه های ورزشی دنیا (ایپس) را مال خود کرد.این جایزه هر ساله به بهترین تیم دنیا اختصاص می یابد و بارسلونا توانست با کسب 43% آرا عنوان بهترین تیم دنیا در سال 2011 را مال خود کند.
این نظرسنجی از 363 خبرنگارورزشی در 80 کشور دنیا به عمل آمد. بعد از بارسلونا تیم «آل بلکس» دوم شد و تیم ملی والیبال برزیل در رده سوم قرار گرفت.
نوواک جوکوویچ تنسیور صاحب نام دنیا، عنوان برترین ورزشکار سال را به خود اختصاص داد و لیونل مسی با کسب 20% آرا دوم شد. مسی بالاتر از ورزشکارهایی مثل اوسائین بولت، سباستین فتل و راجر فدرر قرار گرفت.
این جوایز روز سیزدهم ژانویه در اینسبورگ و در حضور ژاک روژ، رئیس کمیته بین المللی المپیک، و جوزپ بلاتر، رئیس فیفا اهدا می شود.
نايب رئيس بارساو تکذيب پرداختوديعه خريدنيمار
نايب رئيس باشگاه بارسلونا وديعهي 10 ميليون يورويي به باشگاه سانتوس براي رزرو نيمار را رد کرد.
پديدهي برزيلي تيم سانتوس با وجود تمديد قرارداد تا پايان سال 2014 همچنان سوژه رسانههاست و موضوع انتقالش به يکي از دو تيم بارسلونا و رئال مادريد وجود دارد.
پس از انتشار گزارشي از روزنامهي مارکا که مدعي شده بود، بارسلونا مبلغ 10 ميليون يورو را نزد باشگاه سانتوس وديعه گذاشته تا نيمار به تيم ديگري فروخته نشود، نايب رئيس باشگاه بارسلونا با رد اين خبر عنوان کرد که باشگاه بارسلونا به هيچ وجه چنين رويهاي را پيش نخواهد گرفت و به اين شيوه بازيکن نميخرد.
ژوردي کاردونر در گفت و گو با RAC عنوان کرد: تا جايي که من مي دانم باشگاه بارسلونا چنين مبلغي را پرداخت نکرده است تا در صف مشتريان نيمار جلوتر باشد!
وي ادامه داد: باشگاه بارسلونا به خريد اين بازيکن علاقمند است و اگر صحبتهايي دربارهي اين موضوع مطرح ميشود به دليل کيفيت بالا و توانايي فني اوست، اما به هر حال دربارهي اين موضوع مسئولان فني باشگاه بايد اظهارنظر کنند.
نيمار 19 ساله تا پايان جام جهاني 2014 با تيم برزيلي سانتوس قرارداد دارد. سابقهي 15 بار پوشيدن پيراهن تيم ملي هم در کارنامهي اين بازيکن به چشم ميخورد.
مقايسه آمار مسي و رونالدو در سال 2011
بارسلونا – رئال مادريد، احتمالا بزرگترين رقابت فوتبال دنيا. اما دوئل تنها به اين دو تيم ختم نميشود و نبردي فردي بين دو بازيکن فوقالعاده بااستعداد وجود دارد: ليونل مسي و کريستيانو رونالدو.
این دو نفر بهشدت با هم متفاوت هستند؛ لیونل مسی فوتبالیستی است سنتی و خیابانی که با دریبلهای دیدنیاش و جادوی خیرهکنندهاش روی توپ یادآور دوران گذشته است، در حالی که بازیکن پرتغالی بازیکنی است کاملا مدرن؛ با نهایت سرعت، قدرت، دقت و نیرومندی.
مسی و رونالدو، در کنار چابی کاندیداهای توپ طلای فیفا در ژانویه هستند و در حالی که انتظار میرود بازیکن آرژانتینی در زوریخ پیروز شود، سال 2011 برای هر دو نفر بسیار درخشان بوده است.
کریستیانو در 12 ماه گذشته در 60 بازی 60 گل زده ولی مسی بارسلونا را به سمت پنج قهرمانی دیگر زیر نظر پپ گواردیولا هدایت کرده است: لالیگا، لیگ قهرمانان، سوپرجام اسپانیا، سوپرجام یوفا و جام باشگاههای جهان.
** آمار باشگاهی و ملی کریستیانو رونالدو در سال 2011
رونالدو اخیرا رکورد بیشترین تعداد گل زده در یک سال تقویمی را شکست. این بازیکن سابق منچستریونایتد در سال 2011 در لالیگا 43 گل زد و از 42 گل مسی در سال 2010 پیشی گرفت. این 43 گل در تنها 34 بازی بوده که 27 تای آنها بخشی از رکورد شگفتانگیز 40 گل فصل پیش رونالدو بوده است. این تعداد گل باعث شد رونالدو رکورد جدیدی در عنوان پیچیچی (آقای گلی) لالیگا به دست بیاورد. اما کریستیانو در این فصل میتواند حتی رکورد بهتری هم ثبت کند؛ او در تنها 16 دیدار لیگ 20 گل زده است.
رونالدو اغلب متهم است که مقابل تیمهای بزرگتر نمیتواند خوب گل بزند، و این نکته اخیرا مورد تاکید قرار گرفت چرا که او نمایشی ناامیدکننده در شکست سه بر یک الکلاسیکو مقابل بارسلونا داشت. آمار رونالدو هم این موضوع را تایید میکند، چون کریستیانو در لیگ قهرمانان و مقابل تیمهای تراز اول کمتر از لالیگا گل زده؛ در لالیگا سطح تیمهای به جز چهار، پنج تیم برتر به شدت پایین است.
رونالدو در پرتغال هم خوب گل زد و در 9 بازی 7 گل به ثمر رساند؛ اما به جز گل تساوی در شکست دو بر یک مقابل آرژانتین، دیگر گلهای او مقابل تیمهایی مانند قبرس، لوکزامبورگ، دانمارک و بوسنی به ثمر رسید.
هرچند او اخیرا بازی فداکارانهتری انجام میدهد ولی آمار 17 پاس گل او در قیاس با 28 پاس گل مسی ضعیف است.
مادرید البته دارد به لطف رونالدو به بارسا نزدیکتر میشود. او میتواند با درخشش بیشتر الهامبخش تیمش برای موفقیتهای بیشتر و بزرگتر در سال 2012 باشد.
**آمار لیونل مسی در دیدارهای باشگاهی و ملی سال 2011
مسی در حال حاضر مرد شماره یک است. آمار دیدارهای ملی او چندان تاثیرگذار نیست اما آمار کلی او بسیار شبیه به رونالدو است. او پاس گل بیشتری داده ولی یک گل کمتر از رونالدو در سال 2011 زده؛ البته مسی بازیهای بیشتری انجام داده و بیتردید ستاره بارسلونا است.
مسی 12 گل کمتر از رونالدو در سال تقویمی 2011 زده، اما آمار گلزنی بالای او در جامهای حذفی و لیگ قهرمانان نشان میدهد او میتواند مقابل هر حریفی عالی کار کند. او در بازیهای کلیدی مانند نیمهنهایی و نهایی لیگ قهرمانان عالی کار کرد.
او در دیدارهای ملی چندان خوب نبوده و دلیل آن سیستمی است که نمیتواند بهترین عملکرد را از او بگیرد. این باعث دغدغه آرژانتینیهاست چرا که آنها میخواهند از وجود بهترین بازیکن دنیا در ترکیب خود بهره ببرند. عجیب نیست که آنها در گذشته از سیستم بارسلونا کپی کردند و تلاش کردند مانند گواردیولا مسی را به جلوتر ببرند. سیستم گواردیولا عالی جواب داده و باعث شده او 13 قهرمانی به دست بیاورد که 5 تا در 12 ماه گذشته بوده است. اما پپ همیشه میگوید: «این افتخارات بدون مسی به دست نمیآمد.»
با این که کریستیانو در سال 2011 از لیو بیشتر گل زد، اما این بازیکن آرژانتینی سال را در اوج به پایان رساند چون توانست در بزرگترین رقابتها گل بزند.
دو تیم آنها در سال جدید هم با هم رقابت دارند و دوئل شخصی آنها ادامه مییابد و باید دید کدام در سال 2012 برتر خواهد بود.
ویرایش توسط fcb10 : 12-29-2011 در ساعت 15:28
ویکتور والدس در دهان کوسه
دروازه بان بارسلونا این روزها در حال سپری کردن تعطیلات زمستانی اش است
ویکتور والدس دروازه بان باتجربه باشگاه بارسلونا در روزهای تعطیلات سال نوی میلادی ، شوخی بامزه ای انجام داده است.پیش از این کاسیاس هم در روزی که به نام «روز بیگناهان» نام گذاری شده در یک شوخی اعلام کرد که قصد جدایی از رئال را دارد.البته کاسیاس خیلی سریع اعلام کرد که این صحبت یک شوخی بوده و از تعهدش به رئال مادرید گفت.ویکتور والدس هم در این روز، شوخی روزش رامطرح کرد و در صفحه توئیترش نوشت:« من بعد از آنکه یک کوسه به من حمله کرد در بیمارستان بستری شده ام. هنوز از شدت آسیب دیدگی ام اطلاعی ندارم.»البته او ده دقیقه بعد این عکس را در صفحع تویئترش قرار داد و زیر آن نوشت:« این یک شوخی بود. امیدوارم که در روز بیگناهان به شما خوش بگذرد. تعطیلات در جمع خانواده به شما خوش بگذرد.»
گوارديولا:هنوز تشنهي قهرماني هستيم
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا پس از گرفتن سيزده جام هنوز انگيزههايش را براي موفقيتهاي بيشتر از دست نداده است.
پپ گوارديولا در طول سه سال حضورش در تيم فوتبال بارسلونا از شانزده جام ممکن به سيزده جام دست پيدا کرده و البته اين مساله باعث کاهش انگيزهاش نشده است.
گوارديولا در گفت و گو با روزنامه ي مارکا دربارهي اين مساله گفت: سراسر وجودم انگيزه براي رسيدن به موفقيت بيشتر است. هر روز تلاش ميکنم تيم را به خوبي آناليز کنم تا تمام نکات ضعف و قوت تيم مورد ارزيابي قرار گيرد. تيم ما هنوز جاي پيشرفت دارد و البته هنوز تشنهي موفقيت است. بعد از سطح تکنيکي و نگرش فوتبالي اين موضوع بيشترين اهميت را براي ما دارد. شايد همين مساله باعث شده باشد که موتور بارسلونا از کار نيفتاده و همچون گذشته به کارش ادامه ميدهد.
سرمربي بارسلونا با تمجيد از يوهان کرايف که روز گذشته در مصاحبهي خود از سران باشگاه بارسلونا ابراز دلخوري کرده بود، گفت: کرايف کسي است که تمام ابزارهاي لازم براي شکل گرفتن شخصيت را در من ايجاد کرد. به عنوان يک بازيکن زماني که در دههي 70 در تيم حضور داشت توانست به موفقيتهاي بيشماري دست پيدا کند و در زمان مربيگرياش هم اين افتخارها را تکرار کرد. من چيزهاي زيادي از او ياد گرفتم.
گوارديولا با اشاره به قهرمانيهايي که با تيم بارسلونا به دست آورده، اظهار کرد: واقعا باورم نميشود که هدايت اين تيم رويايي در اختيار من باشد. 4 سال در لاليگا با اين تيم شرکت کردهام و هنوز احساس ميکنم حرفهاي زيادي براي گفتن داشته باشم.
وي دربارهي زمان بازيگرياش هم عنوان کرد: زماني که بازي کردم به افتخارهاي زيادي دست پيدا کردم، بازي کردن در کنار بازيکناني مانند رونالدو کومان، هريستو استويچکوف، باکرو و ساير ستارههايي که بخشي از افتخار باشگاه را رقم زدهاند براي من مايهي غرور است. خوشحالم که توانستهام بخشي از باشگاه و تيم رويايي دههي 80 باشم.
گوارديولا در ادامهي گفت و گوي خود نکات جالبي را مطرح و عنوان کرد: من دوازده سالم بود که راهي آکادمي لاماسيا شدم. من در لاماسيا فقط به يادگرفتن فوتبال نپرداختم، بلکه درست و اصولي زندگي کردن را ياد گرفتم. از همان روز نخست ياد گرفتم که بايد با اين انگيزه بازي کنم که روز به روز بهتر شوم. آکادمي لاماسيا کمک زيادي به باشگاه کرده و من خوشحالم که سال گذشته در شرايطي در فينال ليگ قهرمانان اروپا مقابل منچستريونايتد بازي کرديم که هشت بازيکن از آکادمي خودمان در ترکيب حضور داشتند.
وي در پايان درباره ي رابطهاش با رسانهها گفت: تمام تلاشم را انجام ميدهم که تا جايي که ميتوانم رابطهام را با رسانهها حفظ کنم. البته اين موضوع کمي سخت است، اما به هر حال هميشه تلاش کردهام که رابطهام را به شکل نزديک و صميمانه حفظ کنم. البته يک مربي نميتواند هر چيزي که در ذهنش وجود دارد را کاملا به خبرنگاران بگويد، اما اگر انسان صادقي باشد مي تواند بپذيرد که تيمش خوب بازي نکرده است.
روسل خواستار دخالت يوفا شد
ساندرو روسل، رئيس باشگاه بارسا، معتقد است بازيکنان بايد پول مدير برنامه هاي شان را در زمان مذاکرات بپردازند نه باشگاه ها.
![]()
رئیس باشگاه کاتالانی سیستم فعلی را مضحک خواند و از یوفا خواست در این زمینه دخالت کند.
او در کنفرانس مطبوعاتی اش در قطر گفت:" من همیشه از خودم می پرسم چرا وقتی یک مدیر برنامه از طرف یک بازیکن فعالیت می کند و به جای او با باشگاه وارد مذاکره می شود، باید باشگاه دستمزد او را پرداخت کند؟
وقتی او از طرف دیگر قرارداد در مذاکرات دفاع می کند و تمام تلاشش را می کند تا پول بیشتری نصیب طرف دیگر شود، چرا در پایان باید ما حق کمیسیون او را بپردازیم. این بی معنی است. این چیزی است که من از یوفا می خواهم قانون آن را تغییر دهد."
جانی اینفانتینو، دبیر کل یوفا، نیز خیلی سریع به این صحبت ها واکنش نشان داد و اعلام کرد فیفا باید در این زمینه تصمیم گیری کند اما خواسته روسل را منطقی دانست.
من هم موافقم که این بازیکن است که باید به مدیر برنامه هایش پول بپردازد زیرا اوست که با بازیکن قرارداد دارد. این کاملا واضح به نظر می رسد. وقتی شما به آرایشگاه می روید، صورت حساب را برای کارفرمای تان نمی فرستید."
varzesh3.ir
! Força Pedro
Força El Guaje[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)