Design & Developed BY Patira

صفحه 85 از 100 نخستنخست ... 3575838485868795 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 841 تا 850 , از مجموع 992
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال ۞ آخرین اخبار از توپچی های لندن در فصل 2011-2012 ۞

به نام خداي اين دنيا و اون دنيا...

سلام
    به تايپك آرسناليها خوش اومديد
    در اين تايپيك آخرين اخبار از FC Arsenal قرار ميگيره
    اميدوارم فصل خوب و همراه باجامي داشته باشيم...

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

ویرایش توسط feri71 : 06-14-2011 در ساعت 17:30 دلیل: ویرایش چند نکته ی مهم

2. 8 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

ورمالن از پست کنونی اش رضایت ندارد
    توماس ورمالن کمی از بازی کردن در گوش چپ ناراحت است...
    ورمالن یکی از تاثیر گذارترین مدافعین تیم آرسنال در چند سال اخیر بوده است و به دلیل مصدمیت بازیکنان گوش چپ تیم از او خواسته شده است تا برای کمک به تیم در این جایگاه مدتی تیم را همراهی کند.
    لورن کوسیلنی و پر مرتساکر در قلب دفاع تیم آرسنال هنرنمائی میکنند و خود ورمالن هم تائید میکند که بازی در قلب دفاع جائی است که او ترجیح میدهد در آن حضور داشته باشد.
    " من زیاد هم از بازی در گوش چپ لذت نمی برم."
    " فکر نمیکنم که در این پست خوب باشم. دلم می خواهد به بالاترین سطح خودم برسم و مسلما در سمت چپ توانایی این کار را ندارم."
    " من برای این در گوش چپ بازی میکنم که کمک حال تیم باشم اما از نظر شخی این پست مرا برای رسیدن به وضعیت استانداردم راضی نگه نمی دارد."
    " من وظیفه ی خودم را انجام می دهم اما به ندرت بعد از بازی ها احساس خوشحالی میکنم. اگر تیم پیروز شود من هم خوشحالم اما همچنان این یاس در من وجود دارد."
    همچنین ورمالن در مورد دلسردی خودش پس از، از دست دادن بازوبند کاپیتانی تیم ملی بلژیک به مدافع تیم منچستر سیتی وینسنت کمپانی می گوید.
    " من از این موضوع خوشحال نیستم. برای من بستن بازوبند افتخاری بود."
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

4. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

حتی میلانی ها هم باور داشتند ما بهتر بودیم
    ونگر به تیمش ایمان دارد و به تیمش افتخار می کند...
    آرسن ونگر از بازیکنانش خواست تا یاد و خاطره ی پیروزی 2-0 در مقابل تیم قدرتمند ایتالیایی ،میلان ، را در چهارشنبه شب تکرار کنند.
    گل دقایق انتهایی سسک فابرگاس و امانوئل آدبایور در سال 2008 میلادی منجر به این شد که تیم آرسنال اولین تیم انگلیسی باشد که روسونری ها را در سن سیرو مغلوب می کند.

ونگر به تیمش شدیدا به خاطر عملکردش در آن شب افتخار می کند و می گوید که این اعتقاد را به تیم کنونی اش هم دارد که بتواند بار دیگر نتیجه ای درخور در بازی های اروپایی کسب کند.
    " احساس میکنم شب بی نظری برای ما بود زیرا ما ایمان به بازی خودمان را حفظ کردیم و بدون هیچ پیچیدگی بازی را انجام دادیم."
    " هنوز در خاطر دارم که میلانی ها هم قبول داشتند که تیم بهتر بازی را پیروز شد. پس بگذارید این خاطره را در یاد داشته باشیم و همان عملکرد را ارائه دهیم."
    " ما در سال های اخیر لیگ قهرمانان چند بازی خوب خارج از خانه داشته ایم، و ما به تیم خودمان افتخار می کنیم. ما مادرید را در سال 2006 شکست دادیم، 5-1 اینتر میلان را در سال 2003 مغلوب کردیم و در سال 2008 در مقابل میلان 2-0 پیروز شدیم."
    " وقتی شما به گذشته باز می گردید و خاطرات را مرور می کنید به این نکته دست می یابید که ما در اکثر ورزشگاه های معتبر اروپا پیروز شده ایم. بله ما بارسلونا را شکست نداده ایم، جائی که در آن تساوی به دست آوردیم،اما روی هم رفته تصور می کنم که درهمه جا طعم پیروزی را چشیده ایم."

6. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال

مرته‌ساکر غايب بزرگ آرسنال مقابل ميلان

پرمرته ساکر که ابتدای فصل جاری از تیم وردربرمن آلمان خارج شد و به عضویت توپچی‌ها درآمد، به خاطر مصدومیت استخوان ساق پا قادر نیست در بازی رفت مرحله یک هشتم نهایی یارانش مقابل آ.ث میلان به میدان رود.این بازیکن در دقیقه 72 بازی روز شنبه با ساندرلند دچار مصدومیت و از بازی خارج شد تا برای دیدار چهارشنبه در ورزشگاه سن سیرو آن‌گونه که سران تیم لندنی عنوان می‌کنند، غایب باشد. در این مورد آرسن ونگر، سرمربی فرانسوی توپچی‌ها اظهار داشت: به خاطر مصدومیت استخوان پای مرته ساکر بسیارنگرانش هستیم. به او گفتیم اکنون برای جلوگیری از فشار با عصا رفت و آمد کند. او قبلا از ناحیه زانو نیز مصدومیت داشت که همین کار را برایش مشکل کرد.
    وی ادامه داد: آن‌چه مسلم است این که مرته ساکر غایب بزرگ ما در بازی با میلانی‌ها خواهد بود.

8. 2 کاربر از پست مفید Mohammad تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback Right
    مربی مورد علاقه
    Arsen Wenger
    بازیکن محبوب
    Xabi Alonso - David Beckham
    اسم واقعی شما
    Mohammad Amin

EnglandArsenalRealMadrid

Xabi Alonso

تشکر ها
    12,123
    تشکر شده 14,670 در 2,385 پست

آرسنال تیری هانری هنوز به این موضوع فکر نکرده که چطور برای دومین بار با باشگاه آرسنال خداحفظی کند

هانری: در مورد خداحافظی فکری نکرده ام
    مهاجم 34 ساله باشگاه آرسنال بعد از دیدار رفت دور حذفی لیگ قهرمانان مقابل میلان ایتالیا باید به آمریکا و باشگاه ردبولز بازگردد.

با وجود اینکه هانری در دوران 1/5 ماهه قرضی در آرسنال همواره نیمکت نشین بود تاثیری عظیم در نتایج تیم داشت و 3 گل به ثمر رساند که 2 تای آن موجب پیروزی توپچی ها شد و جدای تاثیر روانی وی در رختکن تیم بود.

بعد از پیروزی دیرهنگام مقابل ساندرلند، آرسنال با روحیه ای مضاعف به ورزشگاه سن سیرو خواهد رفت. اما آیا این بازی می تواند آخرین جشن برای هانری باشد؟

" در مورد آن فکر نکردم. تنها می خواهم در آن شب به آرسنال کمک کنم. برای یک بازی دیگر بازیکن آرسنال هستم.

میلان در هر حال میلان است. این نوع دیگری از بازیست و پیروزی در خارج از خانه در لیگ قهرمانان هرگز آسان نیست. تمام آن چیزی که می خواهیم حفظ شتاب دیدار با ساندرلند است تا سعی کنیم پیروز شویم و دروازه خود را نیز بسته نگه داریم."

اما بازگشت دوباره هانری به آرسنال با جواب مبهم او همراه بود.

" هرگز نمی توانید بگویید هرگز، شما باید از رئیس بپرسید. وقتی پای آرسنال وسط می آید سخت است که بگویید نه. اگر روزی آنها کمکی از من بخواهند من حاظر خواهم شد."

اما هانری می داند که 6 هفته لذت بخش برای او با بازگشت به آمریکا تمام می شود، جایی که او فتح لیگ حرفه ای این کشور را همراه با ردبولز هدف قرار داده.

" در تعطیلات مکزیک بودم و سپس بعد از تمرین با باشگاه، رئیس از من پرسید که آیا می خواهم به تیم باز گردیم یا نه. همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد.

من بعد از دیدار ا میلان خواهم رفت. می خواهم بعد از آن به عقب نگاه کنم و بببینم چه اتفاقی افتاده. همه این چیزها نا باورانه بوده."

احتمالا هواداران آرسنال نیز باید چیز مشابهی را بگویند!

10. کاربر روبرو از پست مفید Mohammad تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض کویل تحت تاثیر بازی ریو قرار گرفته

اوون کویل (Owen Coyle) سرمربی تیم فوتبال بولتون اذعان می کند بعید به نظر میرسد که ریو میایچی (Ryo Miyaichi) بازیکن قرض گرفته شده (از آرسنال) به بازیکنی دائم برای این تیم تبدیل شود...

اوون کویل (Owen Coyle) سرمربی تیم فوتبال بولتون اذعان می کند بعید به نظر میرسد که ریو میایچی (Ryo Miyaichi) بازیکن قرض گرفته شده (از آرسنال) به بازیکنی دائم برای این تیم تبدیل شود.
    ولی با این حال اصرار دارد که این بازیکن ملی پوش ژاپنی می تواند در مدت کم حضورش به این تیم برای فرار از سقوط به دسته پایین تر کمک کند.
    این بازیکن 19 ساله که سال پیش را به طور قرضی در تیم فاینورد (Feyenoord) هلند سپری کرده در همین مدت کوتاه ویژگی های بازیی خود از جمله سرعت رعد آسایش را به کویل (Owen Coyle) شناسانده است و مربی بولتون مطمئن است او به بازیکن بزرگی تبدیل خواهد شد.
    کویل (Owen Coyle) در مصاحبه با دیلی میرور (Daily Mirror) گفت:
    "ریو توانایی های فوق العاده ای دارد او می تواند بدون اینکه زمانی برای فکر کردن حریف خود بگذارد استارت های سرعتی بزند، او یک بازیکن فوق سریع است. او همچنان از اندام مناسبی برخوردار است."
    " او زمانی که شانس بازی و درخشش را بدست می آورد می تواند خود را به همه ثابت کند و جواب او در برابر انتظارات قاطعانه خواهد بود. همیشه زمانی که او توپ را در اختیار خود دارد هر چیزی ممکن است اتفاق بیفتد."
    "شاید او در این زمان چیزهای کمی برای گفتن داشته باشد ولی او به شدت در حال پیشرفت است از لحاظ بازی او شبیه Chung Yong Lee است و از لحاظ اخلاقی واقعا فوق العاده است من اخلاق او را خیلی می پسندم ، شما همیشه او را با لبخندی روی چهره اش خواهید دید، همچنین من انگیزه و اشتیاق او برای بازی کردن را خیلی دوست دارم."
    کویل (Owen Coyle) می داند که حضور ریو در تیم بولتون یک دوره کوتاه خواهد بود زیرا این جوان آینده دار بسیار جاه طلب به نظر می رسد.
    او گفت:
    "من بسیار خوشحال می شدم اگر می توانستم او را به طور دائم به خدمت بگیرم اما مطمئنا تیم آرسنال موافق این خوسته نخواهد بود."
    "خواست ریو بازگشت به آرسنال و حضور در ترکیب اصلی این تیم است و به نظر من او توانایی لازم برای انجام این کار را دارد او یک دوره قرضی مفید را در فاینورد گذراند و این بسیار خوب است."
    "زمانی که شما داخل یک باشگاه با بازیکن های بزرگی هستید همیشه نباید راهی که آنها طی کرده اند را طی کنید و مثل آنها شوید بلکه باید فقط یک روند حرفه ای را طی کنید چون هر کس سطح و توانایی های خاص خودش را دارد ولی من فکر میکنم ریو می تواند برای سال های متمادی آینده بازیکن ثابت آرسنال باشد. "
    درود بر شرفت جکی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. کاربر روبرو از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض هانری در خارج از زمین هم بسیار موثر بود

آرسن ونگر اقرار می کند که هانری خارج از زمین هم به اندازه داخل زمین روی تیم تاثیر گذاشته است...

آرسن ونگر اقرار می کند که هانری خارج از زمین هم به اندازه داخل زمین روی تیم تاثیر گذاشته است.
    هانری در بازی آخر آرسنال مقابل ساندرلند توانست روی سانتر زیبای آندری آرشاوین گل پیروزی بخش تیمش را به ثمر برساند.
    هانری که دومین بخش حضورش در آرسنال را تجربه می کند تا اینجا 3 گل برای تیمش به ثمر رسانده که دو تای آنها گل پیروزی بخش برای آرسنال بوده ولی ونگر همچنین باور دارد که تاثیر او در رختکن تیم باورنکردنی بوده.
    ونگر گفت:
    "تاثیر هانری چه در داخل زمین و چه در خارج زمین و در داخل رختکن فوق العاده بوده."
    "او دو تاثیر بسیار بزرگ در بازی های ساندرلند و لیدز داشته و ما امیدوار شدیم که این روند پیروزی را ادامه دهیم"
    "او بازیکن بسیار باهوشی است و همچنین او برای دیگر بازیکنان تیم بسیار محترم است. او قبلا این کار را به پایان رسانده بنابراین سایر بازیکنان به نصیحت های او گوش می دهند . تیری نگرش مفیدی دارد و اگر شما نیز دستاوردهایی که او بدست آروده را داشته باشید همه به حرف ها و نصیحت های شما گوش می کنند."
    "همچنین او در بالا نگه داشتن اعتماد به نفس ما خیلی مثبت بود زیرا ما بعد از سه باخت پیاپی زیر فشار انتقادات قرار داشتیم و وقتی تیم شما جوان باشد این اعتماد به نفس سریع تر کاهش می یابد و او در بالا نگه داشتن اعتماد به نفس کلی تیم بسیار موثر بود."
    ونگر در پاسخ به این سوال که آیا بخش سومی از بازگشت هانری به آرسنال رقم خواهد خورد یا نه؟ گفت که برای پاسخ به این سوال اکنون زمان مناسبی نیست.
    او گفت:
    "پاسخ به این سوال درست بعد از بازی کار سختی است. در ابتدا نیز من به هیچ وجه فکر نمی کردم که او بتواند روزی به اینجا برای بار دوم برگردد و حضور او در اینجا فقط برای حفظ آمادگ بدنی او بود. ولی من دیدم که تمام توانایی ها در او هنوز زنده هستند به خصوص اشتها و انگیزه او برای بازی."

درود بر شرفت جکی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

14. کاربر روبرو از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض ونگر: هانری بدون وجود من هم بازیکن بزرگی می شد

ونگر به رابطه خاص میان خود و هانری اعتراف کرد ولی اقرار کرد که برترین گلزن تاریخ باشگاه بدون حضور او نیز این موفقیت ها را بدست می آورد...

ونگر به رابطه خاص میان خود و هانری اعتراف کرد ولی اقرار کرد که برترین گلزن تاریخ باشگاه بدون حضور او نیز این موفقیت ها را بدست می آورد.
    هانری روز شنبه بعد از ورود به زمین به عنوان بازیکن جانشین با زدن گل برتری تیمش باری دیگر به قهرمان توپچی های لندن تبدیل شد.
    انتظار می رود هانری برای بار آخر چهارشنبه شب در بازی رفت لیگ قهرمانان اروپا مقابل میلان وارد میدان شود و از این سو ونگر مشتاق است تا او زیباترین اثر خود *** (swan song) *** را برای باشگاه ارائه کند.
    ونگر گفت:
    "او بدون من نیز موفقیت ها را بدست می آورد. من فکر می کنم بازیکنان بزرگ شخصیت های بزرگی دارند، آنها همیشه چیزی برای سورپرایز کردن شما دارند تا به شما نشان دهند تا چه اندازه می توانند پیش بروند. انگیزه و اشتیاق درونی آنها بی نهایت است و هیچ حد و اندازه ای ندارد."
    "هر فرد شخصیت خود را دارد و با بقیه متفاوت است. در مورد تیری زمانی که او در موناکو بود و تنها 17 سال سن داشت من او را به بازی گرفتم ، سپس من او را به آرسنال آوردم بعد او به بارسلونا رفت و من دوباره او را به آرسنال بازگرداندم بنابراین تقریبا این یک داستان سه قسمتی است."
    "من فکر می کنم سرگذشتی که من و تیری داشتیم خیلی خاص است زیرا شما ندرتا پیش می آید که یک بازیکن را برای سه بار در کنار خود ببینید."
    " من در ابتدا امیدوارم که چهارشنبه شب یک احساس خوب داشته باشم ولی آنچه که مهم است این است که روی این بازی مهم تمرکز خود را حفظ کنیم زیرا این یک بازی بزرگ خواهد بود، پس بیاییم امیدوار باشیم چهارشنبه همه با یک احساس خوب آنجا باشیم."

درود بر شرفت جکی

16. کاربر روبرو از پست مفید HAMID ARSENAL تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض هانری و خوشحالی در کنار هواداران

تیری هانری از تقسیم شادی اش با هواداران می گوید...

رکورد دار گلزنی باشگاه آرسنال روز شنبه باز هم گلزنی کرد تا تیم سه امتیاز حساس را در استادیوم لایت کسب کند، هانری بعد از سوت پایان بازی به سمت هواداران آرسنال رفت و در کنار آنها به شادی پرداخت. او در این مورد گفت:

"پیش هواداران رفتم و می خواستم از آنها تشکر کنم، چون می دانستم این آخرین بازی من در لیگ برتر بود."

آرسنال در حالی که از ساندرلند عقب افتاده بود ولی در نهایت با گلهای رمزی و هانری موفق به شکست حریف شد و حالا با روحیه ای خوب به مصاف میلان خواهند رفت. هانری در مورد بازگشت به بازی در استادیوم لایت گفت:

"به نظر می رسید از آن بازی ها باشد که نمی توانستیم گل بزنیم ولی خوشبختانه آرون رمزی ما را به بازی بازگرداند و من هم کار را تمام کردم.

روی صحنه گل من سانتر آرشاوین عالی بود، باید از او ممنون باشیم، من فقط باید خودم را به توپ می رساندم و کار را تمام می کردم، همیشه ممکن است این توپها را از دست دهید ولی من آن را گل کردم.

احساس کسی را داشتم که به زمین می آید و اولین گلش را برای باشگاهی که عاشقش است به ثمر می رساند اما وقتی پای آرسنال وسط باشد همیشه برای من چیز خاصی است.

راستش باید بگویم من فقط تمام کننده یک سانتر عالی بودم، این اتفاق در آخرین لحظات بازی افتاد و همه چیز مثل یک داستان است، اما مهمترین چیز این است که ما سه امتیاز را کسب کردیم، جدای از اینکه من در ترکیب بودم یا نه."

هانری همچنین در مورد بازی دشوار با میلان گفت:

"میلان میلان است! یک بازی با سبکی متفاوت خواهیم داشت و برد خارج از خانه در لیگ قهرمانان کار آسانی نیست، کاری که می خواهیم انجام دهیم این است که روند خودمان را مانند بازی ساندرلند حفظ کنیم، برای بردن بازی تلاش کنیم و گل نخوریم."
    درود بر شرفت جکی

ویرایش توسط HAMID ARSENAL : 02-13-2012 در ساعت 16:01 دلیل: متن ها اشتباه بودند

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض بهترین بازیکن زمین مقابل ساندرلند

آنری بهترین بازیکن زمین مقابل ساندرلند
    پس از پیروزی 2_1 شاگردان ونگر مقابل ساندرلند هواداران برای انتخاب بهترین بازیکن در نظر سنجی سایت شرکت کردند
    پس از شرکت هزاران نفر از هواداران مشخص شد تیری آنری با کسب 50 در صد آرا به عنوان بهترین بازیکن زمین از سوی هواداران برگزیده شده است
    پس از او آندری آرشاوین با 15 در صد و توماس روسیچکی با 11 در صد آرا در رتبه های بعدی قرار گرفتند
    نتایج کامل نظر سنجی به شرح زیر است

درود بر شرفت جکی

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    Arsene wenger
    بازیکن محبوب
    Arsenal all players
    اسم واقعی شما
    hamid

EnglandTractorArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    291
    تشکر شده 764 در 186 پست

پیش فرض برد دقایق پایانی محرک خوبی برای ما بود

حرک خوبی برای آنها برای رویارویی با میلان است.
    آرسنال چهارشنبه شب در بازی که خیلی ها مشتاقانه انتظارش را می کشند در شهر سن سیرو مقابل تیم میلان قرار خواهد گرفت.

در این باره کوشیلنی فکر میکند که گل پیروزی بخش هانری در ورزشگاه خانگی تیم ساندرلند-Stadium of Light- باعث شد که در هفته ی گذشته
    تیم حرکث مثبتی به سمت بالا داشته باشد.
    او گفت:

"این بازی بسیار مهم بود زیرا ما سه بازی پیاپی باخته بودیم و بعد از آن بلکبرن را از پیش رو برداشتیم و به اینجا آمده بودیم تا برنده شویم
    "

"ما خیلی خوب بازی کردیم گل اول را به صورتی خیلی عجیب دریافت کردیم اما این رسم فوتبال است و ما توانستیم به خوبی به بازی برگردیم.

"این نتیجه برای تیم بسیار خوب بود و همچنین برای بازی های پیش رو در برابر میلان (در جام باشگاه ها)و ساندرلند ( در جام حذفی) بسیار خوب خواهد بود."

همچنین در پایان کوشیلنی افزود:

"در اینجا همه برای تیری هانری بسیار خوشحال هستند او بازیکن بزرگی است و بازیکنان بزرگ همیشه می توانند نتیجه بازی را عوض کنند
    درود بر شرفت جکی

صفحه 85 از 100 نخستنخست ... 3575838485868795 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)